30/9

Ja, då var jag här igen. Det har hänt litegrann sedan sist faktiskt, även fast det inte var så längesen. Har jobbat en hel del och nu är jag med i vikarieförmedlingen också. Blev jobb på läkerol onsdag och torsdag, och sedan har jag jobbat på ett dagis idag. Det sjuka var att det var mitt gamla dagis och samma avdelning som jag gick på!! Snacka om nostalgi :D Så jäkla mysiga ungar! Nu har jag ätit lite nyttigt faktiskt, och tänkte ta mig an körkortsboken en liten stund.. Får återkomma lite senare idag om hur det står till. puss

26/9

Kan se att jag fortfarande har trogna läsare kvar. Sweeeetis:) Men känner faktiskt ingen lust med blogg, samtidigt som jag kan smålängta lite ibland att få skriva av mig bara. Kanske är en liten svacka bara, det visar sig. Men iallafall, har lite svårt att bestämma mig angående detta, men tror nästan att jag keep on workar här litegranna. Kan ju trots allt inte hålla mig borta..

Livet då? Jo det känns rätt stabilt, samtidigt som det är ledsamt angående corsa. Jag vet inte riktigt om hon kommer bli bra, men ska åka till Örebro så får specialisten kika på henne imorgon. Han får ge mig ett avgörande besked om hur det blir med henne, så snälla ni håll tummarna för det imorgon.. min finaste tjej ♥ usch, det känns så himla jobbigt att hon varit dålig så länge. Det har snart gått ett år sedan våran sista tävling tillsammans då hon var så himla fin, gjorde verkligen allt rätt. Vill verkligen göra om det igen, och igen, och igen. Går inte ens att beskriva i ord längre.

Men idag har det varit en fiiiin dag. Har varit i storstaden med Empan och myst! blev faktiskt inte så farligt med shopping för min del, dock sved det lite i plånboken på vissa grejor men det var det verkligen värt :)

Nu ska jag ha lite vänner-mys innan jag ska sova. puss på er


:(

Livet är så jävla orättvist.
R.I.P fina människa♥

.

RSS 2.0