never mind

Åkte till skolan vid 9 tiden imorse så vi tjejer kunde göra klart vårat arbete, därefter blev det hets för att projektarbetet skulle vara inne klockan tolv. När vi precis blivit klara så slår alla datorer av, med vårat arbete som vi kämpat med.. vetefan vad som hände, men våran dator var DÖD. Som tur var hade vi sparat en viss del iallafall. Så jävla surt! Men vi lämnade iallafall in det som det var, och vi får väl hoppas att det kommer duga ändå. Var vårat sista riktiga arbete, så nu är vi fria från allt som har med skola att göra! känns så sjuuukt underbart! :D köpte även biljetter till barrundan och brännbolls efterfesten, så nu har vi bara festen kvar ;) hihi. Åkte till valbo efter skolan och kikade lite och shoppade, käkade även våran andra lunch för dagen. sedan blev det sooooooola hela eftermiddagen, kunde inte ha varit bättre :)



myyys

Det blev ingen filmkväll, jag och emilia tog oss ner på stan och fikade lite och myste bara istället :) love it. Planerade lite inför kommande helg som vi kommer att spendera tillsammans till stor del också. Kommer bli grymt! har precis kommit hem så jag har lagt mig i sängen nu och ska kolla på lite sex and the city innan jag ska sova. Blir så glad av att kolla på det, lyckorus! Kan behöva lite sånt i dessa tider. :)

Jag ångrar att jag ödslat så mycket tid på dig.
Även fast man vet vad man avstår ifrån måste man blicka framåt.

craaaazzzzzzzzy!

Haha det var faktiskt en galen kväll igår.. Var jättemysigt när vi grillade och åt, perfekt kväll.  Fick iallafall skjuts till sälgsjön och var där till tolv typ, sen åkte vi in till stan. Hade sjukt kul iallafall med bästa sällskapet :) Måste göras om! Dock minns man inte allt från gårdagen, men det är mycket roligt som finns kvar i minnet :D hihi. Jag och sara drog på en vurpa i världsklass iallafall, helt klart. Nej men kvällen var grym:)

Har chillat i sängen hela dagen, sen kollade jag på reprisen av desperate eftersom jag missade det i tisdags.. Sjukt spännande nu, kommer aldrig mer missa ett program med flit! Ikväll blir det film mys så att man är fit for fight snart igen. Känner inte att jag är riktigt återställd ännu :)

:)

Var uppe med tuppen imorse, och åkte till valbo och tränade lite. Gick riktigt bra för att vara första gången, så alla var nöjda och glada :) Kommer nog bli bra till slut! Nu är jag duschad och klar, ska åka och handla lite om en stund inför ikväll. Då blir det grilla och mys med josse, johanna, jessica och anna :) sedan åker vi på fest eller utgång, det visar sig vad som blir roligast ;)

Har inte riktigt bestämt mig än angående tävlingen i falun som är imorgon.. Får ta och fundera lite till, är nog bra om jag kan bestämma mig någon gång.

woooopwooop!

åh herregud jag övningskörde i stan! min debut, var helt grym faktiskt. Hade ruskigt flyt med rödlysena också, det slog om hela tiden när jag kom, tacka gud för det. Men när jag skulle köra hem från balen fick jag motorstopp i rondellen vid golfen. det var då inte roligt, bland de värsta jag varit med om. Blev lite hetsig tror jag, så det gäller att chilla lite.. Mickis och josse var iallafall suuuuper fina, mina små pinglor :) ♥ vill också gå på bal igen. :(
Nu har jag precis anlänt hos malin iallafall efter min schysta körning hit till city. Seg som hon är så är hon inte ens klar... Så jag tog tillfället i akt att sätta mig i soffan med datorn istället. Mallan vill gå ut ikväll, efter bion, så får se om jag hänkar på eller inte. men känner inte att jag är så sugen eftersom det blir partaj imorgon också. Men det visar sig efter bion hur kvällen slutar :)

friday i'm inlove

äntligen fredag! nu är det egentligen slut på allt som har med skola att göra. men vi har en redovisning på måndag iallafall, och projektarbetet som är på G nu. Hade inga lektioner idag så åkte till skolan helt i onödan imorse, så satt i cafeterian hela förmiddagen med trevligt sällskap istället :) Det är sånt man kommer sakna också.. Sen drog alla hem efter lunch, men jag tog mig en titt på stan igen. Hittade två par shorts, en bh och lösfransar som alltid är bra att ha ;) pratade även med en trevlig telefonförsäljare ett bra tag, ganska kul faktiskt hihi. Åkte och solade en snabbis sen innan jag åkte hem. Nu har jag motionerat båda pållarna lite, så nu kan jag ha gott samvete! nu måste jag skynda mig lite, ska åka och kolla på balen nämligen. (om jag hinner!) Antar att jag kommer få flashbacks :( buhu. nej istället ska jag glädjas åt josse och mickis som har en underbar kväll framför sig. För min del blir det sex the city ikväll och massa mys. Ha en bra kväll everyone ♥

it hurts with every heartbeat


Godnatt nu..

down town

nu har jag kommit hem igen efter en skön kväll på stan :) blev lite inhandlat iallafall, precis som väntat hihi. Köpte iallafall en klänning, linne, tischa, läppglans, rouge och även kastanjevatten nu när jag tänkte efter om jag missat något. Som tur är klirrar det lite i kassan om någon dag bara, så då slipper jag leva på vatten och bröd ;)

:)

Nu är jag inne igen! snabb som jag är. Har precis duschat så ska börja göra mig iordning strax inför tjejkvällen på stan. men först tänkte jag visa mina senaste inköp från igår och idag, plus en mysig bild från ridturen :)


goooolfis

ey yooo. Ska ut och ta en liten tur på F nu hade jag tänkt, innan det blir försent. blev stan en stund efter skolan med maddis, la undan lite grejer som jag får köpa ikväll. Men nu på dagen köpte jag ett par skor och ett par jeans iallafall, kunde inte låta bli hihi.

Förövrigt spelade jag golf idag på gympan, gick ju inte så bra som jag förväntat mig faktiskt. Dunkade ner klubban på den där mattan hundra gånger så jag har världens värk i händerna.. Men det var riktigt roligt ändå, speciellt att se alla andra som också var lika dåliga som jag :D Sen dom som nådde den blå skylten behöver vi inte ens tala om. Men några av mina skott var ju bättre än andra iallafall, så hyfsat nöjd kan jag ju vara. Övning ger färdighet ;)

sleeeepy

Nu är jag nyduschad och fräsch igen efter intensivpasset, känns riktigt bra sådär efteråt. men kände att jag var seg idag, hur trött som helst.. Måste försöka sova ordentligt inatt så jag orkar med allt imorgon. Schemat är nämligen fullspäckat återigen. först ska vi åka ut till golfen med klassen för att puttra och SLÅ (fick inte säga skjuta så jag lär väl lyda). Sedan in till skolan och ha lite naturkunskap, äta, åka till stan och lämna in cv på ett ställe, lämna nycklar på kansilet, gå till ticket och ringa med johanna, hem och rida, duscha och fixa, därefter tjej kväll på stan! Vet inte hur jag ska hinna med allt detta, kommer bli en lååång dag känns det som.. Men det kommer bli kul ändå :)



where there is love, there is life

precis som jag trodde så hade JOHANNA GREEN GLÖMT BORT VÅRAT ÄRENDE IDAG!! haha din jävel.. ;) hade det på känn!!! klarade samhällsprovet iallafall, så det kändes skönt att ha det gjort! nu är det bara Projektarbetet och historian kvar! så underbart. Jag natta och jennifer åkte ner på stan och firade med en subbe, en vanlig klassiker.. Åkte tillbaka till skolan igen på lite ledarskap och lite så va. Åkte med jennifer tillbaka till stan igen och strosade runt lite. Köpte två linnen som behövdes. La även undan en klänning som jag nog slår till på imorgon :)

blir träning ikväll med jos, så dom kommer väl och plockar upp mig om en timme ungefär. Nu ska jag packa träningsväskan och chilla runt lite här hemma hade jag tänkt. tja!


:)

Godmooorgon! Träningen imorse gick jättebra, så himla skönt väder också så jag var nöjd med tillvaron just då. Har precis duschat och gjort mig klar, så nu är det bara käket som väntar :) Om en stund ska jag in till skolan och skriva samhällsprov, inte sådär jättepepp eftersom jag är sämst på att plugga. hehehe.. sista provet, nästan lite sorgligt nu när jag tänker efter.. idag finns det lite saker på schemat, efter skolan ska jag och johanna till ticket om hon inte glömt det ;) sen ikväll blir det träning, sedan lite promenad.

hoppashoppashoppas!!:)

.


det gör ont att något så nära kan vara så långt bort.


wooorking

Nu har jag tagit en paus i pluggandet.. Förstår inte att det ska va så svårt att printa in alla svaren i huvudet. bläääääääääää. Idag har det annars varit en mysig dag. Var med några flickor ur klassen på gunder hägg stadion och var funkisar, väldigt mysigt. Så himla söta var dom :) Sen bar det av till skolan och hämta samhällspapper inför provet imorgon.. Inte fullt lika roligt när läraren säger "du har en lång natt framför dig". Åkte iallafall hem och åt lite och bytte om, sedan mötte jag upp nathalie och hennes moffa så vi kunde handla inför avslutningen med ungarna. Den gick bra iallafall, dom skötte sig. Ett plus var att vi fick lite extra fika ;) hihi. Sen har jag faktiskt suttit med samhällspapperna ungefär heeela kvällen.. Har inte ens kunnat titta på desperate, får se reprisen på söndag istället.. Nu ska jag fortsätta läsa detta helvete i hopp om att jag kanske lär mig något iallafall :) be right back

:)

det var rekord med läsare igår ser jag nu, glad jag blir! :D keep on working everyone!

kom nyss hem och hoppade direkt in i duschen, var ett sjukligt pass vi var på.. Herregud så jobbigt det var idag. Var helt skakis efter, längesen jag var så trött efter ett pass. Tror nästan att jag blev avskräckt efter detta haha. Nej men tyvärr är det uppehåll på ki box nu fram till hösten :( Tråkigt, gillar ju dessa pass.. Men men.

Nu blir det lite slapp, äta jordgubbar och frukt :) puss så länge!

måndagis

jag som tänkte ha shorts på mig idag.. men så blev inte fallet, var lite för kallt för det idag kändes det som. jag hade tänkt att lägga mig ute nu när jag kom hem, men så blev det kallare och ingen sol ens.. var ju inte så roligt det. Prövade två jättefina klänningar idag på stan, så kanske tar och klipper till på dom imorgon :) Men det tål att tänkas på. Ska även försöka hitta ett par ballerina skor, såg en tjej som hade ett par sjukt snygga idag. Så det är vad jag ska hålla utkik efter nu, och även lite sommarkläder! typ shorts och fina tunikor. Ikväll blir det ki-box pass på friskis med josefin, sen blir det nog hem och mysa lite hoppas jag :) sen sleeepytime.

imorgon ska jag vara med flickorna i klassen och arbeta på handikapp gd/gifen. Tredje året irad vi gör det, har varit underbart väder alla år så jag hoppas det kommer vara strålande sol imorgon också, så be till gudarna. därefter ska jag försöka hinna med och lämna in mitt cv i hopp om ett arbete. Kl 5 är det avslutning med ungarna eftersom den i tisdags blev inställd. Kan bara säga äntligen.. befriad från något iallafall :)

'

Den morgonen. Jag minns dig där i fönstret sista morgonen.
Det hände nåt på natten och på morgonen var allting förbi.

Du vet att jag ger dig mer än vad du kan ta.

the day after

Var verkligen hur roligt som helst igår! Kommer inte glömma den kvällen i första taget. Alla var så himla fina och glada så man kunde inte göra annat än att älska stunden :) Tack för den underbara kvällen allihopa, ni är bäst.  

Fixade hår klockan tolv hos nattas syster salong, ändrade mig ca 3 gånger, haha.. men tillslut blev jag supernöjd. Skyndade mig hem och sminkade mig lite och tog på klänningen och brummade iväg till natta för att fortsätta fixa sig lite. Sedan kom våra baldejter, så då begav vi oss ut i solen och drack champagne och åt snittar i väntan på att limon skulle rulla in. Till slut stod våran vita fina limousin där. Tänk att leva sånt lyx ;) Vi åkte runt och glassade lite och fortsatte champagnedrickandet med lite dunkadunka, och anlände till engeltofta vid halv 7 tiden. Där blev det massa bilder och mingla lite. Därefter gick vi in och satte oss och fick mat+dricka. Skitgod mat också, så det fanns inget att klaga över! :) Efter det blev det fortsatt mingel och dans, fullt ös! Hade så himla kul med underbart sällskap runtomkring mig. love it!
vet inte riktigt vad klockan var när jag kom hem, men var så hungrig att det blev en nattmacka och hamnade inte i säng förrän vid halv fyra.

Var mindre kul att kliva upp klockan 7 imorse.. Åkte ut till storvik där det var ponnytävling i ööösregn.. För mig gick det superbra även fast det inte var bästa resultatet, duktiga lilla pålle :) Lucky var bäst som vanligt, vann lc och sen felfri med div 2 laget, bääästaa! ♥

 

:)

Balen var underbar igår :)

mysdag :)

åkte till skolan vid tio, var någon politikgrej vi var tvunga att gå på. Mitt under föreläsningen kommer jag på att mina nycklar är borta. Och gissa var dom är? Jo, dom hänger kvar i låset på skåpet. Inte första gången det händer heller.. Sedan blev det svenska då alla i klassen skulle hålla ett varsitt tal, och sedan nominera en klasskamrat. Talet gick bra, fick VG iallafall :) Sedan blev jag nominerad till årets prinsessa, då blev jag glad hihi. Allas tal var så bra! Fick tårar i ögonen när vissa pratade om klassen.. Så himla fint. Kommer sakna alla er. ♥

Efter skolan gick jag, emilia och emelie ner på stan och inhandlade ett par hotpants inför brännbollen på studentveckan. Sedan blev det fika & prat med emilia och malin :) myyysigt. Vi köpte lite behövande saker inför balen imorgon och kikade runt lite. Kom fram till att det skulle va så mycket roligare att gå på stan om man hade lite mer cash.. Men men, det är bara att gilla läget. Drog mig till solariet för att försöka bättra på brännan lite, men där slukade apparaten mina 3 guldpengar, men som tur var kom det en mekaniker och gav tillbaka mina pengar+ en gratis solning ;) Rätt nöjd med tillvaron.

Ikväll blir det mys hemma hos mig med J, så nu ska jag duscha och fräscha till mig lite :)
xo♥

someone new

So is it goodbye?
Is it time to set you free?
Is it time to let it fly?
Is it time to let it bleed

We used to take turns
To cover up the pain
Deep below it burns
And the fellin' still remains

You're gonna find someone new
I really hope you do
'Cause I love you
And the sun will come on thru,
It's gonna shine for you
'Cause I adore you

Yes we gave it a try
But maybe for too long
Out of every sorrow
Another day will dawn

You're gonna find someone new
I really hope you do
'Cause I love you
And the sun will come on thru,
It's gonna shine for you
'Cause I adore you

And the road travels on
But I'm still near you
In my life, like a song
I will still hear you
Still

Sun will shine for you
'Cause I adore you...

pluggelipluggigugg

Hur tycker jag att det går då? inte överdrivet bra iallafall. Fan vad jag hatar att plugga. Ska bli så skönt att slippa detta nu. Fast vill ändå inte sluta skolan. Skulle vilja gå ett år till, men isåfall utan nå prov eller plugg. Har så himla mysigt i skolan nu för tiden att jag aldrig vill att det ska ta slut :)

har lite kvar på talet, orkar inte skriva så mycket mer så snart får det duga som det är. Sitter även och har en intressant konversation med en person som inte vill bli nämnd vid sitt namn ;) men den sa iallafall en bra grej som jag kanske borde börja tänka lite på..  "man ska inte söka det, det får bara dyka upp"

sliiitet

Herregud så trött jag är.. Måste sluta vara vaken så länge på kvällen för det ger verkligen utslag på morgonen när jag ska kliva upp, jag som redan är så morgontrött. Idag började dagen med gympa på gunder hägg stadion där vi skulle ha gympa :) eftersom vi har tre grymma friidrottare i klassen så fick dom vägleda oss i slägga, spjut och stafett ;) Det var riktigt kul iallafall, och det var sjukt varmt ute. vi tjejer gjorde en grym insats på stafetten iallafall, men blev tyvärr ingen medalj för våran del.. Sedan blev vi tagna av polisen påväg till skolan, och som tur var så var jag jävligt snabb med att ta på mig bältet. Tror alla i bilen fick lika mycket panik, Men allt gick bra! Erika klarade blåstestet galant, gjorde en grym insats vi ;)  Satt i matan väldigt länge med delar ur klassen, sedan drog jag och madde och solade lite. Därefter lärde jag hänga på stan typ en timme med världens tyngsta väska, innan jag skulle gå upp på söder och klippa mig och slinga lite. Övningskörde sedan med mamma hem, det innebar ett motorstopp vilket resulterar i inte fullt så nöjd.
Sitter och försöker skriva klart mitt tal nu, går icke bra. Får faktiskt ett damputbrott snart, blir så irriterad att jag inte kommer på vad jag ska skriva. Nu ska jag fortsätta någon gång så att jag hinner träffa J ikväll!

Du håller mig kvar i nått jag lämnat

träningen gick bra imorse, sedan mötte jag upp sara så gick vi och käkade med lite classmates. Kommer verkligen sakna er.. Sedan gick vi till skolan och hade en halv lektion sen lärde vi dra iväg och fixa lite saker. Har precis kommit hem, och om en liten stund ska jag hjälpa ronja och hoppa L lite grann för de ska Tävla på söndag :)

Fråga inte frågor som du inte vill höra svaren på.

goooodnatt!

mysmusik innan jag knoppar :)

keep smiling

Sitter och kikar cougar town nu, det är rätt mysigt program faktiskt hihi :) Desperate var galet spännande som vanligt, kommer aldrig kunna slita mig från det. En lång väntan fram tills nästa tisdag. Förövrigt så har min mobil gått sönder lite, så nu har jag min gamla sony igen. Den är faktiskt hur bra som helst, har nästan saknat den. Så mycket minnen med den, och även i den. Massa gamla fina bilder, och alldeles för många fina sms... Gud så man kan längta tillbaka till vissa tider. Tänker aldrig radera dom. Har läst igenom några, men det är nog vad jag ska ta och göra innan jag ska sova lite senare. Väcka lite minnen liksom :)

this is life

Nu lär man bara leva livet. Inte ofta denna värme besöker oss i Gävle. Så nu har jag passat på att legat ute på altanen en stund, så himla skönt. Vissa stunder blev det riktigt varmt, nästan så att man ville bada.. Har även hunnit ringa några samtal angående sommarjobb, så nu får vi se om det blir nå jobb! Som tur var finns det ett back up jobb om de andra skulle skita sig iallafall :) Ikväll väntar träning,desperate, och måste nästan plugga också. Ska ha ett hyllningstal på fredag så jag är nog så illa tvungen att börja idag. Vet inte ens vad jag ska prata om än, så idag måste vi använda hjärnan. Blä, men snart är detta stressliv över iallafall..

Den här gången krävs det mer.

Känner mig fortfarande lite sjukis, men måste faktiskt gå till skolan både imorgon och idag.. Idag är det samhäll+svenska, sen åker jag och nathalie och käkar på stan och handlar lite fika inför avslutningen med ungarna. Finally så är det slut på detta! Fast tisdagarna har ändå varit mysiga på något sätt,även fast de har varit väldigt plågsamma många gånger. Tränade ensam imorse och det gick faktiskt super, skönt att ha hela ridhuset för sig själv med lite privatträning. Har precis duschat och la mig i sängen en stund, men måste gå upp snart igen och göra mig klar. Har en till träning ikväll kl 7 också, så det gäller att vila medans man kan..
Nä nu ska jag pallra mig upp ur sängen och fixa mig lite så jag hinner äta innan jag åker :)

:)

När jag tänker efter har det här faktiskt varit en skön dag, inte alls så illa! Mallan svängde förbi med min studentklänning, och den va suuuperfin och satt jättebra :) Så det kändes skönt att den äntligen anlänt till my place, eftersom att det var typ 3 månader sedan jag beställde den. Så nu slipper jag oroa mig över det också, ännu en lättnad. Nu under kvällen har jag skrivit lite på projektarbetet, känner att vi börjar komma igång nu. Gäller bara att ta tag i det ordentligt, så kommer det här bli bra! Är avslutning med ungarna imorgon, så då ska dom få göra en liten uppvisning för föräldrarna och efter det så ska vi fika lite och ta farväl. hihi

Har även kollat på hollywoodfruar, det är ett program som man absolut inte kan svika ;) över min döda kropp liksom.. maria in my heart ♥

måndag

Känner mig fortfarande lite sjuk, men har varit i skolan ändå för det var viktiga lektioner idag. Men får snart något farligt utbrott på en lärare, herregud blir så jävla arg bara att tänka på det. Aja, sedan efter skolan gick jag och nathalie och satte oss på nian, jag fikade lite med en lite kladdis med mjukglass och hon käkade. Alltid lika mysigt! Efter det Följde jag med mamma och handlade. Alltid bra att följa med och handla för man lyckas alltid hitta massa godsaker ;) hihi. Sedan begav vi oss ut och övningskörde, och jag var verkligen KUNG idag. Fick bara ett motorstopp, vilket är rekord än så länge. Riktigt nöjd med min insats faktiskt, vilket ska firas ikväll ;) Sen nu senaste timmen har jag legat ute i solen och myst bara, underbaraste dagen på länge tror jag. Nu ska jag vara duktig och skriva klart Projektarbetet, sedan blir det fortsatt mys all day long :)

här kommer lite bilder från tävlingen i söndags:

plugggggg

Försöker plugga men det går inte så jävla bra faktiskt. Är nog världens sämsta pluggare tror jag, och det kom från hjärtat. Alltid hittar man på något annat roligt att göra när man väl tagit fram sin lilla dator. Har en ledarskaps uppgift som ska in nu snarast, så borde egentligen rappa på lite med den istället för att sitta vid detta.. Tur är iallafall att mami köpt jordgubbar som ger mig lite liv i denna tråkiga och sjuka söndag. Vet inte om det blir skola för mig imorgon, beror lite på hur jag känner mig imorgonbitti. nu fortsätter plugget!

sick

sååå vidriga.

soool!

Vilken underbar dag! Klev upp vid 11 och gick ut och la mig i solen lite innan jag skulle åka in till stan för att käka lunch med ella. Sedan åkte vi och solade, sedan blev det hemgång igen. Satte mig ute en stund när jag kom hem också, så jag hoppas att jag fått lite färg iallafall :) Ikväll finns det lite olika alternativ, antingen grilla eller sätta oss ute på någon servering. Har inte riktigt bestämt oss men men det visar sig :) Nu ska jag kila ut i stallet en sväng och packa iordning alla saker till imorgon. Tävling i Tierp är det för min del, hoppar 110 och 120 så vi får se hur det går. Hoppas det går bättre än förra tävlingen iallafall, skulle ju kännas bra!

Förövrigt så var vi ju på bio igår, igen. Denna gång blev det ju the last song, och den var också huuur bra som helst. Satt och snyftade nästan hela filmen.. Den är verkligen värd att se, världens finaste film.

chillerill dag

Igår var jag och johanna och käkade på olearys, jag tog en pasta som var hur god som helst och johanna tog en sallad. Antar att den också var god för hon klagade inte iallafall ;) Sedan hade vi bokad biljetter till ''Terror på Elm street'' så vi traskade vidare till bion. Tror varken jag eller johanna varit så rädd någon gång.. Hahahaha, helt sjukt nu när man tänker i efterhand :D Vi flög på varandra var och varannan minut, och vissa gjorde ju läten ifrån sig också ;) Tror mallan som satt ovanför med två gentlemens var lika rädda alla tre. Trodde aldrig jag skulle kunna somna inatt, så jag satte på en film men sen somnade jag så sött :)

Idag har jag bara chillat typ, låg i sängen ganska länge. Sedan for jag ut till stallet och tog en mysrunda på båda två. Så typiskt att precis när jag har gjort iordning fighter börjar det spöregna.. Men sen hade jag lite tur för det slutade regna så vi slapp bli blöta :) Annars då.. Jo jag ska träffa ella ikväll, och det blir bio idag igen, haha. Vi har bestämt hur länge som helst att vi ska se last song. Så ikväll blir det en ellamyskväll :)
Nu ska jag duscha, simma lugnt! ♥


oslagbar

:)

Bjuder på den här låten för kvällen, uuunderbar!
Ska bege mig in mot stan strax så ska fixa till mig lite nu :)
Ha en bra kväll♥


'

Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met.

torsdag

Var en riktigt bra kväll igår med bra sällskap :) Är riktigt seg idag, har legat i sängen fram tills nu typ.. Nu är det dags att ta tag i livet och gå upp fräscha till sig och ta ett bad! Ikväll blir det käk på olearys om det finns plats, annars på något annat nice place, och efter det bio 21.30 :) Vi hade bestämt oss för en film, sen ångrade vi oss och tog den läskiga istället, hårda som vi är ;) Kommer nog behöva sitta hand i hand skulle jag tro..

Känns hur härligt som helst att det bara är torsdag idag, har ju längsta helgen framför sig. Kommer hinna göra mycket roliga saker innan skolveckan börjar igen. Men egentligen borde jag vara hemma och plugga en hel del, men har ingen större lust med det. Ett ledarskapsarbete ska vara inne imorgon, sen har vi svenska tal tills nästa fredag, och därefter har vi religionsarbete, ett till svenska arbete, historiaplanchen som vi har kommit igång med iallafall och sen samhällsprovet som aldrig kommer bli av hoppas jag. Hejjahejja..

Nu blir det ett efterlängtad bad :) puss så länge

:)

Idag har jag varit hurtig. Efter träningen cyklade jag till skolan där vi hade möte med mange kl 11. Sedan gick jag och nathalie och åt lunch på skolan, var faktiskt skitgott. Hör ju inte till vanligheterna så man lär ju passa på. Sedan cyklade vi ner på stan och jag inhandlade det jag behövde till ikväll inklusive en bikini. Tror att det är den 5:e jag köper inför sommaren detta år, man kan ju aldrig ha för några ;) Sedan cyklade jag vidare på min fina cykel och solade en stund. Var hur längesen som helst jag solade så det var skönt.. Sen cyklade vi hem igen. Och dum som jag var gjorde jag en riktig tabbe. Jag cyklade på travrakan hem, och det är seriöst det värsta jag gjort på länge. Snacka om motvind, kändes fan som att jag aldrig skulle komma hem. Hann nästan få dödstankar. Men annars förutom den sträckan tar det faktiskt inte så lång tid att cykla från hille till stan, var typ hur härligt som helst. speciellt i detta väder :) När jag kom hem haffade jag några skvallertidningar och satte mig ute en stund på verandan. Mallan kom precis förbi också så vi har suttit ute och myst och pratat lite. Nu är jag nyduschad och fräsch så ska bara packa iordning väskan för ikväll och äta lite innan jag sticker iväg till stan med malin. Ikväll blir det förfest hos henne med lite tjejer, sen utgång! :)

desperate!

Hade jag vetat hur man laddar ner, så hade jag gjort det nu på en gång. Jag vill ladda ner alla avsnitt som är framöver och ha maraton. Desperate är så sjukt bra nu att jag inte vet var jag ska ta mig till nästan. Ni som inte tittar, borde verkligen ändra eran tisdagsrutin och sitta bänkade framför TV:n på tisdagskvällen kl 21.00! Kan knappt vänta tills nästa tisdag, desperate har blivit en drog ;)

puhhh

Idag har det varit en hektisk dag, men den har varit rätt härlig och allt har gått som planerat :) Måste ju bara nämna erics fina spidsång, den var så himla fin.. Blev nästan tårögd, det kändes i hjärtat faktiskt. Nu på kvällen har jag varit duktig och varit ute och powerwalkat också. Imorgon hade jag en sån välplanerad dag, men så påminde nathalie mig om vårat Projektarbete möte med mange. Så där förstördes ju dagen, men ska försöka hinna med allt ändå på något vis. Ska hinna med Träning kl 8, sola, möte, stan och inhandla nödvändiga saker inför kvällen, sitta ute och få lite färg, dusch&fix. Sedan blir det utgång! :) Hihi.

time to forget

Ska nog ta och gå och lägga mig i sängen och kolla på lite film nu om inget annat hindrar mig. Det blir en lång dag imorgon som innebär träning kl 8 imorgonbitti, skolan, träna ungar, ki-box pass kl 19-20.30, hem till mitt älskade desperate, sedan blir det myyys hoppas jag.. ♥

Egentligen har jag hur mycket som helst att skriva, men känner inte att jag får ut det på rätt sätt. Det finns så mycket som rör sig i huvudet som man bara vill glömma, även de minnen och personer som kanske befinner sig nära hjärtat. Det finns saker man kanske skulle gjort annorlunda, eller inte gjort alls. Vet inte vad som hade varit bäst för mig egentligen. Just nu känns det bättre att kanske hålla allt för mig själv istället och låta tiden gå bara. Tids nog så kommer allt släppa och då kommer det vara så mycket enklare. Det sägs att det finns en mening med allt som händer, någon gång visar det väl sig..

You’re everything I thought you never were
And nothing like I thought you could’ve been
But still you live inside of me
So tell me how is that?

You’re the only one I wish I could forget
The only one I’d love to not forgive
And though you break my heart, you’re the only one
And though there are times when I hate you
Cause I can’t erase
The times that you hurt me
And put tears on my face
And even now while I hate you
It pains me to say
I know I’ll be there at the end of the day

Det var allt för idag.

Du gav bort din hand till en annan

Träningen var hur jobbig som helst, men nu sisådär efter känns det hur bra som helst! Hoppas att jag inte får så mycket träningsvärk så jag kan köra ki-box passet imorgon ;) hihi. Har precis käkat good food så nu är jag nöjd med tillvaron. Ligger i soffan och kollar på hollywood fruar nu som precis började, som jag har längtat!! Nu ska jag kolla på min idol Maria,hahahaha alltså hon är ju sjuk.. återkommer senare ♥

.

Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser jag klart

Måndag

Hade sovmorgon till kvart i elva idag så det kändes underbart :) Perfekt efter en helg liksom. Slutade vid två, så då åkte jag och jennifer ner på stan och kikade lite och tog en varsin subbe och myste lite. Har precis kommit hem så nu ska ta och chilla lite och ladda batterierna, för sen åker jag på ett intensiv pass på fjärran.
familylove

'

Du har visat hur mycket du bryr dig. Så Nej, jag har nog inget mer vettigt att säga dig längre.

<3

one of a kind

Du har fått mig att inse att det var rätt. Är glad att det inte gick längre än vad det gjorde.
Det är svårt att släppa känslan att vi kunde gjort mer.

:)

back in G-town

Nu är jag hemma! Åh, ville bara vara kvar där borta.. Hade så himla roligt igår med alla, man borde få gå på bröllop oftare. Först åkte vi till såstaslott där vi skulle bo och lämnade alla grejor och käkade lunch med nästan hela släkten. Sedan gick vi upp till rummet och fixade oss, för att sedan bege oss vidare till kyrkan som låg på några minuters avstånd bara. Satte oss i kyrkan och väntade in brudparet. Dom var så himla fina när dom kom in.. Blev helt rörd, det var verkligen vackert. Daniel Karlsson som var med i idol för några år sedan var där och sjöng, och han var grym!! Därefter åkte vi tillbaka till där vi bodde och fick massa champagne innan vi skulle få tre rätters middag :) Efter det blev det dans för hela slanten och lite drinkar! Gick inte och la oss förrän sent på natten, så det tog emot lite att gå upp imorse. Men vad gör man inte för lite hotellfrukost.. Är nog bland det bästa som finns! hihi. Så nu sitter jag här och längtar tillbaka till gårdagen :) Har varit en underbar helg om man bortser från tävlingen. Kommer lite bilder senare :)

Tonight's gonna be a good night

Godmorgon! Är uppe med tuppen idag, eftersom jag inte orkade packa igår.. Känner mig riktigt pepp på att gå på bröllop, ska bli så kul! Så länge som vi har väntat :D Vi åker väl från Gävle vid halv 11 tiden skulle jag tro, och beger oss till huvudstaden :) Brölloper är vid 4 tror jag, sedan blir festen på såstaholm. Sover kvar där och åker hem imorgon vid lunch. Kommer bli aaawesome! Har precis duschat, så nu ska jag packa vidare alla grejor och måla naglarna och fixa allt innan vi måste åka :) xo

time to say goodbye

skithelg

Sämsta början på en skithelg kan jag ju säga iallafall, värdelös! Kom iallafall hem vid halv 5 tiden och då blev det dusch på dirren, för att sedan övningsköra med mami, inte ett enda motorstopp!!!! Happy me, ser riktiga framsteg ;) Sedan gick jag ner på stan och uträttade lite ärenden inför helgens fortsatta bravader. Sedan mötte jag upp Emilia och vi skulle ha en middagsdejt och den slutade på helt enkelt. Så sjukt god mat där, det gillar vi :) Blev en fika efter det, var ju inte så otippat när det gäller oss liksom.. hihi. Sedan gjorde vi en hel del andra saker som vi inte ska gå in mer detaljerat på, men det har varit en underbar kväll iallafall ♥

Nu ska jag packa så att jag slipper göra det imorgonbitti så jag inte glömmer något :)

:D

Alltså jag måste faktiskt erkänna att jag var grym idag när jag övningskörde. Inga tidsfel där inte iallafall ;) Började min tripp på travet och körde runt lite där, sen upp vid läkerol och i en RONDELL utan motorstopp. Körde faktiskt i två rondeller kom jag på. Sedan körde vi upp vid stigslund och där fick jag två motorstopp.. Det kan jag erkänna, men sen så jävlar rullade bilen bra. Körde in på preem och stannade, och sedan körde jag ut på vägen igen. Inte heller något motorstopp. Sen körde jag enda hem, rätt nöjd. Var ganska felfri idag om jag får säga det själv hihi. Tror jag kan bli något stort när det gäller just trafik, i can feel it.

blä

Gympan var kung imorse! och jag gjorde mål!! Nästan så att man saknar fotbollen lite, var flera år sedan jag slutade.. Men ibland finns det anledningar till att man inte vill spela mer just då, och som man kanske ångrar senare. Som tex nu.. Det blåa laget började iallafall väldigt starkt, men i slutet fanns det ingen ork och då passade det andra laget på och tog dom ikapp.. Tyckte att våran insats var grym ändå! ;) hihi. like u girls

Sedan åkte jag hem och packade och fixade, sedan åkte jag och mamma till högbo. Hade sån jävla otur bara, men han kändes jättefin så det är bara att ta nya tag inför 120 imorgon och då ska jag vara mycket bättre också.


No one sleeps when i'm awake

Det bådar inte gott att jag sov alldeles för länge. Jag vaknade NU? Jag har nog sovit ungefär tre timmar minst, så frågan är ju hur jag ska somna senare. Dummis mig som inte ställde klockan. Äh, jag får väl vara vaken hela natten då :) Bara man har lite sällskap så är det ju chill. Som tur är så har jag bara en lektion imorgon, och då ska vi spela fotboll på nynäs. Det är bara att damma av fotbollsskorna och visa sina gamla skills ;) hihi.

Ibland kan jag inte förstå hur man kan sakna någon så mycket

 

trött..

Var på stan och käkade en sallad med madde efter skolan, yummmm. Köpte ett par skor också :) hihi. Luften bara gick ur mig sen när jag satte mig på bussen hem. Det är så skönt att åka på buss när man har musik i öronen, skulle jag nästan kunna göra lite oftare.. Skulle lätt kunna somna, haha. Kom precis hem iallafall så nu ska jag faktiskt gå och sova en stund. godnatt ♥


onsdag

träningen imorse gick superbra, var ett bra genrep inför imorgon. Just nu sitter jag och äter lite pasta med pesto och tomater, mucho gott. Ska snart bege mig till skolan också så måste äta klart nu sen fixa mig lite :) Jalla

:)

Känns som att man har 1000 grejer inbokat nu. Kommer fara till stockholm en hel del nu framöver känns det som iallafall. Sen är det ju allt med studenten, tävlingar och massa annat roligt! Dom närmsta dagarna är fullspäckade också, imorgon blir det packning och duschning av häst inför tävlingen, sen hoppas jag på lite äventyr till NF.. Sen är det är tävling (högbospelen) torsdag och fredag för min del, hoppar en klass om dagen. 110 på torsdagen och 120 på fredagen, sen blir det hem och packa ur sen packa om! Åker ju på bröllop på lördag i stockholm och sover kvar där till söndag. Så nu har jag iallafall lite att se framemot :) Skulle även behöva sola en hel del, och träna och inhandla massor. Kommer bli utbränd av allt detta.

trött

Ligger i soffan och har precis kollat på desperate. Alltså det är så sjuuuukt bra. Jag är helt beroende, Längtar redan till nästa avsnitt. Har varit en mycket lyckad dag idag också, jag och sara gjorde alla våra ärenden+lite till ;) Anlände här igen till eftermiddagen så att jag skulle hinna träna ungarna, och sedan hinna  träna för lotta schultz. Dagen har rullat på bra och inga större brister faktiskt, vad som gäller nu: Cougar town!!
återkommer senare :)

'

"One day, he is going to wake up and realize how much he cares about her and when that day comes...she'll be waking up next to the guy who already knew"

intensiv

Ja se där ja, då var ett intensiv-pass avklarat. Det känns så himla skönt efter, helt sjukt. På sätt och vis känner jag mig som en ny människa, dels mycket svettigare men ändå fräsch. HEHE. Behöver inte plugga något ikväll så idag blir det CHILL! Ska bli så himla skönt att slippa ha nå sånt att tänka på. Imorgon ska jag och sara iväg på en liten snabb tripp, ska bli mysigt! och väldigt välbehövligt också faktiskt. Men stress nivån kommer va hög imorgon, inte en enda lugn stund. Bäst att gå och lägga sig tidigt så man är utvilad. Nu är jag hungrig som en björn så nu måste jag  ta och äta något :)
x

måndag

Hade redovisning imorse om hudcancer, det gick faktiskt bra :) Var inte så nervös som jag brukar bli, tog det lite mer chill den här gången. Sen hade vi en lektion och därefter krubb, vilket inte är helt fel.. Därefter åkte jag, sara,jennifer och nattis iväg på en liten turist tripp! Haha, vi måste ha sett ut som riktiga turister.. Gulligt. Vi knäppte massa kort på olika gamla byggnader, gevalia, rådhuset m.m. som vi ska använda oss av sedan på vårat grupparbete på historian :) Efter det gick jag och nattis och tog en subbe, kan verkligen inte stå emot det.

Sedan tog jag en liten prommis hem, och klockan sex ska jag träna intensiv på fjärran. Ska fixa lite med lite saker nu också, så det börjar bli lite brådis :) Jallajalla! puss

'

one of a kind.

söndag

Har varit en riktig seg och lång söndag. Åkte till tävlingen vid 12 tiden idag, men min klass var inte förrän flera timmar senare. Det var jättehärligt väder, men hur kallt som helst när det blåste. Fighter gick super idag, och kom tvåa :) Det var riktigt härligt med första ute tävlingen, underbart! Nu ska jag plugga lite.. Jag och natta som inte längre är singel ska skriva lite på vårat PA som vi ska lämna in till mangelush imorgon ;) Och har även redovisning med naturkunskapen imorgon, så ska väl läsa lite på det också.
tjing så länge

.

Som jag har längtat efter den här låten! Har inte vetat vad låten hette, men har gillat den enda sedan jag hörde den på friskis för längesen när vi stretchade. Har faktiskt letat efter den, men utan resultat så då gav jag upp. Så helt plötsligt när vi satt i bilen inatt när vi skulle åka hem så satte Marcus på den, och guuuuuuud så glad jag blev. Finally!

:)

Hade riktigt roligt igår med roliga människor :) Mår riktigt bra idag faktiskt, för idag mår jag som jag förtjänar iallafall ;) Stapplade väl in i mitt rum i hyfsad tid inatt efter att vi käkat donken, like always. Sov till tolv, sen gick jag och malin ut på en liten tur med våra pojkar :) Har packat iordning allt inför tävlingen imorgon som är i älvkarleby. Ikväll blir det chill med lite film och dipp med grönsaker, underbara lördag :))

.

RSS 2.0