Fredag

Idag är det fredag och jag är ledig från både skola och jobb, såå skönt! Dock ska jag sätta mig och läsa lite nu eftersom vi har så jäkla mycket nästa vecka. Retorik är inte att leka med vill jag lova. Det blev lite fel nu när våra föreläsningar denna vecka blev inställda så nu ligger vi efter rätt mycket och ska ta igen det nästa vecka när vi redan har typ dömycket, skjut maaah. 
 
Var ute i stallet och red imorse på cessan. Hade lite sällskap av emmie en stund så det var trevligt! Tycker det gick helt okej med tanke på att han inte gått ordentligt denna vecka och slutet av förra så får nog vara nöjd med läget ändå. Tävling söndag så imorgon blir det trimmning och se så allt stämmer inför tävlingen :)
 
 
 

Torsdag

Snacka om att dagarna bara rinner iväg och vetetusan om jag ens får något vettigt gjort... Idag har jag iallafall fått lite gjort, dock fick caesar vila för jag skulle inte hinna rida efter jobbet. Var helt död imorse då jag tänkte åka ut till stallet men har sovit så kasst inatt så behövde sömn eftersom jag skulle jobba hela dagen. Nu har jag köpt en bok som ska läsas, jag har tvättat ett par maskiner, och nu sitter jag här och pluggar lite smått. Fruktansvärt tråkig bok och inte ett enda ord har fastnat vill jag lova. Får hoppas livet blir bättre imorgon!
 
Imorgon är det också plugg som gäller till stor del, caesar ska trimmas och på kvällen ska jag ut och käka med det vanliga AW-gänget. Så himla roligt och jag längtar verkligen! Det blir middag på kalles, och det är ju typ gävles bästa restaurang enligt mig, prisvärt och fantastisk mat!
 
Midsommar  :D 
 

torsdag

Nu är jag hemkommen från dagens jobb och det var sista klubbmedlemsdagen för denna gång. Har gått jättebra och det var mycket folk under dagen så det har varit roligt :) Malin var förbi nyss en sväng och hälsade på och nu håller även på med lite tvätt! Vuxenpoäng.


Saknar dig kompizz <3

Torsdag

Jobbelijobb!

Onsdag

Första semlan för iår!



Onsdag

Har haft ett härligt jobbpass på shoppen idag och det har verkligen gått hur fort som helst idag! Märker verkligen hur viktigt det är att faktiskt trivas på jobbet och ha underbara arbetskollegor, det känner jag dubbelt upp nu. Jobbade 12-18, uträttade lite ärenden på rasten och har nyss kommit hem och ska käka lite middag nu. Tänkte även försöka plugga litegrann och sedan inatt ska jag agera skjuts, jippiiii... En lugn kväll med andra ord.
 
 

Onsdag

Tog Morgonpasset i stallet och longerade en sväng. Fick som tur var hjälp av Emmie, haha alla dessa remmar är inte att leka med... Gick iallafall jättebra tycker jag och han jobbade på finfint. Han blev lite trött på slutet så då tjurade han lite men jag måste även tänka på vilken position jag har eftersom han är så pass uppmärksam :) så det blev lite fel signaler så båda vi blev tjuriga men det löste sig sedan, haha. 

Nu har jag precis gjort mig klar och ska äta lunch innan jag jobbar 12-18. Vi har kundklubbsdag idag så kom in och shoppppa :)




tisdag

Effektiv dag och har fått både det ena och det andra gjort så det är ju super! Var ut till valbo för lite ärenden och var även in till sandviken för att hämta upp Freddson :) Var ju även träning med caesar ikväll och det var lite banhoppning och linjer, vilket är perfekt eftersom det är tävling på söndag. Han får gå en 130 ute på lervik och sedan har jag även anmält en 130 i Falun innan det är dags att röra oss upp till umeå för årets första meeting. Har bara varit där på ponny några år eftersom vi hade vår elitomgång där uppe och jag verkligen ÄLSKAR det stället. Så himla fin anläggning och trevlig tävling så det ska verkligen bli jättekul att återkomma dit :) Det blir även 140 debut om allt går som det ska. LÄNGTAR!
 
 

tisdag

Alltså detta väder gör seriöst mig lycklig. Det är helt sjukt vad lite solstrålar kan göra med min kropp och själ. Har varit lite deppig ett tag men nu är det andra bullar minsann. Såg liksom inte ljuset i tunneln i tentaångesten, men nu är den över, iallafall för en liten stund. Och solen, i love you<3 
 
Tog en promenad i det fina vädret i en vårjacka till och med, svettades och det var ju inte igår man gjorde det. Eller i lördags på dansgolvet, men det var ju inte i träningssyfte. Var även och hämtade böcker i samma veva inför kommande kursen, så första föreläsningen blir på torsdag istället. Vet inte riktigt hur det blir nu när vi missar en föreläsning för att läraren var sjuk. Men det löser sig säkert :) 
 
Nu ska jag och basgruppis göra lite frågor och sedan ska jag åka en sväng till köpis och uträtta massa ärenden!
 
 

tisdag

 
Snacka om rysningar. Så jäkla grym. 

Tisdag

Changed plans blev det nu när min föreläsning var inställd. Nu ska jag äta lite frukost, sedan ska jag vara i skolan ändå kl 12 för jag ska köpa två böcker vi behöver ha till denna kurs. Därefter ska jag ta mig ut till Valbo för att göra lite ärenden och ikväll blir det träning med Caesar. 

Däremellan ska jag även försöka hinna plugga lite, här är det ingen rast, ingen ro. 



Måndag

Hade sjukt roligt i lördags med klassfest och utgång! Haha, mådde apa igår på morgonen men blev bättre under dagen efter lite mat och sedan på kvällen var det kalas för linnea. Så himla mysigt med massa prat och gofika :)



Lördag

Nu gick det inte att sova mer så då är det bara att kliva upp! Idag vankas det jobb 10-16 och sen är det partaj med klassen som gäller. Ska bli skitskoj faktiskt och det är kul att det är så många ur klassen som kunde vara med. Vi ska vara i Sätra på campus och därefter blir det nog en vända ut på krogas! 

Nu blir det en uppfriskande dusch och sedan lär jag dra med dammsugaren ett varv


Fredag

Freddan fyller idag så sjävklart blev det fredagstraditionen!




Torsdag

Avslutade även kvällen med lyxmiddag!

torsdag

Hallelujah för nu är tentan gjord. Vetefanken om det blir godkänt men jag ber till gudarna där uppe att jag klarar det, skulle bli så överlycklig så ni anar inte. Lovar att jag aldrig mer kommer va dum om jag får godkänt, helt seriöst. 

Jag och Jenny gick på stan efteråt och käkade även lunch, sallad till och med. Lite tentatröstshopping kallas det och jag fick faktiskt med mig två fina koftor, ett halsband och mascara. Mycket nöjd tjej! Supermysig dag har det varit och nu på kvällningen har det blivit lite handling på Ica maxi :) 





Onsdag

Haha vilket roligt liv man verkar leva. Det enda jag uppdaterat om i en veckas tid är PLUGG, men snart hörrni era stackare som ändå håller er kvar här, då är det över. Iallafall för denna gång... Det är inte en salstenta så långt ögat kan nå, utan då blir det lite hemtentor igen och jag gillar nog det lite mer faktiskt. Har fått stressfinnar, och har varit allmänt yr hela veckan, och har egentligen inte hunnit med något. Skulle behöva städa lägenheten, gå på stan, handla, tvätta, göra matlådor, osv osv och listan kan även här göras lång. 
 
Denna helg ska jag se till att njuta ordentligt, för jag tänker inte läsa ett enda ord då. Freddan fyller år på fredag så vi ska fira honom litegrann då, jag ska rida på cesse och BARA ta det easypeasy. Lördag är det jobb 10-16 sedan har vi ltentafest, woppp. Men vi får väl se om vi skålar eller om vi sörjer, det visar sig imorgon. Söndagen går väl till för att vara bakis antar jag, som back in the days. Fast jag blev aldrig bakis förr, det har kommit på äldre dar. Kan ju tänka mig hur jag kommer må när jag är bakis och 50 år, det kommer inte bli roligt vill jag lova. 
 
Nä, nu ska jag återgå till plugget igen, adioooos amigos.
 
 

onsdag

Idag är dagen före den stora dagen. Mitt livs första riktiga tenta, eller åtminstone salstenta. Liksom, hur gör man? Har man med sig en stiftpenna och sudd, har man med sig fika? Usch, hatar att göra såna där nya saker... Iallafall vet jag vilken sal vi ska vara i, dock inte var den ligger. Det finns ju en tendens till att gå vilse på skolan, nästan som en djungel att hitta till nya salar och nya byggnader. Det känns iallafall hyfsat bra och jag tror och HOPPAS att det mesta sitter nu. Det är nästan försent för att börja plugga in något nytt nu för min hjärna är helt fylld med massa troper, figurer, statusläran, pistis, partes, entymem, paradigm osv osv, listan kan göras lång. Men idag så det endast repeteras hade jag tänkt och se till att allting sitter, iallafall någorlunda bra. Att ha en tenta framför sig är ju rena rama stressmomentet, helt sjukt.
 
 
GE MIG SOMMMAAAAR <3
 
 

Tisdag

Nu ger jag upp plugget. Har suttit hela dagen om man bortser när jag var i stallet och när jag var hos Emelie på middag. Så himla mysigt var det och såå god mat. Måste också lära mig att laga god och nyttigt! Så jäkla kul att lära sig lite nya rätter och jag frågade efter receptet på en gång :) tack för det <3 hade hellre varit kvar en stund, men plikten kallade här hemma så har suttit nu iallafall ett tag och repeterat lite. får väl se om något av detta sitter imorgon när jag vaknar, alltid lika spännande..

Mina pauser idag....



tisdag

Var ju så härligt väder idag igen, så kunde inte  låta bli att vakna på helt rätt sida idag! Pluggade lite på förmiddagen och sedan vid 12 åkte jag ut till stallet och red på cessan. Tog en runda i ridhuset med lite bommar och sedan tog jag skogsvägen hem, helt underbart var det :) Man kan inte göra annat än att älska våren och det är nog min favoritmånad. Att gå från det dystra och trökiga till att solen kikar fram och det bara blir varmare och varmare. Så jäkla härligt! :) 
 
Plugget då.... Går ju inte sådär jättebra. Började läsa i boken och det gav mig en redig ångest. Snacka om att det är mycket alltså. HELT SJUKT. Jag hoppas av hela mitt hjärta att jag klarar denna tenta, bara jag får ett E är jag så jäkla glad. Pallar inte ha en hemtenta som ligger och tynger ner axlarna nu, jag har tillräckligt med bagage där. Så fellas, håll tummarna för mig på torsdagmorgon.
 
Ska strax ta mitt pick och pack och traska över till emelie för lite middag. Hur mysigt som helst. Skönt att få komma på lite andra tankar än plugg bara för någon timme eller så, för sedan traskar jag tillbaka hem till mina små böcker och anteckningar....
 
Instagram och fb ÖSER på med bilder från alla möjliga land. I princip alla är utomlands förutom jag känns det som, böööh. Men som jag ska unna mig en resa inom en snar framtid. Tills dess får jag endast längta tillbaka. <3
 

Tisdag

Ingen träning idag så vi kör pluggstuga heeeela dagen. Men blir jag nå smartare då? Njaae.





måndag

Jag tog mig till stallet iallafall vid halv 2 tiden efter att jag pluggat ett par timmar. Det var ju så himla fint väder ute så jag kände att jag behövde komma ut lite. Tror det var bra för mitt lilla huvud också att få lite frisk luft. Jag krigar på här hemma och nu är det iallafall dags för lite middag mitt upp i allt. Tycker ändå att jag kan en hel del, men när det kommer till troper och figurer som det så fint kallas så tar det stopp. Latinska ord som man ska kunna och ha en förklaring till dessa, typ 45 stycken.... tjohoo. HELT SJUKT.
 
BTW så var jag ju på bio igår också, så jag freddan och mange såg 12 years a slave. Jag döööör va den var hemsk. Fy fan. Kan inte fatta att det faktiskt finns männskor som har har det så eller åtminstone har haft det så. Tvivlar inte en sekund på att det förekommer idag och jag hoppas innerligt att slaveri avskaffas. Urk, vill nästan inte ens rekommendera den för det gjorde ont i hela kroppen när vi satt inne i salongen.
 

måndag

Tog en välförtjänt sovmorgon och nu sitter jag här i min soffa och pluggar igen. Vi har ju som sagt tenta på torsdag så det är ju rätt självklart att jag kommer sitta dag som natt nu typ och plugga. Ne då. inte riktigt men iallafall en hel del framför datorn och böckerna. Orkar inte faila på denna för det är ett så jäkla tungt ämne, så jag SKA klara den. Tydligen var det 50% förra året som klarade den så jag antar att den är rätt klurig. 
 
Solen skiner ute och jag är sjukt sugen på att vara utomhus idag, men icke. Här sitter jag. Får se om jag drar till stallet lite senare idag eller om han får vila. adios amigos
 
 

Fredag

 
Haha, han är ju för söt...

SVAR PÅ TAL

Det här är verkligen inget försvarsinlägg, utan endast svar på tal.
Blir så sjukt trött på att en patetisk människa går runt och snackar massa skit om saker hon inte har en aning om. Bl.a. att jag har köpt min framgång (caesar), att jag rider 120/130 endast för att få pris osv osv. Den personen kan gärna få hoppa upp på caesar och rida lite så får vi se hur det går och hur många steg framåt det blir. Kan säga direkt att C verkligen inte köptes för en stor summa och kan även berätta att det har varit mycket blod, svett och tårar under de två år jag har haft honom. Jag har slitit, tagit hjälp (som jag uppskattar tusen gånger om)och fortsatt nöta på ändå och det har verkligen inte gått på räls framåt. Jag har flertal gånger varit nära på att göra mig av med honom och sluta för att han var varit ett riktigt as under vissa perioder. De som känner ''oss'' eller de som har sett regelbunda träningar och tävlingar vet precis vad jag menar. Är så himla glad att jag faktiskt inte gav upp ändå trots motgångarx1000, dels för att det faktiskt har gett resultat och för att jag tycker om honom så himla mycket även fast han är jäkligt speciell. Hade inte jag fått hjälp av de grymma personer jag har runtomkring mig hade det ju aldrig gått. 
 
Och kan ju även svara på det där med att ''jag rider 120/130 för att få pris osv''. Idiot säger jag bara, du måste vara så jäkla okunnig. Jag är typ höjdrädd och har aldrig varit den som vill skynda upp i klasser. Av vilken anledning ska jag skynda mig upp i 140 för  att slå ihjäl mig eller styra undan hinderna för att jag inte vågar? Jag började med att starta 1m och 110 på C på vår första tävling, för både min och hans del. Sedan har vi sakta men säkert trappat upp och när vi blivit stadiga på en höjd känns det okej att kliva upp en klass. Nu har vi blivit stadiga och har tagit segrar och placeringar upp till och med 130, och jag känner mig faktiskt redo för 140 nu. (även fast jag kommer typ döööö för det är så högt.) Tycker det är rent ut sagt idiotiskt att skynda sig upp i klasserna. Man ser så tydligt när ekipage inte är redo och det ser även förjävligt ut många gånger. KORT OCH GOTT, jag känner mig hellre bekväm och säker i en klass istället för att riva ut mig i en klass vi inte är redo att starta i.
 
Så pinsamt och det tyder endast på hur okunnig och avundsjuk människor faktiskt kan vara. Tragiskt.
 
 
 
 
 
 

Lördag

Kickade igång helgen på ett mycket bra vis:) jag och Lollo hoppade med våra tottohästar, och det var så skönt för det stod redan hinder där så det var bara att sänka och höja, så skönt att slippa släpa på hinderstöden..

Nu har jag precis tagit ett bad så nu sätter jag igång och pluggar igen. Happy saturday....





Fredag

Det kanske låter klyschigt, men tänk vad lätt det är att märka vilka som är ens riktiga nära och kära vänner :) onödig energi och bortkastad tid, som endast för negativt med sig. Bye bye!



fredag

caesar är motionerad, jag är motionerad, nybadad och dags för lite plugg återigen. Hallelujah..... Sen blir tokig på alla som lägger ut bilder på när dom är i thailand eller vart fasen de nu är, BLIR SÅ AVIS! Det är helt sjukt att det är snart är 1,5 år sedan jag åkte iväg. Jag minns det som att det var igår... Jag har verkligen bestämt mig att jag ska ta mitt pick och pack och dra en sväng sen när jag pluggat klart. Kom ihåg att det aldrig är försent :)
 
Förra året åkte ju jag och freddan i maj också, hur underbart som helst. Verkligen en perfekt tid att åka och vi var ju i cypern och där var det så härligt. 30+, fantastiska restauranger och det var så fint där vi var. Sen var de ju även skönt att komma hem och va lite brun när sommaren precis var på ingång! Får se till att jag får mig en resa i vår/sommar så jag har något att se framemot..
 
Den här damen ser jag upp till. Drog till mexico ensam efter studenten, backpackat typ överallt, pluggat i barca osv osv. Önskar att jag också vågat/vågar... Behöver bli lite modigare och jag önskar verkligen att jag rest mer, men som sagt så var jag nog inte redo tidigare heller för då hade jag gjort det. when it's time, it's time :) Har ju faktiskt hela livet på mig förhoppningsvis!
 

friday

Tror jag fick in tolv timmarssömn inatt, haha. Snacka om att va trött! Men det tog på krafterna att vara nervös och hålla tal igår tror jag. Förövrigt är jag nöjd med mitt tal, och allt gick jättebra även om man var så jädra nervös när man gick fram och ställde sig. Shaky hands om man säger så... Talade om att barbie förleder ungdomen och det är ju ett ganska aktuellt ämne så det var passande tyckte jag. Fick bra kritik efteråt också så det var ju extra kul! :) Nu har vi en salstenta kvar på torsdag sedan är första kursen i retorik klar (om man klarar tenta dvs......) och sedan sätts den andra kursen igång snabbt därpå. Då kommer vi ha ett tal i veckan och det är ju faktiskt skitbra egentligen för jag behöver verkligen bli bekväm med att stå inför folk och prata. Jag tycker det är roligt att hålla tal men nervositeten blockerar mig lite och det tycker jag är jobbigt. Så jag ser framemot nästa kurs faktiskt med en grym lärare! 
 
Nu sitter jag faktiskt och pluggar lite, precis som jag kommer göra varje dag fram tills torsdag... jippi, vilket kul liv. Jag och min pluggbubbla <3 Ska åka ut till stallet vid halv 2 och rida med mamma, sedan hem igen och plugga. Ikväll blir det iallafall middag ute på ett nytt ställe här i stan, vid namn Klassic eller något sånt, får uppdatera er om det senare :) Vi hade sån tur, det var ett par som precis hade lämnat återbud så vi fick det bordet. Är ju fullt överallt ikväll så snacka om tur. Bra karma helt enkelt!
 
Hade mer än gärna firat alla <3 dag i thailand, men får nöja mig med detta tror jag.
 

onsdag

Har suttit lite framför talet nu en stund efter att jag kom hem från stallet. Har ändrat lite tills imorgon, men får hoppas att det sitter någorlunda imorgon iallafall. Nu tänker jag inte tänka mer på det för jag håller nämligen på att göra mig iordning för lite personalfest med alla som jobbar inne på gallerian nian! Är bjuden till maxim för mat och underhållning så det kommer nog bli jätteroligt. Får se till att komma hem i skaplig tid iallafall så man orkar med morgondagen! 
 
<3 bali
 

Onsdag

Slog upp tidningen imorse och där var jag och cessan med minsann, kuuul:) haha däremot stod det att han var 14 (!) år, vilket absolut inte stämmer haha. Vet inte vad han fått det ifrån, han är ju faktiskt 10 år och inte 14 :)



tisdag

Nu är jag äntligen klar med talet! Det värsta är att jag tycker typ att det är kul att skriva när jag väl kommit igång. Innan man ens öppnat boken eller datorn är det rent ut sagt pest och pina. Men som sagt när man väl hittat ett flow gillar jag att skriva och det har jag alltid gjort. Skrev och ritade jättemycket när jag var liten och jag vet inte hur många sagoböcker jag har hittat i gamla lådor som jag illustrerat ;) haha. Vi får se om jag gör några ändringar sen, men det är preliminärt klart iallafall och det känns så skönt. Nu ska jag öva och låtsas om att jag står inför heeela klassen och håller ett tal. 
 
 
 
 

tisdag

Är nyligen hemkommen från skolan där vi fick redovisa lite idag. Blev även standardfrukosten med reba innan också, så mysigt så :) Det är så skönt att vara i tid och sitta i lugn och ro, och det är skönt att det inte är bara jag som känner så ;) haha. Iallafall så ska jag sätta mig ner nu och läsa sidorna vi har till imorgon och sedan ska jag fortsätta på mitt tal också. Måste bli klar med det snarast då jag ska på personalfest med bästa jobbgänget imorgon som håller till på maxim. Härligt sällskap, god mat och lite underhållning, kan inte bli bättre! Har iallafall lagt upp grunden på talet så ska lägga till lite argumentation och egna tankar sen ska det va klart och då gäller det att nöta in skiten också :) Får hoppas att det ska gå fina firren.
 
Midsommar 2012 <3
 
 

Måndag







Dagen i lite bilder då! 

måndag

Caesar var hur fin som helst på linan idag. Han är ju alltid lite smådryg i början, men sedan när vi satte på en sele så tror jag till och med att han koncentrerade sig. Jag har undvikit att longera eftersom jag blir lite rädd för honom och speciellt eftersom han kan va rätt kvick i bakbenen och sparkar. Men med selen kan han typ inte sparka så en sådan ska jag införskaffa genast :) Så det var perfekt att Emmie tog sig an honom idag och fick några aha-upplevelser och det är ju alltid roligt. Så nu ska jag longera minst en gång i veckan hade jag tänkt! 
 
 
 
 

Måndag

Då var det ny vecka och nya tag kan man säga! Men det är minsann en bra känsla på något konstigt vis ändå. Är nog gårdagen som sitter i hjärnan fortfarande och då kan jag inte vara annat än glad. Men vaknade upp pigg imorse för en gångs skull och åkte till skolan. Min fina basgrupp kämpade på bra idag så vi blev klara i snabbt och efter det tog jag och rebecca en tur till icamaxi för lite handling. Så himla mysigt att bara strosa runt där och kika bland hyllorna! Fick med mig en del hem så nu ekar det inte i kylskåpet längre. Att handla är ju lite utav veckans höjdpunkt typ, LOVE IT! Nu däremot ligger jag i soffan och ska strax åka ut till stallet. Emmie ska longera caesar idag så vi får se hur det går. För mig brukar det gå sådär men han har nog lite mer respekt för henne än för mig ;) hehe.. Lägger upp bevis senare!
 
såklart att det dyker upp ett rödlyse mitt emellan ögonbrynen också, gotta love it.
 

söndag

Har verkligen haft en lyckad tävlingsdag med caesar idag. En seger i 120 och en seger i 125 ! Han var riktigt fin idag faktiskt, även om han var lite seg i andra klassen innan vi hade kommit igång. Kände verkligen att det var en lagom start på året och som sagt hade den ju inte kunna börja bättre :) Sedan har ju den där herrn vägrat att kissa på hela dagen, och vi börjar tro att det påverkar honom litegrann. Skulle inte jag kissa på hela dagen vet jag inte vad jag skulle ta mig till. Skulle förmodligen inte ta ett enda steg iallafall, haha.. 
Nästa tävling får bli den 2 mars och då startar vi endast en 130-klass på lervik :)
 
 

Söndag

Påväg mot tävling!


Lördag

Hade någorlunda sovmorgon idag men tror ni jag kan sova då? Icke! Så jäkla typiskt när man för en gångs skull får sova så går det inte. Lika var det igår också.... Jaja, ska strax kliva upp för idag är det jobb 10-16 som gäller för min del och därefter är det stallet :)



fredag

Har haft en helt underbar kväll med mormor, mamma och malin. Vi var hemma hos mamsen i mitt förra hem i strömsbro (känns som mitt andra hem fortfarande, så jag räknar det till hem) och blev bjudna på trerätters. Så mysigt var det och god mat! Är nyligen hemkommen därifrån nu och ska strax sussa. Ligger i sängen för tillfället och läser lite bloggar och kände helt plötsligt ett sug på att bli mörk igen. Haha, alltså jag är helt hopplös... Men jag tycker verkligen att det är sååå fint att vara mörkhårig, men jag kan inte bestämma mig över hur jag vill ha mitt hår! Det slutar ju alltid med att jag tröttnar på att färga utväxten och går tillbaka till blond, men nu är jag verkligen så himla sugen igen. What to do?
 
Här är jag lite mörkare än vad jag är nu, men som sagt funderar på att bli mörk mörk liksom...
 

fredag

 
Diggar denna låt mycket faktiskt!
 
 
 
 
 

fredag

Caesar är klar för dagen och det var ett ganska jobbigt pass vi hamnade i. Hoppade lite, som jag planerat, och sedan försökte jag rida som jag gjort senaste veckorna men det gick sådär faktiskt. Han var lite smådryg och pigg efter att jag hoppat och det är väl inte så konstigt med tanke på att han tagit det lugnt i två dagar nu. Han får godkänt iallafall och han avslutade såsom jag ville. :) Får se till att trimma igenom igen imorgon innan tävlingen som är på söndag! Årsdebuten med andra ord.
 
Nu är jag nybadad och fräsch och har satt mig med mina pluggböcker igen. Tjohoo så det ska jag roa mig med fram till i eftermiddag. Ska iväg på middag vid 18 snåret, och därefter får vi se vad som händer och sker.
 
 
 
 

Fredag

Hello friday! Denna helg kommer inte alls kännas som helg då jag ska ge mig fan på att plugga mycket och bli skitsmart. Ska plugga lite nu en stund, sedan tänkte jag åka ut till stallet och rida och dona lite. Sedan är det raka spåret till böckerna och datorn igen! Hallelujah. Förlåt mina kära vänner, det blir bättre snart! Så tråkigt att man knappt hinner göra något annat roligt, men som sagt så blir det förhoppningsvis lite lugnare snart.

Min gosiga lunch i tisdags


torsdag

Kom hem från jobbet vid halv 6 snåret och tog då en liten siesta i soffan. Nu sitter jag här med alla böcker, anteckningar, datorn och jaa allt eftersom jag ska plugga lite ikväll var tanken! Renskriver lite anteckningar och läser ur boken så får hoppas att åtminstone lite sätter sig på hjärnan:) Är ju faktiskt bara två veckor kvar till tentan och endast en vecka kvar till talet så lite smånervös är man allt. 
 
Gick jättebra på jobbet, och det var hur lugnt som helst. Inte så konstigt med tanke på att det faktiskt är den fattigaste månaden nu så det kommer nog gå tillbaka till det vanliga snart igen :) Nu ska jag ta och plugga vidare lite så jag slipper sitta hela natten! 
 
En promenad med denna donna var uppskattat  vill jag lova!
 

Torsdag

Nu är jag hemma från skolan och har precis slängt i mig lite mat och ska gå till jobbet strax! Nu när jag kom hem gick luften ur mig totalt kände jag. Får nog gå iväg och köpa en uppiggande smoothie senare idag när jag är på jobbet för det kan nog behövas :)



Torsdag

Sitter för tillfället och väntar på Rebecca i skolan nu. Vi ska äta lite frukost tillsammans innan vår föreläsning/seminarium:)


Onsdag

Trött tjej idag....





tisdag

Nu är ju inte detta någon fotbollsblogg, men jag lyssnade på den här intervjun också med Zlatan.
Alltså han är så cool, och så klok också till och med. Tänk om man fått stå i hans skor!
 

tisdag

7
 
När jag såg denna första gången blev jag ju helt frälst. Har ju alltid haft en liten crush på Zlatan så länge jag kan minnas, så detta gjorde det ju inte sämre liksom. Även fast han säkerligen kan vara ett riktigt as, älskar jag ändå hans uttryck och karaktär. Vet inte varför, men många gånger har jag fallit för någon kille som visat sig vara ett svin så det har väl blivit lite av en natur för mig. I alla fall, så diggar jag honom starkt för han verkar inte bry sig ett skit om vad andra tycker om honom osv. Sen att han är sjukt snygg gör ju heller inte saken sämre ;)

tisdag

Tröttre än tröttast är jag idag faktiskt, trodde ju att jag var utvilad efter helgen men icke. Kan i och för sig ha att göra med mitt wordfeud-beroende som har återupplivats.... Var i skolan vid 9 imorse och käkade frulle med rebecca, och sedan var det föreläsning 10-12. Efter skolan åkte jag och 3 klassisar ner på stan och käkade lunch på Java. En födelsedagslunch skulle man kunna säga eftersom Jenny fyllde år idag, grattis till dig <3
 
Nu ska jag nog ta en powernap, laga matlådor och försöka plugga lite innan jag ska iväg på hoppträning med min fina ikväll :) Förövrigt gick markarbetet super igår. Det är så roligt att rida när allt känns såhär enkelt och nu är poletten påväg att trilla ner! får hoppas att det fortsätter i samma riktning nu :)
 
En glad liten Anna hihi
 

Måndag

Har haft en bra dag på jobbet och sedan var det bara raka spåret hem för att plugga med basgruppen. Det gick bra må jag säga så vi får hoppas att vi tänkt rätt när vi går igenom detta imorgon :) Nu har jag precis ätit lite middag och ska strax åka ut till stallet för lite markarbetesträning. Just nu ligger caesar i hårdträning inför det kommande året och jag hoppas innerligt att han kommer att sköta sig iår och inte bete sig som han gjorde förra året. Man kan ju hoppas att han växt ifrån det där, han är ju trots allt 10 år nu ;)
 
Sen måste jag bara berätta min dröm inatt. Det är typ tredje natten nu jag drömmer om paradise, och att jag är typ bästis med alla där inne. Inatt löd drömmen att paradise hotel var hemma på gården i Hille. Jag, Aina och jeppe höll ihop mest och jag snackade riktigt mycket skit om Paow för att hon var så klängig och dryg. Det var så verkligt att när jag vaknade blev jag förvånad när jag låg i min säng i stan. Verkar vara lite besatt av paradise?
 
 

måndag

Denna måndag vaknar jag iallafall och är utvilad. Gick upp vid 8 snåret och satte mig och pluggade faktiskt. Känner mig rätt duktig, men jag måste göra det eftersom vi ska ha lite uppgifter till imorgon och jag ska jobba om någon timme och sedan har jag träning ikväll. Men helt klart pluspoäng till mig som var duktig och klev upp även fast jag kunde ligga kvar! Det är ju till och med skönt att kliva upp i tid och slippa stressa, så det kanske till och med kan bli en mysfrukost nu?
 
 

Söndag

Har haft en supersöndag måste jag säga. Tränade markarbete för min tränare jag haft sedan jag var liten ute på klubben och fiiiina anläggningen! Kan inte fatta att det är en helt ny anläggning:) gick väldigt bra iallafall och det var så kul att träna för henne igen. Hem och sedan var det fika här med några nära&kära! Efter det åkte jag till Freddan och köpte Max.. Hahaha så det är ju vad jag håller på med just nu, ÄTER!! 


Lördag

En ensam lördag!




.

RSS 2.0