Tgif

Nu är det helg!! Dingding som jag har längtat. Den här veckan har gått så sjukt fort.. Måndag och tisdag bestod av träningar med pållar, därefter har jag jobbat på milbogården ons-fredag ( imorgon alltså ) och jag bara älskar mitt gamla dagis:) små barn är så jäkla mysiga och dom ger en energi som ingen annan kan ge. Svårt att förklara men iallafall, forever in My heart!

Nu är klockan alldeles för mycket men jag kan inte sova, är fortfarande uppe i varv efter kvällens bravader!! Älskade underbara vänner, ni är tamejfan bäst

Tisdag

Härlig dag har det varit. Endast slappat och tagit det lugnt, hade gärna haft varje dag så lugn och fin;) hihi. Ikväll är det träning på två pållar, den första kl 19 och den andra kl 20. Spännande!

(Y)

måndag

har verkligen noll lust till att blogga just nu. Jag glömmer till och med bort att jag ens har en ibland, är ju lite  dumt det kanske. Men helgen har varit grym med massa festande och såklart kom guldet hem till gävle igen!


Caesar från bilmetro horse festival

Foto tagen av Matilda alneberg

Torsdag

Det känns verkligen som helg nu. Helt sinnes vad man tappar bort dagarna! Men iallafall så kollar jag och Elin hockey hemma hos mig nu:) hoppas på guld för då ska det bli f-e-e-e-est!!!!!

LYCKLIG

Faaaaaaaaan vad jag är glad! jag har precis fått körkort :D Har gruvat mig för denna dag så in i bomben men ändå velat ha den överstökad på något vis. Det var så jobbigt att gå och vänta tills halv 2 för att få skriva och sen hade jag körningen kl 3. JAG DÖR!!!!!!!!! kan inte fatta att jag klarade det. Trodde aldrig i hela mitt liv att jag skulle klara, speciellt inte på första försöket på båda momenten. Ska firas ikväll, samtidigt som brynäs tar SM GULD!!!!

.

Vissa människor förstår jag mig inte riktigt på.

Torsdag

Det har gått super idag på tävlingen! Vi vann i 110 och sedan var vi 7a i 120 klassen:):):) fattar inte att vi lyckades ta placering där, det var över 90 starter i den klassen så vi måste ha ridit rätt snabbt och Caesar var duktig att lyfta på fötterna, min fina pålle.

:)

Shit vad fin Caesar var på träningen idag! Vilken känsla det var:) även fast han var lite grisig någon enstaka gång idag så gjorde det inte så mycket för hoppningen kändes så himla bra. Nästan lite för bra inför i helgen.. Men börjar verkligen känna resultat med min ridning på honom, lottas grymma träningar har satt sina spår hos oss:) blir så glad! Nu efter träningen köpte jag och Malin med oss Max. Bra inför beachen 2012, donken till lunch och Max till middag.. Haha orkar inte:(

tisdaf´g

heeeej mina vänner, nu är jag nog tillbaka på riktigt igen. Jag var på telia idag iallafall och skulle dampa lite, men jag fick den snälla killen igen som jag hade sist jag var där också. Han typ garvade åt mig och frågade vad jag gör med mina telefoner. Men han kom fram till att jag inte skulle få en ny gratis, för att när jag tappade den sist blev den så skadad så att den vart paj i telefonen liksom. Precis vad jag ville höra.....har fått betala för 2 telefoner på 2 veckor nu, inte riktigt vad ekonomin tillåter. Men vad gör man inte? Nu är detta min sista iphone, annars tänker jag skaffa mig en gammal hederlig nokia som jag kan tappa 1000 gånger utan att den ens får minsta lilla skråma.

måndag

Lessare människa än mig får ni leta efter! haha, min mobil har varit totalt DÖD sen i lördagsnatt. Det stod som en ''händelse'' att jag var tvungen att återställa den för att den ska funka? så klockan 4 på lördagnatt började jag med installation på min dator, och återställde den sen. Men funkade det då? NEJ. så jävla less! Trodde jag skulle börja grina, eller det gjorde jag ju också iochförsig. Så telefonen var död, och jag vågade inte somna om eftersom att jag skulle upp klockan sex för att mamma skulle hämta för mig kl halv 7. hahaha, så där satt jag i sängen så in i bängen arg, och ville inget annat än att sova men hade ju som sagt ingen väckarklocka....... tillslut fick jag tag i en kompis som fick ringa malin som i sin tur fick ringa mamma och berätta för henne att hon var tvungen att plinga på och väcka mig.

Av egna erfarenheter tycker jag att iphone är den bästa mobilen, kan inte ens tänka mig en annan! Men samtidigt är dom så in i helvete dåliga också, dom går sönder för INGENTING. Det är bara massa jävla krångel och itunes kan ju slänga sig i väggen. Är det något jag avskyr så är det fanimig itunes. Grundaren av det borde ha ett nackskott... Sen igår när jag ringde telias support så gjorde dom ju inte saken bättre. Dom kopplade vidare mig 1000 gånger till massa olika människor. Sen säger idioten att det är fel på min ihpone. som om jag inte visste det? hon säger även att den inte kommer att kunna lagas, jag har liksom haft den i 2 veckor nu och den är redan förstörd. Hon sa också att ''det kan bli så ibland''. Bra jävla telefoner som går sönder utan någon anledning. Jag menar, varför skulle inte min mobil funka helt plötsligt om jag inte återställer den? och sen att den inte ens funkar sen när jag har gjort det. Det enda som stod på itunes var att den inte kunde anslutas och att det var något fel på den. Vidriga tekniska prylar, i hate u.

fredag

sinnessjukt att man inte är bakis idag, utan jag är bara trött och huuur skönt är inte det. Hade en fin gårdag med härliga som sedan avslutades på la goy. Fint va la de! Hoppas på en liknande kväll idag, nomnomnom.

grattis sis på födelsedagen!!!!!



Just nu

Onsdag

Har haft en riktigt soft dag idag. Var på hälsocentralen på förmiddagen och sedan lunch med Mami och malla. På eftermiddagen hade Caesar sitt straffdessyrpass, haha. Det gick så sjukt dåligt på hoppträningen igår, det var ren strejk från hans sida. Men dressyren idag gick bra iallafall och det var ju tur! På kvällningen tog systeryster och jag en pw runt stan och myste bara, så himla skönt. Har även hunnit med lite greysmys och plugg med Elin innan Britta och Julia kom förbi och hade mystime. Lööövely. Hur underbart är det inte att bara sitta och prata och ha det trevligt med sin vänner?!

.

Ps

Sen kan jag ju bara spy på såna som ringer dolt nummer. Over and out

ÄVentyr

Kvällen har bestått av mys och lite äventyr! Julia, Britta och jag gick och handlade mat och gick därefter hem till mig och smorde lite planer. Sedan styrde vi bilen mot järbo där vita damen bor. Har skrivit om henne förut här, eftersom vi var där förut i vintras! Om ni inte vet vem hon är så sök på Google, där står det lite intressant fakta om galningen. Det hände dock inget kul idag, inte som sist. I och för sig så vågade vi oss inte ur bilen heller;) så går det om man är 3 chickens... Men roligt hade vi ändå, som alltid :D <3

.

Ridhuset

Ja, i ridhuset har jag tillbringat någon timme nu på dagen med Caesar. Det gick över förväntan med tanke på att han vilat lite till och från nu när jag varit sjuk. Ibland kan jag tycka att det är grymt jobbigt att ha häst, men när man väl är ombytt och är i stallet slår tanken till raka motsatsen. Det är så himla mysigt att tillbringa lite freetime i stallet och pussa på hästarna. Visst är man jäkligt fast när man har häst, man kan inte riktigt göra vad man vill eller resa iväg hur som helst. Men samtidigt kompenseras det upp på alla plan:) det är bara värt det. sen har man så mycket kompisar genom ridningen också, skulle bli så tomt om man la ner sin sport. Har tänkt många gånger att jag inte ska fortsätta, speciellt när jag hade två skadade hästar. Då var jag så sjukt less och det kändes som att det fanns en mening med att jag inte skulle fortsätta. Bestämde mig till slut, tredje gången gillt blev det. Och jag hoppas inte jag behöver gå igenom allt det där en gång till. När fighter och corsa var skadade blev man så taggad och saknar allt som har med tävling och träning att göra, så det går liksom inte bara att lägga av. Jag verkar inte kunna det iallafall:)

.

:)

My goood va trött jag är. Helt stört. Det enda jag gör är att gå runt som en zoombie typ. Men har iallafall hunnit med stallet idag så det va ju guld:)

.

RSS 2.0