.

Följ mig på instagram istället, uppdaterar där istället:) fortsätter med bloggish när jag är hemma igen!

Lördag

Håller knappt koll på dagarna här borta! Har det sjukt bra iallafall och har typ internet varje dag någon stund så det är nice. Får ju inte glömma er kära läsare!:) saknar inte Sverige ett dugg, bara mina nära och kära. Vi var ut igår igen, betalade inte ett öre så det va rätt nice. Hade skitkul på ett ställe som hette skygarden. Sånt sjukt ställe, hur många våningar som helst och på taket är det öppen himmel. Så jädra häftigt! :D avslutade kvällen i poolen med ett gäng härliga! Lateeer

Hongkong

Hongkong

Nu är vi framme i Hongkong! Sån jävla lång flygresa, fyfaaaan... Över tio timmar! Men som tur var så hade jag iallafall en egen tv med musik, spel och filmer så det var skönt. Dock inte lika skönt att kärringen bredvid brer ut sig inte bara på hennes säte utan även på mitt och där jag ska ha fötterna. Less tjej som bara ville få sova lite..

Hahaha

Hahahah åh jag trodde att vi skulle gå på planet kl 9, men det var inte förrän 10 vi skulle på! Bra början däääär.... Nötterna i ett nötskal!! Men nu börja det närma sig igen..

Asien

Nu är det dags att gå på planet!!! Är så jävla nervös.. Haha hatar att flyga men det ska nog gå bra. Saknar redan alla där hemma<3

Tisdag

Shit, nu är det nära...

Måndag

Sista jobbdagen innan jag drar vidare! Har tre timmar kvar ungefär, men det kommer förhoppningsvis gå ganska fort. Är så himla trött i vanlig ordning men idag var det nå fruktansvärt vad seg jag va. Vad så fryssen imorse när jag vaknade så att jag va tvungen att ta ett bad innan jobbet. Har lite att göra efter jobbet, sedan har jag träning kl 7!

.

RSS 2.0