Onsdag

Fortsätter med lite blogg så min kära vän på andra sidan jordklotet håller koll på mig <3

Idag har det varit en bra dag. En skön dag på jobbet och fick sluta tidigt, lite ärenden med Emelie och sedan åkte vi och kikade på en match :) väldans roligt faktiskt, var längesedan jag var på en liknande match! Nu ska jag mysa ner mig i sängen och få lite skönhetssömn. Hoppas att fullmånen är snäll mot mig inatt så jag får lite sömn iallafall. Har haft kassa nätter senaste dagarna och det vill man inte tacka för direkt.

Tisdag

Nu när jag la mig i soffan på jobbet så dog jag ut helt... Resten av dagen har gått bra. Det är ju sportlov så det är rätt många som är lediga så det är inte full styrka här :) vi har det väldans bra i ett ganska härligt väder iallafall så vore dumt att klaga.

Tisdah

Vilken vidrig natt det har varit. La mig i skaplig tid men vaknade vid halv 2 och då var det ju kört att somna om.... Till slut gick det väl men har ite fått många
Sovtimmar inatt:( det är så jobbigt när man vet att man ska upp tidigt.

måndag

 
jag har ingen blogglust alls faktiskt. så jag funderar på ett bloggstopp nu! Har egentligen inget speciellt roligt att skriva om här. Det får gå en dag till så ska jag bestämma mig :)
 
 

Fredag

Idag har det varit en sjukt lugn dag på jobbet. På min avdelning var det bara sju barn så det var väldans lugnt för min del! Sedan fick jag även gå tidigare så det var minsann en bra dag. Efter jobbet gick jag till gymmet en sväng och sedan stallet :) nu hoppas jag i plurret, heeeej!

Onsdag

Kortdag på jobbet blev det idag:) sedan åkte jag till stallet och longerade Caesar i ridhuset. Gick väl helt okej även fast han är pigg. Solade och handlade och nu har det lagats mat här i huset. Så sjukt gott hihi:) nu ska vi mysa här hemma, puss och heeej

Collage

onsdag

Idag har det inte varit någon bra dag. Jobbet har gått bra, men jag har känt mig så oerhört deppig. Vet inte varför, får såna perioder ibland och antar att jag har hamnat i en sån svacka igen nu. Såna här dagar går jag och grubblar och överanalyserar i princip allt. Sån konstigt känsla, det är som att det är något som tynger ner mig så mycket. Kan inte sätta finger på vad men på något konstigt vis så känner jag stor saknad av massvis med saker/personer samtidigt som jag känner mig så otroligt ensam. Borde inte alls känna så då jag har mina fina bästa nära och kära runt omkring mig. Dock är ni många som är alldeles för långt borta ifrån mig och det är jobbigt även fast ni endast är ett samtal bort. Önskar att ni var här <3
 
Men det är ingen bra period i livet just nu helt enkelt. Jag hoppas att den går över snarast för det är hemskt jobbigt som det är nu.

Onsdag

Fick en trevlig överraskning när jag slog upp tidningen imorse, finaste Caesar fick vara med på bild nämligen :) fick lite sovmorgon idag så det var skööönt! Började 9.30 sen får jag se hur länge jag blir kvar, vet inte ännu faktiskt. Men tror det skulle bli en ganska kort dag!

Träningen med Caesar igår gick hur bra som helst. Så himla roligt att träna just nu, rena rama fröjden!!:)

Tisdag.

Igår var en riktig mysdag faktiskt! På kvällen var det markarbete med Caesar. Han gick så himla fint igår så var verkligen nöjd när jag gick hem:) alltid kul att träna när det går så bra! Får
Hoppas att hoppningen idag känns lika bra. Men det ska det nog göra, han har känts så fin på slutet och hoppas verkligen att det håller i sig nu. Orkar inte med all otur jag brukar ha, speciellt inte när det gäller hästarna. (inte något annat heller iofs)

Är på jobbet nu, jobbar 7.30-15 idag så det är en skööön dag. Som sagt hoppträning ikväll med djuret :)

Söndag

Seger i 110! Bästa cesse:)

Söndag

Idag går årets första tävling av stapeln! Är nervös redan haha, men jag hoppas att han ska sköta sig..:)

Just nu!

:)

Fredag

Mysigaste dagen igår! Middag på berggrenska med mamma och Malin och sedan blev det mys med gosen:) har sovmorgon idag och börjar inte förrän 11. Tänkte rida innan jobbet men blev inte som jag tänkt mig angående det. Så det får bli efter jobbet...

Torsdag

Glad alla <3 dag på er :) hoppas ni får en härlig dag med massor av kärlek från alla håll och kanter!

Har jobbat 7-14 idag, så Himla skönt att börja tidigt och sluta tidigt. Lätt värt att kliva upp på morgonen då :) efter jobbet Åkte jag ut till stallet för Emmie skulle rida Caesar idag. Behöver lite hjälp med honom på marken, så jag är väldigt tacksam att hon vill hjälpa mig och ge tips. Det är så lärorikt att sitta på läktaren och titta på sin egen häst, det händer ju inte alltför ofta. Sen är hon väldigt duktig på att rida också, så det är bra för både mig och Caesar :) guld skulle det ju vara om hon kunde rida ett par gånger i veckan men drömma kan man ju;) jaja nog om det! Har precis hoppat i plurret så nu ska jag fortsätta bada lite. Hej så länge!

onsdag

 
Alltid när man landar i soffan är man dööööööd. Har känt mig pigg hela dagen faktiskt för det känns verkligen som att man har sovit ut idag :) men icke sa nicke, tröttheten tog över.
 
En bild på mallan och ville, samt johanna och jag som fick vara utan hästar!

Onsdag

Lugn och kort dag på jobbet idag! Var precis hemma och provlastade Caesar i lastbilen och det gick bra:) trodde han skulle va jävlig idag eftersom han inte åkt i transport sedan i september. Han har ju sina perioder när han trotsar allt och just lastningen har varit ett problem. Hoppas att den tiden är över:)

Tisdag

En trött tisdag har det varit. Jobb hela dagen 7.30-16 som har gått bra. Träningen med Caesar gick inte som jag förväntat mig, men helt okej rep för tävlingen som är på söndag. Hoppar 110 och 120, tyckte det var en lagom start, speciellt för mig som inte tävlat sen i september..

Måndag

Blev inte mycket sova inatt, vet inte vad det är för fel på mig vissa nätter. Men det är väl dels för att jag är lite sjuk också.. Så jädra Trökigt när man har sovmorgon. Var vaken vid 3 och det höll i sig i typ 2 timmar, sen vaknade jag vid sju igen och då var det ingen ide att somna om riktigt, och sedan började jag jobbet 9. Har lunch nu så det är sköööönt. Tror jag slutar vid 16 idag och då blir det nog raka spåret till stallet. Markarbetesträning kl 18 med Caesar står på schemat ikväll och därefter borde det bli ganska lugnt!

Kärleksparet igår;)

Söndag

Hade en världsmysig kväll igår med Emelie. Vi åkte och handlade och sedan såg vi mellon och gaygalan. Kan ha sett min dröm kille (som alla andra tjejer) på mellon, satan i gatan vad jag blev kär. Tråkigt liv han kommer ha framöver ;) inte alls less på livet nu.....

Idag sov jag länge och åkte till stallet efter att jag ätit frulle. Red med anne och vi gick till ridhuset. Caesar hade adhd och var allmänt jobbig, men i slutet kändes han fin :) han
Har börjat sparka nå så jävligt, vet inte varför men han verkar ju tycka det är kul. Har ju kollat upp honom och det finns inte ett fel på honom, som tur är. Han kanske bara har överskottsenergi kan man hoppas :) vi skrittade ut en sväng efter och det var mys. Nu ska jag hoppa i badet så får vi se var dagen har att erbjuda:)

Jag dör.

Lördag

Var på Ikea med mallan en sväng efter stallet. Köpte en matta, lite ljus, nya bestick, en låda som tyvärr var för stor och lite småplock! Skulle sätta mattan under bordet i vardagsrummet och vad händer då? Jo jag skulle lyfta bordet och vad jag inte såg då var det stod ett glas med cola där, och självklart rullar det ner och splash på mattan. Min nya fina rena matta som inte alls är så ren längre. Det är så djävulskt typiskt, och självklart händer det mig:)

Lördag

Tidig morgon blev det idag! Så himla skönt att få saker gjorda även på helgen:) klockan är tolv och stallet är klart för dagen. Tänkte inte åka ut först eftersom jag är riktigt krasslig men det var skönt att göra det ändå :) han är den sista som behöver vila...

Fredag

Fick sluta tidigare idag, dels för att det bara var kvar tre barn och jag kände mig febrig och ont i halsen:( fy.. Det sjukaste var att jag sa igår att jag aldrig blir sjuk och speciellt inte så att jag behöver vara hemma från skola/jobb. Ska aldrig mer säga något liknande ;)

Rastade Caesar efter jobbet en snabbis för han kan inte vila idag. Det gick bra även om han är vidrig ibland att rida ut på. Har precis badat klart och ska göra mig klar strax!

Hahah

Fredag

Tänka sig att denna vecka gått så fort. Det enda man har gjort är att jobba, träna, rida, äta och sova! Men jobbet har varit kul den här veckan och Caesar har gått bra så det är full pott:)

Blev inringd tidigare som sagt och jobbar till 15 tror jag, sedan ska jag åka till stallet och rida Caesar lite. Tänkte trimma lite i ridhuset idag igen, så får hoppas att han känns fin!

Saknar dig bästa du<3

Fredag

Inringd en timme tidigare, men va gör det? Its friday!!!!

mys

Torsdag

Nu ska jag ta mig an gymmet var det tänkt, kommer döööö. Känns som att det var 100 år sedan även fast det bara var ungefär 1 vecka sen.

Torsdag

Inlägget som kom nyss var ju helt konstigt. Har haft fullt upp senaste dagarna men nu är jag back on track igen! Jobbat hela veckan och allt har gått bra. Hunnit med att träna Caesar Caesar i tisdags också, gick så himla bra. Såna dagar skiter jag i om han är dum att rida ut på för han va helt fantastisk, blir bara bättre och bättre :))

Måndag

Åkte hem en snabbis efter jobbet och åt lite innan jag åkte tillbaka till hille. Tycker att träningen gick ganska bra idag!:) har ju varit med om värre dagar om man säger så. Han verkar pigg och fräsch och det är ju huvudsaken!

Måndag

Måndag igen då! Det var tungt att kliva upp imorse men som vanligt går det bra när man väl kommit upp:) är ute i hille idag med, alltid lika mysigt. Åker nog direkt till stallet senare och donar lite. Borde rensa ur alla täcken m.m som bara ligger och skräpar! Vi får se hur mycke jag orkar med senare helt enkelt.

Söndag

Idag är det slitet här hemma hos mig. Men herregud vad roligt det var igår!!!! Började här hos mig, sedan var vi på oldsaints hahahah... Fattar inte varför vi gick dit men det var kul! :D sedan var vi på slick och en snabbis på allstar. Kuuung kväll med mina sköna :)

Söndag

Maxdrivern, the place to be! Iallafall en söndag som denna...

Min och Emelies dundermiddag igår

Pepparbiff, matvete, fetaoströra, lite olika såser och sallad! Inte så pjåkigt faktiskt;) avslutade kvällen med bio och vi var på flight som var riktigt bra! Den rekommenderas verkligen:)

Lördag

Denna dag har varit lugn och skön! Vaknade vid halv tio och tog inte tag i livet förrän vid halv 12. Gick ner på stan en sväng och sedan hämtade Malin upp mig så åkte vi och köpte ett varsitt träns till hästarna! Därefter blev det stan en sväng igen. Fyndade 2 brallor, ett linne, en foundation, en tröja och så lämnade jag in ett armband som jag ska förminska:) en bra dag med andra ord. Sedan blev det en sen lunch med mamsen på brända! Åt en lax som var så sjukt god faktiskt. Det godaste jag ätit på länge var det iallafall, mummmma:) nu ska jag kliva upp ur badet och ta tag i livet igen!

Fick detta supersnygga armbandet av Emelie igår också, älskar det!!!

...

Och medan jag ändå är i farten och neggar ner bloggen så vill jag bara säga att jag är så otroligt trött på otacksamma, spydiga och allmänt otrevliga människor. Ska ni vara såna kan ni låsa in er någonstans så man slipper ta del av erat bittra beteende. Det finns tyvärr alldeles för många av er!

Fredag

Denna dag har varit riktigt jävlig. Förutom jobbet då som har gått super bra:) det började med att jag fått en p-bot. Tänkte helt fel igår när jag parkerade, tänkte att det var ojämt och att det skulle bli jämt dagen därpå men det är ju som sagt 1 feb idag, dum som jag är. Sen åkte jag till stallet och skulle ta en härlig tur i solen med Caesar. Den blev inte ett dugg trevlig för han var så knäoo och helt och hållet dum i huvudet. Det är vissa ställen han alltid börjar dryga på och det här stället har det inte varit något problem med innan, men tydligen så kommer det bli ett problem framöver.... Så idag va han billig!

Fredag

Ibland undrar jag vad som försiggår i denna lilla ärthjärna....

.

RSS 2.0