Lördag

Ja, här sitter jag hemma i soffan och blir pepprad med fyllesnapchats. Blir faktiskt lite avis för Maddes fest blir säkerligen lika rolig som förra året. Men som sagt, plikten kallar och då får man vara mogen och göra det som behövs antar jag, även fast jag inte är speciellt sugen på det. Men får hoppas att mina chompisar har en kul festkväll ändå, trots att jag sitter här i min ensamhet och pluggar lite smått. På tal om skola fick jag faktiskt en liten spark i baken när jag fick tillbaka resultatet på min hemtenta som lämnades in för ca tre veckor sedan. Var inte alls nöjd med den och den var riktigt ångestframkallande, typ lika som denna som jag håller på med just nu. Iallafall så fick jag ett B på den, blev helt chockad. Trodde typ att jag skulle få ett E på den, om jag skulle ha så tur. Så jäkla glad blev jag iallafall och till och med stolt över mig själv. Jag kanske är bättre än vad jag tror ändå. Har aldrig trott speciellt mycket på mig själv, speciellt inte när det gäller skolan för jag har definitivt inte varit någon plugghäst. Tror inte jag har pluggat ordentligt till ett enda prov under gymnasiet så jag gick väl ut med medelbetyg skulle man väl kunna säga. Så när det trillar in ett sånthär resultat över ett skolarbete blir man ju faktiskt lite stolt. Det lönar sig att lägga ner tid och arbete har jag märkt.
 
 
 

lördag

denna jobbdag har rullat förbi fort som attan! Jobbade 10-16 och sedan åkte jag ut till stallet och red caesar samt packade iordning lite inför tävlingen imorgon. Han kändes fin idag och jag tyckte han var riktigt mjuk faktiskt :) Min fina <3 Var bjuden på fest ikväll men jag var tvungen att tacka nej då jag har massvis med plugg så jag måste sätta igång med det nu!
 
 

fredag

Hola amigos!
Snacka om att det är kontraster i detta avlånga land. Igår låg man i bikini och solade och idag åkte mössa, vinterstövlar och vinterjacka på! Haha helt sjukt ju. Och ändå frös jag litegrann faktiskt. Jag bestämde mig i sista sekund iallafall att åka ut och kika på 130-klassen och laget och det var roligt som vanligt. Så himla skönt att sitta på sidan och inte ha några måsten eller behöva stressa iväg. Så härligt! :) Nu ska jag ta tag i livet här och ta hand om denna fredag <3 Behöver verkligen plugga också, ORKAR INTE.
 
 

fredag

Tackar gudarna där uppe för att min bränna åtminstone har lagt sig lite idag. Helt sjukt vad bränd jag var i facet och på bröstet igår, haha såg typ ut som ett stopplyse. Men som sagt nu har det nästan helt lagt sig och det är jag glad för. Jag har velat hela dagen om jag ska följa med ut till älvkarleby och kika lite tävlingar, och jag har typ fortfarnade inte bestämt mig. Det spöregnar, det är kallt och det finns inte tak över huvudet. Varför utsätta sig för det? Det är en bra fråga att ställa sig. 
 
 

Torsdag

En bränna från helvetet har letat sig fram på min kropp. Helt sjukt, vill inte ens göra ett bildbevis.. Men en härlig dag har vi haft ute hos freddans föräldrar i Sandviken! Vi tog en promenad imorse och åkte ut hit vid 10 tiden och la oss vid poolen. I lä var det så himla skönt så vi har legat här hela dagen. Fick både lunch och middag så man ska absolut inte klaga. Grillat till middag och det är ju som alltid svårslaget, världens bästa middag. 

Nu sitter vi i deras uterum och kollar blacklist och äter lite götta. Perfekt torsdag :) jag som skulle pluggat hela dagen idag.. Så sjukt dålig självdisciplin. Men jag får sitta hela helgen istället, jippi.



Torsdag



Onsdag

 
Alltså jag vill typ vara pojkens mamma.
 
 
 
 
 
 
 
 

Onsdag

Har haft en ganska bra skolmässigt idag faktiskt. Känns som att dagens föreläsning var lite klarare än gårdagens på något vis. Allt är så jäkla krångligt just nu och det går lite tungt över tangenterna när det ska skrivas. Men som sagt, nu är det bara att bita ihop för om 2 veckor har jag lov. 
 
Jag åkte hem och slängde ihop en sallad innan jag åkte iväg till stallet och red. Har nyligen kommit hem därifrån och han kändes väldans fin idag tycker jag. Möjligen lite stel i högersidan men den ska vi jobba på! Nu ska jag strax hoppa in i duschen och sedan vid 18 tiden ska jag möta upp mamma, malin och mormor för lite sen morsdagsmiddag på berggrenska. Det ska bli så himla mysigt och jag gillar verkligen den restaurangen :)
 
 

Onsdag

Duktig som jag är hade jag tvättid imorse och slängde in allt och tog en promenad i väntan på att den skulle bli klar. Nu ska jag trampa mot skolan för en föreläsning och sedan består typ hela denna vecka och nästa vecka av att plugga, morgon till kväll. Sen när skiten är klar ska jag unna mig något riktigt fint har jag bestämt mig. Tack googletranslate och synonymer.se för allt ni gjort detta år <3

Juste, gjorde en liten rensning bland mina bikinis igår innan jag tvättade dem, och då har jag slängt några och typ hälften är inte ens med på bild. Skada? Ja, kanske.



Tisdag

Alltså, Facebook har ju spårat så in i bomben. Jag blir typ irriterad när jag går in där nu för tiden, det är endast massa bilder och filmer. Det är väl vad vine och instagram är till för? Och nu är det en bomb om valet. Alltså jag blir tokig snart. Folk som skriver att deras vänner inte längre är deras vänner för de har röstat si eller så. Bara för att dina vänner inte har samma värderingar som du är inte de dina vänner? Ganska skumt. Så länge de står upp och har goda argument för sina åsikter tycker åtminstone jag att det absolut inte är fel att tycka olika om saker och ting. Alla partier har olika värderingar och jag tror inte att alla är 100% felfria direkt heller. Sen har väl SD lite konstiga värderingar och idéer, men vafan låt folk rösta på vad de vill utan att säga upp kontakten med dem för vad de står för. Är så glad att jag inte röstade iår alls om jag ska vara ärlig, då kanske mina vänner tyckt jag var en konstig person för att jag röstade på miljöpartiet.




Måndag

Jag tror att jag är klar med min stilanalys nu. Vi har ju till 8/6 på oss att lämna in alla 4 uppgifter, så jag kommer säkert ändra den lite sen innan det är dags att skicka in men nu har jag åtminstone grunden! Så, nu har vi två uppgifter kvar och vi har föreläsning imorgon så då kanske allt känns lite klarare. Dock känns det som att vi har den tyngsta uppgiften framför oss nu.. Därefter ska vi skriva en essä och det känns lite ''friare'' så förhoppningsvis blir det lite lättare. Men ska läsa igenom stilanalysen strax tänkte jag och se så att jag inte har missat något viktigt. 
 
Var även ute i stallet och red lite tidigare idag. Dum som jag var tog jag på mig short och flipflops, och hur kallt var det idag liksom? Haha, det som var så varmt och skönt i helgen och nu helt plötsligt finns det isbjörnar utanför dörren typ. Han kändes fin idag iallafall och jag har ju provat ett nytt bett nu som jag tycker fungerar. Tänkte hoppa på det imorgon också för att se hur det funkar så kanske jag kan ha det på tävlingen på söndag! 
 
Förra årets härliga och underbara midsommarafton <3
 

Måndag

Denna helg har tagit på mina krafter vill jag lova! Känner mig fortfarande trött, haha. Men har verkligen haft en toppenhelg iallafall och fredagen var ju väldigt lugn med lite tacosätande. Lördagen bestod av jobb, oxh sedan kom lite tjejer hit så drack vi vin och hade det trevligt innan vi gick upp till söderhielmska. Var så sjukt mycket folk där uppe, helt galet. Sedan traskade vi ner på slick och var där en stund! En rikrigt trevlig kväll och det resulterade ju i en jädra trött människa igår. Åkte iallafall ut till freddans föräldrar och var där hela dagen. Käkade grillat och låg vid poolen hela dagen, hur mysigt som helst :) åkte sedan hem, lämnade mammas morsdagspresent, åkte ut till stallet en snabbis och sedan gjorde jag och Freddan en hemmagjord pizza. Så himmelskt gott var det och sedan somnade vi på soffan, haha. 

Nu ska jag ta tag i lite plugg och sedan ska jag åka ut till stallet lite senare.



Lördag

Jobbet har gått bra idag och dagen har gått riktigt fort. Det var kul att vara tillbaka för det var ju faktiskt ett tag sedan jag jobbade senast! Köpte med mig lite saker hem, bland annat en present, drops of youth (serum) och ett läppstift. Ska strax hoppa in i duschen och göra mig iordning för vid 7tiden kommer det lite tjejer hit :) 



Lördag



fredag

Nu är jag klar med mitt hyllningstal iallafall och nästan klar med min stilanalys, SÅ SKÖNT. Två mördaruppgifter kvar så vi får väl se om jag överlever dem också. Men man kan ju säga att jag är halvvägs på G och det är skönt ialalfall. Känner mig ganska duktig när jag sitter här på balkongen med datorn. Var ju även hemma hos mamma en snabbis och pluggade där också. Sedan skjutsade jag henne till tåget eftersom hon ska till Linköping över helgen med sina väninnor! Nu ska jag fortsätta att slipa lite på analysen så den blir klar någon gång under helgen. 
 
 

FREDAG

Idag är det äntligen fredag och det ska bli så skönt med helg. Eller bara känslan av att det är helt gillar jag! Iallafall så har jag kommit hem från en stund sen från min morgonpromenad. Helt sjukt att det kan vara så varmt såhär tidigt ändå. Jag gick ut halv 9 och det var typ 25 grader, haha. Ska iallafall inte klaga nu när värmen äntligen är här :) Jag funderar på om jag ska åka ut till mamma för att sola lite på hennes balkong, eftersom jag inte har sol förrän vid 1 på min balle. Det gäller ju att fånga dagen ;) he he. 
 
Något som slog mig när jag var ute på promenaden är att jag saknar att spela fotboll så mycket. Att träna, gemenskapen i laget, alla matcher och jaa, jag saknar det så himla mycket. Men samtidigt så skulle jag inte vilja börja igen heller för jag vet hur jädrans mycket tid jag lade ner när jag spelade och jag har varken tid eller lust att lägga den tiden på det, det finns så mycket annat liksom. Iofs har jag inte tid heller för att göra en sådan satsning heller nu när det är både jobb och skola. Men som sagt, jag tänker på det ofta och jag saknar det verkligen. 
 
Imorgon blir det jobb för min del också! Var längesedan nu så jag hoppas att jag kommer ihåg hur man gör, haha..
 

torsdag

Har precis kommit hem från min morgonpromenad i värmen. JAG DÖR vad varmt det är men jag ska inte klaga! Älskar att sommaren är på ingång och jag blir som en helt annan person när det är värme ute. Jag har även bestämt mig att jag ska banne mig ta mig ut på morgonpromenad varje morgon för det är så himla härligt efteråt. Har gjort det nu i ett par dagar och det tar inte mer än en timme av min dag, så det kan vara värt om man kanske kommer i något form nu inför sommaren iallafall.
 
Nu ska jag sätta mig med min stilanalys igen och skumma igenom. Det är endast en kladd just nu men som sagt ska vi analysera den idag så då får jag säkerligen lite tips och råd inför inlämning och renskrivning. Efter skolan ska jag och jenny sätta oss på min balkong och mysa lite innan det är dags för mig att åka ut till stallet och sedan vidare till Älvkarleby för lite gräsbaneträning. 
 
 

Onsdag

Så fort jag kom till stan så sken solen igen så då var det bara att sätta sig på balkongen igen och fortsätta med plugget. Har bara slutet kvar på mitt hyllningstal och sedan har jag väl kommit en bit på väg i min stilanalys. Sen är det två ännu jobbigare uppgifter som väntar direkt... Vi ska analysera varandras analyser imorgon så då får man säkerligen lite tips och råd inför inlämningen :)

Vid 4 snåret åkte jag ut till stallet och red ut på ängarna med Caesar för att få lite bjudning framåt. Det var så himla varmt så jag till och med svettades i t-shirt.. Det kändes bättre idag iallafall och jag provade ett nytt bett som jag tycker funkade bra. Tror jag ska ha det imorgon oxkså när jag hoppar!

Har ju faktiskt varit ute och promenerat både morgon och kväll idag så nu förtjänar jag att ligga i soffan minsann!



Onsdag



Onsdag

Jag klev upp strax efter 8 imorse och gick ner till tvättstugan och slängde i några maskiner tvätt. Älskar känslan när man äntligen är klar med skiten och allt luktar så gott, haha. Sedan började jag plocka lite hemma innan jag åkte ut till mamma i strömsbro där jag befinner mig just nu :) har suttit och solat lite och pluggat, dock har solen gått i moln för stunden. Ska åka ut till stallet lite senare i eftermiddag och rida på Caesar också, inte speciellt taggad. Denna vecka har varit katastrof nästan, det har inte alls gått nå bra. Träningen igår var inte alls bra heller. Provade att rida på vanligt tränsbett men han blev så jädra stark så vet inte om jag ska testa något annat idag. 



tisdag

Nu tror jag äntligen att jag har fått tillbaka mina sovtimmar sen i helgen och är helt återställd, pigg å gla! Vaknade vid 8 snåret imorse och tog mig en dusch och fräschade till mig litegranna. Ska strax plocka upp Jenny så ska vi åka till skolan och skriva klart en basgruppsuppgift och sedan har vi föreläsning 13-15 tror jag. Resten av dagen tror jag också kommer bestå av plugg och sedan ikväll är det träning med Caesar som vanligt. Inte alls nå pepp på allt som har med träning att göra.. Blä, ge tillbaka min motivation.
 
 

Måndag


Kollar på hockey med denna sociala kille, jag som älskar att se hockey......

måndag

Det har verkligen varit plugg för fulla muggar idag och det har gått segt. Vet inte om jag gör rätt och vet inte om det blir bra för den delen heller vilket suger. Men jag har kommit igång på talet och jag är igång med stilanalysen men det är en lång väg kvar innan allt är klart. Tog en paus vid 3 snåret och åkte ut i SPÖREGN till stallet. Idag hade jag verkligen önskat att jag inte haft häst, trots att jag haft sån tur som haft Emmie som kunde rida hela helgen nu när jag var borta. Ibland funderar jag verkligen vad skönt det skulle vara med lite fritid till annat. Det kommer såna dagar ibland och det är tråkigt när man känner så, men that's life antar jag. Kan ju inte tycka en sak är kul hela livet liksom :) Vi får se hur länge jag känner såhär och utgå därifrån. Det är verkligen tufft nu när man ska jobba, rida, plugga och hinna med lite annat kul också, för det känns som att det aldrig finns lite tid över för att bara få ta det lugnt. Hade 1000 gånger hellre varit på denna plats igen...
 
 

måndag

Nu har jag vaknat till liv igen, tack gode gud. Var helt död igår efter jag kom hem och däckade i soffan ett flertal gånger, haha. Har haft en toppenhelg i Oslo och allt har verkligen gått så smidigt. Vi fick skjuts till arlanda av mamsen på fredagen och flyget lyfte 13.20. Hann käka lunch och strosa runt lite på arlanda innan det var dags att kliva på! Tog en timme att flyga och det kändes verkligen som att det bara var upp och sedan landa igen. Därefter tog vi flygtåg till oslo S och det gick väl på cirkus 20 min och när vi klev ut från stationen så låg hotellet mitt framför näsan, trodde inte  att det var sant, haha. Iallafall så slängde vi in väskorna på rummet och gick till Brittas jobb och överraskade lite eftersom vi sagt att vi inte var framme i oslo ännu. 
 
På kvällen gick jag, britta, sandra och malin ut på Friday's och käkade middag, huuur gött som helst. Kom väl i säng rätt sent och sedan var det bara att ställa kl på 06.30 eftersom vi skulle vara hos Julie innan kl 9 och så skulle vi käka frukost, duscha och fixa oss. Vi började väl dricka vin vid 9 och det var ju ett tag sen senast om man säger så! Men huuur kul som helst hade vi innan vi traskade iväg till Solli som var ett stort utehak. De flesta tjejer va så himla fina i deras bunader som de bär på såna här dagar också, blev nästan lite avis. Vi var på solli ett par timmar och sedan på kvällen var vi på fest hos en av Sandras kompisar. Ganska trött kan jag lova att vi var när vi kom hem till hotellet på natten, helt sjukt. Men vaknade upp förvånansvärt pigg igår ändå och gick ner till frukosten innan vi checkade ut och tog flygtåget till flygplatsen. Allt gick verkligen hur smidigt som helst både på dit och hemväg och vi hade världens flyt, dock hoppade vi på fel tåg när vi skulle hem men vi åkte åtminstone åt rätt håll, haha! 
 
Denna dag ska endast tillbringas med massvis med plugg och jag har verkligen världens ångest inför denna vecka för den kommer vara förjävlig...
 
 

Söndag









Fredag






Fredag

Mot Norge!!


Torsdag

Jag trodde verkligen att jag skulle vara tröttare än tröttast idag eftersom jag råkade snubbla in på några Blacklistavsnitt igårkväll. Alltså den serien, JAG DÖR vad bra den är!! Har ni inte sett det kan jag verkligen starkt rekomendera den, så jädrans spännande att det itne går att slita sig. Annars då? Jag har precis kommit hem från stallet. Jag longerade caesar idag och jag tycker att han skötte sig ganska bra faktiskt. Det börjar bli lite lättare med galoppen nu då han typ har totalvägrat att galopperat förut, haha. Då har statusen varit från båda hållen varit: I cursed the day you were born, typ. Men nu körde vi på minsann utan några problem nästan :)
 
Nu ska jag skutta in i duschen och göra mig iordning för att sedan cykla iväg till skolan. Vi har föreläsning i två timmar och sedan ska vi i basgruppen sitta kvar en stund efter skolan och kika på en uppgift vi har tills nästa vecka. Skolan är ett riktigt stressmoment just nu för mig för tycker det här med stilistik är så jädrans svårt, fattar verkligen ingenting. Inte nog med det, det är inte bara ett hyllningstal vi ska hålla, utan det ska vara med ''hög stil'', och det är då ingen barnlek. USCH.
 
Imorgon bär det av till Norge och min bästa :D tjohoooo!
 

Onsdag

Finally är Freddan hemma och inte nog med det fick jag presenter, wooho! Jag fick två par converse och underkläder och parfym från VS! Efter att jag skrittat ut på Caesar igår så hämtade jag grabbarna vid tåget och körde hem dem och sedan lagade vi lite mat här hemma, korvstroganoff såklart! :) mööms. 
 
Idag däremot tänkte jag försöka ägna mig åt lite plugg faktiskt. Vi ska skriva två analyser, ett lovtal och en essä innan den 5 juni så nu börjar jag bli lite stressad kan jag säga.. Ska bli så jädra skönt när allt är klart och man är nöjd, för efter det tänker jag minsann gå på sommarlov!
 
 

Måndag

Känns verkligen som söndag idag, haha men veckan är ju faktiskt redan igång! Allt gick bra och såg bra ut hos veterinären och han sa att han såg jättefin ut så det var roligt :) Skulle egentligen ätit middag med en vän idag men klockan blev så mycket när jag kom hem så vi ska ta en lunch imorgon istället. Men då hann jag med att göra lite matlådor iallafall! Nu ska jag sussa för kloxkan ringer tidigt imorgon.



Måndag



Jag sitter på mammas balkong och har det ganska bra just nu, hade väl kunna varit lite varmare kanske. Sitter med en pluggbok så helt felfritt är det minsann inte heller! Om en stund ska jag åka ut till stallet och sedan åka till veterinären i Uppsala. Vi ska bara checka av så allt är som det ska, och det passade ju väldigt bra nu eftersom det inte är några tävlingar nu under de kommande helgerna :) 

Söndag

Idag slog min bäbis till på stort, en seger! <3



Lördag

Haft en jättemysig dag idag som har spenderats på mammas balkong innan det bar ut till stallet för att fixa iordning Caesar inför tävlingen. Knoppade (hör och häpna) och packade innan vi åkte vid 13 snåret. Jag gillar att slippa stressa så vi var där i väldigt god tid för att se de andra i 120-klassen. Fina rundor på en trevlig anläggning! Jag red inte förrän på eftermiddagen så jag myste runt lite bara i några timmar. Vi hade ett nedslag i 130n vilket var ett riktigt skitriv faktiskt... Dock kändes han så fin annars så det gjorde inte så mycket :) när jag har otur brukar jag verkligen tänka tillbaka på de gångerna jag har haft tur istället, blir så mycket enklare då haha. Sen var det extra roligt att Lollo vann 130, det är hon verkligen så värd!!!! Var så glad att det kändes som att jag själv vunnit, haha.. Nog om det, det blir en 130 klass imorgon för min och Caesars del så håll en extra tumme för oss :) 

Nu på kvällen har jag ätit god mat och sedan var jag på bio med Ida! Vi såg the other women och jag typ älskade den, haha. Den var rolig, hemsk, spännande, och ja den hade allt faktiskt. En film som verkligen föll mig i smaken om man säger så! :) nu ska jag stänga mina gröna och försöka sova lite!

Hahah, alltså de små knopparna gick inte ens att fläta för han hade för avskavd man.... Tur ingen stod så nära och inspekterade dem!


Fredag

Kan man göra annat än att älska steffo??



Fredag




Fredag

Feberfrossan har gått över till en dunderförkylning. Var tvungen att gå upp i natt och ta nässpray och har sovit allmänt dåligt. Nu på morgonen har jag varit hos min frisör Denice och fixat barret lite! Jag går alltid så himla nöjd därifrån och hon förstår alltid hur jag vill ha håret. Skitduktig är hon också på det hon gör :) Nu ska jag försöka plugga litegrann innan jag ska åka ut till stallet lite senare under dagen och smörja, duscha caesar och trimma i ridhuset! Imorgon vankas det tävling ute i jäderfors och det är endast en 130 klass :)
 
 

torsdag

Ååh, blir så trött på att vara hängig nu, orkar inte göra ett skvatt. Försökte iallafall plugga lite men jag la det åt sidan direkt, ingen ide att ens försöka börja känner jag. Kommer iallafall inte få något vettigt gjort så det är bara onödigt. Slängde iallafall ihop lite god mat precis och nu har jag bosatt mig i soffan med en filt. Tror jag ska ta ett varmt bad och sedan lägga mig i sängen och se någon film och hoppas att jag vaknar upp helt 100 imorgon. 
 
 

Torsdag



faktiskt var det en riktigt trevlig lektion idag! Jag gillar min klass och jag gillar min lärare. Dock kommer jag sakna vår lärare nästa år då jag antar att vi inte kommer ha henne mer. Hon är riktigt duktig, ung och så pedagogisk. Alla borde vara som henne, fan vad vi skulle lära oss mycket saker då...


Torsdag

Känner mig fortfarande lite krasslig men jag känner ändå att jag måste till skolan idag. Får hem och kurera mig sedan istället och laga nå god mat :) det är så tråkigt när man känner sig krasslig och inte orkar göra något. 



Onsdag






Onsdag

Jag har gått och fått feber nu såhär på eftermiddagen. Va roligt! Not. Kände ju redan imorse att det inte var bra och nu när jag har varit iväg och bl.a handlat med Jenny så kände jag när jag kom hem att jag inte var helt 100. Så det visade sig nu att jag hade feber. Blä, är typ aldrig sjuk och när jag väl blir det så kommer det alltid så olägligt. Vi har en liten redovisning imorgon, Caesar ska ridas eftersom han går en 130 på både lördag och söndag och så vill jag ju kunna motionera mig själv också.



Onsdag

Godmooorning. Idag är tydligen vår föreläsning inställd och det suger faktiskt. Vi har börjat med ett nytt moment och har en uppgift tills imorgon vilket gör det ganska svårt nu när det är en helt ny grej, man fattar typ nada. Men jag tänkte sätta mig ner med den nu och försöka göra klart.

Vaknade upp med världens halsont också, så fruktansvärt surt. Antar att jag kommer bli ordentligt sjuk lagom till helgen...


Tisdag



Tisdag

Tisdag idag och jag är ledig från skolan, eller? Nej. Jag har plugg inför imorgon och på torsdag är det någon redovisning av nått slag, vad vet jag. Dock tänkte jag bojkotta läsningen nu på förmiddagen och ta tag i det senare!



Måndag

Skickade in hemtentan för någon timme sedan och jag är väl inte skitnöjd om man säger så. Har suttit i skolan iallafall och fått lite gjort idag och jag ber till gudarna där uppe för att jag blir godkänd... Jag blir verkligen lycklig då!

Sedan har jag och Jenny tagit en mysig promenad och jag har varit i stallet. ganska effektiv dag ändå må jag säga.





Måndag



måndag

Måndag igen då, helt sjukt vad veckorna går... Jag ska iallafall ta mitt pick och pack och sätta mig i skolan idag och göra klart hemtentajäveln. Det är för mycket som lockar här hemma, städning, rensning av garderob, städa skåp, jaa listan kan göras väldigt lång. Alltså det har aldrig i hela mitt liv gått så dåligt på en hemtenta som på denna. Typ bara engelskatexter, svåra texter och bara så jävla svår och tråkig är den. Sedan är ju såklart att du max får skriva 3 sidor, förstå hur lite det är och hur svårt det är på endast så få sidor, bara det är ju sjukt svårt. Nej usch och fy, ikväll ska den skickas in och jag ska inte tänka på den nå mer förrän jag får resultatet. Då lär det väl bli en omtenta..... URK! 
 
 

söndag

Har haft en redig plugghelg och avslutade med lite tävling idag, på bästa sätt alltså enligt mig. Vi startade ju som sagt div 1 idag för första gången och vi slutade på en 3e plats av 8 lag tror jag att det var. Tyckte hela laget skötte sig helt exemplariskt även fast vi hade lite stolpe ut! Dock var jag och lollo felfria i grunden så vi hade 4+0+8+0 så vi slutade på 4 fel och det blev omhoppning på det. Vi slutade på en 3e plats som vi var skitnöjda med! Caesar var felfri i båda omgångarna och rundorna kändes riktigt bra :) Därefter startade jag 130 och där kammade vi hem en 5e plats. Så himla nöjd med dagen och man kan ju säga att caesar hoppade 3 klasser felfritt nästan, 
 
 

Fredag







Fick fina bilder av en superduktig tjej som hade fotat på Gävle horse festival :)

fredag

Har en liten paus i plugget nu känner jag. Blir helt mosig i skallen av alla dessa topiker, engelska texter och alla namn på dessa män. PUH! Sitter mest och funderar på vad det ska lagas för mat ikväll istället. Det är alltid ett problem att hålla fokus i flera timmar, jag kommer heeela tiden av mig. Skurar 100 gånger hellre toaletten om man säger så. Men när man väl börjat skriva och veta exakt vad som ska ner på pappret så är det faktiskt ganska roligt, men som nu när jag verkligen fattar NADA är det pain in the ass. Dessa engelska texter är ingen barnlek vill jag lova.
 
Juste, var ju iväg till min klubb och hoppade på deras fina anläggning igårkväll inför tävlingen på söndag. Det gick faktistk skitbra och han hoppade riktigt bra igår. Det var ett sånt jäkla bra genrep eftersom utebanan var i samma size som tierps och det är ju faktiskt första utetävlingen för iår och jag har på känn att herr caesar kan försöka sig på lite dumheter. Man ska egentligen inte tänka så men det är svårt att låta bli när det har hänt så många gånger nu! Det är lite som ett lotteri, antingen vinner vi, får ett mindre pris, har lite stolpe ut eller så går det skit! :)
 
 

fredag

Dagarna går i ett och man kan knappt tro att det är helg. Jag blandar ihop dagarna hela tiden då vi går i skolan ca 2 ggr i veckan och ibland jobbar jag på helgen och ibland mitt i veckan. Haha, det är inte lätt...
 
Har sovit som en kratta inatt men jag tog mig ut på en promenad när jag klev upp och nu har jag precis kommit hem från det! Nu är det nämligen dags att sätta igång med den berömda hemtentan, SKJUT MIG.
 
 

torsdag

Hade en mysig kväll igår må jag säga som var ovanligt lugn, men det var så härligt att vakna upp imorse i tid, PIGG! Jag har skrivit klart ett tal som jag legat lite efter med nu på förmiddagen innan jag hämtade freddan vid tåget. Bör verkligen börja med hemtentan också, men jag spar mig nog tills ikväll eller imorgon. Usch får ont i magen bara jag tänker på den. Det är mycket engelsk litteratur och oförståeliga texter. Det är livet som student i guess!
 
Btw, vad är det för fel på vädret?? Igår var det typ snökaos. Idag har det varit sol, mulet, regn, snö, sedan sol igen. JISSES vad less jag blir. Tänkte ju sitta på ballen idag och sola. Det kanske går i tio min nu innan snön kommer... Om ett litet tag ska jag åka ut till stallet och ta in hästarna och sedan ta med mig caesar till GPK och hoppträna. Dels för att hoppa på en större bana och genrepa lite inför på söndag. Vår första div 1 omgång är i tierp och sedan startar jag en 130 efter laget. Ska bli så kul att rida lag igen, men kommer vara såå nervös. Var ju flera år sedan sist jag red i lag men jag älskar typ spännigen. Får hoppas att caesar sköter sig så vi inte pajjar för resten av laget. Därför är det perfekt att komma ut på en liten större, dels för att det är första utetävlingen för iår och banan är typ lika stor som tierps. Han har inte hoppat på den utebanan heller så det vore nästan bra om man dummade sig lite  så att jag får igenom det idag och inte på söndag..
 
 

.

RSS 2.0