Första bubblet

:)

Imorgon väntar en riktig jobbdag kan jag tycka. Kommer jobba från 12 till strax innan 22 på Läkerol, sedan är det från 22 och framåt på Harrys som gäller. Härlig och pigg jag kommer vara på lördag morgonen!:) det var tydligen slutsålt på matchen så det kommer nog bli sjukt bra drag skulle jag tro.

Men jag har ändå varit duktig idag, pluggat lite körkort som jag sa. Till slut gick det faktiskt bra tycker jag, fick 62 av 65 så då kunde jag sluta och vara nöjd;) hihi. Men är en så jäkla lång bit kvar, men iallafall en bit på väg!

Så ska väl försöka somna i skaplig tid idag om inte något annat håller mig vaken:) so looong!

C.B

something to die for

Gulle idag

....

Det är just sånt här som får mig att sluta plugga..... Hahaha, nackskooott!

Regn..

Herregud vad det här vädret gör mig trött.. Trodde det var på väg mot ljusare tider, men icke.. Känns mest bara dystert och grått. Men upp ur sängen har jag iallafall tagit mig och fortfarande en tyst mobil på morgonen, lite wierd. Men ledighet i dessa dagar ska man som sagt inte klaga på:)

Idag tänkte jag ägna mig åt lite körkortsplugg faktiskt. (hör och häpna) men jag kände igår faktiskt att det är dags för mig att ta sig i kragen annars kommer det aldrig bli gjort eftersom alla kurser som jag har gått går ut 2012 så, är ju så illa tvungen om jag inte vill göra om allt. Tänkte strax sätta igång och sedan blir det en sväng ut till Caesar också:) om det bara kan sluta regna..

Btw, så glömmer jag typ bort att jag ändå har en tatuering. Min fina tatuering:)

Word.

Det finns alltid lite ärlighet bakom "jag skojar bara", lite kunskap bakom "jag vet inte", lite känslor bakom "jag bryr mig inte" och lite smärta bakom "det är lugnt".

Hejja

Ja men hur Tycker jag att det går då? Helt ok faktiskt. Men tanke på hur mycket körkortsredskap jag har här hemma borde jag klara det galant? Nu jävlar känner jag mig faktiskt pepp på att skaffa kortet alltså!! Det ska väl inte va så svårt? Är ju som att plugga till ett vanligt prov som förövrigt bara ger en en dos frihet.. Hey ho lets go körboken!

Kors i taket

Jag shoppade ingenting på stan, vet inte vad det var för fel på mig idag. Brukar ju alltid komma hem med åtminstone något, men inte idag! Är väl lika bra kanske, med tanke på att det inte får plats något mer i garderoben typ.. Skulle nog tjäna en hel del på att sälja lite jackor och skor. Eller jeans! Räknade ut att jag har över 20 par jeans, så sjukt onödigt. Men ska väl vara glad att jag kommer i samma par nu som jag gjorde när jag gick i 7an;)

God morgon!

Blev tydligen ledig idag också, så härligt!:) börjar fundera om det är något fel på min telefon som inte ringer, eftersom det varit många slappa dagar nu. Men ska absolut inte klaga;)

Ska strax åka till stallet, och därefter ska jag möta upp Sandra på stan för lite shopping och käk:) ikväll ska jag verkligen försöka göra lite nytta, som tex KÖRKORTS-plugg (ångesten stiger), skriva cv, söka jobb, betala en räkning m.m! Kommer va så nöjd efter skulle jag tro så det nästan skulle kunna vara värt det;) hahah.

Nu ska jag ta mig upp ur sängen och käka lite frulle innan jag åker till Caesar :)

Mums!

Slödag

Har varit en riktig soffpotatis hela dagen. Har knappt tagit mig upp ur sängen, är så sjukt trött. Det märks att man börjar bli gammal alltså.. Men nu har jag iallafall fixat mig, har bara håret kvar sen är jag redo för middag på Kalles!:) har hört att det är skitgod mat där så det ska bli mumsiiiit! Är sugen på kööött..

Det som är lite jobbigt är att jag inte vet om jag jobbar imorgon. Dom ringer ju in på morgonen oftast, och eftersom jag varit på lindbacka så länge så är jag ju inte van att bli inringd till ett nytt ställe och nya barn. Är så skönt när man har ett fast schema så man vet vilka tider man jobbar osv. Men jag hoppas det löser sig på bästa sätt för mig:) nu lär jag fixa håret lite innan bilen brummar mot stan! Puss

Min födelsedag

Hade en späckad födelsedag igår med massa mys med dom bästa!:) släkt var här och firade mig på dagen och sedan på kvällen åkte jag hem till Sandra och därefter blev det goya med lite b-rudar! Har haft en sån jäkla bra jul:)

Mys hos mormor

Är just nu hos mormor på den traditionella juldagen! Vi har ätit oxfilé och potatisgratäng, kanske hur gott som helst. Helt siiiick.. Så nu är man i matkoma som alla andra gånger;)

Ge ma

Schleeeten

Sliten var ju bara förnamnet. Shit vad trött jag är! Men det var det värt, hade en grym dag igår:) fick fina julisar och umgås med bästa släkten, sedan blev det utgång och träffa härliga!

Har legat i badet i en halvtimme nu i hopp om att försöka bli levande igen, går ju sådär.. Faster kommer hit och firar mig idag kl 2 så lär väl lägga på ett kol nu antar jag!:) puss på er

Woooop

Vilar i soffan

Efter en grymt god jullunch sitter jag nu i soffan och försöker smälta maten med Malla och mormor. Vi spenderar dagen här, sedan åker vi till mormor lite senare där vi fortsätter fira jul med resten av släkten. Längtar efter resten av mina julklappar...

:)

God jul på er fina ni!!:)

The girl With the dragon tattoo

Efter en fet, god hamburgare har halva gänget åkt hem och resten av halvan är nu på filmstaden! Jag och Malla ska se filmen som rubriken innehåller, lite små spänd är man ju allt. Kommer den slå ettan tro? Är ju inte helt omöjligt ändå..

Dagen har spenderats på stan med lite shopping och julhandling. Julen är här spelades om och om igen i mina öron i hopp om att julkänslan Skulle uppstå, men icke.. No feeling! Kan inte fatta att det är julafton imorgon?

Myyys

Olearysmys med fina tjejorna!

Skogsmullar

Jag och Caesar är ute och leker skogsmullar nu och galopperar i snön! Så duktiga vi:) blev en rejäl sovmorgon för mig, kanske hur skönt som helst.. Men jag hade skitjobbiga drömmar, fattar inte varför dom ska dyka upp nu. Och som pricken över i:et har jag blivit skitförkyld. Vore ju hemskt kul att vara sjuk under julhelgen, vem vill inte det liksom. Senare idag finns det bara en sak som gäller för mig: destination stan och julklappar!!

You were My lesson

Hade nästan läskigt flyt nu på kvällningen. Dipp fanns hemma(min favvodipp), chips fanns, gurka fanns. Hur nice??? Har frossat i mig alltihopa helt själv, och sedan tog jag trappan upp för att lägga mig i badet. Man kan ju kalla det vardagslyx.. Vet inte vad jag skulle ta mig till utan badet? Kan inte ens tänka mig ett liv utan det. Blir en hemmakväll för mig och jag hade som plan att dra igång nån bra film eller serie om en liten stund:)

Imorgon ska jag ändå försöka ta mig upp i skaplig tid och ta mig ner på stan för lite shopping och lite annat. Skulle ju vara guld om man hann ta sig ut till stallet innan det också, men det visar sig helt och hållet imorgon när jag vaknar!

Wooop

Har äntligen anlänt hemma hos mig i mitt ensamma hus ikväll. Frågan är om jag ska gå till affären och handla lite chirre, dirre och grönsaker:) skulle dock behöva röra på mig istället men i dessa juletider känns det nästan meningslöst. Det kanske man kan satsa på sol nyårslöfte? + körkort. Alltså att jag inte bara tar tag i det.... Noll ork till att plugga!!! Hjalp ma..

Caesar var jättefin idag när jag red iallafall, trimmade i ridhuset lite idag igen. Gulle:) nu ska jag fundera på om det är värt att gå till affären eller inte...




Riiider

Nu såå

Nu är det bara halva dagen kvar! Sen är det min tur att gå på "jullov". Vi får se vad Resten av dagen har att erbjuda:)

Trötttt e jag.

Det var en jädrans tur att mamma väckte mig imorse vid halv sju, för jag hade glömt att ställa klockan.... Sitter på jobbet nu i massagestolen, helt okej början på dagen måste jag erkänna. Börjar halv 8 så hinner sitta i tio minuter iallafall, thank you God! Det är sista dagen jag jobbar innan jul och tar lite ledighet, känner verkligen att det behövs.. Helt sjukt att det liksom är julafton om 2 dagar och min 20årsdag om 4 dagar?! Har

Just nu!

Det blir en update från badet nu! Känner att jag har varit duktig på det här med att blogga på senaste dagar. Mina trogna läsare klagar lite på att jag skriver alldeles för sällan så nu tänkte jag blogga på heltid igen;) nedå, men försöka skärpa mig lite iallafall och göra så gott jag kan. Kan behöva lite tips om vad ni vill läsa om? Nytt år, ny blogg liksom. Det där med kommentarer är ganska främmande för mig, så bring it on:)

Har precis kommit hem från lite julmys/kalas hos kussarna, och med mig hem fick jag ett presentkort på Face and body center och en prenumation. Helt perfekt, tack tack tack!!!:) ska fortsätta plaska lite här innan jag somnar, later My friends!

Barn..

Hahaha alltså barn är ju bra underbara ändå måste jag säga. Gullhjärtan! Är på
Väg till stallet nu och ska ta mig an en ridtur i ridhuset tänkte jag. Vet inte vad jag tog mig till innan ridhuset kom?!

Bästa tidpunkten under dagen, lunch!

Vill såååva

Pigg tjej som är uppe och redo för jobb till 16...

Churchstreet

Helt sjuukt vad gött det var med churchstreet idag, ofattbart! Var väldig trevligt med romantisk middag för 2:)

Freedom comes when you learn to let go

Freedom comes when you learn to let go. Creation comes when you learn to say no.You were my lesson I had to learn, I was your fortress you had to burn. Pain is a warning that something's wrong, I pray to God that it won't be long. Do ya wanna go higher? There's nothing left to try, There's no place left to hide. There's no greater power than the power of good-bye.

Ge miiig

Tidig morgon.

Helt sjukt var det imorse, jag var pigg trots att jag somnade vid 1 snåret! Så det var nästan skönt att kliva upp faktiskt, men bara nästan:) har varit ute på förmiddagen och dragit barnen i pulka och gjort snöänglar, så gosigt så. Känner mig som ett barn igen... Tänk om man kunde få spola tillbaka tiden lite, så lätt det var då!

Efter jobbet ska jag försöka hinna till stallet, sedan ska jag äntligen få träffa min efterlängtade Josycosy.

...

Ja här ligger jag i sängen och inte sover än, jag som skulle sova tidigt. Kommer aldrig vilja ta mig upp ur sängen imorgon när klockan ringer... Men det går bra bara man kommit upp och väl kommit till jobbet! Men skulle gärna ta emot bra tips på hur man blir morgonpigg eller tar sig lätt upp ur sängen. Nu ska jag fortsätta grubbla här i min säng, all by My self.

All the little things that annoyed you so much, are the things you'll miss the most when he's gone.

19/12

hejhejhej! Har precis kommit hem från lite julmys på läkerol. Det blev julbord och sen lite möte på det också, väldans trevligt var det :) Mamma har gjort iordning julskinka så äntligen fick jag äta en riktig julmacka här hemma! julskinkan är det enda jag längtar efter när juletider börjar närma sig..
Har spenderat resten av dagen på karlavägen (frisörstolen) och gjort mig fin i håret. Det är helt sjukt vad bra dom är där, skulle kunna gå dit och fixa håret flera gånger i veckan om jag hade haft råd! Dom är verkligen hur grymma som helst! :) Skulle inte kunna tänka mig att gå någon annanstans än dit.

Ska försöka lägga mig i tid idag eftersom jag börjar 7.30 imorgon.. Efter det har jag en del att stå i så måste ha lite energi i kroppen iallafall. Har just upptäckt att det är en vecka kvar tills jag inte längre är tonåring. Kommer verkligen sakna tonårsdagarna, dom har varit väldigt lärorika måste jag erkänna. Som sagt så lär man sig av sina misstag och det har jag definitivt gjort! Även fast man råkar göra om ungefär samma misstag då & då.

Nu ska jag fortsätta se ''Den som dräper''. Sjuuukt spännande!

Har varit både en tung och härlig helg. Da...

Har varit både en tung och härlig helg. Dagarna har varit lite småjobbiga pga lite trötthet och sisådär, medans kvällarna har bjudit på galej vilket har varit grymt!:) gårdagen spenderades på allstar med god mat och jaa, lite fest också kan man väl säga. Dock slutade inte kvällen riktigt som jag hade tänkt mig, så det var inget bra slut på helgen som annars i helhet var fiiin! Men som sagt, man måste våga för att vinna.

15/12

Kan fortfarande inte riktigt fatta att det verkligen har hänt. Vad är det egentligen som krävs för att man ens ska få en sådan tanke och sedan genomföra det? Fattar inte.

Dom senaste dagarna har gått riktigt långsamt tycker jag, bara allmänt tunga har dom varit. Men jag har hunnit med lite mys iallafall, bland annat blev det valbo en sväng idag och lite julklappar till mig själv kan man väl säga:) Borde verkligen göra en to do- lista också, annars kommer jag aldrig få alla dessa saker gjorde som verkligen behövs göras nu. Känns verkligen som att jag inte hinner med någonting längre. När man väl kommer hem vill man ju bara ta det lugnt och slappna av. Just nu är bara allmänt omotiverad, så sjukt drygt för jag vill verkligen ha viljan till att få saker gjorda egentligen. Så i julklapp vill jag ha motivation och ny livsenergi tack. Annars kommer det där hemska körkortet aldrig hamna i mitt liv. Skulle kunna ge en miljon till den snälla människa som tog körkort åt mig så jag slipper plågas av bara tanken :)

Nu har jag tagit ett varmt bad och lagt mig i sängen, så jag tanten somnar väl när som helst skulle jag tro!



jag dör.

http://www.youtube.com/watch?v=uHj3oHldau0&feature=related

Hoppa framför tåget? Helt sinnessjukt och ...

Hoppa framför tåget? Helt sinnessjukt och ofattbart..

10 dagar kvar till julafton och jag har in...

10 dagar kvar till julafton och jag har inte ens abstinens. Inte ens minsta Lilla panik för att jag typ inte handlat några julklappar? Har nog inte riktigt insett att det är högvinter fast utan snö. Hade ju gärna dragit mig vidare till varmare breddgrader men får nog berga mig tills hösten. Dags att röra sig ut till barnen igen, tjoooho

12 december

Har haft en supermysig dag med emelie i city! Blev dock inga julklappar inhandlade som det var tänkt, men hittade lite annat ändå:) Blev en lunch i vanlig ordning, sedan strosade vi runt bara. Tänk att det snart är jul, och det är inte ens en liten snöflinga på marken. Det närmsta vi kan komma snö är lite frost och det är ju endast på kvällarna och mornarna.. Nästan så att det känns som att det är vår istället för vinter. På något sätt känns det också som att vintern kommer hålla på lääänge istället för att vi ska få känna på den härliga våren. Gör mig lite smått deprimerad faktiskt. men men, what to do? Tunga tider!




11 december

My gooood vad spännande gossipgirl var idag. Kommer gråta om chuck dör, det går bara inte. dröm mannen..

hahahaha! Kan bara inte låta bli...

9 december



grattis mig själv på namnsdagen! Detta firar jag med jobb ikväll och lite mys nu på dagen:) Har arbetat 8-15 idag, så har ju gott om tid att ta igen mig lite och ladda om batterierna. Tänkte om jag skulle gå till affären och handla lite, eller om jag skulle ta mig ner till stan en snabbis för lite viktiga inköp men hamnade i soffan istället. Är inte sugen på att ta mig utanför dörren för det är så sjukt slaskigt och blött idag, det räckte med att vara ute halva förmiddagen och sedan promenaden hem.. dags för körkort kanske?

Sitter i massagestolen på jobbet nu och fu...

Sitter i massagestolen på jobbet nu och funderar på det inte vore så dumt att ha en sån hemma. Kanske vore en bra julklapp? Måste även fundera vad jag vill ha i julklapp så man inte får massa onödigt och oönskat. Har tjugo min kvar på rasten så får väl ta en funderare nu!

Det kommer aldrig gå att ersätta dig.

.

Går typ bara att beskriva i tårar hur jävl...

Går typ bara att beskriva i tårar hur jävla skit less jag är nu

Borde ha pluggat körkort idag, precis som ...

Borde ha pluggat körkort idag, precis som alla andra dagar men kom lite annat roligare i vägen.. Har beställt en klänning och ett par skor så lite happy är man ju allt! Fick även max-hemkörning av bästa så dagen kunde nästan inte bli bättre;) Nu är det sängläge och vänner på tvn, sen är det väl dags för soova:) jobba, äta och sova är det enda som finns i livet verkar det som.

Let it snow, let it snow, let it snow! Så ...

Let it snow, let it snow, let it snow! Så underbart med lite snö i detta mörker:) hatar vinter egentligen samtidigt som jag tycker den är hur mysig som helst. Har lunchrast nu på lindbacka, slutar vid 4 tror jag. Får se hur kvällens planer blir, hoppas på lite gooos!

Hade en fin sista träning på säsongen idag...

Hade en fin sista träning på säsongen idag, nu längtar jag bara efter tävlingsåret som börjar snart igen:) har jobbat på läkerolen idag, var någon julbordslunch där. Gick bra Tycker jag, fick ju dessutom äta jullunch jag med;) kommer hinna lessna på julmat innan julafton ens har varit.. Men ska väl inte klaga heller kanske, är ju rätt dumt.

.

Payback is a bitch.

Äntligen hemma efter en lång men faktiskt ...

Äntligen hemma efter en lång men faktiskt rolig dag. Har gått bra på båda jobben och allt har verkligen rullat på bra:) Sen fanns det några få ljusglimtar som bidrog till att dagen blev lite bättre också! Nu har jag bäddat ner mig och ska strax sova med sötis bredvid mig. Får lite sovmorgon imorgon faktiskt, börjar 10.00 på läkerolen för då är det dags för julbord. Kan ju hoppas det blir ett och annat över.. Woop!

Idag är de exakt 3 veckor kvar tills jag f...

Idag är de exakt 3 veckor kvar tills jag fyller år, 20 bast liksom. Tant anna har alltid klingat så fint i mina öron!

Klockan ringde 06.30 imorse, kändes inte r...

Klockan ringde 06.30 imorse, kändes inte riktigt mänskligt på något vis. Helt sinnes vad trött jag var.. Har haft en bra start på dagen ändå och idag har hästen Berta varit på lindbacka så vi har varit ute på en skogstur med häst och vagn nu alldeles innan lunch. Typ huur mysigt som helst!:) slutar vid halv 2 idag och sedan börjar jag kl 15 på läkerolen. Känns som att det enda som hinns med just nu är jobb? Längtar redan efter lönen...

bäst!

4/12

har varit dålig på att blogga under helgen känner jag, men har haft annat för mig. Fredagen bestod ju ENDAST av jobb och inget annat. Helt sjukt nu när jag tänker efter, jobbade liksom 20 timmar. Tror ni kroppen mådde bra på lördag morgon? Nja, en helkroppsmassage stod ju som nummer ett på vill ha-listan. (Det gör det alltid annars också, men just då var det extremt) Men det gick bra att jobba ändå och tiden gick hiskligt fort :)

På lördagen var jag i ridhuset och trimmade lite på caesar och han kändes väldigt fint. Kände dock att jag hade kort stubin så jag gjorde inge större svårigheter.. Sånt ska man inte ge sig in på när man är lite trött. På kvällningen så hade vi julfest hemma hos mormor med alla kussarna och resten av släkten, hur mysigt som helst. Därefter blev det goya, saknade älskade goya! Är så skönt att kunna gå dit igen;) Hade en grym kväll i övrigt som resulterade i en trött tjej idag, men ändå inte bakis. Hallelujah!

Mallan bjöd på god mat idag i hennes lägga, och resten av dagen har jag tillbringat i soffan. Har kollat på ensam mamma söker eftersom jag har missat massa avsnitt och jag blir lika kär varje gång jag kollar... Vill också!!!! Var är min man, och när hade han tänkt att dyka upp tro. Börjar ju bli lite otålig.

1/12

Tänk att det redan är 1 december, helt sjukt känns det. Känns ju som att jag nyss var på barskola och det var ju i augusti, 4 hela månader. Känns som att det var nyss man låg på stranden och var så glad att sommaren äntligen kommit. Tiden går alldeles för fort, jag bara väntar på att man ska bli gammal och gråhårig nu.

Har äntligen landat i soffan hemma, finallyyy. Har typ längtat hela dagen efter att få komma hem, haha. Det var typ storm när vi var ute och red också, helt sinnes. Som grädden på moset liksom. Inte konstigt att det aldrig kommer någon snö.. Börjar nästan oroa mig lite att vi blir snö-lösa på julafton och min födelsedag, buuuhu. Känns ändå som att december måste vara vit, annars är det ju ingen vinter.

Ska snart ta mitt pick och pack och gå upp och lägga mig faktiskt. Vill egentligen inte sova med tanke på vilken mördar-dag som väntar mig. Först ska jag jobba på lindbacka mellan 7.30-14, sedan börjar jag redan klockan 16 på harrys och slutar 03.30.. Kommer alltså jobba 18 timmar imorgon, niiice. Kommer kännas som att jag blivit överkörd av tåget när jag vaknar på lördag. Lääängtar... Men som man brukar säga, cash is king!



Ackack vilken tung dag det har varit idag....

Ackack vilken tung dag det har varit idag. Men ändå har dom små barnen varit så söta :) har sammanlagt varit ute i 3 timmar och det var ju ingen Vidare värme, så känner mig fortfarande stelfrusen. Bestämde mig för att kriga mot vädret idag och har precis kommit till stallet, väntar bara på att Sandra också kommer så ska vi göra lite sällis. Sen ska jag bara ha allmänt slappmys hemma, längtar lite efter mitt fina badkar..

.

RSS 2.0