Fredag

Idag var det jobb igen, 730-16! Ganska skön tid faktiskt, dock lite segt på slutet när barnen börjar gå hem.. Roligt iallafall :) kul var även att jag fick förlängt i två veckor så det känns super skönt!

Torsdag

Jobbat, check. Ridit Caesar, check. Nu är jag på g tillbaka från ridbanan och ska göra iordning honom och sedan ut med ville en sväng! Tack gode Gud att man inte har två att rida varje dag..

Torsdag

Det är redan torsdag, wihoooo va veckorna går fort! Ska iväg och jobba ett pass på 730-16 och sedan ska jag direkt till stallet så lär väl inte va hemma förrän ikväll i guess..

Onsdag

Har varit på ny förskola i Sätra idag och jobbat. Gick väldans bra och det var ett väldigt trevligt ställe med mysiga barn och rolig personal :) ska va där även imorgon så det är skönt att få va på samma.

Nu på kvällen har jag bjudit mamma och Freddan på mat! Köttfärssås med spaghetti som va väldans populär, med lite god sallad m.m :) fick dessa fina blommor <3

Landet

Tisdag

Igår var ju inte alls en ledig dag för mig Hahaha, bra minne...var en ledig eftermiddag iallafall, så litet rätt hade jag ju! Jobbade några timmar på förmiddagen SEN ledig eftersom jag hade mötet som jag kände var viktigt :)

tisdag

Igår var det en ledig dag, lika så idag!
Igår var jag ut på landet med mamma och mormor och bara myste innan jag skulle iväg till stan igen för min arbetsintervju. Hoppas hoppas hoppas jag får detta jobb nu!! :) Sedan hem till hille för träning med Caesar.
 
Idag tänkte jag bara ta det lite lugnt på dagen. Ska åka ut till hille och sola lite sedan skritta ut en sväng på Caesar. Han har gått ganska hårt de senaste dagarna så det kan va skönt för honom att bara komma ut och ta det lugnt. Försiggår nog mycket där inne skulle jag tro :)
 
 

Söndag

Söndag

Vilken fartfylld dag! Jag har hunnit med stallet på förmiddagen och halv 1 kom Malin och hämtade mig så åkte vi ut till Valbo och hämtade Elin innan vi satte oss i bilen och brummade mot Arlanda.

Vinkade dom hejdå och åkte sedan hem igen. Har aldrig varit där utan att åka iväg någonstans så kändes lite vemodigt att vända på klacken och fara tillbaka hem igen.. Med dunka dunka i bilen så gick det fort hem så nu sitter jag på balkongen och myser lite:)

söndag

Har haft en sån härlig och lugn helg. Det borde man absolut ta vara på mer, är ju så h imla skönt att vakna upp på söndagen och må prima ballerina. Det händer ju inte alltför ofta att man vaknar 8.30 och pigg.. I fredags var jag ju ut och åt på helt enkelt, och igår fick det bli middag på bocken! Jag tog oxfilen som var riktigt god! Har aldrig ätit den där förut så det var kul att prova något nytt :) Man måste ju försöka vidga vyerna litegrann i alla fall..
 
Har lite jag ska göra nu på förmiddagen, och sedan ska jag skjutsa malin och elin till Arlanda för dom ska till Ibiza! Det låter ju inte alltför tråkigt.... Jaja, man får väl nöja sig med att vara kvar här i Sverige! haha, dock inte lika roligt.. Därefter ska jag träffa josse en stund, och därefter är det svampplockning! Och imorgon är det en rolig dag för lilla mig, jag har fått ett nytt extrajobb så jag ska dit och prata lite och träffa dem :)
 
 

Collage

 
 
 
 
 
 

 

Lördag

Lördag

Igår var vi på helt enkelt och käkade middag och myste. Så himla trevligt var det, god mat och underbart sällskap! :)

Idag var jag såå trött när jag vaknade.. Men klev upp i tid iallafall och åkte till stallet och red i det fina vädret. Sen åkte jag hem och donade lite. Nu är jag hos mallan och fikar lite innan vi ska dra iväg till läkerolen för lite hockey:)

Fredag

Känns så skönt att halva dagen redan har gått, så snart är det helg!! Sooom jag ska sova heheh.. Nej då, men jag ska ta det lugnt iallafall för jag ska skjutsa till Arlanda på söndag så lär hålla mig i skinnet. Passar ju bra, har sagt två helger nu att jag ska va nykter ich det har ju gått sådär.. Men denna helg blir det iallafall. :)

Idag ska vi som sagt ut och äta, sedan hem och sooova. Lördag ska jag träffa Sandra och sedan ska jag även hinna träna lite i helgen var det ju tänkt. Ska försöka bli lite fit iallafall, om det nu kommer gå! Lite tightare borde man väl kunna kämpa lite för :)

Fredag

Härliga fredag, du ör så välkommen!

Idag jobbar jag 7.45-16.45, därefter ska jag skynda mig till stallet för att rida och sedan ska jag ut och äta med ett mysigt gäng!

Igår hann jag med ett 2 timmars långt Skype samtal med världens bästa brittson! Herregud va hon ger mig energi <3

Onsdag

Idag är det onsdag, ett steg närmare helg. Är helt slut efter en och en halv jobb dag haha.. Det tar mer på krafterna att leka hela dagarna än vad man tror!

Nu ska jag gå ner till småttingarna igen och mysa:)

Tisdag

Äntligen lite jobb, älskart! Är ute i Åbyggeby idag där jag var mycket förra året innan jag hamnade i hille :) trivs så himla bra här och det är bara såå mysigt. Man kan inte bli annat än glad när det första man fick var en kram när man klev in på avdelningen.

Ska vara här även inorgon så får hoppas att jag kanske kan behövas ett tag. Är ju så kul att komma tillbaka till ett ställe där man trivs så bra :)

Måndag

Haft en skit helg tävlingsmässigt. Har aldrig gått så dåligt som det gjorde nu i helgen, fy fan. Såna tävlingar/dagar får mig att vilja lägga av med ridningen.

Avslutade helgen igår med bio! Hur mysigt som helst med världens mysigaste film:)

Fredag

Vilken jävla skit dag säger jag bara.

Fredag

Är i Tierp på tävling nu. Startar en 130 idag så håll tummarna att det går bra!

Torsdag

Vilket härligt väder Sverige bjuder på idag! Har typ 30 grader på balkongen och nu sitter jag bara och njuter! Nästa sommar ska jag göra fint med blommor på min balkong har jag bestämt:)

Inge jobb denna vecka heller verkar det som.. Trist för min plånbok är det iallafall! Får hoppas de sätter igång nästa vecka, för snart klättrar jag på väggarna här. So please, let me work My ass of.

Idag har kiropraktorn eller vad man ska säga varit och tittat på Caesar. Han såg väldigt bra ut så det var roligt. Kul att man gör ett litet bra jobb med honom iallafall :) sedan var jag med Emelie på två lägenhetsvisningar här i stan. Fina båda två, dock var det en som var snäppet bättre! Sedan käkade vi en sallad och en snabbisrunda på stan. Nu ska jag fixa lite här hemma innan det blir stallet igen!

onsdag

Igår var det ju som sagt träning med Caesar. Riktigt bra träning inför kommande tävlingen som är i Tierp i helgen! Känns som att det var 100 år sedan jag tävlade men det var ju inte alltför längesedan faktiskt. I helgen är det faktiskt en debut som ska göras för båda oss, 135 står nämligen på schemat. Ett steg närmre 140, vilket jag tycker är riktigt högt. Gammeltanten har börjat bli höjdrädd...
 
Ska bli riktigt roligt att se om lillen klarar att hoppa såna stora hinder! men det får vi som sagt ta reda på på lördag :) Annars går han en 130 på fredagen också. Är lite tävlingar nu så tyckte att det räckte med två dagar, en klass om dagen. Får se om han sköter sig bara, han har ju haft lite dumheter för sig. Förra tävlingen där vann vi första klassen sen var vi uteslutna i den andra, pga av att han inte riktigt ville från utgången.
 
 

Tisdag

Ikväll vankas det hoppträning med lilla älsklingen, lite genrep inför helgens tävlingar:)

Måndag

Nu är det dags att klä på sig för att ta en pw med Emelie!

Måndag

Nu hoppas jag att det sätter igång igen med jobbet! Börjar nästan bli lite rastlös haha..

Haft en riktigt bra helg också! I lördags köpte vi hem mat och myste lite, sedan började vi lyssna på musik och helt plötsligt kl 20 kom vi på att vi ville gå ut. Haha, så vi brumma hem till Emelie och hämtade hennes grejer, sedan tillbaka och fixade oss hos mig och sedan satte vi igång! Fick även sällskap av Malin och linnea, samt Caroline en sväng. Riktigt trevlig kväll med härligt sällskap :D avslutade på heartan och sedan lite annat skoj!

Igår var vi ut i skogen och letade kantareller till våra smörgåsar vi va sugna på och vi hittade faktiskt en hel del. Så jäääädra gott!!!

Lördag

Igår tog jag faktiskt en pw/springtur! Chockade kroppen lite och det kändes sjukt bra faktiskt! :D riktigt skönt. Var så längesen jag var ute och sprang så nu jäklar ska jag komma igång igen och få bort fettkilona som hänger och slänger. Sedan blev det lax, matvete och fetaoströra, typ min favvo! Så himla gott :) en lugn fredag kväll med Freddan fick avsluta dagen med lite sons of anarchy.

Idag har vi varit ute och promenerat på morgonen innan vi käkade lunch på mocca med mama och Malin. Åkte sedan ut till stallet och hoppade med hästarna! Gick så himla bra faktiskt, fina cesse :) hoppas att vi kommer någon vart nu, för är ju så trött på dom tråkiga nedslagen!

Nu ska jag skutta in i duschen och göra mig klar innan Emelie kikar förbi!

Alan <3

Ge mig en snarast..

Torsdag

Nu sitter jag inne på svensk bilvård och väntar på att min bil ska kollas. Vet inte ens vad dom ska göra men det ska vi snart ta reda på. Jag då, kryddarn, åkte hemifrån kvart i (utifall jag skulle köra fel), och är var här 20 min för tidigt hahah. Ibland orkar jag bara inte med mig själv. Men bättre att va i tid än att vara sen tycker jag!

(Detta inlägg skulle kommit 9:10 och inte nu)

onsdag

Nu när det är förmodligen sista slappveckan så tar man ju vara på den om man säger så! Sov till ungefär halv tio tror jag klockan var, dock vaknade jag ett par gånger innan och somnade om men jag klev inte upp förrän halv tio och det var ju bara såå skönt :) Inte för att jag har gått upp speciellt tidigt de andra semesterdagarna men ändå haha.. Jag åkte ut till stallet och trimmade Caesar på ridbanan. Han kändes väldigt mjuk och fin efter hoppträningen igår så det var roligt. Verkar inte vara nå strul med bettet som blev förra veckan så det är skönt att det gick över så snabbt!
 
Sedan har jag varit hos mamsen en sväng och fixat lite, och nu är jag hemma och ska strax klä om mig. Ska nämligen ta en pw hade jag tänkt. Solen tittar till och med fram nu efter att d et har varit mulet heeela dagen/morgonen. Dock ska det bli riktigt dåligt väder imorgon så det kan va skönt att få se lite solstrålar innan regnet kommer ösa ner. På tal om dåligt väder så var det ju sjukt konstigt väder igår kväll! Jädrar vad det blixtrade.. Det var som att det var någon som stod och tryckte på/av på en lampknapp när man tittade ut genom fönstret. Inte så konstigt att det är oväder på G när det är så varmt och härligt på dagarna. Men det passar ju bra att det ska va dåligt väder imorgon eftersom jag först ska lämna in bilen för någon kontroll, och sedan har jag tvättid halva dagen typ. Förstår inte hur det kan bli så jäkla mycket smutskläder?! Jag förstår nu stackars mamma som fick tvätta för hela familjen förut.. När man bara slängde kläderna i tvättkorgen för man inte orkade ta undan dem och lägga i garderoben, haha!
 
Ja som sagt, nu ska jag sno om till träningskläder och ut och röra på fläsket!
 
Saknar dessa underbara tider <3
 

Onsdag

Tisdag

Nu kikar jag in här igen efter ännu ett litet kort uppehåll! Helgen har varit super, även fast jag inte fick åka och tävla. Var ute en sväng på stadsfesten, fredagen blev dock lugn. Var ut och käkade med Emelie och sedan Åkte vi karusell tills vi (jag) spydde, Hahaha! Usch aldrig mer.. Har aldrig någonsin varit så dålig efter en karusell.

Lördagen bjöd på festligheter! Vi var först på stranden hela dagen, sedan vin på balkongen med madde och emelie innan ett gäng kom hit innan vi skulle gå ut. Blev söderhielmska och allstar, riktigt roligt var det! Tack allesammans :)

Söndagen var ännu en dag på stranden och vi bara njöt. Sån himla härlig dag att va bakis på faktiskt. På kvällen blev det grillat där ute på landet med härligt sällskap! Kunde faktiskt inte haft en bättre söndag :)

Fredag

Fredag

Imorse var jag ut till caesar för att se hur hans ben såg ut. Han var inte alls lika svullen och han kunde till och med gå utan problem idag. Så himla skönt att det inte var något allvarligt utan det var förmodligen något bett, av en geting eller liknande och att han reagerade väldigt starkt på det. Som sagt, tur i oturen. Har velat fram och tillbaka nu på om jag ska åka och kolla tävlingarna ändå eftersom jag ändå har boende på ett hotell och sedan åka hem igen imorgon. Så jädra svårt att bestämma mig bara haha..

Torsdag

Var på gyllene tider igår på gasklockorna, och jag säger bara jävlar vad bra dom var!! Helt sinnes vilken stämning det var. Lyckorus bara jag tänker tillbaka på gårdagen!

Skulle ju varit på tävling nu i helgen nen Caesar har gjort sig illa så jag var tvungen att stryka mig :( så jädra tråkigt, blir så ledsen. Vet inte vad han har lyckats gjort men hela baklåret är jättesvullet och det ser inte speciellt bra ut. Veterinären har varit ut två gånger och kollat men hon kunde inte heller säga vad som hänt eller vad felet är. Så jag får helt enkelt avvakta och se om det ger med sig eller vad vi ska göra. Han ska iallafall promenera ett par gånger om dagen, jippi.. Hade sett fram emot den här tävlingen, så himla tråkigt att det här ens skulle hända precis just nu. När ska oturen försvinna?

.

RSS 2.0