Coming soooon

Hopplahej

Efter denna helvetes skitplugg dag så trodde jag att träningen skulle gå käpp rätt också men Caesar gjorde dagen så mycket bättre helt plötsligt:) tror han börjar gilla mig mer och mer för var dag som går faktiskt. Äntligen börjar det bli ömsesidig kärlek från båda parter!

Men jag har en ide angående proven där faktiskt, är dock så osugen på att sätta mig framför dom och förnedra mig själv igen. Men som sagt, jag har en plan som kanske inte är så dum ändå.

Känner att jag egentligen inte blir nå smartare av att läsa i boken heller, så där är ju problemet. Får inte in nå mer fakta, korvstoppningggg.... grejen är ju att jag måste ta tag i skiten för mitt datum går ut snart och då lär jag göra om ALLT igen, och då menar jag teorikurserna halkbana, precis allt! Sugen på det? Inte riktigt.

Gos

Sitter här på golvet hemma i Hille med empalito. Ska träna klockan sju så ska slänga på mig ridkläderna alldeles strax, vi ska mysa lite till först bara:) hehe

.

... Och där kom utbrottet. Kommer aldrig i hela mitt liv unna någon som skaffat körkort förrän jag gjort det, om Jag ens får något det vill säga. Så jävla förbannad nu att det inte finns ord som är tillräckliga. Kan dom sluta göra helvetesfrågorna så invecklade och göra så att det endast är ett svar som är rätt. Usch säger jag bara

In My sofa

Ja , här ligger jag i soffan! Ledig blev jag idag å, ingen ville ha mig som vikarie idag tydligen. Men det är bra för idag har jag lovat (tvingat) mig själv att jag ska plugga körkort och ta mig an dom där proven på datorn... Har gjort 2 stycken nu iallafall, och på första fick jag 55 av 70, vilket faktist va helt okej tycker jag. Sedan andra prover fick jag 46... Whattafuck?! Går ju bara neråt det här känns det som:( men ska fortsätta göra proven nu, tror det är 20 stycken så jag hoppas verkligen på ett bättre resultat snart. Men frågorna är så störda, alla svaren kan ju typ vara rätt. Var så nära att få ett utbrott alldeles nyss, men ska verkligen sätta igång mina få hjärnceller i arbete nu för jag ska fan i mig ha körkort. Så frustrerande.

Förlåååt

Förlåt mina fina trogna läsare. Har varit hemskt dålig på att uppdatera men nu har jag funnit stinget igen! Efter en stenhård helg (igen....) så är jag på benen igen. Påtal om att va på benen, vilket jag inte var i helgen hehe. Drog på jordens vurpa igen med mina hala skor så jag gick ner i spagat, det var helt sjukt va fort det gick. Men helt plötsligt stod jag på fötterna igen efter att en snäll själ hjälpte mig upp innan jag ens hunnit blinka. Haha, stört var det...

Men annars då så har jag inte gjort mycket vettigt. Jag har verkligen insett att jag måste börja träna nu förfan. Så äcklig och fläskig som jag känner mig nu har jag aldrig känt mig i hela mitt liv, haha. Så nu jävlar när jag flyttat ska jag gå på mitt band och köpa kort på aktiv motion som ligger precis där jag flyttar in:) wihoo.

Flyttar snart in iallafall, skrev på papper idag och var och kikade hur det såg ut med målningen/tapetseringen/golvet, och det ser jäkligt bra ut Tycker jag:) har dock lite separationsångest inför flytten, min mami<3 bäst hon:)

.

Im alive

...

Orkar inte skriva något idag och heller inte imorgon för då är det hjärtesorg.

down

Eooop

Wallander

Nu har vi bosatt oss helt och hållet i soffan. Druckit te, ätit smörgåsar, myst och pratat massor!:) vi kikar även Wallander, och Gud vad jag tycker dom filmerna är bra!! Dom är alldeles lagom
Läskiga samtidigt som dom är lite kluriga. Det är dom enda "läskiga" filmerna jag faktiskt kan se på när jag är ensam. Sen tycker jag att filmerna är mysiga för dom har ju lite humor också och inte bara massa pangpang.

Så kul att det är lite nya filmer, för man har ju i princip sett alla ett par gånger nu. Nu börjar filmen snart igen så ska göra mig redo!:) peace

:)

Ni kan även följa mig på instagram mina vänner, där heter jag "annahillgren" :)

If you do me right, I'm gonna do right by you

D.ö.d

Hade skitskoj igår!!! Så kul att träffa Nattis igen, har saknat kvinnan. Och Emelie och jag är som vanligt bäst på fest;) hihi<3 fina fina vänner!

Idag är jag mer död än levande typ, haha men det är det värt! Har varit en kanonhelg så det har varit guld värt:) idag har jag kollat gamla filmer från tonåren, bland annat tävlingar med min finaste lucky guess. Shit va bra han är, kan knappt förstå själv att jag fick chansen att ha en sån fin ponny:) har fällt en och en annan tår, saknar verkligen ponnytiden när man va på topp. Obeskrivlig känsla :)

:D

På väg ner på stan!

Men låt mig se ut som henne tack

:)

Sån jäääkla härlig dag har det varit, dock både sorglig och bra tyvärr. Det sorgliga spar jag att berätta för det orkar jag inte ta nu, men har haft en riktigt soft dag iallafall:) Verkade inte vara några större fel på caesar iallafall tack gode gud, vet inte varför han va lite svälld och varm i benet. skumt iallafall! Men nu så på kvällen har jag varit och handlat bara, soffhängt, och snart börjar fredagsmyset på allvar. Då åker chirren och dirren fram samt sällskapet! nooomnomnom. Så skönt att bara vara hemma och se ut precis som man vill och inte behöva stressa till något. Så nu tänkte jag börja fetta lite, det är ju trots allt fredag.. Förresten var jag in på en sån sjukt bra blogg som jag bara gled in på sådär ändå. Så fina bilder, härliga texter och bara sån jävla bra blogg. Dock var det längesen det var en update så hoppas hon tar tag i bloggen snart igen för jag bara ääälskar den! Galet bra.

Regrets & mistakes, they are all memories made.

Satan i gatan

Sinnes vad jag känner mig duktig nu som läser teori. Det börjar faktiskt lossna lite nu tror jag, och det känns ändå som att det går att ta in lite. Är ju faktiskt kul att plugga när man känner att man lär sig:) brukar dock inte hända alltför ofta om man säger så...

Ikväll ska det bli en sån lugn kväll som det bara kan bli! Ska bli skönt att inte behöva ha någon tid att passa eller att slippa köra utgång som har blivit lite av helgens enda aktiviteter nu på senaste tiden. Så ikväll kanske man borde slå till på en flottkväll och massa mys!!:) sååå, myskväll vs utgång? Utan tvekan myskväll!!!! Woop.

Ska försöka göra lite prov på datorn också för att bevisa att jag börjar bli redo för körning och skrivning på RIKTIGT. Nu jävlar ska kortet i hamn så är det bara. Kan spy på alla som lägger upp körkortsstatusar på facebook...

Hahhahah jag dör

En neger kommer in på arbetsförmedlingen och frågar: har ni något jobb till mig? Mannen bakom disken tar fram en pärm och bläddrar lite i den och säger: javisst, du kan få bli VD på Volvo, 75 000 i månaden, stor lägenhet i city och tjänstebil. Negern tittade förvånat på honom och säger: du skämtar med mig??? Mannen bakom disken svarar: ja men det var fan du som började

Friday i'm inlove

Underbara fredag med underbart väder trots kylan. Påväg hem från stallet nu, Caesar var tjock i ett ben och lite varm så vi skrittade ut och sen travade en bit bara så att han fick röra på sig. Ska åka ut igen sen och kolla så allt är okej:)

Nu ska jag hem och käka lite delirullar, göööttt!! :)

Sleephead

Jobbigt det är när man är trött men vill inte sova riktigt än.. Finns för mycket som ska hålla en liten mig vaken alldeles för länge. Vet ju att det resulterar i en död tjej imorgonbitti.

My goood

Kan knappt förstå själv hur duktig jag var på körlektionen idag. Till och med läraren sa att det bara va att plugga nu!! Och så fick jag en high five;) woop!!!

Så nu har jag läst litegranna:) det var en spark i arslet och nu är jag taggad på att plugga lite ändå, men framförallt att få körkort!!! Dör. Kommer va så lycklig när jag fått det. Det skulle va den bästa presenten everrrr. Så nu är det bara att plugga plugga plugga. Ber till gudarna där uppe att jag klarar på första försöket. Då lovar jag att jag ska sköta mig och aldrig vara dum:)

Annars ikväll då? Jag och Malin va på media markt och sedan käkade vi middag på Ikea. Hur gott? Bäst. Därefter handlade jag en laddare till mobilen eftersom min strejkade igårkväll när jag endast hade 20% kvar. Ni vet hur paniken känns, som att livet går under ungefär. Sedan resten av kvällen har Malin hjälpt mig att uppdatera min iPhone, tack Gud att det är gjort.

Det tog oss 2 (?!!) timmar att göra det. Herregud bland det värsta jag varit med om. Hade aldrig klara det ensam, tur att man har en knodd i familjen hehe. Så nu känns det nästan som en ny telefon:) men jag avskyr iTunes, fattar inte varför dom ska göra allt så jävla komplicerat? Man hinner ju hyva ut datorn genom fönstret innan man ens kommit igång med det man försöker göra. Inte ens någon ide att jag ger mig in på sådana saker. Tacka vet jag Nokia 3310:)

Hej torsdag

Jag bad till gud att jag skulle få vara ledig idag också, och det fick jag!! Jag skulle vilja vara arbetslös hela livet men om jag fick pengar ändå.. Fyfan så skönt det skulle vara. Orkar inte jobba, det tar så sjukt på krafterna. Längtar redan tills min pension börjar..

Tog en fet sovmorgon efter allt pluggande igår. Tillslut blev det korvstoppning i hjärnan och jag fick inte in något mer i hjärnan hur mycket jag än försökte. Så då gav jag upp och gjorde andra kula saker istället:) gos.

Har varit i stallet precis och fixat och donat. Blev lite trim i ridhuset men tålamodet var inte på tipp topp idag. Han va rätt stel, och det var nog jag också men det släppte i slutet så det va bra!:) nu sitter jag och käkar min lunch som består av en banan och ett ägg, helt okej för mig faktiskt. Nu blir det en snabbdusch och sedan körlektion 15,30.. Kill me.

Så. Jävla. Segt

Härlig dag på stan

Fick äntligen träffa min efterlängtade Emelie på stan idag! skulle behövt haft en burka på mig när jag gick bredvid den lilla negern... Grymt skönt att hon är hemma igen på svensk mark :D

Som ni såg på inlägget innan så käkade vi lunch och sedan en liten sväng på stan för att inhandla lite viktigt!:) jag inhandlade ett pannband, vantar, och sedan handlade jag lite olja till håret. Har hört att båda två ska vara riktigt bra och stärkande för håret så jag tänkte ge dom en chans att bevisa det:) produkter till håret är saker jag verkligen Tycker att man ska få unna sig, man känner sig ju ändå finare om man känner sig fräsch i håret. Så tycker åtminstone jag:)

Därefter åkte jag och Malin till stallet för vi skulle trimma lite i ridhuset med havremopparna. Skulle även hjälpa Ronja att hoppa på lucky så slog två flugor i en smäll:) han hoppade som en Gud som vanligt och Caesar skötte sig han å, men han fick gå lite lugnt bara.

Nu tänkte jag läsa lite körkort, sedan kanske kvällen har något roligare att erbjuda förhoppningsvis:)

Myslunch

Sex and the city

Låter rubriken tala för sig själv, men det är iallafall vad jag ser på nu. Dom e så braaaa:) ska sova snart för ska upp tidigt imorgon! Puss

Pw

17/1 2012

Har precit kokat lite ägg och gjort en dunderfrulle åt me, myself and I. Det sägs att frukosten är den viktigaste måltiden på hela dagen, men det kan ändå inte jag hålla med om. Tycker faktiskt att middagen utan tvekan är den bästa och viktigaste måltiden. Skulle ju aldrig klara mig utan den liksom? Kan till och med gå och längta tills det blir middag, matvrak som man är.. Tänkte sätta mig ner och skriva och uppdatera mitt CV lite och även det personliga brevet, för nu är det dags för mig att söka nytt jobb tycker jag:) Skulle va så jäkla skönt med ett heltidsjobb, eller åtminstone 75% med bra arbetstider och där man trivs som fisken i vattnet. Har förmodligen ett jobb till sommaren iallafall, så det är en lättnad! Men är ju en bit kvar tills dess, och får jag inget annat jobb får jag fortsätta med vikarieförmedlingen helt enkelt:)

Helt sjukt vad jag skulle vilja ha denna häst!

Ps

Rolfgöran var så jävla värd jerringpriset!!!! Helt galet hur bra den karln är, kan gärna ta över hans hästar också...

Tävla!!!

Nu har jag äntligen anmält mig till årets första tävling med Caesar! Och det är ju även vår första tävling tillsammans, så jag blir nästan lite nervös av bara tanken:) det ska bli skitroligt att få komma igång ordentligt igen, var längesen nu.. Tävlingen är iallafall i storvik och vi startar 1m och 110:) my goood hur ska det gå?!

d.å.l.i.g

Det var den värsta körlektion jag varit med om. Fyfan vad dålig jag var. Till och med min körlärare frågade vad det var med mig idag. hahaha, jag orkar inte. Blir så jävla stressad när det är så mycket trafik att jag får hjärnsläpp när det gäller precis ALLT. Jag var som en blind mus som försökte hitta ut ur labyrinten ungefär... Får ångest bara jag tänker på det! Men han sa att det är vanligt att det blir så när man är nära uppkörning, som om det vore en tröst.. Men nu får jag lägga ner mer tid på pluggningen istället helt enkelt, kommer förmodligen gå bättre där.

Dröm

Inatt hade jag en jävlig dröm alltså! Jag skulle åka till Thailand med ett stort gäng, och när vi landat åker vi till en jättefin ö. Det tog skitlång tid att ta sig ut dit, så man va happy när man äntligen kom fram. Nej men då upptäcker jag att jag har glömt resväskan på flygplatsen. Det är ju verkligen mardrömmen om det skulle hända på riktigt, herregud. Men jag hann vakna innan väskan kommit tillrätta tyvärr:( så vet inte hur allt slutade.. Var helt svettig när jag vaknade så väskan var nog borta hehe.

Har just vaknat, verkade inte bli nå jobb idag heller?! Börjar bli skumt det här. Får ringa dit någon dag nu och se så allt står rätt till. Idag ska jag läsa körkortsteori, och sedan har jag lektion halv 4!:)

Muuums

Älskar middagar

!!

Bästa helgen pålänge!!! Så kan man sammanfatta helgen som har bestått av feeest och träning. I helgen har jag ju haft tvådagars micketräning med Caesar. Han har gått så jäkla bra hela helgen! Känns som att jag har fått ordning på honom nu och att jag börjat hitta knapparna lite nu:) skön känsla!

Var ut båda dagarna och fredagen var helt sjuk! Hahah så galet kul. Sedan igår var också kung, men fredagen var svårslagen;) hihi.

Nu har jag nyss kommit hem och ska ta en dusch strax för senare ska jag mamma Carina och Malin gå på bio. Det bästa ör att det är gratis för oss;) moaha. Ska bli så mysigt att sätta sig i salongen med lite götta och kolla persbrandt!! :)

finaste

Woop

Mysimys

Caesar var jättefin idag så hoppas det fortsätter Så hela helgen:) sedan har det bara hunnit bli lite käk och en dusch! Hade lika gärna kunna plugga körkort... Så dåligt av mig!!!!! Men skitsamma får fanimig göra det imorgon. Nu blir det systemet en snabbis och även Ove Jansson!!

Ja, då var det helg då! Magganstyle

.

sometimes just the smallest things will give them the biggest butterflies.

Det var tider det..

Det var tider det..

Ehe

Hahah asså jag har så roliga och spännande drömmar varje natt typ. Vill liksom inte vakna. Och när jag väl vaknar vill jag bara Somna om igen så jag får se hur drömmen slutar:D haha, så jävla typiskt.

Men nu kunde jag inte somna om, mot min vilja som ni kanske förstår. Funderar på om man ska ta sig an Caesar nu på morgonen eller om jag väntar till senare i eftermiddag då ridhuset är bokat för oss. Svårt beslut:)

Hahah sötis...

What a day

Herregud vilken dag det har varit! Först var vi på bergstig med hästarna så dom fick springa av sig lite, och äntligen fick jag med mig en trött Caesar hem;) moahah. Duktig pånke! Sedan blev det lunch på stan med mallan och därefter lite Ove Jansson och sådärå. Sen mina vänner, blev det ju som sagt lägenhetskik.

Hade inte såna stora förväntningar faktiskt, men Gud vad jag tyckte om den!! Den var en 2a på 54 kvadrat tror jag, med balkong och badkar (!!). Perfekt för mig, och med en innergård och jaa. Den hade väl i princip allt som jag letade efter:) dock hade väl inte diskmaskin och tvättmaskin suttit fel men får väl bara gå ner i tvättstugan då;) woop jag som aldrig har tvättat i hela mitt liv. Hur ska detta gå? Och jag som är mörkrädd och avskyr att va ensam. Men det ska nog gå bra, gäller att lita på sig själv nu! Jag är inte rädd, jag kan klara mig ensam.

Nu vill jag bara ut till Ikea, Ove jansson, alla möbelaffärer, ja allt!!!! Så 1 februari smäller det, herregud det är typ om 2 ynka veckor... Kan inte riktigt smälta det faktiskt. Men känns skitjobbigt att flytta från mamsen, har redan separationsångest:( kommer sakna ihjäl mig, träffas ju liksom hela tiden nu och varje dag. Men sen blir det ju inte alls hela tiden men förhoppningsvis varje dag, annars tänker jag våldgästa på skolgatan hehe.. Min bästa mami<3

Min egna lägenhet

Nu har jag gått och blivit med lägenhet!!!! Jag dör, blir skitnervös. Men ska bli så spännande också. Skriver mer sen

Woop

Nu ska jag kolla lägenhet!!!:D

Trööött

Som alla andra dagar är jag trött. Hahah, orkar inte... Men jag ska iallafall ta mig ut till stallet strax och rida i skogen med Caesar. Han ska få springa av sig lite inför i helgen för då är det 2dagars träning för min tränare som kommer till gävle:) sen imorgon blir det trimma i ridhuset så att han är mjuk och fin. Dags att slänga på sig lite kläder och lägga på ett kol!:)

Våga sova

Nu när jag ligger här och försöker sova så kan jag inte göra annat än att fundera över allt mellan himmel och jord. Tex är det så sjukt att man somnar och sover några timmar, sen vaknar igen och är vaken ett tag för att sedan sova igen och så håller det på hela livet. Precis som en annan frisk människa gör och som helt plötsligt inte vaknar igen för att den istället har somnat in föralltid. Att hjärtat bara slutar att slå. Det kan ju liksom hända vem som helst, det är det som skrämmer mig mest. Herregud, skulle jag ligga och fundera såhär varje natt skulle jag aldrig mer våga sova.

Dags för annat tänk! Har haft en sån mysig kväll med fint sällskap, precis vad som kan behövas ibland:) dags att dejta kudden lite nu..

.

Pang

Ett bad och läst om lite vägmärken, hur bra? Börjar nästan tycka det är lite kul att lära mig saker. Vad hände? Måste varit det hårda fallet i helgen. Men det tackar vi för;)

Ovillig kille

Den här killen på bilden var inte riktigt förhandlingsbar idag. Gjorde inte en enda grej jag bad honom om typ. Ångrar styggt att jag valde ridhuset idag när det var så fint väder, hemskt dumt av mig. Det resulterade alltså i att jag blev kvar ett tag tills jag fick lite som jag ville iallafall. Sen när han gav upp så gick det bra:) då var han så fin så!

Jag är ensam hemma hela dagen idag så Nu ska jag fixa iordning lite lunch först, sedan lägga mig i badet och läsa lite teori. (kors i taket) därefter får jag se va dagen har att erbjuda:) pözz

Mysonsdag

Vilken härlig dag det är idag då! Woopwoop. Jag är i stallet och donar lite, ska byta i hagarna och sedan ska jag ta mig an Caesar för dagen. Vet inte om han ska få gå i ridhuset eller i skogen idag, har inte riktigt bestämt mig än:)

:)

Lite avis på den här bruttan som dragit till andra sidan jordklotet!

Andra sidan

Nu är jag hemma och har just lagt mig! Är lite trött i fötterna faktist, men arbetspasset har gått kanoners:) fick vara på andra sidan idag och det gick mycket bra tycker jag. Speciellt härligt var ju att Brynäs vann, duuuktiga:) nu ska jag se lite vänner innan det är dags att sova. Puss

Tröttare än tröttast

Nu får jag sluta vara så trött... Herregud, har säkert ställt om klockan fem gånger fram tills nu? Inte helt friskt. Skulle ridit innan jobbet tänkte jag, men kände mig själv alltför väl.

Nu ska jag göra mig oordning lite innan det är dags för jobb:)

Ge ma

:)

Att få lägga sig i en nybäddad säng kan vara bland det bästa som finns! Helt underbart:)

Har inte hänt nå kul idag alls faktist, inte som ör värt att berätta här iallafall:) men den har varit lugn och sansad och har nu under kvällen kollat på hinsehäxan, en historia som är baserad på en verklig händelse. Det var första delen idag och fortsätter med andra och sista imorgon. Sjukt sorglig och gripande historia. Ni borde se den, borde finnas på svtplay:)

.

En tur i kylan!

Trött

Förstår inte hur jag kan vara så hemskt trött hela tiden. Sen när det börjar bli natt blir jag pigg som en lärka, sådär lagomt kul när man vill sova.

Nu har jag precis tagit mig ett bad, så underbart. Nästan så att man trodde att jag hade kommit till himlen. Men nedå, var kvar på skolgatan när jag slog upp ögonen. När jag skådat min kropp så hittade jag ett antal blåmärken? Herregud jag måste sluta gå ut tror jag. I torsdags hade jag tydligen ramlat in i ett element på goya så det förklarar väl saken ganska väl. Det konstiga är att blåmärkena sitter på såna udda ställen så jag förstår inte hur det hela har gått till, blir så förvirrad:)

To die for

Jeje

Har varit en ganska galen helg, men sjukt rolig!:) igår var det jobb på läkerolen, och Brynäs va kung så det va skitkul! Haha men det gick inte nå bra alls för mig igår på jobbet, var så kass så det finns inte. Haha får ångest bara jag tänker på det, så hoppas verkligen det går bättre på tisdag.

Sedan var det hem och slänga i allt viktigt i väskan och dra vidare till Malin där lite b-rudar skulle hänga. Var ett härligt gäng tjejer som gick på slick! är lite less på goya så var roligt att variera sig och gå på slick igår;) Hade en grym kväll!

Gårdagen

Hade en riktigt härlig kväll igår/inatt! Vi va ett gäng hos Malin och sedan blev det goya. Därefter efterfest och hockey hos anton, som senare resulterade i att somliga fick sova på golvet.. Drog
På jordens vurpa igår också så har blåmärken lite här och var. Är öm lite här och var, men det är sånt man får räkna med ;) men tack alla för en grym kväll!

ge mig.

.

Nu ligger vi och myser och ser på new moon! Älskar dom här filmerna av hela mitt hjärta och kan knappt bärga mig tills nästa och sista filmen kommer:) blir så kär i kärleken varje gång jag kollar på dom.. På tal om kärlek, ge mig varulvarna, ja dööör!

Myyys

Powernap

Tog just en powernap på 3 timmar, var nog det bästa jag gjort i hela livet nästan.. Helt sjukt sliten, men nu ska jag gå till affären för att handla lite gotti:) skriver mer om gårdagen sen! Puss

Mys

Wiop

Myyys

Värsta mysdagen idag ju! Lägenhetsvisning, lunch på mocca, stan och shopping, stallet, och nu är det vinmys!:) går inte att klaga på den här dagen än så länge. Chipsar och dippar nu med, hur bra?! Eheh.

Nu ska jag på lägenhetsvisning!

.


Ge mig några såna här så jag får somna någon gång!

Mysdag

Har haft en sån lugn och skön dag idag, dock alldeles för lite att göra egentligen. Har inte ens öppnat körskoleboken som jag i princip lovade mig själv det första jag gjorde när jag slog upp ögonen imorse? Skönt..t gjort av mig. Men får göra det resten av veckan och kriga på istället:)

Jag och mamsen har ätit god middag och har det bara varit slapphäng här på skolgatan! Har intagit sängläge och ligger och kikar på hitch just för tillfället, hahah störd film.. Men ändå lite småmysig! Ska fortsätta kika nu, puuuss så länge!

.

When you have a hard decision, flip a coin. Why? Because when that coin is in the air, you suddently know what you're hoping for.

Nyårslöften

Jag har några nyårslöften nu när jag tänker efter lite. Sällan jag då, alltid eftersmart..

-körkortet, jag ska bara ha det. (!!!)
-träna och bli fit. Nu när jag har ett band kan jag inte skylla på något längre.
-knäppa mer kort, annars kommer jag gråta styggt när jag blir lite äldre. Har insett hur kass jag är på att knäppa bilder.
-skaffa lägenhet, typ nu.
-skaffa mig ett heltidsjobb. Försöka kan man alltid.
-resa i höst, läängtar!
-vara mer nogrann och ordentlig när det gäller allt.
-vara en stark tjej som inte låter någon bryta ner mig.
-ska inte lägga ner energi på någon som inte är värt det för fem öre.
-inte slösa pengar.. (vet hur det brukar bli)

4/1 2012

Nu kan jag komma på en hel del jag har glömt i sammanfattningen, och en av dom händelserna är våra klassfester! Spid in my heart:) Det är alltid bra uppslutning, och det blir alltid så sjukt roligt. Är så glad att vår klass ändå håller ihop så bra även fast vi har tagit studenten och alla har gått olika vägar. Det är lite wierd, för det känns inte som att vi har gått ut, utan när man skiljs åt vill jag alltid säga ''Vi ses på måndag''. Man fattar inte hur bra och otroligt roligt man hade det i skolan förrän nu. Saknar skolan och klassisarna sjukt mycket, så ta vara på den tiden ni som har gymnasiet kvar :)

Duktigt av mig

Så duktig jag har varit idag. Gick till ridhuset först med Caesar och sedan smörjde jag alla grejorna och nu är jag äntligen klar! :) har även friserat honom lite så nu är han en riktig ungkarl!

Jobbet???

Inget jobb idag heller??? Nu börjar det nästan kännas lite skumt. Förmodligen behövs inte vikarier nu, men ändå. Ligger fortfarande och sträcker lite på mig, är helt död av någon konstig anledning.

Det ska börjas i tid!

Ehe

Bilderna får komma sen, blev nästan utbränd av det där inlägget.. Men glömde ju skriva att jag var brunhårig där under en tid, vilket jag trivdes starkt med. Kanske blir man det igen snart?

Sammanfattning

Början av 2011 har mestadels bestått av att vara i ''valet och kvalet'' när det gäller det mesta kändes det som nu när jag tänker tillbaka på hur det har varit. Det har varit många beslut som har tagits, både positiva och negativa. Men 2011 har på något sätt varit bättre än vad 2010, även om 2010 hade sina höjdpunkter (bl.a när vi köpte corsa och mexikoresan som förövrigt är bland det roligaste och bästa jag gjort i mitt liv) Det var mycket i huvudet på början av året och det kändes som att jag bara stod still och stampade på samma ställe. Just under våren var det som att allt bara gick emot mig, och gick runt och var allmänt less under en kortare tid, som då kändes som 100 år. Som sagt var det väldigt upp och ner. Hade precis avslutat praktiken och kom ingen vart med ridningen eftersom min finaste Corsa blev skadad i november 2010. (Men hade sån tur att jag fick låna malins häst Ville under året, så vi tävlade och tränade en del, och det var verkligen guld värt för mig:) det tackar vi till tusen för!) Tiden gick så förbannat långsamt under några veckor att jag knappt visste hur lång tid det hade gått eller vilken dag/månad det var. Vi åkte i princip land och rike runt halva året och försökt hitta fel på corsa, men det var ju som sagt utan resultat. Men sedan när försommaren började komma så tog vändningen fart, äntligen. Dock inte hästmässigt, men allt annat var great. Efter regn kommer solsken sägs det, och det är inget jag tvekar på längre. Drog iväg till uppsala på katarinas studentskiva med min vapendragare Josy. Och guuud så roligt vi hade! Shake, träffa härliga, drack gott, hotell, mys, shopping, hotellfrukost, ett litet miljöbyte för 2 dagar var perfekt:) Sedan har vi ju det bästa: sommaren. Härliga sommardagar/kvällar, stranden, utekvällar, sällskap av fina vänner, stockholm, försök till att hitta kärleken, you name it. Sedan var jag ju i Magaluf i sammanlagt 4 veckor denna sommar och herregud säger jag bara. Träffade så underbara människor och upplevde så sjuka grejer som inte ens går att beskriva. Satte lite bläck på kroppen och gjorde min första tattoo, som också är lite småkomisk. Men den historien är inget jag behöver ta upp här, för dom som borde veta, dom vet;) Trodde aldrig jag skulle palla så mycket festande, men se på mig. i'm alive! Som ni vet var jag där i 3 veckor i juli/augusti för att gå barskolan och är så sjukt glad för att jag åkte. Så jag är utbildad bartender nu och proven gick superbra trots att jag trodde jag skulle bli underkänd. Hade aldrig i mitt liv trott att det skulle va sådär svårt att blanda lite drinkar och läsa på lite om allt som har med ordet bartender att göra. Men som sagt, nu är jag fullärd! (men ringrostig) kom hem till ett kallt sverige och var lite dyster där för saknade verkligen magganstyle-livet, men var ändå grymt skönt att få komma hem igen och bara ta det lugnt:) Försökte sätta igång corsa, men utan något vidare resultat. Var under sommaren några gånger hos en specialist som kom till Sverige ett par gånger och han gjorde röntgen och ultraljud och tillslut hittade han felet. Det som varit dåligt tidigare var läkt, men nu var det skada på ett nytt ställe och så fortsatte det om och om igen som i en ond cirkel. Varje gång vi gjorde återbesök var jag 99,9 % säker på att hon skulle vara bra så att vi äntligen kunde sätta igång igen, men det blev besvikelse på besvikelse och jag kan inte ens minnas när jag senast var så ledsen. Till slut hade vi gjort allt, och nu finns det som sagt inget mer vi kan göra. Enda sättet att hon kan bli bra är väl att det ska självläka, vilket inte jag tror på alls tyvärr. Skulle i princip kunna göra vad som helst för att hon ska bli bra igen och det går inte i ord att beskriva hur mycket jag vill och hoppas att den önskan ska få slå igenom. En sån saga som hon är tar inte slut bara såhär. Hon går inte att ersättas, hur mycket jag än försöker intala mig själv det. Trodde inte att man kunde få ont i hjärtat, men nu vet jag iallafall hur det känns på riktigt. Hösten kom, och den har gått så sjukt fort att jag knappt kan minnas vad som har hänt under denna årstid. Känns som att det var nyss jag stod på flygplatsen och sa hejdå till alla, men det är helt sjukt att det är hela 5 månader sen. Jag blev inskriven i vikarieförmedlingen och fick äntligen jobba lite mer ordentligt och tjäna egna cash! Hade ett tag 4 jobb som jag slungades emellan och hade inte så mycket tid över för annat, men nu har jag trappat ner på det vilket känns välbehövligt för mig även fast cash is king. Man är bara ung en gång och det är nu man ska leva:) Har blivit en del utgångar under höst/vinter också, inget jag ska förneka. Nu när jag är inskriven i vikarieförmedlingen så är jag på förskolor, alltså på dagis. Och det är så sjukt roligt! Ungarna gör sånt intryck att det är helt galet :D Är verkligen något som fler borde prova på som inte riktigt vet vad dom vill göra! ett tips bara, ni kommer bli positivt överraskade. Åkte även på magalufreunion på en kryssning! Hade så sjuuukt roligt, så underbart att få träffa alla igen :D blir helt lyrisk bara jag tänker på det, och hur sjukt är inte det? Har även fått hem en ny liten pålle vid namn Caesar på prov, som ni kanske sett på bilderna:) en brun, 8årig liten herre som hoppar som en gud! (enligt mig tihi) Har haft honom nu i ca 2 månader skulle jag tippa på, och han gör starka intryck om man säger så! Sen kom snön och även juletider.Kan inte fatta att julen redan är över? Jag tror att jag har jobbat så mycket senaste tiden att jag inte hunnit tänka på datum osv. Men julafton, juldagen och annandagen: vart tog ni vägen? Swisch sa det bara så var det förbi, och lika så nyår. Under julen blev det 3-dagars och hade så jäkla roligt och en grym födelsedag! Fick superfina julisar och presenter av nära och kära (+ i kanten hehehe) Kan även tillägga att jag bara avgudar min släkt, love to u guys. Och nyår har jag ju alldeles nyss skrivit om, AWESOME! :) Blev ungefär en bibel och förstår att jag tappade hälften av er efter halva texten, men kan vara roligt för mig att gå tillbaka och läsa sen nån gång:) Kanske har glömt någon punkt detta år som jag skriver om sen. pusss

2011

Hade gjort en sammanfattning men visst fan lyckades den försvinna...... Råless? Ja, lindrigt sagt.

Clothes

Just nu ligger jag i soffan och läser lite bloggar samt kollar greys med ena ögat. Upptäckte precis hur gärna jag skulle vilja gå in i andras garderober och sno åt mig massa plagg. Herregud så kul det skulle vara, blev helt lyrisk av bara tanken. Det är något jag verkligen borde få pröva!

.

Ibland kan jag bara spy på reklam och nyheter. Mitt i en film? Vafan, ta det efter filmen istället, man byter ändå bara kanal! Idiooots.

2 januari 2012

Dålig uppdatering, i know. Medans jag håller på att tappar upp ett bad så tänkte jag att jag skulle göra en liten update för er mina fina:) Men det har ju faktiskt varit nyårsafton och massa galej, och det är det ju trots allt bara en gång om året! Har inte varit hemma så mycket heller, och när jag väl varit hemma så har jag sovit! Men helgen har varit kanon iallafall, vilket glädjer mig eftersom nyår inte alls var planerat iår. Har varken haft tid eller lust att lägga energi på det eftersom det är så sjukt överskattat. Men först och främst så bestod fredagen av jobb.. 12-21.30 på arenan och sedan 22-04 ungefär på Harrys. Dagen gick riktigt fort faktiskit, och det var sjukt bra drag på arenan vilket var grymt! lite kult också att brynäs vann när det var 100 års jubileum:) hihi. Sedan har vi självaste nyårsafton också ju. Klev upp tidigt och tog mig in till stan där min lunchdejt väntade på mig. Jag hann göra min debut på systemet också!!! wooopwoop. Hahah, det är helt sjukt vad skyldig jag kände mig när jag gick omkring där inne och letade efter vad jag skulle ha. Men nu minsann kan jag gå omkring där inne utan att behöva känna sig som en brottsling, och välja ut precis vad jag vill ha i dryckesväg. Tack gode gud att emelie var med för annars hade jag ju knappt överlevt. På kvällen blev det dundermåltid (enligt oss) hahaha, sjukaste nyårsmiddagen.. Sedan var vi ett gäng damer som sjöng, drack gott, myste och sedan blev det utgång med alla härliga! Trodde inte alls det skulle bli ett sånt bra nyår som det blev, och det tackar jag flickorna för:) Nu är badkaret fyllt, tänkte göra en liten sammanfattning på 2011 om en stund precis som alla andra:) puss

.

RSS 2.0