Onsdag

Idag är jag back to work efter två dagar hemma. Får hoppas att det går bra idag och att man inte hunnit glömma allt :)

ett litet collage

Måndag

Hemma idag pga lite magproblem. Jag tror jag inte tål mjölk längre. Jag som rent ut sagt ÄLSKAR mjölk.. Men jag verkar inte bli dålig av det när det är i maten, utan endast om jag dricker det. Så tröttsamt, hur ska jag klara mig nu? Får prova att dricka laktos mjölk eller sån där havremjölk men det känns inte som att det är samma sak..

Lördag

Haft en härlig dag på ballen måste jag säga! Lite färg har man nog fått i alla fall och det tackar man ju inte nej till :) När jag var hos mamma tidigare läste jag en veckorevytidning, och där stod det om en tjej som var beroende av att vara brun eller att sola. Jag tror nästan att jag är där jag med. Var faktiskt väldigt intressant att läsa om det för jag kände igen mig på ALLT hon sa. Hon sa bland annat att hon inte kände sig fin när hon var blek, och det är en typisk grej. Jag känner mig såå mycket finare när jag är lite brun. Hur konstigt är det egentligen? Hon sa även att hon tillslut blir blind. Även fast hon var brun och hade solat 3 dagar innan, så kunde hon tro att hon tappat ALL färg och fick panik över det och att hon var tvungen att sola. Nu känner jag mig typ hur blek som helst efter cypernresan, haha. Jag kom liksom hem för ett par dagar sen.... Jag tror att de flesta har en liten släng av denna sjuka i alla fall, hur stört det än är.
 
Jag har precis badat mig lite och ska slänga i mig lite mat innan jag ska göra mig iordning för kvällens bravader :) Ska hem till Lovisa på lite vinmys och sedan går vi nog ut och sätter oss någonstans i det fina vädret! Känns som att sommaren äntligen är här för att stanna.
 
Ett litet tillägg måste jag göra också. Jag saknar mina kära vänner som är på olika destinationer runt om i landet och även utanför Sveriges gränser <3 Ni är saknade och jag längtar efter er ska ni veta!
 

Lördag

Vaknade 7 imorse jag, Vilken jädra sovmorgon! Not.. Haha plus att jag somnade i soffan igårkväll. Hejjahejja! Men skjutsade ut Freddan till golfen imorse i högbo, sedan åkte jag till systemet en snabbis och shoppade lite, därefter hem till mamsen och satt och solade lite där. Åkte till stallet och gick en sväng med Caesar eftersom han blivit behandlad, och raka spåret hem! I skrivande stund sitter jag på ballen och solar mig lite och hoppas på att man blivit lite brunare!

Torsdag

Har precis varit hos tandläkaren och fixat gaddarna lite. Känns väldigt bra:) var skönt att jag fick ledigt från jobbet också så jag kunde göra det idag. Har skjutit på det så många gånger nu.. Det ska man ju inte göra, tänderna vill jag ju behålla hela livet.

Fick även ta bussen därifrån, och den sitter jag på just nu.. Fick till och med åka gratis eftersom jag glömt plånkan hemma!

.

Torsdag

Uppe med tuppen som vanligt känns det som! Ska bli skönt med helg snart och få sova ut lite :) hihi. Ska strax cykla till jobbet och ta mig an arbetsdagen! Ska gå lite tidigare idag faktiskt för jag ska till tandläkaren idag.. Buhu men jag måste få det gjort.

Tisdag

Hur kan man vara så trött? Det enda jag gjort senaste dagarna är ju att slappa! Ligga på stranden, bada, sola, äta mat. Inte speciellt jobbigt enligt mig.. Det jobbigaste var väl att ta trappan upp till rummet om man inte kände för att ta hissen eller gå till stranden. Borde ju vara hur utvilad som helst kan man ju tycka!

Tisdag

Alltså vilket monster till häst jag har. Ibland undrar jag om han har något innanför skallbenet, börjar faktiskt tvivla på det. Låter grymt sagt om en söt liten häst men han har varit vidrig rent ut sagt senaste två gångerna jag suttit på honom. Vi kanske inte passar ihop, vad vet jag. Roligt är det iallafall inte.

Nog om det, lite förändringar på jobbfronten blir det och det tror jag gör mig gott. Tufft att jobba idag efter en och en halv veckas semester. Har haft en grym resa med söten:) men som sagt måste man ju tillbaka till verkligheten ibland även om man inte vill det.

Den eviga väntan

.

Hejdå

Måndag

Idag, måndag innebär hemfärd:( har haft en supervecka här med freddan, sol, bad, god mat och bara umgåtts :) så kul för Sverige att dom vann guld, och hör och häpna, jag var vaken hela matchen! Eloge till mig heheh. Nu sitter vi på frukosten, packade klart allt igår kväll och lite imorse, så nu är det bara att dra igen bagen! Vi hinner få lite sol på kropparna idag innan bussen går mot larnaca.

Söndag

Just nu sitter vi i soffan och ser på medans Sverige tar hem vm guld! Himla roligt måste jag säga:) för Sverige alltså, för jag har suttit med ipaden och min mobil vart om vartannat typ hela matchen förutom när det blev mål hehe. Har även vunnit 950
Spänn idag, wihoooo!!!

Fredag

Idag började dagen med mulet väder, dock la vi oss vid poolen ändå och solen tog trots att det var mulet. En timme senare var det skinande sol så vädret är ganska stabilt här ändå, pålitligt så att säga ;)

:)

Torsdag

Igår var det en riktigt härlig dag.vi är ju så duktiga och är nere på stranden senast kl 9, och frukost innan såklart. Sen var vi på stranden till 17 och därefter blev det dusch och sedan middag :) har ätit på samma restaurang nu två kvällar i rad, så jäkla god mat och så himla mysigt där! Love it:)

Tisdag

Blir helt förvirrad, vet inte om min klocka har ställt om sig eller inte. Så egentligen vet jag inte vad klockan är, för jag hittar ingen klocka här heller. Så himla drygt att inte få hålla koll på tiden, sånt är ju ganska viktigt för mig Hehehe. Nu sitter vi iallafall på frukosten och ska strax gå ner på stranden och se hur det ser ut. Men här uppifrån ser det väldans lovande ut iallafall!

https://cdn3.cdnme.se/1655232/6-3/pic_5191c8d6e087c336e684d28d.jpg" class="image">

Måndag

Planet lyfte 45 min sent, och alla som känner mig vet ju vad jag tycker om förseningar..... Men iallafall så lyfte vi till slut! Sen när vi väl skulle landa, precis innan landningen så gasade piloten och körde upp igen. Förstod ingenting, och vi åkte runt runt uppe i luften. Det var tydligen kraftig blåst och att det gick för fort i landningen så därför åkte vi upp igen. På andra försöket landade vi iallafall och var väl Lagomt försenade... Hade ju hoppats på lite soltimmar men icke! Gjorde ändå inte speciellt mycket eftersom det var skyfall när vi hoppade in i transfern.. Men när vi kom till vårat fina hotell så var det superväder :) satt på balkongen någon timme innan vi gick och handlade. kom bara en snabb rejäl skur som tur var. Hoppas vi slipper regn den här veckan nu..

Har nyss varit ute och ätit och ska väl strax krypa i säng, helt slut efter denna långa dag..

Måndag

På Arlanda! Moooot solen :D

Inlägg som igen blev seeeent!!!! (Åkte imorse)

Söndag

Nu ska jag möta upp Emelie för lite käk! Mys pys :)


Skulle kommit fram vid 2 tiden idag... Inlägget alltså:) heheh.

.

Idag satt lotta i sadeln ! Hon startade en 120 och han var felfri och fick en blågul! Han dummade sig med henne oclså både igår och idag men hon kom åt honom ordentligt så hoppas inte han fortsätter att grisa sig! Blir så glad av att det finns så mycket underbara människor runt om kring mig:) det var nog bra för både Caesar och mig att få en hjälpande hand!

Fredag

Har strukit mig från tävlingen idag. Så det blir en väldigt lugn fredag för mig. Ska strax ut till stallet och göra iordning hästen så ska Lotta rida på honom idag. Ska även försöka hinna ner på stan och göra lite ärenden, bland annat växla pengar till resan. Nu är det bara några dagar kvar tills jag drar till värmen :) bara en vecka denna gång dock men det ska bli såå skönt! Får hoppas att kanon vädret håller i sig där borta så som det gjort senaste veckorna.

Torsdag

Har verkligen haft en riktig skit dag så det ska bli så skönt att få gå och lägga sig nu. Vill bara ha denna dag överstökad egentligen. Är så besviken hur Caesar är just nu så det går inte att beskriva i ord. Tycker jag har haft tillräckligt med oflyt på hästfronten under dessa år på storhäst, att det aldrig kan få vara bra och att det för en gångs skull kan få hålla i sig.

Torsdag

Caesar inledde semestern på sämsta sätt iallafall, den saken är säker. Blir så ledsen över hur han beter sig ibland. Jag hatar honom just nu, så dum bara.

Onsdag

Herregud vilken dålig bloggning det är nu.. Men har fullt upp på jobbet och sedan är det alltid något som ska göras efter jobbet. Ska försöks bli bättre iallafall :) vaken alldeles för sent, tävling inorgon nämligen!

Klev upp 05.20 och ska strax bege mig mot bilarna som styr mot Stockholm!

Söndags

Snacka om att det är hatkärlek till den här hästen.

Lördag

Har haft en bra vecka på nya jobbet! Kommer nog bli bra det där :) igår var vi och hade mys kväll hos Malin och åt massa gott, och sedan bums i säng. Var helt slutkörd!! Idag vart det stallet på morgonen och därefter lunch med mamma och Malin, Ikea en sväng och nu har jag landat i soffan i väntan på att vi ska komma på vad som händer härnäst:)

Tog äntligen bort min dörr som har varit störningsmoment!

:)

Myskväll!

.

RSS 2.0