In my place

skitdag, inte bra på något plan skulle jag vilja säga. Aja, sket man ju i tydligen. Skönt att sätta igång träningen igen iallafall, inte illa alls faktiskt. Känns som att det var 100 år sen man var på korpen och pumpade lite. Vore inte så dumt med en egen coach heller, kanske något man borde önska sig i julklapp. Åh herregud det är mindre än en månad kvar tills dess, och även mindre än en månad kvar tills min födelsedag. Blä, gillar egentligen inte att fylla år. Sitta och öppna paket medans alla tittar på, inte riktigt min grej. Tycker självklart det är roligt dagen efter när man har fått alla saker och kan börja använda dom, hehe..


.

Every whisper
Of every waking hour I'm
Choosing my confessions
Trying to keep an eye on you
Like a hurt lost and blinded fool

saknad.

Måndag 29 november

Helgen har varit braa :) Har inte hunnit skriva något så får göra en kort sammanfattning nu helt enkelt!
I fredags så kom josy hit så såg vi på idol och dear john, och gaaaash så bra den var. Skulle kunna döda för channing tatum, så sjukt snygg. På lördagen var det träning klockan 12, så det var rätt tungt att gå upp eftersom jag somnade så sent på natten. Dock var det inte mitt fel... Sedan blev det lite spontanutgång med lovisa. Det är ju då det brukar bli som roligast och det kan jag ju inte förneka. Hade skitroligt :) all night long.

igår då?
låg i sängen länge till en början, sen åkte jag ut till valbo och tränade på lillplutten :) Gick riktigt bra faktiskt, förvånansvärt bra till och med. Sedan hade josy reserverat platser till harry potter filmen som började halv 10. Eftersom jag knappt har sett nån harrypotter film så var det lite svårt att hänga med. Den första filmen såg man ju typ när man gick i 3an.. men den var bra ändå tycker jag:)

Nu ska jag ta en dusch sedan ska jag ta mig ner på stan och möta emelie. Vi har inte setts efter att jag kom hem från mexico! :o helt crazy, så vi har en del att ta igen.

LATER

dflbhklcgmb

Slutade förvånansvärt tidigt igår eftersom vi var sjukt snabba med att plocka undan. Var nog rekord för oss att skriva ut sig när klockan endast var 22.30! Borde lagt mig på direkten när jag kom hem men som vanligt var det något som hindrade! så imorse var jag så gott som dead när jag vaknade då klockan var 07.30. Då var det bara att slänga på sig alla kläder jag äger och bege sig ut i stormen. Det blev raka spåret till tandläkaren som förövrigt gick bra, utan ett enda hål under mitt nästan 19åriga liv. Peppar peppar ta i trä.

När jag var klar så tog jag en powerwalk runt i strömsbro så att jag kan börja hitta lite bättre här utan att gå vilse. Därefter bar det av till valbo för att rida tre hästar. Det gick väldigt bra med alla tre faktiskt, och ska jag vara ärlig så tror jag att jag kommer ha fet träningsvärk imorgon med tanke på att jag fortfarande är ringrostig, och alldeles för otränad. not good.. Ska åka ut dit imorgon och träna klockan 12 igen med den lilla nya :)

Kvällen då? josy kommer hit så ska vi se idol som jag har missat för många avsnitt av så måste komma in i matchen igen, sedan ska vi se den efterlängtade filmen som jag velat sett hur länge som helst. Dear john! Känner redan nu att jag kanske har alldeles för höga förväntningar, men whatever jag vet att den kommer vara skitbra ändå!! Ska inte sticka under stolen med att vi kanske kommer fetta lite också.


Torsdag 25 november

hade sån bra dröm inatt, men SJÄLVKLART vaknar jag när det började bli spännande och lite passion. Aja, får hoppas att fortsättning följer inom en snar framtid. Blev tidig uppstigning idag igen, men gick senare och la mig igen och sov ett par timmar. Så himla skööönt, stackars dom som inte har möjlighet att göra så hihi. Ska åka och jobba lite senare, och jag hoppas verkligen inte att jag är ensam idag igen.
Då kommer jag se ut som ett sadface hela dagen..

delfinooo

Men mysigaste kussekvällen igår då. vi gick till hemmakväll och hyrde två filmer, var där ca 1 timme eftersom vi inte kunde bestämma oss. men till slut blev det en läskig som jag inte minns namnet på, och tog därefter ett säkert kort, en dans film. Den läskiga filmen var helt crazy och helvete så rädda vi var, sedan lättade vi upp stämningen och avslutade med en awesome film, stomp the yard. Har säkert sett den filmen 10 gånger men den är fortfarande lika bra, kan inte tycka annat.. Så sjukt coolt när dom dansar, love it. Finns alldeles för många guapos som man spanar på också.

Dagen har spenderats i enköping och haft det väldigt trevligt. Haha alltid lika roligt varje gång! gääälet :) Det som inte var fullt lika trevligt och roligt var helvetesvädret, sjuk stooooorm! trodde vi skulle blåsa av vägen en gång. När vi åkte dit så hade det skett en olycka vid tierp, såg riktigt otäckt ut. Så får väl läsa tidningen imorgon och se vad som hände. Det var en personbil som hade kört över mittenräcket, en postbil som kört av vägen och en långtradare som vält. Var sån snökaos när vi åkte hem så att alla låg på 60 km/h hela vägen hem, trodde aldrig att vi skulle komma hem.. Men tillslut så nådde vi slutmålet, home sweet home.


hahaha asså ser ut som ett miffo på alla delfibilderna..kul
men det sket man ju i för jag har världens finaste i famnen



workworkwooork

Idag har jag jobbat, väldigt hårt faktiskt. Eller det känns hårt eftersom att man aldrig gör något jobbigt annars typ. Det var i vilket fall som helst jobbigt för jag var helt ensam där nere och fick springa upp och ner 100 gånger för att det var grejer som fattades. och när jag väl kommit tillbaka så kom jag på att det var ännu fler saker som behövdes och då blev det ännu mer trapphäng. Dom som jobbade sist hade inte fyllt på nå grejer, dom hade tagit upp saker som skulle vara kvar och dom hade absolut inte städat. Så kul att man fick vara kvar och städa upp efter dom också, fräääscht. Blev lite less just då men det gick faktiskt bra att vara helt ensam faktiskt :) Kul att det tog sån tid för mig att till och med lamporna släcktes innan jag blev kvar. Kändes nästan som att jag var med i en skräckfilm, så då fick jag lite bråttom och jag slapp iallafall bli inlåst den här gången..

Gick ner till mamma eftersom hon satt och väntade på vår nya hästlastbil, så tänkte att jag skulle hålla henne lite sällskap medans och sen åka hem med henne. Han kom vid 3 snåret, så visade han allt som man lär kunna så det tog ju sin lilla tid kan man ju säga, och kallt var det också. Fifaaaan, det var inte så låg temperatur ute men det blåste så sjukt mycket så mina tår är typ isbitar.. So am I. Så istället för att stå ute och frysa till is helt och hållet så gick jag in i stallet och myste lite hästarna :) hihi, nördig jag är.

Åt godaste tacopajen ever nyss, och smart som jag är så tog jag bea-sås till.
Kanske hur gott som helst! Tänkte att jag skulle exprimentera lite, och visst fan blev det bra ;)
nu ska jag ta ett varmt bad sedan är det kussekväll.

monday i'm inlove

måndagen kunde knappt blivit bättre! Hahahaha alltså maria montazami kan vara jordens skönaste, och den blev ju inte sämre av att pensionärsjävlar kom på direkten efter! Måndagarna börjar bli en favorit, helt klart.
Börjar jobba klockan 10 imorgon så måste försöka komma i säng i lagom tid idag, annars kommer jag vara så gott som död imorgon. Det är bara 5 lopp imorgon så det blir inte en speciellt lång jobbdag, så kommer väl sluta på eftermiddagen någon gång. rätt göööttt :) Sen på kvällen blir det kussemyskväll och förhoppningsvis skype med mickis! hoppashoppashoppas!! Väääldigt stor saknad :(

Nej nu blir det film in ma roooom. myselimys

it started out as a feeling

Nu har jag äntligen lärt mig att få in mobilbilderna på den här datorn. Först ville den inte alls samarbeta, sen så prövade jag mig fram och till slut så gick det prima och alla bilderna kom in! :) happy me. Har varit i Hille och hängt lite och gjort lite nytta. La in musik på telefonen, hämtade lite skor och annat. Sedan blev jag upplockad och därefter promenad i bollan, väldigt mysigt hihi :)

Här kommer en liten sammanfattning från de senaste dagarna in pictures:

pussat på corsis                  josycosy-time                    pussat på empa

prommis i bollan                  badat                                 downtown

hahaha, del 2..

drömmelidröm

Hahaha hade sån sjuk dröm inatt, och den var så verklig att jag var lite förvirrad när jag vaknade imorse. Jag var och tittade på simtävling i globen, och på läktaren där jag satt hade alla ridtävlingskläder på sig. Vi satt och pratade med alla och hade väldigt trevligt faktiskt. Sen så hoppar jag ner i vattnet och plaskar lite, och då kommer en skitsnygg kille till mig och vi börjar tävla om vem som kan simma fortast. Och jag var helt grym när det gällde att simma på rygg iallafall, fort som fan gick det! Så vi pratade och hade det trevligt och simmade runt lite. Sen minns jag inte vad som hände förutom att jag stod och packade badväskan som inte ens var min. Så kommer det en typ 6-åring och frågar om det verkligen är min väska, men det var det ju inte heller så han hade rätt. så jag packar ur den och tar min väska och går därifrån. Sen vaknade jag av typ 1000 hammarslag, och utanför mitt hus så är det 3 snickare som grejsar med balkongen. Alltid roligt att vakna på olika sätt, elleeeer?..

Har även hunnit vara på arbetsförmedlingen idag och pratat med coachen lite. På ett sätt vill jag ha ett jobb, men ändå inte. Men antar att jag är så illa tvungen att skaffa mig ett snart, annars kanske det blir lite långtråkigt. Trivs ganska bra med att jobba någon gång i veckan lite då och då, men det är ju inte direkt så att man tjänar storkovan på att jobba en dag varje vecka heller. Måste ta tag i detta nu så att det händer något, har lite idéer som kanske kan bli något. who knows, time will tell..


There are so many people out there who will tell you, that you can't. What you've got to do is turn around, and say "watch me"

asså shiiit

Hahaha gårdagen var ju något alldeles extra... Lite småsjuk men ändå så skön!
vi kan det där vi ;)

Idag har det varit en skön söndag då man inte behövt gjort alltför mycket. Har dock missat alla repriser men det är ju en annan femma. Har ju som sagt varit på släktmiddag hos mormor eftersom hon fyllde år. Det blev lite plockmat, typ kräftstjärtar i någon sås, kycklingspett, salami, parmaskinka och massa annat gott, möööms. När det gäller släkten Engwall kan man alltid lita på att man får god mat och en härlig dag med massa skratt. Love u guys. Sen har vi planerat kussekväll också som nog blir av på tisdag hihi. Då ska vi försöka skypa med mickis och kolla på bilderna från mexico, igen.. Buuu, fick se bilderna från systemkameran idag och ååååååh jag får damp för jag längtar tillbaka så jävligt. Helt sjukt. :( Allt var så perfekt där borta.

Har precis anlänt to my place och ligger nu och kollar beck, myyys :)


Hahahaha asså jag dör varje gång jag ser det här klippet! :D

Det ska ske mycket för att man ska bli förvånad nu för tiden.

Jag, malla och mamma tog en tripp till media markt och kollade dator igen! Så nu är den beställd, äntligen :) Vet inte när den kommer, men det kommer nog dröja ett tag så får överleva med den här dampmaskinen ett tag till i guess. Är ju bättre än ingenting iallafall så ska väl inte klanka ner alltför mycket på den :) Har även köpt en sån där hårddisk eller vad det heter så jag kan lägga över bilder och allt som jag har på den här datorn, för jag tror att det börjar nära mig slutet för den här stackaren snart. Sedan käkade vi lite mat på köpis, och därefter brummade vi hemåt och nu måste jag hoppa in i duschen och fixa mig lite för om en timme kommer josy hit. Kvällen kommer bli spännande, har absolut ingen aning om var vi kommer hamna. inga förväntningar.

miss you love


.

Ingen bra morgon och heller ingen bra natt. Nu är det bara att vänta på malin så vi kan åka till stallet, i detta snöväder.. Kan ju sätta 1000 spänn på att det inte är särskilt varmt ute heller. Men ska bli mysigt iallafall :) Bion igår kanske var hur bra som helst, satt och garvade heeela filmen. Så det är ett måste att se den!!


Just nu skulle jag vilja spola tillbaka tiden.

loca loca loca

Halv sju gick jag upp imorse, doooog lite. Är inte min grej att gå upp tidigt, definitivt inte innan klockan nio iallafall. Tog en tripp till Hille och fixade lite stuffs, därefter strömsbro eftersom dom skulle komma med min sänggavel vid nio. Den blev fiiin så nu är mitt rum nästan fullbordat, är lite kvar ba sen så! :) Josse hämtade upp mig vid 11 så åkte vi till arbetsförmedlingen och grejsade lite, gick också bra tror jag. Sista hållplatsen på stan blev donken, har man fettat tillräckligt den här veckan så kan man lika gärna fortsätta. Dock blir det en hård vecka för mig som väntar sen istället. Kände mig tillfredsställd efter det så kommer nog inte behöva donken på ett tag, rätt skönt. Åkte till Hille igen och pussade på empa lite innan jag gick ut till stallet. Jag och corsis tog en mysig liten skogstur, väldigt fridfullt faktiskt. På vintern är det faktiskt inte så roligt att ha häst, speciellt inte när det inte är några tävlingar alls, bara alltmänt chillande. Plus att det är svinigt kallt ute, och att man ska ut i kylan en timme om dagen typ är inte så lockande. Men vad gör man inte för sin soulsistah!

Kvällen då? Jo den ser solklar ut. Jag tänkte rulla till josys place vid 8 snåret så ska vi kolla på resor. Är så himla sugen på att åka igen så att jag skulle kunna ge vad som helst typ. Vart vet vi ju inte än, men det kan nog bli i vinter någon gång iallafall, maybe januari/februari. Då skulle jag bli lyckligast i hela världen tror jag, utan tvekan. Efter att vi checkat lite resor ska vi gå på biooooo! Hört mycket positivt om Due date så vi har fixat biljetter till den filmen som börjar vid 9 någon gång. Hoppas verkligen den lever upp till sitt rykte, annars blir det stryk :)


Torsdag 18 november

jag diggar verkligen när jag får kommentarer här på bloggen. Så kul att läsa :) hihi, så keep on working readers!
I löööve it.
Idag har jag nästan hunnit med allt som jag skulle göra. Klev upp i bra tid imorse, gjorde det dock inte självmant men ändå. Det var bra gjort av mig i vilket fall. Tog en varm dusch eftersom det var så kallt och såg inte ut att vara nå varmare ute heller. Gillar inte dessa kalla tider.. Gick utanför dörren och letade rätt på busshållsplatsen, nummer 11 alltså. Men ändrade mig och sprang till 3an istället, kände mig inte helt hemma där. Man måste ju alltid ta det säkra kortet och idag var det buss nummer 3 helt enkelt. Mötte upp malla så vi lunchade lite och handlade present till mormor. Det blev en låda från The body shop som innehöll bodylotion, skrubb, och lite sånt där plock, veryvery god så hon kommer nog bli glad :) Sedan så åkte vi ut till media markt och checkade dator, och jag tror faktiskt jag har hunnit min nya kärlek. Det klickade mellan oss direkt så det kan nog bli den i slutändan. Tar det säkra kortet eftersom det är en lika som malla har, så då ingår ju hjälp att installera och allt sånt där jobbigt som inte jag förstår mig på ;) hihi. Har även hunnit hem och ridit, så vi har varit väldigt effektiva idag. Och nu till det sorgliga, jag har packat upp allt från resan och fixat iordning. Alla sommarkläder in i garderoben och där kommer dom få ligga ett bra tag :( Ville verkligen inte, men eftersom allt låg i en hög på golvet var det kanske på tiden att det gjordes. Kändes ändå sorgligt på många sätt, hur sjukt det än låter. Aja, är väl bara att inse sanningen att vi är hemma i kalla sverige igen.

Om 30 min ska jag gå och möta jossy på ica för då ska vi inhandla lite gottigotti inför myskvällen, så måste ta en snabbdusch nu om jag ska hinna. Ciao bella!

ibland talar oddsen för en

Jag döööööööööööör. Vet inte om det var promenaden igår eller träningen som gjort mig halvt förlamad idag. Har sån sjuk träningsvärk i benen och ljumskarna så att jag inte vet vad jag ska ta mig till, gääälet. Gjorde ju inte saken bättre att vara på yoga i en och en halv timme och slita ut musklerna till max och kriga som en sate. Kommer nog behöva hjälp att ta mig upp ur sängen imorgon. Var typ 100 år sen jag träffade elsapelsa också, så det var bäääst att träffa henne igen. Herregud vi har verkligen gått om varandra hela tiden och ojojoj så mycket båda har missat. Skärpning där asså, inte bra. Så vi myste som sagt lite på yogan, sedan åkte vi hem till mig och åt lite godis och fortsatte uppdateringen. myyys :) Har saknat det ja, fettifett mycket. Nu senaste timmen har jag och frida skickat bilder från mexico fram och tillbaka till varandra, så nu ÄNTLIGEN har jag massvis med bilder, typ 500. Och mer kommer det. Inväntar mallans bilder som jag tänkte sno imorgon och sedan är det bilderna från systemkameran, längtar lite efter att få se dom faktiskt :) hihi.

Mamma fick äntligen snurr på min TV i mitt nya rum, så ikväll ska det bli lite OC-mys här :) Var typ hur längesen som helst jag såg det nu, så måste uppta den vanan igen. Tänker nog önska mig någon box i födelsedagspresent så man har någon mysig syssla som man alltid kan lita på. Morgondagens planer då? jo jag ska släpa med mig malla och kolla på en ny dator. men eftersom snigeln inte svarar på mitt sms så är det fortfarande oklart, men det är bäst för henne att hon svarat innan jag vaknar imorgonbitti. Annars slår jag mitt hårdaste. (hehe) SÅ MALIN HILLGREN KAN DU SVARA PÅ MITT SMS SÅ JAG VET HUR VI SKA GÖRA?!?!?!! du brukar alltid ha mobilen på dig och alltid svara hur snabbt som helst så jag vet att du sett mitt mess.
måste även köpa present till mommo för hon fyller år på söndag så då är det kalas hos henne. Älskar våra mysiga släktmysdagar. Det är bra att vi är stor släkt för då ses vi ofta, vilket innebär awesome sällskap och alltid god mat=bäst :) Sååå, hur ser dagen ut imorgon? Kolla dator, skulle även behöva shoppa lite, köpa present till mormor, rida, träffa jossy, städa, packa upp ordentligt, hinna äta däremellan också. Ja men dagen ser ju glasklar ut, så inte så mycket att fundera på.  

Nu blir det OC-MYS :)
puss


Men ta mig tillbaka.

yogalates

Nu är det Yoga-time! :) Kan ju hoppas att jag inte missat alltför mycket när jag varit borta. Håller tummen för att överleva utan brytna ben och smärta. pusss

wherever you go

träningen igår gick super med tanke på att vi inte tränat på typ 3 veckor och att hon har fått tagit det lite lugnt :) Kände mig så himla ringrostig, det känns verkligen i både kropp och skalle när man inte ridit på ett tag. Vilket även utvecklades till en fet träningsvärk idag.. hähäää, inte sådär superskönt med tanke på att det är yoga om 2 och en halv timme. Men nog överlever jag väl iallafall kan man ju hoppas :) 

Hade sån sjuk kramp i benen inatt så jag inte har kunnat sova något. Kändes som att någon drog i mina båda ben så att dom blev 1 meter längre typ. Kanske var det lite växtvärk jag fick, vad vet jag. Var på arbetsförmedlingen idag, och det var kanske hur mycket folk som helst...... fick sämsta platsen också, inte så konstigt när jag kom så sent heller. Vet ju vems fel det var... Fattade typ ingenting av vad den där gubben sa. i och för sig var jag väl inte så intresserad heller men han kämpade inte med att få upp allas intresse heller utan babblade på om massa konstigheter. Tog mig hemåt och har ätit lite nu och inväntar mamma som ska hämta upp mig så vi kan åka till travbutiken och kolla på en väst som jag ska få i julklapp, hört att den ska vara suuuperfin :) hihi.
Måste nog lägga på ett kol nu så att vi kan åka så snabbt som möjligt! skriver mer sen :) pözz

-

Träning nuuu. puss :)


tisdag 16 november

Vaknade imorse av att jag trodde att huset höll på att rivas av elefanter. Flyger upp ur sängen och tittar ut genom fönstret, men då visar det sig att det bara är en traktor som plogar vägen precis utanför mitt fönster. Vid lunchtid plockar jossy upp mig för tanken var att vi skulle brumma vidare till stan och gosa lite. Tog en lång prommis i bollan, och det var verkligen hur mysigt som helst! Det var så underbart väder ute idag, inte alltför kallt och soool :) Solen saknar man ju alltför mycket just nu, gör nästan lite ont i hjärtat. Sedan när vi gått av oss lite satte vi oss på flanör och myste lite till och fikade. Perfekt dag!

Sitter nu och gruvar mig lite inför träningen ikväll, eller inte själva träningen utan allt runtomkring. Känner redan nu hur kallt det kommer bli :( buuuhu. Mina tår kommer nog förfrysas lite halvt som dom alltid gör, lika så mina fingrar och jaa hela jag antagligen. Men som tur är så finns det badkar man kan lägga sig i efteråt.
Nu ska jag gå och pussa lite på empa, det som han gillar mest av allt i hela världen! :)

Beauty and the beast

Hahahaha, alltså pensionärsjävlar.. Vilken skön människa som skapade detta program, nobelpris till den personen alltså. Satt verkligen och asgarvade hela programmet, och till och med efter. Synd bara att de flesta pensionärerna är så torra in real life, så man kan ju tycka att dom borde se och lära lite ;) Dock behöver inte alla vara fullt lika brutala, men kanske släppa loss lite. Var så sjukt kul att se hur människorna runt omkring reagerade också, och tanterna och gubbarna sa så störda saker att man inte kunde hålla sig för skratt en enda gång. Kommer helt klart sitta bänkad framför tv:n på måndagarna hädanefter. Annars så brukar måndagarna inte ha något speciellt att erbjuda, men nu så! Nu är det vänner, top model, svenska hollywood fruar, pensionärsjävlar. Sen är det säkert något mer bra som jag inte är riktigt medveten om än så länge.

Jag gick till ridhuset med corsa på eftermiddagen iallafall, det blev senare än vad det var tänkt. Först var det lugnt och skönt för då var det bara jag och en till som var där. Men sen blev det värsta ruschen så vi var 7 stycken innan det var färdigt, ska nog försöka undvika eftermiddagarna där när det snöar, blir alltid proppfullt då. Kan inte riktigt koncentrera mig när det blir så många för det känns som att allt och alla är i vägen. Ville inte rida ute heller eftersom det har snöat så sjukt hela dagen.. I och för sig är det bra att lite snö kommer så det inte är så mörkt ute. Inte speciellt kul när man kollar ut genom fönstret och klockan bara är 4.


Underbar låt. Väcker många fina minnen från mexico:) tihi

:):):)





tequila tequila..





älskade benutrymme v

roomservice♥


har bara mobilbilder just nu, mer kommer sen hoppas jag:)
Så jag hoppas dom andra skickar bilderna snart hihi.

cheap monday

Vilken jävla bra början man fick imorse. ställde klockan på tjugo i 9 så att jag skulle kunna göra mig iordning i lugn och ro för att sedan ta bussen in till stan. Vaknade såklart, men tänkte att jag kunde ligga kvar i sängen och kolla upp i taket bara några minuter. MEN istället när jag flyger upp och kollar på klockan så har den hunnit bli tjugo över 9, alltså dom kortaste minuterna i mitt liv ever. Fort som fan flög jag in i badrummet och slängde på mig kläderna, borstade tänderna kutade ner för trappen i rapido-fart. Måste ringa pappa så han kan hämta mig, men nejdå då går det inte att ringa från telefonen. DÖÖÖÖÖÖÖÖÖ tänkte jag lite då, fick ringa mamma som det förövrigt gick att ringa till (självklart) så hon fick ringa pappa så han kunde hämta mig. När jag väl står utanför arbetsförmedlingen är dörren låst... får stå ute i kylan i tio minuter tills någon idiot kommer och öppnar. Sätter mig i väntrummet och varvar ner lite medans jag väntar på coachen tills det kommer in en kille och frågar vem jag väntar på. När jag sa vem jag väntade på så sa han något i liknande ''har inte han ringt dig? han är sjuk, så han gick hem imorse.'' Som grädden på moset så hade jag tydligen missat ett alldeles för viktigt möte när jag var i mexico så den lärde jag absolut gå på nu på onsdag klockan 1, i en och en halv timme.. Fan vad kul liv man har! Tydligen så är det enda man ska göra på dagarna att hänga på arbetsförmedlingen, lucky me.

Så då när jag ändå var i stan så passade jag på och gjorde debuten och tog buss nummer 11 hem för att se mig lite omkring i mina nya trakter. Höll på att hoppa av fel men till slut kände jag igen mig, och det blev rätt till slut. Sen har jag då inte gjort något speciellt vettigt faktiskt, kollat top model och därefter fick jag och mina sömniga ögon nog så jag la mig en stund och sov lite. Vaknade av en högljudd röst och det var lilla malla som förstörde i min skönhetssömn, time to go to Beverly Hille och lilla corsis. Så nu sitter jag här, till och med ombytt och borde verkligen ta mig ut i snövädret. Nu ska jag ta tag i det på en gång, så vi ska gå till ridhuset så vi slipper bli blöt och onödigt kalla :) Be back later. puss så länge


Don't wanna miss a thing

Den här dagen har gått alldeles för fort, känns som att jag inte hunnit med något vettigt alls egentligen. Inte konstigt med tanken på tiden jag vaknade i och för sig.. Kommer säkert inte kunna sova ikväll heller, har nog fortfarande lite jetleg antar jag. Tänk att för två dagar sedan vid den här tiden så låg man på stranden, helt ofattbart.. buhuuu :( Jag, malla och mamma åkte iallafall till ridhuset och kollade på micketräningarna som började vid 6. Längtar faktiskt efter att få träna lite igen, känns som att det var hundra år sedan nu. Sen var det massvis med ekipage jag aldrig sett förut.. hur mycket har vi missat på två veckor egentligen? skrämmande alltså. Men ska börja sätta igång imorgon igen. som tur var så har inte corsa stått helt, utan jossan har hjälpt mig att rida henne lite medans vi var borta, så det var ju suuuper :) Hoppas bara inte att hon kommer vara helt crazy, men tror jag inte min finaste kommer vara.

 Nä, nu ska jag fortsätta kolla på hajprogrammet som är skitspännande, haha vilket freak jag är.. Förresten så pratar jag engelska lite då och då, det känns för naturligt när man gjort det i två veckor. Kanske dags att dra fram svenskan igen, är nog på tiden. Nu är det dags för mig. Sussa sött, puss.


<3

Nobody said it was easy

Var uppe alldeles för länge igår, men det var ju oemotståndligt. Så vad ska man göra liksom, det var bara att hålla ut.. Det resulterade i att jag vaknade halv 3 (?) idag, HALV TRE?! Har nog aldrig i hela mitt liv sovit så länge, men det var nog välbehövligt ändå. Klev upp för Jacob kom förbi en sväng så det blev lite eftermiddagsfika/frukost. Sitter hemma i Hille nu så jag har varit ute och pussat massa på corsa, har saknat henne så det var härligt faktiskt, tror hon har saknat mig lite också hihi. Tänkte bege mig ut i kylan igen och ta en liten skrittur snart, sen åker vi nog till ridhuset och kollar micketräningen :) back on track.

tänkte att jag skulle lägga in lite biler från mobilen eftersom jag faktiskt tog några kort, men självklart glömde jag sladden i strömsbro så det var ju lite smådrygt. Får helt enkelt bli imorgon istället, eller när jag kommer ihåg sladden helt enkelt. Såg också att jag ska till arbetsförmedlingen imorgon, klockan 10....skön tid. Blir så less på att vara tillbaka i vardagen, det får mig bara att längta tillbaka ännu mer. Hoppas ångesten försvinner snart för annars kommer jag ta första bästa flyg till mexico.


Sommar skulle inte helle sitta helt fel nu.

For a kiss to be really good, you want it to mean something. You want it to be with someone you can't get out of your head, so that when your lips finally touch you feel it everywhere. A kiss so hot and so deep you never want to come up for air. You can't cheat your first kiss. Trust me, you don't want to. Cause when you find that right person for a first kiss, it's everything.
Alex Karev

att vi till och med hamnade på en öl..

Saw 3D

Det var bara att slänga sig i duschen och på med paltorna innan josy kom och hämtade upp mig, lite småstressigt. kul saw 3D var då.. Fyfan dom filmerna är ju så vidriga, helt wierd. vet inte ens varför man vill se en sån film, bläää. Men tycker det är lite mysigt att kolla skräckisfilmer, då kan man krypa ihop lite om man har rätt sällskap hihi. Det måste vara ett riktigt retard som har kommit på idén om filmerna by the way, måste vara riktigt sjuk.  Mindre roligt är ju att man ska sova ensam inatt, så jag får väl hålla tummarna att Jigsaw håller sig borta från mina trakter. Ímorgon ska jag sooova länge, eftersom jag till och med lyckades slumra till en gång på bion. Bra där! Ett tydligt tecken på att det har blivit alldeles för lite sova de senaste två veckorna. Skulle nog behöva en eller två veckors rehab efter allt det som varit.

Vi hade en del att ta igen idag, så vi båda blev lite uppdaterad. Var ju liksom 2 veckor sedan sist, alldeles för länge. Fick tårar i ögonen igen när jag berättade om resan och om allt som hänt. Har nog aldrig saknat och längtat tillbaka till något så mycket som jag gör nu. får paniiiiiiikångest, kan inte sova nu heller. DAMP! Ligger och funderar lite alldeles för mycket, kanske borde ta in på något hem snart. Nu ska jag fortsätta prata lite med en av favoriterna och få lite flashbacks innan det är dags att knoppa. godnatt everyone v


miss you:(

Home

Bläääääääääää, nu sitter jag hemma i G-town i depression. Precis hemkommen från paradiset :( Börjar gråta bara jag tänker på det, helt sjuk resa har det varit. Vill bara tillbakaaaaaa.. Det kan ha varit bland de två bästa veckorna i mitt liv utan tvekan. Vi har haft så sjukt kul varenda dag under hela dygnen. Skulle gjort vad som helst för att få stanna kvar, åtminstone ett litet tag till. Vill bara åka tillbaka och umgås med alla underbara människor vi träffat på och göra om allt igen. Det blev gråtkalas innan hemfärden, då brast det bara. Jag försökte verkligen hålla mig men när jag skulle säga hejdå till två personer så gick det absolut inte att hålla tillbaka tårarna. Jag är alldeles för svag för att kunna säga hejdå helt enkelt, det är något jag borde hålla mig borta ifrån. Men fick ett fint minne med mig hem iallafall som gör saken lite lättare. världens bästa! Jag har alltid haft lite hemlängtan sista dagarna när jag varit borta någonstans, men det har jag inte haft en enda gång den här gången. Ingen av oss ville inte åka heeeeem och lämna alla, kändes så sjukt sorgligt. Känns ju skitjobbigt att man kanske aldrig mer kommer träffa dom igen.. Men som tur var så kommer mickis hem snart igen, eller  snart är det ju inte men inte så långt kvar heller. Så då blir det en mindre att sakna iallafall hihi. Har lovat att ta tag i mina skypekunnigheter så blir det lite lättare att hålla kontakten ju, ingen dum idé :)

Hemresan då, jo den gick bra. Känns som att det var idag vi åkte hem, Men vi åkte från hotellet vid 5 tiden igår så vi har varit på resande fot i mer än ett dygn utan riktig sömn. Flygresan från mexico till amsterdam var bland det värsta, det blev sån turbulens vissa gånger och då tänkte jag att vi skulle dö faktiskt. Fyfan så jag hatar att flyga, men är glad att jag överlevde utan någon liten skråma. Jag och malin hade sånt flyt också. Vi trodde vi hade pissiga platser eftersom vi satt så långt bort från alla andra, men sen så visade det sig att vi satt vid tv:n OCH hade skitstort benutrymme :D det händer once in a lifetime så vi njöt. Ingen kunde varit gladade än vi. Men jag kunde ändå inte sova så mycket, men det underlättade ju resan en hel del ändå :)

Dom sista dagarna har vi tagit det ganska lugnt, iallafall på dagarna hihi. Ville liksom ta vara på sista tiden och vara med mickis. Hon var så duktig när hon jobbade och stod i. Hon är med i ett team som håller i aktiviteter hela dagarna, shower, och håller även igång på nätterna ibland. Blir så stolt över henne att hon klarar sig så bra :) Vi hann med att åka vattenscoter igen också, så sjuuuukt roligt. Var skitstora vågor så jag och frida flög ju som små vantar :D Skulle kunna dö för en vattenscoter tror jag nästan.. Kvällarna har varit mindre lugna. Vi har fått gått in gratis överallt så då var det ju bara att passa på ;)  Dom bästa utekvällarna har helt klart varit där borta, utan tvekan. Kan inte komma på en enda negativ sak som varit under tiden vi varit borta. Eller jo, har saknat mina homies här hemma världsmycket, men annars finns det inget. sista kvällen var en av dom bästa också, även fast den var väldigt lugn. Det blev en promenad och myyyys, helt underbart! Men när man vaknade dagen efter var man så depp att man inte visste vad man skulle ta sig till. Både skratt och tårar, men det är väl sånt som hör till. Kommer lägga ut lite bilder sen när alla skickat dom till mig :) Glömde ju som sagt kameran, klantarsle som jag är.. Bytte väska precis innan vi skulle åka och självkalrt blev den kvar i den väskan som stannade hemma. Men ska försöka lägga ut imorgon eller så fort som möjligt :)

nu ska jag deppa lite mer och sakna allt och alla som befinner sig på andra sidan jordklotet, sedan hoppas jag att josycosy vill joina mig ikväll. Annars blir jag ännu mer ledsen, så svara på mitt mess dummis.
Kommer nog skriva lite om mexico sen igen, för kommer nog komma på något jag glömt att nämna :)
puss så länge



och idag fyller den här pluttan år!!! grattis snygging :D hoppas du får världens bästa dag!!
v

mexico update 3

 Vad har hant senast da? Det har val varit det gamla vanliga kan man saga. Ata, dricka, stranden, volleyboll, fotboll, restaurangmys, utgang, umgatts, myst, varit pa spa m.m. Fast det har inte varit na bra vader nu senaste dagarna sa det ar lite trakigt.. Sa jag far helt enkelt gora lite solhalsning och be till gudarna att det kommer vara fint morgon. Igar var vi pa en michael jackson show dar flera av oss somnade pa stolen for vi var sa trotta, hahaha bra fans vi ar.. men showen var skitbra iallafall och han var riktigt lik honom ocksa sa det kandes lite creepy. Tyckte nagra sa att dom var kanda over hela USA och att dom var stora sa det var roligt att fa se dom:) Hade velat hora min favvolatar men sjalvklart kom inte dom, men vardaliga tur. Och nu till dagens aktivitet.. Vi var och simmade med delfiner. Det kan ha varit det basta jag nagonsin gjort, heeelt underbart. Jag ville bara ta med dom hem, dom var sa himla sota nar dom gjorde allt. Dom maste vara varldens mest intelligenta och finaste djur, utan tvekan. Vi fick pussas lite, dansa och mysa med dom hihi, ett minne for livet. Vi kopte hem en skiva med bilder och en dvd dar allt ar filmat. Sa det ska inte bli sa svart att fa lite flashbacks och langta tillaka. Nar vi kom hem sa var det ju pissigt vader sa vi tankte ta igen lite somn eftersom vi endast sovit 3 eller max 4 timmar dom senaste natterna. Vi har kort tre dagars fiesta och det har satt sina spar kan man ju lugnt saga, helt dod i bade kropp och skalle. Sa det blev en nap pa typ 2 timmar, bra dar.. hehe. Men skont var det iallafall, underbara sang, underbara hotell, underbara mexico.

 Idag fyller marcus ar sa vi ska fira honom pa nagon restaurang lite senare, sen blir det faktiskt lugnt eftersom det ar vilodag idag. Pa nagot satt ar man anda alltid lite sugen pa att ga ut har for vi har haft sa sjuuukt roligt nar vi varit ute allihopa, kussarna och sotisarna hihi. veckans schema ar ganska oplanerad faktiskt. Det ar val att forsoka ta igen soltimmarna vi inte fatt forst och framst. Vill ju inte komma hem helt blek, har nastan glomt hur solen kanns mot huden. Vi kommer nog aka in till city nagon dag och shoppa lite ocksa, har lite jag maste inhandla innan jag aker hem :) Naaaaa jag vill inte aka hem... far san angest att jag inte vet var jag ska ta vagen, vill helt seriost flytta hit och bo har ett tag. Nu ar det bara 4 dagar kvar av den basta resan ever sa det galler att ta vara pa dom ordentligt med dom basta :)

Nu kanner jag mig ganska tillfredsstalld och uppdaterad for dom senaste dagarna. Sa nu ar jag nojd och belaten :) Nu ar det dusch som galler for oss innan vi ska ut och ata lite. Det var aven en gladiatorshow ikvall som vi ville se, sa det blir nog till att ga till teatern och spana lite senare. myyys :) 
Hoppas allt ar bra hemma och att det inte ar alltfor kallt. hors snart igen ♥

Falling out of love is hard
Falling for betrayal is worst
Broken trust and broken hearts
I know


Mexico update 2

Det ar fortfarande helt underbart har, vill typ inte aka hem.. Allt ar perfekt har! som tur ar sa ar det ju dagar kvar som man far spendera har. Har val inte varit soligt hela dagarna men det gor inte sa mycket, ar ganska skont att fa en liten paus fran solen en stund ocksa. Igar akte vi vattenscoter som var sa sjuuuukt roligt! Kan vara top 3 roligaste jag gjort pa lange, helt klart. vi hyrde 5 stycken sa alla fick kora raaaacer! Imorgon ska vi till nagot stalle, minns inte riktigt vad man gor dar eller vad det hette. Men skont ar det att vi ska fa aka ensamma dit med egen buss, sa forhoppningsvis blir det inte hela dagen. Men det blir nog roligt skulle jag tro :) Vi har aven bokat in att vi ska simma med delfiner pa sondag!!!! ahmagaaahd sa jag langtar, har alltid varit min hogsta drom sen jag var liten typ..

Vi har aven hunnit festa, det ar ju trots allt gratis drinkar all day long har. Och kan saga att kroglivet har borta ar sjuuukt roligt! Varsta gatan dar det ar fullt av utestallen. Sen kan jag ju saga att sallskapet inte kunde bli battre ;) underbara manniskor. och musiken maste jag namna ocksa, helt sjukt bra. En kvall att minnas, verkligen. Har aven hunnit med att ata olika buffe, fin fransk mat, varit i stan och kikat runt, spelat fotboll, volleyboll, badat och massvis med saker som jag inte kan minnas just nu. Ikvall blir det mat pa italiensk restaurang, darefter taggar vi for fest! Tankte kora all in idag, precis som sist sa det kanske blir en favorit i repris.

Det som ar mindre kul ar att jag inte har nagot rost. Vet inte vart den har tagit vagen, men puts vack ar det iallafall kostigt nog. Kanske blev lite for mycket i tisdags hihi. Men far val hoppas att den kommer tillbaka inom kort :) nu ska jag springa upp och duscha lite, skriver snart igen!
hoppas allt ar bra hemma, miss u guys.

mexico! update 1

Jag överlevde flygresan efter många om och men. Först trodde jag att det var 9 timmars flyg från amsterdam, men då fick man en smäll på käften och höra att det var 11,5 timmar.......... Blev så less så jag inte visste vad jag skulle ta mig till. Sen gjorde det inte saken bättre att det satt två äckelidioter framför mig med världens köttnackar så att jag varken kunde se TV:n eller framåt. Var gråtfärdig efter 3 timmar på det helvete planet. Men huvudsaken var ju att vi kom fram oskadda. Det blev lite guppigt då och då, och då kan jag ju säga att bältet inte satt helt fel. Det som var sådär jättekul var att jag inte kunde sova på planet, kändes som att jag hade växtvärk i benen och kramp typ. Ville dö lite då. Sa till malin ''Kill me'', men ångrade mig snabbt eftersom jag inte vill dö på ett hemskt flygplan. Vi kom fram till hotellet vid 9 tiden (mexikansk tid) iallafall efter att ha åkt racertaxi. Det är 7 timmar i tidsskillnad, så det visade sig att jag var vaken i över ett dygn. Rekord för min del, helt klart.

Det är så sjuuukt varmt här så jag och malla sitter inne i lobbyn och myser lite. Det är kanske 25 grader i vattnet så man plaskar på ganska bra också. Var så kul att träffa mickis också, har saknat henne megamycket. Jag och malla ligger inte på latsidan bara för att vi är på solsemester eller, vi har varit på vattengympa idag. Feeeett hehe. Sen ska vi gå och spana in gymmet, har hört att det ska vara top noch. Älskar verkligen det här stället, kanske borde stanna kvar här istället :) Vad vi ska hinna med innan vi åker hem enligt mig är att åka vattenscoter (som vi ska göra på onsdag!!!) och simma med delfiner. Guuuud vad jag längtar, det är faktiskt mitt älsklingsdjur för dom är så söta. Det bästa av allt är ändå att det är all inclusive, dricka och äta hur mycket man vill och vad man vill. Kan inte begära så mycket mer än vad som finns här, heeeelt underbart!!

 Nu tänkte vi gå och spana lite, har hört att det ska finnas många guapos här ;; MYYYYS!!
saknar er där hemma :) pussssssssssssss återkommer inom kort!!!♥

You are the only one I wish I colud forget
The only one I love to not forgive

.

RSS 2.0