onsdag

 
Blir lika rörd som när jag hörde den första gången...
 

onsdag

Nu är det inte så många serier som jag följer längre. Förr var det typ ensam mamma söker, bonde söker fru, paradise, blacklist osv osv. Jag hade typ flera program om dagen jag ville följa och jag kunde planera mina dagar utefter dem, haha. Hur tragiskt..? Men nu däremot är det topmodel och kickstart. Det sistnämnda gillar jag sjukt mycket, dels för att jag gillar tjejerna som är med och sedan är det så kul att se att de faktiskt strävar efter något. De är otränade men ändå har de en sån jäkla go i sig, ser fakitskt upp till dem när det gäller det. Jag har aldrig riktigt vetat vem petra och fanny är men nu har jag börjat följa dem mer på deras bloggar faktiskt, så jäkla balla. Sara vet man ju vem det är sedan tidigare och alla 3 tjejerna verkar vara så himla gulliga och härliga. Skulle vilja vara kompis med dom typ, haha <3 
 
Jag är ju inte sådär jätteintresserad av träning och att gymma, men däremot kan jag tycka det är kul och mysigt att ta promenader och springturer. Men efter att ha sett avsnitten hittills så blir jag typ taggad att komma igång med lite mer styrketräning! Det kanske får bli ett gymkort...
 
 

Onsdag

Idag är det sista april och vad brukar man göra då? Jo, festa. Men det bojkottar jag iår. Andra året irad nu och det var så jäkla skönt att vakna upp dagen efter och va pigg. Skulle egentligen varit ett gäng i Uppsala nu på dagen och suttit i parken och druckit rosé och därefter grillfest men jag tackade nej till det i sista sekund. Hade verkligen varit superkul men jag var liksom inte nå pepp alls så jag bestämde mig för en lugn dag helt enkelt. Dels för att jag var så sliten efter i lördags och sedan har vi en ångesttenta som ska in på måndag... Och hade jag varit på gasen idag så vet jag att både idag och imorgon går bort eftersom jag inte lär öppna datorn ens dessa dagar isåfall.

Nu på dagen iallafall har jag hunnit med att ta en sovmorgon, ridit på Caesar och varit ute på en pw i boulongern! Nu ska jag knyta på mig skorna och åka iväg och handla lite. Vad som händer ikväll återstår att se! Det känns så konstigt eftersom man alltid, varje år, har haft stora planer på sista april, haha..





Onsdag





Tisdag

Talet idag gick väl okej antar jag, men var som sagt inte nöjd med innehållet. Men så kan det vara ibland! När jag kom hem lagade jag lite mat till mig själv och satte mig på balkongen och åt. Det blev ju faktiskt sol nu på eftermiddagen! 

Förövrigt är jag på sjukt dåligt humör idag, ni vet när allt bara är fel och värdelöst. Det har väl sina anledningar och tur är väl att jag ska spendera eftermiddagen ensam innan jag ska åka till Caesar och hoppträna honom. Får hoppas att han är snäll idag och känner att matte inte är på sitt bästa humör.



tisdag

förstod nästan att jag skulle vakna upp till detta trökväder idag. Det har varit för bra väder för att det ska vara sant och idag kom minsann bakslaget! Jag som hade tänkt ta mig ut på en promenad imorse men icke sa nicke om det ska regna. Istället sitter jag och käkar lite frukost och ska repetera dagens tal litegrann så det åtminstone sitter någorlunda. Usch talet som jag skrivit tills idag är jag inte alls nöjd med. Det är så luddigt och jag förstår knappt själv vad jag har skrivit, haha. Ångest hejhej! Sedan fick vi ut detta moments hemtenta igår och det lär ju bli min död. Känns som att jag alltid säger så haha men denna var inte rolig alltså, fy fanken. 
 
denna dag hade jag min första föreläsning som informatör.... Ganska sjukt att det snart är ett år avverkat!
 

Måndag

Nu har jag en liten mellanlandning innan jag ska sticka iväg till jobbet. Man måste ju ta vara på solen, man vet ju aldrig när den försvinner...



Måndag

Hade typ världens roligaste kväll i lördags med bästa hästtjejerna! Det resulterade i en sliten tjej igår kan jag lova. Men idag vaknar man upp välmående igen och nu ska jag inte klaga minsann. Jag ska till skolan kl 11, därefter måste jag hem och rida Caesar innan jag ska jobba en stängning. Så ja, en något stressig dag!



Lördag

En efterlängtad lördag är nu kommen! Jag har bland annat hunnit med att longera Caesar imorse på ängen. Han var riktigt duktig idag och inte alls sådär dryg som han kan vara ibland vid longering. Sedan åkte jag hem igen och tog med mig Freddan ut på en promenad i det underbara vädret, utan tjocktröja dessutom!

Sedan var vi på brunch uppe på Hedvigs trädgård. Har aldrig varit där men hört rykten om att de ska vara en superfin brunch där uppe och det vill jag lova att det var. Hur mycket gott som helst och det var så mysigt där! Kan varmt rekommenderas :) 

Nu medans jag väntar på lina som ska anlända från Uppsala så ska jag ta tag i lite dammsugning och annat smått och gott. Kanske sitta i mina nya fina stolar på balkongen en sväng i solen också ;) 



Fredag

Började dagen på bästa sätt med att ta med Caesar ut på lite galopp över ängarna! Så himla mysigt och det var såå varmt och skönt. När jag kom hem tog jag mig ut på en promenad så fläsket fick brännas lite. Hade bara en tunn långärmad och jag svettades typ ihjäl, äntligen!!! 

Igår hade jag världens myskväll med Emelie också. Vi tog en liten promenad i det härliga vädret och sedan gick vi hem till henne och lagade bananpannkakor! Alltså, hur gott?! Blev helt frälst. Vaniljkvarg, hallon och sen lite nutella he he he till, kom typ till himmelriket. Är så glad över att ha så fina vänner som ger mig energikickar jämt, puss på er <3




torsdag

Fasen alltså, nu kan jag inte klaga på att vara student. Sitter på balkongen och solar mig medans jag skriver lite tal. Jag gör det såå mycket hellre än sitter inne på jobbet och knegar... Såklart är det ju inte en dans på rosor att vara student, men när man kan kombinera nytta med nöje ska man fan inte gnälla.
 
 

torsdag

Det blev en härlig pw i solen med sandra imorse! Trötta ben var det dock när jag kom hem och åt lite frukost. Inväntade jenny som till min stora glädje ville sällskapa mig i stallet. Vi åkte ut och jag tror nog att jag fick till ett ganska bra pass ändå. I början var det inte speciellt bra, men sedan i slutet så trilla poletten ner minsann och det är ju alltid roligt. 
 
Nu är jag precis hemkommen och ska hoppa in i duschen. Jag har tänkt att jag ska börja på nästa veckas tal idag då jag har fullt upp i helgen och måndag. Så det kan vara skönt att åtminstone komma igång och bli någorlunda klar. Har ju även ett tal till jag måste skriva eftersom jag var i London när det gjordes... Sällan jag ska skjuta upp saker och ting.
 
 

Torsdag

Dags för morgonpromenad med Sandra! :)

Onsdag

Redovisningen idag gick väl sådär måste jag säga. Inte speciellt förberedda och det kändes lite rörigt, men men nu är det gjort iallafall! Cyklade hem i sällskap av Jenny, min nya granne nästan. Så kul att hon flyttat hit nu tycker jag, finally! Vissa försvinner och nya dyker upp :) 

Åkte hem och vände innan jag åkte ut till stallet och red Caesar med mamma som sällskap. Sedan for jag hemåt och det blev lite handling på willys. Vi lyxade till det och gjorde hemmagjord pizza idag, dagen till ära. Nu är det dags att sova för jag ska upp i skaplig tid imorgon..




onsdag

Men hur härligt väder är det då? Guuuud jag vill bara sitta ute hela tiden och njuta av solen. Nu har jag och jenny precis cyklat till skolan och inväntar de andra som förhoppningsvis kommer strax. Nu känns det verkligen som att sommaren är på gång! Nu har det fina vädret faktiskt hållt i sig länge och jag hoppas att det kommer fortsätta :)
 
 
 
 

onsdag

Ja gårdagens träning var lite jobbig för oss. Mycket bommar och det är inte riktigt caesars favorit om man säger så. Han får lite panik och då blir det inte så bra. Men vi ska iallafall försöka öva lite på det där nu, så nu får jag lägga fram lite bommar och småhinder hädanefter några gånger i veckan så han lär sig.
 
Jag tänkte åka ut till stallet nu på morgonen men så tänkte jag att han får gå i hagen hela dagen och så åker jag ut i eftermiddag istället. Jag tog mig ut på en pw runt min vanliga lilla rutt här i stan. Har börjat tröttna lite på den så jag måste hitta någon ny rolig väg. Den som jag har nu är ganska exakt 45 min och det tycker jag i lagom för då håller man verkligen samma tempo hela promenaden. Nu ska jag hoppa in i duschen, käka frukost och bege mig mot skolan! Vi ska ses i basgruppen halv 12 för att förbereda vår redovisning och lektionen börjar 1 och vi slutar runt 3 skulle jag tro. 
 
 

tisdag

Idag var skolan helt okej må jag säga eftersom jag till och med hängde med ordentligt på föreläsningen. Imorgon är det en redovisning för mig och min basgrupp och sedan har vi någon redovisning vi ska göra ensamma nästa vecka som jag oroar mig lite för. Därefter får vi ut ännu en hemtenta och sedan kliver vi på första årets sista kurs! Helt sjukt att jag har redan pluggat i ett år liksom, two to go. Iallafall så trivs jag väldigt bra med min utbildning och jag tycker det faktiskt är rätt kul att hålla tal. Känner verkligen att jag har utvecklats enormt tack vare talen vi haft inför klassen. Så jag kan verkligen rekommendera min linje :)
 
Efter skolan käkade jag och rebecca lunch på stan och jag har även hunnit förbi banken för lite deklarationshjälp. Guuud vad jag hatar allt sånt där krångel. Fel att bara dra rätt skatteavdrag från början och slippa deklarera? Så sjukt drygt bara. Fick även betala tillbaka så det suger ju ännu hårdare. Och krångligare blev det eftersom att premierna som man vinner på tävlingarna också ska skattas och jaaaa hallelujah.
 
Nu däremot sitter jag och freddan på balkongen och solar lite. Försöker plugga litegrann men det går väl sådär... Ska försöka lägga lite fokus här nu innan jag ska röra mig ut till stallet för årets första utomhusträning!
 
 
 

Tisdag



Såhär mysigt hade vi på promenaden igår, han gick till och med utan att jag fick släpa honom hela vägen! 

Nu däremot sitter jag i skolan på lite föreläsning och sedan ska jag till banken för lite ärenden och sedan hem och pluggaaaa innan träningen som är ikväll. 

Måndag

En måndag som är som en söndag. Inte mig emot då veckan kommer kännas alldeles lagom kort! :) Det har varit en lång och härlig helg iallafall som började redan i onsdags för mig kan man säga. Haft den bästa helgen på länge måste jag nog erkänna som har bestått av tävling och så har ju min bestie varit hemma i ett par dagar nu!

Tävlingen igår är jag nöjd med. Hade två nedslag där jag får ta på mig ett av dem då jag la honom i skiten på en oxer. Rev även insprånget i kombinationen som var en trippel så det var ju lite tråkigt, en trippel river man ju aldrig annars. Men jag var supernöjd med rundan ändå och allt kändes så himla enkelt ändå. Vi har startat en 135 innan och det var i somras. Hoppade 1an och sedan var han istadig så vi blev uteslutna, så man kan ju nästan säga att detta var första haha. När jag köpte honom hade han startat 130 så nu debuterar vi tillsammans på dessa höjder :) 

På kvällen var det påskmiddag hos mormor, huuur mysigt som helst. Sedan plockade Brittson upp mig så hade vi film och myskväll hemma hos mig! 

Idag tog vi en lunch på Java innan hon skulle åka tillbaka till Oslo och jag är så glad att vi hunnits ses så pass mycket under helgen. När jag kom hem satte jag mig på balkongen och solade i bara bikini. Jag har säkerligen 25+ här och det är ju så jäkla härligt!



Söndag

Helt sjukt vad fort helgen har gått! I fredags hade jag och Brittson myskväll med vin och massa prat. vi var hemma här en sväng först och sedan gick vi till brända och åt lite! Världens bästa tjej bjöd mig på mat också, huuur bra? <3 sedan gick vi till slick och mötte upp ett gäng och körde järnet! Hade typ världens härligaste kväll :D Får ju inte glömma bort tävlingen på fredagen heller kom jag på... Vi hade ett ner i omhopp men det kändes bra ändå tycker jag :)

Jag vaknade upp pigg och välmående på lördagen och åkte ut till stallet vid 9 tiden. Hämtade Caesar och åkte ut till Lervik igen och startade en 130. Han kändes verkligen kanoners och det blev faktist en vinst. Väldigt otippat då det är en stor tävling för mig med grymma ekipage :) så himla roligt och jag blev hur glad som helst verkligen. På kvällen var jag helt död så det blev en hemmakväll med film och götta!

Idag ska jag starta 135 nu på morgonen så ska strax åka ut till stallet. Hoppas att han inte kommer vara trött idag, men han har ju fått sovit i sin egen Box iallafall så han borde vara välmående :)



torsdag

Bättre sent än aldrig kom jag iväg på den efterlängtade lunchen med min bästa brittson <3 Vi satte oss på java och var där ett bra tag och bara myste. Hade kunna suttit flera timmar till men plikten kallade och jag åkte ut till stallet och trimmade caesar i ridhuset. Han kändes väldigt fin och sedan packade jag iordning lite inför imorgon innan jag åkte hem igen. Klockan blev rätt mycket så åkte iväg och handlade en snabbis också till middagen som skulle lagas. Bjöd även över mamsen på lite middag så det var myspys :) 
 
 

torsdag

Det känns som att det är fredag idag, men icke. Sen så glömde jag bort bloggen helt och hållet igår, hade saker och göra hela dagen så då fick bloggen lida lite minsann. Jag var ut och longerade Caesar på morgonen och det gick väl sisådär. Vi hade några dispyter och ja, det var inte våran dag helt enkelt. Gick en promenad med honom när jag var klar och sedan åkte jag hem. När jag duschat och ätit lite åkte jag till skolan och mötte upp Rebecca. Vi skrev ut våra tal och sedan övade vi lite innan det var dags. Vi var så få denna gång så det kändes ganska enkelt faktiskt, tyckte till och med att det var roligt! Det gick väldigt snabbt och smidigt så vi var klar på 40 minuter typ. När jag kom hem drog jag med mig freddan på en promenad innan det var dags för mig att jobba ett par timmar.
 
Fick även stänga och det var ju första gången. Visserligen var Jannice med men jag fick göra allt själv och det gick mycket bra tycker jag :) Sen mötte jag upp freddan för lite käk på olearys. Vill aldrig gå dit i vanliga fall för tycker att maten är sisådär och sedan tycker jag att det är så dålig service där. Men denna gång var det okej åtminstone och jag blev ju mätt, haha. 
 
Idag har jag tagit en prommis med emelie och nu sitter ja och väntar på att brittson ska höra av sig. Hon är hemma och vi ska äta lite lunch när hon är klar hos sin frisör. Dags för mig att lägga på ett kol nu så att jag blir klar någon gång, är typ vrålhungrig... När vi är klara på stan ska jag åka ut till stallet och rida och sedan packa alla grejor inför morgondagen och helgens tävlingar.
 
 

Tisdag

Denna tisdag har varit effektiv för min del vill jag lova. Frukost och föreläsning i skolan, sedan hem och producera fram ett tal på balkongen samtidigt som jag solade mig lite. Tog en promenad när jag var klar och gick upp till mormor för lite fikamys och umgicks me henne en stund. Därefter åkte jag iväg på träning med cessan. Det gick verkligen hur bra som helst, min fina kille :) 






Tisdag


Pluggstuga!

Tisdag

Sitter i skolan nu och väntar på Reba för vi ska äta lite frukost innan det är dags för en föreläsning. Haha det känns som att det var 100 år sedan jag var i skolan typ....




måndag

Jag måste erkänna att det har varit en rätt seg dag idag, men den blev genast lite bättre när jag fick skypa med min brittson <3 Jag får sån energi och blir sååå glad bara jag tänker på att vi ses snart :D Annars har jag åtminstone åstadkommit lite idag. Har varit i stallet och ridit en sväng i ridhuset med mamma som sällskap. Han kändes verkligen jättefin idag och det är så roligt att rida när emmie har ridit honom, haha. Det känns lite lyxigt på något vis. Hon har haft honom i helgen när jag varit borta och jag blir så glad att jag har så snälla,hjälpsamma och underbara människor runtomkring mig. Uppskattar verkligen all hjälp jag får med caesar, vad det än kan vara :). Vi har kommit en bit på väg men tror nog att vi kan gå ytterligare några steg längre och bli snäppet bättre!
 
Nu sitter jag och knåpar lite med plugget, men tror jag överlämnar det till morgondagen....
 

måndag

Tänkte precis gå ut och ta en PW men då såklart börjar det regna. Snacka om att det är konstigt väder. Först satt jag ute på balkongen och solade lite innan det blev mulet. Därefter kom regnet och sen blev det sol igen och nu är det mulet. Så jag körde lite olika övningar här hemma istället och gick en sväng på bandet. Dock är det så trist att gå på bandet även om man kan se på TV samtidigt, haha. 
 
Nu ska jag försöka sätta igång med lite plugg, har haft det i bakhuvudet hela dagen men har verkligen haft noll inspiration.. Vi ska denna gång skriva ett tal som väcker ilska. Har ingen aning om vad jag ska skriva om och det är så svårt att bara komma på något på rak arm. Skulle ju lätt kunna skriva om typ djurplågeri men det är jag nog inte ensam om att skriva och jag vill inte skriva om det heller för att det ligger mig så nära hjärtat och jag blir så illa berörd. Så har ni något tips får ni gärna dela med er!
 
 
 

London










måndag

Det är måndag igen och igår kom jag hem från en weekend i London. Har haft det hur härligt och roligt som helst med massvis av shopping och sevärdheter. I torsdags när vi kom fram på eftermiddagen/kvällen traskade vi ner på oxfordstreet (bodde alldeles i närheten) och gick in på bland annat primark. Alltså shit säger jag bara. Där snackar vi lågprisvaruhus, haha. Hittade tre par skor då tror jag och lite annat smått och gott, för väääldigt billig summa. Sedan satte vi oss på en italiensk restaurang och käkade innan vi gick hem. 
 
Fredagen fick bli en liten ture-turist dag! Vi tog hop on, hop off buss som tog oss till lite olika sevärdheter. Vi kollade på vaktavlösningen vid buckingham palace, big ben, london eye och massvis med fler platser. Riktigt roligt var det även om jag hade abstinens efter shopping, haha! Vi var klar med turistandet på eftermiddagen och då blev det äntligen shopping. Jag har lagt ut på instragram en del av skörden, så de flesta kanske redan har sett det :) På lördagen åkte vi ut till Westfield (ett shoppingmall) och kikade runt och grejade innan vi åkte tillbaka mot bondstreet och oxford street. På kvällen gick vi tillbaka till hotellet och bytte om lite innan vi gick ut och käkade lite god mat och myste bara.
 
Igår, söndag, så gick vi upp vid halv 9 och gick till ett frukosthak innan det var dags att röra sig mot tågstationen som skulle ta oss till flygplatsen, så vi hann inte med nå turistande eller shopping på söndagen utan då var det mestadels hemresa som stod på schemat. Det var lite typiskt att London marathon skulle vara precis den dagens så det var avspärrade vägar och kaos på tunnelbanan, men allt löste sig väldigt bra och vi kom fram till flygplatsen snabbare och lättare än vad  vi trodde. Väl där så hade vi ganska gott om tid på oss så vi gick och kikade i affärer och strosade runt. Resan hem tog ca 2 h så vi var hemma i skaplig tid igår vilket va skönt. Käkade lite husmansmat och slängde mig i soffan, haha. Älskar att vara ute och resa men det var rätt skönt att komma hem också. Men något som jag är väldigt förvånad över är hur lätt och smidigt allt har gått. Med tunnelbana, tåg, flyg, hotell och jaa ALLT. Det har inte varit nå krångel utan allt har verkligen gått som på räls, ME LIKE.
 
 

onsdag

Jaha, då var det bara att sätta igång med packningen då... NO EXCUSES. Men det känns fruktansvärt skönt att vara klar med tvätten iallafall och klockan är inte ens 8 liksom. Men innan jag fortsätter med packningen tänkte jag skriva några meningar här nämligen!
 
Jag har longerat Caesar idag och jag tyckte faktiskt att han trampade på rätt bra. Han har lite svårt för att lyssna på mig ibland och jag börjar faktiskt helt seriöst tro att han har fel på hörseln ibland. Men jag tyckte att galoppen börjar bli lite bättre för annars brukar han nästan jämt få korsgalopp lite titt som tätt. Men idag var det som sagt bättre och med lite övning tror jag att det blir superbra :) Har ju faktiskt bara longerat honom med den där selen 3 gånger tror jag det är. När jag kom hem blev det ju tvätt för hela slanten så man springer ju som ett skållat troll upp och ner från tvättstugan. Sedan kl 6 var det möte ute på gpk eftersom vi ska ställa upp med ett DIV 1-lag. Det ska bli så jäkla roligt och sen är det lite extra kul att det är vänner som jag känner sen långt tillbaka och några av oss har ridit i lag förr tillsammans, fast på ponny. Sen är det två nya som vi träffade idag och dom verkar jättegulliga så de kommer bli kanoners tror jag! Första omgången är den 4 maj i tierp och sedan är det två omgångar uppe i sundsvall som är lite mer avgörande. 
 
Nej nu ska jag minsann försöka packa åtminstone någorlunda klart här. Vet ju att jag kommer vända upp och ner på väskan ett X antal gånger innan den stängs för sista gången imorgon. 
 
IMORGON ÄR DET LONDON SOM GÄLLER!!!
 

Onsdag

Blev klar med skoluppgiften ganska snabbt, dock var den rätt krånglig. Var och hämtade boken jag behövde igår och då hade jag noll inspiration att sätta igång så jag sköt på det tills idag, dagen innan som vanligt. Men som sagt nu är det klart och efter det tog jag en pw i ett blåsigt Gävle, det känns som att det är oväder på G. Ska hämt andan lite nu innan jag ska åka till stallet!



onsdag

Welcome onsdag med nästan lite solsken! Man blir genast lite gladare när man drar upp rullgardinen och ser att det inte regnar. Jag har precis käkat lite frukost och läst tidningen. Inte alla dagar man har dessa lugna mornar, så det är helt enkelt lite bra att passa på när man kan. Sprang även ner i tvättstugan för att se om det fanns tvättid nu på morgonen istället för min bokade tid ikväll. såklart var det upptaget nu, så jag får helt enkelt ägna min tid åt att tvätta och packa ikväll istället, i sista minuten som vanligt. 
 
Nu sitter jag och pluggar lite inför en grej som ska redovisas imrogon. Dock kommer inte jag vara med eftersom jag flyger till London imorgon. Men jag får såklart bidra med mitt strå till stacken ändå :) Ska åka ut till stallet lite senare och longera Caesar tänkte jag, och sedan ikväll ska jag iväg på möte kl 18 och sedan TVÄTTA TJOHOO.
 
En brunhårig anzoo. När jag har varit blond ett tag vill jag ALLTID bli brunhårig igen. Så nu sitter jag här och är sugen på att bli mörkare igen. what to do?
 

Tisdag

New in! Älskar den :)





Tisdag


 
Nu ska jag traska ner på stan för att handla lite saker jag ska ha med mig till London!


tisdag

Idag var jag uppe i skaplig tid minsann eftersom jag hade fått tid hos tandläkaren. Har haft problem med min framtand hela mitt liv typ så det var dags att fixa den igen. Men skönt att ha det gjort innan london och det gick väldigt snabbt och smidigt :) Åkte förbi och sa hej hos mamma innan jag åkte hem och nu har jag precis ätit lite sen frukost. Idag har jag lite att göra så det är bäst att jag sätter igång med mina sysslor!
 
Chinatown i Malaysia!
 

Måndag

Denna regniga dag har bestått av stallet och massa fix här hemma. Bland annat städning, matlagning och sedan Malin och mamma på besök för lite middag. Lagade köttfärssås och färskpasta och det var riktigt gott. Till efterrätt blev det fruktsallad som också var lyckad, hur man nu ska kunna misslyckas med det... Nu är det dags för lite tv och även plugg!



Måndag

Snacka om att lördagen tog mina krafter, haha. Men jäklar vad skoj det blev och en såå lyckad kväll!!!! Härliga tjejer, snittar, bål+vin. Det kan inte gå fel Heheh... Igår var jag trött men ryckte upp mig och tog en lunch med josse. Sedan hem en stund och tog en liten siesta innan det var dags att röra sig mot helt enkelt, gävles bästa restaurang. Har aldrig gått därifrån missnöjd och de är alltid så trevliga där :) 









Lördag

Blev inringd på jobb idag så jag är på Bodyshoppen 10-16 :) så roligt! Sedan ikväll blir det partyyy med massa härliga tjejer!

Igår var det värsta mysdagen. Fixade sommardäck på bilen, red i det härliga vädret och sedan tog jag och Freddan en promenad i boulongern! Skulle ta en nap på tjugo min som resulterade i ca 3 h..... Inte så smart kanske men så blev det. Sedan var det kalas och lets dance på kvällen :)





onsdag

Idag har jag tagit en dag ledigt från allt som har med skola att göra, och det var så jäkla välbehövligt. Har gått och gruvat mig för tentan som lämnades in igår! Men nu är den ur världen förhoppningsvis om jag inte får någon komplettering eller omtenta om jag har riktigt otur. Som sagt så har jag tagit det riktigt piano idag. Nu på eftermiddag har jag och freddan varit på ica maxi och handlat litegrann och sedan har jag städat och donat lite här hemma innan det blev middag! Schnitzel, potatis i ugn med fetaoströra, mmmhm :)
 
Försökte även sitta ute och sola lite idag men det är lite för kallt fortfarande. Vill ju sätta igång med brännan inför sommaren så snart som möjligt liksom! hehehe.. Dock kommer jag nog inte bli såhär brun som jag var hösten 2012...Helt sjukt brun var jag ju faktiskt! åååh vad jag längtar tillbaka :(
 

onsdag

Var ute och gick en pw med emelie imorse vid 7 snåret. Så jäkla härligt och det är lätt den bästa starten på dagen med min homie! När jag kom hem byttre jag om och stack till stallet direkt. Gick med caesar till ridhuset och longerade honom lite. Kan väl inte säga att det gick jättebra men det var inte katastrof iallafall. Han blir så sur hela tiden på mig och då blir jag irriterad på honom, haha. Men med lite träning så kanske det blir bättre :)
 
Nu har jag tagit ett bad och smörjt in mig i med min favvo-bodybutter från jobbet och kikar ikapp på topmodelavsnitten som jag missade förra veckan och denna vecka. 
 
 

Tisdag



tisdag

JAG DÖR vad trött jag var när jag klev upp. Har inte sovit så bra den senaste tiden så när jag väl kliver upp är jag typ hur trött som helst. Iallafall så är det plugg idag igen heeeela dagen eftersom vår hemtenta ska in ikväll. Dum som jag är satt jag inte med den något alls nästan i helgen på tävlingen eftersom jag var så trött när jag kom hem till hotellet. Blev långa och sena kvällar där så när man väl kom hem så ville man bara mysa ner i sängen och ta det lugnt. Men men, idag får jag skylla mig själv att jag inte är klar och har skickat in. Men det är skönt ialalfall att man har hela dagen på sig idag. Ikväll är det träningen igen och antar att det blir rätt lugnt eftersom jag har tävlat i helgen. Han fick ta det ganska lugnt igår för tror faktiskt att resan tog rätt hårt på stackarn :)
 
Well well, nu ska jag dyka ner i plugget och försöka bli klar med skiten! 
 
 

.

RSS 2.0