Ibland talar oddsen för en

Nu är allt packat och klart, tror jag. Och hoppas, annars blir det inte kul. Kommer väl komma på när vi sitter i bilen på väg till arlanda att jag glömt något. La mig i soffan precis och för tillfället kollar jag på någon skitläskig film som jag vet att jag inte borde se ensam. nu återstår 6 timmar till uppstigning och jag har fortfarande inte bestämt mig angående om jag ska sova lite bara eller fullt ut. Jag fick igen väskan till slut också, efter mycket om och men. Förstår inte hur jag kan lyckas packa så mycket jämt, blir alltid samma visa everytime. Just nu har jag lite ångest över dom som jag inte vill åka ifrån, you know who you are.  :) 

Vi kommer komma fram imorgon runt 8 på kvällen tror jag. Så det blir en lååång dag för min del. Malla ska ta med sin dator så jag kommer nog blogga en del, hihi. Det var nog allt för idag tror jag. Kan ju hålla tummarna att jag överlever den hemska flygresan, gud jag får panik bara jag tänker på det.

Juste, glömde berätta om halkbanan!!! Jag ska fatta mig kort. Det var så sjuuukt jävla kul! och jag var faktiskt bra, en av ledarna sa till och med att jag var riktigt bra på att bromsa. Inte illa för att vara jag. Hade tur att jag hamnade med en schyst tjej också, looove it.
Nä nu så måste jag sussa.. Puss så länge, gonna miss ya.




If you love something, set it free. If it comes back, its yours. If it dosent it never was

mexxxxiccooooo

Nu jävlar är resan nära, gud kan knappt fatta det själv! Inatt bär vi av härifrån Gävle mot arlanda. Eller inatt är det ju egentligen inte, halv sex på morgonen.. Alltså 10 timmar, inte mycket alls. Men för mig är det natt iallafall, så funderar på om jag bara ska sova någon timme och sedan gå upp för annars kommer jag ha så svårt för att gå upp. Jaja, det tål att tänkas på. Har åkt med lite grejer från hille till strömsbro nu också så att jag kan starta den riktiga och slutgiltiga packningen här. Gjorde även min debutnatt på skolgatan inatt också, gick mycket bra :) Hade myyyysigt, hihi. Tror jag kommer trivas riktigt bra här, jag och min säng kommer väldigt bra överens. Tänker nog börja kalla den för himmelriket. 

Igår skulle jag hänga med massa tjejer i hagaström, men eftersom jag skulle bli så sen så hookade jag upp med luvan istället. Drack drinkar och myste massa, hihi. Sedan fick vi skjuts till stan och då blev det Goya för våran del vid halv 1 tiden, lite lagomt sådär. Hade  skitkul igår igen, kommer inte ihåg senast jag hade tråkigt ute. Är ju precis så det ska vara ;) men som tur är så åker man ju på en liten rehab-resa i två veckor, så kanske kan bli hyfsat återställd iallafall. Packningen då? Jo, väskan är så fet att jag inte får igen dragkedjan och då har jag inte ens lagt i allt som jag ska ha med mig. Vet inte hur detta kommer sluta, men jag hoppas på ett happy ending. Viktigast är ju egentligen bikini och lite finsaker, sen får man väl se vad som åker i och ur.

Nu måste jag återgå till the packing om jag ska komma någon vart innan midnatt.
återkommer inom en snar framtid. Hug

And here's all your lies


you should’ve said no, you should’ve gone home
you should’ve thought twice before you let it all go
You should’ve known that word, ‘bout what you did with her
Get back to me

And I should've been there, in the back of your mind
I shouldn't be asking myself why
You shouldn't be begging for forgiveness at my feet...
You should've said no, baby and you might still have me

I can't resist before you go, tell me this
Was it worth it, Was she worth this?
no, no, no, no, no, no



There's nothing you can do that can't be done.

men skön match... jäääävla värdelös så det var stört. Köpte en lott också men inte fan vann jag på den heller. Inte riktigt mina dagar nu på senaste tiden alltså. Efter regnet kommer solskenet och är väl dags att solen tittar fram snart kan man ju tycka, för både mig och stackars brynäs. Haha, men jag och malla hade så mysigt ändå vi. Dog lite vissa stunder alltså ♥ Me like ya. Nä nu ska jag börja rota lite i min urplockade garderob och fram med resväskan! Är ju dock lite drygt att halva garderoben är i strömsbro och halva i hille vilket gör packningen liiite jobbigare. Kommer stå där på lördag och gråta för att jag inte började tidigare... Så förutsägbart. Borde ha börjat förra veckan istället, då hade allt varit välplanerat. Men idag inhandlade jag iallafall hårinpackning som jag sa, och det blev även en tischa med mig hem. Glad blev jag iallafall när jag såg att 6000 rullat in på kontot utan någon speciell ansträngning ;) hihi.

vad som inte heller är så kul är att jag ska åka på halkbana imorgon, helt by myself. Blääääääää vill gräva ner mig för jag vill inte, vill inte,vill inteee. Kommer sitta där helt ensam och kommer antagligen få åka med nått random som jag varken känner eller vill känna. Hade ju hoppats på att få sällskap, men det blev ju inte så till slut tyvärr. Kan ju hoppas på att jag överlever den lilla utflykten. Det enda positiva är väl att man får ta med sig matsäck, thank you God. Och kan ju lova att hörlurarna kommer vara min bästa vän under dagen. Men roligast av allt är ju ändå att bussen går klockan 7 (?!) från stan. Vill gråta, helt seriöst. Behöver egentligen inte gå och lägga mig eftersom det är så sjukt tidigt, det finns liksom inte på världskartan att jag kommer upp imorgonbitti klockan 6. Haha, gud vad jag tycker synd om mig själv just nu. Livet är då inte en dans på rosor.












Torsdag 28 oktober

Sitter och kollar på MTV nu, super sweet 16. Fan vad jag också hade velat haft feta festen och jaa, allt sånt. Vore fel att vara rik som ett troll och kunna göra precis som man vill eller köpa exakt vad man vill, voooore det fel då? Näää. Ibland får man faktiskt vara lite avundsjuk på vissa, punkt slut.
Nu väntar jag bara på att malla ska bli klar någon gång så vi kan gå ner på stan och köpa det som behövs. Det viktigaste är iallafall HÅRINPACKNING, annars kommer jag bli skallig inom kort. Sedan är det ju bara ett + om jag hittar något annat passande som faller mig i smaken. Efter stan drar vi hem igen och äter, sedan blir det hockey. Kan ju alltid hoppas på att det inte blir en lika tung förlust som sist. Kul början den nya målisen fick liksom, tyckte så sjukt synd om honom. Kan ju önska honom ett lycka till idag, för det lär ju behövas :)

Nä nu börjar blixten bli klar tror jag, så nu är det time to go.
Be back later fellas. pöss



3 dagar

Should have said No

Mallan är ju inte jordens raket iallafall, så fruuuktansvärt seg! Är förövrigt skitavis på henne för hon har köpt en ny dator. Hihi hon ska ta med den till mexico, så då kan jag blogga också och hålla er lite uppdaterade på andra sidan jordklotet. Vi ska iallafall ta en ridtur när snigeln anlänt, sedan skulle jag faktiskt behöva åka ner på stan och köpa hårinpackning. Mitt hår börjar likna ett skatbo så nu är det kanske dags att köpa en burk med lite healing. Skulle även behöva inhandla lite annat nödvändigt. Får helt enkelt ta med mig packlistan så jag ser vad som saknas och behöver inhandlas. Måste också hinna träna en snabbis idag, när det blir är fortfarande oklart. Jaja, nu ska jag changa clothes så att jag kommer någon vart idag. See ya later aligator! v


It's strange to think the songs we used to sing
The smiles, the flowers, everything is gone
Yesterday I found out about you
Even now just looking at you feels wrong


Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.



" It's hard to wait on something you know might never happen
but it's even harder to give it up when you know it's everything you want."

Med detta säger jag godnatt.

*

Måste sno det här finafinafina klippet från emelie! Spelas ganska högt på min dator just nu:)
Vafan jag känner mig som en riktig såpa nörd, inte okej egentligen. Men lika bra att passa på att titta på svenska programmen medans man kan. Paradise är det som gäller för mig just nu, men det verkar gå mer utför hela tiden, inte ens bra den här säsongen. Packningen då? Gick ju inte sådär jättebra, tror jag spar mig lite till. Är inte riktigt redo än alltså:) Nä, nu ska jag kika vidare så jag inte missar bråket. puuuuuss

''Vi tyr oss till det gamla istället för att acceptera det som är nu."

Uhhh, känner mig slaktad i kropp och skalle typ. hihi, men har faktiskt varit duktig idag. Har hunnit träna 4 gånger idag, det låter helt sjukt nästan. Yogan var iallafall helt klart jobbigast idag, sedan blev det lite mysgym med josy. Hon ska få ett nytt namn nu av mig, eftersom hon är så crazy på vägarna. Nära-döden-upplevelser, okryddat. Men Vill ju inte bli bannad från röda faran så måste ändå erkänna att jag diggar att åka bil med henne, lite sådär mysigt faktiskt. Imorgon tänker jag ta en fet sovmorgon iallafall, det förtjänar jag kan man ju tycka. Nu är det soffhäng som gäller, först Greys och sedan är det Kungarna juuu. Tror det är sista avsnittet, då börjar jag gråta nästan. Börjar ju gilla det mer och mer, speciellt jockiboi. Han blir ju ba skönare och skönare.

Jag och malla har skrivit en lååång packlista idag också, och vi kom fram till att det kommer bli svårt att få plats med allt i väskan. Måste nog tyvärr skära ner på lite grejer, hur nu det ska gå. Tänkte faktiskt ta fram resväskan idag och börja plocka i lite smått sen :)  i diiiie, blir nervöööös.

hahahaha, nu är det kungarna. Tråkigt att pudding drar hem, men skönast just nu är ändå nemo som går och handlar i bara täcket. herregud, underhållning på hög nivå. ♥

To the moon and back

Vaknade klockan 5 imorse, vad är felet? Jag som aldrig brukar vakna annars. Är ju omöjlig när det gäller sömn annars. Tränade med corsa imorse och hoppade lite, gick bra :) Är ändå inte några tävlingar nu så hon får gå lite lugnt bara, sen blir det väl lite vila i slutet på november eller så. Jag gick och solade 20 min, sedan traskade jag hem till malin och våldgästade henne lite. Vi åkte och handlade lite och därefter brummade vi vidare till korpen, zumba-pass på schemat! Hahahaha, det är så sjukt kul även fast man är sämst :D Skulle kunna gå på det varje dag om jag kunnat, men får väl nöja mig med då och då istället. Det är ju bättre än inget liksom. Instruktören är typ hur bra som helst också, och det är grymt skön musik.

Nu sitter jag hemma hos malla och hon håller på och gör iordning middagen inför ikväll. Duktig flicka som gör iordning lyxmiddag till sina gentlemens. Tänk om man hade det så bra alltså, ojoj vad livet skulle leka.  stålmallan kan hon. Hoppas iallafall på en liten matlåda till mig, men det tvivlar jag på.
Vi ska ner på stan om en stund och fixa lite presenter och jag ska inhandla det sista inför mexico, sedan är det bara att börja packa typ. Som vanligt kommer väl jag packa ner alldeles för mycket och det kommer bli en fet övervikt. Vill ju inte att planet ska krascha så lär väl snåla lite med packningen iallafall. Nä nu börjar det bli lite brådis om vi ska hinna med tidsplanen. pusselipuss




"Accepterar du att jag är den jag är så slipper du bli upprörd när du upptäcker att jag inte är den du tycker jag borde vara och besparar dig alla de besvikelser som beror på dina egna orealistiska förväntningar"

It might be easier to say than to do

Tur att det finns vissa som kan få en glad :) Är egentligen inte trött alls, men ska faktiskt upp farligt tidigt imorgon. Sova bör man annars dör man. (iallafall på morgonen när man kliver upp) Det såg jag ju imorse.. Ooh ja, jag har nog aldrig varit så less som jag var imorse när jag klev upp, då hade jag kunnat döda den som stod i min väg. Då var det inget som stod rätt till, och det gjorde ju inte saken bättre att det var flera minusgrader ute. Det kan fan lika gärna komma snö nu, doesn't matter to me. Jag verkar ju ändå aldrig få bestämma hur det ska bli när det gäller något. Nähädå, men man måste mjukas upp lite lätt på morgonen ibland, vilket inte alltid är det lättaste. Den som klarar det är värd ett nobelpris, helt klart.

Nu ska jag och min bebis sova. Det är ett hektiskt schema för min del imorgon, så egentligen finns det bara en sak som gäller nu. Jag behöver ladda mina batte, annars kommer morgondagen bli min död. Lika bra att ha mycket att göra så slipper man gå runt i sin bubbla & grubbla. Lättare sagt än gjort, ja.

Remember me

Forgot to tell yaaa. Igår såg jag ju Remember me. Jag hade inga förväntningar på filmen alls för att den har ju inte fått speciellt bra kritik vad jag har sett iallafall. Eftersom jag redan var helt nollställd så satte jag bara igång filmen utan någon tanke alls. Personligen tyckte jag den var skitbra. Kan egentligen inte säga varför, men jag kände verkligen igen mig känslomässigt vissa stunder på både gott och ont. Det var väl också min typ av film, så jag antar att det var därför jag fastnade för den. Vid vissa filmer så blir man ju kär i kärleken, när det både är skratt och tårar. Precis som det ska vara I guess. Den var så sjukt sorglig också, visste inte vad jag skulle ta mig till när filmen var slut. Ville bara se meeeer. Orättvist slut :( Men den rekommenderar jag starkt! :)

Tyler är en ung man med ett ansträngt förhållande till sin far, efter en familjetragedi. Tyler tror inte att någon någonsin skulle kunna förstå det han genomlevt, tills den dag han stöter på Ally. Mot sin vilja dras Tyler till Ally och snart kan han inte kämpa emot sina känslor för henne. Kärleken till Ally gör att Tyler får hopp om livet igen, men snart uppenbarar sig saker som hotar att driva paret ifrån varandra.

Want you to make me feel like I'm the only girl in the world

Imorgon blir nog jag en strömsbro-bo för er som inte visste :) Mitt rum är väl så gott som klart nu, är lite tavlor som ska upp men det viktigaste är där. SÄNGEN! Sen är det väl en del som inte är klart i resten av boendet liksom, men det kommer tids nog :) Inatt vaknade jag klockan 4 och kunde inte somna om, helt sjukt var det. Är ju alltid kul att få sova typ 3 timmar. Klev upp sju och åkte iväg och tränade. Var tillbaka hemma vid 10 tiden så då försökte jag sova, så fick väl lite sömn nu på dagen åtminstone. Mamma kom och hämta upp mig så åkte vi ut till valbo köpstad och inhandlade bland annat en kamera till mig och även lite småsaker som behövdes, gööttt. Gick och solade en stund, sedan tog jag en powerwalk och rensade tankarna lite. For därefter hem till mitt andra hem på skolgatan och grejsade lite, sedan åkte vi och köpte mat och nu har jag hamnat i soffläge framför TVn och Desperate. Precis vad jag behöver idag, det är alltid en början.
 
nu är jag glad för sitter och pratar med mickis! snart kommer vi till dig, woohooo!! Är nästan lite overkligt, det har gått så himla fort från dagen när vi fick reda på att resan skulle bli av. Har så mycket att ta igen nu så kan helt klart behövas 2 veckor. Har saknat våra deep-talk vääärldsmycket, och behöver lite kloka råd från dig nu. Egentligen borde man kanske börja kolla så att man har allt man behöver så att det inte blir sistaminutenstress som det alltid brukar bli. Det får nog bli imorgon eftersom det endast återstår 5 days!
Herrejävlar, blir nervös bara jag tänker på det.



“What I wanted? I wanted you to fight for me! I wanted you to say that there was no one else you could ever be with and that you'd rather be alone than without me”
B.D

What am i supposed to say when i’m all choked up that you’re ok

Ja, vad ska jag säga. Finner egentligen inga ord, det är helt tomt. Har så mycket inom mig nu men det går inte att formulera på något vis hur mycket jag än försöker. Borde aldrig haft förhoppningar för då hade jag sluppit besvikelsen som alltid kommer i efterhand. Var dum nog och trodde väl mer än så, vilket var så fel eftersom allt är helt bortkastat. Just like a hurt lost and blinded fool.

Nu ska jag se Remember me och dö lite, hejdå

.

It's time to face the truth.

Too good to be true

När jag var ute och red så lyssnade jag på morden i Malexander, så himla hemskt.. Vilka idioter det finns, dö era jävlar. Emelie hjälpte mig att fixa det på mobilen igår, så det är ju en perfekt syssla när man inte har något att göra eller så sätter man på någon spännande dokumentär när man är ute och går eller vad som helst. Det är iallafall vad jag ska göra i fortsättningen. Hade tänkt att lyssna på den där göteborgsbranden imorgon och ta en powerwalk. Finns ju så många olika att välja mellan så det är ju svårt att välja nästan. Ajaaa, Efter ridturen blev det en riktig dundermåltid till middag iallafall, så sjukt gott. Älskar mat över allt annat ibland.. Sen har jag bara hunnit duscha för nu är det gossip som man absolut inte får missa. Sen får jag skynda järnet och fixa iordning mig eftersom jag ska gå på bio ikväll, den där Facebook-filmen som verkar skitbra!
Ska även försöka lägga in lite bilder senare, hur man nu gör det.. Hahaha tekniska jag liksom.
Återkommer senare fellas ♥





bloody sunday

Hade så gääälet kul igår! Var sjukt mycket folk ute vilket bara gjorde saken bättre. Jag och emelie drog en spontanutgång då vi upptäckte att vi var sugna på när klockan var typ 7, så det var ju bara att tagga om fort som fan. Började lite hemma hos mig, sedan begav vi oss till saints en stund innan vi traskade och mötte upp malla och hennes lööövely friends utanför goya och gick in med dom :) Avslut på kebaben, blev dock ingen mat för mig.. Hahahaha, men det var då jävligt kul där ändå! tack för en aaaawesome kväll rå everyone

Med tanke på vilken tid jag kom hem imorse så blev det en fet sovmorgon idag. Har inte hunnit gjort någon nytta ännu, tänkte vänta lite med det. Ingen brådska här inte.. Så nu ligger jag i soffan och ser robinson eftersom jag missade det sist. Heja lag Erik, men endast för att det är så synd om dom efter alla dessa förluster.
nu ska jag kika klart, sedan ska jag bege mig ut i stallet :) puss på er


är nog lika sliten idag som jag var här

So just save your words and I'll fade away

Andra natten irad jag sover så sjukt jävlad dåligt. Är helt omöjligt! Har hört att man brukar sova dåligt när det är fullmåne, och det har det faktiskt varit dom två senaste nätterna. Så jag somnade nog inte förrän typ 5 imorse. Det går verkligen inte att sova när man ligger och grubblar över saker som inte ens är värd att tänka på. Nog om det iallafall, ny dag nya möjligheter liksom. Längtar till ikväll! :) och hoppas på en bättre natt.  myys



Too much of anything can make you sick
Even the good can be a curse
Makes it hard to know which road to go down
Knowing too much can get you hurt


Anything that's worth having is sure enough worth fighting for.


 


.


Fail.

Somliga behöver man mer än andra, medans andra inte ens existerar längre.

All is said and done.

Kunde inte sova igår, blev så irriterad att jag inte visste vad jag skulle ta mig till och då kunde jag ju absolut inte sova. Var ju även kul att klockan stod på 8 idag då liksom, inte alls tungt att gå upp... Trodde det var mitt i natten när alarmet slog på, men nej då. Men nu är jag uppe iallafall och redo för lite jobb! :) Jobbar väl till 5 tiden någon gång, och denna gång hoppas jag verkligen inte att jag behöver vara ensam sista timmarna. Sedan blir det lite stresshets hem och fixa mig. Har en rolig kväll att se fram emot iallafall så förhoppningsvis går dagen fort :) Återkommer kanske senare idag om det är lugnt på jobbet. ha det götttt, puss



hokkypokky

Värsta mysdagen idag juu. Vi åkte in till stan och köpte lite böcker, och jag hittade min bok så jag blev väldigt happy. Köpte även en annan grej, det var typ massa olika citat från twilight-filmerna. Dog lite när jag såg det, jag som är lite besatt av såna fina saker. Så den klippte jag till på också. Sedan blev det maaaat på mitt favvofik café lounge, kunde inte motstå varma mackan idag, ibland går det bara inte. Blev även en snabb shoppingrunda, vilket gjorde min ääännu gladare. Sen var det ju bara hem och skynda sig lite eftersom jag och Josy bestämde oss för att gå på hockey. Min snälla morbror frågade om vi ville ha biljetter, så varför inte liksom. Vi tog oss dit helt själva, och även hem trots att det var ren kaaaaaaaaaos. Guuuud trodde det skulle bli min död. Men vi överlevde till slut, mot mina förväntningar. Matchen var bra tycker jag, riktigt spännande :) Så nu till den ännu mer spännande saken, eller hemsk också. Det åkte förbi skitmånga brandbilar, så jag tvingade mamma att köra efter dom, och till slut hamnade vi i åbyggeby typ. Där brann det tror jag, eller jag såg inte så bra eftersom det var fullt av brandbilar och poliser, men såg att det kom eld ur skorstenen. Jag hoppas av hela mitt hjärta att ingen kom till skada bara och att dom fick stopp på det hela. Man får väl läsa tidningen imorgon och se vad som hänt..
Sällan jag, världens mest nyfikna.



Don't come around here no more.

Whatever you're looking for
Don't come around here no more.



mmhm, whatcha say

Man slutar ju aldrig förvånas iallafall, det är så sant som det är sagt. Du kanske borde tänkt på konsekvensen, mer än kicken, idiot. Aja, Vaknade tidigt imorse men orkade inte riktigt kliva upp så låg kvar och kollade två avsnitt av OC istället. Gjorde upp lite planer för dagen och begav mig sedan ut i stallet. Var ju så jävla kallt så det var bara att slänga på sig vinterjackan och tjockvantar. Om man fryser såhär nu, undra då hur det kommer vara i december :(  Är ju inte något man längtar efter direkt..

Klockan 4 ska jag möta upp mamma och malla på stan. Vi ska käka lite mat och sedan ska vi köpa en varsin bok som vi kan ha med oss till mexico. Antar att det kommer bli ganska mycket tid över till att inte göra något alls på stranden så då kan det ju vara bra att ha en bok. Tänkte ta fjärde twilight boken, vad nu den heter :)

åhååå, längesen.. DM-guld, lycka :)

"People that are meant to be togheter always finds their way in the end".


my baby and I

Min älskling har nu hamnat i goda händer. Malla är på väg hit, så hon ska hjälpa mig med allt. Det är ju alltid drygt innan man kommit igång ordentligt med alla installationer och jaa allt vad det nu heter.. Har försökt gå in på iTunes och göra det där man ska göra, men gick ju åt helvete och slutade med att jag blev så irriterad att datorn åkte i golvet. Så tänkte att hon skulle få fixa det där så att inget annat/annan kommer till skada. hehehe..

Har bestämt mig för att gå på yogan ikväll, kan bli mysigt med tanterna tror jag. Gillar onsdagshänget, så det blir  lite tråkigt eftersom jag kommer missa två pass när jag är bortrest:( Får väl göra lite solhälsningar i solen jag då, inte så illa det heller kanske.

zzzzzumba

Nu får jag brev hem nästan varje dag, så himla spännande faktiskt. Jämt när man var liten ville man ju alltid få brev, och var grymt avis på mamma och pappa som alltid fick. (Dock visste man inte att det var räkningar) Men som tur är behöver jag inte betala räkningar ännu, så det är fortfarande roliga brev som kommer till mig!

Idag var det som sagt zumba som gällde på lunchen. Faaaan vad roligt det var idag, mycket bättre än första gången! Inte så konstigt heller kanske eftersom man var helt lost sist.. Det var så skönt att vi inte var så många heller, så det var bara att släppa loss och shaka. Ett skönt pass avklarat :) Tänkte gå ut och gå en sväng om en stund också, är så skönt väder ute så vore ju dumt att sitta inne. Ella den jäveln sviker mig ikväll på yogan, så får se om jag går dit ensam eller om jag bojkottar.

ååååååååååh gaaaaaaad så glad jag blev nu!!! :D :D Telia ringde precis och min iphone har kommit nuuuuuu!! så tänker åka och hämta den nu nu nu nu hihi. see ya later fellas!

.

Frågan är ju vilken idiot det är som bestämt att paradisereprisen ska vara 23:20 ikväll... Får väl helt enkelt hålla ut tills dess, tur att det finns saker som gör att tiden går fortare iallafall :)

we're not the same



Inte dåligt spännaden desperate är heller.. Gääälet bra program, helt klart min favvo!
Har även bokat in lite träning för denna vecka. Imorgon är det zumba, torsdag är det core och fredag är det zumba igen. Nu jävlar ska träningen tas på allvar, mexico är skrämmande nära nu när jag tänker efter... Ska försöka ta mig ut på lite promenader också, bara det inte regnar för då blir det inget ;) hihi. Om två veckor befinner jag mig på andra sidan jordklotet typ, scaaaary. Gruvar mig jättemycket inför flygresan, hur nu den ska gå.. Hoppas att det går att sova på planet, för då underlättar det en del för mig :)

hold tight

Är så glaaaaaaaaaaad!!!! :) Det är för bra för att vara sant nästan. Skulle ju inte vara så dumt om det höll i sig nu. Det gjorde ju inte saken sämre att det gick verkligen skitbra idag på träningen, synd bara att säsongen typ är över. Känns bara bättre och bättre för varje dag som går så jag hoppas att få starta en sista gång iår innan vintern kommer :) Då skulle life vara fullbordat!

upppps nu börjar depserate!
hörs sen v

Paperplanes

Mysig kväll igår :)
Nu väntar jag bara på att dönicken ska höra av sig så att man får något gjort idag.
Men som vanligt inte snabbast i stan... så det blir väl till att vänta råååå.

God bless the broken road

Det är med skam jag erkänner att jag och josse nobbade träningen imorse för lunch istället. Fan, blir så besviken på oss. Men imorgon tar vi nya tag, då är det fan hårdträning som gäller för bådas del ;) Så här får det helt enkelt inte fortsätta med tanke på mexico-resan som börjar närma sig med stormsteg. Om två veckor är jag i mexico, känns lite sjukt faktiskt. Men ska bli så otroligt skönt och roligt att åka iväg med la familia och träffa mickis som är alldeles för saknad här hemma i kylan :) Har även förhoppningsvis sålt min mobil idag! Eller det ringde en kille idag och var intresserad, så det kan vara löst i morgon. Skulle bli världens gladaste då :) Men han bodde i värnamo så vetefan hur det ska lösas, vill ju va säker på att man inte blir blåst. Är ju min debut när det gäller att lägga ut saker på blocket och sälja ;) så skulle ju inte vara roligaste början att bli blåst, så lär ju vara på den säkra sidan. men hoppas iallafall!! :)

Playin' hot and cold

vad mer kan man begära på en söndag liksom än vad som pågår och redan varit? Sounds great to me.

Lucky Guess

Det blev alldeles för sent för min del igår, vilket gjorde mig dödstrött imorse. Sen var det ju en annan femma att bli väckt tjugo över 4 av olika anledningar, är ju alltid kul liksom.. ;) Följde med ut och coachade ronja och lucky idag på fältis och det sjuka var att man fick gå ut från ridhuset för att värma sig utomhus? wierd.. Dom var iallafall bäst som vanligt, vann båda klasserna:) Min fina kommer alltid vara bäst i mina ögon!


This thing I have with you
Is not a feeling
A sense it is more
Like a state of mind

And I can't be holding on

Kvällen har varit suuuuper. Det blev hockey med Sandra och Linda, sedan hookade jag upp med josse och körde drivern på donken. Underbara lördag.. Åkte till strömsbro-cribet först, sedan hem till Hille där vi stannade. Eftersom kvinnan varit  borta en vecka så har hon missat en del, och det har även jag så vi pratade på som om vi aldrig gjort något annat. Så nu har vi haft lite paradise marathon eftersom vi har hunnit missa något avsnitt, så kan ju inte ligga efter nu redan. Ska försöka sova lite nu eftersom jag ska upp vid 8 tiden..
goodnight fellas ♥



Want you to make me feel like I'm the only girl in the world

somewhere over the rainbow

Buuu mår absolut inte som jag förtjänar tycker jag. Känner på mig att jag håller på och bli sjuk också, ännu jobbigare.. Jaja, nog om det va. Igår spenderades kvällen först hos Carina som fyllde år. Där blev det smörgåstårta som var godast everrrr och sedan bullar och fika, as gött. Blev idolmys också och som vanligt var olle helt amazing, min älskling. Sedan skjutsade malla mig fort som fan till emelie där förfesten skulle hålla hus. Vi kan det där med att förfesta har jag märkt ;) Avslut på goya innan det blev hemgång och mys :) väldigt nöjd över kvällen, kunde ju inte blivit bättre liksom. Är så trött nu så tänker ta en powernap för ikväll blir det hockey med Sandra. Hon taggar utgång, dock är inte jag fullt lika taggad på det idag..

When I see your face

Blev lite inhandlat idag på stan, riktiga spontanköp skulle jag vilja säga. Lunch som var godaste på länge bland annat. Även en tjocktröja som bara hängde mitt framför min ögon så det var nog ödet. Sedan blev det en tischa på carlings också som va snööögg och skön, så den fick jag med mig också. Strumpbyxor för den delen också, behövs alltid. Och sist men inte minst.. Ett par skor då det uppstod kärlek vid första ögonkastet. Ett par kängor som var varma inuti, som jag har letat.. Så nu är jag fullbordad och redo för vinter. Och för er som inte varit ut något idag eller kollat ut genom fönstret så har det SNÖAT, helt sjuk!! Det är ju för fan bara oktober..

Nä men nu kommer mallan så vi ska bege oss ut i ylan igen, kul.. Not.
Så nu tänkte jag gå ut och sjunga lite It's cold around me för henne, så hörs väl senare om jag inte förfrysit.

'



Time will tell

Vaknade återigen av plingklockan på nedervåningen vilket gjorde att jag flög upp ur sängen. Vågade dock inte gå och öppna, så kikade ut lite genom fönstret. Hade ju varit lite pinsamt om den personen sett mig för det måste sett alldeles för fult ut.. Iallafall måste det varit någon jag känt eller något liknande eftersom personen hade nyckel. Hade inget hår på huvudet så måste nog varit en av det andra könet. Den var här i ca tio min då jag var på helspänn, men sen slapp jag oroa mig mer. puhhhh! :)

Har precis tagit en varm dusch så ska slänga i mig lite frukost strax och göra mig iordning. Ska möta emelie på stan vid halv 1 tiden för lite lunch och mys :) Skulle behöva något nytt i garderoben också om inte plånboken ekar alltför mycket. Behöver även gå till bilskolan och boka upp sista körlektionerna.. gaaah det börjar närma sig.

nu kurrar magen, återkommer senare idag :) Have a nice day everyone.
puss

Spooky

Åh herregud så rädd jag blev alldeles nyss. Det blåste till så mycket ute att en duk som ligger på bordet på altanen utomhus blåste upp i fönstret så att jag nästan höll på att få en hjärtinfarkt.
Det gör ju inte saken bättre att jag är mörkrädd... buuuhu:( Känns lite småläskigt.



Nu är det paradise som gäller. Trodde det började vid 11 tiden, men dom har ju tydligen bytt tid så missade en stund i början. Den som borde åkt idag var nog Andreas tyvärr, även fast han är söt. Han verkar ju faktiskt inte riktigt fatta vad det går ut på, haha stackarn :) Falska bitches finns det gott om iår iallafall.. hehe. Ska göra iordning lite kvällsfika när det är slut sen tänkte jag försöka sussa lite :) Har en hel del att stå i imorgon så måste ju vara lite utvilad hihi. hoppashoppashoppas!!
goodnight fellas! ♥

Every whisper
Of every waking hour I'm
Choosing my confessions
Trying to keep an eye on you
Like a hurt lost and blinded fool

Sometimes you can't make it on your own

Ligger i soffan nu och kikar Robinson, och det är helt stört vad ojämna lag det är. Tycker synd om dom som verkligen kämpar. Vissa är helt kokko, hahaha men gurkan är så skön.. Kan inte sluta skratta åt honom när han säger att han inte kan äta coccos för att magen säger ifrån. (har funderat i typ en kvart över hur coccos stavas) Det enda han verkar gilla är kebab typ. Så när han började käfta med paolo och han var så less den stackarn :D Han tror att han kommer överleva på endast vatten han, det skulle jag vilja se alltså..
Så ni som inte ser på robinson borde iallafall verkligen börja titta på det!

By the way så gick det väldigt bra att köra idag, blir nästan chockad över att jag har blivit så duktig. Så nu hoppas jag bara att Linda åker på halkbana med mig så jag slipper åka med något freak... Sprutan gick också bra, inte lika spänd idag vilket borde resultera i att jag inte kommer ha så ont nu efter :)

hahahaha, älska hennes skratt!! så sköööööön.

Holding out for a Hero

Idag har jag varit väldigt duktig, iallafall än så länge. Vaknade ganska tidigt, så låg och funderade på hur dagen skulle se ut. Fick en superbra idé, så jag slängde på mig träningskläderna och drog till korpen! ensam... Det kändes lite wierd att vara där själv utan sällskap liksom, men det gick bra. Körde på bandet i 30 sen lite andra övningar på dom fina maskinerna. Man känner sig så duktig när man chillar runt lite där. Sen kom killen som jag och sandra spanat in, och det var ju ingen tråkig syn heller. gääälet..

Gick ner till sandra och joinade henne och Linda en stund, myyyys :) Därefter gick jag och mamma till polishuset och fixade nytt pass. Fick en ny chans att se mänsklig ut, men den sumpade man ju återigen. Förstår inte hur jag lyckas se ut som ett helvete på alla dom där korten :D Var ju väldigt roligt att den bilden hamnar på mitt ID-kort också. yaya, nu ska jag käka lite sedan ska jag åka och ta en mördarspruta i skutskär.... Har inget val, utan måste ta den där sprutan om jag inte vill bli dödssjuk eller något sånt. Blir även så att jag övningskör ut dit, så håll undan på den stora vägen ;) Det kan bli farligt..

kungarna!

HAHAHA, alltså jag klarar inte av att se kungarna av tylösand utan att dö av skratt. Så jävla sköna!! :D Fanns nog inte en enda sekund jag inte skrattade av den timmen som var precis. Kunde absolut inte hålla mig när dom skulle rida, och heller inte resten av avsnittet i och för sig. Avsnittet som var idag är helt klart top 3, utan tvekan. Börjar digga jocke lite faktiskt, trots att han är chicken. Jag börjar gilla allihopa väldigt starkt faktiskt. Kan heller inte förneka att james faktiskt är snygg och charmig på något sätt. Nu har det äntligen gått 1 timme sedan jag tog min medicin eller vad man ska säga inför mexico resan, så FINALLY får jag äta något. Har inte ens ätit middag idag av någon konstig anledning, så nu ska det faktiskt bli lite kvällsfika och sånt där mys :) You name it.

Har även lagt ut min mobil på blocket idag, så gå in där och kolla på den så ser ni vad fin den är. Köp den bara, JUST DO IT! Då skulle jag bli superduper glad :) Nu väntar fikat och OC-mys. pusspusspuss



Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
Jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig

You don't even care

Idag har det varit en bra dag för mig känner jag och jag hoppas den fortsätter lika bra. Vaknade av ringklockan imorse så flög upp ur sängen och så var man vrålpigg. Kunde inte ligga kvar i sängen pga besöket, så jag åkte in till stan och lunchade med Sandra på prego och var där ett par timmar. Väldigt mysigt faktiskt :) hihi. Åkte med malla hem på eftermiddagen och bytte om sedan var det bara att pallra sig tillbaka till stan igen för lite yoga. Blir verkligen jobbigare och jobbigare för varje gång som går. Det kan vara för att hon trycker ner en mer och gör det lite svårare hela tiden i och för sig. Hon tryckte så hårt att jag till och med fick ner huvudet i golvet, helt sjukt nästan. Men det är riktigt kul. Det som var mindre kul var att tjejen framför mig la av en riktig brakare, och då kryddar jag inte. stackars henne, skulle det varit jag hade jag bara velat sjunka genom jorden. Hahahaha vi höll på att dö då vi. Skulle jag kollat på Ella hade jag börjar asgarva och aldrig kunna slutat, så jag tog mitt förnuft till fånga och tittade inte på henne utan försökte koncentrera mig trots den lilla incidenten. Det gick ju som det gick men kunde hålla mig för skratt iallafall :D

När jag kom hem var det bara att byta om återigen och slänga sig upp på hästen och möta sandra. Vi tog en skrittur runt i Hille och babblade på om allt mellan himmel och jord. Helt perfekt sådär på kvällskvisten :) myyyyysi. Därefter blev det en snabbdusch sedan har jag bänkat mig framför tv:n och ligger och kikar på greys! Looooove it.

I don't wish to be everything to everyone, but I would like to be something to someone.

Det suger att sverige ligger under med 2-0, men det var väl ändå ganska väntat att det inte skulle bli seger. Plus att det är nog svårt att komma tillbaka nu och kvittera tyvärr, men jag hoppas och håller alla tummar och tår jag har för att dom ska vinna eller åtminstone oavgjort! Kan ju inte sluta glo på zlatan heller, kan va snyggast på plan. Sjukt. Det är ju paus just nu i desperate så jag zappar fram och tillbaka lite då och då, UTAN att missa något viktigt. Har missat båda hollands mål, men som sagt dom är ju inte viktiga. Det är sveriges mål som är väldigt viktiga och som räknas för mig idag och dom verkar ju inte komma tyvärr :( ..  Men hejja sverige, keep on working!

Det som också suger är att jag frös så stööört mycket idag innan träningen, och efter. Jag typ förfrös fötterna och händerna, och det är mitten på oktober bara vilket känns tragiskt. Vill inte veta hur det kommer kännas när det är december/januari och tunga minusgrader. Ångesten växer fram.



saknaaaaaaar min finaste.

there are certain people you just keep coming back to

Känner ändå en viss lättnad men ändå inte, går liksom inte att beskriva. Saknaden tar stor plats och den kommer inte försvinna, men tillslut kommer det bli bra :) Jobbigast är ju att säga hejdå, så är det alltid.

Kom hem på eftermiddagen, så har inte hunnit vara hemma så länge. Var ut i stallet en sväng och fixade lite, är träning ikväll klockan sju så borde bege mig ut igen strax. Hade tänkt att gå till ridhuset lite tidigare idag och titta på träningen som börjar klockan 6 eftersom ronja och min sötaste skulle vara med och träna. Men så kommer dörrarna till framsidan vara stängda så den idén som jag hade gick ju inte riktigt. Så jag får helt enkelt inte titta på träningen, får nöja mig ändå på något vis. Hoppas att lillskrutten sköter sig iallafall, han är ju bäst så det borde han göra:)

Sen måste jag ju skynda mig hem till sverige-matchen som kommer va galet spännande och ska heller inte förneka att jag tar desperate i första hand heller (!!!) Man måste ju prioritera när det är samma tider, men jag sviker inte något av dem, nevaaaah. Ingen ska få hindra mig att se det idag, för idag är det en mys-tv-dag som man bara inte får missa. Nu ska jag changa clothes så att jag inte blir sen!
later


<3

Kan inte bli annat än käääääär

Love you til the end

Kan vara mysigaste låten som spelar på min spotify just nu.. Ps. I love you har helt klart satt sina spår återigen. Jag och emelie hade väldigt mysigt igår, och som vi fettade. Not good.. Men det kunde vi få unna oss på en söndagkväll! Borde inte avslöja allt vi stoppade i oss, men det blev en hel del tillslut.. ;) hihi.

 
Idag har det varit jobb från klockan 10 till halv 5. Var lite småjobbigt eftersom jag inte är helt van vid arbetslivet ännu ;) hihi men det gick bra tycker jag, speciellt när man vet att lite cash rullar in. Fick mestadels vara ensam idag också vilket jag inte brukar vara. Men det var nog väldigt nyttigt för min del känner jag. Måste ju kunna vara självständig också liksom, veryvery important! Så nu sitter allt som en smäck i min hjärna nästan :)

Ska försöka sova tidigt eftersom det är en jobbig morgon/dag som väntar för min del. Kan knappt förstå det själv, vill inte inse att det är dags nu. Vill inte föreställa mig hur det kommer kännas imorgon, vet alltför väl hur det kommer vara. Vill inte att resan ska ta slut redan, vår resa som knappt hann börja.
Trodde aldrig den dagen skulle komma, åtminstone inte så här fort. 

Saying goodbye can be the hardest thing to do 
but all the memories never go away.

fina, fina du

Telefon tillsalu

Som ni vet så har jag lämnat in min mobil på lagning och inte fått tillbaka den ännu. Men igår ringde dom och berättade att jag skulle få en helt ny telefon av samma sort. Så den är nu till salu för ett bra pris. Det är en sony ericsson xperia med tangentbord och den är verkligen skitbra. (Rolig att skriva sms med är ett stort plus enligt mig) Enda anledningen till att jag inte behåller den själv är att jag inte kan använda samma sim-kort som jag kommer få till min iphone.
Så om någon är intresserad, hör av dig!! :)

Slocknade direkt igår när jag la mig bekvämt.. Men det var Konstigt att man inte vaknade när man blir terroriserad mitt i natten. Skulle inte ens vakna om en elefant klampat in i mitt rum. Vaknade i hyfsad tid iallafall, så på förmiddagen så kollade jag och mamma VM i hästhoppning, riktigt spännande faktiskt och det var helt klart en rättvis seger för phillipe :) Helt grym på att rida, ryser nästan! Men hade ju trott att pessoa skulle få medalj, men det var en skräll att han inte fick det. Sedan har jag legat i soffan och hängt bara och kollade på Allt för min syster som också är så hemsk men ändå så bra :) om typ en halv timme är det desperate för min del eftersom jag missade det i tisdags. Så jag kommer sitta bänkad framför tv:n till stor del idag ;) oemotståndlig TV-dag.. Vid halv 7 tiden kommer emelie hit så då ska vi fetta i oss lite mer och kolla gossip+ensam mamma söker sedan blir det någon film skulle jag tippa på. hihi myyyys :)

Be back later fellas!


Ps. I love you

Gud vad hemskt filmen är, mina ögon är fyllda med tårar och dom kommer fortsätta vara det tills filmen är slut.
 På något sätt är den så fint gjord. Nu har jag blivit kär i kärleken.

I'll be right here waiting

Borde egentligen inte få klaga något alls på denna dag.
Var ju som sagt på tävling i Falun idag och startade 110 och 120 :) i första klassen så blev det seger, överlycklig då ja! Sedan i 120 var jag så nervös att jag trodde jag skulle dö, men det gick över när jag väl kommit in på banan.  Rev 7an men det får faktiskt hon ta på sig. Men hon var klockren annars, helt klart bästa ritten hittills. Ett + i kanten var att vi hade snabbaste tiden och hade vunnit om vi inte rivit det hindret, racercorsa.. bästa:)
hade ju inte varit så dumt med två segrar men kan ju inte få allt man vill här i världen.

Åkte med Sandra och Katrin hem, hade mysigt viiii :)Sedan blev det Övningsköra och köpa dipp, grönsaker, chips och godis. Man lär ju få unna sig och fira ibland liksom. Blev även pizza inhandlad, dålig fettdag... Ska absolut inte klaga ;) Nu är det bara en sak som saknas, det rätta sällskapet. I'll be waaaiting

Nu är det bråttom, om 3 min börjar ps I love you, så kommer väl både skratt och tårar ikväll.
saknar redan my favouritegiiiirl som åkte till turkland idag!

.

jag vill också.. :(

let's zumbbbba

Nu är det helg och då kommer det gå utför. Zumban idag var ju något alldeles extra måste jag säga. Haha, det var svårt att hänga med på rörelserna eftersom det var första gången men man vart ju lite lost in the moments ;) Blev mycket shake och annat roligt! helt klart värt att gå på fler gånger :) Hann även vara med om en nära döden-upplevelse på väg till korpen. Hjärtat i halsgropen säger jag bara..

Vi tog bilen ner på stan och jag fick äntligen beställa min iphone 4, köpa godis och lunch. Så nu väntar jag på att maten ska bli klar, sen ska jag bege mig ut i i stallet. Blir en liten skogstur med corsa för att sedan hinna smörja och packa också! Ikväll är det middag och fira Linda och Frida som fyller år idag, grattis tjejer! :) Sedan ska jag och emelie ha idol-mys med lite godsaker och annat. Lagom, lugn och perfekt kväll med andra ord. Kan behövas ibland det också, speciellt idag. Antar att det blir väldigt tidig uppstigning imorgon för min del eftersom jag har tävling i Falun. Vi startar 110 och 120, så håll tummarna.. hihi :)


Well you showed me how it feels

Letting go can be the hardest thing to do
When you truly care about someone
You cant say bye.

And I can't be holding on
To what you got
When all you got is hurt

Don't come around here no more.

Känner mig frustrerad över någonting, men vet inte vad. Vet bara hur känslan är och den finns just nu, lite wierd men jag hoppas den försvinner så fort som möjligt. Kan ha en svag aning om vad det kan bero på..

Haha faaan också, nu har jag upptäckt ännu ett till program jag måste börja följa i veckorna i framtiden. Robinson! Ja, ni ser rätt! Favoritprogrammet man kollade på när man var liten och man satt spikad framför tv:n på fredag/lördagkvällarna. Gamla goda tider man kan se tillbaka på och sakna lite. Men nu så återupplivar vi dom på  torsdagar klockan 20:00! :D Har helt klart hittat min favorit redan, vid namn Gurkan. Hahahaha, han var störd! Kunde inte sluta skratta åt kalrn. Var bara sugen på kebab, sola och bada han.

Är öm i hela kroppen så tänker lägga mig i sängen och se på lite OC strax innan det blir sovning. Imorgon är det zumba på schemat! Får väl se hur det går... ;) Sedan ska jag göra lite roliga och mysiga saker, hihi.

You think you've got me but you'll see

JAG DÖÖÖÖR vad jobbigt core-passet var. I början kändes det riktigt bra, men sen gick det ju bara utför. Känner faktiskt att jag andas mycket bättre nu när jag börjat på yogan och vissa övningar underlättar ju faktiskt om man kan andas medans liksom. Känner redan att jag har träningsvärk på vissa ställen och känner mig allmänt stel som en pinne typ. Kommer antagligen kännas så ett bra tag framöver. Räknar med att jag kommer ha riktigt svårt för att kliva ur sängen imorgon. Sånt man får ta I guess. Efter vi duschat och gjort oss klara på korpen så tog vi bussen ner på stan som vi förövrigt tajmade väldigt bra. Sen så åt vi goooood lunch på café lounge som vi minst sagt förtjänade! Dom har så himla god mat där, allt från sallad, lasange, varma mackor och massa gottigott! Men för oss som försöker vara nyttiga den här veckan så blev det en kycklingsalld som var mumsfilibabba :) Man kan vara det bästa som finns, helt klart. Strosade runt lite på stan tills vi kom på varför vi var på stan, jag skulle kolla på en ny lur och josse skulle köpa tyg. Så jag gick till telia och checkade läget lite med iphone, så imorgon ska jag beställa iphone 4. Den kommer ju säkert vara skitsvår att förstå sig på som allt annat tekniskt som finns i denna värld. Men det ger nog med sig med tiden och man vänjer sig nog. Antar att tar ett bra tag innan dom får hem den också så, men vad gör det.. Behöver ju en ny älskling. 

Det läskiga är att igår så sa jag att det var längesen det regnade, och SJÄLVKLART spöööregnade det när jag kollade ut genom fönstret imorse. Inte sådär jätte otippat när det gäller mig. Så nu ska jag bege mig ut i regnet och motionera corsis lite. Eller jag tänkte gå till ridhuset och trimma lite så jag kommer väl inte bli så blöt, bara på dit och hemvägen så det är ju rätt soft ändå :) Älskar att ha ett ridhus så nära, helt underbart i dessa tider!!

Some people think it´s holding on that makes one stronger - sometimes it´s letting go


There is nothing you can throw at me that I haven't already heard

Träningsvärken bara växer och växer.. not gooood! Men det blev lite chill idag tycker jag på gymmet, det var skönt. Powerwalka/gick på bandet först, sedan gick vi upp till trampmaskinen som är så jävla jobbig. körde på den 10 min sen var man ju så gott som död i benen. Därefter blev det lite lår, mage och armar. Trodde aldrig vi skulle hålla i detta!! Hela tre dagar i sträck.. Blir så stolt över oss ;) Imorgon är ett core-pass inbokat och på fredag är det zumba så det blir lite waka waka shake då. Ska bli gryyyymt :D Ikväll är det även yoga på schemat så rullar väl hemifrån om en timme typ. Så nu har jag tryckt i mig min favoriträtt vilket jag tyckte att jag förtjänade. Köttbullar, stuvade makkisar,brunsås och KETCHUP!! (såklart) Är man riktigt sugen så finns det inget godare.

Men sen hände det ju en liten incident när josse skulle lämna nycklar, så vi åkte igenom stan. Låg i fel fil så vi bytte liksom, nää men då är det en idiot som tutar som en galning. Lite småcrazy var han, men det var absolut inte så att vi höll på att krocka med honom heller. Sedan vid nästa rödlyse så kör han in i oss(?!) så vi tittar bak på idioten. Antingen vinkade han åt oss eller så pekade han fuck you. Vi hamnade typ i chock båda två så visste inte riktigt vad vi skulle göra. Som grädden på moset så resulterade det iallafall i att vi körde fel, hamnade i fel fil, kör på fel sida av vägen och yrade mest runt innan vi hittade till vår slutstation. Kaaaaos, jaarå..



Det finns inga behov att leka runt i jakten på något jag inte riktigt vet vad.


all the memories never go away

Kul att man vaknade 8 och inte kunde somna om alls. Alltid lika roligt när man egentligen bara vill somna om en liten stund. Så låg och spelade lite spel på mallas mobil istället. Fattar ingenting av det men det är skitkul när man går vidare till nästa bana. Blir så irriterad när man förlorar när man är så nära till nästa bana, och då kan jag säga att mobilen kan vara glad att ägaren är malin och inte jag. Annars hade den nog varit ganska skadad vid det här laget. Har en tendens att brusa upp lite ibland. Jag och cosy flyttade även vår gymtid till efter jag träffat johan istället, vilket lär väl bli vid halv tre tiden. Kan lova att det kommer va aspackat med folk då, inte kuuuul. Om inte annat får vi skrämma bort dom som leker med våra maskiner.

innan yogan som är ikväll tänker jag gå och kolla på iphone. Vet inte om jag vill ha iphone 4 eller den gamla, kan inte bestämma mig. Den stackars killen som jag fråga ut igår på media markt fick ju ta emot tusen frågor. Han blev mer och mer less ju fler frågor han fick men jag pepprade på ändå. För jag lär ju veta vad jag vill ha liksom. Sedan när jag gick därifrån såg jag att det stod ''ny på jobbet'', hahahaha bra dag han måste ha fått. Iphone 4 är ju lite jobbigare att hålla i, och sen pratade den där killen något om att binda upp sig och att jag lär betala för den jättelänge även om den skulle gå sönder eller om jag skulle vilja köpa ytterligare en ny mobil. Lät endast krångligt det där, men min verkar ju ändå aldrig komma tillbaka från lagningen. Det tål att tänkas på alltså, ännu ett svårt val i livet.
Tänkte ta en lång dusch nu ja eftersom jag absolut inte har bråttom. Har typ 1½ timme på mig så det är cool lugnt, så det är ju väldigt skönt att slippa stressa. Be back later

Stand up little girl A broken heart can’t be that bad When it’s through, it’s through

Kvällen blev ju inte alls som jag hade tänkt, så jävla mycket sämre blev den. Det kunde man ju nästan ana! Just my luck som vanligt. Träningen skulle vara klockan sju, men blev istället flyttad till klockan nio och sen till halv nio. Det skulle alltså resultera i att jag skulle missa desperate.... (!!) Blev nästan gråtfärdig när jag fick höra det, visste inte vad jag skulle ta mig till riktigt. Som jag har väntat på just det avsnittet och planerat kvällen så väl.. Var ju bara att hyva iväg den tanken. Men jag och malla ska nog ladda ner avsnittet och se det imorgon tror jag, och hoppas för kan knappt berga mig. Sen blev det ju inte bättre av att det var katastrof för min del på träningen idag, kände mig som en nybörjare. Jag hoppas att det kändes värre än vad det såg ut iallafall. Men sista sprången blev bra så det gjorde kvällen helt okej ändå.
Men har fått en del klarheter i vissa saker idag också, på både gott och ont.
Eller jag vet inte, för jag har ingen aning om hur jag ska reagera. Det står helt still och det är tomt.



Vill inte, vill inte, vill inte.. Även fast jag vet att du inte försvinner kommer det vara bland de jobbigaste ögonblicken jag någonsin varit med om. Betyder alldeles för mycket.

Toyfriend

Love it

But you never give

Hahahaha, kan inte ens minnas att denna bild togs i fredags.  lite småluddigt.. Men jag ser ut att ha roligt vilket är huvudsaken juuu! Den dagen/kvällen var något alldeles extra faktiskt. Hihi
Det är så jag vill att varje utekväll ska se ut ;) heeelgrym!!

Träningen gick bra idag också, men har sån träningsvärk i magen från gårdagen. Vilket kändes ganska rejält vissa stunder, not fun.. Efter det ville en viss person åka ut till media markt och kolla på tv-spel. hahahaha sjukaste, trodde aldrig du skulle säga något sånt! tv-spelarn.. Jag har typ aldrig i hela mitt liv spelat tv-spel, har ett svagt minne av att jag spelat någon gång kanske, men aldrig lärt mig riktigt. Men är ungefär lika bra på det som att åka skridskor skulle jag tippa på. Men övning ger färdighet som i allt annat, så kanske har en gömd talang när det gäller just tv-spel. Eller playstation eller wii eller vad det nu heter, whaateeevaaah.

!

Då kör vi lite gym nu råååå ;) göööötttt!

Don't tell me you're sorry cause you're not

Jamen jaaa hej. Jobbet gick fina fisken idag, flöt på riktigt fint hela dagen! Tog nu en välbehövlig och underbar dusch, vilket är ett måste efter en av dessa arbetsdagar.. Förbjudet att inte göra det skulle jag vilja säga. Så nu är jag nyduschat och mysklar inför kvällen/natten, feels good to me. Imorgon är det en riktig träningsdag för hela slanten. På dagen är det träning för endast mig, och på kvällen är det träning för både mig och Corsis. Ska även hinna ut till Valbo med joppe och grejsa lite, hektisk dag för den arbetslöse.. Det blir nog en fet dag :)

nu ska jag äta min kanelbulle och avsluta kanelbullensdag på ett bra sätt. Hade ju kunnat vara bättre, men en bulle får duga just för tillfället I guess.. Man tager vad man haver liksom.



Just the way you are..

When I look at you

Kan inte förstå hur jag själv kan tycka att det är skönt att gymma på morgonen. Tror det har slagit rejält slint i huvudet på mig på många sätt på senaste tiden. Men mysigt hade vi idag iallafall, körde på bandet först i 30 min (!!) Vilket jag tyckte var väldigt bra för tiden gick så fort när vi babblade på och hurtade. Sedan erövrade vi övervåningen och fortsatte vårt träningspass där. Väldigt stark insats av oss, helt klart. Var där i över en timme och krigade på som aldrig förr, duktiga vi :) Kan ha hittat min favoritmaskin, men är inte helt säker på det än. Men det finns iallafall en som är så jääävla jobbig, det är helt sjukt. Jag körde 10 kg på den 4x10 och då krampade det sönder i magen och ryggen och jag var helt död efter, medans den som var innan mig hade kört med 55 kg.. Kul liksom.  
När jag kom hem var det bara att slänga på sig nya kläder för att bege sig ut i stallet och ut en sväng med corsa. Tur att jag hann rida idag annars hade det nog inte blivit så kul på lotta-träningen imorgon.. Gullhjärtat :)

Just för tillfället ligger jag och myser med emil lite, ska strax slänga mig in i duschen innan det är dags för jobb! Hade varit överlycklig om det hade varit tre gånger i veckan istället, för trivs så himla bra där jag är nu. Men det är ett iallafall ett perfekt extrajobb tills vidare. Hoppas bara att dom andra hör av sig snart, då skulle jag bli vääärldens gladaste! Men med min tur så blir det väl inte som jag vill, just my luck liksom.

the scientist

Kan inte annat än tycka att vi är så grymt duktiga som drar iväg och tränar nu på förmiddagen. Om cirkus tjugo minuter rullar jag hemifrån och plockar upp josy så drar vi till korpen och kör ett bra tag på gymmet. Ska bli lite småmysigt faktist.  Denna vecka ska bli något alldeles extra. Träning varje dag och äta nyttigt. Frågan är om vi kan hålla detta eller om det blir en flopp som vanligt? Men vi satsar stenhårt så får väl se hur detta slutar.. Jag har mina aningar ;) haha! Skulle ju va gott med en sallad innan vi åker hem från stan faktiskt, inte alls så dumt..


älskar bilden!!

Feel the rush from my tuch

Gud va mysigt ensam mamma söker är! Dom är ju så söta :) Söndagskvällarna är lite utav det extra ibland.
Men jag ville att det skulle bli christian, hon är ju kär i honom. stackars :(
Idag har det bara vart en slappdag, skulle åkt och kollat match med lite b-rudar men det kom lite förhinder så det får bli nästa söndag istället. Har hunnit kolla ikapp idol iallafall, happy me. Olle, my love..

        
                                                                                    
Easy come, easy go,
That's just how you live, oh
Take, take, take it all,
But you never give.
Should've known you was trouble
From the first kiss,
Had your eyes wide open.
Why were they open?
Gave you all I had and you tossed it in the trash,
You tossed it in the trash, you did.

en bra helg utan dumma saker!


Of all the lonely people, I wanna be loved by you

Har inte haft tid att blogga under helgen, varit rätt kööörigt..
men i fredags var jag ju i uppsala- underbart! Sedan blev det spontanutgång på kvällen med emelie, slutade bra ;) haha. Var dock inte lika roligt på morgonen eftersom jag skulle kliva upp klockan 8 och åka på släktträff..

Men gårdagen var riktigt bra den också, trots tröttheten heeela dagen. Det började vid nio tiden på konserthuset där vi skulle samlas och äta frukost tillsammans och mingla lite. Alla 250 personer... Åkte därefter vidare i bussar till Gevalia. Där fick vi se hur allt gick till inne i fabriken och jaa, massor! det var riktigt kul :) Tog sedan släktbild, och åkte tillbaka till konserthuset för god lunch. Jag, malin, marcus och fredrik gick ner på stan lite medans alla andra lyssnade på när dom spelade någon ''konsert'', var inte så sugna att sitta ner ännu mer och lyssna i hundra år. Vid 4 tiden åkte vi till familjegraven där det var en tjej som sjöng och vissa höll tal. Sorligt, men fint! Äntligen, så var det en liten paus då man kunde åka hem och ta en powernap, så jag sov väl en bra stund vilket var väldigt välbehövligt.. Det var återträff på gasklockorna vid sjutiden, så vi anlände väl där vid den tiden. Minglade lite, drack välkomstdrink, kikade runt lite. Sedan blev det bordsplacering, och som tur var så hamnade jag med marcus och fredrik. Och några andra sköna människor, inte helt fel :D hihi. Därefter blev det trerättersmiddag och massa vin... Inget som man var sådär jättesugen på, men gratis är alltid gott. Så det var bara att tacka och se glad ut ;)

Haha, alla blev fulla vilket var skitkul när det var dags för lite dans. Vinet satte sina spår!
Älskade engwalls-människor ♥
Åkte hem på natten någon gång, och som tur var så finns det gentlemens så jag slapp åka ensam hem :)



“It’s on my mind and it’s like you’re with me all the time”


.

RSS 2.0