Såva

Nu ska jag verkligen försöka sova, men blev helt plötsligt skitpigg? Har varit dö trött hela dagen men när man väl får sova är ögonen stora som klot. Behöver verkligen sova, speciellt eftersom jag börjar arbetet 7.30 imorgon...

Jaja, efter shoppingen kanske man blev lite speedad. Fick med mig lite olja till ogräset på huvudet, två par skor och lite smink :) skorna var riktiga kap kan jag tycka, sen är det ju en annan femma vad andra tycker, heheh. Nu ska jag tvångssova, sleep tight.

Bloggtorka

Haha är sämst på att blogga men det får bli som det blir helt enkelt. Jag har jobbat 12-17 idag så det va så himla skönt, hann städa lägenheten innan jobbet och sedan efter hann jag med att äta middag hos mamsen och stan en sväng. Snacka om effektiv dag! :)

Nu är jag påväg hem till mamma igen, blir en övernattning där ikväll. Börjar så tidigt imorgon och så ska jag ha hennes bil i helgen så det passa ju Perfa att ta den till workiworki imorgon bitti.

.

Caesar var riktigt jävla skit dum idag, det var vidrigt. Spelade ingen roll vad jag gjorde, det enda han gjorde var att strejka. Blev så förbannad och besviken så tårarna tog över, man gav liksom upp. Dels för jag var trött i benen, armarna, huvudet, svettig. Ja typ allt bara dog och då fanns det inte Mycket mer att göra. Tur att bästa Lotta tog över för en stund:)

Nu har jag sett näst sista avsnittet av desperate (gråter ihjäl mig) och sedan tog jag ett bad och nu är det dags att lägga den sämsta starten på veckan i en kista och hoppas på en bättre idag imorgon. Nighty nighty!

Det trevliga livet fortsätter

Deppigt

Idag har jag en riktig deppdag, vill bara dra täcket över huvudet.

Bitchcesse

Idag var Caesar en riktig bitch alltså. Stod säkert 20 min på ett och samma ställe. Gick inte att sparka på honom ordentligt heller för han stod bara och vevade med bakbenen. Han verkar ha kommit in i någon slags trotsålder, hemskt roligt:) men resten av turen var han pigg och glad så det var ju tur.

Måndag

Lördagen är totalt svart(?) och söndagen var det endast sova som stod på schemat. Äntligen ny vecka, och jag sitter på jobbet nu:) blev inringd imorse vid 7 snåret och var här vid 7.30 och arbetar fram till 16. Så det blir några timmar iallafall, fiiint dä:)

.

Hej kompis

hejhejhej

nu sitter jag här i min ensamhet och äter en liten cheeseburgare. Så sjukt gott, det är typ farligt att max ligger endast 645 meter härifrån. Men vafan, är ändå försent för beachen 2012. Det får helt enkelt bli vassen i sommar:)
Gårdagen var så jäkla kul! Vi var på brända hela kvällen, och sedan blev det slick en liten snabbis. Tänk vad bra vänner man har, fina ni.

:)

Lovely kväll! Söderhielmskamys ligger ju på min topplista efter denna dag. Ätit god middag med fint sällskap, det är aldrig fel:) nu blir det sussning.

Mys

Caesar är longerad och klar, därmed är jag också klar med mina sysslor för dagen. Jag har precis hoppat ur duschen och ska göra mig iordning lite snart för en kväll med tjejerna på söderhielmska. Det blir årspremiär där ikväll så det ska bli supermys i detta underbara väder!:) ps. Det behöver inte bli varmare än så här, perfektion just nu. Ds.

Torsdag

Alltså hur dum är man inte som gör om samma misstag om och om igen. Det känns nästan som att man gör det dagligen. Som idag till exempel, känner redan nu att jag bränt mig lite här och var, och hur skönt är det på en skala. Man är ju inte superwoman direkt.. Inte sådär superduper härligt med tanke på att det är massvis med fina soliga dagar här framöver. Så varför inte bara chilla med solen lite och ta det lite Lagomt? Nej här pressar vi, precis som året innan och även året innan det osv....

Men ska inte gnälla heller för hur länge har man inte väntat på denna värme och sol. Men är ändå lite besviken på våren 2012 för den har inte ens varit. Iår Var det vinter -> sommar, no spring. Men då kanske sommaren blir helt galet bra istället, kan man ju försöka hoppas på:) tihi.

Nu

I väntan på att få gå ut i solen

.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1655232/images/2012/pic_203763787.jpg" class="image">

Onsdag

Jag har hela tiden trott att det var torsdag idag, har liksom legat ett steg före.. Men har jobbat halva dagen nu och det brukar gå ganska fort på eftermiddagen:) var i skogen på förmiddagen sedan har vi bara käkat lunch och sjungit inför deras sommarfest. Så jag har fått lufta sångrösten lite också;) ljuva stämma. Slutar vid 17 och då ska jag äta middag med syster och kusin, mummma.

Signar ut

Rubriken får tala för sig själv. Är så jäkla trött efter denna dag, men den har rullat på väldigt bra och fick äntligen träffa min älskade efterlängtade kusse!! Hon har varit ute och rest massa så nu är kvinnan äntligen hemma igen och hoppas hon håller sig här nu!:) så roligt att träffas igen. Strosade runt lite på stan och jag köpte en bikini och en klänning:) tänk vad lite shopping kan göra! Sedan bar det av till hille för hoppträning med Caesar. Han kändes så himla fin idag, mitt lyckopiller:)

.

Tisdag

Har lite rast nu på morgonkvisten. Började väääldigt tidigt idag, kändes lite som att jag dog när jag slog upp ögonen... Det är så hemskt jobbigt att kliva upp tidigt när man inte är riktigt van, jag har ju fått börja ganska sent senaste jobbdagarna:) men är skönt att börja tidigt och sluta i skaplig tid också. Dock är morgondagen lite mördardag, 8-17... Men, cash is king!

Måndag

Efter lite lunch på Heartbreak så sitter vi nu på komvux för att Emelie ska höra sig för litegrann, knodden;) Gud vad jag önskar att jag hade läshuvud och var ett riktigt snille. Men fick man dom generna då? Njae inte riktigt då hehe.

måndag

Jag dööör vad sliten jag är idag. Tror helgen tog mina krafter totalt, haha. inte så konstigt kanske;) Just nu ligger jag och emelie i soffan och chillar lite innan vi ska ta tag i våra liv. Bara en liiiten stund till...

Söndag

Vilken helg jag har haft, kung! Torsdagen och fredag var det tävling med finisen då vi fick med oss två blågula hem:) sedan på kvällen tog jag och Emelie en spontanare och åkte till Stockholm för att festa. Huuur kul som helst!!!:D bäst typ. Sedan tog vi halv 8 tåget hem på morgonen, hahahah helt sjukt. Var så dragen när man kom hem och hann bara sova någon timme på kvällen innan det var dags att köra igen.

Lördag

Är så sjuuukt jäkla sliten..... Hahaha men det va en galen natt/morgon...

:)

Stockholm

Fredag

Nu är jag påväg till tävling idag igen:) igår gick det ju suveränt, cesse sprang fort och tog en seger. Min fina kille<3 idag hoppar vi 115 och sedan ska vi även försöka oss på 125. Waaah jag hoppas att det kommer gå bra.

Torsdag

Mitt internet är cp här hemma så tänker inte vara långvarig här just nu. Är trött efter en för jäkla bra dag!!!:)

.

Nu har vi det mys hemma hos mig och jag har som sagt INTE bytt om och gjort mig klar ännu, utan det får hända lite senare helt enkelt. hahaha, jag orkar inte. Det är så skönt att klä på sig sen får då bryr man sig inte alls lika mycket. Lööövely! men nu ska jag fortsätta mysa med flickorna, puss så länge

asokdl.sa

just nu känner jag att jag har en sån där extremfuldag. Där allt jag sätter på mig är skitfult och det spelar ingen roll  hur många gånger jag sminkar om mig för det ser ändå lika förjävligt ut. Hahaha, hatar dessa dagar. Det känns liksom hopplöst. Förra gången det blev såhär klädde jag på mig när jag var lite glad i hatten och då blev det ju skitbra för då var allt i garderoben fint. Kanske borde göra en sån idag också? Börjar dock bli lite stressad nu... Man får helt enkelt ta som det kommer!

Får även ta att ladda upp lite till imorgon då jag och cesse ska tävla!

Onsdag

låNGLEDIGT!!! Så jävla skönt. Har jobbat klart för dagen och nu ska jag hem och motionera min bruna Springare:)

.

Fan vad jag önskar att jag hade en "stänga av" knapp. Herregud vad livet skulle vara enklare då.

Måndag

Har varit sånt konstigt väder idag, men det känns skönt att jag hann rida medans det var någorlunda uppehåll iallafall:) vissa gånger känns det verkligen som att det är storm ute. Trodde att sommaren var på ingång, men skulle snarare vilja säga att den är på utgång.. Cesse var pigg och glad idag iallafall, min sötis:) Sitter och funderar på om jag ska anmäla till Älvkarlebys tävling som är torsdag-lördag. Kan inte bestämma mig över vilka klasser/dagar jag ska rida isåfall. Ångeeest..

Har hunnit handla idag också, vuxenpoäng!! Kan faktiskt tycka att det är lite mysigt att handla och gå runt och kolla in vad som finns bland alla hyllor. Kanske håller på att växa upp jag med;)

Måndag

Tycker måndagar alltid är lite ångestfyllda, det är så sjuuukt långt tills helg så man blir helt slut i huvudet. Men skönt på ett sätt också att det är veckodagar för det är då jag vilar upp mig. Även fast det brukar vara tvärtom... Ska strax åka till stallet men blev genast osugen när jag kollade ut genom fönstret och såg att det förmodligen är regn på G. Kul...

Hahah ja justja, douchebagofgavle på instagram är iallafall avslöjade och det va så sjukt kul alltihopa, det var kul så länge det varade. Malin Berggren och hennes tjejkompisar, karma is a bitch;)

Snacka om Niiice helg

Död

Precis som väntat så är jag död just nu. Helvete va jobbigt det har varit idag, men det va det värt stundtals när det finns ögongodis;) skriver mer imorgon puss

Pigg som en lärka!

Jobbelijobb är det idag som gäller. Var skitpigg imorse när jag vaknade så det va schööönt:) har lunchrast nu och ska strax gå tillbaka till barnen och natta dom som ska sova, myys:)

Torsdag

Satan i gatan vad skönt det var med en riktig dusch. Har skrubbat hela kroppen så nu känner jag mig ren och fin inför helgens bravader. Inte för att den är speciell på något vis egentligen, men hade ju en vit helg förra helgen så på lördag ska jag och damerna ut och svänga våra lurviga! Det finns säkert något som ska firas, så alltid finns det någon anledning till att ta sig en krogtur! Kul ska det bli iallafall:) Var ju trotsallt inte ute på sista april, kom inte riktigt så långt... Heheh

Har lite ångest inför imorgon, jag kommer ju va d.ö.d imorgon kväll/natt. My goood, men håller mina tummar och tår för att jobbet ska gå bra och att det är roligt:) skulle vara rätt fint dää.

E.m

Dagen har gått superfort, så nu sitter jag här på min bruna springare. Dock verkar han inte vilja springa alls!:) har en hel del att göra idag så det är nog bäst att lägga på ett kol!

Torsdag

När jag skrev rubriken insåg jag hur jäkla fort den här veckan har gått. Har knappt hunnit med att tänka ens, det har bara rullat på som det ska i ovanligt snabb takt. Har varit på milbodagiset hela veckan vilket jag älskar!:) det är så mysigt där och barnen är så söta. Imorgon jobbar jag 7.30 - 15 och därefter ska jag åka till Sandviken för jobb på Göransson arena. Kul dag, enbart jobb.. Men det är pengar, får helt enkelt se det hela från den ljusa sidan:) har aldrig jobbat där heller så det ska bli spännande och se hur det är där. Tror att Sandvik firar 150 år eller något liknande så det verkar vara en rätt stor tillställning. Nu ska jag klä på mig och åka till jobbet, 10-16 passet väntar!

Onsdag

Kan ju säga att jag dog just i soffan. Herrejösses vad skönt det var att lägga sig här. Ännu skönare blir det att ligga här när man vet innerst inne att man måste diska och dammsuga... Jag kanske borde skaffa mig en inneboende ändå, skulle ju inte va så dumt. Den människan får städa, diska, tvätta, laga mat och handla!:) skulle funka fint för mig.

Mmmhm!!

Urkkk

Vill bara dra täcket över huvudet. Det pissar ner ute och jag ska åka och jobba nu... Fa-aan också, trodde det skulle va fint väder idag, men självklart inte bara för att jag förmodligen slutar tidigt. Hade till och med tänkt cykla ut idag men det kan jag ju säga att det inte blir av! Nu ska jag klä på mig sedan är det dags att bege sig..

.

Träningen idag Gick bra! Det kändes inte som att det var något fel på honom eller att han hade ont så det va en lättnad som hette duga:) hoppade bara litegrann för att känna efter och det var gav ett bra resultat!

:)

Har nyss varit på stan en sväng, var inte speciellt shoppingsugen egentligen men jag fick med mig en bikini, tröja, olja till håret och ett par jeans iallafall:) skulle dock behöva byta ut hela min garderob känns det som, blir så less på mina kläder. Känns som att man aldrig har något fint att klä på sig.

Sitter på balkongen i solen nu och har precis käkat, perfekt läge för mig!

Tisdag

Idag känner jag bara att det är en riktig softar dag! Sitter på bussen (!!) påväg från jobbet, och nu ska jag hem till stan igen:) av en slump gick jag in på min internetbank och såg att jag helt plötsligt fått en till lön. Tackarrrr:) tror det var det som gjorde min dag lite. Ikväll blir det träning med prinsen, och hoppas av hela mitt hjärta att han känns fräsch. Hoppas även på att jag slipper flyga av idag.. Fattar inte hur man kan vilja hoppa igen efter en redig vurpa, helt sjukt egentligen.

Måndag

Har jobbat klart för dagen och sitter nu på hästryggen istället! Caesar går så långsamt just nu så tänkte att jag kan blogga lite. Men verkar iallafall inte va nå fel på honom så det känns guld!!!:) tänkte skritta ut en sväng, sedan trava lite bara. Ska sätta lite fart nu så man kommer hem någon gång:)

Gooodmorgon

Uppe med tuppen skulle man nästan kunna säga.. Inte riktigt då men litegrann. Är faktiskt förvånansvärt pigg idag, vilket är grymt skönt och lite oväntat med tanke på att det är måndag:) jag börjar jobba om en timme och blev även förlängd till kl 5 idag, så det är perfekt. Speciellt nu när det är så fint vänder ute. När jag slutat ska jag röra lite på Cesse! Veterinären fick kolla på honom igår, och han hittade inget fel så vi kan träna på som vanligt. Tråkigt bara att man missade hela den här tävlingshelgen, men huvudsaken han mår bra:)

Nu ska jag göra mig iordning, hoppas ni har en fin dag everyone. Pözzz

Let's make better mistakess tomorrow

Hahaha ojoj folk borde verkligen skaffa sig ett liv! på något konstigt vis gjorde detta min dag :D

Favvo i repris

Haha återigen, störd kväll... Har helt enkelt hittat en ny Helgsaktivitet;) fick även ringa polisen, lite smått spännande tycker jag allt..

...

Shit vilken kväll det var igår!!!!! Kan dock påpeka att det inte var festande...

E.m

Nu ligger jag i soffan efter en trevlig dag med Elin och Samuel:) vi käkade lite på stan innan vi brummade ut till högbo för att kolla hästtävling! Hahaha så jävla kul att höra på folk som inte kan något om hästar:D sedan körde vi tillbaka till stan och då åkte jag till Willys och handlade lite eftersom mitt kylskåp gapade tomt. Så nu finns det saker man kan äta igen, sååå jag har längtat efter lite götta!!

Fredag

Alltså detta väder.....??? Blir fan less på Sverige. Ena dagen är det 20 grader varmt och typ sommar, sedan dagen efter är det snöblandat regn. Det är i dessa dagar man borde ta sitt pick och pack och dra till varmare breddgrader:)men nejdå, här sitter man i Sverige... Lesstjej.nu

Detta väder gör mig även tveksam om jag ska ta mig ut till högbo för att kolla tävlingar inklusive laghoppningen. Är inte speciellt sugen nu när man kollat ut genom fönstret, men det finns som vissa brukar säga: inget dåligt väder, bara dåliga kläder...... Erbjudandet får stå kvar ett tag tror jag, behöver ju faktiskt inte bestämma mig nu:)

.

Denna kväll har jag tagit tag i lite städning här hemma, även disk som stått framme någon dag nu. Det är fan i mig jobbigt att bo ensam, det känns som att det enda man gör är att städa och diska. Var är min karl när jag behöver honom? Det är frågan. Är inte klar på långa vägar, men ska ta en paus nu och lägga mig i badet tänkte jag. Borde även dammsuga men eftersom jag råkade dammsuga upp en kork så är det liksom stopp i slangen och jag får inte ut den, så det går inte att köra med den längre. (vet att det lät fel, men kan inte formulera på annat vis.)

Ska även ta mig an tvätt och så ska jag gå upp till mitt vindsförråd, men det vågar jag icke när det är mörkt ute, och definitivt inte när jag är ensam!:) har strukit mig från tävlingen imorgon också :( buuhu, hoppas ponken är lite stel bara och att det inte är någon fara med honom. Som sagt, den vardagliga turen!

Less

Ja, nu när vi kom hem så visar det sig att Caesar är halt. Helt seriöst, kan jag sluta ha oflyt?! Blir nervös för vad som händer härnäst. Kanske att taket brakar i lägenheten, eller att det blir översvämning i toan? Whatevvaah

Banan

Torsdag

Ja idag var det ju katastrof på banan iallafall. Fyfan, jag har aldrig ridit så dåligt tror jag och han kändes inte alls nå bra. Han va seg och var inte framme så allt gick i slow motion och det kändes aldrig som att vi landade. Visst, det var första ute men blä, vill bara glömma den starten. Inte nog med det så spillde jag ut varm choklad på mina vita ridbyxor.... Hahah, blir så leeess.

Mot högbo

Nu sitter jag i bilen påväg till högbo för tävling. Hoppar en 120 idag, så vi får väl hoppas på en felfri runda! Kan dock bli svårt känns det som eftersom jag knappt hoppat ute på honom, men jag får hoppas på det bästa:)

Tips

Vill ni ha ett tips, så ska jag be er att se "the lucky one". Den va så jävla bra och jag är numera kär i Zac efron!

Onsdag

Oj nu var det längesen jag skrev här känner jag. Har varit hemskt dålig på det men har verkligen inte haft lust att skriva något här, så jag lät bli istället:) men nu är det skärpning, precis som jag har sagt 100 gånger men ska verkligen försöka för att jag ser att jag har en hel del trogna läsare. Sötisar, det blir jag faktiskt glad av. Även om det är en drös som snokar också, så vet jag även att mina nära och kära läser:)

Helgen har gått så jäkla fort och har bestått av fest, nästan bara festligheter faktiskt. Måste skärpa till mig angående det, alkohol är inte bra och man blir nästan lite dum i huvudet av det. Även om det är en bra helgsyssla;) vill ju inte bli bundis med sköningarna på bänkarna på stan. Inte än iallafall... Orkar inte berätta allt som hänt under helgen men den har varit guld och det är tack vare mina nära och kära.

Igår så ramlade jag av Caesar för första gången också. Han typ kraschade i en oxer på träningen och han gick ner på knäna efter hindret och fick med sig alla bommar tror jag. Jag hamnade under honom men jag klarade mig lyckligtvis någorlunda bra. Han klev mig på smalbenet och sparkade/knäade mig i svanken. Är lite mörbultad och öm i kroppen men det hade kunna gått 100 gånger värre så jag får vara glad att det blev lindriga skador:) dock lite olyckligt att det är tävling hela helgen och det var våran första uteträning så jag hade verkligen behövt lite genrep men han trampade av sig en sko så kunde inte fullfölja hela träningen.

Så vi får väl se hur det går i helgen, det är ju ändå första utetävlingen så det kommer kännas sjukt ovant. Men ni får hålla tummarna att vi får in 3 felfria rundor, då blir jag lyckliiiig!!!:)

.

RSS 2.0