Hurtful

Snart kommer kickorna hit så ska vi laga mat tillsammans, tre rättersmiddag står på menyn. Idag slår vi till på stort, sen hur det smakar är ju en annan femma. Bilder kommer sen! Jag som är sådär lagom kung i köket får kanske briljera idag och visa min begåvning. Får väl se hur kvällen slutar, men mottot är väl lite sup och svälj trevlig helg. Eller kanske sup bort dina bekymmer för imorgon är ju ett nytt år? Äh, det blir bra vilket som! Nä, men måste nog skynda att fixa mig lite iallafall innan dom kommer. 
Gott nytt år och hoppas att ni får en grym kväll/natt :) pusss

Better off alone

Det är så himla skönt att gå upp tidigt och få saker och ting gjorda. Då har man liksom hela dagen på sig sen och göra annat, att man inte tänkt på det här tidigare. Eller själva uppstigningen är i och för sig inte speciellt rolig, men när man väl kommit upp så är livet bra, nästan mer än bra. Fick lite brådis imorse, och när jag skulle springa ut till bilen så drog jag på världens vurpa. Men då minsann vaknade jag till liv helt och hållet iallafall, fick en liten adrenalinkick skulle jag tippa på. Är ju så sjukt halt ute så skulle behöva dobbar under mina skor. Jag som har klarat mig utan att trilla en enda gång detta år (eller den här vintern) och självklart snubblar jag på mållinjen och halkar sista dagen på år 2010, så nära att klara mig hela året ut.. nära skjuter ingen hare.

Tog mig ut till valbo och red två hästar, gick suuuperduperbra! mina små sötisar :) Åkte därefter ut till Hille och red ut på corsikanen som förövrigt är lite småttgalen nu för tiden, i och för sig inte så konstigt kanske med tanke på att hon har vilat. Men vi hade så mysigt, så som bara vi kan liksom. Känns som att det var 100 år sedan jag tävlade sist, vilket får mig att längta ännu mer till tävlingarna som drar igång snart. Hoppas bara att vi hinner bli startklara och fit for fight igen för iår ska det bli vårat år :)

nu väntar jag på snigeln som ska komma och hämta mig, men det blixtrar ju inte där eller. Det vet jag ju sedan tidigare erfarenheter, men som alltid var jag klar den tid som var utsatt. Börjar bli drygt att vara punktlig när det bara är jag som är det i min omgivning. Nä men jag får väl sitta här i min ensamhet och vänta då. hehe

Victoria's secret

Känner att jag vill dö när jag ser Victoria's secret, dö dö dö. Det är samma visa varje år, och får alltid lika mycket ångest när dom träder fram. Varför tittar jag ens? Jag vet ju hur jag känner mig efter, och jag tror inte jag är den enda som bara vill lägga sig och gråta. Snyggast iår var iallafall utan tvekan Adriana Lima, craaazy. Dock var Heidi Klum, Marisa Miller och Miranda kerr väldigt saknade detta år faktiskt, dom 4 var liksom mina favoriter.. :( Det är helt sjukt hur vackra dom är, man tappar andan. Blir så jävla avundsjuk över hur snygga dom är, får lite panik. Tänk om man kunde få födas med det utseendet, nej men gud straffar vissa mer än andra helt enkelt. That's life. Man skulle nästan kunna tro att dom är guds barn, ja varför inte. Men seriöst, vilken dröm att få vara med och delta där alltså, helt gääälet. Skulle kunna offra vad som helst nästan.. Fast jag hade nog kunnat nöja mig med att få sitta bredvid och se showen och Akon live, whatta dream come true.. Aja, nu ska vi inte prata mer om det. Man blir bara känslomässigt ostabil och faller snart i djup depression innan det är försent.
Nä, men kul för er tjejer..

Idag då? Har varit ute i valbo hela dagen faktiskt, blev längre än vad jag trodde. Men hade det väldigt trevligt, och min runda gick bra :) Sedan red jag och malla ut en sväng hemma i hille på dom två små dampen, very coozy. Dock höll jag på att flyga av x antal gånger, men det var bara att knipa med benen så var man back on track igen! min fiiinaste :) Nu ska jag se på JVM, sedan blir det nog sängmode! Tidig uppstigning imorgon..



Gossip Girl

Det blev gossip girl mys igår, helt sjukt bra serie. Sitter verkligen bänkad framför tvn när jag fått någon box som räcker en lång tid framöver, blir liksom lite besatt. Men just gossip girl ligger väldigt nära hjärtat, dör ju lite när man ser chuck och nate. Kul att nån föds helt perfekt iallafall. Det gjorde iallafall att jag var väldigt trött imorse med andra ord, så det blev inte sån tidig uppstigning som jag hade tänkt, men det gör nog inget för komma hinna få allt gjort ändå. Ska åka ut till hille strax och hämta mina grejer, för jag ska nämligen delta i mini-km idag. Haha, var så längesen jag var med på någon sån tävling men det ska bli ruuuligt. Det ska bli spännande att se hur Hasana sköter sig idag, men det ska nog gå bra hoppas jag :)


jul 2010



Underbar julhelg med släkt & vänner :) thank u darlings!

If you want something you never had, do something you never did

Försökte verkligen att hålla mig vaken inatt och se lite av matchen, men det var inte riktigt värt det till slut. Tröttheten tog över och helt plötsligt blev sömnen viktigare än något annat. Kan inte fatta varför jag är så trött hela tiden, sjuk också. Har varit förkyld och eländig i flera månader nu och det vägrar ge sig. I mexico tappade jag till och med rösten, hostade som ett as och hade sjukt ont i halsen, sedan har det bara fortsatt utför. Kanske har något mexicanskt virus i mig, who knows.. Borde få bli frisk nu iallafall kan jag ju tycka.

Var på arbetsintervju idag, som jag tror gick bra :) Han skulle ringa nästa vecka när han sett schemat och då ska jag få provjobba någon dag och se hur det går. Wooopwoop, spännande. Raka spåret tillbaka till strömsbro och sätta sig i tandläkarstolen. Usch, har alltid sån ångest när jag ska gå till tandläkaren. Vill verkligen inte! Sen så var det ju en praktikant som fick ta hand om mig idag, kändes ju väldigt säkert.... Råkade kolla honom i ögonen en gång, och det ångrar jag att jag gjorde. Han såg helt crazy ut när han höll på att grejsa. Blev fan skitnervös då och det kändes som att jag låg där i en evighet. Kändes som att dom aldrig skulle bli klara, men till slut fick jag äntligen gå hem. Har även hunnit med stan en sväng idag och fyndat lite :) 

Nu mina vänner, har jag tänkt att ta tag i mitt liv och läsa lite körkortsteori. Hur länge jag ska läsa idag är ännu oklart, men det lär väl inte bli hela kvällen iallafall om jag känner mig själv rätt. Plugg är inte riktigt min grej tyvärr, så får väl se hur det här kommer gå. Önskar verkligen att jag gillade att plugga, men så är ju inte fallet denna gång. Borde egentligen göra upp ett schema där läsning ska ingå varje dag, för då kommer jag verkligen få det gjort. Tål att funderas på iallafall. Nu: PLUGG. wish me good luck!


spooola tillbaka tiden tack..

.

Nu blir det sleepmode för min del, eller iallafall snart. Kommer nog bli några vänner avsnitt innan jag somnar, och eftersom jag fick hela boxen av min bästa så kan jag hålla mig sysselsatt såna här tider :) hihi.

puss och godnatt, and wish me good luck..


lite mys förra sommaren :)

spokyy

Nu är jag glaaaaaaaaaaaaad!!!! :) så jävla glad! Äntligen börjar saker och ting ordna upp sig för mig. Ska i och för sig inte ta något för givet, men hoppas kan man ju alltid göra! 

Har precis kommit hem från valbo och lite träning. Vi var hela 6 stycken idag så min lilla pålle som jag red på blev lite stressad i början, men sedan när vi började hoppa gick det fina firren :) duuutti! När jag höll på att göra iordning hästen så var jag så sjukt rädd. Mikaela berättade tidigare idag att igår kväll så hade handtaget åkt ner när hon höll på att fixade. Det sägs ju att det spökar lite där ute, men det finns väl inte direkt någon förklaring till varför eller att det verkligen gör det. Det har hänt några gånger tidigare att handtaget dragits ned och att det inte har gått att öppna dörren överhuvudtaget. Det har även hänt andra saker också, men minns inte riktigt just nu vad det var. Så jag var så skraj att jag hoppade till när jag hörde något hela tiden, lättskrämd som jag är. Jag skulle inte vilja vara ensam där på kvällen iallafall, den saken är säker.. Men som tur var så var det inget spöke där idag, och jag hoppas att det inte kommer vara det heller i fortsättningen.

Nu ska jag ta ett varmt bad! Hahaha, känns som att det är min nya syssla, ligga i badet och chilla. Tänk bara om man kunde få betalt för det också, då skulle det lätt vara mitt jobb livet ut.

:)

Helt galet vad trött jag var igårkväll. Efter lite gossip-mys så blev det sängen på dirren. Helt rätt gjort av mig, så nu är jag äntligen utvilad :) Ska slänga i mig lite mat nu, för sedan ska jag ut till valbo och träna. pöss


hahaha, söndag.. vad mer ska jag säga

hihi

day after tomorrow

Nu kan man säga att julhelgen är över! Det har gått alldeles för fort.. Haft såna mysiga dagar så vill bara uppleva dom om och om igen :) Igår var släkt och vänner här hela dagen lång, nästan från morgon till kväll.
Jag fick jättefina grejer av allihopa, helt perfekt var dagen med andra ord. Världens bästa släkt och vänner :) glad att jag har er! På kvällen kom josy och luvan hit så hade vi lite förfekke och mys in ma room, sådär lite chilligt liksom. Därefter blev det utgång som gjorde kvällen ännu bättre än vad den redan var, aaawesome. och det var ju kul att det var jag som fick stå för taxikostnaderna.. hehe

Nu ska jag se top model! pöööss

Tack för alla fina gratulationer!! :)
ni är bäst ♥

.

Lika trött och sliten idag, verkar aldrig gå ur kroppen. Gårdagen var supermysig hemma hos mormor med släkten, god mat och gott sällskap. älskar såna dagar:) Kvällen var lite annorlunda däremot.
och idag är det miiin dag, ganska mysigt ändå :) 19 bast. Det är ju inte direkt någon dag jag längtar efter men den är bra iallafall. Måste hoppa in i duschen och städa upp lite på rummet nu så att jag hinner med allt. puusss

And if you do me right
I'm gonna do right by you

schleeeeten


mår nog som man förtjänar idag då kanske, med tanke på en bruten tradition..

Nu blir det max/donken, inte heeelt fel. Lövely


Feliz navidad

Godjul på er! :)
Hoppas att ni får en lika bra dag som jag förhoppningsvis kommer ha.

Klev upp rätt tidigt och åkte ut till Hille för lite julklappar där, och givetvis pussade jag på mina sötnosar. Har precis kommit hem till strömsbro nu, så tänkte ta ett bad nu innan det är dags att göra sig iordning. Ska vara hos mormor klockan 3, för då är det kalle anka som gäller för hela tjocka släkten. Därefter blir det julmat och julklappsöppning för hela slanten. Ska bli så myyysit :)

Kommer vara där hela dagen/kvällen, sen vet jag inte riktigt om det blir hemgång eller utgång.
that's the question
.
Kommer vara sjukt mycket folk ute idag och antagligen skitroligt också, men samtidigt vill man ju inte bryta familjetraditionen heller. Är ju inte varje dag alla familjer är samlade på ett sånt bra sätt liksom hihi. Vet inte vad som tilltalar mig mest, men det visar sig när det är dags att bestämma sig :)
Nu ska jag hoppa i badet!
pusss

:)


vår mysiga prommis idag :)



Nu på kvällen har mamma haft julsmörgåsbjudning. Väldigt påhittigt av henne tycker jag, och det var faktiskt supermysigt. Så en eloge till henne som uppfann det idag ;)
Nu är det sänghäng som gäller framför The holiday och snyggaste jude law.

Doesn't mean anything

Hettsdag på hög nivå. Inte sådär stress så att det har varit jobbigt, utan lagom hetts kan man säga istället. Dagen började ju med att det var svinigt kallt ute, så det tog verkligen emot när bilen rullade ut mot valbo. Men när man kommit in i stallet är det lika mysigt som vanligt och man kommer alltid på andra tankar. Kan faktiskt säga att jag älskar hästar, för det gör jag verkligen på alla sätt och vis. Så fina och mysiga djur :) Det vita lilla äcklet som bor i hille älskar jag dock inte lika mycket just nu, han bet mig i tummen igår så jävla hårt. Han var så surig hela tiden så sträckte jag fram handen, och vet inte vad jag skulle göra men han var snabb som en cobra och tog en smakbit. Inte nog med att han såg så sjukt nöjd ut efter liksom.. En skinnbit försvann och hela tummen dunkade, sådär lagomt skönt precis innan man ska gå ut och gå med corsa i typ -20. Men eftersom han är jordens sötaste och allmänt bäst så är han nästan förlåten redan. Ibland kan det vara en fördel att vara speciell.

kom av mig lite där, men det gick iallafall bra med båda hästarna, har till och med saknat dom lite. Känns som att det var längesen jag var där ute.. och kontraktet är även skrivet! så nu är det bara att köra järnet och hoppas att allt går som det ska :) Åkte tillbaka till hille och gick ut med corsa på hennes dagliga tur. Lika dampig som vanligt men vi hade en mysig prommis ändå hihi. När jag kom hem så blev det ett varmt bad, och det kändes verkligen som att både tår och fingrar skulle trilla av för jag var så kall. Men dom satt kvar, tack gode gud.

Gjorde mig iordning lite snabbt och slängde på mig kläder så att jag hann med bussen. Mötte upp några flickor på stan som behövde göra lite ärenden, och det var väldigt skönt att bara hänga på idag och slippa julklappsstressen. Skulle fått sån ångest om jag väntat med allt till dagen innan julafton, så det var helt underbart att bara chilla runt lite. Sen blev det lite lunch, och därefter blev jag upplockad av milluz så brummade vi ut mot valbo! Vårt place liksom. Flängde runt lite mellan media markt, ikea och köpis innan allt var klart. hahaha går ju alltid så bra för oss.. myyyyyspys dag :) tack för den ♥


min kärlek:)

World, hold on



Last drop falls

En klänning blev inköpt idag iallafall, men frågan är bara vilken dag den ska användas? svår fråga kan man ju tycka, men det löser sig nog. Nu ska jag ut i kylan igen, bege mig ut till corsa, ta en promenad, förfrysa, sen in i värmen igen. Längtar redan till det sista... När jag kommer hem tänker jag ta ett välförtjänt bad!

sämstsämstsämst

filmen som vi såg igår var helt störd iallafall. Har haft lite oflyt i filmval på senaste tiden, för det har bara blivit klappkassa filmer som varit totalt värdelösa. Filmen vi såg igår hette typ instängd eller något sånt och handlade om en tjej som hade varit med i en bilolycka där hennes man omkom. Hon var gravid och hamnade på sjukhus, men blev sedan utskriven och fick åka hem till sin stora villa. Sedan kommer någon mysko tjej och tar sig in i huset och är helt crazy. Självklart kommer det hjälp som ska rädda den gravida tjejen, men crazytjejen dödar dom alla. Måste nästan berätta slutet för den är ändå inte sevärd. Den dumma tjejen försöker hugga den gravida tjejen i magen och ja döda henne typ och ta ut ungen, alltså det var helt sjukt vidrigt. Tappade aptiten helt och det var såna vidriga scener. På slutet visar det sig att den galna tjejen också var med i bilolyckan, och även hon var gravid då. Så då i kraschen dog alltså den dumma tjejens barn, och hon ville nu hämnas på den andra och ta hennes barn ifrån henne. Den va sämst iallafall, inte sevärd! 

nu ska jag dra till valbo, så lär hurra up lite! puusss

Just like a pill

Helt otroligt att man inte fått någon snöflinga på sig idag. Eller några har man nog fått på sig utan att veta om det, men ändå har det kommit 7 decimeter på 2 dagar vilket inte är okej. Idag har vi verkligen hängt på stan heeela dagen, så äntligen är vi helt klara på julklapparna för 2010. Det tog dock 6 timmar att hitta de sista, men ibland måste man offra sig och det var helt enkelt rätt dag idag. Det känns så underbart att ha det överstökat nu! Däremot är det inte lika underbart för plånboken känner jag på mig.. Buhu, fattiga tider. Men vad gör man inte för sina nära och kära :) Skulle kunna ge dom guld om jag hade det för dom är verkligen bäst. ♥

Tog en sväng ut till min älskling också, promenad för våran del idag liksom. Det var så sjuuuukt kallt, trots att jag klätt på mig ordentligt med kläder och raggsockar. Men värst var det för händerna, måste verkligen införskaffa mig ett par bättre och varmare vantar för annars kommer det bli en jobbig fortsättning på vintern.

Jag och mallan tog en sväng förbi triangeln på väg hem också eftersom myskväll står på schemat för oss båda. Våran korg kan ju inte sett så bra ut, den saken är iallafall helt säker. 4 dippar, 3 gräddfil, 2 chipspåsar. Inga tjocka alls, nänä.. kommer se ut som två feta julgrisar innan det är färdigt. + all dess julmat som serveras hela tiden. Tur att det är dags att ta tag i träningen imorgon, vilket faktiskt känns bra. Har varit alltför slö nu senaste veckan, så nu är det uppryckning. Måste tvinga mig själv att gå imorgon även fast det kommer kännas som att man är ute och traskar på nordpolen. Tänker även försöka tvinga med mig josy till korpen imorgon så att vi kan kötta lite på gymmet, rätt nääjs. cosy om inte annat!

Ikväll då?
Skräckfilm/myskvällen startar snart så måste gå och förbereda mig lite! pözz


maggan 09!

No one's gonna love you

igår var vi bortbjudna till min gudmor på middag och lite myspys. Fick även se bilderna som var på systemkameran från mexico. Som jag har väntat på det, och Åh vad jag saknar det.. 
Inom en snar framtid kommer jag åka dit igen, utan tvekan.

Ska strax åka och fixa mammas julklapp!
så lär väl fräscha till mig lite, pözzz

Dancing in the moonlight

Förstår inte hur det kan vara så svårt att hitta en julklappsjävel i denna stad. Antingen är det staden som är pytteliten eller så suger affärerna bara. Båda två låter i och för sig väldigt rimliga men vet inte vilken som är rätt, antagligen båda två. Men till slut som kom mamma som en räddare i nöden och löste allting, så bra hon är! Så nu är vi typ klara tror jag. Ska fixa mammas grej imorgon bara, men vi vet ju exakt vad vi ska köpa så det är chillerill med det. Imorgon måste jag även söka igenom hela stan eftersom jag måste hitta något till mig själv också, och det ska vara innan julafton. Måste ju självklart köpa till mallan också, men det löser sig alltid förr eller senare. hihi

 Fyller även år på söndag, hallå 6 dagar kvar? asso shiiit nästan ett år sen jag fyllde 18 år..Nu fyllerjag ju bara ett skitår som man lika gärna kan hoppa över. Vill sluta växa och åldras nu, allt är bra som det är just nu så vill inte ha någon förändring! Eller i och för sig så kan jag väl fylla 20 då, systemetshoppare då ju. Men efter det så vill jag ha stopp, inte dö utan jag vill bara att jag ska sluta åldras forevvaahh. Födelsedagen var ju verkligen något man längtade efter när man var liten, eller ja iallafall mindre. Men på senare år har jag i princip hatat min dag. Eller hata är ett väldigt starkt ord, men man har liksom en egen dag 1 gång per år som är speciell för en själv, och den ogillar jag? Känns inte helt rätt alltså. Självklart är det ju hur kul som helst att få alla fina grejor och all den omtanke som man får, men just när man sitter där och ska öppa alla paket och alla ögon är på en själv.. hahaha och det är så fult när man säger ''ååh tack vilken fin'', ''men guuud, en sån här har jag önskat mig'', ''tack så jättejättemycket, den var suuuperfin''. Nää, den stunden närmar sig med stormsteg..

Roligast är ju dagen efter när man fått alla grejer och inspektera och använda dom!
Det är däremot någon jag längtar efter;)

plogiplogi

är heeeelt galet väder ute, tror fan int att det är sant alltså. Nog för att man vill ha en vit jul, men kanske inte såhär vit. Har ju snöat konstant i mer än 2 dagar nu så man kan ju tycka att snön borde ta slut där uppe snart. Kan lova att alla 4 decimeterna kommer komma idag, precis som vädergubbarna sagt. Somliga tror inte på det, andra tror på det... Och antar att jag har rätt eftersom jag brukar ha rätt 9½ gånger av 10.
Sen är det ju riktigt roligt att vakna av att dom plogar utanför fönstret. Man blir så glad av det pipljudet som är så mysigt, känns som man är i himmelriket då. Och det härliga skrapande ljudet när skopan snuddar i asfaltet, lovely. Nej, inte riktigt va.. Dö, tänkte jag då. Gud straffar vissa hårdare än andra, och kände mig ganska prickad just igår. Men dom jävlarna gör ju bara sitt jobb som sagt så det var ju duktigt av dom att ta sig ut i snön och ploga, samt väcka halva gävle. Tjoho

Nu är det min tur att bege mig ut i snön, men som tur var så har det lugnat ner sig lite iallafall. Jag och malla ska ut på en julklappsrunda igen och ta itu med den sista personen. Sen borde vi faktiskt vara klara. Känns som att vi har massvis kvar, men så är icke fallet som tur är. Ska även försöka hitta något åt mig själv var det ju tänkt, så det blir nog myspysit. Nu är det brådis, Ciao bella.

Dec. 19, 2010

Åhåj vad jag är nöjd nu. Har städat i mitt rum så nu är det kliniskt rent och fint där, tog till och med till dammsugaren. Inte så illa gjort faktiskt! Plockade även upp alla kläder som låg slängda i gardereoben, vilket inte var det enklaste. Som belöning blev det massa god mat, och jag har även lyckats installera något virusgrej. Hade ju aldrig kunna gjort det ensam så det var tur att hjälpen var nära, annars hade nog hela datorn varit full av virus. Fattar inte att allt tekniskt ska vara så krångligt jämt, blir så less på sånt där.

Bion igår då? Kanske var huuuuuur grym som helst, från början till slut. Den var inte alltför läskig, så den var helt perfekt!!När dom klädde ut sig till nunnor höll jag på att dö, dom såg så sjukt läskiga ut. Kommer väl drömma mardrömmar i veckor efter det. Hahaha, fifään. Men den var iallafall sjukt bra, så se den! :)
Nu blir det melon och ben&jerrys! pözz


 


mina hjärtan




♥♥♥♥♥♥♥♥♥

.

but I dont want miles between us,
I just cant stand the thought of,
you being there makes my whole body ache.
when it comes to missing you,
I dont have what it takes.

hihi



And I like the way it’s just another mistake made

Hade sjukt kul igår, som vi alltid har ;) gillagillagilla! Vaknade imorse och kände att jag och malla lärde ta tag i våra julklappsproblem. Så nu är vi äntligen igång, bättre sent än aldrig brukar man ju säga så det kan jag ju faktiskt hålla med om. Iallafall denna gång. Känns som att vi brukar köpa till så många eftersom vi köper till hela släkten+familjen. Men nu har vi bara en kvar som vi verkligen inte har en aning om vad vi ska köpa, och mamma men henne vet vi redan vad  vi ska köpa så det är chill. jag har även malin kvar att köpa till, men det brukar gå bra att hitta något till henne så det löser sig alltid :) Kändes som att vi hängde på stan i 100 år, men vi var där i 3 timmar bara. Lätt mina längsta 3 timmar någonsin. Gillar inte julhysterin, får lite damp av den. Speciellt när man går i affärer och man bara känner att man svettas mer och mer, då skulle jag lätt kunna nita någon. Man borde gå och julshoppa när man är mer utvilad och känner att man är sugen på det, så nu har jag lärt mig ännu en läxa.

Så nu har jag äntligen kommit hem igen, så la mig på sängen och här skulle jag kunna ligga i år och dar. Men det ska jag dock inte göra, ikväll är det den vanliga helgsysslan igen. Bio står nämligen på schemat, jordens mysigaste grej. Skulle vilja ge en present till den som uppfann just bio och biosalongen. Vi har bestämt oss för att gå på The town, som förövrigt verkar skitbra. Mysipysi ♥


Doug MacRay är en brottslingutan ånger, en ledare av ett gäng hänsynslösa bankrånare som skryter med att stjäla det de vill ha och komma undan med det. Utan några egentliga relationer att bry sig om behöver Doug aldrig vara rädd för att förlora någon nära person. Men allt det förändras vid gängets senaste jobb, när de tar en gisslan - bankchefen Claire Keesey. Även om de lät henne gå utan att skada henne, så misstänker hon att de vet vem hon är. Men hon slutar att vara på sin vakt när hon träffar en försynt och charmig man som heter Doug, omedveten om att det är samme man som bara dagar innan har terroriserat henne. Den omedelbara attraktionen mellan dem utvecklas snart till en passionerad förälskelse som hotar att ta dem båda nedför en farlig, och kanske dödlig, stig...

!


så smart så att det inte är sant

Men jag är ju så jävla smart.
kanske har haft världens sämsta dag hittills. Eller inte sämst kanske, har ju faktiskt haft värre dagar men den har varit riktigt pissig rent ut sagt, bläääää. Fast hade ju kul på jobbet iallafall trots vissa saker, skönt att komma på lite andra tankar! precis vad som behövdes just idag :) Iallafall, jag lyckades pajja mobilen imorse. Råkade trycka på någon knapp när jag var inne på itunes och skulle lägga över musik, och det var då den där knappen kom fram, och självklart snille som jag är så tryckte jag på den. då stod det att jag hade låst mobilen och simkortet. Och att jag lärde sätta i ett sim utan pinkod för att kunna låsa upp den. Fatta ingenting för det stod inte ens på svenska, åh herregud. Har lärt mig en läxa nu iallafall att aldrig trycka på någon knapp som man inte förstår innebörden av. Fick ett rejält utbrott och det slutade med att jag åkte fort som fan till telia innan jobbet så fick dom lösa det. Men självklart så fanns INGET, absolut INGET kvar på mobilen. Alla appar, bilder, kontakter, ja i princip allt!! Jävla skitpitt helvete, så smart är jag.

Sedan tappade jag ut en skål med dressing på jobbet också, pluffs så låg allt på golvet. Sådär lagomt kul, som grädde på moset liksom. Så jag hoppas verkligen att min dag kommer att bli bättre än såhär, annars kan man ju gräva ner sig och gräva upp sig lagomt tills imorgon.

så nu satte jag i mobilen i laddaren till datorn och skulle återigen gå in där på itunes och se om jag kunde aktivera det igen liksom, men då tryckte jag på samma knapp igen!!! Så jävla dum, och plötsligt insåg jag vad som höll på att hända ännu en gång. Fort som fan ryckte jag mobilen ur sladden, och då stod det samma sak på skärmen.... men jag stände av mobilen fort, och tryckte på den. Och till den sanna lyckan så hade ingenting hänt! Höll på att börja gråta av lycka, så glad blev jag. Tänker aldrig mer gå in på itunes utan någon vid min sida som kan hjälpa mig. Är helt hopplös när det gäller datorer, tv och mobiler:(

Weeeei, ikväll är det vår kväll ;; hihi vi vet redan hur det brukar sluta!


Fick en känga mot magen, tills jag smakade gatan.
Ändå gick jag tillbaka, och jag måste va galen


jklhh

Vet inte vad det var för cp fel igår på bloggstartsidan, det gick iallafall inte att uppdatera något nytt. Men det hände iallafall inget speciellt igår, förutom att jag hade damp hela kvällen för att det inte gick att lägga in låtar från min musikmapp till itunes. Ska det vara så jävla svårt att bara föra över lite musik? ja, tydligen. Önskar verkligen att jag föddes som ett snille, men det var ju alldeles för mycket begärt det.

Jaja, kände mig krasslig imorse så jag var tvungen att ställa in träningen som var på morgonen. Men efter några alvedon känner jag mig lite piggare iallafall så jag borde kunna jobba idag. Vet inte riktigt hur länge passet blir idag men börjar iallafall 1, och slutar kanske runt 7 ikväll eller så :) rätt chill.

Svar på frågan i förra inlägget:
Jag bor i strömsbro med mamma och i hille hos pappa där hästarna är :)

ending day

Alltså döööööö. Jävla skitväder... Går bara och väntar på klass 2 stormene nu. Jag kommer inte vistas utomhus någonting ikväll iallafall har jag bestämt mig för, så det spelar ingen roll om jag blir insnöad eller inte egentligen. Trivs bra här på skolgatan ja, myyys. Våran reunion idag var iallafall så mysig. Har saknat tjejerna, kände verkligen det när vi satt där precis som i gamla dagar. Får helt enkelt skärpa till oss och göra det lite oftare :) Sedan tog jag, josy och maddis en sväng på stan. Kollade egentligen inte speciellt mycket, men josy däremot shoppade loss hon. Fick lite panik när jag insåg att hon nästan var klar med julklappsshoppingen. Medan nästan alla är klara så har inte jag och malin ens börjat. så jävla dumma är vi som är ute i sista sekund iår igen. Trodde att vi lärde oss en läxa förra året, men nehej då. Krävs nog mer än så för att vi ska ta oss i kragen helt enkelt! sämst är vi :D Helt utan tvekan alltså.

Men hela dagen slutade iallafall med att jag fick med mig en tröja och en parfym hem till ett kanonpris så glad är jag, nästan så att dagen är totalräddad. Egentligen måste jag nästan ta mig ut på en promenad eftersom jag rullar fram just nu. Måste tänka på att julmaten måste få plats någonstans också, men just nu finns det tyvärr ingen plats över. Är jag sjuk i huvudet så går jag nog ut på en powerwalk här i strömsbro, men det ska nog ske mycket om jag gör det. Nä nu måste jag chilla vidare, ciao bellas!


ge ma sommaaar..

wooopwoop

Blev faktiskt mysdag all day long igår, från morgon till kväll. Började även med att jag försov mig lite imorse, så jag flög upp ur sängen och fick skjuts ut till hille och hämta grejer, sedan ut till valbo och träna på två hästar :) Gick bra med båda två, mina småpluttar.. så söta :) Åkte därefter hem och tog ut corsa på sin dagliga tur, lika pigg som vanligt. Vädret däremot är ju inte det bästa just nu, hörde på radion att det skulle bli klass 2 varning så det gäller att klä på sig ordentligt, eller att helt enkelt hålla sig inomhus. Föredrar nog det sista..

Nu har jag tagit en dusch och stressat lite, så har precis hunnit bli klar för vid 1 snåret ska jag möta upp mina gamla spidtjejer för lunch :) Kommer bli som back in the days när vi gick på stan och käkade. har saknat det! Och på tal om att sakna.. ska även återförenas med madde som varit borta i USA alldeles för länge. Har saknat henne tokmycket så ska bli så roligt att få träffa henne igen :D hihi, bästa!

Nu måste jag dra på mig ytterkläderna för min skjuts är på väg! pözz



cosyday

Haft världens mysigaste dag :) iallafall nästan.. Vi åkte och handlade mat, men dock blev det en katastrofal början i köket. Trodde jag hade mina skills men nehejdå, och det fanns fler som inte hade det heller. Smart asset tappade ut alla makaroner på golvet, sedan när vi ska göra stuvade makaroner så kokar mjölken över och hamnar på hela spisen. och då menar jag verkligen hela spisen också.. Men sen tycker jag faktiskt att det gick bra, iallafall med tanke på hur det började. Maten spakade perfecto och sällskapet var ju inte så mycket sämre.

Efter maten så blev det rusta en sväng, och jag borde verkligen bli peronlig hjälpshoppare. Tyckte att jag gjorde det väldigt bra och smakfullt ;) Sen så åkte jag hem till Hille och hjälpte ronja  ridhuset och tränade lite.
Gick så bra så! :) så duktiga.

Om en halvtimme kommer joppe och hämtar upp mig så ska vi köpa hem lite gottigotti och förhoppningsvis se något bra på tv. Så lär väl lägga på ett kol om jag ska hinna antar jag. Ciao bella

Brownieee

Omg, kan knappt kolla mig själv i spegeln utan att hajja till. Har ju varit blond hela mitt liv, och nu helt plötsligt har det som jag aldrig trodde skulle hända. Att jag skulle bli brunett! Emelies ord var ju dock inte så peppande när vi traskade runt i stockholm. ''Du kommer säkert grina när du ser dig själv i spegeln första gången..'' Hahahaha, men riktigt så blev det inte faktiskt. Blev däremot glad, för trodde verkligen att jag skulle ångra mig men det gjorde jag inte. Tycker att färgen blev bra, så det gäller bara att vänja sig vid det :)

Efter att jag färgat håret så åt vi julbord på furuviks brygga och åt oss mätta, proppmätta.. Kändes som att jag ätit för hela julen när jag var klar, blev så sjuuukt mätt. Att man aldrig lär sig att man borde chilla lite med julmaten.. Aja, gott som fän var det iallafall.

Nu ringer sötis, see yaaaa

wooooooo

Bruuuuuuuuunhårig!! bild kommer upp inom kort...

Live your life

haha måste säga att dagen har varit lite sjuk på många vis. Började ju sådär superbra att vi missade tåget, men det löste sig till slut iallafall med att vi fick åka tåg en 50 min senare till ett bra pris + att vi skulle vara i huvustaden samtidigt som det andra tåget skulle ha anlänt. Duktiga sådär vi! Gick till subway och käkade lite lunch eftersom vi ändå inte hade något bättre för oss. Gick tillbaka till tågstationen och ska köpa med oss lite gotti till tågresan. Nej men då visar det sig att emelie glömt sin plånbok på subway, eller ja gouter då. Så hon kutar i 190 km/h tillbaka, och tro det eller ej så hann vi till slut med det rätta tåget.

sen rullade ju våran trip på väldigt bra, och hittade det vi letade efter förutom nyårsklänningen som jag till och med glömde att leta efter. Men den ska nog finnas nånstans, om inte i min garderob redan. Lagom dag i stockholm med andra ord, och inte alltför tom plånbok är ju alltid ett plus! Vi tog upptåget hem, så vi satte oss på pendeln mot upplands väsby, och när vi kommer fram sätter vi oss och väntar på nästa tåg som vi längtade efter eftersom vi var slut typ. Tänkte att vi kunde ta en nap på tåget, men vad vi missade var att vi skulle få åka buss från skutskär........ Hahahaha, sällan vi. Så vi fick alltså hoppa av en gång till och sätta oss på bussen, sköööjigt. Det blev ingen nap, så trötta var vi. Men visst fan har vi haft sjukt kul idag :D hihi ♥


:)

Nu bär det av mot tåget!
ha en bra dag allihopa :) pözz

Estocolmo

Ibland kan ju sängen vara det bästa som finns, speciellt på morgonen vissa dagar. Men upp kom jag och duschat har jag hunnit med också. Om någon timme ska jag möta upp emelie på stan för vi ska åka till stockholm idag :) Kan säga att det blev en spontantripp, men det ska bli suuupermysigt. Vi har lite viktiga grejer att göra, bland annat att försöka hitta en nyårsklänning. Är ju inte helt enkelt som sagt, men det är lika bra att ge det ett försök iallafall.  Nu måste jag käka lite frulle och fixa mig så vi hinner med tåget!
Later

*


Ibland måste man gå vilse för att hitta rätt.

:)

Haha alltså jag har typ legat i sängen hela dagen. Sötismamma kom till och med upp med mat till mig. Har verkligen inte gjort något vettigt idag, men ibland kan ju det vara skönt också. Så nu är jag utvilad till 100 % inför veckan som kommer, gööött.. Nu börjar Beck! puss

die sunday, die!

Men döööööööööööö. Det är vad jag vill göra just nu, bara lägga mig och dö ett tag. Eller iallafall spola över den här dagen, och lite av gårdagen. hahaha, alltså gårdagen var helt crazy.. Hade iallafall så himla mysigt när vi åt middag och satt och pratade och jaa, umgicks bara! Supergod mat var det också, dock inte helt otippat men helt lööövely var det. Tycker om er tjejer!! :) Shotsen och vinet resulterade i att det blev tidig hemgång för mig, lämnade W.O ungefär vid halv 1 tiden för då var inget som var glasklart hos mig. Men tydligen gick jag in på goya och tog stämpel och betalade ändå, trots att jag ändå inte skulle vara där. Bra där liksom, skulle ju kunna agera som sponsor ja. Det har aldrig varit så skönt att sova som det var när jag kom hem, eller i och för sig sov jag riktigt bra i taxin fram tills jag blev väckt av chaffisen som ville ha sina cash. Ville köra springnota men visste att mina ben inte skulle samarbeta med mig så det var ju bara att skrapa ihop lite pengar till den stackarn.

Idag är det lugna puckar för hela slanten iallafall eftersom jag inte är fit for fight på något vis. Skulle kunna säga att det är rehab-dag idag, så behöver ha lite chillmode in tha house. Det är ju massvis med bra saker på TV också, lite repriser och så är det ju gossip girl. Det får jag absolut inte missa! Kvällen får nog avslutas med Beck, och jag tänkte även att jag skulle dippa lite ikväll och mysa bara :) Känns helt perfekt.

move, shake, drop!

Matchen var ju inte så bra när dom förlorade, men roligt hade vi iallafall kan man ju säga ;) hihi. Har precis tagit en snabbdusch i rapidofart för annars kommer jag ju aldrig hinna göra mig klar. Vet ju själv att när jag har gott om tid på mig så går tiden alldeles för fort. Så nu tänkte jag att jag ska fixa mig i tid så att jag slipper stressa sista 10 minuterna som jag alltid annars får göra.

Tror att kvällen kommer bli något alldeles extra, har nästan längtat lite efter den. Vi ridtjejer+mammor ska träffas hemma hos sandras mamma klockan sju och då väntar middag och massa mys med underbart sällskap. Vet inte om vi ryttare kommer vara kvar där hela kvällen eller om vi åker hem till någon och kör järnet där istället. Kan ju bli kul att förfesta med mammorna också, inte något av det vanliga precis.. Det blir bra vilket som iallafall för ridtjejer är ju inte att leka med ;) Därefter bär det av ut och då blir det move, shake, drop!


Guess what? I'm not a robot

Det hann bara bli ett avsnitt av vänner för sen somnade jag. Älskar alla dom, så sjukt bra! kan tänka mig vad roligt dom måste ha tillsammans, och framförallt under inspelningarna, haha. Nu sitter jag och lyssnar på eldkvarn faktiskt, kan jag erkänna. Kan knappt tro det själv men det finns faktiskt två låtar som jag gillar starkt som jag lyssnar på alltför ofta. Det är något speciellt med dom, det får mig att bli glad och ledsen på samma gång. Men diggar dom starkt iallafall, kärlekens tunga och fulla för kärlekens skull. Imorse åkte jag ut till hille och tog en prommis med corsa i snövädret. Eller det snöade inte speciellt mycket, men det var väldigt mysigt iallafall :) sötan!

Nu måste jag skynda mig för min skjuts anländer strax, See ya later ♥


Harmoni

vilken harmonisk dag det har varit idag. Den har verkligen rullat på som den ska och jag har hunnit med det jag skulle göra, till och med lite mer än så. Var dock väldigt tungt att kliva upp imorse när klockan ringde, och inte nog med det så red vi utomhus idag. (!) Var kanske inte det bästa idag eftersom jag har så lätt för att frysa och bli kall. Men visst överlevde jag det, även fast hela jag var genomfrusen från topp till tå. Så när jag kom hem tappade jag upp ett varmt bad och tände ljus och satte på spotify-myslistan. Hade kunna legat där hela dagen om jag kunnat, men var tvungen att kliva upp eftersom jag skulle vara på arbetsförmedlingen. Fick skjuts dit och självklart gick jag fel, smart som jag är. Så det var ju bara att gå tillbaka till ruddamsgatan. Fick all hjälp jag behövde av en väldigt schyst och hjälpsam person, så nu slapp jag alla förvirrande tankar och funderingar ett tag framöver iallafall. Mötte upp josse på stan för vi tänkte att vi skulle ta en prommis i bollan eftersom mitt andra sällskap lämnat mig här hemma, all by my self.. Kan inte känna mig mer ensam just nu tror jag. Är ju så mysigt att gå där i bollan på dom olika vägarna, enda nackdelen var ju att det var så kallt. Så det blev inte en alltför lång prommis men det räckte superbra för oss två iallafall. Drog en lunch på stan också innan det var dags för lite inköp av julklappar. Blev i och för sig inte speciellt mycket införskaffat, men iallafall en. Alltid en bra början.. Men nu är det nog dags för oss att vi gör en uppryckning angående just julklappar, annars blir det inte roligt när det kommer vara feta rushen på stan..

Efter det så jag till mormor en sväng och lämnade ett par skor som hon ska ge mig på julafton. Fast hade hellre fått dom nu på en gång så att jag kan använda dom nu redan.. Men får helt enkelt hålla ut och vänta till nästnästa fredag när det är juuuuuuuuulafton. Helt sjukt vad tiden går fort..  Känns som att det var nyss jag tog studenten. Milluz kom och hämtade upp mig strax därpå så åkte vi till ikea och jag fick vara lite smakråd på olika saker som hon ska införskaffa sig. Skitsnygga grejer blev det iallafall :) Sen blev det lite valbohäng ett tag innan vi åkte till hennes nya lägga. Fick mig en liten rundvisning innan det var dags att åka hem till mig och visa mitt crib. Vi är alldeles för ouppdaterade känner jag, skärpning på oss nu va. mysigt var det iallafall, precis vad jag behöver just nu :) hihi. Sen nu har vi haft idol-mys hemma hos josy, ett perfekt avslut på kvällen liksom. Jag vet att jag sa att jag skulle bojkotta idol, men kunde helt enkelt inte låta bli att kolla eftersom jag faktiskt tycker att minnah ryckt upp sig och blivit riktigt bra. Att jay vann idag tycker jag rent ut sagt var ett skämt, för minnah borde stått som vinnare utan tvekan. Hon var helt överlägsen idag med alla låtar, speciellt sista låten passade henne mycket bättre också. I och för sig brukar den som kommer tvåa lyckas bättre så det blir nog bra ändå :)

Nu ska jag kolla på Vänner, har längtat hela dagen efter just detta tillfälle :) Fick låna två boxar av sötaste så att jag har något att roa mig med nu för tiden på nätterna. Lite ovant, men en helt ok ersättning just förtillfället.
puss&godnatt

Whatever it takes

idag har jag namnsdag, och den hade kunnat vara så mycket bättre på många sätt.. Men är helt döööööööööd just nu iallafall, då menar jag verkligen död i hela kroppen och definitivt i huvudet. Jobbat från 10-14.30 sedan 16.00-22.30, och jag är ju helt klart inte van vid det så det har satt sina spår.. Men är ju i och för sig lika bra att känna på det lite kanske, vad vet jag liksom. Men ett sånt hektiskt arbetsliv vet jag inte om jag är så sugen på, men ett jobb vore inte så dumt nej. Det löser sig nog till slut kan man ju hoppas :) Dom senaste dagarna har jag varken haft tid eller lust att skriva något här, vet inte varför. istället prioriterade jag bra saker som var viktiga för mig, och är så glad att jag gjorde det.

Imorgon är det väldigt viktigt att jag inte glömmer bort hur dagens schema ser ut, för då blir det inte roligt. Först ska jag upp med tuppen och åka ut till valbo, därefter gasen i botten hem och duscha eftersom jag ska va på arbetsförmedlingen klockan halv 1, vet inte ens varför jag ska dit eftersom min coach inte jobbar kvar längre, kul då.. Vid 3 tiden ska jag möta upp malla på stan så ska vi fixa lite julisar hoppas jag, känner att det är dags för oss att börja nu för annars kommer vi aldrig hinna i tid. i och för sig så är vi alltid ute i sista sekund så skulle ju va något nytt om vi var klara i tid för en gångs skull. Efter det bär det av hem till mormor för att lämna mina skor och mysa lite. Ja, det var den dagen det. Kvällen är dock fortfarande osäker...

Nu ska jag mysa ner mig och sova, trots att det är något som saknas. Tvivlar starkt på att jag kommer ha lätt för att gå upp imorgonbitti, fyyyy får ångest nu när jag tänker på det. Även fast man vet att det är skönt när man väl kommit upp så finns det inget hellre man vill än att ligga kvar i sängen. Skulle kunna bosätta mig i min säng faktiskt, om jag hade allt där som jag behöver och vill ha. Nä, nu måste jag knoppa.. natti
Saknar dig ♥




The sky's the limit


.

Tar vara på sista timmarna.

Saknad


Kärlekens tunga

Är ju alltid kul att bli utelåst. Och nej, det var inte ens mitt fel konstigt nog. Låset här i strömsbro har varit cp till och från, och ibland har det inte gått att låsa överhuvudtaget. Dom gångerna jag inte fått upp dörren eller kunnat låsa så har mamma sagt att det var jag som gjorde fel bara, men idag fick hon minsann på läppen. Det var totalt omöjligt att få upp låset, så till slut blev jag så förbannad att jag tänkte ta i allt jag hade, hade inte brytt mig om nyckeln gått av i låset. Sen fick jag inte ens ur nyckel, bra för min korta stubin liksom... Men istället så skyndar sig mamma hit och försöker hon också. Haha, hon fick inte heller upp låset. Så då skrattade jag lite inombords faktiskt kan jag erkänna, kände mig lite som en djävul. Då kom en av snälla grannarna och hjälpte oss, men ingen av oss blev nå smartare av det så han ringde låssmeden, och i väntan på att den skulle komma och hjälpa oss så blev det fika hos dom. så himla söta, och gott fika var det med. Det roliga är att frun i den familjen är min gamla lekisfröken, ödet liksom. När jag åkte hemifrån hille så tog jag på mig ett par raggsockor, vet inte ens varför men tacka gud för att dom satt på fötterna just denna stund. Stod minst 15 minuter här utanför innan hjälpen kom. Men tillslut efter många om och men kom vi in, och låset ska bytas ut på onsdag.
Alla nöjda och glada. THANK YOU

Och juste, det där om sega människor. Det gäller er alla sega människor där ute, även du josy.. hehe.

lalala

Men tror ni det går bra att föra över bilder eller? NEEEEEJ. blir så irriterad på sånt här. Varför kunde jag bara få födas till ett snille? får ett allvarligt vansinnesutbrott snart, då finns det vissa som är i farozonen. Ska det vara så jävla svårt att bara kopiera lite bilder till den där grejen och sen lägga in dom på den andra.....

Men iallafall, glömde att berätta om filmen jag var på igår, the next three days. Den handlade som sagt om en kille som hette john, och hans fru åker in i fängelse anklagad för mord och han gör allt för att få ut henne därifrån. När vi kom in i biosalen så berättade dom att den var över 2 timmar lång och då tänkte jag men vad i helvete, väck mig när den är slut typ. Men när filmen börjat så ändrade jag uppfattning ganska fort. Filmen var skitbra på alla sätt och vis!!  Trodde aldrig att den skulle vara så bra, speciellt med tanke på att den var så lång. Kändes som att det skulle bli en sån där dryg och utdragen b-film, men det var snarare tvärtom. Finns inte ens någon dålig kritik att ge, bara massvis med bra. Så den är verkligen sevärd! :)

Väntar in kvällens sällskap som är lika snabb som vanligt.... Förstår inte hur man kan vara sån tidsoptimist, lika seg gång på gång. om man vet att man är långsam, varför börjar man inte bara göra sig iordning lite tidigare så att man kommer i tid nästa gång? en fråga jag ställer mig ganska ofta.

nu måste jag rappa, woopwooop.

Sony vaio

jag dööör, jag har fått igång min nya dator! helt själv. Är fortfarande lite chockad för jag är verkligen allt annat än teknisk. Nu är det bara en grej kvar sen är vi helt fullbordade. Den där hårddisken eller hårdisken, spelar ingen roll vad den heter men jag ska iallafall lyckas föra över alla bilder och sånt. Som tur är så hoppas jag att en hjälp är på väg hit snart så att jag inte förstör något. Skulle ju inte vara så kul om jag skulle ha sönder båda datorerna och som pricken över i:et så skulle alla bilder försvinna. Nej tack, då tar jag nog det säkra före det osäkra.. Vågar inte riskera att livet i bilder försvinner :)

nu ska jag fortsätta min myssöndag som varit utmärkt än så läge :)
och förhoppningsvis blir den bättre. 
pusss

Här har ni min nya kärlek

Stockholm i mitt hjärta


Hur sjukt bra är inte Petter?

The next three days

Idag har det varit en bra dag på alla sätt, Inte mig emot. Mysig morgon, så det hade inte kunnat bli en så mycket bättre start. När klockan rullade iväg så åkte jag mami och mallan ut till media markt och hämtade ut min dator som kom igår, äntligen. Dock glömde jag den i Hille när jag åkte därifrån nyss, klantarsle som jag är. Men den får väl vara där till imorgon då, orkar inte åka och hämta den idag. Tänker ta mitt förnuft till fånga och försöka installera den imorgon, all by myself. Hur nu det ska gå... Annars är jag ju omringad av snillen så det ska nog gå bra hur det än slutar :) Måste även få hjälp med den där hårdisken eller vad det heter, och föra över bilder och allt som är på denna dator. Vill ju inte att allt på den här datorn försvinner, alltför många minnen i bilder och ja, Halva livet typ. Eller iallafall livet i bilder skulle man ju kunna säga, så det är ju något man måste spara :)

Det blev stress hem till hille efter vi varit i valbo, men som tur var så fick vi skjuts därifrån för annars hade jag aldrig hunnit..  så thaaank u :) Skulle vara i valbo igen klockan halv 5 eftersom vi skulle gå ner  till ridhuset och träna lite vid 5 tiden. Är så skönt när man kan träna lite på egen hand och göra lite som man vill ibland. Det gick iallafall väldigt bra idag igen. kul att man är lite kär i en häst då.. hihi. Jag och mikaela har gjort upp lite planer, så nu börjar man ju längta som en tok och hoppas att allt går vägen som vi vill. Kommer bli grymt!! :)

Kvällen är spikad iallafall, vit helg innebär myshelg och den är ju redan uppnådd kan man ju säga. Ska möta upp ella vid halv 9 tiden, så ska vi gå på bio. Haha, jag tror jag har varit på bio tre helger irad nu.. bra syssla. Kan ju inte säga annat än att biomörkret kan vara bland det mysigaste som finns, speciellt i dessa tider.


Hur långt är en man beredd att gå för att rädda den han älskar?

John Brennans perfekta familjeliv slås i spillror när hans fru blir dömd till fängelse för mord. Efter flera år och överklaganden är John fortfarande övertygad om att hon är oskyldig och utarbetar en farlig plan för att frita henne.

Inlägget som skulle komma igår men som försvann, men kom tillbaka igen.

Det här är alltså gårdagens inlägg egentligen, men eftersom min cpfuckade dator är dum i huvudet så blev det inte inlagt igår, så istället kommer det nu. Bättre sent än aldrig var det va?

Har gjort världens bästa kombo idag, och då menar jag bland dom bästa. Den var välplanerad och kände mig redo att göra debuten just idag med josy. Vi Åkte först till donken och köpte pommes och en cheddardipp, därefter gled vi över till max och köpte hamburgare och sourcream & pepper dipp. Gled vidare hem till mig där drickan fanns, julmust. Kan säga att denna dundermåltid ligger tätt efter churchstreet, very close. Vore fel av max och donken då att slå ihop sina kloka huvuden så att det skulle bli en alldeles perfekt blandning av allt det goda. Nä men det är ju tur iallafall att dom ligger nära varandra så att man kan köra sin egen kombo.

Har haft mys här hemma och kikat på idol som jag hädanefter tänker bojkotta helt och hållet. Vad händer svenska folket??? Blir så less. Äckel-jay gick vidare, som jag höll tummen för att han skulle åka ut, mitt hårdaste.. Tycker verkligen inte han har något speciellt, utan att han bara är motbjudande rätt igenom. Vet inte ens varför men har alltid haft något emot honom. Minnah däremot var faktiskt väldigt bra idag tycker jag, förvånansvärt bra. Men den som egentligen förtjänar att vinna är faktiskt olle, fina fina olle som har gjort allt rätt och så perfekt. Jay har ju sin knarkskandal och minnah som kom in i tävlingen igen efter att hon åkt ut en gång redan. Så för mig har olle ändå vunnit för tänker sluta kolla nu, Med all rätt! Skulle kunna ge mitt hjärta till dig.

Fredag 3 december

Känns som att klockan är typ 5 på eftermiddagen, och absolut inte lunchtid. Var ju uppe med tuppen idag medans andra försov sig. Tycker det är lite kul när andra försover sig för man vet ju själv vilken panik man får när man flyger upp ur sängen och ser på klockan som är alldeles för mycket. Tänkte att det inte var någon idé att lägga sig igen eftersom jag skulle åka hemifrån vid 8 snåret, så jag gick upp i lugn och ro och åt lite frulle. Åkte ut till valbo och trimmade lite, gick hur bra som helst! Är helt kär i lillplutten :) världens sötaste.

Vid 11 tiden åkte jag ut till hille och skulle ta en prommis med corsa. Hon var som en bulldozer idag, helt crazy. först när vi började gå så stannade hon och strejkade var och vartannat steg och allmänt chillade bara. Kändes nästan som att hon ville jävlas lite med mig eftersom jag fått en sån bra start på dagen. Kände mig inte alls så stark som jag är.. Sedan när det var dags att gå hem, ja då jävlar blev det fart. Då passade det minsann att vara snäll och gå. Det var snarare hon som var ute och gick med mig idag, kan inte ha sett friskt ut. men eftersom hon är min soulsistah kan jag inte bli arg på henne för hon är ju mitt hjärta.   :)

hahahahahaha


Hahahahahahahaha alltså jag döööööör.
Tror jag känner igen mig alltför väl......

Från och med Du

Skulle kunna döda för maten på churchstreet, helt seriöst. Kan inte förstå hur det kan bli så sjukt jävla gott. Skulle lätt kunna bli stammis där och gå dit varje dag, men bara om jag skulle få maten gratis för annars kommer det bli fett dyrt.. Nä men kan vara godaste ever, utan tvekan. Jag och mallan svängde förbi gina också en snabbis, men var ju så äckligt mycket folk där inne så vi orkade inte vara kvar länge. Kan lika gärna gå dit vilken dag som helst och kolla istället, för det var inte så mycket märkvärdigt där faktiskt. Men kul att dom ordnar såna kvällar iallafall :) Blev hyfsat mätt på stan överhuvudtaget så det blev ganska tidig hemgång.
Sen blev det mys, gillar starkt:)

Hahahaha juste hade sjukaste drömmen inatt, att jag var med i en Beck-film. Ganska läskigt faktiskt.. Kanske borde satsa på skådespeleri? kan ju vara min grej, vem vet.. Har klivit upp två gånger idag också, först vid sju-tiden typ kvart i till och med, sen gick jag och la mig igen men blev pigg så jag var vaken typ en halvtimme. Lite smådrygt, men till sist somnade jag och en kvart senare ringer klockan för då var det uppstigning på riktigt. Hade bestämt träff med mikaela halv 9 så det var bara att lyda och slänga på sig kläderna och åka ut till valbo. Vi tog ner båda hästarna till ridhuset så det gick väldigt smidigt idag :) mycket bra också faktiskt.

Hann inte käka någon frulle imorse så tänkte slänga i mig något nu, för om 40 min kommer josy och hämtar upp mig. Dagens schema känns rätt nice faktiskt. Först är det lunch-pass på korpen, dödarpasset skulle man ju kunna säga. Core, det tar verkligen dööööööd på mig varje gång. Men känns så skönt efteråt så vi tänkte plåga oss igenom ett sådant pass iallafall. Sedan blir det jobb idag också, börjar 4 och slutar antagligen vid 22 någon gång. Ska bli ruuuligt för idag kommer jessica joina oss också! hihi. Eftersom det är den 2 december idag så innebär det ju också att jag missar Oskar Linnros som är på slick ikväll, så alla er som ska dit får ha så kul och njuta av Från och med du. Den enda låt jag kan, men ändå så braaa. Hade velat höra den live faktiskt :( Aja, livet är bra hårt ibland. Och jag hoppas att ingen kommer få klaustrofobi-anfall, så keep it cool.


hey love..

idiotsnickare

man blir så glad att det är några idiotsnickare här och typ klockan halv 9 på morgonen som skottar snö på balkongen och hamrar så att det låter som att en stor slägga ska riva huset. Dom var inte sådär jättediskreta, så dom blir nog inga inbrottstjuvar i sitt liv iallafall. Sån bra början på morgonen.

Ja så det var ju bara att kliva upp och sätta sig framför tv:n med god frukost och mysa bara. Inte helt fel det heller, ganska underskattat faktiskt.. Då tänkte jag faktiskt på att det skulle varit mysigt med en katt. Vill ha en snäll söt misse som kan joina mig när jag är helt ensam. Vid lunchtid begav jag mig ut i kylan och åkte ut till valbo och tränade lite på den nya. Det gick bra faktiskt, eller inte fullt lika bra som på markarbetesträningen men fullt godkänt! Hade varit mycket skönare att vara helt ensam i ridhuset istället för att trängas med två till, men men. När jag var färdig där i valbo så fortsatte lasset ut till beverly hille. Det är ALLTID typ minst 2 grader kallare där hemma än vad det är i stan typ eller i strömsbro, sjukt. Tur att man har grymma vinterjackor.. Men iallafall så kom john dit, så jag hoppas det ordnar sig på bästa sett.. min fina sessa :)

Har precis tagit ett varmt bad, väldigt välbehövligt när det känns som att man flyttat till nordpolen. Badkaret ligger helt klart på min topp 3-bäst lista, så himla skönt att lägga sig där och lyssna på musik och chilla bara :) hihi. Ikväll så ska jag malin och mamma käka på churchstreet, ska bli kanske hur gott och mysigt som helst. Kommer nog inte prova något annat än Breast of chicken, eftersom det är ett alldeles för säkert kort så vågar inte byta ut det. Sedan var det tydligen tjejkväll på Gina, så om jag hinner kanske jag svänger förbi där en snabbis.

Hahaha, ungefär såhär less var jag imorse när jag vaknade..

.

RSS 2.0