Lördag

Har verkligen haft noll koll på dagarna nu denna vecka. Trodde att det var söndag igår och trodde att det var torsdag idag. Allt bara flyter ihop men nu har jag fått lite klarhet att det är söndag imorgon iallafall.

Har haft en konstig lördag. Jobbat 10-16 sedan åkte jag Emelie och amanda och handlade mat! Sedan har jag tvättat hela kvällen, hade typ hur mycket som helst som ville bli rent igen och användas. Just för stunden försöker jag få ihop min packning lite men det går sisådär. Vet liksom inte ens vad jag ska ha på mig på nyår? 

Vi ska iallafall åka till Åre imorgon och va där ett par dagar och ha det trevligt. Kommer bli hur kul som helst :) dock är ju det här med packning från en annan planet så det går ju aldrig ordentligt för jag vet att jag kommer glömma något. 



Lördag

Förlååååt för dålig uppdatering
Men det har varit så mycket under denna vecka så hälften hade varit nog alltså... Huaaa! 



Torsdag



Tisdag



måndag

Idag började jag som sagt dagen med ett frisörbesök och jag är verkligen nöjd, som jag alltid är när jag går därifrån. Sedan åkte jag direkt till stallet och gick med en pigg Caesar till ridhuset och trimmade på lite där. Fick även lite hhjälp av emmie idag och det är jag tacksam för. Han blev så himla fin i slutet så det var skoj att känna skillnaden. Får hoppas att vi håller i detta nu :) Sedan åkte jag hem och duschade, sedan en sväng på stan och lite ärenden.
 
 

Måndag

Kickar igång julveckan med ett härligt frisörbesök. Jag rent ut sagt älskar att gå dit haha, skulle kunna gå dit flera gånger i månaden.. Så kul att man alltid går därifrån nöjd också :) 


Fredag

Förutom skolan idag då så har jag haft en sån himla bra dag faktiskt. Fick lite hjälp av Emmie idag med Caesar och jäklar vad jag Kände skillnad. Nu ska jag bara försöka hitta dit också. Som tur är så finns hon i närheten iallafall he he he... Han kändes iallafall superfin idag efter hjälpen och det var så roligt faktiskt. Sedan hem och bada lite, napa och sedan göra sig iordning inför den hederliga AW:n med nära och kära! Lite mat, vin och drinkar bjöds det på och vi har Haft så himla trevligt, som vi alltid har. Hade kunnat sitta kvar i flera timmar men plikten kallar imorgonbitti så jag har precis kommit hem nu och ska sova. Tack alla för en fantastisk dag :)




Fredag

Sista dagen innan julloooov! Dock har vi uppgifter över jullovet så det suger så jäkla hårt. Tycker att det är sjukt jävla dåligt om jag ska vara ärlig. Men men jag tänker njuta som bara den iallafall vill jag lova:) har haft min första termin på högskolan och jag är nöjd över att ha överlevt den, utan att hoppa av. 

Sitter på föreläsning nu och slutar vid tolv tror jag, då blir det en sväng till stallet och sedan ikväll ska jag till allstar för lite trevligheter!



Onsdag



Effektivt seminarium......

Torsdag


 
Hade lite mysmorgon i stallet imorse, fodrade och grejade. Satt i sadeln strax innan sju och nu är jag påväg tillbaka från ridhuset. Så himla skönt :) 

Onsdag

Helt sjukt att det är mindre än en vecka till julafton och om några timmar är det bara en vecka kvar tills jag fyller är! Kan knappt fatta det. Vill ha massvis med snööööö ju. Tror inte man har firat utan lite snö, iallafall inte vad jag kan minnas... Håller tummarna och tårna:)



Onsdag

Jag har ju dom bästa människorna runt mig iallafall. Tack bästo <3 



onsdag

Under denna vecka har jag känt mig fruktansvärt trött och irriterad på allt och alla. Har ingen aning om varför men det kan nog vara denna årstiden som inte ens har snö på marken nu och att jag jobbar rätt mycket samt går i skolan. Hinner inte riktigt varva ner som jag kanske borde. Får hoppas på lite bättre tider snart nu när julen närmar sig. Idag har jag varit i stallet på förmiddagen och sedan har jag försökt plugga lite inför seminariumet. Går väl sådär om jag ska vara ärlig. Allt annat är så roligare, typ som att läsa bloggar och sedan in på sidor för att kolla kläder och vips sa det så hade jag beställt hem en klänning som kanske passa runder jul eller nyår. Jag är sämst.
 
 

Tisdag



Tisdag

Idag är det jobb som gäller för hela slanten! 10-18 är passet idag och nu har jag min timmes lunchrast:) ligger faktiskt uppe på lagret och myser lite och kopplar av. Så himla skönt att vi har ett sådant i butiken och även att vi kan äta lunch här! Nu ska jag fortsätta samla lite energi så jag orkar va pigg hela dagen :)



Måndag








Måndag


 

Känner jag just nu i skrivande stund...

Måndag

Då var det måndag igen. Vart tar mitt liv vägen? Seriöst, jag hänger inte med. Måste verkligen börja ta vara på dagarna mer innan jag blir gammal och grå ;) haha skämt å sido. 

Jag och mallan var ut till stallet imorse och red, och nu är jag nybadad och ligger i en renbäddad säng, helt underbart. Det vankas skola om en liten stund och sedan ska jag uträtta lite ärenden :) 

Min nya beridare....


Söndag

Två timmar kvar på denna jobbhelgen. Blev även bjuden på denna efter den powerfyllda gårdagen, inte helt fel :)





Lördag

Nu är det dags för jobb igen, 10-16 och sedan ikväll är jag bjuden på lite tacokväll!  Igår blev det middag på brända bocken och sedan gick vi på bio, hur mysigt som helst :)



Fredag

Gjorde världens inlägg men den försvann såklart. Skit app!

Torsdag

Har varit i stallet på morgonen och hoppat lite småhinder med Caesar, sedan har jag även varit och hämtat ut ett paket på posten och nu ligger jag i badet och har det bra :) börjar skolan vid 13 och slutar vid 16 tror jag. 



Onsdag













Sjukt att vi har stått ut med varandra i lite mer än två år nu! :*


onsdag

Har haft en sån underbar och härlig dag idag, fler av sådana tack!
 
Jag har jobbat 10-18 och det gick verkligen så himla fort, hela dagen. Det har varit lagomt med folk och allt har rullat på väldigt bra. Jag som kan få hjärnsläpp vid kassan ibland, men idag gick allt som på räls och roligt som alltid :) Det känns så himla kul att jag lär mig så mycket hela tiden, både i butiken och om alla produkter. Det uppskattar jag till 1000!
 
Sedan var det hem och byta om lite, och sedan plockade mamma upp mig så åkte vi till Matildas och åt middag med malin och mormor också. Så underbart :) Har bara ätit en gång tidigare där och det var flera år sedan så det var roligt att vara tillbaka igen. Åt oxfilen och den var ju himmelsk :)
 
Kom precis hem lagomt till paradise!
 

Onsdag

Workiworkiiiiii är det nu! Jag är på jobbet och blir kvar här till 18 :) har varit ganska lugnt hittills faktiskt och vi har det så mysigt så. 



tisdag

Nu är jag nybadad och har intagit soffläge. Träningen som var ikväll gick helt okej, inte våran bästa direkt men heller inte våran sämsta. Känns som att varken han eller jag var på topp och han var så jäkla pigg och framåt idag så då tappar jag fokus lite. Men som sagt är det ju lite time off nu från träningar, men han ska inte ha någon större vila heller :) Nu ska jag fortsätta se stalkers medans jag inväntar paradise!
 
 

Tisdag

Har varit på stan en sväng under dagen och fixat lite julklappar. Har väl några kvar men det känns rätt lugnt så det är skönt :) tog en timmes pw med Emelie efter det och det var så himla skönt att få röra på sig lite. Älskar känslan efteråt... Finns typ inget bättre :) 

ska åka ut till stallet strax för årets sista träning. Inte för att det är så långt kvar på året men haha, vi har typ en månads uppehåll sen kör vi igång igen.




Tisdag



Måndag


Denna kalla dag längtar jag lite efter värme..

Måndag

Har haft en supermysig kväll med Josse hemma hos henne i hille, mina gamla hoods! Saknar dom tiderna måste jag erkänna :) vi handlade och lagade en romantisk middag för två och chillade bara. Nu är jag hemma hos mamma och ska hämta lite saker och tänkte även se på morden i sandhamn! Myspyssssi:)



Måndag



Nu sitter jag i skolan och ska strax sluta. Det har varit en riktigt seg och förvirrande föreläsning som vanligt med denna föreläsare. Katastrof rent ut sagt. 

Måndag

Godmorgon ! 


Söndag



Lördag

Sitter på jobbet nu och har lite rast och vilar fötterna lite smått. Rätt skönt måste jag säga :) 



Lördag

Har haft en dryg natt med massvis av drömmar. Men nu är jag uppe och redo för ett jobbpass :) idag jobbar jag 10-16 och sedan blir det julbord! Kommer nog vara mycket folk idag skulle jag tro så dagen går nog fort.



Fredag

Tog med mig mitt pick och pack och stack över till freddans kompis för lite mat och idolmys! De håller på och fixar i hans nya lägenhet medans jag skriver lite på tentan och kikar på idol samtidigt. Dock hade jag gärna sett Jens i finalen så det tycker jag suger riktigt hårt. Denna kväll tycker jag nästan att kevin gjort sig förtjänt att få stå i finalen :) Han har sjungit riktigt fint denna kväll så då tycker jag att jens kunde fått ta elins plats.
 
 

fredag

Har verkligen suttit ner hela dagen och plugget och det har (hör och häpna) faktiskt varit skönt. Har fått mycket gjort och är nästan klar så det känns bra. Är väl inte det arbetet som jag har lagt ner mest tid på men jag får väl hoppas att det blir godkänt i alla fall. Har liksom haft andra saker för mig denna gång så det har blivit lite svårt att lägga ner eld och själv i detta. Men jag har insett att det går att kombinera nytta, nöje och jobb samtidigt i alla fall och det var ju ett framsteg i sig!
 
 

Fredag

Lite mys i lägenheten!







fredag

Idag är det äntligen fredag!!! Dock är den fullspäckad med plugg så det känns ju inte egentligen som en hederlig fredag, men jag är glad ändå. Ett steg närmare lördag, julfest, julbord och massa trevligheter med härliga människor. Jag tog en redig sovmorgon idag, och det var ju himmelskt kan jag säga. Sedan åkte jag och freddan ut till stallet och tog cessan till ridhuset för lite trimmning. Gick hur bra som helst idag. Kan vara tack vare att emmie trimmade honom igår :) Tusen tack igen för hjälpen, uppskattas så mycket! Är så underbart att man kan få lite hjälp på traven av duktiga personer.
 
Har ju kommit galet mycket snö under natten och idag så det var lite otäckt att köra ut till stallet idag faktiskt. Usch, det sägs att det sker 80% mer olyckor idag än vad det gör andra dagar. Det hade väl räckt med lite snö åt gången? I alla fall tycker jag (snöälskarn) det;)
 
 

Torsdag

Det är så underbart att kunna titta ut genom fönstret och så ser man att snön har kommit. Har faktiskt en liten hemlig kärlek till vintern, även om det är förjäkla kallt. Tycker det är så mysigt när snön kommer och man har jul/nyår framför sig. Förhoppningsvis blir det lite ljusare också och det tackar man ju inte nej till. Något jag längtar enormt efter är att åka pulka. Så sjukt roligt och så fort det kommer lite mer snö ska jag minsann ut i pulkabacken! December gillar jag, sen kan oktober och november försvinna, likaså januari och februari. Resten av månaderna gillar jag faktiskt!



Torsdag

Äntligen!!!!!



Torsdag


 På något konstigt vis känner jag mig lugn nu angående denna tenta. Varför? Det är inget bra sign. 

Torsdag

Sitter hos denice, min frisör, och gör mig lite decemberfin :) ska bli så himla skönt att göra något med håret! Är trött på mitt gamla barr faktiskt.. Jag får visa er resultatet senare :) 





onsdag

Jag ligger en dag fel denna vecka, och har tänkt fel flera dagar nu. Men onsdag är det och jag har jobbat heeela dagen. Det har varit riktigt mycket folk idag faktiskt och dagen har bara swischat förbi. Det har varit kundklubbsdag så det har varit mycket bra erbjudanden och folk börjar ju även köpa julklappar så det har varit en bra dag som alltid :) Gick och handlade efter jobbet och nu har jag bänkat mig i sängen. Lagade mat till mig, freddan och hans kompis när jag kom hem, och gissa om det var gott?? Muuuums.
 
Jag och min pluppis Fighter :)
 

Tisdag

Dags för träning! 


Min fina ängel <3



onsdag

Nu har jag precis anlänt innanför dörren och jag har varit och jobbat lite idag. Gått superbra tycker jag minsann och det var skojjjj! Nu ska jag försöka få igång min nya telefon som jag fått ut på försäkringen och sedan ska jag försöka plugga litegrann. BLÄ, det ger mig sån ångest.
 
 

måndag

 
Denna vecka kommer bli en riktigt helvetesvecka kan jag lova. Usch och fy vad jag kommer få plugga. Tycker det är så fruktansvärt tråkigt att läsa, men att skriva tycker jag faktiskt är kul. (När jag vet vad jag skriva såklart) Jag är så sjukt opepp på att börja skriva på hemtentan igen, obeskrivlig ångest snarare.
 
I lördags var vi som sagt ut och hade galet skoj, like always. Sedan blev det lite efterfest och det resulterade i ett stort köttsår på mitt finger som gör så ont. Kan inte böja fingret så vet inte riktigt hur jag ska göra när jag ska rida senare i eftermiddag.. Måste försöka lägga om det så det inte kommer in massa skit i såret.
 
 
 

.

RSS 2.0