Nu sticker vi iväg och käkar lite god mat :) p o k

28/2

Tro det eller ej, men jag har köpt friskiskort idag, så nu jävlar sätter träningen igång. igen.. Hahaha, säger alltid sådär men nu är det fanimig dags att fläsket ska brännas. Jag och sandra körde lite gym idag efter jobbet, och kan ju garanterat säga att jag kommer ha en fet träningsvärk imorgon. Men jag blir ju nästan lite glad när jag får träningsvärk, då känner man ju att man tagit i lite och krigat på gymmet. Så nu är jag nyduschad och fräsch, finally liksom. Nu ska jag sminka mig och sätta på mig lite kläder för snart är det nämligen dags för restaurangmyyys. Jag, mamma och malla ska traska till harrys och fira min och mallas namnsdag litegranna :) hihi. Fick även lite smått och gott av sötismamma, ska lägga in bilder på det sen.

Hahaha, var så kul på lyftet idag också. Har kört pulkarace och byggt kapplatorn med dom små liven. Saknar verkligen att vara liten, blir nästan lite deprimerad när jag tänker på det. Då var verkligen allt roligt. Barn anar inte hur bra dom har det när dom är små, livet lekte verkligen då nu när man ser tillbaka på hur man hade det själv. Vill inte vara ett vuxet barn, och vill definitivt inte heller bli gammal, grå och tråkig.
Var bara 6 ungar på fritids idag eftersom att det är lov nu, så vi får se hur många det är som dyker upp imorgon. Då ska vi till högskolan på nå grejs, minns inte riktigt vad det var men det får vi ju se imorgon! :)

Nu måste jag rappa på lite och fixa mig, lateeeeeeer!

27/2

Är fortfarande lika trött som jag var igår, om inte ännu tröttare. Hade en riktigt dålig återhämtningskväll som resulterade att jag var nära att somna stående ett antal gånger på harrys igår. Men kvällen gick kanoners och det var bra tryck där inne med mycket folk :) Men det var ju inte speciellt roligt att kliva upp 7 imorse heller... I diiie. Men har sovit ihop några timmar under dagen iallafall så jag borde vara fit for fight igen inom en snar framtid. Tävlingen idag gick skitbra med hobbis, han går bara bättre och bättre! så söt. Jag hade ett ner i första LBn, vet inte varför han rev men resten av banan var lysande vettu. Sedan i andra LBn var vi felfri och han var klockren :)  Lussy var också duktig, men det är ju han jämt, kungen!

Nu blir det soffhäng och massa mys! Later


Ge mig vår/sommar!!

sleepy me

Smart som jag är då så har jag inte sovit något. Kommer vara jordens tröttaste människa både inatt och imorgonbitti när jag ska kliva upp. Men det kom andra viktigare saker i vägen som jag prioriterade högre, utan tvekan. Har varit en ganska jobbig dag med en del tårar till och med, inte bra. Ska fortsätta chilla lite i sängen nu innan det är dags att göra sig iordning och åka på jobbelijobb. Blir som vanligt 22-03 ungefär!

Imorgon är det tävling i storvik så ska försöka hinna hem så snabbt som möjligt så att jag hinner sova ett par timmar iallafall. Jag och hobbis ska hoppa 2 stycken LB, avdelning B. Så vi får se hur han sköter sig denna gång. Ska väl ställa klockan nu på en gång så att jag inte glömmer.. 07.00! längtar....

*


Gå inte alltid dit vägen leder gå istället där ingen väg finns och lämna spår.

26/2

Mår faaan som jag förtjänar idag, helt klart. Blää, ville dö lite imorse när jag vaknade. Det var helt stört! Jag var helt skakis och mådde apa. Rent ut sagt ett helvete med andra ord. Men hade en sjukt bra kväll igår iallafall, vilket märktes imorse i och för sig ;) hihi. Först var vi och käkade på Olearys, där maten va mömsfillibabba. Därefter åkte vi hem till mig och förfekkade innan det blev taxi mot stan. Smet först in i kön på slick och var där en sväng, sedan blev det goya och helt plötsligt hade ni mig springades mellan båda ställena ett par gånger. Kunde inte riktigt bestämma mig var jag skulle bosätta mig för kvällen, så jag pendlade istället vilket också funkade bra. Helt suveränt till och med. Man ville ju inte missa något utifall det skulle hända nå spännande ;) moaha.

Idag har jag hunnit med en liten stadstripp med josy, blev bakislunch vilket börjar bli en dålig vana. Men gott var det! Kan nog inte beskriva min kärlek till mat, det är heeelt obeskrivligt. Nu sitter jag hemma i hille och har tagit den vardagliga turen med corsikanen, så nu har jag rört på fläsket jag med. skön..t

Är dödens död idag så jag ska nog hem och sova ett par timmar så att jag orkar jobba ikväll. Kommer nog va gälet med folk, har ju liksom mina aningar om det. Så det blir nog inte en enda lugn stund i garden!



:)

'Var en lugn och skön dag på jobbet, som tur var. Hade nog inte orkar en hetsdag idag, då hade jag nog fått ett utbrott av något slag. Josy och jag hann med en lite stadsrunda också innan det var dags att åka hem igen. Vi kunde inte hålla tassarna borta från en kladdkaka på stan, men magen skriker fortfarande efter mat. Ikväll ska jag, luvan och josy gå ut och käka vilket senare kommer resultera i en utgång. Hoppas verkligen att denna fredag klår förra fredagen så jävla hårt. Hittade tre tröjor på stan också, kanske någon av dom åker på ikväll. Men nu ska jag hoppa in i duschen och sätta på fakefacet, later ma friends!


saknar mitt blonda hår lite faktiskt.. Men jag får se om jag blir blond nästa gång jag går till frissan eller om jag behåller det mörka ett tag till. We will see!

25/2

Jobbet gick ganska bra igår faktiskt. Jag fick ta hand om 3 loger, fick lite panik först när jag såg det men när jag väl kommit igång gick det bra. Jag hatar när man börjat med något nytt och när man inte riktigt kommit in i den rätta feelingen. Man känner sig så sjukt vilse och typ sämst i världen, så just därför måste man låta det gå några gånger innan man sätter lite högre press på sig själv. Kom iallafall hem runt 11 tiden tror jag, och då blev det hopp i säng på en gång. Nu ska jag iväg och jobba igen på travet i kiorren, ganska goosigt. Hoppas det är lugnt med folk idag så att jag kan chilla lite. Nu kommer min skjuts! Later

ps. Satt ju inte helt fel med lön idag.


24/2

Nu har jag mellanlandat at my place en liten snabbis bara för lite ombyte och slänga i mig något krubb! Ska strax åka vidare till läkerol för lite jobb igen. Kommer ju bli skapligt skönt att sova ikväll.. Idag har vi haft elevens val-dag på skolan och det har varit riktigt roligt. Dom har fått laga mat vilket dom var kung på! Sedan var det lite idrottstime där dom fick välja mellan cirkus, innebandy och hinderbana. Dom är ju så gölli :)

Men nu måste jag nog slänga på mig lite kläder igen så att jag inte blir sen. Hoppas ni har en LUGN och skön dag idag :) Lite bilder från dagen kommer senare när jag är back home. Later

sweeeet<3

23/2

Detta eviga jobb is killing me. Inte för att det är tråkigt på något vis, utan det tar bara all min kraft jag har. Fast jag blir ju inte direkt ledsen när kosingen kommer in på kontot, så borde jag inte klaga. Men idag har jag haft en jättemysig kväll hos favvomilluz iallafall, vi båda är ju trötta arbetsmänniskor nuförtiden ;) Jag blev bjuden på mumsimumsi mat, kräftstjärtar och pasta. Sedan blev det lite kladdkaka som efterrätt också, den får vi ju absolut inte glömma att nämna. Har precis kommit hem och nu sitter vi och kollar på efterlyst, men egentligen borde jag knoppa nu på en gång så att jag vaknar upp pigg och glad imorgon. Är ju precis vad som kommer behövas eftersom det kommer bli en tung dag imorgon. Ska vara på lyftet som vanligt 8-15 och sedan ska jag åka till läkerol för ett pass mellan 16-23 ungefär. Kan ju hoppas att jag åtminstone överlever dagen..
Blir nog lite bloggning under dagen ändå :) puss på er

21/2

heeeey everyone. Ja då var det ny vecka igen då, alltid lika roligt med måndag igen. Har haft en bra helg ändå trots allt, med lite jobb och annat trevligt :) Så idag har jag varit och jobbat som vanligt, sedan blev jag upplockad av nicko så åkte vi ner på stan och kikade på lite jackor ch sedan gick vi och käkade på flanör, inte helt fel alltså. Nu är det chill i soffan på  hög nivå, tänkte försöka ta mig ut på promenad om inte alltför länge. Nu ska fetkaggen bort och allt annat som inte borde finnas. Lär ju börja tänka på sommaren, om jag inte redan är lite sent ute till och med.. Men men, inget är omöjligt ;)

Blev glad för den peppande kommentaren som gällde mitt damputbrott när det gällde Gävle, för jag vill verkligen härifrån så fort som möjligt. Är så less på den här staden så jag börjar nästan bli deprimerad. Det skulle va skitkul om ni kunde tipsa om lite ställen som ni känner starkt för och vill rekomendera mig. När jag ändå är i farten så skulle jag även bli superglad om någon kan berätta hur man mobilbloggar?!

LATER

19 feb

Typ sämsta dagen på hela veckan, totalt kass. Inser verkligen nu hur mycket jag vill åka från Gävle, sån sjukt jävla tråkig inavels stad. Tänker flytta härifrån så fort som möjligt, och som tur är så har jag lite smått och gott med idéer som jag ska uveckla lite förhoppningsvis. Vaknat på helt fel sida idag som ni kanske märker, men jag hoppas att det slår om snart för jag ska ner på stan och käka lite bakislunch. Göttans! Därefter ska jag ut till Valbo i eftermiddag och rida rebeccas häst, spännnnnande! :)

18 februari

kan inte beskriva känslan att äntligen få lite freetime ikväll, att göra precis vad jag vill. Då väljer jag att spendera min kväll med josy. Ska hem till henne och dra igång lite fiesta, sedan blir det utgång! Tar nog kvällen som den kommer, den är liksom inte alltför planerad så vad som helst kan hända. Fick springa ner på stan efter att jag jobbat och köpa strumpbyxor eftersom jag hade en svag aning om att det var dåligt med såna här hemma. Där stötte jag på några trevliga själar, sedan blev det en snabb hemgång och nu ligger jag här i badet. Mamma är och gör några ärenden på stan, och med sig hem kommer  hon ha american take away pizza! I die, så sjukt gott :D Nä nu måste jag nog kliva upp ur badet så att jag hinner göra mig iordning i lugn och ro. Kvällens outfit kanske kommer på en bild senare. puss på er


:)

nu har jag precis tagit en dusch efter en hård arbetsdag som varat under alldeles för många timmar. Ska bli så skönt att lägga sig nu och vakna upp på en älskad FREDAG. Något som gör mig happy är att jag är leeedig på kvällen så då blir det nog en big fat utgång! hihi, nu ska jag sovis.
Skriver imorgon! later honeys

Efterlyst

Sitter och kollar på Efterlyst, och morden i Arboga är verkligen något som berört mig. Jag har verkligen följt hela storyn och jag tycker det är så sjukt hemskt, från början till slut. Vilka jävla idioter det finns, det skrämmer mig verkligen att folk kan vara så sjuk i huvudet och så jävla känslokalla. Dom stackars söta barnen Saga och Maximilian som höggs ihjäl, och sedan misshandeln på mamman som var så grov att hon skadades väldigt svårt. Jag trodde nästan att hon skulle stryka med till slut också eftersom det blev så pass allvarliga skador, men hon överlevde. Att hon ska behöva vakna upp på sjukhuset och inte veta om att barnen inte finns kvar i livet längre. Hela Sverige vet om att dom blivit mördade av något äckligt psyko, utom hon.. Hon är helt ovetande eftersom minnet inte är det bästa när hon vaknar upp. Men förstå vilken chock för henne sedan när läkaren berättar vad hon varit med om och att hennes barn inte finns längre, att dom är döda. Vad skulle jag tagit mig till om det var jag? Får sån klump i magen bara jag tänker på den händelsen.

Här kan ni gå in och läsa om hela händelsen.
http://www.expressen.se/nyheter/2.2429

p-waalk

Har nyss varit ute på en uppfriskande powerwalk, kanske hur skönt som helst. Måste verkligen ta tag i det här nu, känner mig som jordens fläskigaste nu för tiden. Skulle faktiskt vilja pröva på någon diet, men herregud så jobbigt det skulle vara att inte äta varken pasta, potatis eller typ bröd. Får helt enkelt ta en tur på ica så att jag får lite tips och idéer. Måste hitta en bra lösning på detta problem alltså, spännande hur detta kommer sluta.

Imorgon är det jobb heeeela dagen. Först praktiken 8-15.30 och sedan direkt till travet och köra ett pass på 16-22.30. Skulle egentligen vara på parketten och servera imorgon, men kände att jag ville stå i kiorren med emelie istället ;) Det var okej att byta så då blev jag glaaadis, och jag måste ju faktiskt ta vara på dom få jobbdagarna som är där, det är ju trots allt roligt hihi. team wööörk!

16 februari

Don't worry, I'm alive. Har bara inte varit i nått bloggmode dessa timmar som har passerat förbi sakta med säkert. Livet rullar på, praktiken går bra så det är frid och fröjd än så länge :) peppar peppar ta i trä.  Mamma var iväg med corsa igår, vilket inte visade speciellt bra resultat. Blev så besviken och ledsen över allt detta bara för att jag hoppats så mycket på att allt ska bli bra nu. Kan inte min otur bara försvinna någon gång?

Jag och nicko kollade paranormal actitity 2 igår, och fy så otäck den var. Den var lite seg i början, men sen jävlar brakade helvetet loss. Eftersom madde sa att den var en besvikelse så hade jag inga förhoppningar om att den skulle va speciellt bra, men jag tycker att båda filmerna är bland de otäckaste jag sett. Det är nog mest för att det är baserat på en verklig händelse, och jag kände mig verkligen illa till mods i båda filmerna. En sån där obehaglig, krypande känsla, tänk om det skulle hända en själv liksom? You never know. Hahaha, jag vågade inte ens gå och borsta tänderna ensam efter filmen, så obehagligt tyckte jag att det var.  Skräck är nog inte min grej, men kan ändå inte hålla mig borta från det ;)

The beauty and the beast

Idag har vi haft en kärleksdag med ungarna på lyftet, och jag tror faktiskt att alla fattade innebörden med den. En enorm lättnad märktes när vi berättade för dom att man inte behövde pussas ;) hihi. Dagen började med samling och sen fick vi se Skönheten och odjuret. Hur bra är inte den då? Var så längesen man såg den och den är ju verkligen skitbra! Den är så sorglig på något sätt, men man blir så glad när den slutar lyckligt. haha, till och med lilla söta ida som är 6 år sa att hon grät lite under filmen. Efter det pratade lite om kärlek och vad det kan innebära, så jag hoppas och tror att dom lärde sig lite idag :) Så nu sitter jag och lyssnar på lite fin musik därifrån som får mig alldeles varm om hjärtat. När jag lyssnar på låten så får jag flashbacks och minnen bubblar upp från mexico och det får mig bara att längta bort igen.. Saknar verkligen det stället, helt sjukt.
Fina fina fina minnen :)

Det går inte att lägga upp klipp här nuförtiden? wierd.
Men här har ni världens finaste låt :) enjoy.


http://www.youtube.com/watch?v=w8hjGTOan7k


14 Februari

Den här dagen är ju bara sämst, men är glad för er som har en bra dag idag faktiskt. Denna dag blir bara ren besvikelse jämt så det är ingen idé att ha några förhoppningar :) Har nog aldrig haft en riktigt bra alla hjärtans dag, för då hade jag nog haft ett fint minne från något år. Ska lägga mig tidigt så denna dag blir överstökad någon gång. Men jag hoppas ni andra fina människor får en underbar dag:)


Imorgon gäller det..

proppismätt

Nu är jag så mätt så jag måste ligga i matkoma ett bra tag. Det är nästan farligt hur mycket jag äter när det står något riktigt gott på bordet som idag till exempel blev det china. Det har ju öppnat en till ''holk'' vid triangeln, så jag och mamma tänkte att vi skulle pröva och se om det smakade som det skulle. Det verkar ju ganska tydligt att det smakade bra eftersom jag inte får i en smula till. Vi tog nudlar med wookade grönsaker med jordnötssås och 4 rätters thaimat, möööms. Eftersom jag är världens snällaste så gick jag och köpte tidningen till mamma, och då passade jag även på att handla hem lite gottigott som jag var sugen på :) Så när jag kommit ur matkoman blir det dipp och massa annat gott som jag inhandlat, hihi.
Hasana skötte sig exemplariskt idag också, hon är så fin :) Nu är det bara att hålla tummen, hoppas!


Nu sitter emelie på planet mot Bali också.. Vi tog ju farväl igår, buhu :(
men hoppas du får det grymt där borta gumman!! ♥
I'm gonna miss ya.

13 februari

Hur underbart var det inte att sova ut ordentligt då? Precis vad jag behövde! :) hihi. Jobbet igår gick bra, var lagomt med folk så det gick som på räls. När jag skulle ta taxi hem så fick jag vänta typ 30 minuter och trodde seriöst jag skulle frysa ihjäl, faaan så kallt det var. Men tillslut kom taxin och jag fick äntligen åka hem och lägga mig i min älskade säng. Fattar inte hur det kan ta så lång tid för en taxi att komma, med tanke på hur många taxibilar som kryllar i hela gävle.

Har precis käkat frukost och nu sitter jag och läser Hänt extra som ramlade in i brevlådan, mysis söndag. Om någon timme ska jag ut till valbo för det kommer en familj som ska provrida Hasana, så jag ska rida henne lite innan dom hoppar upp. Hoppas verkligen att hon sköter sig idag, skulle va så braaa :)

Hade även fått en jättefin kommentar, blir så glaaad. Jag vet faktiskt inte vad färgen heter, men jag ska färga om håret snart igen så jag kan kolla då vad den heter! :)


hahahaha, kan va jordens fulaste bild :D

myslunch



12 februari

Idag är en mycket bättre dag, med SOLSKEN! Kunde ju inte blivit en bättre start på dagen :) Jobbet igår var coollugnt, inte alls så mycket folk som det brukar av någon konstig anledning. hahaha jag hade iallafall väldigt roligt hela kvällen! Men man såg att dom som väl var där hade sjukt roligt och släppte loss ;) Åkte med en vakt hem så kom i säng i skaplig tid runt 3. Men precis innan klockan var 2 och alla skulle hämta sina jackor så var det en gubbe som snubbla och ramlade framåt och slog i pannan så att han fick plåstras om. Sedan när han ska gå ner igen så höll han handlöst när det var flera trappsteg kvar och landade på bakhuvudet och blev medvetslös. Fyfan, den där dunsen när huvudet slog i marken kommer jag aldrig glömma, fyfan och det bara forsade blod. Ambulansen kom fort iallafall och tog med honom till akuten på en gång. Hoppas att han är okej.. :(

Nu ska jag ta en dusch och göra mig iordning för ska möta upp 3 fina brudar på stan för lite lunch och massvis med mys. Det blir jag, jennifer och johanna som ska ta farväl av våran lilla emelie som ska ut i vida världen. Hur ska hon klara sig? men framförallt, hur ska vi klara oss.. :o Men det ska iallafall bli superduper mysigt om man bortser att vi ska säga hejdå lite senare idag ;)

Nu kallar duschen! later friends ♥

Twilight

heerregööö vad jag är lat.. Satt och funderade på det och kom på att jag nog är jordens lataste människa, det kan jag faktiskt erkänna. Varenda liten grej som jag ''måste'' göra är så sjukt jobbigt och jag skulle kunna göra vad som helst för att slippa. Speciellt när någon säger åt mig att göra si eller så, då blir jag bara mer sugen på att strunta i det och göra tvärtemot istället. Det brukar till och med hända ibland, har ganska svårt att hålla emot det vissa stunder. Lite så funkar jag, så nu vet ni. En hemlig sanning om mig själv som nu blivit offentlig!

Ligger i sängen och myser lite nu bara och tittar på twilight. Var så längesen jag såg den så tänkte att jag det var dags att friska upp minnet lite. Så himla braiga är dom filmerna, love them. Har både Twilight och new moon så nu måste jag bara införskaffa mig eclipse också, sen är jag fullbordad :) tihi.

2 timmar kvar till jobb, dryg väntan..

11 februari

Idag är en sån dag då allt irriterar mig, och då menar jag verkligen allt. Har gått och varit trött och irriterad exakt hela dagen, och inte fan blev det bättre av att det var snöstorm imorse när man skulle ta sig till jobbet. Till och med mina fönster i rummet hade snöat igen så jag såg inte ens vad det var för väder ute, men jag antog ganska snabbt att det var en liten snökaos som väntade utanför fönstret. Alltid ska allt komma på samma dag, otippat liksom. Jerker ringde om provet från igår också, ett glädjande besked. Pjuuh! Det vankas jobb ikväll så jag ska väl chilla lite fram tills klockan är 9 för då lär jag väl fräscha till mig litegranna :)

troett

Träningarna gick bra med båda, göllpållarna :) Men det sjuka är ju iallafall vädret. Vafan händer??? Tror inte att det finns någon som är speciellt sugen på snön som kommer ner för himlen just nu, och heller inte snön som legat på marken ett par veckor i onödan. Som om vi inte fått nog med snö denna vinter liksom... Nä, då ska det vräka ner ännu mer, javisst. Lika bra att ta allt på en gång så slipper vi snön nästa år kanske :) moaha. Är så trött på den så jag skulle kunna kräkas här och nu, right here in ma bed. Äckelkallt är det också ute så jag tog ett varmt bad på dirren när jag kom hem och där hade jag kunna legat hela natten om varmvattnet hade hållt sig ett par timmar. Men nu har jag förflyttat mig till sängen och här är jag för att stanna. Klockan står på tidig ringning imorgon, precis som alla andra dagar i mitt nya vuxenliv så jag ska väl lämna W.O innan det är a little to late, soooo over and out! Sussa sött senare ni som håller er vakna och lever livet som inte jag gör längre.

puss:)


pangbruttorna i cypern förra året, precis innan vi skulle in till napa och röjja!

10 FEBRUARI

Mrs petnoga johanna green!! hahahahaha, var ju verkligen världstrött när jag skrev inlägget, och det är säkert ingen annan som lagt märke till att jag råkade skriva 9 januari istället för 9 februari. Men ber så hemskt mycket om ursäkt! Jaja, nog om det :) Idag var det ju utbildningsdag el numero 2 som var väldigt lärorik. Dock förlorade mitt lag tävlingsmomentet, en riktig tung förlust för mig som är en dålig förlorare om jag ska vara ärlig. Gick och var nervös inför provet som skulle vara på slutet av dagen, men när väl provet låg framför mina ögon så gick det suveränt :) Skaplig lättnad.. Men dom här 2 dagarna har varit grymt intressanta och lärorika som nog har gjort att jag har utvecklats en del faktiskt. Så det blir upp till bevis senare i livet :)

Efter provet så var jag klar vid skolbänken och tog en liten snabbisrunda på stan, kände mig så sjukt shoppingsugen så jag var tvungen att gå en stund. Var bara på stan en halvtimme men hittade iallafall lite nytt och fräscht på den korta tiden ändå. Köpte 3 tröjor och ett par skor för 450 sammanlagt, det kändes riktigt chill :) Hann bara gå i 3 affärer så i helgen ska jag försöka ta en riktig runda och släppa loss djuret inom mig, äääntligen. Men mest av allt längtar man ju efter vårkläderna som har börjat komma lite smått. happy me!

På dagens schema kvarstår hoppträning. Först klockan sju med hasana som inte hoppats på länge, och sen blir det på hobbis klockan 8. Men nu måste jag slänga i mig lite mat så att jag inte blir sen. later babys

Men juste!! måste bara berätta att jag har gjort min första riktiga drink! Självklart har man ju gjort ''drinkar'' och häxblandningar i gamla dagar, men det är ju inte riktigt samma sak tycker jag. Så första riktiga drinken har jag gjort idag, och den var faktiskt sjukt god!

 

9 januari

heeeey, nu är jag äntligen hemma efter en rätt lång dag på Harrys. Vi har haft någon slags utbildning som kommer att pågå i 2 dagar, vilket även resulterar i ett prov imorgon. Gissa om jag är nervös? fyfan trodde det här med prov och plugg var över men icke.. Så måste väl ta och läsa lite ur häftet vi har fått innan jag lägger mig ikväll. Efter utbildningen mötte jag upp josy på stan så satte vi oss på waynes och tog en fika. Jag hade med mig min dator så samtidigt satt vi och kollade lite thailandsresor. Det har ju vi pratat om i flera månader nu men vi måste komma till skott snart om det ska bli av innan regnperioden sätter igång. Är så sugen på att åka iväg så jag spricker snart! Skulle va underbart att få komma iväg 2 veckor :)

Nu ska jag läsa lite ur häftet och sedan ska jag göra mig iordning och ta mig in till stan och möta upp emelie. Det blir käk på något ställe och sedan blir det troligtvis lite biomys. Ikväll ska jag även säga farväl till henne eftersom hon lämnar mig för att åka iväg och kommer vara borta 2 månader:( buhu..

men jag måste väl ta tag i pluggningen om jag ens ska kunna svara på någon fråga imorgon..


ta ma till beeachen

.

Det går inte att lägga upp klippet här, men klicka på länken så får ni se något underbart!
hej älskade!

http://www.youtube.com/watch?v=n7iEl73uOTg

stjärnfall..

.. är precis vad jag såg för en liten stund sen! Blev helt lyrisk och bara lärde berätta det liksom. Så jag önskade mig 2 grejer som jag verkligen hoppas på att gå i uppfyllelse, it will make me really happy.

Har varit en lite randomkväll faktiskt. Har känt mig irriterad och less fram tills jag kom ut till hille när jag möttes av empas runda söta face. Sedan åkte jag och mama till ridhuset och skulle kika lite träning, och inväntade mallans träning som skulle börja klockan sju. Hahaha, det slutade med att jag satt på en häst och hopptränade i mjukisbrallor och vanliga kläder. Var så himla roligt och var helt lycklig efter :D Vill bara komma igång igen med min fina nu nu nu!  orkar inte vänta längre:( ..

Har även funderat lite över det här med bloggen. Ska jag fortsätta eller ska jag ta en bloggpaus? Känner inget riktigt sug för att skriva längre. & När det finns tid över så prioriterar jag ju det som ligger närmast hjärtat liksom, och det är ju tyvärr inte denna eländiga blogg. Men jag har inte riktigt bestämt mig än heller, så jag får helt enkelt återkomma när jag kommit fram till det rätta beslutet :) Sooo, time will tell..

nu blir det ett litet bad! later friends

8 februari

Försökte verkligen mobilblogga igår eftersom det inte blev något inlägg på hela dagen, men det gick fan inte. Både jag och emelie försökte men det var helt utan resultat. Så snälla, kan någon lära mig eller säga hur man gör? Böööh, fett svårt iallafall. Det var en riktigt tung dag igår måste jag säga, hade inte riktigt någon ork i kroppen. Trött och hängig och så var det kallt utav bara helvete ute också vilket inte gjorde saken bättre. Men efter praktiken så var det bara att åka raka spåret till nästa jobb som var på travet. Där väntade ett pass mellan 16-22.30, tjoho.. Men det var roligt som alltid när man väl kommer dit, jag och emelie är ju ett grymt team ;)

Vågade inte kolla mig själv i spegeln eftersom jag antagligen såg ut som ett slakt, så det blev hopp i säng på dirren. Så vaknade upp ganska utvilad idag ändå. Slängde på mig kläder och packade iordning väskan och drog till lyftet halv 8 imorse! Vi har varit på utflykt, lekt, spelat spel och gosat lite idag. Alldeles lagomt för mig! :)

krubb nu, later!

 

6 februari

vilken härlig dag det är då! Vaknade redan klockan 9 imorse och kollade ut genom fönstret, SKINANDE SOL! hur länge har man inte väntat på det liksom.. Allt hade varit perfekt om snön hade varit borta, men det ska väl inte ta alltför lång tid hoppas jag. Bara längtar som en tok efter våren nu. Jobbet igår gick bra iallafall, allt rullade på trots att det var gälet med folk. Fredagarna brukar vara rätt chill medans lördagarna blir ett bombnedslag typ. Men man blir så sjukt festsugen när man står och tittar på alla som super och har kul, plus grym dunkadunka musik i högtalarna. Får se när jag har en ledig helgdag, då jävlar blir det festfestfest. Men känns som att det är en bit bort, så jag får helt enkelt hålla ut ett tag till.

Just för tillfället sitter jag hemma i Hille och väntar på att malin ska bli klar med Ville så att vi kan åka ut till högbo eftersom det är tävling för deras del idag :) Så jag antar att det blir en heldag med hästar och tävling, sedan blir det någon slags myskväll senare. underbara söndag :) Nu ska jag ta mig ut till stallet och se om dom börjar bli klara så vi kan rulla mot s-viken så snart som möjligt. Laterrrrr


jag vill ocksååååå.. :(


direkt från studion!

5 februari

ville gräva min egna grav imorse när jag vaknade. Fifan, kändes som att jag inte ens hunnit somna förrän det var dags att kliva upp. Men jag har blivit riktigt duktig på att kliva upp trots att det tar emot så hårt. Men det gick bra att jobba igår, klarade mig mestadels själv men ibland slank det in någon och gav mig en extra hand. Är så roligt att stå och kolla på när alla vuxna står och dansar, hahahaha vilken energi dom har. Riktiga krutisar! Det som också är awesome är musiken där, vore fel av goya och slick och lära sig av harrys då.

 Jag var inte med och tävlade idag eftersom idiotjävlarna skrev sms klockan sex imorse och sa att det var okej att vi skulle starta, två timmar innan tävlingen skulle börja? Vilka jävla nötter, hissen gick nog inte enda upp där. Men jag var ändå ut och coachade lite :) är ju så mysigt med tävlingar tycker jag.

Så nu har vi lämnat av lussy i sitt crib, och jag ska ta ett varmt bad sen måste jag nog sova om jag ska orka jobba ikväll. Börjar väl strax innan 22 skulle jag tippa på om dom inte ringer in mig tidigare. Fick några förvarningar att det kommer bli lika galet som förra lördagen, så det är ju bara att sätta batterierna på laddning. Nu väntar badet! Later

get slow

Timmarna har bara segat sig fram enda tills nu, fast kan ändå inte komma på något vettigt jag har gjort. Skulle ha använt timmarna lite flitigare. Tänkte att det inte var någon idé att sova eftersom jag alltid blir helt dödens efter en nap. Så istället har jag legat och läst bloggar, facebookat, chillat, haft lite sänghäng och andra ensamma prövningar. Men det har ju gått bra det också trots allt! Men nu borde jag vara redo för lite jobb :) Eftersom det inte är någon här hemma så är jag så illa tvungen att ta bussen downtown, sådär lagomt roligt va.

Ha en bra kväll allihopa, sväng förbi harrys vetja;) 

4 februari

Äntligen är det helg! Eller i och för sig så är det inte speciellt mycket vila förrän på söndag då jag antaligen ligger däckad i sängen hela dagen efter en hård vecka och helg. Men nu är ännu en praktikvecka avklarad och det har gått så sjukt fort. Bara 10 veckor kvar då om jag blir kvar hela perioden :) Dagarna går så sjukt fort, man har ju inte ens nån fritid längre. Har inte hunnit rida något alls, men det spelar ju ändå ingen roll eftersom corsa fortfarande är halt :( Men när hon är frisk blir det en hel del stallhäng igen.

Efter jobbet idag så tog jag en snabbvisit på stan för jag lärde köpa nya svarta jeans och 2 linnen, var ju 100 år sedan jag tog en shoppingrunda. Så i helgen tänkte jag försöka få in en liten stadsrunda och en del shopping när det finns lite tid över :) Ikväll/inatt är det jobb, klockan 22-03.00 ungefär. Blir inte många timmars sömn inatt heller eftersom det är tävling ute i högbo imorgonbitti. Högbo tog inte emot någon efteranmälan så vi får se om det blir någon start för mig, men jag ska iallafall ut och coacha lussybaby


Btw, mitt knä huuuurts

2 februari

funderar på att ta ett bloggstopp, men har inte riktigt bestämt mig ännu. Men det visar väl sig inom en snar framtid skulle jag tro! Har typ inte tid för att blogga, sitter inte vid datorn speciellt ofta. I och för sig så skulle det ju vara grymt om jag visste hur man mobilbloggade. Kanske borde lära mig det? Det tål att tänkas på :)
Har varit en tröttisdag idag iallafall, den saken är säker. Förkylningen gör ju inte saken bättre heller så jag hoppas att hostan åtminstone kan försvinna för den är då sjukligt dryg. Blä. Men annars så har dagen varit bra, rullat på som det ska liksom. Imorgon blir det ingen praktik på lyftet för då ska jag jobba på travet så det blir ju lite sovmorgon också, gött. Nu ska jag ta en snabbisdusch sen blir det lite gosigosi.

1 februari

Bion igår var helt underbar! Vi var på love and other drugs, nästan se igen.. Filmen blev ju inte sämre av att jake gyllenhaal var med heller.. så sjukt snygg! Han har blivit lite utav min drömkille.

Skoldagen idag har ju som sagt spenderats på läkerol med barnen. det var 6års, 1an, 2an och 3-4an vad jag vet. Började väl åka vid 9 och slutade vid 12, så blev ett par timmar. Dock åkte jag inga skridskor eftersom jag hade fullt upp med att hjälpa småttingarna att stå på benen. hahahaha, så söta :) När vi kom tillbaka till skolan blev det mellis och sedan har jag varit med och lekt dunken 1,2,3 utomhus. Trodde det hette burken 1,2,3 men hade ju tydligen fel. Dagens ungdomar asså.. Hahahaha, jag saknar faktiskt att vara liten igen. Man var så himla lättroad! När man hade tråkigt var det ju bara att gå utanför dörren så hittade man på något kul, eller så kunde man plocka fram sina dockor eller lego. Nu däremot är det helt annat. Allt var bara så enkelt på alla vis.

Har precis anlänt at my place så nu har jag hunnit äta lite köttbullar och mackisar, göttans. Ikväll är det 2 träningar för Lotta Schultz som står på schemat. Först med hobbe klockan sex och sedan timmen efter är det med ville :) Tråkigt bara att jag börjar bli sjuk.. Eller i och för sig har jag inte hunnit bli frisk än heller, har ju varit förkyld och jävlig enda sedan september. Det har liksom kommit och gått i perioder, men nu den senaste tiden verkar det som att förkylningen kommit för att stanna. Min ena halsmandel har svällt upp och blivit en stor bulle, har sjukt ont i halsen, snuvig, huvudvärk och allmänt trött. Men har slängt i mig två stycken alvedon så det borde försvinna kan man ju hoppas. Nu måste jag bege mig ut till Hille! pözz


.

RSS 2.0