lördag

 
 
Förlåt för dålig uppdate. Men det blir så nu när jag inte kan ladda ner bloggappen och sitter inte vid datorn så ofta heller. Men det blir i alla fall någon gång om dagen och extra ofta när jag sitter och pluggar framför den, haha.
 
Emmie var så snäll och red cessan igår då jag hade lite ont om tid, och det hade gått jättebra så då blir ju jag glad såklart när han sköter sig :) Vi kanske hookar upp imorgon också så jag kan få lite hjälp, och det uppskattas alltid! Tänk vad underbart det är med människor runt omkring sig som faktiskt bryr sig, diggar er starkt mina vänner <3
 
Fina korven var mjuk och fin idag också faktiskt, han är ganska harmonisk för tillfället så det gäller att passa på och njuta. Idag har jag jobbat hela dagen och allt har gått superbra. Trivs verkligen och det är så kul när man känner att allt börjar lägga sig och att man faktiskt kan ganska mycket.  Nu har jag precis duschat lite och ska göra mig iordning inför en utekväll, wooop!
 
 
 

torsdag

Har gett upp plugget nu, jag har dålig självdisciplin jag vet men det får jag hoppas kanske växer fram så småningom. Är glad bara att jag har kommit igång lite, för jag tycker verkligen att det är svårast. Iofs kommer jag hinna ändra ungefär 1000 gånger men ändå. Ska försöka skumma igenom böckerna lite bättre och fiska efter fakta så tror jag nog att det löser sig tillslut :)
 
 
 
mitt uppe i plugget så tog jag en paus och hoppade i badet lite. Så glad är jag över att ha ett badkar. Skulle nog inte klara mig så bra alls utan det om jag ska vara helt ärlig. Sitter i soffan och myser lite nu bara och skriver lite här och där. Om ett tag ska jag göra mig iordning och sedan blir det bio ikväll faktiskt. Vi ska se den nya hungergamesfilmen och ha det mysigt i biomörkret, gooosigos. Såg 1an på planet påväg till bali och den gillade jag, även om jag starkt ogillar overkliga filmer. Så får hoppas att 2an också faller mig i smaken :)
 

torsdag

Nu har jag i alla fall skrivit en halv sida på mitt arbete och det tycker jag är helt okej i alla fall. Har så himla svårt för att sitta och skriva konstant, måste liksom ha break lite då och då. Är så himla enkelt att glida in på någon blogg, eller börja diska... Det är liksom lite roligare än att sitta med nyllet i boken. Jag skulle hellre skura toaletten eller rensa avsloppet än att sitta och plugga och det säger väl en hel del antar jag. Skönt är det i alla fall att vi har lite mer än en vecka på oss denna gång. Sist hade vi endast en vecka och det tyckte jag var pest och pina. Vi ska ha den läraren i nästa moment och jag känner att jag bara vill krypa ur skinnet när jag tänker på det. Fy.
 
skulle hellre vara på tävling eller något annat kul. En resa har ju inte suttit fel heller..
 

torsdag

.... OCH NÄSTAN FREDAG WOOHO!
 
När jag höll på att dona lite med tvätten från igår så ringde brittson och frågade om jag ville käka en tidig lunch och självklart bangade inte jag. Så vi käkade lite pasta på nian innan hon blev uppringd och insåg att hon började 11 och inte 12 ;) heheh, men vi hann bli mätta och nu har jag precis kommit hem.
 
Igår blev det inhandling och uppdatering i kylskåpet, tvätt och lite matlagning. Självklart avslutade jag kvällen med ett paradiseavsnitt. Hahah det är så himla spännande och jag känner mig så nördig.... Drömde om paow inatt också, usch. Hon var hemma hos mig och livade om här, och då sa jag att jag inte ville vara kompis med henne längre och då slog hon mig och tog min dator. Vaknade av att jag var helt svettig och uppe i varv hahaha.
 
Nog om det. Nu ska jag ta mig an lite tentafrågor här och kommer vara i en pluggbubbla denna vecka och nästa förutom när jag är på jobbet. Detta kommer bli tufft!
 
 

onsdag

Idag har jag faktiskt briljerat ordentligt i köket! Gjorde en ny rätt som blev så himla god. Med grönsaker, bacon, chili cremefraiche och lite annat gotta, MUMS!! Och spenatpasta till såklart :)
 
Nu har vi dött lite i soffan här, så himla skönt. Blir nog inget plugg ikväll känns det som.. Det får jag nog ta tag i imorgon istället. Fy vad jag inte vill det... Men men om 3 år kommer det löna sig kan man ju hoppas!
 
Här minsann fanns det inga bekymmer. Det största problemet under dagarna var att bestämma vilken mat man skulle äta eller om vi skulle ligga vid poolen eller stranden. KÄRLEK
 

onsdag

Idag fick vi resultatet på våran tenta vi hade för ca 3 veckor sen och den klarade jag. Dock är jag lite besviken på bedömningen för jag tycker att jag förtjänade ett högre betyg. Men huvudsaken jag är godkänd i alla fall och nu kan jag lämna det momentet bakom mig och blicka framåt. Vi fick även en ny hemtenta idag och den verkar hemsk på alla sätt och vis. Fy bubblan, i knew it! Men kan man aldrig vara tillräckligt förberedd ändå.. Önskar nu att jag hade varit lite nogare med att läsa litteraturen. Som vanligt är det lätt att vara efterklok :)
 
Tänkte att jag skulle börja ta mig  an den imorgon eller kanske kika igenom det lite ikväll. Vi får se var orken var vägen helt enkelt. Skulle vara skönt att bli klar med den i tid, men vet ju hur det där brukar sluta... Dock har jag faktiskt varit klar med hemtentorna som varit dagen innan det ska in, woooho klapp på axeln.
 
Denna dag då? Jag var i stallet på förmiddagen och red i ridhuset en stund. Var ganska många där så tidigt, vilket jag absolut inte trodde. Tycker det är lite jobbigt att rida där när det är 4-5 stycken, är ju helst själv eller med någon man känner. Men det gick bra i alla fall även om han var lite dryg idag. Pluppen kanske var lite seg efter gårdagens träning :) Som för övrigt gick mycket bra! Därefter åkte jag hem och gjorde mig iordning och sedan vidare mot skolan och en hemtenta som ville lägga sig som stor fet ångest i mitt bakhuvud.
 
 
 
 
 
 
 
 

tisdag

Har haft en helt underbar dag idag! Dock gör jag allt förutom att plugga, typ som att diska och städa istället....  Måste skärpa mig nu även om jag har noll inspiration. Var ju tvungen att njuta idag eftersom vi får ut hemtentan imorgon... bläää det kommer vara helvetesdagar nu vill jag lova.
 
Jag har i alla fall haft en liten shoppingdag med min brittson idag. Spontanshopping kan ju faktiskt vara det bästa som finns! Inhandlade lite till hemmet och fick även med mig tre tröjor.
 
Nu på kvällskvisten har jag och cessan tränat som vanligt också, och han kändes så himla fin :) Min lilla bebis.
 
 

måndag

Godmooorning! Nu sitter jag här i soffan och skriver i min kalender hur januari ser ut skolmässigt. Vi har fått ut ett schema och det är lika bra att skriva in allt så jag får ihop det med jobb och skola under den månaden. Känns faktisk superskönt att ha en kalender, förstår inte hur jag klarade mig utan en sådan tidigare? Har fått lite struktur här i livet även om jag är dålig på att läsa vår litteratur haha..
 
Nu ska jag i alla fall sätta mig ner och kika igenom det som vår lärare ska gå igenom idag på föreläsningen. Tydligen ska det va en förjävlig text så det är väl lika bra att jag sätter igång...
 
Hade dock hellre varit här...
 
 

söndag

Nu är snart helgen över igen och det suger ju faktiskt. Fy vad det går fort när man har roligt.. Har haft en riktigt bra helg och lugn dessutom. Det var jobb som gällde hela dagen på fredagen och det gick väldans bra! Åt frukost halv 9 på morgonen och så var jag inte nå hungrig alls innan jag började jobba  vid 14 så jag tänkte att jag kan gå och köpa något litet om det skulle krisa, men det hanns tyvärr inte med... Tror ni jag var lite hungrig när jag slutade vid halv 8? Var helt desperat efter mat så det blev max-drivern och sedan idolmys hos malin!
 
Igår, lördag, var det också upp och jobba 10-16 pass. Har varit ganska mycket folk båda dagarna men allt har rullat på mycket bra. Jag var till och med själv i en timme och klarade det HELT ensam, lite stolt blev jag :) Förra gången jag var ensam en stund ringde jag Marina 10 gånger typ haha... Men som sagt var det jättekul och allt gick bra. Trivs så himla bra gör jag också :)
 
När jag slutat skyndade jag mig hem och duschade och gjorde mig iordning lite snabbt och hoppade in i bilen eftersom jag skulle hämta mamma innan vi åkte till mormor. Hon hade lite galej igår igen med hela släkten och det var så himla mysigt. Trerätters stod på schemat och vi hade så trevligt som vi alltid har. Bästa släkten :) Roligt att släkten som bor i Stockholm också var där eftersom man inte träffar de så ofta.
 
Nu tänkte jag ta mig ut på en härlig PW i solen :)
 
 

fredag

Måste bara flika och säga att ni som inte såg '' I huvudet på Gunde Svan'' igår, GÖR DET!! Så himla bra. Och jag tycker att han är en sån härlig person och som verkar ha en helt fantastisk inställning till allt. Tycker även att ridsporten faktiskt gör sig lite rättvis i det där avsnittet också. Hoppas att de okunniga och korkade idioterna som säger att det bara är att sparka på och styra ser detta :) GRYMT!
Nu ska jag göra mig klar och traska till jobbet!
 
 
 

fredag

Vaknade av att jag hör en nyckel sättas i låset och dörren öppnas och någon går in, gissa om jag var livrädd. Men då var det bara freddan som tassade in och hade varit och köpt frukost istället för att åka till jobbet eftersom att alla tågen var inställda på förmiddagen. Tänk vilken tur att jag hittat en sån fantastisk kille :)
 
Så det blev lite frukost på sängen och det kändes som julafton. (Eftersom att jag har satt upp två ljusstakar redan sedan två veckor tillbaka ungefär) Tycker det är så himla fint! Dock är det bara en som funkar så det suger lite, måste åka och hitta lampor som passar till den.. Så det blev frulle alltså, därefer har det varit en lugn förmiddag. Tror till och med att jag slumrade till en snabbis också igen. Sedan ringde Jannice och frågade om jag kunde hoppa in och jobba några timmar idag och självklart ville jag det så jag ska jobba 14-18 idag :)
 
Var även och hämtade ulzen idag. Den har varit på verkstaden för den har inte riktigt gjort som jag har velat och levt ett eget liv på sistone. Så vi har varit ifrån varandra i en vecka faktiskt, men nu är vi återförenade igen så det är skönt. Man känner sig totalt handikappad utan bil alltså. Vad gjorde jag innan jag hade körkort, och hur klarade jag mig?? Känner att jag är så anti att åka buss eftersom det ALLTID ska strula på ett eller annat vis.
 
Tänker på dig extra idag  <3
 

torsdag

Idag har veterinären varit och kollat på Caesar och allt såg bra ut, puuuh! :) Nu ska jag bada en stund tänkte jag, sedan ner på stan och gå förbi jobbet och skriva in lite nya tider och så. Därefter tänkte jag styra kosan till mormor som fyller år idag! Så jag blir väl där hela kvällen eller eftermiddagen i alla fall skulle jag tro. Finns det tid över så ska jag träffa Ella också ikväll, vi får helt enkelt se vad som hinns med :)
 
 

onsdag

Gråter några skvättar till detta just nu!
 
 

onsdag

Idag har det varit så jäkla kallt ute, fy fasen! och speciellt när man inte riktigt är van vid kylan heller.. Denna tid förra året var jag borta.. Går inte ens att beskriva i ord hur mycket jag längtar tillbaka! Det var så skönt för att man var borta den där jobbiga tiden när det börjar bli mörkt och kallt och inte alls så långt efter att sommaren sagt farväl. Vintern kändes inte alls så lång heller och det var så underbart. Speciellt att få komma hem och vara så brun och fräsch. Men inte iår, nej nej då kommer jag vara blekast i hela världen :)
 
Idag har jag i alla fall varit i stallet och ridit lite på Caesar på förmiddagen och åh så fin han var! Även fast man har noll inspo så blev det till och med en fröjd att rida och ville nästan inte sluta :) Veterinären kommer imorgon och kollar honom, så det är ju perfekt nu när det inte är några tävlingar.
 
Därefter var jag och mallan på stan en sväng och köpte present till mormor som fyller år imorgon! Min fina mormor <3 Ska dit på kalas imorgon, och även på lördag tror jag så det ska bli supermysigt :)
 
 

tisdag

Nu sitter jag i soffan och tar det riktigt chill här faktiskt. Jag har haft en väldigt lugn dag faktiskt och inte fått så mycket gjort utöver att jag varit på banken på ett litet möte och sedan åkte jag till stallet och hopptränade med Caesar. Han hoppade så bra idag, mitt lilla lyckopiller :) Dock väldigt pigg och lite stark så jag måste hoppa lite mer i veckorna, lite gymnastikhoppning och lydnad. Han blir lite för springig för min smak ;) moahah.
 
Nu ska jag fortsätta kolla på montazamis och kanske en liten kik på hur det går i fotbollen, men annars väntar jag mest in paradise!
 
En gammal bild från när jag var mörkhårig! Saknar det lite faktiskt..
 
 

tisdag

JATACK?!
 
 

tisdag

Jag visste att jag inte skulle börjat kolla på paradise hotel eftersom jag har så jäkla lätt för att fasta för serier.
Sagt och gjort, nu är jag fast och längtar till kl 22 för det andra avsnittet... Men men gjort är gjort och nu lär jag ju sitta bänkad framför tvn måndag-onsdag. Jag följer några serier stenhårt; ensam mamma söker, montazamis, blacklist, bonde söker fru och idol! Det är typ tv hela veckan...
 
 

måndag

 
Tjooohej!
 
Har inte bloggat pga att jag har tappat min telefon och har en annan just för tillfället. Orkar inte hålla på och ladda ner alla appar osv så jag tänkte att jag får skriva här på datorn tills den nya kommer :) Jag har i alla fall haft en toppenhelg på alla sätt och vis. I fredags så var jag och emelie ute och gick, sedan var vi hemma hos malin och blev bjudna på mat. Hur mysigt som helst var det :) Lördagen startades med en promenad med freddan och hans kompis och sedan lite lunch på det. Därefter gick jag och brittson på hockey och hade det himlans trevligt. Vi fortsatte hem till mig och drack lite vin innan vi traskade vidare till freddans kompis och förfestade lite där innan vi gick till stan. Hade huuur kul som helst och det kändes igår vill jag lova. Lite blåslagen här och var men vad gör det? Helgen fick avslutas med lite skräckismys med fint sällskap!
 
 

Fredag

Jävla.piss.dag 



Torsdag

Sitter här i skolan och har lite paus mitt i. Helt ok föreläsning idag tycker jag faktiskt och har antecknat lite jag tyckte var viktigt :) (heheh såklart)

Efter skolan ska jag ha med mig en liten praktikant i stallet, nämligen min classmate Jenny moahah. Hon ska även rida lite så vi får se hur det går men cessan brukar ju va snäll så det ska va nemas problemas! 



Torsdag









Onsdag

Har haft världens mysigaste dag idag i Uppsala hos kusinen. Så himla trevligt har det varit och hela dagen har varit toppen på alla sätt och vis:) tänk vad det ger mig energi!




Tisdag


Dags för ombyte av kläder och vidare ut till stallet för lite träning med cessan!

tisdag

Haha usch jag har blivit en riktig slappis efter att jag började plugga. Sover typ hur mycket som helst! Måste skärpa mig nu och börja gå upp tidigt och få in lite rutiner igen. Idag sov jag verkligen fram till nästan halv 11, det är ju helt sjukt? En tisdag och helgen har precis varit. Inte okej.. Måste börja läsa mer ur vår litteratur till denna kurs också, fy skäms på mig men den är så fruktansvärt tråkig. Varför kan dom inte skriva lite roligare böcker för oss så man verkligen vill sätta igång och läsa ut hela boken, typ som med fifty shades of grey..?
 
Jaja nog om det. Läste i alla fall några sidor idag men blev inte ett dugg smartare av det vill jag lova. Blev en lunch med malin på stan innan vi gick till banken för ett möte. Riktigt intressant och roligt var det :) Och mitt kort har även börjat fungera nu, thank you lord. Fick hem det i måndags eftersom mitt förra blev stulet, men använde det inte förrän på torsdagen tror jag och då funkade det inte. Skulle tydligen få hem en kod även fast det stod på pappret att det skulle vara samma. Ändå funkade det inte med den nya koden så jag kunde inte shoppa på varken Owes eller ikea medans dom andra kunde gå lös... Ringde banken men dom kunde inte se något fel så kunde inte använda det på hela helgen. På måndagen fick jag ett mail om att jag skulle prova igen för att det hade varit något datafel. Tro det eller ej men det funkade på igår på audio video, men en kvart senare funkade det INTE igen i en annan butik. Gick till banken igen och de hade tydligen haft krångel på eftermiddagen, men de tyckte ändå att jag skulle beställa ett nytt kort för säkerhetens skull så det gjorde vi minsann. Typ fjärde kortet på 2 månader, hejja mig. (dock inte mitt fel denna gång). Hade ju precis beställt ett nytt kort innan plånkan försvann.
 
Sedan idag så funkade kortet igen helt plötsligt. Haha, orkar inte. Nu är i alla fall ett nytt kort på väg så får helt enkelt fundera på vilket jag ska använda! Jäkligt omständigt blev det men får hoppas att det löser sig nu till slut. Nog för att jag är klantig men man börjar ju nästan skämmas när man är på banken var och varannan dag.
 
 
 
 

Tisdag

Nu ska jag sätta igång med lite läsning tänkte jag! Hejja mig..

Den nya bilden med stämpel!



Måndag

Skolan var rätt boring idag och det blev faktiskt en liten sväng på stan efter föreläsningen med Jenny och Rebecca! :) därefter rullade jag vidare hemåt och lagade lite mat och sedan blev det faktiskt en pw med Freddan. Var så trött och seg innan men det är ju så skönt efteråt. Dags att skutta i säng nu faktiskt, för imorgon ska jag försöka läsa  ur boken vi har föreläsningar om just nu. 



Måndag


Är en sådan bra hemmafru!


Måndag



Måndag

Ja då var det måndag igen då. Dock var jag riktigt utvilad imorse så jag ska inte klaga :) jag och cessan tog morgonpasset och trimmade ensamma i ridhuset. Gick riktigt bra nu när jag börjat rida lite annorlunda efter i lördags! Får hoppas det ger lite resultat sen, men det tror jag nog. 

Nu är jag hemma och ska duscha och käka lunch innan jag ska till skolan vid 1. Är inte så sugen på att sitta i en föreläsningssal hela eftermiddagen... Är hemma Lagomt tills det är mörkt ute! 



Söndag

Idag har jag och Freddan agerat "modeller" för fabians antiracsim-projekt. Sjukt bra initiativ och detta kommer bli såå bra. Väldigt mysig söndagssyssla måste jag säga! 




Söndag

Jaha då var helgen över igen då. Varför finns det inte ytterligare en dag på helgerna? Det känns som att den går alldeles för fort iallafall, buhu. 

Hade en världsmysig kväll igår också. Britta jag och Emelie lagade lite mat(eller jag och Britta tills Emelie kom hit heheh), kyckling, klyftpotatis och fetaoströra! Skitgott var det och vi åt faktiskt upp allt. Sedan kikade vi på kens kväll på så mycket bättre.. Jag dör vad bra han är. Började lyssna på honom förra året och är helt frälst av hans låtar. Dom är så himla fina och det finns oftast en sån hemsk historia bakom dom. Igår satt vi allihopa med tårar och lyssnade på hans fina låtar. Bäst var helt klart titiyo med själen av en vän. 

Sedan kom Freddan och hans kompis och det började pratas om spöken osv. Vi tänkte åka iväg till ett ställe men det slutade med historier och sedan en skräckfilm istället. Tack gode Gud för att jag inte behöver sova ensam.... Så trevlig kväll med underbart sällskap :) 



Lördag

Tog världens sovmorgon imorse och det var så himla skönt. Käkade lite frukost och sedan blev det stallet. Fick jättebra hjälp av Emmie idag också, så himla skönt. Kändes faktiskt som att polletten föll ner och är så glad av att ha den hjälpen jag har! Ska fortsätta rida på detta vis så kanske allt bara blir bättre :)



fredag

Herregud vad det känns skönt med lite fredag igen. För en vecka sen var det partaj hemma hos mig och förberedelser inför studentfest, dock lite annan karaktär här hemma idag. Mystofflor är på och jag tänker inte göra något jobbigt alls ikväll, punkt slut. Känns faktiskt väldigt skönt med en lugn helg, det kan behövas efter förra helgens fartfyllda aktiviteter. Även om den helgen var en riktig 10 poängare så behöver tanten vila lite också ;)
 
Var i stallet i förmiddags och red, och sedan när jag kom hem gick jag och emelie ut på en PW. Vi hade en himlans tur faktiskt för det började regna när vi var 5 minuter hemifrån. Därefter hoppade jag i badkaret och nästan somnade till och med. Det är fredag och man får faktiskt göra det då efter en hel vecka.
 
lite bilder från 2012
 

Fredag


Detta är vad jag gör just nu. Ska rida bort till en väg och galoppera lite tänkte jag. Orkade inte trimma i ridhuset idag så det fick bli lite frisk luft för oss istället :) mys pys. 

Torsdag



Onsdag

Haft en världsmysig kväll med mina damer. Love you <3 middag och lite planering! 



Onsdag



Onsdag

Denna föreläsning var väl sådär om jag ska va ärlig. Men vi krigar på och sitter kvar. Dock har jag nog inte lärt mig så mycket alls faktiskt för detta verkar va hemskt luddigt. Som allt annat ungefär, haha... 



Onsdag

Har haft en bra morgon i stallet och lite trimm på Caesar i ridhuset. Han känns väldans fin nu så allt flyter på som det ska! Hoppningen gick också super igår så det blir nog skönt med lite vila så småningom :)

Har precis duschat och nu ska jag göra iordning lite lunch innan jag ska åka till skolan! En föreläsning som är till 16 i eftermiddag. Får hoppas att vi lär oss något moahah.


tisdag

 
 
 

tisdag

Det är helt sjukt att jag fortfarande känner mig helt slut efter denna helg som varit. Hade en helt underbar och fartfylld helg även om jag har varit så sjukt sliten. I fredags var vi här hemma och fixade sår och sminkade oss. Jag emelie och jenny var vampyrer med äckliga linser till och köttsår lite här och var! Skitballa blev vi i alla fall. Sedan gick vi vidare till en förfest med massa informatörer som var riktigt rolig. Kul att träffa lite blandat med folk som man aldrig träffat tidigare. Sedan gick vi vidare till kåren och var där ett tag och dansade järnet bland alla utklädda, riktigt fett var det. Vi lessnade lite till slut så jag och emelie åkte vidare ner till stan och besökte både heartan och allstar. Riktigt bra kväll var det minsann :)
 
Lördagen bestod av invigning av nya gävle ponnyklubb. Deras fina anläggning är helt makalös alltså.. känner mig riktigt stolt över att vara en gpk:are och det kommer bli så otroligt bra där. Lätt den finaste anläggningen :) Det var en liten uppvisning med en bana på ungefär 125 som vi hoppade och det gick bra. Caesar kändes fin och var inte i en bom!
 
Därefter åkte jag hem och tog ett bad och hann dö lite. Kände verkligen hur trött jag blev när jag la mig i sängen men det var bara att försöka tagga om lite. Emelie och jenny kom till mig och vi fixade oss innan vi gick vidare hem till Lovisa. Var hemskt trött och seg i början men sedan taggade vi till och hade sjukt kul. Roligaste förfesten på länge kan jag lova. Alla hade fina kostymer och humöret var på topp, vad kan gå fel då liksom? Det enda tråkiga den kvällen var att plånkan försvann men förövrigt en kungkväll!!
 
 
 
 
 

Tisdag

Har varit i skolan en snabbis på förmiddagen och donat lite. Lämnat in min tenta i lärarens fack, och fixat nytt bibliotekskort osv. Gick på stan med Rebecca en sväng efter det och sedan mötte jag upp Elin för lite lunch på Java! Myspys:) nu ska jag ta tag i garderoben och städa lite, hejja mig!



Måndag

Min lilla prins <3



Måndag

Har varit i skolan på förmiddagen, som faktiskt var rätt rolig idag. Tycker mycket bättre om läraren vi har nu, han verkar så skön. Haha han är till och med ganska klockren! Får hoppas han är lika klockren efter att vi får se den kommande hemtentan.... Blev en lunch på stan också, så myspys. 

Sedan försvann min plånka i lördags så har varit hos polisen och stöldanmält den. Därefter styrde jag kosan till banken och fixade ännu ett nytt kort, jippi på mig. Och efter det styrde jag bilen till stallet och red med Anne. Cessan kändes väldigt fin iallafall så det var roligt:) Nu är jag hemma och landar en snabbis och ska vidare till tandläkaren. 19.20 en måndag? Det är ju en lite småkonstig tid kan jag tycka, men skönt att få det gjort! 



Måndag

Trötta måndagen startar vi i skolan! 



Lördag

Skön kväll igår! 









.

RSS 2.0