måndag

Helgen har gått i ett och likaså de senaste dagarna. Men jag har haft en lugn helg som har bestått av jobb på shoppen och även varit funktionär på våra hemmatävlingar, första utomhus för den nya anläggningen! Allt funkade väldigt bra och det är så kul att det faktiskt är min klubbs fina anläggning :) Stolt GPK:are! 
 
Idag har jag jobbat både öppning och stängning. Dagen har gått så himla fort och har haft en sån bra dag på jobbet, love it. Kom hem för någon timme sedan och nu ska jag sätta igång lite serietittande igen! Tänkte åka ut till stallet nu ikväll men Caesar får vila idag eftersom jag har varit på jobbet hela dagen/kvällen men imorgon ska jag pallra mig upp och rida innan hade jag tänkt. Är inte så sugen på att åka ut kl 8 imorgonkväll så det får bli den nödlösningen... När man jobbar såhär önskar jag att jag hade andra intressen istället.
 
DETTA JÄDRA VÄDER... GE MIG SOMMAR!!!!! blir tokig snart. 
 

Lördag

Hela dagen igår spenderades i Falun med mamsen! Vi kikade lite sm-klasser och kringklasser så vi blev verkligen kvar där hela dagen. Det var rätt kallt men mysigt var det iallafall trots det :) därefter låg jag däckad hemma för jag kände mig så frusen och kall när jag kom hem. Var bjuden på lite barty men var tvungen att tacka nej så det sög lite. 

Just nu sitter jag på jobbet och har lite rast för stunden. Det har varit ganska lugnt idag så det har inte tagit så mycket på mina sjuka krafter. 



Torsdag

Alltså fy bubblan vad hemsk bion var igår. Nästan så att jag ångrar att jag såg den, så mycket grät jag. Den kändes så realistisk och nära och det var en sån fin film trots att den var så sorglig. Filmen fick mig verkligen att tänka över livet och att man ska vara glad att en själv och nära och kära får vara friska <3

Idag klev jag upp vid 8 och sedan åkte jag ut till josse i hille eftersom vi hade bestämt träningsdejt. Vi tog en springtur och sedan körde vi styrka och jäklar va slut jag var efter. Är fortfarande trött i kroppen, haha. Åkte iallafall ut till stallet vid halv 11 och trimmade korven på ängen. Var inte sånt härligt pass för han var så satans dryg och jobbig. Usch, men på slutet fick vi till en hyfsad avslutning iallafall efter att vi båda var helt sjöblöta. 




Onsdag

Men gulliga ni som är inne här varje dag fast uppdateringen är dålig. Har haft fullt upp senaste veckan med både det ena och det andra måste jag säga. Det har varit midsommar, tävlingar och sedan umgänge med nära å kära! Har helt enkelt inte prioriterat min blogg :) My bad!

Idag kickades dagen igång med en springtur med josse, duktiga som vi är. Trötta själar åkte sedan hem till henne och lagade lunch, åt jordgubbar och bara myste! Sedan åkte jag till stallet och longerade och sedan raka spåret hem till duschen och nu sitter jag här, nyduschad och funderar på att ta en powernap. Ikväll är jag hembjuden till Jenny för lite middag och sedan ska vi gå på bio, perfekt onsdag :)






onsdag

Har suttit på balkongen i någon timme och läst idag och det var verkligen hur skönt som helst. Dessutom tog jag en välbehövlig sovmorgon efersom jag gick och lade mig alldeles för sent igårkväll. Jag är inne i ett serie-tittande nu igen, ÄNTLIGEN med gott samvete. Alltid har jag haft plugg eller något annat jag måste göra i bakhuvudet som legat och stört men nu kan jag se på hur mycket serier jag vill med gott samvete. Så, jag har gått och väntat på andra säsongen av ''Orange is the new black'' jag vet inte hur länge men äntligen är den här iallafall och nu har jag endast ett avsnitt kvar och det suger. Sån jäkla bra serie och har verkligen totalfastnat för den. Den kan jag starkt rekommendera för den som är ett seriefreak. Nu har jag bänkat mig framför datorn för jag ska anmäla tävlingarna på sundbyholm som öppnar 18.00. Sist var det typ 100 reserver efter 15 min så nu ska jag försöka komma med på en gång utan att bli reserv, så håll tummarna för mig. 
 
 

Onsdag



Onsdag

Dagarna går och sommaren är på ingång förhoppningsvis! I måndags spenderade jag hela dagen med Emelie. Vi va på stan en sväng och shoppade lite, var upp till Hemlingby en sväng och sedan lagade vi mat innan vi gick på bio! Världsmysig dag <3 

Igår städade jag garderoben en del och sedan åkte jag och Jenny till köpis och kikade lite. Var så längesedan jag var där så det var sköj. Och gissa vem som tappade nycklarna där? Jag såklart. Vi letade hur lönge som helst efter dom och sedan gick vi till spelkassorna och där hade någon snäll själ lämnat dom! TACK, guld värt! Vad har jag gjort för att förtjäna sån dålig karma tro? 

På kvällningen tränade jag Caesar och det gick väl sådär. Känns som att jag är inne i en dålig svacka nu med ridningen och har ingen lust alls att sitta och trimma typ. Får hoppas att det blir bättre för på måndag och tisdag ska jag tävla. 




Söndag

För er som är intresserade så har jag haft det kanoners, tack som frågar!



Måndag

Idag har vi inte haft speciellt bra väder, buuuuhu. Vill ha sol och färg!!!! Maten är iallafall as god och finns inget att klaga på förutom vädret....



Söndag

Idag är det minsann inte heller någon söndagsångest! Jag dygnade inatt och var vaken tills flyget lyfte sedan slocknade jag på tvärt och sov
2 timmar. Haha, minns bara när piloten gasade sen är det svart. Vi landade vid 11 och var framme vid hotellet typ halv 1. 4-stjärnigt hotell, all inclusive och 50 m till stranden. Lunchen och middagen var fantastisk god och imorgon provar vi även frukosten :) jag kommer nog slockna rätt snabbt sen när jag går och lägger mig antar jag, har en del sömn att ta ikapp....




Lördag

Jag satt hela jädra dagen och kvällen igår med hemtentan och blev någorlunda klar. Idag har jag suttit hela dagen och filat till slutet på två av uppgifterna och blev klar lagom till eftermiddagen. Skickade in arbetet och gick officiellt på sommarlov!!!! Jag och Emelie bestämde oss att fira genom en liten middag på söder och det har varit så mysigt ikväll. Sedan kom även mickis och Linda som ville joina oss och har haft en världsbra kväll <3



Fredag

Här sitter jag i sängen och skriver lite på inlämningen. Tog en liten paus nu och kom på en låt som alltid dyker upp vid denna tidpunkt <3
 
 

Fredag

Idag har jag haft en sån himla härlig och rolig dag på jobbet med Emelie! Det har varit lagomt med folk och allt har verkligen rullat på bra. Tror aldrig jag haft en tråkig arbetsdag på shoppen men idag kändes allt så bra! Börjar till och med tro att jag är redo kan vara ensam de där 4 timmarna på söndagar nästan ;) hehehe. Var tvungen att köpa ett par skor innan jag cyklade hem också, har ju spanat på dom ett tag och det kanske ger mig en liten boost för att bli klar med plugget. Nu sitter jag på balkongen och försöker skriva lite och det går väl sådär. Min bästa monkan ringde precis och pratade lite också och sooom jag har sakant henne. Men som sagt, nu ska jag ta tag i detta och jag lär väl spendera min fredag såhär. SKA BLI SÅ JÄDRANS SKÖNT MED SOMMARLOV!!!
 
Tack vare denna hemtenta blir jag tvungen att tacka nej till afternoontea med bästa släkten också, det suger. Hade varit mysigt att träffas allihopa men det får bli en annan dag i sommar. Men på kvällen måste jag vara klar med skolarbetet och då ska jag träffa min vapendragare emelie innan jag sticker iväg på natten till Arlanda :)
 

Fredag

 Vaknade upp med en ondare rygg idag så jag låg kvar i sängen istället för att gå upp. Caesar kanske får vila idag istället tror jag, vi får se.. Jag ska strax hoppa in i duschen och sedan gå till jobbet för att avverka några timmar. Sedan är det hem och plugga, så rolig fredag. Sen är det faktiskt inte första fredagen som ser ut på detta vis, men det blir sista nu på ett tag iallafall för det lär väl bli samma visa i höst.. Ska lämna in uppgiften imorgoneftermiddag så jag har lite tid på mig att skriva klart iallafall och det känns ganska skönt. 

Haha, vår föreläsning i onsdags....


Torsdag

Denna dag har gått så jädrans fort och jag har fått en del gjort faktiskt. Är dock väldans trött så ska sova nu. Klockan är ställd för imorgon ska jag ut till stallet innan jag börjar jobba. Dock ska han longeras för har så djävulskt ont i ryggen nere vid svanskotan. Det kan nog vara rätt bra för min lilla rygg att ligga på solstolen istället en vecka..



torsdag

Tog en liten sovmorgon, som jag egentligen inte tänkt göra. Men klev upp vid halv 9 och åkte ut till stallet ganska direkt. La ut lite bommar och red på dessa under tiden. Han var dryg idag och jag var trött och det var ingen bra kombo. När jag kom hem tog jag mig ut på en promenad iallafall och är precis inkommen från den nu och ska försöka ta tag i plugget. Skulle vara så skönt att bli klar idag och sedan finslipa lite fredag eller lördag och sedan skicka in innan jag drar till arlanda! :)
 
cypern förra året, liiite skillnad på brunhet...
 

onsdag

Nu tror jag faktiskt att jag skrivit klart min populärvetenskapliga analys, åtminstone nästan. Kan nog finslipa lite på det sista innan det ska skickas in med grunderna är minsann klara. Sen om jag gjort rätt eller skrivit bra är ju en annan femma. Vad jag vet är att jag inte lär få ett bra betyg på den iallafall. Men bara jag blir godkänd på denna blir jag lycklig. 
 
Juste, har ju glömt att säga att jag drar till rhodos på söndag. Känns helt ok att lämna in skoluppgifterna och sedan dra iväg en vecka för lite sol(förhoppningsvis) och bad! Vi ska bo på 4-stjärnigt hotell med all inclusive, 50 m till stranden och grymt fint poolområde. Ska bli uuuunderbart :) Sen är det ju alltid ett hinder när man har en häst som bör ridas typ varje dag. Men som tur är kunde emmie även denna gång rida honom lite medans jag är borta. Det känns verkligen tryggt att lämna honom till henne eftersom hon känner honom utan och innan och jag litar på henne till 110 % :) + att han gillar henne mer än mig, så nemas problemas. Sen är det bara en bonus för mig som får en mjuk, väluppfostrad och välriden häst när jag kommer hem! :D 
 
 

onsdag

Hej pluggångest. Nu är det bara några dagar kvar innan allt ska in och jag har sån ångest. BU! Vill bara ha detta överstökat men det känns som att jag har kommit en ganska bra bit påväg i den populärvetenskapliga uppgiften och det känns så skönt. Nu är det ''bara'' att skriva en essä som jag inte fattar något av kvar! Tjoho. 
 
Jag klev upp halv 8 och fem minuter senare satt jag i bilen påväg till stallet. Tänkte att jag å cesse skulle köra morgonpasset idag och trimma lite i ridhuset. Det gick bra tycker jag och han kändes fin. Sedan hade Vi en föreläsning idag där vi fick ställa lite frågor osv och det kändes skitbra, gillar verkligen vår lärare. Synd att vi inte kommer ha henne något mer nu för jag känner verkligen att den här kursen har varit otroligt lärorik och faktiskt rolig även om den har varit pain in the ass också. Får hoppas att vi får en lika bra lärare till hösten också :) efter skolan åkte jag och jenny till willys och handlade lite. Fick med mig mycket gottigt hem och jag slängde ihop en sallad nyss till lunch och den var mycket god :) Det är ganska skönt ute så sitter på balkongen och pluggar lite nu och det lär jag väl fortsätta göra hela kvällen antar jag!
 
 

Tisdag

Dagen började med en föreläsning i skolan som var måttligt förvirrande. Vi hade lite genomgång inför den sista uppgiften som ska in och den lär nog bli jobbig... Haha som alla andra. Dock tycker jag nog att den som jag håller på med nu är krångligast av dem alla. Efter skolan gick vi till brända med ett gäng ur klassen+läraren. Vissa tog en öl, andra vin, och somliga käkade lunch. Hade verkligen supermysigt :) vi var där ett par timmar innan jag cyklade hem och pluggade en snabbis innan det var dags att åka ut till stallet för lite hoppträning. Det var en rolig träning fram tills sista grejen, att hoppa vatten. Caesar och jag blev lite osams om man säger så. Först hoppade han den och sedan bestämde han sig redan nere i hörnet att den inte skulle hoppas mer. Har ont i mina ben och armar och jag är helt slut, haha. Vet inte hur länge vi höll på innan vi fick över honom. Jag hoppas inte att han börjar nu igen sådär vid hörnen, det orkar jag verkligen inte med. Ska han stå kvar i stallet får han faktiskt sköta sig också. 



Tisdag

Rise and shine! Vaknade för en liten stund sen och nu ska jag strax göra mig iordning för att traska iväg till jobbet. Vi har morgonmöte idag och sedan ska jag åka direkt till skolan för att gå på föreläsning. Hektiskt värre :)



måndag

Idag har jag och min bautaläpp varit i skolan på en riktigt bra föreläsning. Cyklade sedan hem och satte mig på ballen och pluggade lite. Så himla härligt med sol och man glömmer nästan bort hur underbart det är eftersom det inte har varit alltför bra väder senaste dagarna. Men jag får verkligen hoppas att sommaren är på ingång nu och att man kan kasta upp vinterkläderna på vinden... Vilket jag iofs redan har gjort, haha. Orkar liksom inte hämta ner dessa igen. Nu på kvällen var jag ut och longerade caesar och det gick väl sådär må jag säga. Tänker minsann träna och träna för han ska gå som en hund i koppel innan det är färdigt. Nu ska jag ta en dusch och sedan fortsätta lite med plugget om jag har någon energi kvar.
 
 

Måndag

Fick känslan av att det var fredag när jag vaknade imorse? Bra veckorytm... Vaknade vid halv 8 och klev upp då och tog mig ut på en promenad i ett soligt Gävle. Inte lika kul var det att vakna upp med en blåsa på läppen och svälld underläpp. Det har hänt en gång förut och det var när jag brände läppen i magaluf och fick en blåsa som resulterade i ett varigt sår... Kul! Då vet jag vad som väntar härnäst. 

Ska hoppa in i duschen strax och sedan ta mig till skolan för lite föreläsning. Hade typ hellre varit på stranden en dag som denna...



söndag

Idag har jag verkligen inte haft någon söndagsångest alls. Klev ju upp tidigt och hann inte ens tänka på att det var söndag. Åkte iväg till falun och var väl framme vid halv 10-10 någon gång. Kikade på 120-klassen och hjälpte till lite på framhoppningen i det härliga vädret. Gick därefter och gjorde iordning caesar eftersom jag startade först i 125. Så himla skönt att starta först och liksom ha det gjort eller vad man ska säga, haha. Gjorde en lagom runda och varken gasade eller snävade speciellt mycket. Höll ett jämt tempo hela rundan och det räckte till en 2 plats! Sedan ställde vi in honom en snabbis och sedan ut igen eftersom det inte var speciellt mycket starter i 130. Startade som nr 6 och det var verkligen perfekt att bara rida fram en liten stund och hoppa några få språng innan det var dags att gå in på banan igen. Det var en a:1a med en lång grundomgång och jag var den enda felfria så vi slapp omhoppning och det blev vinst! Han har verkligen känts super idag och det är så roligt att det bettet jag rider på nu verkar funka bra.
 
När jag kom hem tog jag och freddan en prommis i 50 min innan vi åt lite mat och nu ligger jag i sängen och läser på lite inför föreläsningen imorgon. Hur mycket som helst att läsa så vi får se vad som hinns med idag...
 
 

Söndag

God morgonnnn! Jag fick faktiskt lite gjort igår så det var så skönt. Drack en celsius så jag skulle orka plugga och jag blev som en duracellkanin. Så sjukt drygt när man ska sova och vet att klockan ringer tidigt. Så många timmars sömn blev det inte inatt, men jag kom upp iallafall när klockan ringde 7 imorse.  Nu är vi på G mot Falun och är anmäld en 130, men ska efteranmäla 125 också :)



.

RSS 2.0