Fredag

Idag är det freeeedag!!!! Känns dock inte som det haha , no feelings. Men det ska bli skönt men ändå lite sorgligt då det är sista dagen innan "semester". Eftersom det är ihopslagning så är det väldigt lugnt och så få barn samt få som jobbar. Men idag slutar jag tre och då har jag en hel del jag måste göra:)

Torsdag

Igår var det supermysigt med Elin och Emelie på helt enkelt. Dock besviken på att den så j.ä.v.la goda pastan inte finns kvar. Det var lätt min favorit i hela världen typ haha.. Får hoppas att den är tillbaka på menyn snarast, annars är typ mitt liv förstört. Oxfilé, tryffel och kantarell sås och rödlök tror jag det var, ge maaaaa!

Slocknade ganska snabbt igår kväll och upp vid halv sju imorse. Jobbar 7.30-16.30 idag så det är en ganska skön dag faktiskt. Ska försöka åka ut till stallet efter jobbet också, inte sådär jääättetaggad..

Onsdag

Har fått in rätt mycket timmar denna vecka, det gillas!! Kommer klirra fint i kassan nästa månad kan man hoppas :) har precis kommit hem, fick sluta lite tidigare så det var väldans skönt. Ska försöka sova en liten stund innan jag ska göra mig iordning och möta upp brudarna.

Onsdag

Träningen igår gick super, min lille gobit! Hade ett nytt bett som verkade funka hur bra som helst faktiskt, får hoppas att det håller i sig! :) idag jobbar jag 9-17 och då ska jag nog hem och ta en powernap innan jag ska träffa Elin och Emelie. Ska bli så gosigt sååå. Så korven får nog vila idag tror jag!

Tisdag

Hejjjj!!

Idag är det sista veckan jag har här ute på dagiset, så det är lite sorgligt faktiskt. Kommer sakna alla här, men förhoppningsvis ses vi ju senare i höst, eller senare i sommar. Det är ju så underbart att jobba på dagis när det är sånt här väder! :)

Träningen igår gick bra med grabben, men har lite problem med vad för bett jag ska använda. Så himla svårt det där. Antingen är det för mycket eller för lite. Hoppas jag finner det rätta snart iallafall så det kan lösa lite problem:) även träning ikväll så jag ska rota i stallet lite efter fler bett hade jag tänkt.

Måndag

Vilken underbar helg det har varit! Midsommar som var lika svårslaget som
Förra året. Tusen tack till alla som var med <3 lika roligt från morgon till natt/morgon! Längtar redan till nästa år eller någon annan tillställning som kanske kan bli av ;) Hihi.

Lördagen blev lugn, lika så blev söndagen. Tränade med Caesar på kvällen och den gick braaa. Vi skulle ju haft läger egentligen söndag måndag och tisdag ute i jäderfors där vi var förra året men vi blev tyvärr för få för att det skulle gå ihop. Så vi kör träningar hemma som vanligt istället :)

Myspys

Kung torsdag

Torsdag

Klev upp i skaplig tid imorse så att jag skulle hinna rida på Caesar innan jobbet. Är ju perfekt när jag börjar 11 för jag hinner sova ut lite även fast jag rider innan :) så då är jag "fri" på eftermiddagen. Perfekt eftersom jag har en hel del att göra idag. Ska bland annat släppa ut Caesar igen strax, därefter åka till jobbet och jobba till 17. Har tvättid hela eftermiddagen så det är väl vad jag ska göra innan vi är några som ska mötas upp på Willys och handla inför imorgon! :D

jag hoppas att det kommer bli lika grymt som förra året, då var det typ oslagbart!! Dock kommer min käraste vän vara sååå saknad som är på andra sidan jordklotet och firar istället. På tal om det så hade vi en skypisdate igår, alltid lika underbart! Snart har halva tiden gått, och jag hoppas andra halvan går minst lika fort så du kommer hem någongång <3 hihi.

Onsdag

Är helt fel inne på veckodagarna haha. Har sagt till alla barn att det är midsommar imorgon, men som sagt förlåt mig för att jag ljög för er. Jag är inte van vid att ha öppning och börja halv sju! Får skylla på det helt enkelt :)

Igår gick Caesar bra på träningen. Har ändrat ridningen rätt mycket nu faktiskt och vi får väl se om det funkar. Man kan ju hoppas på det iallafall! Idag blev det en härlig dag på jobbet i solen iallafall. Så mycket piggare och gladare man blir, sjukt att solen gör en sån stor inverkan ändå.

Lite balkong häng nu för stunden innan jag ska uträtta lite ärenden!

Tisdag

Träningen blev tyvärr inställd igår så var en mysdag hemma igår bara. Fått nya fina badrumsskåp som jag är supernöjd med!!! Så glad att jag har en sån bra hyresvärd:)

Jobbar 7.30- 15.30 idag och sedan är det hoppträning ikväll som vanligt. Ganska skön dag om jag får säga det själv, förutom att det regnat hela förmiddagen när vi var ute.

Måndag

Helgen har varit väldigt blandad som sagt. Massvis med studentfirande på torsdagen och fredagen, sedan en liten utgång i torsdags med bästa kussarna. Så himla roligt att träffa allihop under firandet :) i fredags var jag lugn dock, gick hem tidigt och myste bara.

Lördagen vill jag inte ens prata om, men kvällen vad super med Emelie iallafall som jag berättade om tidigare. Igår knep Caesar en 3 placering i 130 faktiskt. Var fly förbannad inne på banan, jag hade bara bestämt mig att han inte skulle våga göra nå dumheter. Så det gick vägen igår! Får helt enkelt ändra min ridning verkar det som.

Lördag

Har varit en ganska blandad dag idag. Inte alls som jag förväntat mig faktiskt, på både gott och ont. Kvällen avslutades bra iallafall med min kära vän Emelie. Vi grillade på min balkong och myste bara, avslutade med en film och jordgubbar. Ska försöka sova nu, får se om det blir någon tävling imorgon eller om jag skiter i det. Känns inte speciellt roligt längre om man säger så.

Onsdag

Både tisdagens och måndagens träning gick super bra med Caesar! Hoppas att han fortsätter att sköta sig såhär nu:) finis. Idag har jag kortdag så det ska bli skönt! Jobbar 7-13 sedan ska jag åka till stallet och mysa lite. Uppsala resan blev inställd så jag ska smörja och greja lite i stallet tror jag och sedan ska jag träffa Ella. Ska bli myyys!:)

Bebis

söndag

 
Då var det söndag igen då. Veckorna går alltför fort just nu känner jag, nästan så att det är lite skrämmande. Denna helg har varit lugn för min del, väldans skönt måste jag säga. I fredags var vi och käkade på bryggan, var riktigt mysigt där faktiskt. Har aldrig varit där tidigare så det var roligt att gå till ett nytt ställe. Känner på mig att det blir en hel del häng där framöver. Det blev dock ganska tidig kväller för mig eftersom klockan var ställd på 05.30 dagen därpå.. Åkte till Strömsholm och tittade på fina tävlingar och helt fantastiskt fina hästar. Herregud vad fina hästar det finns, helt sjukt :) En fröjd för ögat! Var där från 8 på morgonen till 8 på kvällen så det var verkligen en heldag, men det var så härligt att va där igen. Var ju ett tag sen sist jag red lag-SM där, och den känslan glömmer jag inte i första taget. Sjukt häftigt att få rida in där med så mycket publik och allt som hör till på dessa tävlingar. Då känner man sig inte så stor minsann haha..
 
Idag har det varit riktigt mysväder så borde bara ha ägnat tiden inne, men jag och freddan var på stan en sväng, och sedan åkte jag till stallet. Väldans roligt att få sällskap av min kära vän josy också som fick rida lite på Caesar. Nu har jag matkoma och ska försöka hitta någon rolig film som vi kan se :)
 
 
 

Fredag

Middag på bryggan blev det med ida och Emelie :) väldans trevligt och god mat. Synd bara att det blev lite kyligt mot slutet.. Vart är sommaren liksom, vill ju gå i shorts och linne dygnet runt.

Fredag

Hur skumt känns det inte att det är fredag idag då..? Helt fantastiskt iallafall :) jobb på schemat idag, 8-17 och sedan har jag varit i stallet och klev just innanför dörren. Ska hoppa i badet och göra mig ren innan jag ska möta upp Emelie!

Torsdag

Var längesen jag hade en riktigt bra dag faktiskt. Har varit i lite deppmode nu på slutet, konstigt nog. Vet inte varför egentligen, för allt har rullat på hur bra som helst med jobb och allt. Men det är liksom något som fattas, vet inte vad. En liten pusselbit skulle man väl kunna säga. Men idag däremot har jag haft det så himla bra :) vaknade vid 9 och fick frulle på sängen. Sen blev det lite sol hemma hos mamma och sedan stallet en sväng. Myste på lite hemma innan jag for till söderhielmska med min saknade vän Josefin. Emelie kom även efter en stund och vi hade det kalasbra uppe på söder:) god mat och gott sällskap, bästa kombon i världen.

Hade även en Skypedate med min kära, bästa, saknade, älskade vän britta! Åh herregud det går Inte i ord att beskriva hur mycket jag saknar henne här hemma. Blir alltid så glad efter att vi pratat, snacka om lyckopiller. Nu har halva tiden gått snart och jag hoppas att andra halvan går lika fort! Behöver min dos av brittson varje dag<3

Torsdag

Huuua vad jag känner mig kluven över livet och alla dessa svåra val! Vill göra så mycket samtidigt.. Som tex resa, plugga, flytta, bo kvar, hälsa på alla mina fina. Tyvärr går det inte att göra allt samtidigt hur mycket jag än skulle vilja. Börjar ju närma sig hösten nu snart, och då vill jag ju helst av allt ha ganska klart för mig vad jag vill göra och var jag ska hålla till.

Fick lite frulle på sängen idag <3

Onsdag

Känns som att det är måndag idag haha, fast det är så att halva veckan har gått! Sa upp mig på jobbet för två veckor sedan, och är nu tillbaka där jag var förut:) känns väldigt bra. Får se om jag kommer att jobba lite på båda ställena och kombinera eller om jag bara kommer att vara på dagiset. Har inte riktigt bestämt mig ännu:)

Måndag

Ruskigt hektisk dag på jobbet idag kan jag säga.. Herre jösses! Har tagit 60 samtal idag och en timme kvar. Ikväll är det träning med odjuret, får väl se hur det går. Får hoppas attt han sköter sig :)

Söndag

Ojoj nu var det längesen det var en liten uppdatering här. Helgen har varit suverän! Fredagen tillbringade jag i Falun faktiskt. Har aldrig varit där, bara åkt igenom liksom när man ska någonstans. Men sov där en natt iallafall och det var supermysigt :) shoppade lite på lördagen innan det var hemfärd. Madde hade lite födelsegalej igår som var grymt skoj. Inte lika roligt idag dock. Mådde iofs helt okej faktiskt. Har ju mått sämre om man säger så.. Idag har vi hoppat på gräs och haft det lugnt och skönt bara! Nu är det dags för bio och baksmällan 3, väldigt passande ;)

.

RSS 2.0