31/5

Träningen idag gick väldigt bra för oss! :) Hahaha men en sak är säker, det måste vara någon där uppe som vill mig illa. Har varit nära på att flyga av 3 av 3 gånger på endast 2 dagar. Det är helt otroligt att jag hållt mig kvar, så går bara och väntar på att jag kommer dunsa i marken snart. Nu ska jag göra något körkortstest innan jag stänger ner datorn, har en del saker att stå i imorgon så måste ju vara skapligt utvilad åtminstone.

 

Blev ingen prommis med corsa, istället hjä...

Blev ingen prommis med corsa, istället hjälpte jag mamma att packa ur nya utemöblerna, väärsta fina:) Haha sällan jag då, changed plan liksom.. Inte lätt att göra som man planerat jämt. Men det går ju ingen större nöd på någon av oss så det gör ju inte så mycket:) nu är jag tankad med mat så jag orkar med att träna klockan sju. Dags att bege sig ut till Hille igen då, wooopwop.

Dagen hittills har bestått av lite promena...

img_0787 (MMS)

Dagen hittills har bestått av lite promenad i bollan och lunch på stan, very cooozy. Jag hann även smita in på Blå och köpa ett par jeans! Nu ligger jag ute på altanen och solar lite bara, förhoppnigsvis får man väl lite färg också. Känner verkligen att jag vill vara lite brun och vältränad, men vi får väl se hur det kommer gå med det... Nu när jag känner att jag har lite träningsvilja så lär jag ju passa på, därför tänkte jag ta med corsa ut på en promenad lite senare innan min träning:) måste även berätta att jag var duktig och gjorde körkortsprov igår. Första försöket på prov nummer 2 fick jag 58 av 70 vilket jag tyckte var bra. Därefter gjorde jag samma prov igen och då fick jag 69 av 70!!!! Kuung. Nu gäller det att ligga i utav bara helvete. Jag tänkte göra lite prov ikväll också och fortsätta veckan ut. Därefter ska jag boka uppkörning och skrivning... Dööör!!!!

6½ år av lycka

Har suttit och kollat igenom gamla videoband från ponnytiden och min finaste Lucky Guess ♥ Jag kan inte beskriva i ord hur mycket jag tycker om honom, och hur mycket han betyder för mig. Det är helt sjukt att en häst kan ta sån stor plats i hjärtat, kan knappt förstå det själv. Jag har utvecklats och lärt mig så sjukt mycket på den lilla prinsen, helt ofattbart. Får sån ångest av att kolla på banden och alla bilder, vill bara spola tillbaka tiden och göra om allt igen. Men allt är liksom slut. Jag vill kunna rätta till dedär felen som jag kan se nu i efterhand, och bara få göra om och göra rätt. Jag vill bara få njuta igen av att få ha världens finaste ponny i hela världen.

Tills hjärtat slutar slå.
 

30/5

Efter att jag blivit klar i stallet så drog jag ut på en PW. Har ju varit så fint väder idag så har varit sugen på det hela dagen typ... Har hittar värsta bra rutten att gå som är helt lagom. Vill man gå lite längre än så kan man ju bara virra runt i strömsbro lite ;) Bor jag i Gävle när jag är äldre så ska jag bo här i Strömsbro. Det är så sjukt mysigt och fint här. Har precis käkat lite så tänkte göra något körkortsprov, bläää. Skulle man kunna köpa det där hemska kortet skulle jag ge allt vad jag hade, och då skojar jag inte. Jävla plugghelvete.

Glömde ju berätta om vårat firande av morsdag igår! Jag och malin gjorde en dundermiddag åt mamsen när hon kom hem från norrköping! Fetaostfylld kyckling med grönsaker och potatis som vi hade i ugnen. Hade även lite olika såser till :) Dum som vi var så knäppte vi aldrig kort på rätten.... Varken jag eller malla trodde nog att det skulle bli så pass gott som det blev, hahah :D  Det var en lyckad dag med utsökt mat och en glad mami!
´
våran mat såg lika god ut som dessa, mummmma!

Måste säga att det har varit en bra dag hi...

Måste säga att det har varit en bra dag hittills. Jobbade 10-16, sedan for jag till stallet på direkten. Har ju en tendens till att dra ut på saker nå så fruktansvärt, måste lära mig att ta tag i saker. Ja där trillade jag in i körkortsångesten också. Det är nämligen mitt nästa projekt. Har precis varit och trimmat lite på EA och nu är det sista ritten för dagen och det är ju med mitt hjärta:) nu ska vi trava lite, puss o kram

UTELÅST

Ja, utelåst har man ju prövat på nu iallafall och det är inget jag kan rekomendera, iallafall inte klockan 4 på natten. Efter jobbet mötte jag några fina på stan innan det var dags att tänka på refrängen. Jag och taxichaffisen satt i bilen först lite och chillade samtidigt som vi kollade på en olycka som hade hänt. Hahaha, var faktiskt väldigt spännande men till slut så ville jag åka hem och då rullade vi iväg. Väl på altanen fick jag känslan av att nyckeln inte skulle ligga i väskan som den borde, magkänslan liksom. Jag började leta lite smått, och tillslut kastade jag ut alla grejer ur väskan av ren panik och vände upp och ner på den. Ingen nyckel. Inte ens ett litet spår efter nyckelhelvetet som skulle ta mig till värme och min älskade, älskade säng. Hade nästan lite dödslängtan, för där satt jag, på altanen i 8 grader i tunna kläder. Fick världens snilleblixt, så idén var att jag skulle knacka på hos grannen som har en nyckel in till oss, men självklart var dom bortresta just denna dag. Otippat? Nej.

Hade iallafall en fin röst i örat som sällskapade mig lite i ensamheten, så det var ju tur. Efter en evighet i kylan (kändes det som) kommer Anton som en hjälte, och han hade min nyckel med sig! Vad skulle jag annars gjort? Hade planer på att sitta på altanen och se soluppgången, eller att börja promenera till mitt andra hem i Hille. Men sen kom ju den geniala lösningen som var guld värd. ♥


Ett motto jag försökte tänka på igår, men det höll tyvärr inte...

Att vara utelåst fyra på natten, vilken grej!

Att vara utelåst fyra på natten, vilken grej!

28/5

Hade värsta myskvällen igår hemma hos mig med chips, dipp, gurka, morötter och cola. Med det rätta sällskapet kan det inte bli annat än bra, believe me:) När klockan började närma sig halv elva var det dags för mig att dra mig mot jobbet. Var ju inte så roligt att dra på sig jeans efter det...

Idag tog jag en fet sovmorgon med lilla söta. Sen kom malla och hämtade upp mig så fortsatte vi vidare mot våra finisar. Vardaliga turen uppstod, denna gång var det regn. Vaknade liksom av att solen sken rätt i facet på mig. Men vi hann rida medans det var uppehåll, så turen kanske är påväg att vända. Det är ju faktiskt på tiden kan jag tycka;) Efter regn kommer ju solsken. Efter ridturen rann tiden iväg. Vi åkte hem till mig och hämtade kläder och lite sånt, och sen åkte vi och handlade inför morgondagen då vi ska laga god mat till bästa mami:) hoppas hon blir gladis. Hör och häpna, vi har hunnit tagit en tur på hälsans stig också. Guldstjärna till oss med tanke på att det faktiskt är lördag. Vi har precis kommit in från powerwalken så hänger lite i soffan ba.


Biiiiig längtan.

Det blev spontanshopping idag till och med...

Det blev spontanshopping idag till och med! En bikini och en långklänning för typ 300 spänn, inte helt fel:) har dock inte prövat någon av grejerna så får göra det när jag kommer hem. Kanske lägger ut bild på de fina inköpen också;) hiho. Nu ska jag bussa hemåt. Later

27/5

Ajjjj, alltså det känns som jag har brutit ryggen. Nej inte riktigt men jag har så jävla ont i svanskotan efter att jag ramlade av igår. Har haft det enda sedan jag råkade ramla i slick-trappen och det var ju flera helger sen.. Om inte smärtan går över snart kanske det är dags att gå och kolla upp hur det är med min stackars svanskota. Höll knappt på att komma ur sängen imorse, och det kan ju bli lite jobbigt om man ska behöva kriga varje morgon.

Skulle vilja ta mig ut på en powerwalk men jag känner att vädret och ryggen hindrar mig lite. Som tur är så är man ju inte gjord av socker, så man borde ju klara det ändå. Vi får känna efter lite senare idag helt enkelt:) När klockan börjar närma sig 3 tiden så ska jag förmodligen möta upp luvan på stan för lite fikamys. Ska även säga hejdå till henne och överlämna ett par skor eftersom hon åker utomlands inatt! Gaaah, jag vill ocksååå. Men snart är det min och mannens tur att åkaaaa, längtar ihjäl mig ♥

Hahahahaah, alltså uppsala.......

Det blev ingen utgång igår vilket faktiskt...

Det blev ingen utgång igår vilket faktiskt var skönt, speciellt när man vaknade imorse;) Istället var vi på Harrys ett bra tag och minglade, åt god mat, fixade naglarna och bara myste lite:) väldigt trevligt faktiskt, hoppas det blir fler såna kvällar. Nu är jag påväg hem och tänkte ta tag i letningen av mina två favvojackor. Dom är verkligen spårlöst borta, kan inte förstå var dom har tagit vägen alltså. Min fina skinnjacka och en beige jacka, båda från Zara. Kanske ska ta sig en tripp upp till den läskiga vinden idag. Borde passa på att göra det innan mamma åker och lämnar mig ensam HELA helgen... Hur ska jag överleva? Good question. Nä nu ska jag ta tag i dagen! Laterrr

Det där med att ramla av

Jag trodde att man skulle sitta uppe på hästen och inte stå bredvid. Hahaha alltså idag ramlade jag av ''sessan''. Ska nog byta smeknamn på henne för idag var hon då inte så gullig. Otur som jag hade så var det en hundägare som såg hela incidenten..... Hahahha vill inte ens spekulera i hur det hela såg ut, för det kändes verkligen som att allt gick i slowmotion. Vet ju själv hur mycket jag brukar skratta när andra ramlar av. (och då menar jag när det ser roligt ut, inte när folk gör sig illa.) Men hon frågade om det gick bra och sedan hade vi en kort och trevlig diskussion innan det var dags för mig att göra ett nytt försök med en ridtur. Resten av våran lilla tur gick väl bra, skapligt ont i min svanskota som jag redan har ett fuckat problem med. Sedan tog vi en tur på Ville också medans vi ändå var i farten och där gick det ju inte fortare än vinden om man säger så. Skön..t!

Nu ska jag ta mig en dusch och lite sisådär, för att sedan möta upp mallanbrall på stan så vi kan shoppa lite:) Därefter ska vi på T.I.C på Harry's! Kan nog bli en utgång på det också, är inte omöjlig... Time will tell ;)

SMS-inlägg

img_5567 (MMS)

Sitter på en solig veranda så nu vore det ...

Sitter på en solig veranda så nu vore det hemskt dumt att klaga. Om en liten stund ska jag ta mig an corsa, men vill nog njuta liiite till här först:) dagens planer då? Först och främst få lite färg i facet. Ta den dagliga turen på sessan, därefter dra mig hemåt för att duschas och fräschas upp lite. Återkommer lateeer, pusss

changed plans

Vi hade reserverat biljetter till Pirates-filmen vi ändrade oss i sista sekund och bytte film till Baksmällan 2 istället. Ångrar ju inte vårat beslut om man säger så. Hahahaha, ojoj vad kung den var!!!! Alltså dom är ju så sjuka i huvudet hela högen. Dom som skrev manus till filmen är fan mina idoler utan tvekan.  Det enda jag kan säga är: Den är en äkta måste-se-film, på hedersord och samvete.

Dags för biomys! Wiie

img_6539 (MMS)

Dags för biomys! Wiie

Men vilka jävla snusk det finns!!! Gör vär...

Men vilka jävla snusk det finns!!! Gör världen en tjänst och försvinn eller så är det väldig enkelt att bara Ge fan i att glo och tuta.

Det blev fyra timmar i stallet, mer än vän...

img_1475 (MMS)

Det blev fyra timmar i stallet, mer än väntat med andra ord. Red både corsa och ville, och sedan fixade vi corsas hage så hon kan få äta lite gräs istället för att bara stå på sand. Stackarn, inget roligt liv hon har levt det senaste halvåret. Sedan hann hovslagaren komma också så min baby fick nya snygga fossingar och nya fina shoes! eftersom det INTE blev någon powerwalk imorse så lär jag ta mig en sådan på direkten när jag kommer hem.

Tillbaks på ruta ett

Men suckkkkkkkkkk....
sorry oldies, I couldn't make it.

14/5

Nu är det bara desperate kvar innan det är dags för lilla mig att sova. Träningen gick bra idag, duktiga villepille :) Snälla mallan som lånar ut prinsen lite till mig, hihi. Känner mig så ringrostig, helt stööört.. Det är ju i och för sig inte så konstig med tanke på att jag inte har tränat regelbundet sen corsa blev skadad och det är ju ändå mer än 6 månader sen.. Så jävla trist eftersom det gick så bra för oss:( To good to be true.

Imorgon ringer klockan sådär äckligt tidigt, men jag ska faktiskt försöka ta mig ut på en liten prommis innan jobbet. Om det nu är möjligt.. Vi får se hur dagsformen är när jag vaknar imorgonbitti, annars får jag helt enkelt göra det när jag kommer hem. För det lär fan göras nu, ångeeest!!

Nu har jag hunnit tagit två korta powernap...

Nu har jag hunnit tagit två korta powernaper, så förhoppningsvis lär jag inte somna på hästryggen. Skulle dock inte bli förvånad om det hände mig men det skulle ju vara ganska farligt;) är hemma i Hille nu och ska bege mig ut i stallet för att fixa iordning Ville. Träningen börjar klockan sju så det är väl dags att pallra sig ut eftersom jag hatar att stressa:) later

Herregud kände mig som slaktad imorse när ...

img_1753 (MMS)

Herregud kände mig som slaktad imorse när jag vaknade... Jösses, hur ska det gå imorgon då jag ska kliva upp en halvtimme ÄNNU tidigare? Blir till att sussa direkt efter desperate ikväll alltså. Idag jobbar jag till klockan 2, så då ska jag hem och ta en powernap och sedan har jag träning med Ville ikväll:) vet faktiskt inte om jag tränar E-A timmen innan men det visar sig. nu ska jag vila lite innan jag ska åka upp och workiworka lite igen. Puss

Still like it better when your holding me tight


godnatt mina fina.

.

Ibland undrar jag om det är dig jag längtar efter, eller om det är känslan du ger mig jag saknar.

23/5

Man skulle ju kunna säga att jag gjorde en bloggpaus under dessa dagar. Har varken haft tid eller lust att blogga för det har faktiskt varit mycket på gång! Tänkte gå igenom lite hur dessa dagar har sett ut i mitt liv:) Som ni vet var vi på studentskiva i torsdags och den var så jääävla rolig, hade verkligen sjukt rolig! Sköna människor, mys, shake och goda drinkar. Kunde inte bli så mycket bättre ;) Sedan var det ju inte lika roligt att vakna upp i fredags, men vi krigade oss upp tack vare hotellfrukosten som väntade. Även det var ett stort plus i kanten kan jag lova. Tog tåget hem och så blev det en mysig hemmakväll på fredagen, helt perfekt var det :)

Lördagen bestod av jobb i princip hela dagen på travet eftersom det var v75. Allt gick bra och det var galet med folk, så det var ju braaaa :) Sedan spårade kvällen för min del, det räcker nog att säga så tror jag. Hahahah, tanken var utgång men det blev en väldigt tidig kväll för min del. 2 helger på rad, bra jobbat..... Har bestämt att jag inte ska gå ut på ett tag nu, rehaba lite inför maggan för då kommer det bli hårda dagar.

Sedan var det dags för den sista dagen på helgen och det är ju i vanlig ordning söndag. Det var tävling på schemat och jag har även bestämt att jag inte ska gå ut dagen innan tävling nå mer. Men det gick väldigt bra iallafall och hobbe skötte sig exemplariskt, fina killen! :) vi hade 4 fel, vet faktiskt inte varför vi rev men han var duktig och det är ju huvudsaken.

Sen har ju den här dagen nästan passerat också och den har bestått av lite balkonghäng i sol och blåst innan det var dags att åka på introduktion på ett eventuellt sommarjobb. Ska ha introduktion i 3 dagar och nu ska jag känna efter om jag vill fortsätta och om allt känns bra, så det visar sig på onsdag när jag har varit med lite:)

Shit vilken kväll/natt. Underbaaar!

img_5221 (MMS)

Shit vilken kväll/natt. Underbaaar!

Nu har jag äntligen varit och lämnat lappa...

Nu har jag äntligen varit och lämnat lapparna, hur bra? Guld värt. Haha fast jag hade ruskigt flyt. Jag trodde att dom öppnade kl 8, vilket dom gjorde också men dom öppnar tio med att hjälpa kunderna. Så jag kom samtidigt som en kille som jobbar där så han frågade om jag ville ha hjälp och det behövde jag ju verkligen. Självklart kirrade han det där så nu är det ur världen, äääntligen! Ligger nu i sängen och fördriver lite tid fram tills att jag ska åka till travet och jobba lite med det sista. Jag funderar på att börja packa lite nu men problemet är ju att det inte finns någon väska att packa i eftersom att den är i Hille. men jag har börjat lägga fram litegrann, men har ingen aning om vad jag ska ha för kläder att åka i och imorgon. Skulle vara ruskigt skönt med min fina leopard jumpsuit, men vi får se vad som lockar innan jag ger mig av till tåget. Nu ska jag mysa lite med A. Laaater

*

gosigos

Men hur gosigt väder blev det inte nu då? Waaah, nu vill man ju bara mysa ner sig med nån mysig på nått mysigt ställe. Ja ångesten bara tränger sig fram här. Men jag måste ta tag i min packning känner jag, annars är jag körd imorgon. Funderar lite på hur jag ska klä mig imorgon när jag åker, hur klädseln ska vara på kvällen och vad man ska ha på sig dagen efter. Ojoj, nu  blev det svårt helt plötsligt. Ännu ett problem dök upp också, hur ska allt få plats i den lilla väskan jag tänkte ha med mig? knöla brukar gå bra så får väl använda den metoden idag, precis som alla andra gånger jag ska packa.

Imorgon är en sån där hetsig dag där jag lär hinna med massor med saker, IGEN. Såg ju hur bra det gick sist... Nej men jag måste kliva upp tidigt imorgonbitti och sedan bege mig till arbetsförmedlingen och lämna dessa jävla papper och skriva på nya. Därefter lär jag svänga förbi mallan en snabbis och sedan fortsätta raka spåret till jobbet som startar 10:00. Jobba fram tills 14 snåret och då lär jag kuta hem och förmodligen fortsätta packa väskan och få ordning på allt innan det är dags att åka lite tåg! Vad ska jag packa i för grejer liksom?

Nu bär det av ut till valbo för träning!

18/5

Jahapppp, då var det 6 veckor IGEN då. Herreguuuuud ska hon aldrig bli bra eller..... Less? Ja. Men det var positivt iallafall att kronleden var bra nu, det var ju där hon hade ont sist trodde dom. Men nu är det ligamenten som är svaga och det är nå grejs i ligamenten som gör att hon är halt, eller vad det nu är. Det finns egentligen ingen förklaring till allt detta, men nu så tror jag dom hittat det rätta felet, eller jag hoppas det iallafall. Men eftersom han pratar på engelska är det ju inte det lättaste att förstå heller, men that's it. Så nu ska vi skritta och trava igen som vi har gjort i 3 månader redan, gud vad roligt det är med hästar ibland.
Man ska inte ge sig in i något man inte kan ta sig ur!

Nu när jag kom hem lärde jag ju kolla in min outfit tills imorgon eftersom överdelen har varit på villovägar efter flytten och ja, sist jag använde den. Men nu äntligen hittade jag den!! Fiiiiin. Hahahaha dock gick det inte lika bra när jag skulle dra på mig kjolen. Det är liksom barnstorlekar på dom här kläderna så jag har stått, legat och suttit för att försöka få på mig den. Till slut gick det lite lättare men det var för att den sprack lite på ena sidan. Hahahaha, orkar inte....... Men det går att fixa om man sätter dit en säkerhetsnål så det ska nog gå bra.. Sitter med den på nu och jag vågar fan inte ta av mig den utifall den går sönder ännu mer :D

Klev upp halv sju imorse... Satan i gatan ...

Klev upp halv sju imorse... Satan i gatan vad det kändes alltså, tröttaste någonsin. Men så kan det gå när man lägger sig alldeles för sent. Har fruktansvärt ont i svanskotan också, har haft det i någon vecka nu.. Hahaha det kan nog vara efter min vurpa på slick nu när jag tänker efter, för då landade jag inte bra. Om man ens kan kalla det att landa... Självklart somnade jag så fort vi började köra, som alltid. Kan inte vara så roligt sällskap jag inte när man ska åka långt. Stackars mammsen på alla långa resor när jag skulle tävla SM :D men som sagt, vi är iallafall påväg och jag tror vi är i Västerås nu, eller åkte iallafall nyss förbi där. Skriver mer när jag är påväg tillbaka. Håll tummarna!!:)<3

cooorsis

Time to sleep. Pärlan ska till Örebro imorgon så klockan kommer ringa tiiidigt... Nu är det bara att hoppas!
sweet dreams.

17/5

Duktiga vi var på träningen idag, helt fantastiska faktiskt. Gillar finisen ja :) Nu har jag precis landat hemma i soffan och snart är det desperate!! Hahaha, sällan sådär onödigt taggad inför tisdagskvällarna, kan liksom inte rå för det.. Jag var ju och fixade håret tidigare idag också! Jag är väldigt nöjd, det mycket blev bra:) Har den där blonda färgen som jag ville ha så nu behövs det inte slingas något mer inför sommaren.

Jag hann även med att svänga förbi lyftet och hämta pappret så nu är det bara att hinna med arbetsförmedlingen också.. Känns som att jag kommer få lite skäll när jag kommer dit, så jag gruvar mig hemskt mycket över att behöva visa mig där. Jag sköter mig inte riktigt, iallafall inte så som dom vill att jag ska. 

I slutändan har man ändå bara sig själv.
Men vi kommer alltid ha varandra ♥





 

Fri från jobbet och nu sitter jag i frisör...

img_7809 (MMS)

Fri från jobbet och nu sitter jag i frisörstolen. Jag har vikt servetter och ställt upp dom i restaurangen, typ 500 platser... Jag kom fram till att jag har suttit och vikt 650 servetter idag, helt sinnes! Hahah otippat att jag inte skulle hinna med vad jag behövde idag efter jobbet då. Det blev ingen träning på hobbe, inget hämta papper på lyftet, inget lämna papper på arbetsförmedlingen, inget skicka in till försäkringskassan... Inga pengar kanske??? Då blir det cry me a river, give me some moneyyy. Men jag måste lämna papperna innan veckan är slut, så är det bara. Typ på torsdag eller något, för imorgon hinner jag ju inte... Paniiiik!! Ska bli klar här sen ikväll är det hoppträning, wiiie:):)

Idag kände jag att det var dags för shorts...

img_7281 (MMS)

Idag kände jag att det var dags för shorts igen så att man inte glömmer bort att det nästan är sommar! Kom nyss till travet och nu håller jag på och Grejsar i något förråd med tallrikar. Väntar på att leffe ska komma och hjälpa mig så att jag inte tar fel tallrikar. Som igår till exempel när jag satt och vek servetter.. Jag började vika och var väl kanske uppe i ca 40 stycken när jag ser att jag vikt fel, så det var ju bara att leta rätt på dom felvikta och börja om. Hahah tänk om jag inte upptäckt det och prinsessan hade fått den  fina servettenvikningen som inte ens kunde stå...  Hon kommer ju hit på lördag så jag hoppas hon torkar sig runt mun med min servett:) kult. Nej nu lär jag leta reda på Leif så att jag kommer hem nångång och hinner med resten av dagen. Laterrr

16/5

Satt just och funderade på hur min dag ska gå ihop imorgon, och kom fram till att det har kört ihop sig lite. Hahaha, alltså sällan kaos. Ska hinna göra massvis med saker, som jag absolut inte kommer hinna. Först och främst ska jag jobba, så jag börjar vid 10 snåret på travet. Har ingen aning när jag slutar men det blir väl några timmar senare förmodligen. Utöver det ska jag hinna rida corsa, åka till lyftet för att hämta papper, åka till arbetsförmedlingen för att lämna papper och fylla i nya, träna med hobbe inför tävlingen på söndag. Allt detta ska jag hinna innan klockan slår halv fyra för då ska jag klippa mig. Sedan ska jag ut till Hille och träna E-A klockan 18. Hur ska detta gå? Ska bli hemskt roligt att se imorgon. Sov sött va..

Fast jag inte sett dig på så länge
Tänker jag på dig ibland
Det var nånting som fastnat på mig
nåt som aldrig helt försvann

körkort!!!

Vill bara skriva här att jag har skaffat körkort men då skulle jag ljuga litegrann. Vill ha körkortet so bad, men alltså plugga.. hahaha jag orkar inte!!!! Har fan suttit i flera timmar ikväll känns det som, och inte fan har jag blivit nå smartare. Imorgon kommer jag vakna upp och ha glömt varenda svar som var rätt. Idag började jag iallafall med prov 1, och då fick jag typ 40 av 70, så jävla less var jag. Sedan gjorde jag samma prov igen och då fick jag 66 av 70, dåligt glad?!!! Då tänkte jag att det var dags att gå vidare till prov 2, och det skulle jag fan inte ha gjort. Hahah, 38 av 70.... Det andra provet var så sjukt svårt, fattar inte??? Frågorna hade dom vridit om och orden var skitsvåra, ville nästan gräva min egna grav när jag satt där som en hjärndöd liten myra. Men nu har jag suttit och antecknat lite så jag ska göra prov 2 imorgon igen om jag hinner ladda om batterierna.

Annars då, om man bortser från jävla helvetesplugget? Då tycker jag att dagen har varit ganska schyst. Var och jobbade på travet på förmiddagen, sen fick jag slutade tidigt så följde med mamma och kollade på lite utomhus möbler. Sedan åkte jag ut till  E-A och trimmade lite i ridhuset och hoppade lite smått eftersom vi ska träna imorgon :) Wiiie. Sedan var det powerwalk som gällde innan det var dags för plugg. Måste säga att jag har gjort mycket vettigt idag, så jag är värd ett MVG faktiskt, ett körkort ;)


Rolling in the deep

The scars of your love, remind me of us.
They keep me thinking that we almost had it all
The scars of your love, they leave me breathless
I can't feeling

We could of had it all
Rolling in the deep
You had my heart inside your hand
And you played it to the beat

15/5

Återigen en mysig och bra dag. Sov hur länge som helst, nästan omänskligt... Men gick man och la sig halv 5 så är det ju okej att ta sovmorgon;) Bestämde mig för att trotsa regnet och åkte ut till mina fina. Corsa ska till Örebro på onsdag så förhoppningsvis är det ett steg i rätt riktning, hoppas hoppas hoppas.

Fick för mig att jag skulle åka och sola så direkt när jag kom hem så tog jag bussen för att åka och sola, måste ju bättra på brännan lite om man ska gå barbent på skivan som är på torsdag! Wiiie, är lite småtaggad redan. Iallafall så åkte jag med mamma hem när jag var klar och sedan kom josy hit så vi myste lite till gossip och sedan sket vi i hockeyn och kikade Eclipse istället. Hockeyn gick ju ändå i stöpet så det hade ju inte spelat någon roll om vi kollade eller inte. Men man lär väl gratulera till ett silver iallafall, inte fy skam det heller :)

Imorgon ska jag jobba på travet och fixa iordning inför v75, så jag måste sussa snart om jag ska orka kliva upp, annars är jag dead imorgonbitti. Sweet dreams mina fina♥


Sjukt hur två små varelser kan göra en så lycklig.

Åh det har varit värsta bra kvällen:)

Åh det har varit värsta bra kvällen:)

14/5

Efter att ha sovit ut länge, ätit frukost och ridit 3 hästar så ligger jag i badet och lyssnar på myslistan på spotify. Badkaret är hemskt underskattat faktiskt, märker det lika mycket varje gång jag lägger mig här. Det är ju guld värt på vintern, tror jag badade nästan varje dag då. underbaaart.

Det gick bra att jobba igår, men det gick lite segt eftersom det var så lite folk ute. Men sen hade kvällen sina stunder också såklart ;) Hahaha man får höra såna sjuka kommentarer och se så sjuka grejer, helt obeskrivligt. Det är nästan roligare att stå på sidan och kolla hur folk dansar och beter sig. Jag hoppas verkligen inte man är sådär på fyllan alltså, då dör jag.. Jag kunde egentligen åkt hem tidigt, men eftersom vincent var så seg med städningen så kom jag inte hem förrän efter 3..... Slooooowly, men överlevde ju ändå utan att somna ;)

*

There are things that we never want to let go of, people we never want to leave behind. But keep in mind that letting go isn’t the end of the world, it’s the beginning of a new life.

13/5

Fredag den 13onde... Jag bara går och väntar på att det ska hända något förjävligt!

Hahaha jag orkar inte med mig själv... Blir ingen bra människa när jag och mallan shoppar, helt hopplös. Dock inte klädlös hehehe.. Så idag blev det ännu mer inhandlat, men är faktiskt hemskt nöjd med mina inköp. Men sen sved det ju lite mer för mallan och hennes stackars plånbok ;) hahhahaha, stackarn fick p-bot på 700 spänn.  Dog liiite då jag, men någon gång lär ju vara den första ♥ Tror jag får göra ett inlägg lite senare och visa det nya faktiskt :) Tänkte ju bara vara hemma och chilla fram tills jobbet, måste ju hinna sova middag också.

Efter stan svängde vi in till Anna (där p-boten landade på rutan) och sedan brummade vi ut till valbo och hängde lite där. Vi hittade lite smått och gott allihopa tror jag, så vi åkte därifrån väldigt nöjda och glada. När vi var på väg hem så skenade en ambulansbil förbi och vi kände bara att det fanns ett alternativ: följa efter. Tyvärr hann vi inte se något spännande för vi gav upp spaningsarbetet då det inte hände något speciellt. Vi åkte fram och tillbaka två gånger innan vi bestämde oss för att parkera där. Men som sagt, vi såg inget tyvärr. Så dom släppte av mig hemma och när dom åker tillbaka så ser dom att ambulansen åker. Tänk så nära vi var att se något spännande, faaan också. Blir ju så nyfiken sådär jag..

Men nu kommer det lite bilder på inköpen från stockholm. Kom på att jag köpte en kjol och ett par hörlurar också men dom orkar jag faktiskt inte gå och knäppa kort på. Sen kommer det även lite mysbilder från igår och idag. Men måste erkänna att jag har en stor favorit av klädplaggen och det är det långa linnet från Monki som är lite som en långklänning. Så sjuuukt skönt!

Stronger than jesus

Det har gått bra med alla 4 hästarna idag, så jag är väldigt nöjd faktiskt :) Är så skönt att komma igång ordentligt igen, så nu hoppas jag bara på att corsa också är på G. dreamteam ♥

Äntligen är jag på min favoritplats och bra har jag det :) Nu är det dags för lite sovning för imorgon är det en viktig dag som jag måste vara pigg på. Först är det arbetsintervju klockan 10 som gäller. Därefter ska jag möta upp mallan på stan för en liten stadsrunda :) igen.... Har även lite viktiga ärenden på stan som ska göras, får se om jag vågar, tihiii. Sen måste jag hinna ut till stallet också innan det är dags att sova middag eftersom jag jobbar på kvällen. Har ju en tendens till att bli sjukt trött på kvällarna, och det är ju ingen fördel om man jobbar på natten. Nej nu måste jag stänga mina blå och sussa.
Godnatt mina fina

hahahaha fiiiifän...

1: Efter en timmes simmande i en allmän pool har du fått i dig en halv liter urin.

2: Under en genomsnittlig dag har du indirekt kommit i kontakt med 15 penisar, till exempel genom att ta i dörrhandtag.

3: En genomsnittlig persons årliga intag av snabbmat innehåller 12 könshår.

4: Under ett år sväljer du 14 insekter medan du sover.

5: Under ett år skakar du hand med 11 kvinnor som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.

6: Under ett år skakar du hand med 6 män som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.

7: De flesta män tvättar överhuvudtaget inte händerna efter att de varit på toaletten. Tänk på det nästa gång du är på krogen och äter jordnötter från skålen på bardisken.

8: Under en genomsnittlig bröllopsmottagning har du en hundradels chans att bli smittad med munherpes från en av gästerna.

9: Du andas dagligen in en liter av andra människors anala gaser.

10: Tandläkare har rekommenderat att tandborstar bör hållas på ett avstånd av minst 2 meter ifrån toalettstolen för att undvika att luftburna partiklar härrörande från spolningen fastnar på dem.

11: Du tillbringar sex månader av ditt liv på toaletten.

12: Att bita på naglarna är som att slicka rent toalettstolen.

Denna kväll består endast av att rida fakt...

Denna kväll består endast av att rida faktiskt. idag har jag 4 hästar på mitt ansvar så det gäller att ligga i! Har varit och ridit corsa och E-A för en liten stund sen så nu måste jag tankas med mat innan det är dags för att bege sig ut mot Valbo för 2 ridturer till, varav en är hoppträning. kommer förhoppnigsvis sitta fint med lite träningsvärk imorgon... Nu lär jag skynda mig, later babys

12/5

Woopwoooop MAGGAN resan gör mig taggad till tusen, döööör. Allt blev plötsligt mycket enklare och nu har jag mycket att se fram emot! craaazy. Blir pepp bara av att sitta i soffan och chilla, hahaha vill åka nuuu nu nu. Frågan är bara hur vi 2 ska överleva resan dit och hem eftersom båda har flygskräck. Trodde att sandro var stabil och skulle hjälpa mig lite psykiskt och leda mig till planet, men det var ju lite så hon hade tänkt att jag skulle göra för henne också. Satt det sket ju sig totalt... Men när vi väl är på arlanda springer vi nog på planet båda två ;)

Idag har jag spenderat min dag med emelie down town. Blev den hederliga lunchen i vanlig ordning, och sedan tog vi en snabb stadsrunda. Kändes som att det var 100 år sedan vi sågs sist även fast vi träffades på sista april! Tiden går allt för fort så det var verkligen dags idag att mysa lite igen :) tihi. Jag inhandlade 2 par shorts och ett linne av något slag. Shortsen jag köpte på bikbok är min nya kärlek. Dom satt som en smäck och var skiiitsnygga. LOVELY. Egentligen borde jag inte få shoppa nå mer, verkligen.. Jag borde spara. Men när jag väl går på stan slår det liksom slint och det finns inget stopp, shopaholicen är i farten.. Då shoppas det hit och dit, och en glad anna åker hem med ett leende på läpparna. Jaja, man lever ju bara en gång ;)

Var och hälsade på ungarna på lyftet en snabbis idag också eftersom jag lärde lämna ett papper där. Jag har faktiskt saknat dom!! Det kändes som att det var år och dar sedan jag var där sist, för det såg ut som att dom hade växt :D hahah. Men det var jättemysigt och roligt att få träffa dom små liven igen.



Var en grymt härlig dag i stockholm igår. ...

Var en grymt härlig dag i stockholm igår. Var ju dock inte så otippat att man fick med sig ett par påsar med sig hem ändå.. Kan lägga in bilder på det nya sen:) drog ut på en powerwalk direkt när jag kom hem innan man förtjänade lite soffhäng. Efter många om och men och lite kaos så är RESAN till Maggan bokad!!!:D 18 juni drar vi och är borta en vecka. Ska bli så gryyymt skönt:D känns som att jag kommer längta ihjäl mig... Det är inte samma hotell som jag bodde på för två år sen utan nu bor vi i en lägga. 50 m till city och 150 m till stranden. Hur bra?;) wiiie, happy me.

To die for...

img_5478 (MMS)

To die for...

Denna dag började förvånansvärt bra med ta...

img_4061 (MMS)

Denna dag började förvånansvärt bra med tanke på humöret igår. Haha, en fin surpriiise! Sandra ringde igår kväll och vi var såå nära på att boka en resa, men i sista sekund så krånglade det lite. Idag blir det av istället och ingen är gladare än jag :D wiiie, kommer bli så jävla grymt!!! Nu är jag och Josy på väg till Stockholm för en liten mysvisit;) ska dock inte shoppa så mycket eftersom jag försöker vara duktig att spara lite, men får se hur det kommer att gå. Är ju svårt att hålla sig när man väl kommer till kritan liksom...

Så irriterad som jag har varit på sistone ...

Så irriterad som jag har varit på sistone har jag nog aldrig varit i hela mitt liv och förhoppningsvis slipper jag det i framtiden. Nu har bägaren runnit över minsann, och Gud så roligt det är. jävla fan alltså vad förbannad jag är. idag är det många som är idiot i mitt huvud och så får det vara. Idiot F.K som också är dum i huvudet, var ju dock ingen nyhet men det var som pricken över i:et liksom. Speciellt i dessa härliga tider (not). Kände att detta blev lite luddigt och det blev även ett riktigt dampinlägg men det skiter jag faktiskt i. Stackars er som råkat ut för mig idag men det blir väl förhoppningsvis en bättre dag imorgon. Eller ännu värre... Hahah, spännande det ska bli att vakna upp imorgon!! Tack och hej

Idag är det jobb på travet som gäller! Had...

img_3114 (MMS)

Idag är det jobb på travet som gäller! Hade ju velat vara ute i solen egentligen, men lite cashflow är ju inte helt fel det heller.. Jag vill ha pengar pengar pengar!!!! Fel att va värsta rikemanstrollet då, tänk så roligt man skulle ha då. Jaja, whatever... kom förbi och förgyll vår dag;)

9/5

Men åh jag vill alltid få såhär många kommentarer, det är ju myyysigt! Man blir så glaaad:)
Dagen har ju som sagt varit wooonderful. Det känns verkligen som att det är sommar och man blir ju faktiskt lite gladare. Jag och josy köpte lunch på nian och gick vidare till bollan och solade lite. Det kom fram ett fyllo till oss och frågade om vi hade sprit, hembränt, cigaretter eller hasch. Det är fan hemskt, tänk att det där kunde varit nåns pappa liksom, eller morfar, morbror eller vad som helst. Jag har verkligen upptäckt senaste året att det är så sjukt mycket fyllon här i Gävle, sjukligt mycket. Någon borde verkligen göra något åt saken, men hur man ska göra det är ju en annan femma. Det är skrämmande för alla är ju inte så glada på fyllan som vissa andra ;)


*

Nu är det dags för att röra sig mot stallet :)


Vilken underbar dag det blev då. Sitter ut...

Vilken underbar dag det blev då. Sitter ute i solen och läser lite teori nu, försöker verkligen komma igång med skiten nu.. Men det går faktiskt ganska bra ändå, plugghjärnan har ju haft rast i snart ett år;) hihi. Försökte göra ett inlägg om helgen igår på datorn men det gick inte.. :( men fredagen sög, lördagen var kung och söndagen var väldigt trött men mysig!:) avslutade med Max så kunde inte blivit bättre... Hahaha det var så sjukt igår, jag svimmade!! Allt blev svart och benen bara vek sig och jag ramlade och slog näsan i trappräcket, blödde näsblod och skrapade armen. Härlig början på söndagen liksom ;) sinnessjukt, det måste varit gårdagen som satte sina spår... Men jag överlevde även fast jag var ensam hemma och tog mig till slut upp på benen! Har bara svimmat en gång tidigare och det var när jag var liten och vi var med mormor för att ta hål i öronen.Andra gången jag blödde näsblod också faktiskt. Sist jag gjorde det var på dagis när jag ramlade och slog i näsan i sandlådan. Hahaha inget lätt liv vi lever... :D nej nu ska jag läsa vidare. Puss så länge

Bollanmyyys!

img_3196 (MMS)

Bollanmyyys!

hihi

funderar starkt på att söka in till bonde söker fru!!!

Älskar att vänta:):):)..... Lätt det bästa...

Älskar att vänta:):):)..... Lätt det bästa jag vet

Allt som jag känner

Ja vilka små AS det finns alltså, alldeles för många som är alldeles för nära. Men det är ju inget man ska lägga ner tid och energi på så vi hoppar över det nu tror jag :) Men dock var det värt att nämna iallafall.

Har varit i stallet och fixat med corsa lite, hon fick vila igår så idag var det dags att röra på fläsket igen. Hon börjar kännas jättefin nu, så jag hoppas verkligen att Michel kommer med ett positivt besked nästa gång vi åker till Örebro. För er som inte vet har hon ju varit skadad sen november och vi har inte tävlat på ett halvår. Känns helt sjukt nu när jag tänker efter hur längesen det verkligen var. Det börjde med att hon vrickade sig, men sen hände något mer också som ingen vet. Vi har varit på kliniken massvis med gånger och olika har tittat på henne men inte hittat något fel. Efter några veckor kom det en specialist som använde sig av ultraljud och han hittade tillslut ett fel i kronleden som sitter strax ovanför hoven. Vi fick åka till honom i Örebro, och dit kommer en annan specialist som är från Belgien. Han är bara i sverige var 6e vecka, så vi har varit där 2 gånger nu och ska dit en 3e gång snart, förhoppningsvis nästa vecka. Jag hoppas verkligen det är sista gången vi behöver åka dit.. 

Nu har jag gjort mig iordning liiite för tidigt eftersom att dejten på stan blev lite framskjuten. Så här sitter jag, med det bästa tidsfördrivet :) Är ledig hela den här helgen också vilket känns lite konstigt. Det är som att man har all tid i världen, så det räcker och blir över. Har ju varit ledig två helger i rad så nu vill jag jobbbba!!! Men får helt enkelt vänta tills nästa helg, då ere jobb för hela slanten.

.

As.

What am i supposed to say when i’m all choked up that you’re ok

Meeen varför går det inte att ladda upp klipp från youtuban för!!! blir lite smått less. Var ju inte alls så längesen jag upptäckte hur man gjorde men nu går ju inte ens det. samma gamla visa, att man ska behöva be någon om lite hjälp. Skulle behöva en snäll själ här vid min sida nu. En teknisk jävel som kan lära mig allt den kan. När jag blir gammal (äldre) så ska jag gifta mig med ett riktigt snille, tänk så händigt. Eller en snickare. Oj, nu blev det svårt. Kanske två flugor i en smäll inte skulle va så dumt.

Nu är det nog dags för mig att gå och lägga mig i sängen och se lite vänner eller något annat fint. Sitter alldeles ensam nere i soffan och kollar CSI, det bådar inte gott.. Brukar aldrig sitta och titta på något läskigt ensam för vet hur det alltid slutar. Det kommer sluta med att jag tänder varenda liten lampa i huset innan jag vågar gå upp till mig. Det är hemskt hur mörkrädd jag är, har alltid varit och kommer förmodligen alltid ha rädsla för mörker.


När jag går därifrån Och du håller kvar Så vet vi båda att det är såhär man mår när man hemligheter har


5/5

Var rider du i valbo? Har inte du hästarna hemma på gården i hille?
svar: När jag är i valbo och rider eller tränar så är jag på GPK, och när det är någon häst som behöver ridas eller hoppas så brukar jag åka dit och hjälpa till :)

Imorse ringde de från lyftet och frågade om jag kunde jobba men det passade tyvärr inte idag. Men hoppas att dom ringer snart igen, saknar ju dom små liven :) Annars så har det varit en riktigt soft dag faktiskt. Tog lite sovmorgon innan jag åkte ut till valbo och red, sedan plockade mamma upp mig så vi kunde åka ut till högbo och kolla lite tävlingar. Får sån abstinens av att se tävlingar, vill ju ocksåååå!!! nu borde det fan vara dags för mig och sötan.. Hoppas hoppas hoppas :) Sedan åkte jag och emilia ut till hemlingby idag igen och tog en pw i 6km spåret. Är så himla skönt att bara gå och prata av sig lite, tiden går så foooort. Helt plötsligt är man där man startade liksom. Så nu har vi bestämt att vi ska ta tag i det där ordentligt ;) moahah, hejja oss ♥

Sen blev det till att slänga sig in i duschen och dra sig mot stan för att möta upp jordens långsammaste människa, även kallas josefin. Vi åt på churchan, och det var ju lika gott som vanligt. Helt sinnes hur gott det är, så jävla värt pengarna. Mummmma! Vi tänkte gå ut ikväll men ångrade oss och det var nog ett klokt beslut :) nu ska jag mysa lite med mami. puss så länge

Inte ens träningsvärk idag, vad är detta?!...

Inte ens träningsvärk idag, vad är detta?! Kanske var pwalken en återställare från dagen innan.. Man kan ju alltid hoppas;) är i Valbo nu och kör den dagliga skritturen. Här uppe på hästryggen händer det inte så mycket så jag passar på att blogga lite. Men börjar märka att han är lite vild idag så dags att hålla i mig ordentligt nu. Later

*

Oh these times are hard
Yeah they're making us crazy
Don't give up on me baby

Over and out för idag.
Sleep tight :)

.

6 km i spåret med milluz var inte illa! Våra stunder är alltid tipptopp, helt klart. Så idag var väldigt uppfriskande och behövande :) Nu kan man iallafall sova med gott samvete och vakna upp med ännu mer träningsvärk än vad jag redan har. Har så sjukt ont i armen efter fästingsprutan som jag tog igår. Jag som verkligen har fobi mot sprutor också, skitkul.. Tycker verkligen att det är pain in the ass att ta ett litet stick bara, spelar ingen roll vad det är för spruta. Det gör så fruktansvärt ont, och det blir ju definitivt inte bättre av att man sitter och spänner sig och är nära på att få en panikattack. Men ska väl förhoppningsvis slippa sjukdomar som dom vidriga äckliga fästingarna drar med sig iallafall. Usch det kliar på hela kroppen bara jag tänker på dom. 
Nu fortsätter vi se på Grey's.


"One day, he is going to wake up and realize how much he cares about her and when that day comes...she'll be waking up next to the guy who already knew"

:)


sisådär jag, då var det avklarat.
Här har ni min helg i bilder, enjooy.


4/5

Fick en liten chock nu när jag loggade in här igen. 8 kommentarer är jag ju verkligen inte van vid, men gud så roligt det är att få lite såna. Skulle bli lite småglad om det var så lite oftare hihi, så keep on working med det :):):) Otippat att jag inte tagit tag i teorin än då? nää, inte speciellt va. Istället har jag rensat garderoben vilket nästan var minst lika viktigt. Jag har stoppat ner lite vinterkläder i lådor som jag ska slänga upp på vinden, så nu finns det liiite mer plats för vår/höst och sommarkläder! shopaholic som jag e.. Dock tog det 2 timmar, hejja vilket bra ordning jag har. Men mot kvällen har jag tänkt att körboken ska fram, nu måste jag. Blir så less på mig själv att jag är så laaat. Det är nog den enda egenskapen jag kan komma på om mig själv, iallafall just nu. Hitta motivationen åt mig någon, hjaaalp ma. Ska ta mig ut och gå på en promenad lite senare också, plugg och prommis är dom enda jag måste göra idag. Nu ska jag dammsuga, puuss.

Nästa häst avklarad och därmed sista för d...

img_3770 (MMS)

Nästa häst avklarad och därmed sista för dagen:) ska strax åka hem och plugga lite körkort. Måste fan ta tag i skiten för ingen behöver kortet mer än jag. Är i djupt behov av att ha en bil och kunna ta mig vart jag vill, hur jag vill och när jag vill. Så det är väl bara att hugga in i läsningen och sluta gnälla ;)

Det här är vad jag gör just nu. Sitter på ...

img_3903 (MMS)

Det här är vad jag gör just nu. Sitter på en häst och skrittar runt i ridhuset:) Han ska skrittas i 40 minuter så halva tiden har precis gått. Har saknat hobbis lite, var ju längesen jag fick pussa lite på honom. Det blir förmodligen start för oss snart, så får hoppas att det blir högbo! Väärsta mys :)

3/5

Dagen var nästan som jag hade tänkt mig. Det där med att kliva upp superdupertidigt strök jag från listan när klockan ringde imorse, men annars har jag hållt mig till schemat rätt bra! :) Det blev lite en sånhär less-kväll som kommer och går lite hur som helst och hur den vill. Var liksom helt oförberedd, poff sa det ba. Men innan mitt lilla less-koma så har jag åtminstone hunnit med att rida corsa, träna E-L och jobbat, precis som jag hade planerat. Alla 3 grejorna gick väldigt bra så det gjorde ju mig lite happy. Sen var det en bonus att desperate gjorde sitt mellan 21-22. Så sjukt spännande nu!! Skulle aldrig i livet hoppa över ett avsnitt, över min döda kropp.

Har verkligen funderat över delar av livet och kommit fram till att vissa saker inte är bra för mig. Måste verkligen göra mig av det och sluta bry mig och tänka så mycket. Det kan nog vara en bra början till en bättre tid kanske :) Men just nu känns det som att det mesta går emot mig och min lilla vilja som knappt verkar existera. Jag vill vara barn igen och inte ha saker att oroa sig för. Ett tips till er som är små och fortfarande barn: NJUT. Fan så dum man var och trodde att allt skulle bli så mycket roligare och enklare när man blev stor. Rena motsatsen. I och för sig så har jag verkligen ingen ordning på livet just nu, men ändå. Någon balans har inte uppstått ännu och jag är rädd för att det kommer ta tid innan den hjälper mig. Men någon gång borde man få känna sig trygg och bekvän och det är nog vad de flesta strävar efter. Men just den där oroande känslan som gnager inombords är fan det värsta som finns för den försvinner inte hur mycket jag än försöker. När man vill som mest att den ska försvinna blir den bara starkare. Så det är bara att vänta tills den går upp i rök, för det gör den förhoppningsvis tids nog. Vissa saker är svåra att släppa taget om, så är det bara.

Men nu ska man ju inte deppa ihop heller för så less är jag verkligen inte, behövde bara skriva av mig lite :)
 

.



Det är helt sjukt att någon kan få en att känna sig så svag.

Saying goodbye can be the hardest thing to do

Idag gick det väldigt bra med båda hästarna :) Ska hoppträna med den ena imorgon så får se hur det går med tanke på att det var första gången jag red henne idag. Känner mig lite övertaggad när det gäller ridningen nu, hahaha lite kult.... Vill bara tääävla och träna, going crazy.

Jag har som ni såg i förra inlägget tagit ett långt bad. Inte så dumt med tanke på att det kom snö idag. Ville typ gråta när jag såg dom vita små jävlarna komma ner från himlen. Men det slutade ju snabbt som tur var och det kom lite sol istället. Ikväll blir det chillerill och film för mig eftersom jag ska upp i skaplig tid imorgon. Tänkte åka ut och rida corsa innan jag börjar jobba klockan 10. Imorgon är det bara lunchtrav så kommer bli klar i tid så jag hinner träna på kvällen och förmodligen hinna åka ut till valbo för att rida hobbe direkt efter workiwork! :) Måste säga att jag är verkligen duktig om jag utför allt detta imorgon, we will see ;)

Vore ju ganska dumt att klaga...

img_8396 (MMS)

Vore ju ganska dumt att klaga...

2/5

Jamen visst fan överlevde man den här helgen också. Mannen min har åkt hem till sitt så nu är man back to the vardag igen. Sista april blev över förväntan på krogen, hade riktigt jävla roligt faktiskt! ett big like. Hahaha, sen har jag varit på bio 3 gånger den här veckan också. Känns verkligen som att det är tack vare mig som SF går runt överhuvudtaget. Jag är den stora sponsorn :) Vad har hänt mer under helgen då? Hängt i stallet med mina söta, bio, grillat. Och idag har jag hunnit solat, powerwalkat från brynäs hem till mig vilket jag gjorde riktigt bra. Sen har jag en annan awesome nyhet. Hör och häpna, magalufresa är preliminärbokat! love you big time maggan. Längtar som en tok ja hihi, kommer bli kung med självaste kungarna.

Ska ha lite soffhäng här nu innan det är dags att mysa lite i stallet :)

.

RSS 2.0