Dagens goda gärning

Jag har fått förklara för ungefär 50 pers hur toalettdörren funkar. Självklart frågar dom mig eftersom jag sitter vid den och förmodligen så har jag ju skådat dom stått och dragit i den. Bra tänkt där resenärer!

!

2 timmar efter ordinarie tid åker jag äntligen igen. Så jävla less på allt som har med tåg att göra just nu!

....

Fast i Uppsala pga olycka i Knivsta. Skjut mig???

Linköping

Nu rullar tåget mot Linköping. Endast 3 timmar kvar, har typ redan ledsnat på att sitta själv här i min vagn. Blir andra bullar när jag kommer fram minsann:)

.

Duschad, check. Dammsugit, check. Packning, halvcheck. Jag HATAR att packa. Det är så jävla jobbigt och alltid är det något man glömmer. Vet inte ens vad jag ska åka i imorgon, vilka skor jag ska ha m.m. Snälla kan någon bara göra detta åt mig....

hejj

Har precis kommit hem från dagen övningar. Jag har jobbat, sprungit runt på stan, sedan blev det direkt till min älskling :) Nu är jag hemma igen och ska försöka öka på takten lite så jag blir klar innan midnatt. Skulle behöva laga mat och städa innan jag hoppar in i duschen och fräschar till mig lite. Ska även hinna packa inför helgens bravader!!!

Torsdag

Idag är det torsdag och helgen börjar närma sig, som jag har längtat!!

Igår jobbade jag till fem snåret och sedan blev det bio med ett gäng! Magic Mike såg jag och jag är frälst. Kunde inte sluta glo på bioduken, blev helt förälskad. Va gör man i Gävle...... Men nu är det iallafall inte långt till mitt äventyr som tur är;) la mig direkt när jag kom hem så jag skulle orka upp idag. Jobbar 8.15-16.45 så har några till timmar kvar att beta av. Har en hel del att göra när jag slutat så vet knappt var jag ska börja....

Buck Brannaman

Såg en helt sjukt bra dokumentär igår. Ni som inte sett den borde verkligen se den! Tror den finns att ladda ner eller något liknande. Ett tips alltså, se den.

 

Buck Brannaman är en familj man som har ägnat sitt liv åt att  resa över hela landet hjälper hästar med människor problem. Brannaman, det verkliga livet inspirationen bakom "The Horse  Whisperer", är på ett uppdrag att bevisa att man inte behöver vara grymma mot  djuren för att hålla dem i schack.

"Jag hade turen att arbeta med ryttare som före mig, förändrade  världen av hästar. Jag studerade hårt och arbeta på det under en  lång tid. Jag är säker på att det var någon naturlig talang i  början, men det betyder inte att mycket utan hårt arbete, "Brannaman berättade  FOX411 s popsnören, samtidigt som man främjar Cindy Meehl nya dokumentär" Buck  "." Vissa människor säger [efter att ha sett film] att de ompröva vad en cowboy  är, eftersom det är inte vad de någonsin förväntat. "

Brannaman är fast besluten att omdefiniera vad ordet "cowboy"  betyder för en del.

"Vissa människor använder termen" cowboy "som om det är en otäck  ord att ringa någon. Så jag sa till någon häromdagen, om det är vad  du trodde en cowboy var du behöver för att få ut mer ", sade han. "Det har inte mycket att göra med garderob. Det är  allt att göra med personen och hur du närmar dig ditt eget liv. Massor av människor tror att en cowboy är en negativ sak att vara,  kan vissa människor tolkning av en cowboy vara mer än en kille linje dans i en  bar med en cowboyhatt. Som inte kunde vara längre från sanningen.  "

"Buck" följer Brannaman från hans missbruk och oroliga barndom  till hans nästan magiska inställning till utbildning hästar. Häst  älskare eller inte, det finns något i filmen för alla.

"Filmen handlar inte om hästar, det handlar om människor och  relationer", sade han. "Vi är alla söker efter något, och den här  dokumentären har slagit an en sträng i människors hjärtan, och det är  uppmuntrande och upplyftande. Alla vill ha något att tro i. Du kan  lämna teatern gråter men inte för att du är ledsen, eftersom du flyttat.  "

Och medan detta Montana och Idaho infödda inte är särskilt vana  vid glitter och glamour i Hollywood  , han njuter fortfarande av åkturen.

"Det har varit en virvelvind, men jag har känt en samhörighet med  folk jag inte förväntar, jag tror inte att det någonsin skulle vara så här väl  mottagna," Buck till. "Jag talar till studion nu om att göra en  långfilm på min bok. I närmaste åren kommer jag att få det gjort,  men jag vill återvända till mitt liv. Jag är nöjd med mitt liv och  vad jag gör. Jag är intresserad av att se vad jag kan åstadkomma  med hästarna, och jag vill bli bättre. "

Read more: http://www.foxnews.com/entertainment/2011/06/26/documentary-about-real-life-horse-whisperer-buck-brannaman-defines-new-kind/#ixzz24wtL8rIs

onsdag

Kom precis hem från jobbet och käkar lite mellis nu. Har haft en kanondag idag, alltid lika roligt att komma tillbaka. Ska vara på samma ställe imorgon igen så det är skönt att veta! :) Tror det blir 8.15-16.45, eller något liknande. Ska hoppa in i duschen strax innan jag ska iväg på kvällens äventyr.

måndag, INLÄGGET SOM ALDRIG KOM

Fattade man ju att vikarieförmedlingen ringer typ 10 min efter förra inlägget, haha.. Men då var jag på gång mot stallet så kände att  det inte riktigt var värt det heller för hade knappt fått in några timmar alls idag isåfall. Så får hoppas att dom ringer imorgon istället så jag får in timmarna på dagen istället för på eftermiddagen:) Hjälpte till i stallet eftersom det kom nytt hö så har varit på höskullen någon timme och sedan åkte jag och emelie till köpis och strosade runt lite. Köpte ett par dojjor och sedan handlade jag lite hem hit till mitt tomma tråkiga kylskåp. Så nu äntligen är det lite påfyllt med gosaker igen;)
 
Vid 6 snåret åkte jag tillbaka till stallet och det var dags för träning. Trodde han skulle va asfin idag men han var snarare lite stel i ena sidan men annars tycker jag att han trampade på bra. Dock var han väldans pigg, konstigt nog. Är ju inte så ofta det händer när det bara är markarbete!
 
Kikar lite ensam mamma söker men det här måste va den sämsta säsongen hittills, tror nästan att jag ska stänga av och lägga mig i badet istället. Älskar ju vanligtvis det här programmet men besvikelsen som uppstod när man sett det lilla som varit....... AJAJ, inte braaa.
 

Onsdag

Sen lunchrast idag, men va gör det liksååm. Har haft en skitmysig förmiddag med barnen och ska strax gå ner igen. Slutar 16.45 idag, blev lite senare än vad det skulle varit men det gör inte så mycket faktiskt:)

Hoppträningen igår gick kanon, Caesar var så jäkla pigg ! Tror jag aldrig sett han så hetsig, haha. Men duktig va han:)

!

Underbart att få gå hem en halvtimme tidigare än vad jag skulle gjort egentligen. Lyckan som uppstår är obeskrivlig ;) haha nejdå, det var en bra förskola och det var roligt där, men 17tider är inte att leka med. Hjärnan blir sopslut... Nu har jag gjort matlådor så jag klarar mig i 2 dagar, ska tillbaka till åbyggeby imorgon så vill kunna ha lite lunch liksom:)

Tisdag

Mitt inlägg jag gjorde igår försvann tydligen? Jaja, får kolla det sen:) nu sitter jag på lunchrast i bomhus, sjukt att jag ens hittade hit. Tycker det är så svårt att hitta här ute så det är sjukt . Men ska jobba fram till 17 iallafall så fick jag lite sovmorgon också. Inte mig emot att hinna kliva upp innan dom ringde vid halv 10:)

.

måndag

Vikarieförmedlingen tyckte nog också att jag behövde vara ledig idag igen. Inte mig emot egentligen, dock rullar ju inte cashen in lika bra när man är ledig tyvärr...... Ska ringa dit och tala om att jag vill jåååbba hårt innan jag ska åka iväg:)
 
som jag skrev tidigare i helgen var ju att caesar gick sin första dressyrtävling någonsin i söndags. En regional LB:3. Det blev några missar men han såg jäkligt fin ut och frida red skitbra! :)  missar kom i bland annat galoppen och sedan började han galoppera när det var trav osv men som sagt så var han duuuktig. Var ju faktiskt hans första tävling på dressyrbanan ;) Blev alldeles för lite sömn på lördag natt och fick knappt några timmars vilande så jag sov ungefär  hela dagen när vi kom hem från tävlingen. Därefter åkte jag och köpte max och kikade på en film innan jag somnade tidigt igen. Haha, bra söndag....
 
Vaknade tidigt idag och hoppades på att jag skulle få jobba egentligen men nehejdå, så jag gick ut på en prommis och ska snart åka till stallet och fixa litegrann.
 

bilder tagna av Felicia Özturk :)

lördag

Jag mådde som en påse skit igår typ hela dagen och det fortsatte till kvällen. Men jag hade roligt ändå med mina bästa, som alltid :) Dock var det alldeles för mycket folk ute, fyfan. Det känns farligt en sån gång, tänk om det börjar brinna? Då kommer det bli precis som göteborgsbranden. Usch, man ska inte tänka i dom banorna men igår gjorde jag faktiskt det. Är mycket piggare idag iallafall så det är skönt. Sov hur länge som helst innan jag åkte och plockade upp frida och malin så åkte vi till stallet. Dom red, jag kollade på. Sen har vi smörjt prylarna och frida knoppade idag så slipper vi göra det imorgon. Hon ska ju tävla caesar i en dressyrklass imorgon! Det ska bli så sjukt spännande att se hur han sköter sig. Men idag gick han så jäkla bra och jag är verkligen så tacksam att hon rider honom för hon är så duktig. Sen är det ju roligt  att stå på marken och kolla också:)
 

...

Jag är så sjukt trött nu så jag finner inga ord.... Haha ååh vill ju bli taggad men det går liksom inte. Hur mycket jag än försöker:) men ska ta tag i mitt liv nu tänkte jag, dags för uppkorkning!

Fredag

Friday im inlooove. Det var en hård kväll igår känns det som. Jag och britta fortsatte själva när de andra gick hem, och då rörde vi oss mot söder och interpool. Hade sjukt jäkla kul :D vi drack vin, drinkar, pratade, träffade på lite homies och sen gick vi till slick en sväng! Kingkväll<3

torsdag

Just nu sitter vi några trevliga flickor hemma hos mig, och tro det eller ej så har jag druckit lite vin..... Men nu ska vi gå ner på stan och sätta oss någonstans tror jag:) Ska bli himla mysigt, är ju ändå sista sommarkvällarna nu.
 

:)

Nu ligger jag i soffan och väntar på maten som är i ugnen. Känner mig riktigt duktig när jag väl ställer mig i köket och lagar mat;) haha, dock händer det alltför sällan trots att jag älskar mat. Får nästan bli ett  bildbevis på det senare.. Iallafall ska jag möta upp några senare för kanske lite vin eller bara en vanlig myskväll, det är ännu oklart.
 

Torsdag

Har hunnit med massvis idag faktiskt! Lunchat med Lovisa, runda på stan med mallan och inhandlat en hel del. Och klockan är bara 3, sååå underbart:)

Såååva

Ligger i sängen nu helt utmattad. En hård dag helt enkelt. Men Kvällen har bestått av trevligheter iallafall :) Emmie kom och red på lilla prinsen idag och det gick super, såg så himla fint ut!! Man får helt enkelt se och lära ;) är nyttigt för mig att stå på marken och se
Från den synvinkeln också. Därefter blev det prommis med Emelie!

Hahaha har
Även hunnit kolla klart på greveholm! Längtar tills i vinter..

Onsdag

Luften gick ur när jag la mig i soffan. Snacka om skönt! Det har varit en dryg dag, så skönt att den är nästan över:)

Onsdag

Jobbelijobb 7.15-14.45! Har haft en ganska rolig förmiddag faktiskt med massa lek och allt vad det innebär:)

:)

Jag är uppe alldeles för sent med tanke på när jag ska upp imorgon... Men cesse gick super idag på träningen iallafall, gullgubben:)

:)

Har slutat för en stund sen och nu är jag hemma hos mamsen och ska bli bjuden på middag :) vardagslyx! Ska bli spännande att se vad hon gör i köket;)

Tisdag

Sitter på rast nu och ser att det öser ner ute.... Gaaah snacka om skitsommar. Men som tur är så blir vi förmodligen inomhus när det är sånt här väder:) jobbar till 16 idag och ska vara här imorgon också.

Tänk om man kunde få vakna upp till detta varje dag!

Träning

Slutade vid 16 och sedan åkte jag direkt till stallet och hjälpte till lite i en hage. Träningen gick inge vidare idag, bara allmänt dryg och inte alls på plats. Dock var det en ganska jobbig träning med bommar och det är ju inte hans bästa grej. Rev upp såret från igår också så det blev lite blodbad på slutet!

Changed plans

Jag har blivit omflyttad idag till de lite yngre barnen, men det går bra det å! Det är ganska stor skillnad men man vänjer sig ganska fort:)

Jag skar mig ganska rejält igårkväll när jag skulle laga mat. Jag som är lite skraj när det gäller sår och blod, passande liksom....

Tlöööttt

Hemskt tidig uppstigning idag, dock har jag sovit många timmar inatt så känner mig inte totalt överkörd iallafall :)

Underbara säng!!

Söndag

lördag

Men shiiit va bra bion var igår! har hört att det är många som var besviken på den, men jag tyckte den var skitbra! Satt på helspänn hela filmen och sen gör det ju inte saken sämre att det är ögongodis med heller..;) mmmmhm kingfilm iallafall, SE DEN! Nu sitter jag i soffan och målar naglarna innan jag ska ta tag i håret. Lika bra att börja i tid för idag ska jag gå på min kusins bröllop:) Det ska hållas ute i högbo så vi ska väl åka dit och käka lunch i tid och sedan fixa oss där. Tror vi ska åka runt 13 så det blir väl lagomt att starta nu lite med att göra sig iordning lite smått. Har dock inte ens bestämt vad jag ska ha på mig ännu.... bra där!
 
 
Jag saknar dig min finaste

Kväll

Sitter på brända nu och har käkat lite:) ska strax gå till bion för att se snabba cash!!! Som jag har längtat efter att se min älskling...

Bild lånad från equipe

Bild lånad från equipe

Fredag

Blev tidig uppstigning imorse, och Nu jobbar jag fram till 15:) skitsoft dag. Har varit på snigeljakt bland annat, ungefär det jobbigaste som kommer att ske idag.

Mys

Har haft en myskväll på söderhielmska med bästa!

Åbyggeby

Sjukt mysig förskola här ute!!! Här vill jag vara fler gånger!!!!:) har varit ute hela förmiddagen och nu har dom lunch och likaså har jag. Det har gått så fort idag, slutar ju nästan snart igen. Dagens schema lyder: kanske stallet efter jobb, hem till mamsen en sväng, träffa gänget och planera lite kräftskiva. En bra dag enligt mig:)

Torsdag

Nu är jag redo att åka till mitt nya ställe! Jobb 9-16 idag ute i åbyggeby på en förskola, så det ska bli spännande att se om det är ett trivsamt ställe:) hope so, är alltid lite nervöst först då man aldrig har träffat varken barnen eller personalen. Men det ska nog gå bra hoppas jag:)

Igår blev det olearys en sväng med Emmie och Malin, Jenny kom
En snabbis också innan hon skulle åka vidare! Blev en rätt tidig kväll för mig ändå med tanke på att jag skulle upp tidigt.

onsdag

Igår hade jag och mallan en liten mysdag kan man väl säga. Först käkade vi lunch på ikea, och sedan gick vi ner på lagret där och jag inhandlade en spegel som jag har gått och spanat lite på, så äääntligen !!! :) Ska man gå på ikea måste man vara utvilad och ha lite tålamod, men jag var inte riktigt på humör för det igår så det får helt enkelt bli en annan dag. Och då sägs det att gävles ikea är typ det minsta i sverige? Vill inte ens föreställa mig hur det är på sveriges största ikea....
 
När vi var klara där tog vi oss en sväng till Owes och kikade lite. Har noll inspiration hur jag vill ha det här hemma, men jag kan sitta och kolla på hemsidor och bloggar, och då blir jag så sjukt avis på dom som har det så fint hemma. Vet liksom inte vart jag ska b örja någonstans. Det känns så himla opersonligt här hemma så jag vill bara göra något åt det. Tar dock aldrig tag i det, vet inte riktigt hur jag ska börja som sagt.  Men nu har jag iallafall införskaffat mig den där spegeln jag har vela haft ett tag nu, och handlade även lite på owes. Bland annat en ''tallrik'' som jag ställt i vardagsrummet på bordet med ljus ovanpå, två kuddar, en pläd, två lampor. Så det vara iallafall en bra början tycker jag:) Ska knäppa kort sen om jag kommer ihåg så ska jag visa er.
 
Idag så har jag inte gjort så mycket faktiskt. Donade lite här hemma innan jag åkte ut till stallet och myste lite. Frida red caesar idag så jag satt på sidan av ridbanan och tittade samt solade lite. Man måste ju passa på när finvädret väl är här! Frida är så jäkla duktig och fascineras typ varje gång hon får trimma cesse. Så himla roligt att se:) Kom hem för en liten stund sen och nu sitter jag på balkongen och tar det lite lugnt bara. Läser tidningen, bloggar och allmänt njuter bara. Blev även inringd från vikarieförmedlingen idag, så det blir jobb tors,fre,mån och tis så det ska bli ruuuligt! :) Antar att jobbet är igång igen!
 

woop

Tisdag

Hahah alltså mina drömmar har börjat att sätta igång igen... Dom är så sjukt roliga faktiskt, nästan så att jag borde börja skriva upp dom. Haha jaja, det får bli en annan gång:)

:)

Nu på kvällen har jag varit på jobbmöte inför hösten/vinterns hockeysäsong. Det verkar bli bra även låt så det ska bli spännande att komma igång där igen:) därefter blev det massa mys med carro och Malin, så himlans trevligt var det!!

måndag

heeeejhej, dålig update denna helg men har haft fullt upp med annat:) Tävlat bland annat lördag och söndag så har varit i tierp hela min helg ungefär. 2a i lördagens 120 och 4a i gårdagens 125. Så himla nöjd med honom hela helgen! Trodde inte vi kunde slå så många konkurrenter;)
 
Igår var jag och emelie på en lååång pw runt om i stan, och vi var bland annat nere vid alderholmen och gävle strand. Gud vad fint det är där.. Synd bara att det är på ''fel'' sida enligt mig av stan. Men skulle nog ändå kunna tänka mig att bo där. Efter prommisen så handlade vi grönsaker och dipp(.....), och gick hem till mig för att kika lite solsidan innan det var dags att sova. Är så sjukt trött efter helgen, så blev lååång sovmorgon innan jag åkte ut till cesse och longerade honom.
 

Jag och cesse fick vara med i tidningen idag!

!

4a i dagens 125 :D!!! Finaste <3

Just nu

Gårdagen

Lördag

Var uppe med tuppen idag kan man säga... Klockan ringde 05.40 och då var det bara att kliva upp! Sitter i bilen påväg till tierp nu med Caesar där bak:) det blir en 120 klass idag, och ber till Gud där uppe att det kommer gå bra och att han sköter sig!

:)

Fredag

Shit vad roligt det var igår! Helt sinnes:) men idag är det slitet vill jag lova..... Har varit i stallet halva dagen och bara chillat med Carro, mycket mysigt:)

torsdag

Nu har jag duschat och känner mig genast lite piggare och fräschare! Helt plötsligt efter att jag skrivit inlägget om telefonen så började den helt plötsligt fungera som den ska. Den hade alltså varit ''av'' i ungefär 3 timmar. Puh, så jag hoppas att den tänker leva med mig och inte emot mig hädanefter.
 
BTW; är det någon som kan fixa en header? Jag har haft min i flera år nu och börjar som sagt ledsna liiiite på den.. Så om det finns någon vänlig duktig själ där ute, hör av er :)
Skulle uppskattas enormt mycket!
 

Jävla skitmobil

Får cpdampryck på min jävla skitmobil. Det går inte att ringa till mig men jag kan ringa andra. Att ta emot sms kan jag typ fetglömma. Det går att ta emot av någon enstaka person konstigt nog. Va är det för jävla fel på dessa iphones och Telia???? Aja ska traska till Telia med en atombomb sen.

Nu på förmiddagen skulle jag och luvan promenerat men vi valde att ligga kvar istället hehe. Åkte ut till lottas stall och fodrade lunch där innan monstercaesar fick sig lite motion. Han var inte så trevlig idag, så vi gjorde inga större svårigheter idag :) ska slänga ihop lite lunch nu innan jag hoppar in i duschen!

!!

Lyckan som uppstår när man går in på internetbanken och ser en stor konstig summa på ena kontot? Då har ju skattepengarna rullat in!!!! Helt sjukt vad glad jag blev! Helt perfekt med tanke på vilken tanig lön det kommer nu den 25, med andra ord typ inget... Men nu fick jag iallafall 12637 spänn!!!!!:D thank you god i love you

todays

Inte ens det förflutna

Ikväll så har jag ätit middag med josy och sedan har vi varit på en tidig bio! Det var så jäkla skönt att komma ur salongen och så var det ljust ute och fortfarande inte alltför sent på kvällningen. Bion var iallafall skitbra tyckte jag. Den var väldigt spännande igenom hela filmen och det är ju precis så det ska vara när det är en sånhär genrer. Så den här filmen rekommenderar jag absolut! :)

När gotlandspolisen Maria Wern utsätts för anonyma dödshotelser, inleder  hon och kollegerna ett frenetiskt sökande för att hitta avsändaren.  Efter ett våldsamt attentatsförsök beordras hon iväg för att söka skydd,  och tillsammans med en grupp väninnor från skoltiden ger hon sig i  hemlighet av till det natursköna Stora Karlsö.

 

Nuue

Onsdag

Sitter ute i solen nu och myser lite, perfect match! Inväntar även os, tror det började 12.55 eller något sånt så det är ett tag kvar:)

Tisdag

Härlig dag har jag haft trots regnet!:) lunchade på josy, och därefter trotsade faktiskt jag och Emelie regnet! Det blev en pw i hemlingby innan det blev lite fönstershopping:) är ju fattiga tider.. Hihi så lite duktig kände man sig allt! Nu på kvällen blev det stallet och träning stod ju på schemat också! Cesse kändes superfin, då är det alltid lite extra kul att ha en häst;) hoppas det håller i sig inför helgens tävling!

Tisdag

Rise and shine! Gud vad slö man blir när man inte jobbar... Har nästan lite ångest att jag knappt jobbat något i sommar, när det ändå varit sånt skitväder. Men men, det är som det är :) Iallafall så ska jag hämta josy vid 12 tiden så ska vi umgås lite innan hon ska workiworki. myyycket trevligt!

:)

Mysig kväll har det varit. Hängt på helt enkelt där det blev middag och sedan var kungen ute och övningskörde lite;) slutstoppet blev hos Samuel och där hade vi mycket trevligt like always:) nu är jag hemma i min säng och ska stänga mina blå!

måndag

Känner att jag vaknade på fel sida imorse, allmänt irriterad och inget riktigt stämde. men det blev plötsligt bättre när jag kom till stallet och såg caesars söta face! :) Hängde lite i stallet och smörjde alla grejor samt städade undan lite skit. Det var markarbetespass idag, och den gick väl sådär faktiskt. Han var fin, men vi har haft våra bättre pass om man säger så! Vi red utan stigbyglar och det var så sjuuukt jobbigt. kommer åka på en skaplig träningsvärk imorgon, haha.. Men som sagt är det alltid givande träningar ändå, och det brukar alltid visas dagen efter då vi har hoppning. Annars har jag bara kikat OS hoppningen, och det gick väl sådär för sverige som ni kanske såg. Så himla synd, kändes som att dom hade otur idag. Men måste erkänna att jag tycker lisen klantade till det ordentligt några gånger, men men! Vi har iallafall 3 stycken svenska ekipage till det individuella OS iallafall så det kommer bli riktigt spännande på onsdag. Nästan så att man måste sitta bänkad hela dagen då;)
 
Nu ska jag fixa till mig lite, innan jag ska möta upp ett par vänner.

!

idag har jag varit på stranden, och sedan blev det stallet en sväng. Tyckte det var så himla roligt att rida idag för har aldrig upplevt cesse så pigg och glad. bockade och pep emellanåt, haha min söti:) Jag har tillbringat min kväll hos carina för en hederlig filmkväll som vi brukar styra ihop ibland. så himla skönt att bara äta gott och chilla.

:)

Igår hade jag sån jäkla mysig dag! vi var hemma hos jenny och firade hennes födelsedag. Blev bjudna på mat och massvis med andra godsaker. mina fina vänner:) love u guys. Iallafall så drog vi därifrån runt 12 och vidare in mot stan för lite shakishaki och sedan blev det en trevlig hemgång.

Söndag

Dryg bakissöndagsångest!!!

:D

Lördag

Blandar ihop dessa dagar så visste knappt att det var helg. Men iallafall, har sovit ut och sedan åkte jag till landet och la mig på stranden en stund. Så himla skönt:) igår så hängde jag lite med Emelie, blev bjuden på middag hos Malin och sedan såg jag baaaatman!! Han är så jävla snygg så jag dööör. Skitbra film i övrigt iallafall även fast jag inte brukar gilla såna filmer. Ligger i soffan nu och ska vila en stund. Dock hör jag dunket från boulongern och blir så avis för jag hade också velat va med på turneringen.. Det får bli nästa år så kan jag ligga i hårdträning nu!

.:)

 
Idag har john varit och kollat på caesar och det är inga problem med knät nu, peppar peppar ta i trä. Så nu hoppas vi att han håller sig fin och frisk:)
 
Har städat undan lite och ska dammsuga och moppa lite tänkte jag, så jääädrans kul med att bo ensam. Det finns liksom inte någon som kan göra det åt en tyvärr. Men samtidigt är det ju lite vuxenpoäng så jag får väl vara lite stolt ändå;)hihi. när jag är klar med hushållet ska jag diska, därefter hoppa in i duschen och göra mig klar för kvällens bravader med mina bästa kussar:)
 
 
 
 

Torsdag

Orkade faktiskt inte blogga igår, det kan jag erkänna. Hade massor med annat för mig som var lite roligare :) jag vaknade rätt sent och då bar det av mot stan för där skulle vi ha lite presentkik och käkade även en sallad på java. Fick med mig lite nya sängkläder och handukar från hemtex:) Ove sundberg är såklart ute och kollar på sådant när det är rea och mamsen inte är med hihi. Satt därefter på arbetsförmedlingen i cirka 2 timmar, fråga mig inte varför det blev så länge men så var fallet iallafall. Dock var det ganska lärorikt!
 
När klockan började närma sig halv 4, 4 snåret så åkte jag till stallet och fixade cesse, lastade in honom i lastbilen och vidare mot lervik för där väntade frida. Hon red dressyr på honom igår för någon bra dressyrtränare. Det gick super, han va så fiiiin:) Frida är så sjukt duktig på att rida så blir så glad när hon vill rida honom, det hjälper både honom och mig tror jag. Tro det eller ej men man lär sig mycket av att sitta på läktaren också.

.

RSS 2.0