Tisdag

Caesar kändes super idag, min fina lilla kille<3

Tisdag

Har varit en väldigt lugn och skön dag pga det dåliga vädret :) sovmorgon, lunchbuffe på österns pärla, kikat lite på owes, ut till stallet, se när Caesar blir klippt och fin och är i stallet nu med för kl 18 är det träning. Känns dock inte så kul i detta väder, reeeegn..... Tur man inte är gjord av socker!

Måndag

Har haft en väldans lugn dag idag! Behövligt efter helgen kan jag lova :) sov läääänge, solat, varit i stallet och ridit och nu är jag duschad och fräsch igen efter ridpasset! Vad kvällen bjuder på är ännu oklart, det visar sig.

Har även börjat på en serie igen, och denna gång blev det sons of anarcy!

Måndag

Det blev ett litet veckouppehåll nu såg jag! Glömmer liksom bort att jag faktiskt har en blogg. Iallafall så har veckan som var varit riktigt bra! Var ut på onsdagen, tränade med Caesar, promenader, åt god mat, var på stranden, och helgen fick avslutas i Stockholm. Vi åkte ner på fredag kväll, jag och Emelie. Åkte hem till Jenny och dumpade av väskan där, köpte med mat, korkade upp vin och sedan gick vi till Berns och var ute hela natten lång. Helt galet kul :) det är kul att variera fest livet lite ibland, är ju lite skillnad på klubbarna här i Gävle och i storstäderna! Kom hem på morgonen någongång, och då fick det bli några timmars sömn.

På lördagen pallrade vi oss ner på stan i värmen och käkade lite lunch. Jag mådde inte så bra så jag gick tillbaka hem igen och kurerade mig lite, åt lite froyo osv! På eftermiddagen gick vi till affären och handlade plockmat. Salami, rostbiff, Skagen, bröd, ost, kex, skinka, vindruvor, you name it. Feeettt gott. Kunde inte sluta äta så ett par kilo la man nog på sig!

Drack lite vin och hade det trevligt innan vi gick till ambassadeur där vi stod på listan så det var väldans skönt! Drack lite drinkar, dansade, träffade folk och återigen dansade och svettades. Riktigt kingkväll med härliga människor :) kom hem vid halv 6 och då blev det lite sång i sängen innan vi slocknade.

Måndag

Igår startade jag en 130 igen. Resultat blev väl inte så bra, 2 nedslag men han kändes väldigt fin! Tror faktiskt att jag får ta på mig ett av nedslagen då vi kom alldeles för kort in på en trippel. Hade snabbaste tiden så hade vi varit felfri hade det blivit en fin blågul rosett, så det var ju lite surt. Men som sagt är jag supernöjd med hela helgen för han har gått som en klocka :)

Var även på bio med Lovisa när jag kom hem och vi såg "känn ingen sorg". Perfekt söndagssyssla och en riktigt bra film var det. Den rekommender jag starkt till alla Håkan-älskare!

Lördag

Caesar var super idag och slog till på en 6e placering i 130 idag!

Lördag

Vaknade upp med världens förkylning.. Hostar och snorar vart och vartannat! Så himla drygt, känner mig helt slut. Var ute och gick med Caesar en sväng imorse och nu är det lite unghästar som hoppar. Sen är det både en 110 och 120 innan jag startar 130 :)

Fredag

Fredag

Försökte uppdatera tidigare idag men det gick såklart inte. Skitapp! Vi kom iallafall fram igår efter nästan tre timmars färd upp i landet. Installerade oss och gjorde iordning allt innan vi satte oss i ett tält med gänget och käkade en sån sjukt god gryta. Var allt från potatis, kött, korv, lök, kantareller, jaa i princip allt gott i en enda gryta! Galet gott, önskar jag kunde laga liknade ;) den lagades i en såkallad muurikka, typ vildmarks tillagning! Godaste jag ätit på länge iallafall så det tackar vi för.

Idag var det uppstigning vid 8 för att kolla på de som startade tidigt och gå en sväng med hästarna. Sedan var det dags för min start i 120. Jag tänkte jag skulle byta Klass till 130 och hoppa det hela helgen (en 130 varje dag). Vill att både han och jag ska bli stadig på den höjden så vill hoppa det när det väl finns såna passande klasser. Bestämde mig dock för att behålla starten i 120 idag, och tur var väl det för Caesar slog på stort och tog hem segern <3

Onsdag

Jag och mallan gjorde stallet klart på morgonen så man har dagen fri. Väldans skönt faktiskt :) kan tyvärr inte vara med på hoppträningen ikväll då jag inte vet om jag ska jobba eller inte.. Så jag trimmade på morgonen istället och han kändes väldigt mjuk och fin! Sitter ute på landet nu och tar det lugnt bara. Skulle behöva gå en sväng på stan idag och inhandla en del viktiga saker inför i helgen men vi får se hur jag gör.

Tisdag

Haft en sjukt härlig dag på stranden med ett litet gäng! Så mysigt :) solade, lunchade, solade mera, och sedan var det dags att röra sig hemåt. Nu har jag precis duschat och ska fixa till mig lite innan det är dags för tacokväll!

Tisdag

Idag är det tisdag och det ser ut att bli strålande väder! Ska försöka peppa på dom andra så att man kommer iväg i tid:) måste ju ta vara på de få soltimmar man får här i Sverige den här sommaren, haha. Lite planer denna vecka har jag minsann också! Ikväll ska det bli lite tacomys med tjejerna, imorgon kanske det blir jobb, vi får se. Och sedan på torsdag rullar vi mot näset i Sundsvall för tävling hela helgen :)

Måndag

Varit ganska oaktiv här under helgen såg jag, My bad! I fredags blev det lugnt, hämtade mat från hotell city och käkade hemma och kikade lite på film :) i lördags minns jag inte vad jag gjorde på dagen, men på kvällen var jag och natta ut och dansade lite! Hade galet kul så det var en riktig 10 poängare. Ganska dumt av mig att gå ut egentligen då jag skulle upp tidigt och tävla dagen efter men var ändå ganska pigg! Var i folkärna och tävlade, så himla mysigt ställe var det! Dit ska jag åka igen och tävla :) startade 125 och då var vi trea, och sedan 130 och då kom vi fyra! Han kändes riktigt fin så det var skoj. Vågade inte riktigt göra dom här svängarna jag ville eftersom han har varit lite dum på senare dar, men det räckte ju ändå till två placeringar :) kändes bra att sätta två felfria rundor!

Fredag

Den här dagen har väl inte varit den bästa om man säger så. Har varit på min farmors begravning på dagen och fick även svar från högskolesökningen. Är reserv så det sög ju ganska hårt. Tveksamt om jag ens har någon chans att komma in på det men jag hoppas verkligen av hela mitt hjärta att det är väldigt många som tackar nej.. Ååh så less är jag, skit också.

Bild från när vi var på landet igår.

Onsdag

Har haft en riktigt mysdag idag faktiskt. Skönt att inte göra något speciellt egentligen, konstigt nog. Blev inget jobb idag tyvärr, så det var lite synd. Så istället blev det lite lugnt här hemma istället. En långpromenad runt om i stan och nu ska det bli lite kvällsmacka:)

Onsdag

Onsdag är det redan och det känns som dagarna bara flyger förbi. Idag är det inte alls så fint väder faktiskt, tyvärr. Så det blir nog inget strandenhäng idag. Är ute hos freddans föräldrar för vi trodde det skulle va fint väder så vi kunde bada i poolen och ha det gött, men så blev icke fallet som sagt. Istället blev det en tvätt i maskinen och lite häng på altanen bara:) helt ok det också.

Jag vet inte ännu om det blir jobb för mig idag, men det visar sig väl under dagen. Annars vet jag inte riktigt hur denna dag ser ut!

Tisdag

Var på stranden hela dagen igår med Freddan. Väldans härligt! Dock blåste det ganska mycket så vi hamnade tillslut uppe hos mormor på hennes veranda:) var till mamma en sväng, åkte ut till Caesar och sedan var det matlagning på schemat!

Men jag kan inte förstå hur trött jag är på morgonen? Jag gör ju inget direkt ansträngande på kvällen om man säger så. Man blir typ förslappad nu när man inte jobbar. Inte bra inte bra!

Juste, glömde berätta om i lördags! Vi var ute hos Malin i utvalnäs och grillade och badade tunna. Så himla mysigt var det:) såna kvällar kan slå allt. Så skönt att vakna upp i söndags utan att va bakis. Var ju så fint väder då också!

Rest in peace

Himlen har fått ännu en vacker ängel <3
Du kommer alltid vara saknad.

Måndag

Skrev fel dag i rubriken i det tidigare inlägget.. Haha bra koll!

Söndag

Det är väldigt konstigt väder ute. Det är disigt men ändå sol och fint! Så frågan är, ska man åka till stranden tro?

Söndag

Haft en hel fantastisk dag idag på landet ! Inte ett enda moln på hela dagen. Vad hände liksom? Har ju inte haft en sån här dag sedan 2003 känns det som! Åkte ut vid halv 10 och åkte hem vid 4. Kändes ganska så lagomt, helt mör nu. Ska sno på mig lite kläder och sedan brumma ut till stallet för lite markarbetesträning för Lotta! :)

Söndag

Lördag

Helt sinnes vad flugor och broms de är!

Lördag

Det inlägget skulle kommit för en timme sedan. Jävla skitapp! Ibland går det inte ens att ladda upp bilder. Jag personligen trycker iallafall det är roligare att läsa bloggar som har lite bilder iställer för bara massa text.

Har varit duktig och promenerat 4 dagar den här veckan, snacka om att chocka kroppen haha! Iallafall så tycker jag att det är väldigt duktigt av mig:)

Vi var ute och åt igår på Kalles. Tog oxfilé med gratäng och det var så jääädrans gött! Kalles och helt enkelt är klart mina favvisar här i Gävle. Godaste maten och trevligaste personalen utan tvekan, kärlek till dom :) dessutom är maten så himla billig också, ännu ett plus! Sedan var det hem och sova. En lugn fredag alltså. Blev inringd på jobb också men eftersom det krockade lite så blev det inget. Jag får hoppas dom ringer in snart igen och vill ha min hjälp.

Nu ska jag knyta på mig skorna och bege mig mot Grand och lite frukost!

Lördag

Morgonprommis!

Fredag

Den här veckan har gått så jädra fort, typ som alla andra haha.. Är på banan med Caesar nu och ska strax sätta igång. Därefter skulle jag behöva ta mig ner på stan och även till Ikea. Får se vad jag får lust med senare! Men ikväll blir det mys med Emelie iallafall :*

Home

Onsdag

Sitter ute på altanen i hille och myser i solen. Har ridit och gjort stallet klart för dagen, så det är väldans skönt! Caesar har varit superfin senaste dagarna, båda träningsdagarna och även idag. Det känns bra inför kommande tävlingar! Får hoppas att han har insett nu att han måste sköta sig:) det blir liksom lite roligare då, både för mig och för honom.

Ska sitta här ett tag och sola innan jag beger mig in mot stan igen. Älskar detta hus! Mitt fina barndomshus:) tänk att jag bott här i 18 år.

Tisdag

Sov ganska Länge imorse, väldigt skönt faktiskt! Käkade lite frukost, inväntade Josse, käkade lunch och sedan kom hon och så tog vi en pw i det härliga vädret. Vanligtvis gillar jag inte att gå hälsans stig för jag tycker den är så tråkig, men idag var det super mys:)

Tisdag

Måndag

Nu ska jag bli duktig på att uppdatera tänkte jag! Får se hur länge det Håller i sig men det är ju tanken som räknas:)

Idag har jag hängt med min efterlängtade vän. Alltid lika cosy att va med josy(hehe). Vi var på stan en sväng och shoppade lite samt käkade lunch. Nu har vi suttit på ballen och solat och pratat, men nu har hon lämnat mig ensam igen.

Jag har två alternativ just nu, antingen städa garderoben och fylla på med mina nya fina saker, eller sova en stund. Jag är så himla trött efter helgen och kunde inte sova imorse heller. Så jag borde sova men borde typ ännu mer städa.. Hemskt svårt beslut det här, måste ju ha lite energi till träningen ikväll också..

Måndag

Får ursäkta mig för dålig uppdatering men har haft fullt upp denna helg! I fredags var det jobb och sedan massa olika ärenden. Hann även träffa Elin en sväng och vi myste runt på stan en sväng. Kvällen var lugn eftersom jag skulle upp tidigt på lördagen. Då tuffade tåget till Norrköping och BRÅVALLA. Herregud va häftigt det var! 51000 pers, kan ni förstå stämningen? Underbart!! Avicii var iallafall magisk, det kan jag säga. Måste bara åka nästa år :D

Plankade in på lyxcampingen och hängde med ett gäng där och hade sleepover i deras tält. Vart dock inte alltför många timmars sömn innan vi begav oss till tågstation. När jag kom hem så sov jag två timmar innan jag åkte ut till landet och firade bästa morbror som fyllde år. Utsökt mat, härliga sällskapet, gitarr och sång, åka båt och bara mysa! Perfekt avslut på denna grymma helg :)

.

RSS 2.0