fredag

Nu är det fredag igen och det känns som att det nyss var det när vi var på kenring och hade det trevligt! Försökte iallafall sova ut ordentligt idag för jag har varit helt död hela veckan, men det gick sådär. ALLTID när jag får sova ut går det inte, och när man ska upp i skaplig tid är jag som en zoombie. 
 
Tänkte käka lite brunch strax och hoppa in i duschen men vill se klart real housewives först. Trökigt liv dom verkr leva? Inte alls avis. Ska jobba ett par timmar idag på eftermiddagen och sedan ska jag på bio med mallan och freddan :) Vi ska se wolf of wallstreet. Har haft så mycket i skolan så har inte hunnit gå på den ännu... Ska även försöka ta denna helg till att läsa lite ur en av böckerna som tentan kommer vara på, och vi ska ju även hålla ett tal om 2 veckor.. hjäääälp.
 
 
 

Torsdag








Torsdag

Nu har jag landat i soffan äntligen, efter att ha varit i stallet och handlat på hemvägen.
Idag var det ungefär tredje världskriget skulle jag väl säga. I början var caesar fin, men sedan var han typ hjärndö och jag blev irriterad och han blev irritera och ja, det blev kattskit av saken istället. Hade tur som hade emmie vid sidan av som hjälpte mig litegrann och vi fick till det på slutet iallafall :) nu för tiden går jag från ridhuset med en erfarenhet rikare även fast det gått dåligt och man bara är så less men jag känner att jag får ut något av varje pass ändå. Nu ska jag hoppa i badet och koppla av lite sedan är det dags för plugg igeeeen. 
 
 

Torsdag

Äntligen hemkommen från en trött skoldag. Vi slapp ha redovisning idag och tur var väl det för jag tror minsann vi hade tänkt helt fel angående det vi skulle haft idag. Men som sagt fick vi iallafall en bra föreläsning som var svår att förstå men jag tror att poletten föll ner lite iallafall. Nu har jag precis ätit lite lunch och ska strax åka ut till stallet och motionera lille prinsen som fick vila idag. Kanske blir ett tredje världskrig eller så går det som på räls, det visar sig. Sedan ska jag hem igen och plugga heeeeela dagen! nice life.
 
 
 
 

onsdag

Har verkligen haft en sååån rolig dag på jobbet idag med Marina! Även fast det var rätt lugnt har dagen gått riktigt fort och det har verkligen varit så kul :) Det är så roligt att gå till jobbet när man trivs så bra och har grymma arbetskollegor. Hade min första öppning idag också och det gick galant måste jag säga, var sedan själv till 11 tills Marina kom. Gick och handlade lite mat inför kvällen när jag slutade och nu ska jag sätta ner trynet i boken och plugga ca 70 sidor inför imorgon, tjohooo. Det enda jag hinner med att göra är plugga, gå i skolan, jobba, äta, sova och stallet typ. Kanske hinna träffa någon av mina hjärtan om jag har tur men nu på senaste tiden har det varit svårt att hinna med allt jag vill hinna med. Några extra timmar till dygnet kanske vore rättvist?
 
 

Onsdag




Öppning på jobbet idag!

tisdag

 Nu är jag hemkommen från en liten stadsrunda. Vi käkade lite lunch på flanör och sedan tog vi en liten kik i affärerna runtomkring :) Fick med mig ett par jeans, en foundation (givetvis från bodyshop, den är helt grym!!!) och en jacka. Det var typ år och dar sedan jag var på stan och shoppade. Får ta en redig runda senare när det finns tid för det! Nu ska jag plugga en liten sväng innan det är dags för träning ikväll. Var bara en grupp idag tydligen så det ska bli kul att se vilka mina träningskompisar blir idag!
 
Får typ ångest av alla bekanta som är utomlands... VILL OCKSÅ!!
 

Tisdag


Dags för en lunch med min bästa maddis! Har även hunnit varit i skolan på en ganska förvirrande föreläsning faktiskt. Jösses, är så nervös inför den kommande tentan!

Måndag

Pluggstuga!


måndag

Nu har jag precis gjort mig klar för att traska iväg och jobba några timmar. Tog ett långt varmt bad och läste lite inför morgondagens föreläsning där vi även ska ha någon slags redovisning men det ska vi i basgruppen kolla igenom ikväll. En av böckerna är verkligen hur bra som helst och en av dom är helt fuckad. Den är så svårt att förstå där det är typ gammelsvenska och massvis med konstiga ord. Hua, får hoppas att tentan inte är utifrån den boken.. 
 
Tidigare idag var jag även ute i stallet och trimmade på caesar. Tycker faktiskt att vi har kommit in i ett härligt flow nu på senaste tiden. Det är alltid lite tungt att kliva upp på morgonen, klä på sig, ut i kylan och åka ut till stallet, byta om igen till ridkläder, ta in/ta ut i hagen, göra iordning caesar, ut igen och gå till ridhuset. Men när jag går från ridhuset nu senaste veckan har jag gått därifrån med ett leende på läpparna vilket faktiskt är tack vare emmie. Har fått så många bra övningar och knep som jag försöker använda mig av och allt blir bara bättre. Det var längesedan jag kände att det var riktigt kul att sitta och rida runt i ridhuset, men nu är jag motiverad och vi ska fanimig bli bättre än såhär. Tummen upp :)
 
 

Måndag

Fruktansvärt dålig uppdatering från min sida denna helg. Men som sagt, har klivit ur bubblan nu när det är veckodagar igen:) 

Helgen har bestått av fest och Ken ring i fredags, heeeelt galen kväll och fantastiskt sliten när jag vaknade morgonen därpå. I lördags var jag på dejt med Madde och vi åt god middag på allstar samtidigt som vi såg brynäsmatch :) igår var jag ute och galoppade med Caesar på ängen och sedan till en del av släkten för middag och mys bara. Älskade helg va bra du har varit!




Fredag

Idag är det fredag wihooo! Alltid samma känsla haha, lycka. Dagen började iallafall med en liten sovmorgon till 9 och strax därefter åkte jag ut till stallet och fick till ett hyfsat pass på Caesar. Stod lite småhinder framme så passade på att skutta lite. Är ju så sjukt drygt att plocka fram och plocka undan när man är ensam.. Gör det helst inte :) 

Har precis käkat lite lunch och nu ligger jag i badet och har det gött. Jag börjar jobbet kl 13 så jag kan gott och väl njuta ett tag till!



torsdag

Har haft fullt upp hela dagen känns det som och det märker man när man sätter sig ner... Var i skolan på föreläsning imorse, och sedan gick vi ner och käkade lunch på österns och därefter brummade jag vidare till tandläkaren. Det gick bra må jag säga och när jag var klar där åkte jag ut till stallet och tog in hästarna. Tillbaka till strömsbro styrde kosan sedan för mamma var nämligen barnvakt åt min kusins barn Astrid, 1 år. Haha, guuud vad jag saknar att jobba på dagis nu.. Så himla mysigt var det och hon är ju så himla söt! :) Åkte hem vid halv fem tiden eftersom tvättstugan var så gott som min heeela eftermiddagen och kväll. Så det är vad jag roar mig med.... Inte världens roligaste men man får ju faktiskt lite gjort. Medans jag väntat på tvätten så har jag röjt lite i garderoben och grejat, guldstjärna till moi! Har helt glömt bort att jag måste äta lite middag också så det är vad jag ska göra nu innan det är dags att hämta tvätten.
 
 

Torsdag


Tandistimeeee!

Torsdag

Uscha denna morgon har bestått av massvis med konstiga drömmar. Helt svettig när jag vaknar... Men nu är jag iallafall uppe och ska åka till skolan om en liten stund :) föreläsning står nämligen på schemat och vår basgrupp är så duktiga som gjort alla uppgifter!



onsdag

Ännu ett härligt trimmpass gjort och cessekorven kändes fin faktiskt. Dock slår det ändå inte måndagens pass men vi jobbar på ;) hihi. Fick lite sällskap av emmie i ridhuset och det är ju alltid trevligt att få prata av sig lite! Min kära saknade vän madde hörde av sig när jag var i stallet när jag gjorde iordning korven och gissa om jag blev glad. Jag tänkte faktiskt på henne tidigare imorse eftersom den lilla jäkeln ska iväg på utbytestermin i USA och åker om ett par dagar. Så vi pratade ett bra tag och vi bokade in en dejt på lördag, läääängtar!! Det var så himla längesedan vi träffades känns det som, typ i november. Nu när jag tänker efter är det itne så längesedan haha, men det känns som så, bästa maddis <3 
 
Fick även ett samtal om jobb idag, men eftersom jag både pluggar och jobbar på the bodyshop så hinner jag tyvärr inte med mera än så.. Jättesynd för jag blev verkligen superglad när dom ringde så jag får ta det som en komplimang istället :) Mycket bra start på denna dag. Nu ska jag ta och plugga litegrann och lägga mig i badet, så skriver jag lite mer senare kanske! 
 
 
såhääär glad känner jag mig just nu:):)
 

onsdag

Idag är en sådan dag då inget är planerat, så SJUKT skönt. Försökte ta en sovmorgon, men det gick sådär. Vaknade ändå i tid så blev ingen vidare sovmorgon för mig, men tanken var skön iallafall. Jag sitter och väntar på ett samtal från tandläkaren just nu, och sedan ska jag nog pallra mig ut till stallet och rida. 
 
Igår var det ju som sagt hoppträning och den gick väl sådär i början men sen på slutet när vi höjde upp lite kändes han jättefin! Det är så kul när man verkligen känner att både han och jag tycker det är roligt att komma igång igen och jag tror och hoppas att detta år kommer bli bra, tränings och tävlingsmässigt :) Jag ska fortsätta trimma på som jag gör nu med det som emmie hjälpt mig med, så tror jag nog att saker och ting faller på plats! 
 
Kanske vääärldens godaste frukt!!
 

tisdag

Som jag skrev tidigare var jag på föreläsning idag och den var riktigt intressant faktiskt. Det är typ första gången jag verkligen satt och lyssnade och hade fokus hela lektionen. Vi har rent ut sagt haft några kassa lärare under den första terminen och det har verkligen varit under all kritik. Jag förstår verkligen vad folk menar nu med "bra" lärare. Det kändes verkligen som att föreläsningen gick så fort, var nog villig att kunna sitta någon timme till och bara lyssna. Får hoppas att det fortsätter på samma spår resten av terminen, eller iallafall den här kursen :)
 
Gick på stan en sväng med jenny och rebecca efter skolan och fyndade en fin tröja på åhlens för halva reapriset. Så en hunka för en schyst tröja är ju aldrig fel! Ska strax sätta mig i bilen och åka ut till lilla cessan som står i stallet och väntar. Är ju hoppträning som vanligt idag eftersom det är tisdag!
 
Har gått och stört mig på en del den senaste tiden och som tar för mycket av min energi. Att jag ens tar åt mig är ju helt otroligt för det gynnar knappast mig. Något som jag blir fruktansvärt trött på är människor som lägger näsan i blöt och påstår saker och ting som dom inte vet ett skit om. Det gör mig riktigt jävla förbannad, speciellt när dessa patetiska människor inte ens vet vad de talar om och speciellt när det endast handlar om avundsjuka. Så fruktansvärt pinsamt och jag kan rent ut sagt spy på såna som er och jag förstår inte att att ni inte skäms. Gå och skaffa er ett liv eller låt käften vara stängd.
 
 
 

Tisdag



Tisdag

Jag och Rebecca satte oss i skolan i skaplig tid för att käka lite frukost innan vi skulle på föreläsningen. Och nu har vi lite rast här innan det är dags att sätta igång. Vår lärare verkar sjukt bra iallafall så detta ska bli roligt :)
 
 
 
 

Måndag

Lagade lite god mat nu på kvällen som jag ska ha som matlåda imorgon tänkte jag. Ska sitta kvar i skolan och plugga lite efter föreläsningen så då måste man ju ha lite mat med sig! Har läst på i böckerna inför morgondagens föreläsning och tror detta kommer bli både svårt och spännande :)

Har tagit skära lök till en ny nivå...,


måndag

Jag och rebecca gick ner på stan efter skolan och uträttade lite ärenden vi båda skulle på. Jag måste säga att jag har fått mycket gjort idag och det känns så skönt! Skola, ärenden på stan, betalat räkningar, varit i stallet och sedan varit på affören och handlat. Och allt detta innan klockan var 16 :) Nu i typ en timme har jag legat i badet, haha samma visa varje dag... Älskar att bada och skulle inte kunna klara mig utan badkaret!
 
Emmie hjälpte mig idag igen när jag red och JAG DÖÖÖR va fin han var. Jag minns inte ens senast han kändes såhär bra. Jag kan inte ens uttrycka mig angående hur glad jag är att hon tar sig tid och hjälper mig. Det är så kul att jag känner att det verkligen ger och speciellt efter sån kort tid :) 
 
 

Måndag

Måndagen är nu här och introduktionen till nya kursen har varit! Det verkar verkligen hur bra som helst och tror att denna kurs blir nyttig för mig. Vi har en ung lärare som verkar riktigt bra och strukturerad så jag hoppas detta blir bra. Vi har en salstenta den 20/2 och lite tal att hålla under det första momentet. Kan bli spännande ;)



Söndag

Vilken start på dagen det blev med galopp i snön. Är så arg på mig själv att jag lämnade telefonen på laddning istället för att ta med mig den... Hade fått så fina bilder idag! Det lärde jag mig tills nästa gång vill jag lova.. Ska se till att rida ut mer och galoppa lite för tror att min tottohäst behöver det faktiskt, speciellt för att få lite bjudning. Sen får dom ju grym kondition också förhoppningsvis :) när jag kom hem gick jag på bandet en liten stund och kollade lite vänner samtidigt! Nyduschad och klar är jag nu för att åka till mormor för en matbit och mys. Sedan ikväll ska jag Malin och freddson gå på bio :) 






söndag

herregud vilken härlig helg jag har haft. I fredags var jag ute och åt på bocken med elin och så kom även brittson förbi en sväng, gick hem i skaplig tid och soooov. Igår var jag som sagt i stallet på förmiddagen, och sedan på eftermiddagen åkte jag hem till brittson och lagade lite mat där med ett gäng tjejer och myste. Vi lagade lite kyckling med sweetchili, fetaoströra, sallad, bea och potatisklyftor med sourcream and onion. Huuur gott som helst var det och det var så mysigt att bara sitta och umgås och ha det gött. Sedan hade vi bokat banor på bowlingen så vi åkte dit och spelade en timme. Jag inledde KASST, men sedan slog jag 3 strike på raken och en spare, så jag klättrade mig upp till en stark andraplats! Fick in snitsen på slutet och det var så himla kul. Avslutade med skräckfilm hemma hos malin och det var väl kanske inte det smartaste vi kunde göra...
 
Har försökt att sova ut idag men det gick sådär minsann. Har varit igång några timmar nu och ska strax åka ut till stallet och köra lite galopp på en äng eftersom ridhuset är bokat fram till 14.30 och jag orkar verkligen inte vänta tills dess. Jag som hade gjort en plan till och med vad jag skulle göra idag så jag får helt enkelt försöka mig på det idag ändå, fast utomhus i snöööön.
 
 

Lördag



Lördag

  



lördag

Hejj hallååå lördag. Äntligen är du här :) Men som vanligt kommer du va över lika snabbt som du kom. Jag vaknade vid 9 och åkte ut till stallet strax därpå. Hade bestämt dejt med emmie så jag kunde få lite hjälp igen och det kan jag lova att det behövdes. Jag och caesar var inte bästisar idag helt enkelt. Emmie hoppade upp och red lite och jäklar så fin han blev. Det är så himla nyttigt att stå på marken och se hur det ska se ut när det är rätt/fel och fick en helt ny syn på hur jag ska försöka komma åt honom så han är där jag vill ha honom eller hur man ska säga. Det ser så enkelt ut när man står på marken men sedan när man sitter upp igen känner man sig som en nybörjare. Men om vi får nöta på såhär ett tag nu så tror jag och hoppas att det kanske kan släppa för båda oss :) Ska försöka tajma in så jag kan få lite hjälp imorgon också hihi. 
 
La mig i badet direkt när jag kom hem och blev kvar där ett tag. Dels för att dammsugning väntar och jag är allmänt otaggad på att städa. Men som sagt, det måste göras! Har slängt i mig lite lunch så nu har jag fått energri så jag borde överleva städningen åtminstone!
 
 

fredag

Seminariumet gick väl bra, tyst som en mus i vanlig ordning men överlevde gjorde jag minsann. SJUKT SKÖNT! Nu kan jag iallafall njuta en dag innan jag måste börja sätta trynet i böckerna igen, men som sagt nu ska jag njuta till 100 %. Var ut i stallet direkt efter skolan och trimmade lite på caesar som var heeeelt galen. Drog bocksprång och ja jag vet inte vad han höll på med. Han som nästan aldrig gör något sånt för det är han nog lite för lat för ;) moahah, nää då men han kändes riktigt bra idag. Så kul att faktiskt sitta och trimma en sådan dag när allt bara klaffar, men som sagt finns det lite kvar att jobba på!
 
saknar mina bruna ben, denna utsikt och friheten <3 bästa resan.
 

fredag

FINALLY FRIDAY! Så skönt att det är helg nu och det har faktiskt varit en hektisk vecka med massvis med plugg. Men har även hunnit hänga med några av mina nära och kära så det är göttit :) hihi. Sitter i skolan just nu och försöker fixa lite inför dagens seminarium. Sen är den första terminen done! Känns rätt sjukt och jag hoppas att jag inte behöver göra om någon av de senaste uppgifterna som vi lämnat in. Fick reda på en tenta häromdagen också som jag fick C på. Sjukt nöjd är jag och nästan lite stolt :)
 
 

torsdag

 
 
Nu är jag lite halvt människa igen, bara för några timmar. Har precis skickat in hemtentan och det känns så skönt även om jag nog förmodligen inte skrev mitt bästa. Ville bara ha det ur världen och vet inte alls om det var så min lilla fröken ville ha det. Men förhoppningsvis klarar jag den i alla fall vilket gör att första terminen på skolan är avslutad :) Så jäkla skönt. Dock börjar den nya kursen som verkar va en fet jäkel på måndag redan så det blir bara lite vila denna helg för att orka med det kommande plugget. Ska verkligen försöka läsa inför varje lektion och seminarium och va det nu kommer att vara.
 
Men som sagt har det varit en skön dag ändå även fast den varit fullspäckad. Var ju som sagt ute i stallet på förmiddagen och galopperade i snön med cessan. Så himla mysigt! Dock va det rätt kallt men vi höll ut ändå :) och han kändes så himla fin också på träningen i tisdags. Måste bara se till att få lite hjälp av emmie snart igen och hålla igång det så alla pusselbitar faller på plats inför det kommande året :) Så glad att jag får den hjälp jag får och av någon som vet hur lilla mongot kan va.
 
Jobbade i 3,5 timme och sedan var det framför datorn igen och skriva klart. Nu blir det till att kika hur morgondagens seminarium kommer att se ut, därefter är det nog bums i säng..
 
 
Byter gärna min vardag mot detta, typ alla dagar i veckan.

Torsdag

Caesar klar på förmiddagen, lite plugg och nu ska jag gå till jobbet och Jobba några timmar ! :)



Tisdag

Igår var det lite myskväll faktiskt. Brittson kom förbi och vi hade det lovely som alltid <3 Idag är jag typ helt död, har sovit kasst inatt och jag blev så irriterad tillslut att jag blev pigg. Ganska osmart men så blev det. Sitter i skolan all by myself just nu och ska försöka skriva lite på uppgiften som ska in på torsdag. Har även köpt böckerna idag inför nästa kurs, så nu ekar det lite i plånkan. Känns så himla skönt att ha en någon som jag kan köpa böcker av, och hon är alltid så trevlig. :) 

Nu ska jag dyka ner i uppgiften igen, adiooos!



måndag

Fick inte speciellt mycket gjort i skolan men skrev ett par meningar iallafall. Därefter åkte jag ut till stallet och red på en väldans pigg caesar. Han är lite crazy nu, antagligen för att det är lite kallare och för att han är nyfriserad. Haha, han har ett öra som inte är klippt som emmie ska fixa imorgon innan träningen. Tänkte på det idag att det faktiskt såg lite roligt ut när han är så fint klippt förutom ett öra liksom. Han blir så mörk och fin också när han är klippt, annars är han ju som en typisk brun häst. 
 
 

Måndag








måndag

Då var det måndag igen och jag är tröttare än vanligt. Men jag är i skolan och ska försöka komma igång med lite plugg nu, hejja mig. 
 
Dags för tenta snart också, känner lite samhörighet med denna kille.

Lördag


Mat på berggrenska!

lördag

Ojoj, vilken lördag det har varit än så länge... Bilen som vägrade starta imorse fick lite hjälp av mammas bil och så åkte jag ut till stallet och red. Var lite folk där som skulle hoppa så då hängde jag på och gjorde det också. Han blev ju klippt igår och det kändes idag kan man ju säga. Så jäkla pigg, för annars brukar ju han vara rätt slö när man rider i ridhuset. Hur pigg som helst iallafall, men han kändes fin och likså på hinder :)
 
Därefter åkte jag till travet där mamma och en vän till henne fick hjälpa mig att byta batteri i bilen, och innan vi förstod hur man fick upp batteriet rann ju tiden iväg lite. Men nu är jag nybadad och sminkad och ska strax traska ner på stan för att äta lite med mamma och malin! :) Pjuuuh.
 
 
 

Lördag

Ja denna lördag började ju så bra. Börjar bli jävligt trött på lilla ulzen som väljer själv när den inte ska åka iväg eller åka iväg alls. Helt stenDÖD var hen nu alltså. Skulle helst av allt vilja köra ner den i gavleån, men nej juste den STARTAR ju inte

Denna gång åkte den istället för att inte åka. Den rullade ner där all by hen self, till och med när handbromsen var i.


fredag

Vi hade en jättemysig kväll igår på heartbreak och jag käkade något som jag aldrig ätit förr, pulled pork. Det var riktigt gott faktiskt så det var ju kul att prova något nytt. Sedan blev det lite vin och drinkar och vips så var allt lite roligare. Det var knappt nå folk ute igår men vi hade det jätteskoj iallafall! Slirade hem för sent och vaknade upp halvt bakis. HATAR känslan när man vaknar dagen efter sådär och bara vill ha dagen överstökad...
 
Vi tog en lunch på stan iallafall och sedan åkte jag ut till stallet och red på caesar i ridhuset och sedan kom även emmie och klippte honom. Han blev så himla fin! Ser till och med ut som en tävlingshäst nu :) Vi klippte hans huvud också och det gick väl bra, eller helt okej för han var bra dryg också. Vi var i stallet ett par timmar och det var så himla mysigt att bara va där och prata och grejja. Skjutsade hem emmie och jag åkte hem och tog ett bad innan jag åkte och handlade. Nu har jag bara försökt läst lite och kikat på film! En perfekt fredag för min del när jag är såhär död....
 
Jag och kusin på bröllop i somras!
 

torsdag

torsdag

Idag har jag hunnit med både skola och häst och nu avnjuter jag ett varmt bad och klockan är inte ens halv 4. Helt okej måste jag säga :) Vi har ett examinationsarbete kvar i den här kursen och sedan är det över och en ny kurs väntar bakom hörnet. Vi ska börja med retorik om någon vecka och det känns sådär faktiskt. Verkar vara sjukt jäkla svårt och krävande så vi får väl se hur vi ska klara oss igenom det! Antar att det är såhär det kommer kännas i mer än två år framöver... Men vi ska kriga på! :)
 
Cessan kändes väldigt fin idag med tanke på att han fick vila igår. Det hanns inte riktigt med eftersom plugget faktsikt fick gå i första hand och jag tror det kan göra honom gott ändå efter två dagars hårdkörning. Det känns så himla skönt att vi kommit igång och hoppat lite igen och att tävlingarna snart sätter igång. Har planerat att vi ska starta 140 i början på året inomhus, så utgår vi därifrån. Tycker att det är lite kul att ha planer och kortsiktiga mål. Jag tycker faktiskt inte att det känns helt omöjligt  att ta oss igenom det eftersom han går klockrent nu och avslutade ju faktiskt året med två vinster i 130 :) min lilla bebis <3 Dock kommer jag bli så nervös att jag typ kommer avlida....
 
 
 
 

torsdag

Gårdagens seminarium överlevde jag med nöd och näppe om man säger så. Fy och blä vilken ångest jag hade innan vi började men sedan tycker jag att det rullade på bra! Sedan hade jag världens myskväll som jag uppskattade till 1000. Tänk vad så lite kan göra så mycket :) Avslutade såklart med paradise och som jag längtar till på måndag nu, haha.. Orkar inte att jag är så fast i ett sådant töntigt program.
 
Sitter i skolan just nu och förmodligen tycker alla att jag är jätteduktig som sitter och antecknar här på datorn så fingrarna glöder, men icke sa nicke här sitter jag och bloggar istället moahah. Vi har föreläsning typ hela dagen, så vi får se hur länge jag blir kvar. Ska åka till stallet efter skolan och sedan ska jag träffa flickorna och äta och mysa lite på helt enkelt :) Ska bli så trevligt för det var ett tag sedan jag träffade allihopa samtidigt. 
 
Nu ska jag fortsätta försöka ta in lite fakta här så jag kanske blir något om 2,5 år....
 
 

Onsdag



onsdag

Idag var det verkligen inte någon rise and shine-upplevelse när jag vaknade. Trött och jävlig, plugg inför dagens seminarium, och min tanke var att rida innan dess så det blev ju inte av såklart när plugget kom ivägen.Blää, hela dagen är förstörd känner jag. Gillar att ha välplanerade dagar, men det här vart helt och hållet tvärtom.
 
Jag har hunnit med ett litet ärende nu på förmiddagen också, en liten pluggpaus kan man säga. Hämtade en kalender som vi har beställt till mormor som vi brukar göra inför det kommande året. Superfin blev den så hon ska nog bli nöjd! 
 
Nu ska jag fortsätt med det roliga plugget här så får vi väl se om jag överlever seminariumet eller om jag blir grillad levande. Adios amigos
 
malaysia, 2012
 

Tisdag

Snacka om stressrelaterad dag... Har verkligen tagit mig flera timmar att bli klar med min uppgift. På en fråga skulle Vi endast skriva 400 ord och sedan när jag kollade hur mycket jag skrivit var jag uppe i 600 och inte ens klar. Jisses, men nu är det nedkortat och inskickat. Så skönt att få detta ur världen för det har blivit en och en annan tår! Det firar vi med lite hoppning på Caesars rygg nu :)



Måndag

Hahahaha alltså med detta säger jag godnatt....



Måndag


Typ världens godaste räksallad!

Måndag

Idag har det varit pluggdag på hööög nivå. Vi ska besvara två frågor som är luddiga som vanligt, och sedan utgå från massa teorier och bla bla.... Riktigt drygt är det men jag är iallafall nästan klar med första frågan, sedan återstår det en till men tror den är rätt okej att göra. Så jag ska sitta hela kvällen med detta tills paradise börjar, gissa om jag har längtat lite..... Haha det är nästan pinsamt att man är så fast i en dokusåpaserie. 
 
Jag älskar iallafall mina nya dator även om den är lite krånglig nu i början. Men jag tror att vi kommer bli riktigt bra kompisar i slutändan och jag har redan börjat förstå mig på den litegrann faktiskt. Så vi har umgåtts hela dagen och fått en hel del gjort! Efter plugget var det raka spåret hem och byta om och dags för ett träningspass för lotta med caesar. Idag och imorgon är det en kurs och sedan sätter träningarna igång som vanligt nästa vecka. Ska bli skönt att få komma igång igen och få lite rutiner. Tror inte att caesar har tappat så mycket nu under vintern, men det känns som att jag har gjort det faktiskt. Han gick iallafall super idag och vi red mycket bommar och småhinder, det som kan vara lite problematiskt för oss annars. Jag tror att det är mycket som har/kommer släppa nu när jag fått sån bra hjälp av emmie, för han känns faktiskt lite mer harmonisk nu än vad han gjorde förr. Kul när man äntligen känner lite skillnad och att det går framåt och inte rakt bakåt!
 
 

söndag

Nu tittar jag in här med lite pluggångest som vanligt när det har med skolan att göra. Ska bli så jädra skönt med sommarlov. För detta lov har inte varit helt plugglöst kan jag säga. Tycker att det är sjukt dåligt eftersom man inte får fullt ut med pengar som man brukar eftersom det är ''lov'' och att man inte går i skolan 100 %. Trodde loven var till för att få samla lite krafter men det är snarare tvärtom, en klump i magen och pluggångest som tynger axlarna lite extra. Men SOM jag längtar till sommarlovet nu....
 
Nu på eftermiddagen har jag och freddan varit på restaurang testebo och käkat lite mat. Så jääädra gott var det. Tog en plankstek och det kan ju ha varit den godaste jag ätit någonsin faktiskt. Dit måste jag gå fler gånger :) Idag var det även ett år sedan jag och freddan träffades första gången och även prick ett år sedan vi hade avskedsfest för brittson som skulle till USA. Helt galet vad tiden går? Den dagen var verkligen både upp och ner... Men det sägs ju att det inte finns något ont som inte har något gott med sig:)
 
 
 

Söndag

Jag startade dagen med lite klättring med Caesar. Väldigt skönt faktiskt med lite frisk luft:) har varit i ridhuset så många dagar denna vinter så det var skönt att komma ut och se lite annat! 





Lärdag




Gårdagens!

torsdag

Hoooola! 
Nu har jag varit sådär dålig igen på att blogga, MEN har faktiskt varit bortrest så har inte haft så mycket tid över för att skriva. Dessutom har jag varit så bakis att jag knappt orkat hålla ögonen öppna vissa dagar, men det har det varit sååå värt. Vi har verkligen haft så underbart roligt hela tiden och träffat nya människor, festat, ätit gott, skrattat och jaaa, listan kan göras lång. Skriver från min nya dator nu så tror jag lägger in lite bilder från mobilen om en liten stund :) Kul att ni hänger med här även fast jag är sämst på att uppdatera..
 
 

.

RSS 2.0