*



Hold tight
Don't let go
Don't you let me go


And I never was smart with love
I let the bad ones in and the good ones go

Burning

Alltså olle, jag döööööööööööör. är helt inlove, hade man haft en liten chans på han hade man ju varit världens lyckligaste människa ever. Man kan ju alltid få drömma.. Får ju ändå aldrig som jag vill. Fast tycker han Geir också är skön, att han trotsar allt skitsnack och är 47 bast och är med i idol. Sjunger som en gud gör han också typ, grym ikväll!! Hoppas att han kommer långt för han är så cool, gääälet.


You got me

Klev upp i skaplig tid imorse eftersom corsa skulle klippas. hon blev så fin så :) Sedan var det bara att hoppa in i duschen och göra sig iordning. Åkte med mamma in mot stan och tog sedan bussen därifrån till hagaström där jag skulle bli upphämtad av emelie! Sämst som jag är på att åka buss så hoppade jag av fel, som jag alltid lyckas göra när jag åker nya turer. Turisten... När vi fann varandra så brummade vi till köpis för att uträtta mina ärenden. Gick väldans bra faktikst, så nu är det bara att hoppas!! :) wiiiie, happy me. Kan inte glömma att vi åt också, hahaha otippat... börjar bli lite utav en vana, en bra sådan ;) När vi gjort förvånansvärt bra ifrån oss så åkte vi därifrån. För min del blev det hem och rida lite och trimma på banan, gick muy bien faktiskt :) hihi.

Ska ta en snabb dusch nu och äta, sen ska vi åka med lite grejor till strömsbro! Ville leka lite med josy ikväll, men eftersom hon lämnat staden för en kväll så får det bli andra planer. På tal om att lämna staden, det ska jag göra imorgon! Det blir en uppsala-visit med shopping och lite annat mys. Behöver hitta något att ha på mig till lördag, och även uppdatera min garderob lite. Min nya garderooooob..

Nu är min mat klar, så lär rappa på lite så att vi får något gjort innan midnatt! hörs ikväll babys.


I'm mad as hell, can't bring myself

yogan gick suuuuperbra idag! Börjar bli riktigt smidiga nu vi, det ger resultat ;) Man vet aldrig vad vi kommer vara kapabla till efter denhär kursen.. Man känner sig så konstig efter, någon som är annorlunda. Går inte att beskriva riktigt men så är känslan iallafall! När vi hade avslappning på slutet så kom det miljoner tankar i huvudet, blev nästan lite jobbigt med allt på en gång.  När vi var klara så åkte ner på stan och åt middag eftersom jag inte hann det innan, så vi satte och på coffeehouse. Åt en skitgod sallad, tänkte att jag sklle vara lite nyttig iallafall hihi. Ligger i soffan nu och kollar på Välkommen åter, hahaha dom är ju sjuk dom också.. Programmen nu för tiden börjar gå överstyr känner jag.

Nu är det kungarna från tylösand, ännu värre..... hahahah sjukaste!


Forgive, sounds good
Forget, I'm not sure I could
They say time heals everything
But I'm still waiting

If I ain't got you

Vilken tankefylld dag det har varit. Klev upp tidigt för jag skulle på ett ärende, men den blev tydligen inställd. Så då tänkte jag åka till sandra, men det var ju kanske tur att jag inte gjorde det eftersom hon blev rånad idag den stackarn! Sjuka människor det finns. Blev kvar ändå för det finns mycket att stå i här just nu, så jag började städa ihop lite på rummet och packade ner lite smått. Hittade massa gamla bilder och andra saker som bara får en att längta tillbaka.. Allt var då så mycket enklare när man var mindre, det kan ingen förneka. Tog mig ut i stallet och duschade L eftersom han ska rakas ikväll så han måste vara ren så inte klippmaskinen kraschar! Sedan blev det en mysig skrittur i skogen med Corsa. Började fundera över allt mellan himmel och gjord och kom fram till att jag iallafall inte blir kvar i Gävle så länge till. Vill bara åka iväg ett halvår eller så, eller flytta. Det är så många i min närhet som flyttat nu iår, och snart kommer emelie också lämna mig här i denna döda stad. buuu :( Vill ocksåååå åka dit.. Frågan är bara hur, var och när det blir av för min del.
Vill inte lämna min sessa heller vilket gör det hela lite mer komplicerat. Så isåfall får hon följa med mig.
Men det är dags att ta tag i det iallafall.

Tänkte ta en dusch strax och fixa till mig lite. Idag är det onsdag, vilket resulterar i yoga! Wohooo, är så skönt att jag inte har någon träningsvärk idag. Så övningarna borde inte bli fullt så plågsamma som dom varit dom två senaste gångerna. Efter det tänkte jag och ella gå och äta mat någonstans och mysa lite :)
be back later.


"One day, he is going to wake up and realize how much he cares about her and when that day comes...She'll be waking up next to the guy who already knew"

He's married to the game

Idag har det varit lite av en feel good-dag, iallafall lite. Träningen imorse gick bra, sedan var det dags att skaffa sig ytterligare lite vuxenpoäng vilket innebar att jag skulle gå till banken helt ensam. Löste in min lilla check och blev lite glad för stunden, gick därefter till solarieöarna. Det negativa med dessa tider är att man går runt och ser ut som ett lik.. Annars älskar jag hösten för den är sjukt mysig! Myshalsdukar, mössa och höstkläder på! Sällskapet som saknas bara, annars skulle allt vara på sin plats. Gick en liten promenad, och vips så satt det en fågel framför mina fötter som inte rörde sig. Fick typ panik eftersom att jag är världens djurvän, tog en pinne och petade lite på den men den pep bara och tittade på mig.. Byggde en bår av pinnar och lyfte bort den från vägen, men då flög den en liten bit iallafall, så jag hoppas inte att den var döende. Så himla söt var den, tror den hade skadat foten för den kunde inte gå på ett av dom :( Det åkte en bil förbi mig precis när jag såg den så kan varit den som kört över fossingen på den lilla söta pippin.. Men jag hoppas att den klarade sig iallafall, usch får sån klump i magen av sånt där. Är alldeles för känslig!

Sen på eftermiddagen har jag packat, minst 20 stycken kvar skulle jag tippa på.... Sedan mötte vi upp dom snälla pojkarna som skulle hjälpa till, därefter bar det av till K-rauta. Hem och ta ett bad, för att invänta kvällens sällskap. Haft lite idol-mys och nu lite OC-avsnitt.
Det var väl i princip min dag hittills. Helt allright



I can feel you slipping through my fingers.
I don't even know the reason why
Every day it's a losing battle
Just to smile and hold my head up high
Could it be that we belong together
Baby won't you give me one more try
One more try
Looking back over my shoulder
I can see that look in your eye
I never dreamed it could be over
I never wanted to say goodbye

I know the consequences of the choice you're making


Gråt aldrig över något som en gång fått dig att le

Som pricken över i:et var lördagen en jävla skitdag för er som inte redan visste det, fyfan vill aldrig mer uppleva något liknande. Hade den känslan hela dagen och visst hade jag rätt. Var kanske lika bra, vad vet jag. nooothin! Som tur var fanns det några ljusa höjdpunkter under kvällen iallafall och det kan jag tacka dom personerna för. Gråt aldrig över något som en gång fått dig att le är ju lätt att tänka, men inte lika lätt att hålla. Börjar komma tillbaka till där jag stod innan som tur är, behöver lite vind i seglen bara. Allt på en gång är iallafall ingen bra kombo märkte jag. Men börjar se klarare nu vilket också får en att inse saker och ting, vad som är bäst.
The giving up is the hardest part. Behövde bara höra dom där orden.

packningen gick däremot inge bra alls, blev lite mys i soffan istället med luren i örat. packningen får vänta till imorgon helt enkelt. skulle kunna ge personen som hjälper mig 1 mille om jag hade det, alldeles för mycket grejor! Ska försöka slänga lite också så att det inte följer med massa onödigt :)

Gick och mötte S vid halv 8 tiden och kom hem för en liten stund sen, myyys. Har hunnit missa alldeles för många idol-avsnitt så ska försöka komma ikapp och kolla lite snart när jag lagt mig i sängen. Blir tidig uppstigning imorgon för träning med bästa. Den andra träningen ska också göras imorgon var det tänkt! får se om jag och emilia hinner med vårat ärende också som hon ska hjälpa mig med, hoppas på det! På kvällen väntar movienight. hihi

och min finaste kille var bäst igår, helt obeskrivlig!!




''someday, someone will walk into your life and make you realize
why it never worked out with anyone else''

Radion spelar aldrig våran sång


tack girls för idag, välbehövligt ♥


Hade så sjukt svårt att sova inatt, vad är det för fel....... så var lite tungt att kliva upp imorse men det gick bra när jag väl kommit upp. Mötte upp emelie på stan imorse, iallafall hyfsat tidigt. Skulle hjälpa henne lite och vara smakråd när hon skulle hitta present till sin pojkvän, gulllll! tror han kommer bli rå nöjd!! ;) lunchade lite och myste som vanligt och gjorde upp lite planer inför torsdag och fredag, wiiie. kommer bli greati. Hon skulle åka och jobba och jag gick till sandra och var där en bra stund. Som tur är vet man var man har vissa personer

Nu ska jag ta tag i packningen, eftersom nu börjar det närma sig på riktigt.
Ikväll ska jag och sandra ta en tur tillsammans, sen får jag se om jag åker iväg.

When all is said and done

'' Då är det inte så mycket att bry sig om"
Det är vad man behöver höra ibland. The truth hurts and lies worse.

Shame


Well there's three version of this story, mine, and yours and then the truth.

Löööördag

Mår förvånansvärt bra idag, hur jag nu kan göra det. Hängde ju hos mallan typ halva dagen först och dog typ, sedan åkte jag och mamma till vårt place och checkade in det lite och sådär. Hem och hoppa in i duschen och fräscha till sig. Åkte till mormor vid halv sex tiden eftersom hon skulle bjuda oss på middag :) sötis. Godaste jag ätit på länge, helt galet bra på att laga mat. Dock har jag inte fått dom skillsen, kanske kommer dom fram senar i livet. Gick hem till malin igen och hämtade lite saker, josse hämtade mig så åkte vi hem till josys place för vi skulle ha lite förfest hihi. Sandra och Sara kom och myste också och därefter avslutades kvällen på goya!
Gryyyym kväll!!! :)

Eftersom en dum person vägrade skjutsa hem oss så tog vi bussen till slut iallafall efter vårat subway besök. Är så farligt att åka buss mitt i natten för jag somnar alltid, och det här var ju inget undantag så fick lite extra sömn..
Vaknade mitt i natten igen av ett litet besök också, men det var ju inte helt fel det heller :) tihih.
nu ska jag ta en dusch, sedan ska jag möta upp emelie på stan. Kan ju hoppas att det blir lunch, och känner jag oss rätt så slutar det med lite mat i magen ;; gottigotti.


och snart åker jag till mexicoooo och hälsar på älskade kusse!! ♥

what a night

igår var det en låååång dag på både gott och ont. Det började med att jag klev upp tidigt och red två hästar. Malla kan skatta sig lycklig som har en sån underbar och snäll syster som mig. Därefter fick jag vänta på henne på stan eftersom vi skulle äta lunch och fixa lite saker. Gick istället till Sandra och hälsade på henne för jag ville ju inte gå runt och vänta 100 år helt ensam. Men till slut kom malin (som antagligen var en snigel i sitt förra liv) så fick jag min efterlängtade lunch. det kändes helt seriöst som att jag hade svält mig själv i tre dagar för jag var så stört hungrig. Mat är den bästa uppfinningen ever. Sedan blev det lite övningsköra, hem och fixa till sig lite och därefter bar det av till läkerol med massa tjejer! Väldigt trevligt var det :) Var inte så pepp på utgång under dagen, men kände att jag inte var helt omöjlig till det så jag var inte så svårövertalad. Samlade ihop oss återigen hos malin och hade lite förmama. Sedan fanns det ju bara ett alternativ och det var ju slick, så vi tog oss dit och shakade lite. Det var en bra dag hela dagen, tråkigt bara att kvällen slutade som den gjorde.

Men fick lite trevligt sällskap iallafall på morgonkvisten sisådär vid 4 tiden, så kvällen slutade inte helt fyskam.
nu kommer mamma och hämtar mig så lär packa iordning mina grejs, pusssss

Poison my sight while you kiss me goodnight

Yoga-passet gick bra tycker jag, över förväntan till och med faktiskt. Kom nog åt varenda liten stackars muskel i kroppen idag tror jag. Blir bara jobbigare och jobbigare för varje gång så det blir nog roligt det här. Men det är faktiskt jobbigare än vad man tror, är ju död typ efter ett pass. Idag fick jag dock inte till andingen speciellt bra, måste nog öva lite på det. Men vi hörde att det var någon annan som fick till det väldigt bra hehehe.. Lite småcreepy faktiskt.

Sedan tog vi bilen ner på stan och gick till coffeehouse och fikade lite och myste :) Därefter skulle vi till donken och handla lite gotti, men så funkade inte mitt kort. Så då gick jag ut och skulle ta ut pengar istället för tänkte att det kanske var fel på deras kortgrej. Så när jag slagit in koden så står det att kortet är taget och vägrade komma ur automaten. Jaha????? tänkte jag, kul liksom då gick det ju inte att handla så där stod jag, utan kort. Visste att jag slagit in rätt kod, helt stensäker för den har jag skrivit upp. Så när jag kommer hem visar det sig att jag tagit fel kort, men rätt kod iallafall...... (Så jag hade ju rätt med koden iallafall) Är sånt som bara jag lyckas med, kul!! Tredje gången nu, heja. Så imorgon tänker jag ta med mig malla och gå till banken och be om ännu ett nytt.

För stunden ligger jag halvt däckad i soffan nu med fruktsallad och kollar kungarna av tylösand, hahahaha så jävla störda... Aldrig sett någon som är så less som dom är just nu, tycker nästan synd om dom allihopa.



''Ge dig inte in i något du inte kan ta dig ur.''
  -sanna ord

I just need you now

Hade en skitläskig dröm inatt, att jag var med i skräckfilmen the blairwitch projekt som utspelade sig vid josses hus. hahahaha, fy var så sjukt rädd! tur att det bara var en dröm..

Gillar inte längre att vara helt arbetslös heller.. Eller jo ibland, men inte jämt. Tiden går alltför sakta när man inte har något att göra, så nu blir det ändring. Ska ut på jobbjakt någon dag hade jag tänkt, så jag och emelie har planerat att planera lite på lördag. Men det finns inget bättre än att bara vara ledig vissa dagar heller och göra exakt vad man vill, så det uppstår lite dubbelmoral när det gäller arbetslivet för min del. För det skulle ju vara kul att ha ett jobb som man trivs med också. Som tur var så har jag haft något att göra varje dag hittills i mitt arbetslösa liv, och jag väntar bara på den där dagen då det absolut inte finns något att göra. Den dagen kommer vara ångestfylld känner jag på mig, så tänker inte låta det hända. Not good..

Strax kommer Ronja hit så ska jag hjälpa henne att hoppa lite inför tävlingen som var på söndag tror jag och genrepa lite. Sedan ikväll är det yoga med elsa, hur nu det ska gå med denna smärta i kroppen.. Jag som lovade mig själv att inte utsätta mig för ett yogapass när jag har träningsvärk, ser ju hur det gick med det. Får väl hoppas att jag överlever iallafall, för efter passet tänkte vi gå ner på stan och fika lite :) myyyys.



I guess I'd rather hurt than feel nothing at all

Hihi hittade en söt sak, så läs och lär för det stämmer i minsta detalj


saker killar måste veta om tjejer!

1. Säg aldrig nej när hon vill pussa dig framför dina kompisar. Om dom skrattar är det för att dom är avundsjuka.

2. Var inte rädd att röra henne om du vill det. Om hon är tillsammans med dig är det för att hon vill vara med dig.

3. Var aldrig otrogen. Det kanske verkar som att "ingen får reda på det"
men tjejer berättar allt för varandra om allt. Hon kommer få reda på
allt tillslut, och då ligger du risigt till.

4. Missa aldrig ett tillfälle att berätta för henne hur vacker hon är.

5. Om hon slår dig hårt, så förtjänar du det.

6. Om du inte har sex med henne, säg inte till dina kompisar att du har det.

7. Du kan va lite snuskig med henne privat, det är sant. Det flesta tjejerna tar faktiskt
inte illa upp.

8. Se alltid till så att hon kommer hem säkert så ofta du kan. Om du
släpper av henne någonstans, följ med henne ända till dörren. Om du
inte släpper av henne, ring henne och se till att hon kommit hem
säkert.

9. Om en kille får henne att känna sig obehaglig, är det din plikt att slå ner honom, eller åtminstone snacka med tönten.

10. Om du står med henne och pratar med någon av dina tjejkompisar, tryck
henne närmare mot dig så hon känner att det är hon som är i centrum.

11. Följ med på en tjejfilm lite då och då. Hon bryr sig inte om du tycker
om den eller inte, det betyder bara mycket att du följde med.

12. Lyssna alltid på vad hon har att säga. Det betyder mer än du tror.

13. Bli inte tokig när hon PMS:ar. Det är inte äckligt och det får henne att känna sig jätteledsen, så var förstående.

14. Om ni har blivit ett officiellt par och du ska presentera henne för
dina kompisar, är det jävligt bäst för dig att du presenterar henne som
din flickvän.

15. Stressa inte upp dig över vart ni ska gå, om ni ska på dejt. Hon vill egentligen bara vara med dig.

16. Om hon säger att hon har ont någonstans, massera försiktigt utan att hon säger till dig.

17. Om du inte älskar henne, så var inte tillsammans med henne, vänta inte
med det och låt henne inte upptäcka det. Det kommer bara göra mer ont
om du drar ut på det.


18. Tjejer är ömtåliga. Även om ni skojbråkar/brottas var väldigt försiktig.

19. Memorera hennes födelsedag för guds skull! - Ditt liv kan bli förstört

20. När ni har varit tillsammans ett tag, tänk på att hon verkligen litar
på dig. När du har en flickvän som verkligen litar på dig, har du ett
mycket större ansvar, privilegium och kontroll än du tror. Det flesta
killar skulle mörda för att få sån kontroll och det kan förstöras på en
nanosekund

Oh you had it but oh no you lost it. Looking back you shouldn't have fought it

Träningen idag gick väl sådär, men fick ett bra avslut när vi hoppade bana iallafall :) Så det kändes bra!

You only see what your eyes want to see

Igår var en sån där jobbig dag där inte mycket stämde som bara var allmänt jobbig, kunde inte sova heller så det var skiiiiit. jag som brukar kunna sova som en björn hur lätt som helt och var som helst. Är jobbigt när man gör allt för att inte försöka bry sig och för att slippa den där känslan som vägrar släppa. Men ändå lyckas man..

haha, faaaan. Jag ska inte sticka under stolen med att jag har sjukaste träningsvärken ever. Men det var ju ett bra tecken på att man tog i lite igår iallafall ;) Skulle ju gymmat imorse men jag ringde och lämnade walk over, kunde knappt ta mig upp ur sängen. Smärtan var olidlig nästan.. fick iallafall svar på att stretching inte alltid gör sitt rätta jobb. Så malin och lovisa fick klara sig själva idag på gymmet, duktiga sådär dom. Men om jag känner rätt så kommer jag fortfarande ha träningsvärk imorgon när vi har yoga, vilket inte är ett gott tecken. Känner på mig att jag kommer plågas styggt imorgon i en och en halv timme. Roligt.

Idag fick jag lite sovmorgon iallafall och klev upp vid 10 istället, vääldigt skönt. Tog en lång dusch och åkte till frisören och fixade och trixade lite. Nöjd blev jag iallafall, alltid skönt med en liten uppfräschning. Skulle vilja färga håret mörkt med lite röd nyans, men vetefan om jag vågar alltså. Har varit så nära att göra det två gånger, men har då fegat ur i sista sekund. Men man måste ju våga pröva någon gång. Det får bli senare i höst när jag tagit modet tillfånga. När vi var klara så tog jag en snabbis på stan, hann inte riktigt med vad jag ville så jag får ta det imorgon istället. Behöver lite tröstshopping så man får bli glad för en liten stund. Behöver något nytt till i helgen samt massa nytt i höstgarderoben.

Ikväll är det Lotta-träning med corsa klockan sju! eftersom sista utetävlingen har varit så är det dags att flytta in helt och hållet. Är svårt att gå från att ha tränat och tävlat utomhus till att gå inomhus, allt blir så annorlunda och det blir så trångt. Det tar väl lite tid, så det är bara att vänja sig :)

.


:(

Det är lätt att tänka bakåt när förvirrningen tar fart


Kan ju säga att jag är tillbaka från de döda för en liten stund. Boxningspasset var så sjukt jäääääävla jobbigt, crazy. Men det var så skönt att få slå och få ut allt på en och samma gång faktiskt. Men frågan är ju om jag är avskräckt från boxningspassen eller om man ska ta sig an det igen någon gång. Jag var så trött att jag hade spykänsla och orkade knappt gå ut till bilen, medan josy knappt orkade gasa och köra bil. hahaha, går bra nu kompis.. Trodde att vi hade hyfsad kondis men där fick vi ju svar på det iallafall.

Nu har man gjort sig förtjänt av en kvällsmacka, frukt och lite oboy iallafall, sedan tänker jag slå på en film och ha hög mysfaktor i mitt rum. myyys! Får se om man får sällskap lite senare på kvällskvisten, annars blir det helt on my own ikväll. Får hoppas på det bästa :)

Imorgon är det gym klockan 9 med mina två gymkompisar malin och lovisa. Vi är en riktigt bra trio när det gäller att pumpa muskler måste jag säga, inte illa. Därefter ska jag klippa mig runt 12 snåret tror jag det var, och skulle även behöva ta en runda på stan och inhandla lite viktiga grejer. Ska även hinna kolla ny mobil, så det kan bli ett inköp imorgon hihi. späääännande asså. Min nya säng kommer också imorgon, wihoooo. love it

I want to break free from your lies, you are so self-satisfied I don't need you.





Lovekiller


Dagen började väldigt bra med gym på korpen. Kan ni tänka er, kan knappt tro det själv.. Så det var tidig uppstigning på schemat, runt 8 snåret! Flög upp ur sängen för jag trodde att jag försovit mig men klockan var då endast halv 8 så det var lunch. Åt lite frulle i lugn och ro och åkte till malins place. Jag, malla och lovisa har hittat snitsen tror jag när det gäller träningen för oss. vi har hållt i det väldigt bra nu i exakt en vecka idag. Blir så stolt över oss!! feels good to me.

Kom hem runt lunch-tid och då ringde mamma och påminde mig att vi skulle till kliniken med corsa eftersom dom skulle kolla hennes tänder. Så vi har hängt på travet i princip halva dagen känns det som. Eftersom hon fick lugnande så kunde vi inte åka hem på en gång, så istället gick vi och köpte lunch och myste lite.

Tänkte ta och sova någon timme strax eftersom ikväll är det träning igen, men då är det boxning som gäller.. Antar att jag kommer dööö för det brukar va så sjukt jobbigt på dom där passen. Men är lite taggad ändå, ska bli skönt att slå på något och få ut lite ilska känner jag. Så ikväll kommer bland annat josy få lite stryk hehehe..
Har så mycket som jag vill säga och göra men det går bara inte, eftersom det egentligen inte ens är värt besväret. Ångrar att jag ens hade en liten ynka förhoppning och att jag trodde det på det. Men man lär sig av sina misstag, och ibland är det lätt att plåga sig själv.




There are certain people you just keep coming back to

Har haft en sjukt bra helg, både tävlingsmässigt och på alla andra sätt. Kan inte beskrivas på annat vis :)
Var längesen jag kände mig så glad som i helgen, allt bara flöt på så bra med världens bästa människor!
Vi var som sagt ute och åt igår i ''city'', hahaha vilken håla det är.. Men det var mysigt, kanske inte ett ställe jag skulle vilja bo på men vi trivdes så bra ändå. Vid hamnen var det så himla fint, synd bara att det inte var mitt i sommaren och varmt ute, då hade allt varit på sin plats. Vi hade beställt bord på ett matställe som var som churchstreet, och har nog aldrig ätit något så gott. Det var iallafall top 3 på min matlista.. helt klart!!
gaaaah, finns många anledningar varför man vill göra om den här helgen en gång till.
min fina♥

Ikväll blir det bio!

And all at once the crowd begins to sing
Sometimes the hardest thing and the right thing are the same

Lite bilder från hudik!

If I had you

Hade varken tid eller lust att skriva något igår, hade massa andra bra saker för mig istället :)
Är verkligen så skönt att komma bort från vardagen och umgås med underbart folk, helt klart!
Tävlingen här borta har iallafall gått veryvery good, har vunnit båda starterna. Har även gått bra för mina girls!
Jag kan ha fått världens finaste!! bästa :)

Lite senare ikväll ska vi ut och käka på texas longhorn här i hudik, så ska fixa till mig lite strax! När vi kommer tillbaka ska vi mysa järnet har vi bestämt. Har laddat upp riktigt ordentligt nu så detta kan bara sluta bra ;) gooosi!


It's killing me, the silence.


You lift me up and knock me down.




Anything that's worth having Is sure enough worth fighting for

Skulle egentligen gymmat med malla och lovisa imorse men tröttheten och träningsvärken sa ifrån, så det var bara att lyda och ligga kvar i sängen. Var inte så fel det heller kan jag säga. Klev upp vid 11 tiden istället som var en lite rimligare tid och tog mig ut i stallet. Tog en tur i skogen, duschade corsa och packade ner allting så det mesta är klart ute i stallet iallafall. Är sjukt mycket grejer som ska med, ni anar inte.. Så får hoppas att jag inte glömt något. Nu är det bara mina grejer som också ska packas ner, och känner jag mig själv rätt så blir det en hel del det också.. hahaha, går inte att packa lite saker. Det finns inte i min värld.. Man måste ju ta det säkra före det osäkra och packa ner allt som känns rätt utifall man behöver det under helgen liksom ;) tihi. Nu har jag lite free-time fram tills halv fyra för då börjar jag jobba, aaaaaaaall day long. Känns lite jobbigt med tanke på att jag ska upp klockan 5 imorgonbitti. Behöver nästan inte gå och lägga mig, är ju så sjuuuukligt tidigt! Missar brynäs-premiären också, kommer nog va riktigt bra drag på läkerol idag så det va ju lite trökigt menmen. Ska bli roligt att jobba faktiskt, trivs så himla bra :) Synd bara att det inte är mer än en gång i veckan..

Nu tänker jag ta en liten springtur, eftersom det inte blev något imorse. Har hållt i så bra denna vecka så måste fortsätta på rätt spår och inte lägga av nu. Så arg som jag är nu så skulle jag kunna springa 100 mil.
Sedan ska jag laga en god lunch, eftersom jag är så bra på att laga mat :)

Jag börjar tänka på vad som skrämmer mig mest.
Det som är statiskt eller det som tar slut.



someone's gotta go


Please, just cut it out
Don’t tell me you’re sorry 'cause you’re not
And baby when I know you’re only sorry you got caught
But you put on quite a show, really had me going
But now it’s time to go


it comes and it goes

Ska aldrig mer gå på yoga när jag har träningsvärk. kan vara bland det värsta jag gjort, herrejösses så ont vissa övningar gjorde, trodde jag skulle döööö. Men man känner faktiskt att det ger en hel del, men skitsvåra övningar! vi fick i läxa att träna på solhälsning A och B, men mestadels solhälsning A. Nu jävlar ska vi bli viga! ;) Kan man få lite nytta av

ligger i soffan och kollar på skånefruar nu, hahaha det är så sjuuukt wannabe hollywood fruar. Nästan lite för mycket, not my style. Fast vore ju inte alls fel att leva som dom, så det är nog mitt mål i livet.  
Det blir en sorglig dag imorgon eftersom det är sista audition på idol, älskar dom avsnitten! Måste säga att deltagarna har levererat förvånansvärt detta år, riktigt sköj att se! Men man har ju några guldklimpar som stuckit ut lite extra, bland annat Alice. Hon var riktigt grym när hon sjöng samson. Men favoriten är helt klart Olle, to die for.. Skulle ju inte vara fel att ha han som sällskap någon gång. Se där, ett till mål i livet.

nu ska jag göra iordning lite kvällsfika, sedan ska jag mysa med gossip girl :) 
jag har skitmycket som jag ska hinna med imorgon innan jobbet så får hoppas att jag kan somna ikväll. Har haft skitsvårt för det senaste nätterna, arg, less, mycket att tänka på och jaa är det inte det ena så är det de andra.


kom heeeem, saknar dig

Don't let go, never give up

Åkte tillbaka till stan runt 12 snåret för att möta upp emelie för lite myyysimys. Hahaha, sällan vi och lunch ;) Går inte att motstå våra lunchdejter alltså.. oslagbart va! Hann träffa på två andra spidbrudar också, kul att se er flickor :) Är ju inte så ofta längre. Blev ju iallafall som sagt lite mat i magen, sedan kikade vi runt lite på stan också en snabbis! myyyys :) Duktig som jag var så blev det inget inhandlat eftersom ekonomin inte är den bästa just nu, vilket jag hoppas det blir ändring på snart. Sedan var det dags att gå åt olika håll och skiljas åt. Så mamma hämtade upp mig så åkte vi och kollade på en grej som blev klart idag, känns skönt!! lite annorlunda, men det blir nog bra om jag kan lita på magkänslan. Berättar mer om det senare.

Har precis duschat efter att ha fixat i stallet och myst lite med min soulsistah lite. Kan vara number 1 för mig just nu. Åker till hudik och tävlar på fredag och kommer hem på söndagkväll tror jag. Ska bli skönt att komma iväg lite och umgås med underbara människor :) Är på tiden att en lugn helg är, så det passar bra att få komma på andra tankar också. love it:)

Om en liten stund hämtar min andra soulsistah upp mig så åker vi på yogapasset med dom andra damerna! Så jag lär väl fixa till mig lite nu så att jag hinner bli klar.
puss

Det verkar inte bli bättre än såhär, hope you enjoyed it.

my sweetest downfall

Dagen har ju börjat bra..  Klev upp klockan sju imorse HELT i onödan. fan vad kul det är när man är dödstrött men tvingar sig själv upp för att man måste, fast man omedvetet inte behövt. man blir så glad då!! Men var iallafall hos malin prick klockan 8, eftersom jag skulle gå med henne till högskolan. Tänkte att det var perfekt så fick jag sällskap när jag skulle göra mitt ärende där. Nä, men så var inte han som jag skulle träffa där, så sa dom att jag skulle komma tillbaka klockan 11. och vad skulle jag göra mellan klockan halv nio och elva då hade dom tänkt.......? Satt och fundera lite på hur jag skulle göra ett bra tag tills jag kom på en bra idé. Det löste sig på ett sätt, men ändå inte så nu på sista tiden har det varit jävligt med motvind tycker jag, blääääää die. Sen tänkte jag ta bussen hem, och när jag är två meter ifrån den så åker den. Det var som pricken över i:et bara, jag som aldrig missar bussen annars nästan. Trodde det var droppen på denna morgon, men när jag kommer hem så ser jag att min äckliga katt har tagit en jättesöt mus som piper och är jätterädd. Så då stängde jag in honom i ett rum, och räddade musen. Tror den hamnade i chock för den låg helt stilla men hade nog en puls på 300. så jag puttade lite på den med en pinne och då visade det sig att sötisen hade skadat benet, vet inte om den kunde gå eller brutit något för benet hängde lite efter. Men så tänkte jag att den har ju tre friska ben så jag tog en spade och gick iväg med den, för den överlever väl hellre med tre ben än att bli uppäten. Hoppas han hittar sin family och kryar på sig. Hade velat tagit med den in men då hade nog inte mamma blivit så glad så jag lät bli.
Härlig morgon jag har haft.. Vad väntar härnäst?


saknar gotland världsmycket

ain't enough

nu åker jag till uppsala! be back later..

Allt var svävande men nu så ser ja klart

En vuxen poäng till mig. Jag har nu röstat för första gången i mitt liv, lite smånöjd är jag allt. Övningskörde till konserthuset vilket gick bra för er som undrar. brukar alltid gå bra nu för tiden, så det börjar väl närma sig ett slut de där med att övningsköra för snart blir jag professionell bilförare. När vi gick in där så var det bara en jävla massa papper där, ja herregud inte var det lätt att veta vilket av alla papper man skulle ta heller. men sen visade det sig att man skulle ta tre kuvert och tre papper, så det var ju bara att plocka på sig lite. Har ingen aning om det blev rätt men det borde det väl blivit kan man ju hoppas, annars var det ju lite onödigt att rösta. så då fick man gå till den där kuren och ställa sig och lägga i dom. Hahaha, det var då en sån ful och töntig kur, som om jag skulle skriva något värsta hemligt. Kan inte förstå varför man ska hemlighetshålla vad man röstar på och sånt. Men eftersom alla andra gör det så tänker jag falla för grupptrycket också och låta det vara en liten hemlis.




Minns varje ord varje rad jag skrivit
En längtan så stor 
Minns varje dag jag lidit
Har gått genom livet med en övertygelse 
Att jag satt något spår 
Som har haft betydelse 
Aldrig besvarad aldrig tillmötes 

Bumby ride

vilken träningsmorgon det har varit, så sjukt! Är så stolt över mig själv måste jag säga, kan till och med ge mig själv en klapp på axeln. Klev upp klockan sju och åkte och tränade med corsa halv 8, blev lite markarbete i valbo. Gick bra tycker jag, båda två blev nog lika trötta kändes det som. Sedan blev det hem och ta en snabb dusch utav bara helvete för klockan tio skulle vi vara hos malin och klara för gym. Jag, malin och Lovisa åkte upp till korpen och körde gym i lite mer än en timme. Träningsvärken var ju inte nådig imorse när man gjorde tredje försöket att ta sig upp ur sängen... pain in the ass. Rygg, mage, rumpa, axlar, ljumske. Har säkert glömt något, men det dom jag känner av just nu. Smarta som vi är så glömde vi stretcha efter också, och det känns redan nu i låren. Men till största del blev det iallafall mage och lår idag på gymmet. vissa maskiner där är skitsvåra att förstå sig på, hahahaha är jobbigt när man inte förstår. men det är lite kul ändå tycker jag. Fast jag kör oftast på dom som inte är så komplicerade, blir enklast så. Det gäller att ligga steget före inför beachen 2011 tänkte vi, så får se hur länge vi orkar hålla i detta. Är stolt över oss än så länge girls, keep on working!!

And I like the way it’s just another mistake made



Åh gud det gör så ont att nåt så nära kan va så långt bort.

Huuuurt

Blev som sagt en sväng på stan med lite lunch och prat med malin, lovisa och michaela :) Mötte sedan upp mamma så vi åkte ut till valbo, och därefter blev det brumma lite bil för min del. Gick riktigt bra faktiskt, kan inte vara annat än nöjd med den insatsen! Hann inte mer än hem och slänga på mig träningskläderna så var jag i farten igen. Åkte till mallans place och väntade in lovisa så att vi kunde åka till korpens lokal som ligger vid alderholmen. Blev ett Core-pass, fiiiifaaaan så jobbigt det var. Fick typ kramp i både mage och rygg, men mest i svanken. kommer nog inte må så bra imorgon när jag kliver upp skulle jag tippa på. Men det var ett roligt pass med en skön instruktör :D Blev inte alltför svettig heller så det var rätt skönt, men vi tog i iallafall! huvudsaken det. Men kan rekommendera det passet för er som inte varit på det, alderholmen klockan 5 på måndagar.

Men träningspasset var inte över än, på långa vägar. När vi sitter i bilen påväg därifrån får vi ett infall att åka till hemlingby och springa. Så det var bara att styra bilen mot löparspåret och återigen försöka hitta andan. Blev 2,5 km spåret, vi kände att det räckte för idag med tanke på timmen innan. Är så himla skönt att springa i skogen, och det hjälpte mycket att man hade ett väldigt bra sällskap :) Backarna däremot var hemska, ville typ dö efter sista feta långa äckel backen... Men vi kom upp till slut, thank you God.

Disappear

Igår var rent ut sagt en jävla skitdag, om man bortser från C.. Allt som sades igår kom från hjärtat, och menade vart enda litet ord. En lättnad, tror det var vad som behövdes. För det är inte ens värt besväret egentligen. Men sen innan jag skulle sova kom jag på bättre tankar med lite hjälp :)

har precis tagit en dusch och gjort mig iordning lite, ska möta upp malin och lovisa så ska vi äta lite mat, sen kanske en snabbrunda på stan. Det visar sig! Men jag ska iallafall försöka gå till bilskolan och sitta där en stund och plugga om jag är tillräckligt duktig. Sedan måste jag även boka halkbana till mig och green ;) Fyfan, kan bara sluta på ett sätt hahaha :D längtar lite ja, tror jag johanna gör också.. Nej, nu ska jag klä på mig så jag får något gjort innan jag måste åka. hörs sen!

blir så glad av denna bild, hahaha pusss på er



When I think about it I know that I was never held or even cared.
The more I think about it the less that I was able to share with you

*

ibland undrar jag om det är dig jag längtar efter, eller om det är känslan du ger mig jag saknar.

bläää

Ligger för tillfället hemma hos malin i hennes nya soffa, så himla skönt. Väntar på att mamma ska komma och hämta oss eftersom våran träning börjar halv 11. Önskar att man kunnat fått en senare tid om man säger så...
Gårdagen då, var i bollnäs på tävling med ronja och lussen på dagen. duuuuktiga!! :) sedan bar det hem till träning för micke. Sedan skulle jag gått ut med sandra, men det blev andra planer så hamnade till slut hos lovisa med massa tjejer. väldigt trevligt :) Sedan blev det goya, därefter var det ju lite luddigt. Men hamnde till sist hos malin helt lonely, var ju kul liksom. Kan vara världens tröttaste människa, inte alls kul såhär dagen efter när det finns saker på schemat som man ska göra bläääää. Fick även höra att det regnar ute, var inte heller så himla kul känner jag. Hösten är verkligen på G nu :(

C.S



Nu drar jag och ella ut och käkar och har lite depptalk och pepptalk.
myskväll, därefter är det totalt oklart vad som händer.
puss

mobiljävel

jahapp, då var den på inlämning igen då. den ligger nog på min topp 10 hatlista just för tillfället. Hoppas nästan på att den stannar kvar där för evigt. är så trött på den jävla telefonen, vill inte se den.
Finns andra saker jag heller inte vill se mer utav, helt klart.

satte mig hos sandra iallafall och käkade lunch, blev en ceasarsallad. Väldigt god! mat kan alltid få en på bättre humör, ett bra sällskap också. Kunde inte blivit så mycket bättre. Haft två mysiga dagar nu vi ;) åkte sedan hem med lovisa och malin och nu ligger jag i sängen och funderar på om jag ska ta tag i garderoben så att jag kan hitta något lämpligt som jag vill ha på mig ikväll. Men känns som att jag behöver myyycket längre tid än endast en timme på det projektet så det får nog vänta är jag rädd för. Fingret då? jo det fortsätter att växa skulle jag vilja säga, börjar även tappa känseln. lär nog träna med tejpade fingrar imorgon, låter smartast.



Sometimes love comes around and it knocks you down.

selkfgfgh


Fingret blir bara större och större för varje minut som går, skulle ju va rätt skönt om det var brutet. Ganska onice. Jag väntar på att bli skjutsad till stan just nu, men det verkar gå trögt. Verkar vara omringad av långsamma människor, får fan damp snart. Ska gå till sandras work och äta lunch och chilla lite med henne, sen ska jag skälla ut idioterna där jag lämnade in min mobil på lagning. Lämnade liksom inte in den för att den skulle fortsätta vara paj och sämre än tidigare. bra början på dagen?nej.
är så irriterad just nu att det inte går att beskrivas i ord. därför ska jag även gå på mobiljakt, kanske köper en om jag hittar min nya älskade. hejdå

dead

dagen har faktiskt varit skitrolig förutom att jag är halvt förlamad på höger sida av kroppen. till en början så tror jag att jag har brutit mitt fuck you-finger. uppsvullet och gör så jäääävla ont rent ut sagt, överlevde knappt kändes det som. Sedan får jag inte över en vagn över en tröskel för att den var jättejätte tung, så då tänkte jag hjälpa till lite med foten, men det skulle jag ju inte gjort. såklart sätter jag vagnen mitt på foten och slår i knät i dörrkanten när jag försöker dra loss min fot som är under vagnen som vägde bly. Med mosad fot och brutet finger fortsatte jag trots smärtan, det kan man kalla renrasig krigare. min huvudräkning börjar bli grym, önskar att matte-kenneth sett mig. Då skulle han ångrat att han nekade mig i matte C-gruppen. Köksmässigt gick det också asbra, emelie och jag hade ett härligt flow hela tiden tycker jag.

Vi drog dock över lite på tiden när vi skulle plocka undan och städa lite, men det var det nästan värt. anlände precis till mitt rum och min älskade säng efter att ha tagit världens skönaste dusch, skulle kunna bosätta mig i duschen just för tillfället ja. eller i badkaret vore ju inte heller så dumt. Tänkte sätta på lite gossip girl som avslut på en bra dag :) Måste försöka ladda ner lite såna avsnitt som jag inte har på boxen.. Vet knappt hur man laddar ner en låt men jag klickar och klickar tills låten finns på datorn sen vet jag inte vad som händer riktigt. Men avsnitten av GG vill jag ha! Hur nu det ska gå till, kan bli ett hallelujah moment. Yogan har satt sina spår i rygg och vid revbenen också, trodde jag verkligen inte.. Men det är ju bra att det känns lite iallafall hihi. Nu ska jag koncentrera mig på annat..



No one else could make me sadder,
But no one else could lift me high above

från och med du

hahahaha blev ingen powerwalk även fast jag var nära att göra det. Fick istället en snilleblixt att jag skulle hälsa på sandra där hon jobbar, och jag blev kvar 3 och en halv timme.. vi lunchade tillsammans och myste lite bara, väldigt avkopplande i mitt träningsställ. Men tanken var god för jag tänkte ta en promenad hem, men så erbjöd sig mamma att hämta upp mig och skjutsa mig hem. men jag har faktiskt hunnit gått lite idag iallafall :) Träffen med johan gick bra, var väl inget nytt som hände utan allt hänger ju liksom på mig. Så nu har jag precis kommit hem, tänkte gå ut och longera corsa lite innan jag sticker iväg och jobbar. Kan vara världens tröttaste, blev lite senare än vad det var tänkt igår.. Ibland kan vissa saker hålla en uppe!



"Nothing last forever and we both know hearts can change"

:)

det är jobbigt att va trött... nu ska jag ut på en powerwalk i minst en timme! :)

Älskling hör på, jag tar steget ur vår sista dans

Facebookchatt jävel, eller hela datorn strejkar mot mig just nu. Den vill helt enkelt inte samarbeta så istället åker den i golvet eller ut genom fönstret snart. Dags för den jäveln att bli utbytt helt enkelt, det är inget tomt hot. Vill egentligen bara sova nu så att den eviga torsdagen som ligger och väntar är över så fort som möjligt. fett jobbitttttt.. Men ändå när man väl kommit igång och plockat fram allt och grejsat lite så är det roligt, då trivs jag väldigt bra. Det är just det innan jobbet, när man bara går och väntar på att det är dags att åka dit. Ska träffa juhääään imorgon mitt på dagen också någon gång, sedan är det jobb för hela slanten som gäller. på tal om slant så borde jag få en skaplig slant i lön när den rullar in på kontot. 15.30-22.30 brukar det vara, så jag hoppas ni kommer och hälsar på mig och mina arbetskamrater lite sådär på kvällskvisten så att jag inte känner mig alltför ensam och övergiven.

nu tänkte jag slå på en liten filmis, Wallander vore ju inte så dumt känner jag. Fast då blir jag nog lite rädd så vi får se vad som erbjuds, annars blir det väl det hederliga OC som aldrig sviker. Eller Gossip Girl, var bra längesen nu.. Trodde man skulle få sällskap, men nejdå blir one of those lonely nights då. Det är nog dags att lämna W.O för dagen nu.. Men innan jag lämnar er så tänkte jag berätta en rolig historia som jag tycker är kul:

blondinen skulle ut och pimpla. Hon hade allt hon behövde, samt lite till och begav sig iväg till närmaste is. när hon började borra ett hål hördes en röst: DET FINNS INGEN FISK UNDER ISEN. blondinen skyndade att leta upp en ny plats och började borra.. åter igen hördes rösten: DET FINNS INGEN FISK UNDER ISEN! blondinen darrade på rösten och ropade: Ä ä är du Guuud eller? Rösten svarade: NEJ JAG ÄR VAKTMÄSTARE HÄR I ISHALLEN!!

hehehe.. på något sätt tänker jag på dig johanna green när jag hör den, hahahahah!! men hörru saknar dig lite ja. skulle ju va kul om du hör av dig och berättar hur det går för dig och jessica och din borttappade mobil. pöss då


Jag vet vad som måste göras ändå sitter jag kvar här I ett sista kapitel som jag har förälskat mig i.
Jag försöker att strida mot känslan Men den är rädd och den spelar ett spel nu. Jag får för mig att jag kan va kvar men vet inte hur. Men jag vet att jag döljer en sanning, Att väntan inte leder nånstans.
Jag vet att måste ta steget ur vår sista dans

So into you

En liten tillbaka spolning på dagen då. Klev upp i bra tid, och tog mig en dusch i lugn och ro. Tänkte att jag inte skulle stressa, man hamnar i sån fin harmoni när man får en lugn och fin morgon. Åkte in till stan och hem till malla, där fortsatte vi att ta det lugnt fram tills att vi skulle traska iväg och lämna mitt CV. Såklart börjar jag med att göra bort mig, inte helt otippat... Jag som trodde denna dag skulle fortsätta så fint eftersom den fick en fin början, men nehejdå icke. behöver inte gå in något närmare på vad som sades men kul var det iallafall, dock lite ångest efteråt. men han sa att jag va gullig, så det kändes ju lite bättre att han sa så iallafall än att han skulle frågat vad det var för fel på mig. hihi, ne så nu är det bara att hålla tummen för det här! i hope soooo.

Gick tillbaka till stan och mötte emelie. Tog en traditionell lunch som var bland det godaste på länge iallafall, satt och pratade och tiden gick fort. Gick till UM och där blev det inte heller riktigt som vi tänkt oss, men det var också rätt kul när man tänker i efterhand. Som tur var fick vi prata med en bra människa iallafall vilket underlättade en hel del. Sedan satte vi oss ner igen och fikade lite smått innan det var dags för mig att åka hem och byta om till träningskläder. Hann inte mer än se mig i spegeln så var det dags att åka igen. mötte upp ella på stan, så vi började våran vandring mot brunnsgatan som var väldigt okänd för oss. Till en början gick vi käpp rätt åt helvete fel, men sedan efter några samtal var vi på rätt spår och vi hittade till our place. sån himla mysig lokal var det, trivdes väldigt bra där vi måste jag säga. Det var jag, ella och tanterna. Eller tanterna kanske man inte ska säga, men dom var 45+.. Så vi kände ju oss grymt smidiga vi för att vara första gången. Sen de där med andningen är inte riktigt min grej, för jag fick inte till det. men hon framför mig däremot, aldrig hört någon andas så högt. Nära på att det var stön... Men det var lite läskigt för man kände sig verkligen som en annan person på ett sätt, går inte riktigt att beskriva. Men det tål att tänkas på om det blir fortsättning, time will tell.

nu är det idol som gäller, missade tyvärr första 15 min så jag får ta och kolla på det senare, men nu lär jag kika klart!
LATER

yogayoga

Nu är karta och kompass nerpackad i väskan, brunnsgatan here we come.
Idag är det min debut när det gäller yoga, det kan bara sluta på ett sätt..
berättar senare om min händelserika dag som varit mer än bra!

Smile like you mean it

Träningen för lotta gick supééééér, verkligen! Känns dock lite ovant att vara inomhus, men man lär väl börja vänja sig inför den kalla vintersessen. Hudik blir ju sista utetävlingen och den är nästa helg, så man får hoppas att det blir ett fint avslut. Hann precis hem till årets idol-premiär vilket jag är överlycklig för. hahahahaha, alltså dom är ju så jävla fula. Stackars Ben som inte kunde förstå att han va helt kass. Han spelade inte ens dum, han fattade bara inte eftersom han var helt inne på att bli chris brown eller usher. Medan en dum brud sjunger köp varm korv, snälla att ni ställer upp på att skämma ut er på detta vis, det kan då inte ens jag förstå.. Man ska väl inte behöva skämmas. Nu ligger jag och har det bra i ett underbart soffläge. Ser på medan Zlatan blir utbytt, såja älskling du har lyft upp sverige idag så nu får du vila lite inför nästa match. Minns när vi började 1an, då fick vi åka och kolla på en match på råsunda, och se landslaget live.. det var verkligen något det, mycket roligare än att kolla på TV. Något som man kanske kan få berätta för barnbarnen någon gång.

Imorgon har vi lite på schemat igen. Malla ska följa med mig och lämna CV på ett ställe innan hon ska på föreläsning. Kanske droppar av några på fler ställen också, men har ett som jag vet att jag ska lämna på. Så tar väl med några i väskan utifall jag får någon snilleblixt, brukar inte hända så ofta men det kommer nog :) Sedan ska jag möta upp Emelie för lite lunch kan man ju hoppas, är ju aldrig fel.. Vi kan ju det där med att fika och luncha och prata läääänge om massa nödvändigt!! Hon behöver uppdateras, gäller samma för min del. Sedan ska hon följa med mig till UM och hämta receptförnyelse så får jag det gjort. Sedan mina vänner, ska jag och Ella leta oss fram till Brunnsgatan hur nu det ska gå. Vi hittar inte ens till sandviken så det är väl bara att ta fram karta och kompass. Våran yoga-kurs börjar nämligen imorgon, hade till och med glömt bort att det var denna vecka så det var tur att hon påminde mig idag! Det ska bli riktigt spännande, och jag hoppas verkligen jag blir smidig och får fina muskler som jag har hört att man ska få ;)

Tävlingen i fredags:) finaste!


Jag försöker träffa andra men det är inte så lätt. jag har försökt att tänka bort dig på alla sätt.. det är dags att lägga på, men att stanna känns så rätt. Och jag vill ha dig nu som jag hade dig förut

*

Är så glad över att jag har dig:)

You're back

SCREW YOU

Skulle egentligen uträtta lite ärenden med emilia idag på stan, men det kom förhinder så det blev icke som planerat.
Så nu känner mig mer ensam än vanligt. Ett stort hus för sig själv är inte alltid så roligt som man kan tycka. Speciellt inte om man tror på spöken och andra läskiga saker. Kan ju tacka gud för att det är ljust ute iallafall, annars hade jag låst in mig i garderoben, helt klart. Juste, hade så sjuka drömmar inatt igen!! Kan inte förstå varför dom förföljer mig i dessa tider. Man blir ju nästan lite orolig när jag vaknar. Fast det är ändå lite kul på något sätt, för tänk om det skulle hända i verkliga livet. hahaha, iuh. Jag hoppas att M vill leka lite med mig snart, annars blir det inte kul alls. Annars får jag väl roa mig själv på något sätt, men det är ju dock inte lika roligt. Skulle behöva städa mitt rum+garderob, men det är ett 3 timmarsprojekt skulle jag tippa på. Därför skulle det underlätta om två extra händer och starka armar skulle hjälpa mig lite. nu tänker jag försöka tvinga hit någon, annars kidnappar jag första bästa.
puss


What goes around

Har nog aldrig i hela mitt liv cyklat så fort som jag gjorde idag när jag skulle till bussen. Tänkte taktiskt eftersom att det går fortare att cykla än att gå, så jag hoppade upp på cykeln och insåg att det var jävligt bråttom. Eftersvettningar som jag fick like hell, aldrig varit med om något värre. Men jag kom på bussen, det som var mitt slutgiltiga mål. Jag gick till malin och vi traskade vidare till nynäs och kollade när rosa rummet spöade något lag. Måste säga att dom var riktigt grymma! Upptäckte även hur mycket jag saknar fotbollen, är ju så kul att sparka lite boll.. Därför blir det korp nästa år hade jag tänkt, så att jag inte dammar av skorna helt och hållet.

Har även varit och pumpat mina muskler så att det blivit ännu större nu! josy hämtade upp mig vid halv 9 tiden så åkte vi till korpen och körde lite myskvällsgym. Var så bra omgivning där när det var lugnt och skönt. Tänker inte åka dit någon gång innan klockan 9, så är det bara. Trivdes så bra där vi, på varenda liten maskin. Dock fattade vi inte alla, men visst fan tog det iallafall. Höll bland annat på att bli strypt av en maskin, och sedan hittade vi ju såklart favoriten som var så skön. men den kan vi inte ha gjort rätt med, för den va bara mysig liksom och inte alls jobbig. Men jag hoppas på lite träningsvärk imorgon nästan, så att man vet att lite fett fick brännas på bål. Hinner tyvärr inte träna något imorgon eftersom det är lotta schultz träning med corsa på kvällen någon gång, men på torsdag då jävlar hihi.

Juste, tack sötis för bullarna! dom var jättejättejättegoda ♥

Nu ska jag ta ett bad med lite musik och tända ljus, sen mysa ner mig i sängen :)
puss



Gör det inte svårare än vad det redan är

bulle

Åh, idag har jag fått en present från en okänd, anonym avsändare. I brevlådan låg det en bullpåse, väldigt fint inslaget i en påse med ett gult snöre också. hahahaha, otroligt gölligt måste jag säga.
Dock vågar jag inte äta dom, även fast det är det enda jag vill.

So lost in the moments

Igår blev det OC-maraton med josy och vi fettade allmänt bara, som vi brukar göra ibland hihi. Kan typ varenda scen utantill nu, haha freeeak.. Men det går inte att motstå på något konstigt sätt. Sedan lämnade hon mig och jag blev ensam, somnade ensam och vaknade ensam. Nu på morgonen har jag gjort lite nytta faktiskt, och nu väntar jag på att ronja ska komma hit så att jag kan hjälpa henne och hoppa lite och trimma inför tävlingen som är på lördag :)

därefter ska jag möta upp mallan, och då kan det bli en snabb stadsrunda. Därefter ska vi kolla på en semi-korpmatch på nynäs! Gud, det var så himla längesen jag kollade på en match överhuvudtaget. Har bara inte blivit så, vet inte varför. så det ska bli skitkul iallafall att kika lite, äntligen. Måste bli lite ändring på det känner jag :) Är ju myyyys. Efter matchen så ska jag och josse dra till korpen och köra ett kvällsgym. Hoppas det inte är så mycket folk där så att man kan chilla lite och göra lite som man vill. Vore ju inte så dumt att springa lite på bandet och rensa huvudet lite. Ska bli skönt att komma igång med träningen igen, var längesen man var i fint trim. Måste ju vara i lite fit iallafall innan jag åker till mexico. Så nu är det slut på all fettande, hur nu det ska gå hehehe.. det kanske håller någon vecka, sen är det kört.

So lost in the moments When you're in 'em. It's the rage that took over, It controls you both So they say it's best To go your separate ways. Guess that they don't know ya Cause today, That was yesterday, Yesterday is over, It's a different day. Sound like broken records Playin' over, But you promised her Next time you'll show restraint. You don't get another chance. Life is no Nintendo game But you lied again, Now you get to watch her leave Out the window. Guess that's why they call it window pane. Just gonna stand there And watch me burn, But that's alright Because I like The way it hurts. Just gonna stand there And hear me cry, But that's alright Because I love The way you lie
 
 

  

.

Han kommer varannan vecka
och på söndagen när han går
känns det lätt att vara ensam
svårt att vara två

i rymden finns inga känslor

Åh herregud vilka konstiga drömmar jag haft inatt. Minns två av dom men den ena orkar jag inte skriva för den blir så lång. Kändes som att jag sov alldeles för många timmar, helt galet. En dröm var bland annat att jag skulle börja jobba på mc donalds. hahaha, och min chef var körskole-jörgen. Sedan frågade han om någon tyckte om att rida, så då räckte jag upp handen. då sa han att jag passade som att sopa inne i köket, så det var ungefär mina arbetsuppgifter. Sen plockade jag upp hamburgare från golvet och serverade dom också, lite fräsch sådär.
den andra drömmen var bara läskig så den behöver vi inte ta upp.

Det blev ingen powernap igår eftermiddag, så jag och mamma åkte ut till travet och kollade 150 klassen. en sak som är helt säker är att jag aldrig kommer hoppa så högt, fyfan. Där träffade jag på karin och emilia så jag satt med dom och myste lite. Stötte även på ellabella så vi bestämde att vi skulle gå på bio :) Så det va bara att skynda sig hem och byta om, sen var det dags att åka igen. Var så sjukt trött att jag bara slängde på mig nå varmt och behagligt eftersom jag frös så fruktansvärt mycket när vi kollade tävlingarna. Kan inte ha varit många grader... Där fick man klartecken på att det är ca 8 månader kvar tills värmen tar sig fram igen.
Det blev iallafall i rymden finns inga känslor för våran del. Hahahahahaha, den va så kass att den blev bra :D Bill skarsgård va så ful att man inte kunde hålla sig för skratt, stackarn har ju asbergers syndrom..
hade det inte lätt han!

nu ska jag ta något att äta så att man kommer igång och gör något vettigt en fet, tråkig söndag.

ain't no sunshine when my baby's gone

Är helt döööd, slut som artist helt enkelt. Var supermysigt hos cosyjosy igår med mycket trevligt sällskap. Det blev middag och jag blev så jäääävla mätt. Det satte sina spår sen när vi skulle dra igång fiestan lite. Avslut på goya sen mys:) Tackar och bockar för den kvällen hörrni :) you're great

När jag vaknade upp imorse kändes det som att klockan var mycket, men den var endast halv tio. Rätt skönt att inte sova bort dagen liksom. Fick sms av Ida så vi bestämde att vi skulle dra ut till travet och kika tävlingar. Så hon hämtade mig och så åkte vi hem till mig så jag kunde byta om och fixa lite. Därefter var det destination Gävle travet. Var inte alls lika kallt som det var igår. Hade laddat upp rätt bra med kläder men dom var mest ivägen idag. När solen tittade fram kändes det som att det var 100 grader varmt, men däremellan var det ju hyfsad värme iallafall. på tal om ingenting så har jag så jävla ont i armen efter sprutan igår. Herrejävlar säger jag bara, skulle vilja veta vad det var i den där sprutan. Det kan då inte ha varit något lindrigt iallafall, kan knappt lyfta armen ordentligt. Wierd

Jag har en två alternativ just nu, så har lite beslutsångest som alltid annars. Antingen så blir det en powernap en stund, eller åka tillbaka till travet och kolla 140 och 150 klassen. Behöver sova känner jag, men är ju kul att åka tillbaka dit med. Det tål iallafall att tänkas på. Medan jag funderar över det tänker jag ta en välförtjänt dusch.
återkommer med info.



15 september....

.......

va gör vi nu kör viiiiiii
hoho kan bli fettttttt

nån som e taggad iaf

never say never

Som sagt så har dagen varit i sin ära väldigt bra, på väg mot för bra nästan... hoppas att den utvecklar sig så också, jag skulle ju inte klaga iallafall om den fortsatte bra :) det var så jävla kallt på travet, så jag hade vinterjacka och mössa. kul, det är liksom 3 september och man ska behöva ha vantar, vinterjacka och mössa. SKANDAL

när jag kom hem blev det ett varmt bad och musik, väldigt avkopplande faktiskt. kände att jag behövde få tillbaka kroppstemperaturen lite så det var ju en rätt bra lösning. Sedan har jag inte hunnit gjort så mycket mer, packat upp lite bara och myst vid datorn bara. Mamma försöker tvinga mig att åka och ta en fästingspruta nu.  Det är som att be mig att lägga mig på dödsbädden. Vet inte riktigt om jag är så supersugen på det, snart kommer nog några tomma hot också om jag inte ger med mig, om jag känner mamsen rätt. Så jag är väl så illa tvungen skulle jag tippa på, trots att sprutor kan vara det vidrigaste som finns. Måste nog lägga på ett kål isåfall om jag ska hinna med det jag tänkt innan klockan sju ikväll. Då ska jag förflytta mig till josy's place för där ska hon ha lite kalas, sedan blir det utgång skulle jag kunna tippa på. hoppas man får något gott att äta där ocks, för jag e fett hungrig....hehehe

ne nu ska jag dra på mig lite kläder och övningsköra till sprutholken, hörs sen! pözz



C

Det blev seger idag :) finaste pärlan.



Monday you can fall apart
Tuesday, Wednesday break my heart
Oh, Thursday doesn't even start
It's Friday I'm in love

true story


" Never say goodbye because goodbye means going away, and going away means forgetting."

Det är på kvällen rädslan smyger sig på

Besiktningen gick bra, allt är nerpackat och klart får jag hoppas på. hann till och med ut på en liten skogstur nu på kvällskvisten. Mötte en som var ute och sprang också, helvete så rädd jag blev. Hon såg inte mig och jag såg inte henne, så vi blev nog lika skräckslagna båda två. Måste sett så fruktansvärt fult ut för jag kunde inte sluta skratta, så där var jag i skogen i ett asgarv, helt on my own. hahaha, kan tänka mig hur mitt ansiktsuttryck såg ut, för hennes var då så jävla kul :D

Nu ska jag göra iordning dipp och grönsaker och kanske kan unna mig ett och ett annat chips, hihi. Bra uppladdning!! är grymt trött också så kommer nog knoppa i bra tid ikväll känns det som om inget annat håller mig vaken.. Hoppas på det bästa.
Later. puss



It feels like being hit by a truck.

no need to say goodbye

Grymt härlig dag har det varit än så länge, dels för sällskapet och även vädret! trivs med tillvaron trots att jag är arbetslös måste jag säga. Coachen och jag hittade några bra lösningar idag tills nästa gång vi har en liten arbetsdejt, så nu är det lite smått spännande faktiskt. hihi :) Blev ju som sagt lunch med fisen vid tolv tiden. var ju smockat med folk överallt, så vi visste inte riktigt vad vi skulle sätta oss. Vi hamnade tillslut på Java iallafall, varm macka med feta och kyckling. namnamnammmmm! var väldigt mysigt, vi hillgrenare kan vi.. ;) Vi skiljdes åt vid 2 tiden med sorg i hjärtat och jag gick och träffade johan istället en snabbis. Gick snabbare än väntat, så fick traska runt på stan ENSAM eftersom emelie inte svarade på mina sms som jag terrat henne med ;) hahaha, men tillslut fann vi på varandra iallafall. Det blev en långfika med massa mys och prat! alltid lika bra!! :)
tack för denna dag tjejor, ni är grymma ♥

nu väntar jag på att maten ska bli klar. Sen åker vi in till travet och besiktar corsa så vi slipper göra det imorgonbitti, smarta sådär vi :) ikväll blir det lugnt med lite mys och promenad eftersom det är tidig uppstigning som gäller för min del imorgon. nu ska jag måla naglarna också med mitt nya fina nagellack som jag inhandlade idag, hihi. hörs sen, pusss..



Let your memories grow stronger and stronger
'Til they're before your eyes



torsdag

Kände mig själv alldeles för bra igår, precis som jag förstod.. Jag orkade inte ta mig upp imorse och tog mig alltså inte ut i stallet. Det får bli senare i eftermiddag när jag kommit hem istället.

Jag har alltid på radion när jag duschar, och när jag stod i duschen imorse så kom den här låten. Hade nästan glömt bort den. den gick alltid på ZTV och MTV när man jag va liten. så då satt man ju alltid och diggade och sjöng med. Men den är iallafall riktigt skön faktiskt så tänkte bjuda på den nu i brist på annat.
Ska strax dra mig till bussen och möta upp fia på stan, lunchdate!! myyyys :)

*

När det gäller oss är det aldrig avslutat.

You say it best, when you say nothing at all

älskar sånahär kvällar. Det får en alltid på bra humör och får den där känslan och tankarna att försvinna trots att man är ensam, konstigt nog. Ibland är det så värt att bara ligga hemma i sängen och kolla på fortet och time out! Idag var en sådan dag, dels för att det var säsongsavslutning och för att jag känner mig lite småsjuk och förkyld.

Imorgon är det en fullspäckad dag, så ska försöka komma i säng i tid ikväll. Ska försöka hinna ut i stallet innan jag åker in till stan också, men om jag känner mig själv rätt så kommer det inte bli av. Men tänker ställa klockan tidigt iallafall så får jag se vilken form jag är i. Kan ju hoppas att jag vaknar på rätt sida och är pigg. Ska ta tolv bussen in till stan och ha en lunchdate med fisen och bara hänga lite var det tänkt. Därefter ska jag träffa johan klockan två och göra upp lite planer hoppas jag, we will see. Sedan ska jag träffa emelie en stund för lite mys och såntdär som vi är bra på, välbehövligt!! :) Sedan blir det rusha hem och ut i stallet igen och göra iordning corsa och packa så att vi kan åka in till travet och besikta henne inför tävlingen som är på fredag. Kommer väl hänga en hel del på travet denna helg eftersom det är stora tävlingar hela helgen, fredag-söndag, morgon till kväll. Alltid lika kul att spendera långa dagar med underbart hästfolk!

BTW!!! Kul att dom säger att det ska bli frost inatt... tja istiden!



everybody's changing

Emilia kom och plockade upp mig vid halv 4 tiden efter att jag fixat mig. Var så himla längensen vi umgicks! sist var dagen innan hon åkte till tyskland, och det var bara någon dag efter våran student. Alltför längesen.. Men vi hann iallafall ta igen lite tid idag :) Hade mycket att prata om, inte så konstigt det kanske. vi åkte ut till valbo och kikade lite, gick på ikea, åkte ut till sandviken, sedan stan en sväng. myyyys ♥

När jag kom hem blev det middag, sedan kom sandra så tog vi en skritt tur runt i Hille och pratade om allt mellan himmel och jord. Var så längesen man såg den kvinnan också, så det var på tiden att vi fick lite tid att umgås. äntligen :)

Nu ligger jag i soffan och kollar fortet, kanske hur grymt som helst. jag kommer ihåg när jag va liten, då fångarna på fortet var veckans höjdpunkt typ. Då var fredagarna in my heart.. hahahaha, saknar dom tiderna lite nu ja när jag tänker efter. Nu måste jag fortsätta hejja på handbollspojkarna, later


jag och emelie i fredags! :) hihi

:)

var grymt skönt att gå ut och promenera lite och lyssna på musik. måste hålla i detta nu!
Då drar vi till ikea råååå! hörs sen :) puss

 

Onsdag

Äntligen är emilia hemma!! hon ska hämta upp mig lite senare så ska vi åka till ikea. har saknat dig ♥ Du får inte åka iväg nå mer, du behövs här hemma. ska försöka ta mig ut på en powerwalk eller jogg nu, det ser ut att va härligt väder så är väl dumt att sitta inne. Måste även ta tag i jobbletande.. Börjar fan bli lite trist ibland även fast det är så skönt, men jag vill hålla mig sysselsatt. så ett chill jobb skulle inte sitta helt fel just nu, som inte är alltför komplicerat eller jobbigt. Det får bli veckans projekt!

.

RSS 2.0