avsked..


fan vad jag hatar denna dator. gör det verkligen av hela mitt hjärta. men är så illa tvungen att  använda den när den andra bra är upptagen. lite oflyt sådär. mamsi får ringa gösta så får han komma och laga den och göra den bra igen, som den en gång i tiden var.. var på stan och gjorde några ärenden på förmiddagen, och hade tur att stöta på josy som joinade mig. och mötte även upp jeffa så vi kunde göra vårat ärende ;) hihi.

ikväll blir det två avskedskalas:( först hos mickis vid sex tiden, sedan raka spåret till madde. usch, vill inte att ni ska åka och lämna mig här. inte okej. kommer ni inte hem inom ett år tänker jag ta mig en tripp till mexico och USA och hämtar er, bara så att ni vet. kommer sakna er tjejer ♥

mitt horoskop var lite creeepy med tanke på denna sorgliga dag, som antagligen kommer vara sjukt rolig också.
 såhär lyder den:
du kan vara en aning känslosam idag.
det kan dock snabbt slå om och livet leker plötsligt igen!

nöjd

är ju såååå nöjd nu ja! helt galet. jobbat i hela 8 timmar. är mer än vad jag klarar av egentligen. har gjort väldigt mycket nytta iallafall idag. stekt hamburgare, korv, gjort iordning mosbricka med bamsekorv, korv med bröd, sålt läsk, godis m.m. hihi, stark insats med grymma arbetskamrater som lärt mig allt de kan.

nu ska jag kolla ett oc avsnitt för det är fett spännande nu. fast har redan sett ett antal x gånger, men kan aldrig tröttna.. love it. sleep tight! puss

(lite ob-timmar idag också, hihi.)

wooork


kvällen igår var mycket braaa:) började i lovisas brorsas lägenhet uppe på söder med lite mys och sisådär, sedan gick vi ut. var ju som en bastu men det börjar man ju bli van vid i dessa tider. sedan hemgång vid 4 tiden. frågan är hur det kunde bli så sent? aja, hem kom jag iallafall hihi.

har legat och kollat oc nu, är ju mysigaste vädret ever.. men klockan fyra ska jag bege mig in till travet och jobba! wohooo, lite cash. har ingen aning om när jag slutar, men det visar sig. blir väl ikväll någon gång hoppas jag :) därefter kan det bli lite mys med josy om det inte blir alltför sent.

nu ska jag ta en dusch och pigga upp mig lite, laterrrrr friends

dynamite

kvällen känns nu spikad, tror jag. skulle egentligen träffat mickis och ett gäng på brända+fiesta, men den kvinnan är fan omöjlig att få tag på, så vi får träffas ute istället har jag kommit fram till så det blir lite ändrade planer i schemat. och sen ses vi ju på fredag också på avskedsmiddagen:(.. MEN MICKIS OM DU SER DETTA, CALL ME! men iallafall, nu blir det downtown vid halv sju tiden och shoppa lite med ella och troligtvis lovisa, sedan äta på någon restaurante, lite förfiesta & därefter utgång. tihi, myys

lite småskön ba.

uuuti


förmiddagen blev ju skitbra. legat ute på altanen och läst lite veckorevyn! helt aaawesome.
är fortfarande lite oklart inför kvällen dock, men det visar sig inom en snar timme.
nu ska jag gå ut igen och chilla lite :) pöss

klsjdfg

drygt det är att sitta och hitta på rubriker hela tiden, så lika bra att göra det enklaste. whatever. jag och mamma stack iväg och kollade på lite träningar. ibland kan jag tycka att det är roligare än att träna själv faktiskt.
vet att du saknar det, jag med..


har även fått en jobbdag, eller två men en av dom börjar närma sig med storm! wohoooo, blir till att stå inne på platserna på travet och sälja korv m.m. ;) så på torsdag måste everyone komma och handla lite av mig. jag och en kassa? får se hur det slutar. ne men det ska nog gå bra vaaa.

''hon kan inte falla för dig om du inte är där och tar emot henne.''

goodgoood

det har varit en väldigt bra dag, ser en del klarheter nu äntligen! grymt:)
dock finns det annat som tynger ner och gör det jobbigare.
kan inte sammanfatta dagen bättre än så, skriver mer sen..

walk over vaa


nä nu lämnar jag WO för dagen. ska försöka somna i tid ikväll eftersom det är uppstigning tidigt imorgonbitti! har en spännande dag framför mig, all day long hihi :) får hoppas på det bästa!



glass i stora lass hehe

mitt liv går framåt gott folk. övningskörningen med mami gick fan skitbra, blir så nöjd över mig själv. tänker håva in körkortet så fort som möjligt. eftersom det inte blev filmkväll som det var tänkt pga av idioti så kanske man ska ta sitt förnuft till fånga och plugga lite körkort? jag som nästan lovade mig själv att inte plugga på ett helt år efter att skolan slutat. men jag får bryta det för den här gången, nu är det viktiga grejer på G.

lite läskigt var det också att jag ropade på mamma förgäves när vi var och tankade. jag ville ha en mjukglass, men hon hörde mig inte. sen när hon kommer ut där jag sitter i bilen så har hon en mjukglass med sig!! den kvinnan är otrolig, hon måste vara syns eller något liknande. och det bästa av allt, det var toppingen på glassen. vitchoklad.. detta ligger på min topp 10 lista just nu, helt klart. nu ska jag rulla upp för trappen och se vad som väntar och erbjuds där. HIHI MYS

sommelisommar


har precis kommit hem från en p-walk. eller jag la mig ute på altanen en stund efter, så jag kom nästan nyss hem iallafall. det fina vädret är tillbaka kände jag, så det blev lite varmt att ha tjocktröja när jag gick.. men det var iallafall 22 grader! the summer is back. det var riktigt skönt att gå, ska försöka gå en liten prommis varje dag. bara man knytit på sig skorna så är det ju lugnt, men det är ju så jobbigt innan man väl kommit ut.
dock finns det två nackdelar med sommaren också, och en av dom är att ibland kan det bli så jävla varmt. och sist men inte minst alla äckliga småkryp. usch får rysningar bara jag tänker på dom. äääckel

en till grej också, när jag läste tidningen nyss fick jag lite ångest. det som hände på den där festivalen i tyskland, fan vad hemskt det är. jag ska ju nämligen göra min festivaldebut om ca 3 veckor. oh my liksom, hur ska jag och josy klara oss? tänker iallafall inte bli ihjältrampad. vi klarar oss nog

längtar lite till imorgon gör jag också.
ett sista avgörande

reunion

våran reunion var hur mysig som helst. har saknat det ja :) hihi. tänk så roligt vi hade för några år sedan. vi hann med en hel del nu när jag tänker efter. blir så glad av att tänka tillbaka på det. Allt var så enkelt när man var liten. blev lite fika på coffeehouse och ett bra avslut där det brukar sluta oftast ;)
tänkte även avsluta denna regniga kväll med lite oc-mys och prat :):) tihi

har upptäckt att tiden går så sjukt fort. 9 månader, helt stört..

...


gud vad jag älskar denna låt! har börjat lyssna på den nonstop nu igen, går inte att sluta..


morgon.....


igår åkte jag till ella vid halv sju tiden, och därefter tog vi racerbilen och plockade upp linnea och handlade inför kvällen. vi hade bestämt oss för lite tacomys, så det va bara att shoppa på. sedan satt vi och myste och pratade hela kvällen och kollade lite film. sedan fick jag skjuts hem av en snäll person som offrade sig i regnet :) hihi

har varit så trött de senaste dagarna så idag blev det till att sova ut riktigt ordentligt. nu känner jag mig fullt utvilad, och på köpet så håller mamma på att grilla.  mmmmmhm! sedan var det tänkt att jag och josse skulle ut och gå, men det pissar ju ner nu så vetefan om det blir av. men iallafall så blir det reunion ikväll med josefinx2 :)

nu blir det käk, laterrrrr

hihi förra sommaren

gefletown

haha, skön utekväll igår! visste inte att gävle kunde vara så händelserikt, men nu fick vi svar på det iallafall! :) roligast var iallafall när jag skulle gå hem. slutade med att jag anlände hemma i mitt hus vid halv 5 tiden. som tur var fick jag sällskap av marcus och alexander enda hem till dörren så jag slapp vara ensam. gull
har precis kommit hem från city, blev lunch och mys med ellabella som jag har saknat.

funderar om jag ska ta en powernap en stund nu så att man överlever kvällen, ciao

kööör


kör vi rå



THE CITY

blev lite shopping+lunch på stan, myyysigt. var längesen jag var där kändes det som. inte direkt så att man offrar en varm, härlig, solig dag för att gå på stan och löka. nää, då är det bara stranden som finns som alternativ. hämtade även ut min telefon som varit på lagning ett bra tag nu. så får se om den funkar som den ska eller om den är helt cp som den va tidigare, we will see.

ska bege mig mot mallans place vid 8 snåret för lite flickmys och förhoppningsvis en skön förfiesta. var så skönt i onsdags när man inte behövde ha någon jacka med sig, men eftersom det är kallt idag så lär man väl ha med sig en väsk jävel... har inte heller någon aning om vad jag ska ha på mig, så ska sätta mig i garderoben och kika ut någon strax.



Now I’m on my own side
It’s better than being on your side

waka waka


kul att jag börjar bli sjuk igen. känns inge bra alls inför göteborgresan, måste hålla mig i skinnet hädanefter så att jag inte blir sjukare. aja, nog om det! ska åka ner på stan vid lunchtid och kika runt lite och äta lunch med malla :) känner att det inte blir kul nu när hon fått sin lön och kan i princip köpa vad hon vill medans jag lever på vatten och bröd...... nej men kan ju bara glädjas åt henne som är rik som ett troll ;)

blir utgång ikväll med lite flickor, kommer nog bli bra med tanke på sällskapet hihi. får la se var vi hamnar, men känner på mig var slutstationen kommer bli. nu ska jag ta en varm dusch :) pusssss  laterrrrrrrr

utvalnäs


va så himla mysigt där ute! har aldrig varit där tidigare så det var ett nytt place för mig. vi åkte till utvalnäs vid halv 7 med båten, och chillade lite på havet innan vi parkerade båtisen. åt förrätt och sedan middagen. jag orkade inte ens efterrätten för jag blev så mätt. sjukligt gott, så dom som inte varit där ute och käkat måste göra det inom en snar framtid. tog pepparlax med potatis, sallad och en sås. gottigotti kan jag lova :)

nu blir det filmmys.
later

saknar spid3..

Juli 22, 2010

när vi skulle springa till bussen igår trodde vi att vi var snabba, men när vi är ca 20 meter 
ifrån så börjar vi gå istället. det skulle vi inte gjort, för då åkte bussjäveln.
så vi satt och tänkte och tänkte på hur vi skulle göra då. ringa efter skjuts eller vänta på
bussen som gick 30 min senare. vi kom då fram till att vi ville ha skjuts, och som tur var
så kom lovisaoch hämtade oss, gullig hon. körde racerbil in till stan så vi var där inom
tre röda. traskade in på ett goya som var som en bastu, var sjukt varmt där inne.
men iallafall, vi shakade och svettades och hade skitkul. blev kvar på stan en bra
stund efter och pratade och redde ut saker, sedan blev det hemgång.
lite nattmacka och chill innan jag knoppade.
har haft så jävla kul senaste gångerna jag varit ute,så hoppas detta håller i sig ;)
dock resulterar det i att vara dödstrött dagen efter.

men nu känner jag mig rätt utvilad, jag och mamma ska åka och göra en grej vid 5 tiden.
därefter blir det middag ute i harkskär har jag hört rykten om. kommer bli supermysigt :)
efter middagen blir det mys hos J med lite film, gryyyymt känns det vaaa. fina torsdag

står inte ut, står inte ut
ett år försvinner utan ljus
även om ett sekel går så ska jag alltid vänta på vår tur
från och med då




uuuuuuut tuuuut

hihi, förfekke hos joppe nu. känns som att man är rätt på G just nu. kände att jag lärde ta över datorn en snabbis och vara DJ också. så nu är det min lista som gäller hädanefter, det enda som duger känner jag. dom verkar rätt nöjda så då är jag också nöjd. nu måste vi fortsätta så att vi håller våran tidsplan. hoppas verkligen på att ludde kommer och hämtar oss och skjutsar, annars blir det go by bus eller en liten prommis kanske.
whatever, ha en trevlig kväll lovers! laterrrrrr

haha

gårdagen kändes lyckad, blev mys hos jocke, film och nattbad. blev sen hemgång vid morgonkvisten och sedan upp med tuppen imorse, så känner mig neråt just nu. trött och allt brast på en gång när vi var iväg med min baby.. :(:(

måste även slänga in en liten egen kommentar, tycker bara att dom som kommenterar är så roliga. (bara så du vet så är det hur lätt som helst att kolla ip adressen, så tänk till lite nästa gång du skriver nå patetiskt.)

maddepadde

just nu sitter jag och väntar på madde,  hon är sjukligt seg. men det gör inget för hon är bäst ändå :D hihi. vi ska strax traska ner på stan för att ha lite movienight och därefter kan det bli nattbad. ingenting som jag är pepp på just nu, men vem vet, det kanske ändras? mötte henne lite tidigare idag och så gick vi och handlade lite gotti som chips läsk och dipp, är farligt att börja äta sånt. börjar bli beroende av sånt, inte bra. blir promenad imorgon har jag bestämt mig för! kan bli skönt. därefter har vi kollat american pie, hahaha sjukaste filmen ever. 
aja, nu ska jag stressa på segjäveln här så att vi kommer iväg någon gång! pöss lovers

bruuuum

muuulet,buu


blev inte riktigt som vi tänkte oss, molnen försvann inte men vi hade mysigt på stranden ändå. sedan gick vi upp och käkade lite hederlig lunch och pratade, fick även lite info som var intressant, alltid lika kul!

därefter åkte jag och mallan och shoppade lite inför imorgon och helgen, kan bli rätt grymt. sedan bar det av mot hille, men sedan fick vi hjärnsläpp och mallan ville övningsköra med mig! Whaaat tänkte jag, hon måste skoja. men sen så hon fick vara med om en jävla åktur kan jag tala om ;) roligaste på länge hihi, sötis.

Senare: blir mys att J's place ikväll, skräckfilmsnight+gott att äta. likelikelike
ska även försöka lösa ett och ett annat problem.


lämna mig inte, du är bäst

Tired


gud vilka drömmar jag har haft inatt, dom var helt crazy. en dröm var att jag liftade med turkar och sen rymde, sen en annan var att jag jobbade på en glassbar sen två till typ som jag inte riktigt minns. haha, jag borde nästan införskaffa mig en drömfångare..

ställde klockan på nio imorse, men orkade inte gå upp för det var ändå lite molnigt ute. messade mallan vid halv elva och sa att hon skulle höra av sig när hon var klar så att hon och jullan kan komma och plocka upp mig snart, hoppas jag. det är lite mulet nu men vi åker ut ändå, det ger nog med sig lite mot eftermiddagen :)

!



ö-mys


uuuunderbar kväll med bääääästa:) åkte ut till en ö och grillade och åt godaste maten ever, därefter satt vi och chillade bara och pratade och sen åkte båt! det är precis vad som är det bästa med sommaren, och sånt kan man bara tänka tillbaka på och bli glad:) hihi. men måste säga att jag kommer sakna Mickis alldeles för mycket.. buuu:( får ta vara på dom sista dagarna. blir landetmys hela veckan hade jag tänkt, tänker hänga där en hel del.

nu ska jag ha lite OC-mys här med empa, men först blir det lite bilder!
gotlandbilder får komma om en stund.


19 juli

kan erkänna att jag måste vara sämst på att hålla iordning. igår hade mamma städat så fint i badrummet, men nu när jag har duschat och grejsat lite ser det ut som ett bombnedslag, vet inte riktigt hur jag lyckas men jag gör det bra! förlåt mami hihi. tänkte faktiskt städa upp efter mig nu så att det ser någorlunda snyggt ut vaaa.

morgon, lunch och halv eftermiddag har spenderats ute på landet med ett bra gäng! johanna följde även med, alltid lika mysigt när hon är med ;) grym brud deeeeeee. blev inge bad idag heller, kom även på mig själv att jag endast badat en gång iår och det var på gotland. måste rycka upp mig när det gäller badning, det är fan sommar.

ska tillbaka till landet ikväll. vi ska ta båten ut till vitgrund eller någon annan ö och grilla och mysa. kommer bli chill och helt perfekt för en måndag kväll som denna! nu måste jag rappa på lite så att jag inte blir sen. pösss

saknar diggggggggg. 

(bilder från gotland kommer ikväll)



pussss


langar lite bilder från gotland nu :) förlåt att det blev lite sent, blev filmkväll så har inte varit hemma..
är sjukt många pics så det får komma lite bilder då och då, men här är iallafall ett litet smakprov!
godnatt lovers

picture, som johanna säger


nu är bilderna inlagda! kameran kraschade ju rätt tidigt på resan, så det har även blivit både kamera bilder och mobilkamera bilder. det får duga i krig helt enkelt, bild som bild vaaa. dom kommer upp lite senare!


home

nu är jag hemma. eller jag var hemma vid halv tio tiden, men då la jag mig i sängen så jag slocknade fram till klockan 5 ungefär, rätt skönt.. igår blev det inge sova nästan, istället hade vi stugmys fram till halv 3, då jag vaknar av johanna. jag fick för mig att jag inte packat väskan så jag flyger upp ur sängen, i sömnen skulle jag gissa. stackars den som låg bredvid mig, måste ha fått en hjärtattack. men där står min fina väska, packad och klar. vi tränger oss in i bilen eftersom vi tänker lifta med pojkarna hem hihi. trångt men mysigt. båten var försenad, så vi kom inte på förrän vid 4. jag och johanna intog ganska snabbt fåtöljerna, medans niklas, jonte och mattias körde på golvet istället.

bilresan hem var till en början väldigt skön, sov en bra stund tills jag vaknar av att någon skriker. jonte är nämligen så trött så att han håller på att somna. och man vill ju inte hamna i diket, så bredvid mig sitter proos och är livrädd och försöker byta chaffis. men det blev inte riktigt som han tänkt sig, men vi överlevde resan iallafall och han höll sig vaken. sedan släppte dom av mig hemma, snälla som dom är. hihi
hahahaha, var fan riktigt kul nu när jag tänker efter.

nu ska jag ta en dusch, sen ikväll ska jag träffa J och myyyysa lite ♥



ändrade planer!

ändrade planer everyone! åker hem inatt istället för imorgon bitti. vi bokade om båten så istället drar vi halv 4 :) idag har vi suttit utanför stugan, sedan åkte vi in till stan och köpte lite saker och sa hejdå till glassflickorna, därefter åt jag donken hihi. och det har varit galet oväder här.. Det har pissat ner hela dagen, och på eftermiddagen började det blixtra och åska. tror inte att jag varit med om sånt här väder någon gång. blev strömavbrott i hela visby så staden har varit nersläckt. men det har varit mysigt ändå vaaa. pojkarna och vi har legat i stugan och kollat på film nu. nu tjatar dom att vi ska åka och äta, så vi får se vad som händer.
pössss

gottelandet

nu är det endast en fjuttig dag kvar av denna underbara resa. vill inte åka hem, har levt sånt sjukt bra liv denna vecka! men idag måste vi chilla för nu är man slut som artist, helt klart. hade en till så jävla rolig kväll igår. förkrökade lite hos grannarna och myste, sen tog vi taxi in till stan och gick raka spåret till buren. denna kväll var vakterna lite snällare, dom sa endast åt mig att jag var tvungen att sköta mig. jag höll mitt ord ganska bra ändå. efter torsdag var dom lite less på mig hihi. sedan blev det eftermama på en lyxbåt, vilket inte var heeeelt fel. fan va grymt det va!! helt galet.. när klockan började bli morgon så liftade jag hem, ensam.

men natten var bra, man slapp sova ensam men vaknade ensam

hooho

nu är jag återigen bosatt i datorstugan aka grannarna. dagen har bestått av att ligga utanför stugan, ENSAM. eftersom johanna var lite trött idag, och låg inne i stugan från 12.30 fram till 17.30 då vi upptäckte att vi inte ätit något. så då gick vi och åt med våran busschaffis som vi har hängt mycket med denna vecka. världens sötaste är han, ska visa bild på honom sen. våran lilla kjelle

igår blev det buris igen, var sjukt kul hela kvällen. från början till slut. hehehehe
blir samma visa idag igen, favorit i repris skulle jag vilja säga.
ha en bra kväll vaaaa, pözz over and out


hiihi

åh gud så jag älskar detta ställe. jag och johanna trivs som fiskar i vattnet skulle jag vilja säga. dagarna består lite av att ligga vid vattnet och sola när man mår primaballerina, sen lite käk, dusch, powernap sen all in! eller iallafall har vi försökt. det har ju gått lite sisådär, men huvudsaken är att man försöker ;) sitter hos våra nya grannar nu, ska väl börja köra på lite hårdare alldeles strax. väntar på att min room mate ska komma hit och mysa lite. blir utgång ikväll, gillar buris ganska styggt så kan hända att vi shakar lite där! we will see.
återkommer imorgon lovers! 

back on track

har det så sjuuuukt bra på gotland!!!!!! vill aldrig lämna detta ställe.. världens bästa grannar har vi också
det har även uppstått ett litet problem, men det ska vi nog lösa på bästa sätt ändå hihi.
vi har hittat en dator bland dessa stugor, så nu blir det uppdatering varje dag hädanefter, så håll ut!

GOTTTTTLAAANNNDDD


chill dag idag, tävling+kolla lite träning.
nu: grilla med some people :)
sen: PACKAAAAA

återkommer senare!

hihi


klev upp i god tid så att jag kunde spendera så mycket tid som möjligt på landet eftersom att det kommer dröja minst en vecka tills nästa gång.. :( underbar dag på stranden helt enkelt! bra uppladdning inför nästa vecka, hihi. har precis kommit hem från frisören, toppade håret lite bara så det blev lite sommarfräscht. var väldigt välbehövligt :) borde göra det lite oftare. nu ska jag ta mig en dusch sedan bege mig in till stan för att träffa elsa. måste rappa på lite nu om jag ska hålla tidsplanen!

nedräkning 2 days!!!

..........

det är ju så roligt att när jag ligger här i mitt rum så hör jag musiken från rockfestivalen som är på gasklockorna....... kommer få sussa mycket inatt jag, eller? går bra nu kompis

less jaaaaaaaaaaa blllllllllliiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrr

HEHE

ojojoj vad livet inte leker just nu.

igår var det sommarkväll här i vilda gävle. vi traskade istället upp till interpool och satte oss där och myste lite med braiga flickor och goda drinkar! sedan blev det hem till madde, eftersom vi bestämt oss för utgång. helt spontant för min del, hade inte tänkt att gå ut men så blev fallet! :) sjuuuukt nice! thank u everyone.

sen när vi kom hem vid halv 4 tiden så lyckades jag tappa bort min mobil, hade inte den blekaste var jag la den, ruskiga blackouten. orkade inte leta heller så då la vi oss istället. men sen imorse fick jag panikdamp eftersom den inte låg någonstans i hela huset så då ringde jag till taxi företagen och terroriserade dom några gånger idag. men ingen mobil där inte.. sen idag när jag var i en djup deprission (telefonlös) gick jag in i garderoben, och vad ligger där? jo min älskade mobil. hihi ingen kunde blivit gladare än mig. men den var stendöd eftersom den åkte i backen några gånger igår, så nu har jag en fin nokia istället med färgskärm till och med!

miss u
:(

förlåt

'


" Never say goodbye when you still want to try, never give up when you still feel you can't take it. Never say you don't love the person anymore when you can't let go."


JAG VET VAD SOM MÅSTE GÖRAS


blir nästan lite arg. tog fan lång tid att hjälpa till idag...... var beräknat att vi skulle börja jobba lite klockan tre, men blev inte förrän klockan sju. kul liksom, men gjorde iallafall nytta och det är jag rätt nöjd över. men då fick jag offra annat för kvällen. Skulle egentligen träffat min älskling idag som jag inte träffat på hundra år känns det som, men vi skjuter upp det till imorgon och fredag istället eftersom jag blev klar så sent. då kan vi träffas länge istället för en liten snabbis, hihi. läääängtar
guuuuuuuud vad jag kommer sakna dig :( du får inte lämna mig här, Dumma dumma dig..


glömde även berätta om gårdagen. det blev iallafall film+ost&kex+chips+läsk+vindruvor+jordgubbs kväll, åh guuuud så mys vi hade. mina bästa ♥

down town

blev en dag på stan för min och ellabellas del, så kom precis hem därifrån. blev lite saker inhandlat iallafall. perfekt! köpte två klänningar, en tunika och en tunn jacka :) men har ju en hel del kvar inhandla också, ska kolla igenom det ikväll eller imorgon. är ju dags att börja läsa lite på check-listan, åker ju till gotland på söndag. kommer bli grymt!! längtar som en tok just nu hihi. nu ska jag ut och hjälpa mamma lite :)

måndag


joppe svängde förbi my place igår en stund, mys! kollade sex and the city och chillade ba. det var absolut inte fel, trivs rätt bra med tillvaron i dessa tider. körlektion imorse, den gick faktiskt bra. rondeller börjar bli lite utav min grej, lyckas alltid lägga placeringen perfekt...! hihi

nu ska jag packa min lilla strandväska för strax bär det av till bönan med my love Ella!
så dagen spenderas där ute, och hoppas även på att det blåser lite för det är verkligen fettigt varmt ute.
ha en bra dag, later






SOMEONE NEW


igår: maten var skitgod som alltid, bion vad gryyyyyyyym! blir helt inlove

hade inte kunnat begära något mer! :)

dagen har spenderats med malin och julia i bönan, lika underbart som alla andra sommardagar. blev inte så mycket sova inatt, så det blev en liten nap på stranden. så idag har vi åkt båt, solat, ätit god lunch och chillat hela dagen, precis som det ska vara! :) looooooove it

förövrigt: älskar twilight filmerna, helt sjukt!



lördag

igår blev det utgång, lite ändrade planer än vad det var tänkt från början men det var nice. kom hem lite sent från min lilla resa, så hamnade hemma hos malin istället med henne, julia,fia, bea, lovisa, nathalie! hade skitkul även fast det blev lite splittrat på slutet, men det blev en fin återförening på donken! :) grym kväll med andra ord

lite tungt var att man skulle kliva upp klockan sju imorse, men det gick ju rätt bra ändå. åkte till söderhamn på tävling med ronja och tjockisen. gick super, duktigaste! :) kanske har lökat sönder idag, fiiifan vad varmt. så har precis duschat så måste skynda mig lite och göra mig klar nu. jag malla julia och ella har bokat bord på helt enkelt, och därefter ska vi se eclipse. såååå som jag har längtat! denna kväll kommer bli underbar :) puss

duuuttti


åkte till björke och tränade lite nu på kvällen, gick braaa :) sen har jag varit duktig och hållit mig hemma och städat mitt rum. Är så nöjd över mig själv just nu, kan leva på detta i flera dagar. har blundat när jag gått förbi alla klädhögar som ligger slängda, men nu så! nu ligger det så fint inne i min garderob. Tur att den är stor, men är ändå dags att rensa den igen.. men det får bli en annan gång.

imorgonkväll är det fiesta at josy's place, får hoppas att jag kommer hem i tid bara så att jag hinner. ska nämligen iväg på en liten hemlig resa över dagen, kanske berättar om det senare :)


:)

river flows in you


äääääääälskar låten.. man får fina minnen när man lyssnar på den :)
tack felix!

bööönan


igår blev det landet för hela slanten. tog ut fighter på en tur först på morgonen, sen åkte jag och malin dit för att hjälpa till med maten och lite andra saker inför kvällens bravader. morbror fyllde år igår, så nästan hela dagen spenderades där ute. blev världens godaste middag, grillad kyckling, potatis, ungsbakade grönsaker, sallad, såser m.m. yumyum
efter det gjorde vi barn debut med stora båten ute på stora havet, helt ensamma ;) gryyyymt!

btw så gick körlektionen grymt idag! det kanske vänder, är nog lite utav en naturbegåvning när det gäller bilar ;)

som sagt så har inte min dator velat sammarbeta med mig speciellt på senaste tiden. men idag, den 1 juli är den väldigt snäll. så nu tänkte jag visa lite bilder från de senaste dagarna som spenderats i paradiset!



.....


inte supersugen på körlektion..........

.

RSS 2.0