.

Alldeles lagom fredagkväll för mig! hej myyysiga.

Är ute på en ridtur nu på den vite. Har gå...

Är ute på en ridtur nu på den vite. Har gått bra än så länge men är inte hemma än så ska inte ta ut något i förskott. Har varit på söderslottets förskola idag mellan 8.30-15.30:) är tydligen någon ny förskola så det var kul. Efter ridturen är det snabba puckar hem!!

död

blev det nå körkortsplugg igår då? Nehejdu. Jag tog en powernap som spårade lite, vaknade klockan 20 istället. Hade nog en ställd väckarklocka i huvudet, perfekt ringning eftersom topmodel började då. Intog soffan och myste i 2 timmar framför favvoprogram innan det blev sänghäng.

Det blev en ganska lång dag på lindbacka idag, men ska inte klaga för det är så myyysigt:) Imorgon är det jobb på läkerol så jag får se om det blir något dagis eller inte. Men nu så ligger teoriboken här bredvid mig och jag ska tvinga mig själv att iallafall läsa lite, och på fredag ska jag ringa om fler lektioner. Min lärare sa att jag snart kan boka uppkörning så lär ta mig kragen verkligen... Det hänger på mig och teoridelen bara så jag har ingen  att skylla på denna gång tyvärr. Förstår inte att det ska vara så svårt för mig att ta tag i saker? gash.

4/10

eftersom jag har klivit på min dator så lever den överhuvudtaget inte alls, tyvärr. Saknar den lite, vill ju visa lite bilder och sånt där från senaste tiden. Det får helt enkelt bli en annan gång. I helgen blev det 2 dagars festande och det tog all min energi kan jag lova, var längesen jag blev så sliten. På fredagen var vi några tjejor hemma hos mig och sedan gick vi ut och skakade lite rumpa, vilket resulterade i soffläge heeela lördagen. När kvällen närmade sig blev det krök hos emelie innan vi återigen skulle ut och slänga våra lurviga. Hade sjukt roligt båda dagarna och måste tacka det fina sällskapet! Var dock inte lika roligt att kliva upp halv 7 dagen efter då det bar av mot enköping.

Nu när jag är med i vikarieförmedlingen ringer de som tokar och det finns verkligen jobb så det räcker och blir över. Men idag har jag varit på lindbacka som ligger vid golfen, alltså påväg ut mot bönan typ:) Dom e så gulliga dom små liven. Ska vara där imorgon också, och även nästa vecka på tisdagen och torsdagen. Skulle verkligen vilja vara på samma ställe hela tiden egentligen, skulle underlätta på alla plan. Så får hoppas att man kan få något vikariat på något ställe sen :)

Ikväll ska jag nog låsa in mig och läsa lite körkort innan det blir tvmyskväll, som vanliga tisdagarna;) hihi. topmodel säsongsstart kl 20 och sedan desperate som börjar igen!!! som jag har längtat.

.

RSS 2.0