.....

Smarta människor det finns.

Nu har vi släktmys på landet:) oslagbaaart...

img_7507 (MMS)

Nu har vi släktmys på landet:) oslagbaaart. Sitter vid bordet och väntar på att maten från grillen ska bli klar, kan vara världens hungrigaste just för tillfället.

cosycosy

vilken gosigosi kväll det har varit då! kvällar som denna är ganska svårslagna, men jag är fortfarande öppen för förslag när det gäller att slå kvällar i myshet. Jag och mallan lagade mat och sedan åkte vi ut på landet igen och inväntade mickis, marcus och fabian. När dom äntligen kom så satte vi oss i båten och for ut till Limön. Det är precis dehär jag älskar med sommaren.. Ligga på stranden, åka båt, mysa i underbara vädret. 
Ska verkligen ta vara på dessa dagar :)

Det är en ganska fullspäckad dag imorgon faktiskt, iallafall om vädret tillåter. Åker ut till landet tidigt imorgonbitti för lite häng, därefter in till stan igen för att ha körlektion kvart över 12, sedan tillbaka till landet igen för att fixa och dona lite. Skulle ju ljuga om jag säger att jag inte ska ligga på stranden, för det kommer nog bli en del sånt också.. Därefter: Hem och fräscha till sig lite, sedan släktkalas för morbror :) åååh, älskar släkttillställningar! typ det bästa som finns!! Morgondagens kalas blir ju som sagt lite uppvärmning inför fredag, för då är den stora 50års festen på Engeltofta som kommer bli kuuuung. Nu ska jag stänga mina blå, over and out.

29/6

Tog en liten bloggpaus mitt i alltihopa när värmeböljan kom, och det var det värt! Har ju varit stört varmt senaste dagarna, nästan lite för varmt.. Kom hem i lördags och då blev det ugång på dirren med malin och julia. Var ju lite annat än maggan om man säger så, helt stört vad Gävle känns boooring. Vad gör man här liksom? Kan liksom inte beskriva Magaluf, det var helt magiskt. Tror att det måste upplevas för att man ska förstå vad jag menar. Det är iallafall något jag aldrig någonsin kommer glömma:) hihi.

Har hunnit med att träffa min fina tjejor i veckan också, guld värt! Kändes som att man hade en hel del att ta igen, och det var välbehövligt :) Idag har det varit beach-häng på landet. Long time no see, och som jag har längtat!! Nu ska jag ta en svalkande dusch innan kvällens planer.

ett litet smakprov ♥
det kommer fler senare:)

För att göra er lite svartis så kan jag me...

För att göra er lite svartis så kan jag meddela att jag ligger i Poolen på en madrass och har det allmänt härligt:) det är vår sista kväll i Maggan så vi är lite deppiga, men vi försöker tänka såhär : don't cry because it's over, smile because it happened. Ikväll blir det grabbarna-häng tror jag, kommer bli lika härligt som alla andra kvällar hoppas jag:) nu ska jag guppa vidare . Puss

Galen kväll igår, precis som alla andra kv...

Galen kväll igår, precis som alla andra kvällar. Hahaha det är helt sjukt hur man är här borta. Vet inte om det är positivt eller negativt;) men vi har hittat våra favoriter iallafall och bryter nog inte mönstret! Denna resa har verkligen Minnen för livet:)

Magaluf är mitt paradis! Vi har det sjukt ...

Magaluf är mitt paradis! Vi har det sjukt jävla bra, helt sinnes. Kommer ju aldrig vilja åka härifrån så nu ska vi njuta dom sista dagarna:) vädret är underbart och alla människor man träffar på är stört bra... Nu ska vi göra oss iordning lite innan det är dags att supa till lite;) hihi skriver mer sen.

Jag och mallan åkte hemifrån vid 10 och an...

Jag och mallan åkte hemifrån vid 10 och anlände hos sandro vid 12 typ, dödstrött som man var.. Sov en stund innan det var dags att åka till Arlanda. Vi kom hit typ 4 och checkade in och Grejsade lite. Vuxenpoäng till oss eftersom vi klarade det! Jag blev stoppad med väskan och Sandra blev stoppad när man går igenom den där grejen. Hahah otippat? Nu är det mallans tur att åka dit kan man ju tycka.. Nu har vi precis lämnat av Malin vid hennes flyg och vi sitter vid vår gate och väntar på att bli hungriga så vi kan gå och äta frulle. Så läget är under kontroll än så länge! Peppar peppar ta i trä

Shiiiet nu är det nära. Ska strax börja åk...

img_6648 (MMS)

Shiiiet nu är det nära. Ska strax börja åka mot den 3e passageraren för lite chillin innan vi drar vidare till Arlanda... My gaaaad, hur ska detta sluta.

packning på G

Jag tror att jag har packat färdigt nu faktiskt. Och jag kan meddela att det känns så jävla skönt! Har haft lite ångest över hur allt skulle få plats, men det finns till och med lite plats över. Tror aldrig att det har hänt förr så jag borde nästan fira med skumpa. Jag var ju på stan en snabbis med malin och då inhandlade jag lite som jag ville ha med mig, så då var det bara att packa om. Och satan så duktig jag var då, för jag la till och med ur typ 5 tröjor, shorts och en bikini ;) hihi.

Men hej älskling...

17/6

Hahahah dåligt spontan malla är då!!! hon hänkar till maggan utan att ens tveka;)
Så nu är det ju lite ändrade planer här som ni förstår. Vet inte riktigt när vi åker från Gävle eftersom hennes flyg går tidigare än vårat. Tror hennes skulle gå vid 5 tiden på morgonen och vårat typ halv 8. Så där kommer hon sitta i Palma all by herself ;) hihi läskigt, men det kommer bli crazyyy. Men det var ju hemskt skönt att man slipper hetspacka, så nu ska jag chilla och plocka ut allt IGEN för att lägga ner kläderna och grejerna som jag verkligen kommer vilja ha där borta.

kussekväll

kusinkvällar är nog bland det bästa som finns ♥
en galet god middag+utgång=bästtttt.

Rysningar!

16/6

Igår blev det en riktig spontankväll, och den var råhärlig. Jag mötte upp jessica, emil och calle på interpool för lite biljard, mat och mys. Det lär göras om! :) Blev inte mycket sömn inatt heller så jag var ju skapligt trött imorse när jag skulle ta mig upp för söderbacken vid 9 tiden... Var på ryggkliniken igen och justerade ryggen lite för sista gången innan jag åker, och guuud så det knakade i min stackars rygg. Men det känns hyfsat bra nu efteråt iallafall så det har varit guld värt med massage.

Annars har jag hunnit med hemskt mycket under förmiddagen faktiskt. Efter att jag fixat ryggen så drog jag hem men insåg att jag inte hade någon nyckel (igen...) så vi fick åka ut till Hille för att hämta mammas. Jag bytte om lite och hoppade upp på snurran och cyklade in till stan. Svängde in på bikbok av nån konstig anledning, och ut kom jag på en kasse med nya grejer, hihi. Var ju inte därför jag var i stan, utan det var för att jag skulle växla pengar. På hemvägen svängde jag förbi solarieöarna , har ju inte varit så vackert väder ute senaste dagarna men nu verkar det bli ändring! :) sådär lagomt tills det är dags att dra liksom...

Ska kanske ta en powernap nu så att man orkar med dagen, later

SMS-inlägg

img_8463 (MMS)

Idag fick jag och Ville vara med i tidningen:)

15/6

Mysigaste morgonen på länge vill jag lova. Mickis kom hit vid 10, och vi dukade fram frukost. Satt och myste en bra stund vid bordet innan vi drog till stallet. Måste säga att ridturen gick väldigt bra, eller det såg iallafall väldigt bra ut :) Jag gick på sidan och det var jätteskönt att få röra lite på sig. Tur att jag har en liten hästskötare nu i dessa tider! Nu har vi precis skiljts åt och jag funderar på att ta ett bad. Skulle behöva uträtta lite ärenden på stan också, men orkar verkligen inte. Behöver köpa hatten som jag la undan igår, färga ögonbryn och fransar, sola m.m. Får se hur dagen blir, om man kanske får lite ny energi sen.

Har precis vaknat, men orkar inte ta mig u...

img_3968 (MMS)

Har precis vaknat, men orkar inte ta mig upp ur sängen ännu:) mickis kommer hit vid 10 tiden för lite frukostmys, sedan ska vi bege oss ut till stallet. Hon ska rida lite på corsa eftersom jag inte kan just nu och medans jag är borta. Så dom ska få bekanta sig lite idag;) hihi

We're one, but we're not the same.

Ibland är livet bra konstigt ändå. Ena sekunden är allt kanske huuur bra som helst, och livet leker rent ut sagt. Men sedan kan det ta några sekunder så rasar allt igen, och ni vet den där känslan som inte ens går att beskriva är som bortblåst. Inte för att det har hänt något speciellt nu, men jag kom bara att tänka på hur sjukt fort det kan svänga. Tänk så skönt om man kunde styra och ställa som man ville, då hade man mått som en kung all the time:) 

Nu har jag varit iväg och fått massage, och därefter åkte vi ut till Hille för att kolla lite träningar. Fick ju som sagt sitta på sidan idag eftersom att min rygg inte pallar att sitta på en häst just nu.

Nu ska jag ta ett värmande bad eftersom jag är helt stelfrusen. puss på er

saknar dig baby

Ska ju inte bli helt fel med lite massage...

Ska ju inte bli helt fel med lite massage...

14/6

Ryggen känns bättre, tack gode gud. Ska till en person idag som ska kolla hur det ser ut och på torsdag blir det ryggkliniken igen :) Så jag ska nog vara i trim inför maggan trots allt! Har hunnit med en liten stadsrunda nu på dagen. Köpte lite viktigt inför resan, så det kändes ju skönt att ha det överstökat. Nu blir det lite soffhäng som innan det är dags att åka igen..

jag säger god natt

Försöker tala till dig

Lyssnar men vill inget säga till mig

Slutar tala till dig

För jag hör inte någonting från dig, nej

Och jag drömmer om dig nästan varje natt

Och varenda gång jag drömmer så är jag fast, i dig

Men jag säger god natt och somnar om

Och ber för att du inte ska dyka upp igen

Vi har försökt så många gånger nu

Gått om varandra så många gånger nu

Jag tror att det är dags att säga god natt

och somna om

Ryggkliniken

Hemkommen från ryggkliniken! Hallelujah, nu hoppas jag att det ska blir sköna tider. Han masserade och sedan knäckte han ryggen och drog lite här och där. Ska tillbaka dit på torsdag, och jag får inte rida eller anstränga mig under dessa dagar. Det var några kotor som hade tryckts ihop och kommit i kläm, och sedan var det något med bäckenbenet också. Hahah, sällan jag ska lyckas med allt. Men det ska nog gå att jobba idag iallafall, får ta det lite lugnt :) Det kommer bli en lååång dag på jobbet känner jag, men som tur är så kommer jessica och räddar mig så jag slipper vara ensam. Pjuuuh, hade ju aldrig överlevt annars!
Nu ska jag slänga i mig lite mat innan det är dags att bege sig.

13/5

Har så fruktansvärt ont i ryggen just nu, helt sinnes. Kände redan igår efter hoppträningen att det blivit värre, men när jag vaknade imorse trodde jag att min rygg gått av. Kunde varken stå eller sitta, gjorde till och med ont när jag låg ner. Men nu har jag iallafall kommit upp och sitter i soffan så det har väl blivit lite bättre hoppas jag. Men kunde tyvärr inte rida någon av hästarna idag, och kommer väl säkert inte kunna göra det på hela veckan... bläää och jag som ska åka till maggan på lördag!!!!!! Nu ska jag åka till nån ryggläkare och checka ryggen, så jag hoppas att det inte är någon fara.

Ännu en gosigos dag som har passerat:) mal...

Ännu en gosigos dag som har passerat:) mallan kom hit imorse för att vi skulle sola lite tillsammans, men självklart går solen i moln och det blir mulet. Så då fick vi den geniala iden att vi skulle hem och rida. Självklart börjar det regna och åska som ett as precis när vi kliver ut genom stalldörren. Otippat var det då inte. Vi krigade oss igenom regnet och dundret iallafall och när vi är på väg hem skiner solen och det blev väldans varmt. Inte heller så otippat då kanske, hemskt roligt. Dagen fortsatte och jag åkte och hoppade på cambello i Valbo. Därefter blev det käk på stan och sedan bio med Milla och Malla:) tiihih myyys. Vi såg pirates och den var faktiskt riktigt bra. Dock är det Captain Jack sparrow som gör filmerna, men det är ju ögongodis i mängder... Dööör. Därefter traskade jag vidare för lite filmmys!:) nu är det time to sleep för klockan är alldeles för mycket. Puss mina fina

Nu är jag påväg hem efter en ledig kväll. ...

img_1104 (MMS)

Nu är jag påväg hem efter en ledig kväll. Skulle egentligen jobbat men jag blev ledig tydligen:) så istället mötte jag och malla upp lite tjejer och så har vi suttit på brända hela kvällen. Very cooozy!

Hade sjukt roligt igår! Emelie och Jennife...

img_4754 (MMS)

Hade sjukt roligt igår! Emelie och Jennifer kom till mig så myste vi lite på min altan och sedan tillkom det några innan det var dags för brända och goya :) hihi. Har spenderat min dag i Stockholm med min kompiz Sandra. Så nu är jag påväg hem igen, ska ju bli ganska skönt att sova lite...

p-p-pppep

Ikväll kommer jag vara tröööött. Var ju uppe sådär tidigt imorse igen, och har inte hunnit powernapa något heller. Försöker städa upp lite på mitt rum nu, men det slutar bara med att det hamnar på bänken i garderoben. Där gör ju grejerna ingen nytta heller. Bläää, är nog villig att göra vad som helst för en liten städhjälp nu. Borde nog börja göra mig iordning strax för flickorna rullar väl in senare under kvällen :) Har inte letat efter något att ha på mig än heller, baaam baam. Gör en update lite senare om hur läget är.

Världens finaste låt!

10/6

Fan vad jag hatar busschaufförer. Det är den värsta sortens människor utan tvekan. Iallafall de flesta, sedan finns det ju sötisar också, men tyvärr är dom väldigt få. Oftast är det sura jävla kärringar eller gubbar som kör som biltjuvar. Bara för att dom är så less behöver det ju inte gå ut över oss bussåkare. Idag tex råkade jag säga fel när jag skulle betala och tillbaka fick jag ett ihopknölat kvitto slängt i handen, hemskt snällt. Funderar starkt på att ringa bussbolaget och fråga vad chaffisarna håller på med, dessutom ska jag berätta vilken tid jag åkte och bussnummer så dom vet exakt vem som körde mig. Det kliar i mina fingrar, telefonen står väldigt nära...

Annars då, förutom bussincidenten som har gjort att jag hatar chaffisarna? Jag, Emelie och Madde har varit och kikat på studenternas utspring. JAG DÖÖÖÖÖÖÖR, blir så avis... + att dom fick värsta fina vädret. Skulle kunna göra vad som helst för att få uppleva det igen. ångest!

Har hunnit med en runda på stan också, blev en klänning och en kofta inhandlat. Tröstshopping återigen.. Nu tänkte jag ta en dusch och ta en kik i garderoben. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig ikväll, men det brukar ju lösa sig till slut så :) puss så länge

Sura jävla busschaffisar kan ju ta sig i r...

Sura jävla busschaffisar kan ju ta sig i röven och skaffa ett annat jobb kanske.

Men kan alla studenter sluta åka flak här ...

Men kan alla studenter sluta åka flak här utanför eller bara gå och lägga sig... Dels för att jag vill sova nån gång och för att jag blir så avis:( var så sjukt lycklig under studentveckan, men samtidigt var det så sorgligt och jobbigt. Men den var guld värd <3 fina spid3

Borde kanske berätta lite mer utförligt hu...

Borde kanske berätta lite mer utförligt hur denna dag har varit. Klev upp sådär jättetidigt som ibland kan vara hemskt jobbigt, men det gick bra idag. Åkte ut till Valbo och red rebeccas häst som jag ska rida lite på denna vecka:) åkte direkt till Malin när jag var klar för halv 10 skulle vi gå i bollan! Skapligt tidsschema... Sedan uträttade vi några ärenden innan vi åkte och handlade "frukost" och satte oss sedan på min altan och myste till det. Tanken var att vi skulle sola, men solen ville inte vara utan molnen idag så vi åkte och solade solarium istället, men när vi återvänder hemåt så var det inte ett moln så långt ögat kunde nå. Har vi flyt? Aah verkligen. Så vi satte oss ute innan det var dags att skiljas åt. Jag for till stallet och red ut med Sandra, därefter skyndade jag Mig hem för myskväll stod på schemat:) där hade ni min dag, väldigt intressant va hihi

Underbar dag har det varit! Nu fortsätter ...

img_4576 (MMS)

Underbar dag har det varit! Nu fortsätter kvällens trevligheter:)

Göttans

img_8272 (MMS)

Göttans

Stamp on the ground

Tog en spontanpowerwalk nu på kvällskvisten, mycket duktigt gjort av mig. Det var perfekt temperatur ute så det var ju bara att njuta. Fick en glad överraskning som gjorde att jag gick liiite längre än vad jag hade tänkt ;)


Glädjeskutttttt

.

Du får inte knacka på min dörr

Om du inte är beredd att komma in

Du får inte göra om mitt namn

Och börja kalla mig för din

Och du får inte vandra på min väg

Utan att visa mig ditt mål

Och inte stjäla av min godhet

För att fylla upp ditt hål

Och du får inte riva mina murar

Som jag omsorgsfullt har byggt

Om du inte skyddar mina drömmar

Så att jag kan somna tryggt

Och du får inte ha mig som en dröm

När jag vill va din verklighet

Och du får inte säga att du hoppas

Om du inte tror du vet

Men du får ta den tid du behöver

För att förstå vad är det du vill

Du får be en bön att tiden

Du behöver räcker till

Och du får samla dina tankar

Så att två själar kan få ro

Och så att allting som vi lovade

Oss själva, kan få gro

Du får inte andas på min panna

Och inte få mig falla mer

Om du inte sen kan stå för

All den oreda du ger

Och du får inte röra vid mitt hjärta

Som om allt var uppenbart

Men jag önskar inget hellre

Än att du gör allt emot mig snart

8/6

Dövarmt idag igeeen. Det var lite varmt i mitt rum när jag gick och la mig igår, men tänkte att jag inte behövde öppna fönstret. Sen när jag vaknade halv 3 av värmeslag ångrar jag att jag inte öppnat fönstret. Kunde inte somna om så fick lite smått damp. Gick in i gästrummet och öppnade balkongen, och då gick det betydligt bättre att sova iallafall. Det måste nästan vara oväder på gång eftersom det är så kvavt ute och dessutom så varma vindar. Skulle faktiskt vara skönt med chillvärme istället.

Har spenderat hela dagen med Sandra i city och har också hunnit vara i båda stallen. Det blev lite inhandlat på stan, men är långt ifrån klar.. Vill ha massa nya sommarkläder men känner inte riktigt att jag finner det jag söker, som vanligt ;) Har ju några dagar till på mig som tur är. Nu ska det bli skönt med lite soffhäng!

Satan i Gatan

satan i gatan så varmt det har varit idag. Trodde seriöst att jag skulle smälta när jag satt på balkongen. Odrägligt varmt trots att det blåste. Först gnäller man på att det är för kallt och att det inte är någon sol, sedan gnäller man på solen och att det är alldeles för varmt. Svårt det där..

Jag har iallafall gjort lite nytta idag trots värmen. Jag bestämde mig för att åka till arbetsförmedlingen för att lämna det där jävla pappret som jag är så less på. Har även upptäckt att jag fyllt i fel varje gång. hahah får väl börja göra rätt nästa gång jag ska fylla i.. Men nu slipper jag ha det där pappret på mitt samvete i några veckor iallafall, skön..t! Sedan tog jag en powerwalk hem i värmeböljan, trodde jag skulle dööööö för att det var så varmt. Tog ungefär 1 timme innan jag fick tillbaka vanliga tempen i kroppen. Har även ringt kommunen angående jobb så nu känner jag mig ganska nöjd ändå :)

Har även hunnit med att träna den andra sessan för Lotta också. Hon gör fina framsteg tycker jag, så det är kuuult:) Sedan var det ju raka spåret hem till säsongsavslutningen av Desperate. Förstår inte hur jag ska överleva tisdagarna hädanefter. :(

Håkan Hellström



och jag vill ha dig för gamla tiders skull
Du betydde inte allt
Men det blåste aldrig kallt
För du var solskenet

6/6

skrev ett inlägg igår från mobilen som inte verkar vilja komma fram tydligen? smart.

Känns iallafall som att det var 100 år sedan jag bloggade, men det var det ju inte som tur var. Vet inte riktigt hur jag ska börja detta inlägg men kan ju meddela omvärlden att jag har en fet jävla ångest över summerburst, jag borde verkligen varit där. Bara få vara full, överlycklig, ha underbar musik i öronen och hänga med massa härliga människor. (får trösta mig med att jag är 500 spänn rikare iallafall..) Nej nu måste jag sluta för ångesten äter upp mig inifrån. Jag fick helt enkelt nöja mig med Håkan Hellström istället, och det är då inte fy skam! Han var verkligen jättebra igår, och han är ju typ världens finaste kille. Vissa låtar berörde mig verkligen, älskar hans texter. Min håkan-lista på spotify kommer gå varm de närmsta dagarna kan jag ju lova. Gift dig med mig så skulle jag vara överlycklig resten av livet:) Men nu ska jag göra mig iordning, skriver mer senare! puuuss

4/6

Det var lugnt och skönt på jobbet igår så känner inte att jag blivit överkörd av tåget idag faktiskt, gööttt. När jag vaknade åkte jag och mami ut till Älvkarleby (idag igen) och kikade på 130 klassen. Har börjat vänja mig vid höjderna nu så jag kanske till och med vågar hoppa lite högre i framtiden ;) Så Corsa, bli frisk så vi får hoppihoppa lite. Längtar ihjäl ma. På vägen hem svängde vi förbi mormor och chillade lite där. Det bjöds på solning och fika, världens bästa mormor!! :)

Idag är ju halva sverige på summerburst i Stockholm. Jag fick förfrågan om att vara där men jag var faktiskt inte ett dugg sugen att gå, vet inte varför? sinnessjukt egentligen.. Det är ju världens upplevelse med skitbra artister och det är förmodligen asroligt också, men jag var så opepp så det kändes rätt att avstå :) Kommer säkert ångra mig i efterhand när alla pratar om hur grymt och roligt det var, men det får jag ta ;)
Men alla ni som är där, NJUUUT!


Nu är det näääära!! sommar 2011

:)

Men härlig bonnbränna jag har lyckats med idag då. Hahah jag dör. Tackar gudarna iallafall för att vi har röda tröjor på oss nu när vi jobbar! Matchar färgen fint ikväll vill jag lova. Men jag hoppas verkligen att brännan hinner lägga sig lite tills imorgon så att man kan vara ute i solen ändå. Kan ju bli jobbigt läge annars om man lär ligga inne och dö istället liksom. Håller min turtumme..

Åh juste, snart kommer mina favvogirls hem :D Har längtat efter er! Har ju varit borta i nästan 1 år (alldeles för länge), gaaash vad tiden går fort men dom har ändå lämnat tomrum efter sig. Så det ska bli skönt att få hem dom igen :D FINALLY! Nu ska jag göra mig klar och sedan åka till jobbet. See ya at harry's! ;)

My heart is refusing me

Gud vad duktig jag har varit under den tiden som har passerat. Jag tog mig ut på en promenad, det trodde jag aldrig om mig själv faktiskt. Sjukligt varmt, men man ska ju inte klaga nu när solen äntligen har hittat hit. Nu har jag suttit inne både på Nelly och HM-sidorna, utan att ha shoppat en enda grej. Var bra sugen och la till många grejer i shoppingkorgen, men sedan kom jag på mig själv att det egentligen inte var något av plaggen/grejerna som jag verkligen behövde. Det är bra att jag tar hand om min ekonomi, för nu är det dags att bli lite vuxen ändå, jag är ju trots allt 19 barre. Men en shoppingtur ska jag unna mig att ha innan maggan, och då får jag handla ordentligt, ALLT som behövs. Nästan så att man längtar lite tills dess hihi..

Nu kallar duschen, puss så lääänge.



3/6

Har glömt bloggen lite under de två senaste dagarna, men vad gör det liksom? Sitter ju knappast inne när solen skiner och det är dövarmt ute. Det blev en fet utgång i onsdags iallafall, hade grymt roligt! Var till och med pigg och glad när jag klev upp dagen efter så det var ju verkligen ett plus i kanten. Vi for ut till Älvkarleby vid lunchtid eftersom jag och Ville skulle starta en 110. Det blev en fin runda och vinst för oss :) fiiina! Har även spenderat dagen där ute idag, så det var ju myyysigt. Roligt att det gick bra för alla också!

Ligger i sängen nu men ska försöka ta mig ut på en promenad om en liten stund, känner mig dock inte så motiverad på det just nu. Skulle behöva en powernap också eftersom jag ska jobba ikväll...

Fick ju som sagt lite brådis och det var f...

Fick ju som sagt lite brådis och det var för att jag skulle hinna med bussen. Men nu är jag på och ska möta Malla för lite shopping. Skulle behöva ett par svarta jeans men det är ju så jävla drygt när man ska pröva. Knyta upp skor, hoppa i ett par trånga jeans, knyta på sig skorna igen och sen bestämma sig om man ska köpa eller inte. Så vi får se vad jag har med mig hem lite senare! :) efter stan är det tänkt att vi ska åka ut och kolla en snabbis på balen som är på engeltofta idag. jag antar att jag får världens studentångest och kommer sakna mina studenttider nå så fruktansvärt :( skulle vilja göra allt en gång till.. Nej nu ska jag tröstshoppa lite istället, är ju ganska bra på det ja;) hihi. Puss o kraaam.

1/6

Jag döööör, har sinnessjukt ont i svanskotan. Den där kraschen igår på träningen gjorde ju verkligen inte saken bättre. Det gick typ inte att rida ordentligt idag, kände mig helt handikappad. Kan knappt böja mig ner och det går inte att ta ett steg utan att det gör ont. Whattafuck, hur ska detta sluta.

Oppps, nu ringde mallan och jag ser att jag har lite bråttom nu!! bloggar från luren när jag sitter på bussen. pyss

.

RSS 2.0