catch me if you can

 
Fick skjuts hem igår, så jag kom hem rätt sent. Men det var skönt att bara chilla igår, kändes väldigt bra :) Somnade på direkten när jag la mig, sen blev jag väckt av ett telefonsamtal typ halv 5, och efter det kunde jag inte somna om vilket var väldigt frustrerande.. Efter kanske en halv timme somnade jag om igen iallafall som tur var. Sen sov jag läääänge vilket var underbart och vaknade av att mallan våldgästade min säng som vanligt hihi. Vi gick till ridhuset och tränade lite, sen gick vi tillbaka och då mötte jag sandra så tog jag ut det andra mongot och skrittade med henne :)

Nu har jag precis tagit en varm dusch och ätit lite mat, så nu är jag back on track igen. Mat är nog det bästa som finns skulle jag vilja säga, får aldrig nog. Känns som jag väger 300 kg just nu också, för så mycket åt jag.
Ikväll blir det mys med min kära vän josefin. Vi har gjort en väldigt bra plan inför kvällen. Vi ska nämligen gå till stan, och efter det ska vi gå på bio hihi. Hurtiga som vi är! Men frågan är egentligen, när lär vi gå...?  Bion börjar kvart i nio. Vi hade iallafall tänkt gå 1½ timme innan den börjar, och jag hoppas verkligen vi hinner fram i tid.. skulle ju vara lite jobbigt om vi missade bion för att vi gick för sakta. Nej så det lär nog bli powerwalk.

nu ska jag chilla lite hade jag tänkt, det väntar ju en tung kväll för min del så borde vila upp mig lite kanske ;)
Måste ju hitta lite varma kläder också så man slipper frysa i denna istid. puss ciaaaaaao




Gamla goda tider

what you got


Glömde skriva om gårdagen, men det började ju som sagt hos josse. Ella kom till mig eftersom vi skulle åka dit tillsammans. Åkte väl dit vid 8 efter att vi fixat oss hemma hos mig. Åkte till old saints och var där en stund, sen gick vi till goya. Hade riktigt kul faktiskt, så det var en väldigt lyckad kväll iallafall! hihi. som vanligt har jag ju inga bilder eftersom jag glömmer kameran, men ska faktiskt skärpa mig, börjar gå överstyr nu. Är ju roligt att ha bilder på festligheter, så nästa gång ska jag faktiskt komma ihåg att ta med den punkt slut. Som avslut på kvällen blev det donken och det var underbaaaaaaaaaaaaaaaart, love it.

Gick inge vidare för brynäs idag heller, så det var ju synd för dom tycker jag. Men jag och mallan hade kul vi, alltid lika mysigt ♥ hihi. Sen köpte vi mat och åkte hem till mallan. Har kollat på film och myst på, vilket känns väldigt välbehövligt efter tvådagars denna helg. Så nu blir det lugnt ett tag framöver hade jag tänkt :)

gooosi


Idag har det varit en gosig dag faktiskt hihi. Vaknade rätt sent, hade ställt alarmet tidigt men hade inte vaknat eftersom att jag låg på mobilen.... Sover så djupt att jag inte ens vaknar om en elefant skulle kliva in i mitt rum. Iallafall så åkte jag till stan när jag vaknade och träffade Malin. Lärde äta lite mat eftersom jag inte hann äta frukost. Sen gick vi runt en liten stund, sen tog vi bilen hem till mormor och fick lite eftermiddagsfika. Alltid lika mysigt att vara där :) älskar mormor! världens sötaste. Sen åkte vi till Mallan och har fixat oss lite nu, sen fick vi morbrors biljetter så vi ska gå på brynäs-frölunda. Har lite bråttom nu för våran skjuts skulle komma nu. Så jag får skriva mer sen hörrni :) ♥

best

fekkkeee

nu är det förfekke som gäller, sjukt bra drag här i västerbacken! Kunde ju nästan inte bli bättre.
Jag tänker inte ha några förväntningar inför kvällen för brukar alltid bli tvärtom ;) som vanligt glömde jag kameran hemma....... waaah så typiskt. men kanske kommer andra bilder ändå från luren!
nej nu måste jag gå tillbaka till dom andra, dom saknar mig hoppas jag ♥

fredagsmys


Gårdagen var väl sisådär faktiskt. Eller jag hade kul med flickorna, men inne på slick var det väl inte sådär kul som det brukar vara. Var rätt mycket folk där, men inget att hänga i julgran direkt. Men vi var väl nöjd med kvällen ändå faktiskt, för vi hade myyys. Var ju rätt trött när jag vaknade imorse, men gick till skolan iallafall så duktig och ordentlig som jag är :) Hade historia och sen fick vi skriva klart filosofiprovet, så det känns så himla skönt att ha det gjort! Sen blev det lunch på stan, som börjar bli en väldigt dålig ovana. Men vad gör man inte för lite god mat hihi.. Åkte hem med malin vid 1 tiden skulle jag tro, har legat på hennes gamla rum och kollat på bilder och pratat en massa i några timmar. Kändes som att det var 100 år sen vi sågs nästan, även fast vi sågs för någon dag sen bara. Lite ensamt är det ju när eftersom hon flyttat hemifrån, så jag får hålla ställningarna själv när jag är här hemma.

Ikväll ska jag hem till min kära vän josefin :) Blir väl lite förfest och massa mys där, sen blir nog utgång efter det skulle jag väl gissa på. Idag ska jag faktiskt komma ihåg kameran, lyckades ju glömma den igår..... ovanligt
typiskt mig om inte annat.

Förresten så ramlade jag i onsdags, var så sjukt halt ute och har fortfarande skitont!!! är helt sjukt. Lyckas alltid ramla och slå mig.. För någon sommar sen så lyckades jag ju få en spricka i fotknölen när jag spelade korp fotboll också, känner mig så himla snärtig och smidig. lika smidig som en elefant skulle jag vilja säga..
Ska nog ta och vila en stund nu, sen ta ett bad och börja fixa mig :)
hörs dååå♥

HAPPYYY


åhhh så glad jag är! Jag klarade naturkunskapen!!!! :D Guuud vilken lättnad det var, ville bara krama Ann när hon sa det. waaah så idag är det min favoritdag. Så jag hoppas den kommer fortsätta vara lika grym som den har varit hittills. Jag ska nämligen ta och berätta lite om denna underbara dag faktiskt.

Vaknade vid 8 och var pigg, så gick upp och fixade mig lite och åkte till gympan. Var ganska få där så tjejerna gick till lilla salen och skulle köra styrka. Men istället fick vi en idé, så Vi började dansa istället. Vi som dansade var Jag, Natta, Madde, Erika och våran dansledare madelene sund som lärde ut dansen. Den blev riktigt sexig och tillslut fick vi visa upp den för Tore som såg väldigt nöjd ut faktiskt. MVG i idrott för våran del iallafall vill jag lova efter den dansen! Vi var grymma. Love my class

Sen blev det chill i skolan, sen blev det lunch och där var det pizza. Jag som är matvrak och har stor magsäck var väldigt nöjd, dom andra såg dock väldigt nöjda ut också. Tillbaka till skolan och då hade vi naturkunskap igen, och då skulle vi göra fåglar som skulle flyga och det var rätt kul, för vi gjorde en jättebra fågel som flög fint.

Efter det bar det av till stan för behövde handla lite inför ikväll, tex strumpbyxor och lite gottigotti som vi kan äta innan vi går ut! Blev även väldigt glad där, fick faktiskt jättefin beröm för min blogg. Blev alldeles varm om hjärtat, så jag lever som på rosa moln just nu. (Hoppas detta håller i sig)

Ikväll blir det utgång med ett gäng söta flickor, och eftersom dom är så bra så tror jag att kvällen kommer bli grym också. Ska försöka komma ihåg kamera för en gångs skull, men med mitt minne kan det bli svårt. Men jag ska göra ett tappert försök. Nu ska jag ta en dusch och fixa mig, sen bär det av till Naaaaaaathalie.
Ha en bra kväll ♥

<3

stressss

Idag har det varit en rätt stressig dag faktiskt, och jag har hunnit med riktigt många saker! Tog med båda pållarna på träningen imorse, sen var det hem och duscha och fixa sig, för att sedan stressa iväg till skolan och skriva filosofiprovet som jag gruvat mig över så himla länge. Det gick bra iallafall och ska fortsätta skriva på fredag för hann inte klart med en fråga :)
Sen hade vi en lektion till och sen slutade vi. Jag och Ella åt på stan för vi skulle inte hinna hem emellan skolan och körskolan. Teorikursen höll på till halv 8 och dom timmarna kändes som en evighet.... Men det känns som att körkortet börjar närma faktiskt, eller kanske inte.. Får lite ångest för jag kommer aldrig orka plugga in allt detta, känns som en omöjlighet. Det är typ en bibel man ska läsa, från avgasrör till skyltar och från hur man ska ha bilbältet till hur många kilo man får köra med... paniiiik. Nej men jag och ellabella ska klara det där vi :D hihi
Sen blev det lite film mys och kollade på saw, är ju bland det vidrigaste jag sett. Uschhhh, ville nästan spy. Gillar skräckfilmer, men vet inte varför. Blir så fruktansvärt rädd, men det är väl stämningen som gör det mysigt :)

Nu ska jag ta och kolla på mitt älskade OC som jag nästan har glömt bort känns det som, kommer aldrig svika det!
Finns inget bättre än OC nästan, klart det finns men inte är det mycket som slår det iallafall ♥


´

Har varit en dålig bloggerska idag, men har varit väldigt upptagen faktiskt.

pluggdag..



Nu blir det pluggapluggaplugga och försöka bli hjärntvättad och grym på filosofi, wish me good luck för det kan verkligen behövas..

miss u

det var bättre förr


Kan inte bestämma mig om jag ska chilla lite nu tills skolan börjar, eller om jag ska sova en stund. Hinner ju faktiskt sova en timme, vilket skulle vara väldigt skönt. Men samtidigt kommer jag vara hur trött som helst när jag vaknar isåfall, därför är det kanske bättre att vara vaken? Ångesten tränger fram.

Träningen gick bra imorse också! haha sötis var trött, det kändes. Kanske var bra att köra slut på krafterna igår, borde köra på det lite oftare kanske hihi. Känner på mig att det kommer bli en lång dag idag.. Skolan börjar tjugo över tolv, därefter två lektioner, sen ner på stan och äta, träna ungarna i hagaström, hem och plugga.. Buu:(

Satt och kollade igenom massa bilder, så kom jag in på bilderna från Teneriffa 08, åh guuud så jag vill tillbaka dit! Hade så galet kul så jag hoppas på en repris inom kort.. hihi
Helt underbart!

iiiiiiisbit

Waaah. Fick vänta utanför i typ 20 min innan träningen eftersom vi var andra gruppen, och jag ville bara börja grina för jag frös så mycket. Tårna var is, fingrarna var is, kinderna var röda.. Inte för att det var så mycket varmare där inne men det var underbart att få kliva in genom dörren faktiskt. Ibland kan man känna temperaturskillnaden trots att det bara är någon grad som skiljer. Träningen gick faktiskt bra, ramlade av en gång. Var rätt kul för det var längesen jag gjorde det sist. Men efter det gick det bra och han var rätt cool idag faktiskt, inte varje dag så det är bara att njuta.

Har precis klivit upp ur badet, åhåå så underbart det var. Hade kunnat legat kvar där hela natten lång kändes det som. Men nu är jag iallafall upptinad igen och varm och gosig, och har precis förflyttat mig till sängen. Så nu borde jag ta tag i plugget. Men det är något som håller mig kvar vid denna dator, och vill inte lägga ifrån mig den för stunden. Börjar få lite ångest inför provet på onsdag, så därför måste jag iallafall läsa lite..
Jag återkommer senare, puss ♥

better off alone


Hade möta med mangelusch imorse vid nio tiden, så fick gå upp lite tidigare än vanligt. Sen två lektioner och efter det var det efterlängtad lunch! :) Sedan traskade vi tillbaka till skolan och hade en SEG historia lektion (som vanligt) och efter det slutade vi. Jag, Sudden och natta tog bussen ner på stan och gick en liten sväng sen lite mat på det var ju som grädde på moset. Alltid lika mysigt med mina flickor ♥

Sen bar det av hem, och hoppade av två hållplatser tidigare för att promenera hem. Fråga mig inte varför jag gjorde det, det var bara något som slog mig.. Var kanske hur kallt som helst, så när jag kom hem la jag mig i sängen med duntofflorna och datorn och lite filosofiplugg. Har inte hunnit gjort så mycket mer, och nu ska jag slänga på mig träningskläderna och bege mig till F som jag hoppas har längtat efter mig hihi.


'



Take a breath, take it deep
"Calm yourself", he says to me
If you play, you play for keeps
Take a gun, and count to three
I’m sweating now, moving slow
No time to think, my turn to go

Fikamyyys


När jag tagit ett långt bad tidigare idag så la jag mig i sängen en stund med datorn bara och försökte bli varm igen. Var så galet kallt ute! Tog ut F först, sen longerade jag L lite i snön så han fick röra på sig lite inför onsdag.
Sen ringde nattis och frågade om jag ville fika lite med henne, så jag fixade mig lite och drog på mig en varm och gooosig tröja och åkte ner på stan. Satt på Coffeehouse typ två timmar, sen gick vi till donken och åt chickenbits.. Kanske hur gott som helst, vi kunde inte motstå det när vi spanade in donken från vår soffa på fiket ;) Så det blev en perfekt dag idag faktiskt, väldigt välbehövelig om inte annat :)

Nu blir det lite film & mys hade jag tänkt. Kanske till och med lite läsning av filosofi inför provet på onsdag, men tror inte att orken finns där tyvärr. Men kanske borde ge det ett försök iallafall om jag är riktigt duktig :)
Jag återkommer nog, puss ♥

Better off alone?

´

Ett tips bara, gå inte ut. Ni kommer frysa ihjäl som jag nästan gjorde.

sunday

Gud vad jag inte gillar söndagar, alltid värdelööösa. Blev ingen tävling iallafall eftersom vädret var som det var inatt/imorse, men det ser ut som att det har lugnat ner sig lite nu iallafall. Vill bara att skiten ska försvinna, är så less på snö just nu. Tror faktiskt inte att jag är den enda heller hihi

Vet inte alls vad som står på schemat idag faktiskt, men blir lugnt iallafalll :) Ska väl träna lite senare iallafall, Plugga lite filosofi skulle ju vara välbehöveligt, lite oc mys, och mot kvällen så blir det väl mys av något slag. Det dyker nog upp något kul, det återstår att se :)

You ever want something
that you know you shouldn't have
The more you know you shouldn't have it,
The more you want it


Back in the days, Happy times:


Världens Finaste, du är det bästa som någonsin hänt mig.

´

Oh the truth hurt and lies worse.


Tacomys


Bion igår var iallafall läskig.. Men somliga i salongen hade ju lite svårt att förstå då och då, men jag tycker att den va grym ändå hihi. Den var lite förvirrande vissa stunder, men den är väldigt sevärd enligt mig iallafall trots förvirrningen. Hände ju även lite incidenter innan, jag råkade tex spilla ut maddes cola med min väska (fråga mig inte hur jag lyckades) så vi fick dela på min. Hade även ut en stor del utav mina snacks, men det gjorde faktiskt inte så mycket eftersom jag klarade mig rätt bra ändå. Madde var lite ledsen över läsken, men hon blev glad några sekunder senare igen ♥ Var en bra och mysig kväll iallafall :)

Idag har jag inte gjort speciellt mycket, låg i sängen rätt länge sen tog jag bussen hem i snöstormen. Gick till ridhuset med Fighter så han fick springa av sig lite. Har ju tävling imorgon i Avesta, om inte snön säger ifrån. Kanske blir inställd men det återstår att se imorgonbitti. Blir det tävling blir det uppstigning kl 5 vilken känns väldigt tungt för stunden.... Sen blev det duschen och fixa mig lite sen åkte jag till Mallan. Vi hade nämligen planerat en tacos/mys kväll med alla kära kusiner. Så vi lagade ihop middagen/efterrätten och fixade lite, sen kom dom hit vid 6. Fick även oväntat besök av kära morbror som hade en champagneflaska med sig!!!! Så nu är det rena rama festen här, riktigt bra drag måste jag säga! ;) Nej Nu fortsätter festen, Shake shake och dunka dunka! seee yaaa, pusss♥ 

Shutter island



Shutter Island är namnet på en karg, ogästvänlig ö vars invånare består av dömda mentalsjuka patienter, deras läkare och väktare.Dit kommer 1954 polisen Teddy Daniels (Leonardo DiCaprio) med sin kollega Chuck Aule (Mark Ruffalo) för att reda ut ett mystiskt försvinnande. Under dramatiska former börjar Teddy ana att något inte står rätt till på ön. Vem kan han egentligen lita på? Och kommer han någonsin kunna ta sig därifrån?

Ska se den här filmen på premiär ikväll, känner redan nu att jag kommer vara världens räddaste människa.. Som tur är har jag någon att hålla i handen när jag blir rädd, vilket känns väldigt tryggt. Nu ska jag iallafall kila upp och ta en dusch sen fixa mig :) ha en bra kväll söthjärtan ♥

fredagsmmmmys


Gick till skolan imorse i snö ovädret, kanske hur kallt som helst. Hade bara en lektion idag så det var suuuperskönt. Hade bara historia och då kollade vi på film så det var inte så ansträngade som tur var :) Blev lite plugg och myyys igår och kollade även på "Meet Joe Black" som inte blev någon favorit iallafall, men hängde inte riktigt med heller så kan ju vara därför. Fanns ju liksom annat att göra så jag föredrog det istället :)

Har precis kommit hem iallafall, var på stan en sväng efter skolan och Natta åt på subway medans jag och Madde endast tittade på. Satt där rätt länge och myste och pratade. Me like you girls ♥ Sen var det dags att åka hem. Så sjukt kallt ute nu och så mycket snö så jag knappt ens vill kolla ut genom fönstret. Det är ju nu det ska bli vår :(

Det känns som att jag har jättejättejätte mycket att göra just nu, men kan egentligen inte komma på allt. Men några saker jag lär göra inom kort är iallafall:

- Fixa skor till balen och boka tid för hår och naglar
- Plugga massor! Filosofi, Ledarskap, Naturkunskap/Svenska
- Städa ur min garderob så allt nytt får plats
- Boka utlandsresa
- Fixa boende på Gotland till i sommar
- Fixa studentklänning/skor

Ge mig sommar tack!

IG..


Fuuuuuuck så dåligt det gick på naturkunskapsprovet. Det blir starkt IG skulle jag tro, blir så aaaaarg. Det som jag hade pluggat som en idiot på kom inte ens, var ju jättekul...... Ne men får väl satsa på att klara omprovet!!! Men skulle jag få G skulle jag bli överlycklig, så jag ber till gud att jag ska klara det. Världens lyckligaste människa skulle jag bli då, så snälla snälla snälla :(
Jag lovar av hela mitt hjärta att jag aldrig mer ska vara dum om jag får G.

Igår blev det bara inlägg såg jag nu, och det berodde på att jag inte hann helt enkelt. När jag kom hem pluggade jag, sedan åkte vi till våran granne linnea som fyllde i måndags och fikade och hade trevligt, sen hem till naturkunskapsboken igen.. Nej vill inte ens tänka på naturkunskap, blir deprimerad. faaaaaan

Skitsamma, provet ligger i mitt förflutna så nu är det att blicka framåt! :D Hade tänkt sova en liten stund nu, känner mig rätt sliten. Ska glömma bort provet också, skulle vara rätt skönt att slippa tänka på det.. Ja där kom det ju igen, det plågar mig ganska styggt. Nej nu glömmer vi det för nu ska jag ta en powernap ♥
 

ONSDAG

 
Om ni minns så la jag upp ett klipp när de spelar in "we are the world" och som var till de olycksdrabbade i Haiti. Här är den äldre versionen och gjordes för 25 år sedan, och singeln sålde 800 000 exemplar första veckan, helt sjukt.. Alla pengar gick till det svältdrabbade i Etiopen.
Båda versionerna är underbaaaar

happyface


Guud, jag är så glad just nu. Vet inte ens varför, känns helt stört. Som det sägs, efter regn kommer solsken.
Jag hoppas verkligen att solen kommer hålla i sig ett bra tag för det behöver jag känner jag :)

We are what you think we are


Har inte ätit någon semla än.. Men jag ser att det är en som väntar på mig i kylskåpet. Men finns verkligen orken till att sitta och gräva ur mandelgrejen? Jag vet inte, men jag tänkte ta reda på det nu. Ska ta min urgrävda semla och min naturkunskapsbok och vara duktig och plugga lite tror jag :)

träningen med ungarna gick väl bra antar jag, var kanske hur trött som helst som jag har varit hela dagen.. Blev så sjukligt mätt efter att jag ätit friterad kyckling med ris på nian så att jag trodde jag skulle spricka. Jag har en teori om att det var vad som gjorde mig extra trött, att behöva gå och bära på all mat. Blev avsläppt av nattis morfar i stan och gick och hälsade på ett dumhuvud en stund, och fick skjuts hem precis och nu sitter jag här :)
Har faktiskt varit en rätt bra dag ändå, träningen gick kanon och inga motgångar på hela dagen. Love it

Nu ska jag gå och chilla liiivet lite med semlan och naturis ♥


åhååå så längesedan. DM guld iallafall! sakna..

FETTIS DAGEN

Idag tänker jag äta semlor, för det är ju ganska gott. Men jag gillar inte den där mandelgrejjen i mitten för den är äcklig. Men annars är hela semlan väldigt god :) Lyssnade på radio påväg till träningen imorse, har alltid tänkt att denna dag hetter fettis dagen och INTE fet-tisdagen. Men det verkar inte vara många som håller med mig, men jag vet att jag har rätt för det brukar jag ha hihi.

Tränade som sagt imorse och det gick suuuper, sötis han e. Blir lite hopp imorgon så får se hur han sköter sig då, men jag hoppas det känns bra eftersom det är tävling i avesta på söndag :)
Har precis duschat och står i badrummet nu och fixar mig lite och försöker få tag på NATHALIE eftersom jag tänkte att vi skulle äta i matan idag, men det verkar kvinnan ha glömt.. Senare blir det skolan som innebär en och en halv lektion, sen gå till nian och käka lite foood för att sedan ha energi till att träna barnen. Det tar hårt på krafterna har jag märkt. Sen blir det myyys:) och lite plugg..

Nu ska jag fortsätta fixa mig lite eftersom jag är rätt långsam, skriver mer sen :) pusss ♥

We are the world


För 25 år sedan deltog många artister och spelade  in den här låten för välgörenhets projektet "USA for Africa" där alla pengar gick till det svältdrabbade i Etiopen. Singeln sålde 800 000 exemplar redan första veckan.

Hittade det här klippet nyss, som är tillägnat de olycksdrabbade i Haiti.

you weren't there


Idag var det riktigt tungt att gå upp.. Trodde alarmet skämtade med mig imorse, för jag brukar inte vara så trött eftersom jag till och med hade lite sovmorgon. Åkte iallafall till skolan vid halv tio, hade några lektioner. Har varit en sån seg dag, vill bara att den ska ta slut typ. Efter skolan gick jag jennifer och madde en snabbis på stan bara, men blev icke några inköp faktiskt, duktig som jag är :) hihi. Kom ganska nyligt hem, borde plugga lite naturkunskap om jag orkar, men känns väldigt tungt just nu.. Har upptäckt att plugga inte riktigt är min grej. 

Men något som är lite roligt iallafall är att jag ska på afro dans ikväll ;) ryktas om att det blir mycket shake.. Sen finns det ett till pass som jag vill gå på, det är typ strippdans. Det ska jag faktiskt ta och kolla upp för jag ska gå på ett sånt pass hade jag tänkt :D Kanske är en naturbegåvning, vem vet..
Nej nu ska jag gosa lite, återkommer senare sweethearts ♥



You weren't there, distant, far away
It's like this every day, they see you in their heads
Wonder if you'll come
Afraid to close their eyes, and miss you once again

alla hjärtans dag


EN MYYYSIG DAG :)

I know what you're thinking


Somnade direkt när jag släckte lampan igår, så utmattad var jag. Men det visade sig vara bra för jag var väldigt pigg när jag vaknade imorse så jag nästan flög upp ur sängen. Skoja, men jag var pigg iallafall faktiskt hihi. Det är så himla härligt ute nu så jag har varit ute med F på lite prommis och pulsa i snö, kändes som att det behövdes. Funderar på att ta med min andra sötis ut nu, man ska ju passa på att vara ute när det är sånt här underbart väder :) Fast när det är sol så längtar man ju bara mer och mer till sommaren, vilket gör att det är ett litet tecken på vååååår :D wooonderful! Och nu när man tänker på vår vill man bara handla massa nya snygga vårkläder, näää nu har man något att se fram emot alltså! Önskar jag hade lite mer cash bara, men det löser vi nog på något sätt hoppas jag ;)

Som sagt så är det ju alla hjärtans dag idag vilket jag gillar väldigt mycket, och jag fick lite presenter av mamma :) sötis hon e. & jag gav henne choklad, snäll som jag ääär hihi
Jag hoppas att alla ute i stora världen får en mysig dag idag, speciellt alla ensamma själar. Denna dag är bara en gång om året så bring it on!! Kanske är det någon som hittar sin soulmate, det vet man aldrig. Men då blir jag glad för eran skull. såååå, glad alla hjärtans dag everyone




Biomys


Har precis kommit hem från bion. Kände att redan när jag satt mig skulle jag somna, denna början på helgen har tagit hårt på mina krafter. Slumrade till en gång, men sen blev det spännande och efter det höll jag mig vaken!
Var iallafall på "edge of darkness", och vi tyckte väl att den var sådär. Jag som är trögfattad fick det lite jobbigt, så jag varnar er som är lite tröga. Sov ordentligt natten innan ni ska se den, ett tips bara. Den var hemsk, men stundvis var den lite seg och som sagt lite svår att förstå enligt mig. Men jag gillade den ändå faktiskt, jag som är ett biofreak liksom. Älskar att gå på bio, skulle nästan kunna bli min hobby hihi.  Nu är jag bara så himla trött att jag lär lägga mig i sängen och sätta igång lite OC tror jag, hihi love it. Har även lite godis som skulle kunna göra mig sällskap resten av kvällen, och även en liten emil hoppas jag. Om inte så ska jag gå och leta reda på honom. Det handlar om att göra det bästa av situationen :)

& imorgon är det alla hjärtans dag. Tänker inte ha alltför höga förväntningar, men hoppas på att det kommer bli en mysig dag. Så nu är det bara att invänta den stora dagen, godnatt och puss på er ♥


Glömde berätta att jag prövade balklänning med mami i torsdags, tror iallafall att jag har hittat den rätta :)

det är en känsla som du lämnar




This goes out to someone that was
Once the most important person in my life
I didn’t realize it at the time
I can’t forgive myself for the way I treated you so
I don’t really expect you to either
It’s just... I don’t even know
Just listen…


You’re the one that I want, the one that I need
The one that I gotta have just to succeed
When I first saw you, I knew it was real
I’m sorry about the pain I made you feel

That wasn’t me; let me show you the way
I looked for the sun, but it’s raining today
I remember when I first looked into your eyes
It was like God was there, heaven in the skies

I wore a disguise 'cause I didn’t want to get hurt
But I didn’t know I made everything worse
You told me we were crazy in love
But you didn’t care when push came to shove

If you loved me as much as you said you did
Then you wouldn’t have hurt me like I ain’t shit
Now you pushed me away like you never even knew me
I loved you with my heart, really and truly

I guess you forgot about the times that we shared
When I would run my fingers through your hair
Late nights, just holding you in my arms
I don’t know how I could do you so wrong

I really wanna show you I really need to hold you
I really wanna know you like no one else could know you
You’re number one, always in my heart
And now I can’t believe that our love is torn apart

I need you and
I miss you and
I want you and
I love you ‘cause
I wanna hold you,
I wanna kiss you
You were my everything
And I really miss you

I knew you gonna sit and play this with your new man
And then sit and laugh as you’re holding his hand
The thought of that just shatters my heart
It breaks in my soul and it tears me apart

At times we was off I was scared to show you
Now I wanna hold you until I can’t hold you
Without you, everything seems strange
Your name is forever planted in my brain

Damn it, I’m insane,
Take away the pain
Take away the hurt
Baby, we can make it work

What about when you
Looked into my eyes
Told me you loved me
As you would hugged me

I guess everything you said was a lie
I think about it, it brings tears to my eyes
Now I’m not even a thought in your mind
I can see clearly, my love is not blind

I need you and
I miss you and
I want you and
I love you ‘cause
I wanna hold you,
I wanna kiss you
You were my everything
And I really miss you

I just wish everything could have turned out differently
I had a special feeling about you
I thought maybe you did too
You would understand, but…
No matter what, you’ll always be in my heart
You’ll always be my baby

Our first day, it seemed so magical
I remember all the time that I had with you
Remember when you first came to my house?
You looked like an angel wearing that blouse

We hit it off, I knew it was real
But now I can’t take all the pain that I feel
Reach in your heart, I know I’m still there
I don’t wanna hear that you no longer care

Remember the times? Remember when we kissed?
I didn’t think you would ever do me like this
I didn’t think you’d wanna see me depressed
I thought you’d be there for me, this I confess

You said you were my best friend, was that a lie?
Now I’m nothing to you, you’re with another guy
I tried, I tried, I tried, and I’m trying
Now on the inside it feels like I’m dying

I need you and
I miss you and
I want you and
I love you ‘cause
I wanna hold you,
I wanna kiss you
You were my everything
And I really miss you

And I do miss you
I just thought we were meant to be
I guess now, we’ll never know
The only thing I want is for you to be happy
Whether it be with me, or without me
I just want you to be happy

Heeeelg!

Gårdagen var rolig :) Tack alla som kom, och tack för väldigt fina presenter också hihi, ni är så söta.
Var ju mindre roligt att städa allt idag, men vad gör man inte......... Men det tog väl ungefär två timmar, inklusive matpaus ;) och lite vilopauser. Nej men jag och ella är nöjda med gårdagen och vi hade kul!

Somnade sent inatt vilket innebar att jag var sjukt trött imorse. Så idag blir det en chilldag, så jag och ella har bestämt oss för att chilla lite sen bio :) Har inte riktigt bestämt vilken än, men det visar sig. Ska bli myyyysigt med bio, är ju trotts allt våran helgsyssla.. Men först av allt ska jag ta ett varmt bad iallafall och kanske ta en powernap :) Så jag skriver mer sen. pussss


Ain't no sunshine when my baby's gone

you got the love

Jag har varit en dålig bloggerska måste jag säga. Men det har varit mycket i dessa dagar! Var ju som sagt i stockholm i onsdags med spid2 och hpid2, och några ur spid3. Var nästan alla tjejer från klassen så det var mys. Var först ut till bosön på studiebesök, var väl inte sådär jätteroligt. Hade skinnjacka och converse också så det var rätt kallt :( Var väl där i nästan två timmar tror jag, innan vi fick åka till stan. Traskade runt lite på stan, men vi hade två mål och dom blev utförda och alla var nöjda och glada! Handlade lite också, väldigt myyysigt :) Sen var det bara att hoppa på bussen igen och åka till globen för att kolla på GE-galan.

Idag är det paaaaaartyyy hihi :D Jag och Ella ska ha våran efterlängtade fest idag(lite sen 18års kalas)! så jag hoppas det kommer bli mycket shake. Vet inte riktigt hur många som kommer men det visar sig :) är riktigt taggad jag känner jag hihi. Så det hoppas jag ni också är, fullt ös ;)

Jag och Mallan som är nyligt hemkommen från egypten har nyss varit jättehurtiga och har varit på friskis och tränat, var ganska jobbigt. Så ska väl boka in lite fler pass nu hade jag tänkt. Men på måndag blir det shakeshake på afro dansen iallafall ;)

Nu måste jag duscha sen ska vi hämta upp ella och vi ska åka och handla och fixa allt inför ikväll :)
puss så länge och ha en bra dag♥

stockhooolm!


Hejjjj!!!! Har jag precis varit och tränat och det gick skitbra, börjar bli mycket bättre nu :) hoppas på det bästa och det måste funka. Klev precis ur duschen och ska fixa mig nu, sen bär det av till STOCKHOLM. om det finns plats på bussen men det borde det finnas :) vi ska gå på stan sen ska vi gå på friidrott med skolan och äta donken HIHI, kommer bli mys med tjejerna i klassen ♥ love it.

nej nu har jag faktiskt bråttom så återkommer ikväll med bilder och sammanfattning av dagen :)
seee yaaaa, pusssss

abbie martin



Do you remember...


Idag har det varit en rätt stressig dag faktiskt, har inte hunnit skriva något här..
Hade ingen träning imorse för jag och nattis skulle gå till högskolan och lyssna lite om olika inriktningar eller linjer eller vad man ska säga. Hittade en som jag fastnade för som det antagligen blir senare någon gång. Vet inte om jag vill vara kvar här i Gävle eller om jag flyttar.. Det får jag fundera lite på, men inget beslut jag behöver ta nu.
Sen gick vi till skolan i snöstormen och åt lunch. Och det verkar som att snön aldrig tar slut där uppe... Blir ju bara värre och värre :o Blir nästan orolig alltså, kommer ju snöa inne och sitta här livet ut.
Sen hade vi samhällsprov..... Gick ändå rätt hyffsat med tanke på hur det kändes igår. Men jag hoppas att jag klarar det iallafall :) Sen traskade vi ner på stan och åt innan det blev träna ungarnaaaaaaaa. Blev subway HIHI
Chillade runt på stan lite, sen for vi till hagaström. Sen hem fort som fan igen för att ha egen träning kl sju.

Ella gick med mig hem och vi planerade inför våran 18års fest som är på FREDAG hihi :D kommer bli goooos ♥
Hoppas på en bra vecka och en bra helg. Hihi är ju trots allt alla hjärtans dag på söndag..
& nu är älskade mallan hemma igen, har saknat dig!! :D

..........

SAMHÄLLSKUNSKAPPPPPPPPPPPPPPPP

ORKAR INTE PLUGGGGGGAAAAAAAAGAGAGAGGA SÖOGKSFG
NU FÅR JAG DAAMPPPPPPPPPP
blir nästan frustrerad. blir verkligen inte smartare av detta. Okej då, kanske lite men inte är det mycket.
Som Madde sa, mats har gett oss: mission impossible ♥ Helt omöjligt....
ne men nu ska jag plugga vidare, precis som jag gjort i det senaste timmarna!!!!
hihi, dampi. pusssssss :)

Believe


Sov i i lägenheten med ellis inatt, kollade på white chicks innan vi skulle sova. Hahahahaha jag döööööör.
Sen imorse åkte jag till skolan en timme tidigare än vad jag skulle och pluggade lite, men gick väl sisådär. Sen har det varit full skoldag som faktiskt varit rätt plågsam och jobbig. Men jag har skött mig exemplariskt och jobbat på!

Har precis varit ut med F och ska åka till lägenheten strax, efter jag har ätit. Blir till att städa lite och försöka plugga samhällskunskap eftersom vi har prov imorgon...... Vill bara dö när jag tänker på det. Är kanske huuuur mycket som helst och huuur svårt som helst. Känner ingen frihet alls faktiskt, inlåst bakom galler och bom typ.
Nej nu står maten på bordet så nu ska jag äta, skriver mer när jag anlänt till lägishetis :) pusss


I keep on fallin'... in and out of love with you
Sometimes I love ya, uhh, sometimes you make me blue
Sometimes I feel good, At times I feel used
Lovin' you darlin', makes me so confused

I keep on fallin', in and out of love with you
I never loved someone the way that i'm lovin' you


back on track


Nu känner jag mig lite på G igen. Har varit en allmänt seg dag bara, inte en av mina bästa. Åkte hem till hille vid tolv tiden tror jag när mamma hämtade mig. Sen gick vi ut och gick med pållarna en stund, var ganska skönt väder så varför inte liksom.. Sen gick jag och la mig en stund eftersom det inte blev så mycket sömn inatt, har känt mig trött dom senaste dagarna men vet inte varför faktiskt. Sen åt vi middag och sen fick jag skjuts till lägenheten :) Jag och Ella har chillat på riktigt bra idag, var och handlade ingredienser till våran kladdis hihi.
Vi lämnade grejorna hemma, sen for vi till DONKEN min älskade hemmaplan som jag har saknat så jag inte vet var jag ska ta mig till. Var hur längesen som helst jag åt det.. Big mac blev det iallafall, underbart gott. Vi åt, kollade på blåsningen, köping, och lite Wallander. Sen tog vi saken i egna händer och började baka. Ingen av oss är hemmafru och bra i köket men jag tror vi har lyckats för första gången.. Jag tänker visa bildbevis imorgon, på våran fina kaka. Den som är lyckligt lottad kanske får sig en smakbit. hihi
Nu ska vi ta hand om våran kaka som ligger i ugnen, och jag tror den vet att den har hamnat i goda händer ♥

 såhär kommer den se ut

'


Finner inga ord.

godmorgon världen

Igår blev det ju massa mys precis som jag sa innan. Ella anlände tillslut med allt gotti! Sen mös vi på och tittade på let's dance och pratade som man brukar göra. Efter det gick vi och hyrde film på hemmakväll, white chicks och wind chill eller vad den hette. Vi började med Wind chill och den var ju bara sjuk typ, sen avslutade vi bra med white chicks! hahahaha den är så sjukt bra! ni som inte sett den borde se den :D Bästa filmen på länge.
Sen fick vi sent besök, vissa somnade, vissa målade och andra kollade på "spökhus". Gick väl inte och la oss förrän lite efter fyra skulle jag tro. Sen var det bara att kliva upp 10, för då hämtade pappa mig så åkte vi hem till Hille. Ska träna klockan 12 och hade glömt alla träningskläder hemma, så lärde då åka hem och hämta dom. Så ska åka ut till valbo om en liten stund och träna i en timme :)

Dagen kommer vara stressig och fullspäckad. Först träningen nu klockan 12, sen är det skynda sig hem och träna fighter lite, vilket kommer ta någon timme. Sen fixa mig och packa iordning allt till ikväll, hockey klockan fem, sen skynda mig till lägenheten, så kommer lite tjejer dit, sen vidare på maskerad! Fast har inte riktigt bestämt mig än vad jag ska vara, så det får jag fundera på tills lite senare. Nu ska jag gå och byta om och äta frulle :)
pussssssss♥

Jag vill ha en kissebebis..

back in the days


Nu sitter jag i lägenheten och är nyduschad! Var ett riktigt jobbigt pass faktiskt, men det är iallafall ett pass jag vill göra igen :) Orkade inte ens gå upp för trappan till ingången, kommern nog va i fin form imorgon..
Nu har Nattis precis anlänt och nu väntar vi bara på Ella. Hon ska komma med chips och dipp och vi ska myyyyysa järnet ikväll :D hihi. Ska nog gå och hyra film på hemmakväll sen, och jag lär nog köpa hem något att äta eftersom jag är hungrig och har inte ätit någon middag än.. Kan ju bli donken eller subway ;) nej nu ska vi försöka få in mysmode här vilket jag redan börjar känna av. Ska tända lite ljus och goooosa lite nu, puss ♥

För när man ser att det blöder ja det är först då det gör ont

Det är tomma ord som fastnar för att jag låter dom vara kvar
Men jag har lovat den här gången att jag ska ge allt jag säger att jag har
Jag kanske stannar här och skriver fast jag längtar bort
O du vill att jag ska lämna men vi säger aldrig nått
Du försöker ställa mig emot vägen men jag står aldrig still
För jag tror att livet just har börjat och det blir, det blir vad jag gör det till

friday i'm inlove

Idag är det fredag igen. Undrar hur många fredagar jag har levt.. Det kan man nästan räkna ut men det orkar jag inte nu. Jag är trött, min hjärna är trött och mitt hjärta också skulle jag tro. Hade bara en lektion idag och det var historia imorse. Sen satt vi kvar i skolan och chillade lite i väntan på att lunchen skulle öppna. Gick dit, åkte till stan en liten stund med madde och nattis och inhandlade lite små saker till imorgon :) köpte lösögonfransar, strumpbyxor, tröja, lite nytt puder. Det är vad jag kan minnas just nu! Sen gick jag till lägenheten som ligger ungefär på två minuters promenad från stan. Känner att det skulle vara skönt att bo såhär men jag är faktiskt inte riktigt redo för det än, speciellt inte att bo ensam.

Nu sitter jag här och funderar på om jag ska åka hem och packa iordning lite grejer som jag ska ta med mig hit sen eftersom jag ska sova här inatt :) Ska även pussa lite på mina små pållar och emil.
Har ju träning ikväll också, cirkelfys blir det idag! Sen kommer nattis hit och vi ska ha fredagsmys och handla massa gotti, hihi. Sen får vi se vad vi hittar på mer under kvällen, men det kommer bli myyyys :)
Nu ska jag åka hem tror jag, puss så länge ♥

It's gonna take a lot to drag me away from you

Nu är jag nytränad och nybadad. Ni som har friskiskort och inte prövat på ki-box måste göra det NU NU NU! :D
det var skitjobbigt men så grymt kul!!!! Det är ett måste för er säger jag bara. Passet var 90 minuter och var fullt ös typ hela tiden kändes det som, och det var en jättebra instruktör också vilket gjorde det ännu bättre :) Så nu kan vi vara nöjda med oss själva efter det passet. När jag kom hem la jag mig i badet en stund, underbart! nu gosar jag lite med empa hihi, tror han har saknat mig faktiskt.. ♥

Jag bestämde mig iallafall för att sova hemma i Hille idag, kände att det passade bra. Får ju sån sjuk hemlängtan så lätt.. Förstår inte hur det blir så jämt, är nästan lite jobbigt. Men ska övervinna hemlängtan imorgon och sova där :) Nu tror jag att jag ska mysa ner mig i sängen och slå på några OC avsnitt :)  pusssss ♥

Alicia Keys, fel att få vara henne..
Underbar låt.

hej igennnn!

Nu har jag precis varit ute och trimmat lite inför söndag. Ryktas om att tävlingen är inställd, men jag hoppas att den kommer att flyttas istället för helt inställd. Gick jättebra idag iallafall, så det känns lite bättre nu :)
Ska åka på ett ki-box pass med josse klockan sju till halv nio också, och det känns som att det kommer vara sjukt jobbigt faktiskt.. Har ju inte tränat sen i måndags, känns nästan som en evighet sen typ.
Sen kan jag inte bestämma mig för om jag ska åka hem till hille och sova här inatt eller om jag ska sova i lägenheten. Här har jag några för och nackdelar:

fördelar:                                          Nackdelar:
i stan                                                Ingen mat
nära till skolan                                   Inga andra gosaker om jag inte går och handlar 
nära till allt                                        Kanske ensam
nära hem efter träningen                    Mamma är inte där
Göra precis vad jag vill                       Godare frukost hemma




Mina älskade

Jag har två besvikna läsare som jag tydligen hade glömt att nämna i torsdags.
MATTIAS OCH THOMAS ♥ Det är två väldigt söta pojkar i sina bästa år, dom är även väldigt rara och gosiga.
Dom kom och våldgästade mig här i lugnet i biblioteket, men det är okej för jag gör det här frivilligt och är absolut inte tvingad. Jag gör detta för att jag tycker om dom så mycket!!! Nu sitter jag bara här i deras underbara sällskap och vill aldrig gå härifrån ♥♥♥ Här kommer mina älsklingar, se upplev älska!!!

skooolaaaan


Det där med plugget igår gick ju bara snett. Istället fick madde och natta gå och köpa chips, dipp och cola medans jag och ella försökte få in mysmode i lägenheten. Vi väntade på godsakerna men det kändes som en evighet. Men plötsligt ringer det på dörren och in kommer dom, chipsen!! Skoja hihi mina två älsklingar INKLUSIVE chipsen, läsken och dippen. Tog inte överdrivet lång tid innan det tog slut, men det var älskvärt så länge det varade. Den enda som fick något gjort av plugget var madde för hon var så duktig medans nattis gjorde söta frisyrer på mig medans vi facebookade och kikade runt överallt. Vi hade íallafall ett härligt och mysigt snack hela kvällen, sångfågeln sudden var även i farten. Sen gick vi och la oss lite försent. Var bara meningen att det skulle vara två personer i sängen, men det slutade med tre, varmt och gosigt.. Vi hade våra egna små knep vi använde oss av för att få större plats. Ta täcket, rumptacklingar, ryckningar m.m. love it ♥

Har varit en rätt skön morgon. Sov lite för länge egentligen, maddis duschade slut på stans hela vattenverk, Nattis fick gå hem i snövädret och duscha lite av vattnet som blev över, och jag fick vatten över för att diska. Men ändå var vi rätt snabba för vi hann till våran redovisning som gick hur bra som helt, briljerade gjorde vi faktiskt hihi.
Efter det blev det lunch, och var så nära att bli snömulad och purrad idag igen. Men stark som jag är vann jag fighten. Nu väntar jag på sudden här i skolan som har naturkunskap medans jag egentligen har slutat.. Snäll som jag är, sen ska vi gå lite på stan tror jag och sen bege oss  till lägenheten. puss så länge ♥

 

white flag

I know you think that I shouldn't still love you,
Or tell you that.
But if I didn't say it, well I'd still have felt it
where's the sense in that?

I promise I'm not trying to make your life harder
Or return to where we were

I will go down with this ship
And I won't put my hands up and surrender
There will be no white flag above my door
I'm in love and always will be

I know I left too much mess and
destruction to come back again
And I caused nothing but trouble
I understand if you can't talk to me again
And if you live by the rules of "it's over"
then I'm sure that that makes sense

I will go down with this ship
And I won't put my hands up and surrender
There will be no white flag above my door
I'm in love and always will be

And when we meet
Which I'm sure we will
All that was there
Will be there still
I'll let it pass
And hold my tongue
And you will think
That I've moved on....

girlsnight


Idag är det onsdag vilket innebär tidig uppstigning och morgonträning i valbo. Gick kanske hur dåligt som helst, noll kontroll. Inte bra med tanke på att det är tävling på söndag. Sen så åkte vi hem och duschade och grejsade lite sen, och efter det blev det lunch på stan igen. Kanske hur gott som helst hihi :) Åkte hem med mamma efter det och då blev det att städa ur min garderob! Har alldeles för mycket kläder som jag borde kasta istället, men det får bli en annan dag. Sen åkte jag till min bostad som jag ska bo i nu i en vecka och hålla ställningarna medans malla är borta. Sen knackade det på dörren, och det var nämligen lilla ellabella som skulle hämta upp mig för att vi skulle traska vidare till körskolan. Satt där och antecknade i två och en halv timme..... Ganska jobbigt faktiskt vilket innebar skrivkramp. Halv åtta slutade det och då gick vi till lägenheten. Blir lite girlsnight här nu, Madde och Natta ramlade också in för vi borde fixa vårt plugg..
Nu ska vi dippa och mysa och fixa plugget om vi orkar, pusssssss :)

paradise!!

men åååh vad bra det är!!!!! Vad ska man nu längta till hela veckorna?:(
Tyckte det iallafall var rätt par som vann. Hatar erika för hon är en bitch och har värsta attityden. Jackie har också det men hon är så skön för hon är blåst och allmänt skön! Men jag gillar faktiskt kristoffer ändå, för han var ju faktiskt tvungen att göra som han gjorde. Alla skulle ju gjort likadant som honom. Men som sagt gillar jag att Jackie och Patrik vann :D Tycker även det var så fint att dom delade på pengarna, underbart♥

älskar denna låt, den är värd att nämnas.

ridaridarida

hihi blir mycket rida nu alltså. Imorse och ikväll waaah

Träning idag och sen var det skuuuulan. Hade samhällskunskap sen hade vi svenska redovisning och muntligt låtanalys. Jag valde Under ytan - Uno Svenningsson. Kan väl inte säga att det gick bra direkt men jag klarade det iallafall. Blir alltid så sjukt nervös att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Känns som hjärtat ska ploppa ut när som helst :( Men sen när vi var klara gick jag och nattispattis ner på stan och åt på nian, pasta fläskfiléeeee!
Sen blev det träning med ungarna som vanligt, och det gick väl bra. Rätt kul faktiskt hihi :)

Nu är mallan i egypten med sin kära johan. Är ju absolut inte avundsjuk........Hon ligger och steker på playan och jag hoppas hon tänker lite på mig också. Jag hoppas även hon köper hem lite fina saker hihi. Vet att hon köpt något men hon vägrar säga vad så det ska bli spännande. Sen vet man ju aldrig vad den kvinnan kan hitta på. sötis hon ♥
Från och med imorgon ska jag bo i hennes lägenhet helt ensam också. Vet inte riktigt hur det ska gå till eftersom jag hatar att vara ensam och är dessutom mörkrädd, väldigt bra kombination... Men det löser sig! Jag kommer uppdatera varje dag om hur det går med mitt liv som vuxen i en vecka. Städa, diska, laga mat! Och även hur det kommer funka att vara ensam i mörkret! Nu ska jag ta ett varmt bad, skriver mer sen.


Kommer aldrig sluta sakna dig

Dröm!

Jag hade sån sjuk dröm inatt..

Jag jobbade på ett hotell och så skulle jag plocka undan inne på restaurangen som var inne på hotellet. Så skulle jag ta hissen och hämta något på en annan våning, men då blir hissen helt cp och jag är fast där i en evighet! Så på min mobil så såg jag var jag befann mig och då var jag 29 meter under jorden och hissen skakade och lyset släcktes. Jag hade täckning på mobilen men kan varken ringa eller skriva sms!!! så börjar jag grina och får klaustrofobi och helt plötsligt går det att stanna hissen, och jag springer ut därifrån. Då har jag hamnat i ett parkeringshus där dom spelar in en Johan Falk- film. Då har en kille blivit skjuten och boven springer iväg, och den skjutna killen viskar till mig "Efter honom!" Så då ropar jag till en kille som står en bit bort "Följ mig, jag vet vägen!" så springer jag ner längs infarten i parkeringshuset med den andra killen springandes några meter bakom. Då hoppar boven fram bakom en pelare och säger kom så ska jag visa dig en sak, och då ska han visa mig sitt vapen. Men då kommer killen bakom mig och tillfånga tar boven och jag springer iväg! När jag kommer ut ur parkeringshuset möter jag Natta och Madde och dom frågar varför jag inte svarat på deras sms, och då berättar jag att jag har varit inlåst i en hiss och att det var helt kaos och jag trodde jag skulle dö där inne. Sen minns jag att tänkte jag för mig själv att jag lärde berätta om att jag varit instängd i en hiss på min blogg, sen vaknade jag :D

´


I don't want to lose you
But it's so hard when you don't care anymore
our love was amazing
now it's not worth saving
something tells me you don't care
you don't care anymore

"Ge dig inte in i något som du inte kommer ur"
Allt finns kvar, och inget kommer att försvinna


håkan !!!

intensiv...


Vi kom tydligen försent till skivstång så våra platser hade någon bitch tagit. Så då pallrade vi oss till fjärran och gjorde ett intensiv pass som kanske var ganska jätte jobbig.. Men det var ju bara att hålla ut och se glad ut. Känns ju riktigt bra nu efter iallafall hihi :) Nästan gjort mig förtjänt av lite dipp och grönsaker ikväll, och det var väldigt längesen jag hade sånt mys. Kommer nog ha träningsvärk i magen imorgon iallafall efter daggmasken...
Har precis duschat och det var underbart, så nu ska jag skriva klart svenskan sen mysa och se paradise!!!

Jag har även en fundering. Vet inte riktigt om jag ska färga mitt hår mörkt eller behålla den färgen jag har nu.
skulle vara rätt skönt att göra en förändring. Har funderat på detta i nästan ett år men har inte vågat färga eftersom det är ett väldigt stort steg enligt mig. Såååå, vad tycker ni? :)




5 poäng


Idag har det varit en chilldag! klev upp typ tio i 8 och duschade. Sen kom jag på att jag inte ens behövde gå upp så tidigt. Hade räckt med att jag gick upp typ en timme senare. Men det var skönt att lägga sig i sängen igen och lyssna på lite musik :) Hade naturkunskap och gjorde inte så mycket, sen långlunch, historialektion som vi inte heller gjorde något på typ, förutom frågesport och min grupp förlorade... Sen var det filosofi seminarium och det gick gryyymt! Alla tjejer var inne i ett härligt flow och alla fick 5 POÄNG!!! duktiga vi är ♥ hihi

Nu är det mat, skriva klart svenskan, sen träning som gäller. Sen är det paradise också, och det får vi absolut inte glömma gott folk! Träningen ikväll blir "skivstång", och jag har hört att det ska vara grymt jobbigt.. Så vi får se hur jag känner mig efter det passet ;) Men vad gör man inte för att bränna lite fläsk, kan ju bli rätt skönt.
Hinner inte motionera F idag heller så han kommer väl vara stark som en oxe imorgonbitti på träningen, men det är sånt man får ta vissa dagar.

Nej nu ska jag fortsätta med svenskan och försöka bli klar inför talet imorgon. pussssshej♥

.

RSS 2.0