måndag

Nu sitter jag här med spänning och väntar på att brittson ska ringa mig på skype. Sååååå efterlängtad <3 Dööör lite när jag tänker på att du snart kommer hem!!!!!! det är inte så många fredagar kvar hihi ;) Då minsann ska du inte få åka iväg igen! Bästabästa.
 
 
 

Måndag

Det känns verkligen som att det är typ torsdag idag, haha! Kan va för att jag tillbringade min roliga lördag med ett ton plugg ;) men duktig var jag iallafall! 

Effektiv dag och har nyttjat den fullt ut kan man säga. Var som sagt i stallet, sen valbo, sedan mötte jag upp Samuel på stan för lite lunchmys på mocca och strosade runt lite på stan. Köpte en shaker och ett par nya stövlar som ska få pryda mina ben när det blir regn och rusk. Sved lite i plånkan men men, det kommer det vara värt förhoppningsvis:)


Måndag

Har varit en sväng i Valbo nu och är hemma en sväng bara innan jag ska möta upp Samuel för lite sen lunch. Så myyysit det ska bli :) hihi. Sedan kanske jag ska träffa Sandra, beror lite på båda oss. Skulle behöva gå och kika på ett par rediga hörlurar också men dom kostar ju typ skjortan...


Måndag

Är i ridhuset nu och skrittar fram Caesar. Är helt själv härinne så det är väldigt lugnt och skönt:) ska rida lite vanligt idag då han ska hoppas imorgon! Sedan ska jag en sväng till Valbo och greja lite. 

Söndag

Nu är arbetet inskickat men har sett i efterhand att det är några småmissar här och där som jag ändrade i sista sekun, så jädra irriterande! Men men det får helt enkelt duga ändå. Kan ändå inte
Göra något nu liksom :) 

Haft en supermysig dag iallafall. Varit i stallet på förmiddagen, sedan skriva klart det sista, hämta mamma och Siv vid tåget, hem och skriva ut arbetet och posta. Hälsat på Emelie i hennes fina lägenhet. Bäst att vi typ är grannar nu hihi :D sen blev det storhandling och påfyllning i kylen. Nu blir de filmmys:)


Söndag



Roliga lördag



Lördag

Det känns verkligen som att det är fredag idag, har inte en aning om varför haha. Men i alla fall så var jag och freddan på bio igår, the conjuring såg vi. Jösses vad läskig den var! Älskar att kolla på skräck, men ångrar mig alltid efter första läskiga scenen, men den var riktigt bra faktiskt. Kan tycka att de flesta skräckisarna kan vara så jädra mesiga och töntiga. Men den här var faktiskt sjukt bra, och spännande om inte annat. Den var dessutom baserad på en verklig händelse vilket jag tycker gör att den blir ännu bättre haha :) Rekommenderas i alla fall för den som gillar lite läskiga filmer. Klev upp i skaplig tid imorse och duschade och gjorde mig klar för idag var det första riktiga jobbdagen på body shop. Eller jag har ju varit där innan men idag var jag där 6 timmar och fick känna på helgmiljön. Riktigt roligt var det idag och känns som att jag faktiskt har lärt mig väldigt mycket. Så go personal är det också så det är underbart! Nu i skrivande stund har jag tagit en liten paus från pluggandet.
 
Var egentligen en tanke på lite utgång ikväll men jag känner att jag verkligen vill bli klar med arbetet idag och inte sitta imorgon i absolut sista sekund och skriva. Vi får se om jag hinner klart och kanske lite utgång :)
 
 

Fredag



hahahaa alltså ja dööör

fredag

Helloooo friday! Har hunnit med att plugga lite på förmiddagen innan jag åkte hem till mormor och käkade lite lunch och sällskapade lite. Supermys va det, bästa mommo <3  Sedan åkte jag och hämtade upp mamsen och hennes vän som skulle till tåget. De ska till Stockholm med deras tjejgäng så jag tänkte att jag kunde va snäll och skjutsa så dom slapp åka buss och bli blöta när de går till stationen. Nu har jag precis kommit hem och slagit ner rumpan i soffan. Ska fortsätta skriva lite till tänkte jag innan jag får göra något annat. Haha, låter som att jag borde va klar snart kanske men det är mycket fix och trix när man ska skriva ett arbete. Man suddar, skriver till, suddar, gör om. Inte är det lätt att skriva sin första hemtenta på högskola!
 
Det blev inte riktigt som det var tänkt med Caesar idag så jag kanske måste åka ut och rida ändå. Så trökigt för jag hade lagt upp den här dagen så bra med plugg osv så vi får se hur jag gör. Jobbar imorgon också så får helt enkelt gör om min planering litegrann.
 
 

torsdag

Jösses vad jag är trött idag. Det är så konstigt att man blir så trött när man egentligen inte gör något riktigt ansträngande. I och för sig blir jag jättetrött i skallen efter att jag varit i skolan och lyssnat på föreläsning. På något sätt är det så himla sövande att bara sitta och lyssna. Visst antecknar jag ju också men jag är ju inte så aktiv som jag är på en jobbdag liksom. Man blir lite mosig av att vara student verkar det som.
 
Nu ska jag faktiskt ta och gå och lägga mig tror jag. Är mätt och belåten så då kommer jag kunna sova som en stock :) Jag har en rätt jag faktiskt nästan gör en gång i veckan som jag typ älskar. Kycklingfiléer som jag skivar i småbitar och som jag sedan steker med vitlök. Därefter häller jag i vitlök/parmesan cremefraice tror jag att det är och lite soja (salt och peppar såklart också). Det blir så jädrans gott och till det äter jag matvete. Kan jag rekommendera starkt. Har faktiskt kommit på den rätten själv, så lite stolt är jag allt. Tycker det är så roligt att slänga ihop nya maträtter! Nä nu ska jag borsta gaddarna, puss på er :)
 
 
 
 

Torsdag

Det har pluggats lite här hemma men det gick väl sådär. Annars då, hela dagen? Jag har varit i stallet och hoppat lite på Caesar, sedan hem. Och jag har även roat mig med att bygga ihop ett badrumsskåp. Det tog mig över två timmar(!!!) och jag tänker aldrig mer göra om det. Fy faaaan vilken jävla uppgift. Inte nog med att det tog sån tid så var det en skiva som gick sönder..... Jag tappade en grej på den skivan och då lossnade den från väggen. Så nu satte jag en bok under, skit fult men what to do? Bra lösning ändå på nå vis! Men så typiskt att det händer mig, alltid.... Aja nu är det uppe iallafall och den passade bra i mitt lilla badrum. 



Torsdag



Torsdag

Mössan är på, nu är jag redo att bekämpa kylan! Dock ser det ut att vara fint väder ute iallafall så det känns ju härligt :) föreläsning på g idag sen är det bara att trampa hem och plugga mer! Det är sista föreläsningen på den här kursen, sen är vi klara med medie och kommunikationsvetenskap. Om man klarar tentan... ;)

Onsdag

Har faktiskt pluggat en hel del idag så jag är nöjd med mig själv! Åkte sen till stallet och red ut med Anne på bergstig. Skitmysigt var det :) dock har det börjat bli så himla kallt nu. Det är faktiskt första dagen man verkligen känner att det är så kyligt. Nu blir det lite bonde söker fru och mys framför tvn :)

onsdag

Fick ingen sovmorgon idag jag inte.... Bilen skulle fixas för en lampa verkar va trasig, och inte kunde jag somna om sen heller. Så jag gjorde frukost och spelade lite spel på datorn, haha nördigt det låter jag vet men det var mysigt faktiskt. Gjorde toast med kantareller som jag hade i kylskåpet och lite yoghurt, möööms! Nu sitter jag i sängen och ska fortsätta plugga. Har lovat mig själv att jag inte ska kliva utanför dörren förrän vid 4 så det verkar bli en hel del plugg idag. Ska verkligen ligga i och försöka bli klar nu dom här dagarna så jag slipper sitta i helgen och i sista minuten. Så himla schyst av emmie som ville rida på Caesar på fredag så då kan jag finslipa det sista då förhoppningsvis :) Nu ska jag fortsätta trycka ner huvudet i boken och försöka åstadkomma något här.
 

Onsdag



Tisdag

Har haft en liten pluggdag idag. Är inte klar på långa vägar men jag är en god bit på väg!:)  jag och Freddan köpte pizza påväg hem från hans arbetsintervju, och ja dör va gott det var. Måste åka till Sandviken nästa gång jag ska handla det... Nu på kvällen var det hoppträning med Caesar. Det gick så sjukt dåligt idag. Så dåligt har det inte gått på säkert ett år iallafall. Fy och blä. Han var inte på topp och det var tyvärr inte jag heller men det var verkligen katastrof. Glömma och gå vidare ska jag tänka nu istället:) 

Tisdag



tisdag

Har haft en riktigt effektiv morgon idag faktiskt, hejja! Tvättar, har städat, Marcus har varit här och skruvat upp en liten hylla där jag kan ställa foton, ätit frukost precis, och nu ska jag försöka ta tag i plugget. Hade sån jädra damp igår på plugget för jag fattade verkligen ingeting. Blev irriterad på allt, och jag hade kunna kastat ut alla saker från balkongen. Herregud vad det inte är lätt att plugga ordentligt. Har någon sorts koncentrationsproblem kan jag säga.
mexico 2010

Måndag

Myspys en måndagkväll. Bra start på veckan kan jag tycka hihi :)

Måndag



Måndag

Föreläsningen i skolan var bra, så himla söt lärare. Vi ska ha honom i någon kurs i tvåan sen så det ska bli roligt :) sedan lunchade jag och Rebecca på stan, och sedan traskade jag hemåt och åkte ut på lite ärenden hit och dit! 

Nu ska jag strax snöra på mig skorna och åka upp till mormor. Vi ska fika lite och sedan ska vi åka och handla! Myspys:) 


Måndag


 Nu är det dags för lite föreläsning i skolan. Sen måste jag hem och plugga lite, tjohooo.

Söndag

Det här ska jag försöka ägna lite tid till nu! Känner mig duktig faktiskt.. Är ju trots allt söndag, en LEDIG dag. Det är ändå sånt trökväder ute så man vill ju vara inomhus när det är sånt väder:)

söndag

 
 
jösses vad tiden går snabbt, speciellt när man har roligt! Och som denna helg har bara runnit iväg. Jag har i alla fall haft en toppenhelg, men känner mig fortfarande helt slut efter i fredags haha. Jag börjar helt enkelt bli för gammal för att gå ut tror jag.... Min kropp och skalle hänger inte riktigt med. Igår hade jag och malin myskväll hemma hos mig. Hon kom hit, sedan åkte vi och köpte godsaker på willys, och sedan köpte vid med oss max på samma gång. En riktigt fettokväll men det var vi värda. Vi kollade lite film och hade det allmänt gosigt, en perfekt lördag enligt mig. Var bjuden på lite barty på olika håll men jag tackade duktig nej för jag hade verkligen inte orkat det hur roligt det än hade varit. Gick i la mig i skaplig tid så känner mig hyfsat utvilad faktiskt :)
 
var ute i stallet imorse och red och gjorde allt klart, och nu har jag kollat på studentfesten. Men nu är det dags att ta tag i livet känner jag. hej så länge :)
 

Söndag



Startar dagen med denna aktivitet !

Myspys lördag



Min lunch



lördag

Idag är jag typ hur trött som helst... Vi var ute på galej igår, några från klassen! Möttes på brända, tog ett glas där och sedan gick vi till allstar! Där blev det även lite mat, och sedan gick vi hem till mig. Vi kom på att det skulle bli lite dyrt att dricka ute hela kvällen så det löste sig ju bra :) Det var sjukt roligt igår i alla fall, avslutade på heartbreak med lite (mycket) dans. Den fredagen tackar vi för :)
 
 

Hihi



Fredag



collage

 
 
 
 
 

FREEEDAG

åååh vad du är välkommen underbara fredag!! Inte för att jag har så jobbiga och slitsamma veckor annars, men det är alltid skönt att veta att det är fredag och en härlig helg står på schemat. Jag har precis slängt i mig lite lunch, så det är gjort. Jag har även varit ute och ridit på Caesar redan också. Vi var ute och galopperade på den stora ängen i 190 typ, haha så himla härligt. Dock blir han stark som en oxe när man är på så stora fält. Men det var roligt i alla fall och så mysigt i det fina höstvädret :) Nu ska jag läsa lite i böckerna och se om jag hittar något intressant som jag kan referera och använda mig av till min inlämning. Sedan lite senare i eftermiddag ska jag träffa en del av klassen och köra pubrunda! ska bli skitkul, så nu får jag tagga till lite här heheh..
 
 

Fredag



Torsdag

Ååh Vilken mysig eftermiddag/kväll jag haft med Emelie! Känns som det var 100 år sedan vi sågs men det var inte alls så längesedan egentligen. Vi käkade middag och sedan åkte vi ut till Ikea. Handlade ganska mycket nya fina saker och Emelie hann även tappa bort sin plånbok. Hahaha orkar inte... Vi båda hittade fina saker iallafall till våra lyor :) så mysigt att bara strosa runt och titta på alla fina saker som finns. Önskar verkligen att jag var miljonär.. 

Nu har jag fixat med sakerna här hemma och intagit soffläge! 


Plugg



torsdag

Idag har jag varit i skolan på en föreläsning som var riktigt bra faktiskt. Sen var det så himla skönt att få lite mer klartecken på hur uppsatsen ska skrivas m.m. Det kändes bra att det inte bara var jag som undrade en hel del kring detta haha! Jag och Rebecca satt kvar i skolan en stund och försökte plugga men vi insåg båda två att det inte gick så bra så vi gav upp efter att vi fått i oss lite lunch. Nu är jag hemma och försöker läsa lite i böckerna, ska även försöka skriva lite mer på uppsatsen. Senare idag ska jag träffa emelie, och ska även försöka plugga lite efter det innan jag ska sova.
 
 

asså dom är ju så roliga

hahaha

onsdag

Fy fanken vad svårt det är att komma igång med en skrivuppgift. Men när man väl kommer igång tycker jag faktiskt att det är roligt att skriva. Jag har alltid gillat det och skrev myyycket och många sagor när jag var liten, och mycker dagbok skrev jag också. Det är så himla kul att skriva när det bara flyter på, men samtidigt är det så himla svårt att formulera sig rätt. Tex nu när man går på högskola, du kan ju liksom inte skriva lika som du gjorde på gymnasiet. Det känn som att du måste använda dig av så ''vuxna'' ord som jag knappt vet vad dom betyder haha. Åh guud vad jag önskade att jag var ett riktigt snille..
 
Nu ska man ju även skriva såkallade korrekta hänvisningar till litteraturen och ett speciellet referenssystem. Men jag har i alla fall skrivit en sida som jag är ganska nöjd med, 3 to go! haha, men det känns skönt som sagt i alla fall att ha kommit igång lite :)
 
 

Onsdag

Så himla skönt att ha ridit och gjort klart i stallet och klockan är så lite. Har även precis ätit lunch, fick en god matlåda av pappa som satt som en smäck. Muuums! Caesar trimmade jag lite i ridhuset och han kändes fin tycker jag. Träningen igår kändes också super bra.. Vet inte om han har bestämt sig för att vara snäll eller vad det är frågan om. Han verkar tycka bättre om att hoppa inne än ute.. Nu ska jag sätta mig ner med datorn och kämpa på lite med min inlämningauppgift, första hemtentan liksom. Hur skriver man? Hur formulerar man sig? Det är så himla svårt..

Tisdag

Idag har jag jobbat på förmiddagen och nu har jag precis kommit in från en pw i det härliga höstvädret! Var ute 40 min vilket är alldeles Lagomt för att hålla samma tempo hela vägen tycker jag :) ska fräscha till mig lite så ska jag och mallan äta lite sen lunch innan jag ska sätta mig och plugga lite. Har ju fått våran första hemtenta, så den ska jag försöka ta tag i nu. Den ska va inne inte nu på söndag men nästa, så ska försöka iallafall att vara ute i god tid. Kommer säkert ändå sitta där på söndagskväll i ren panik....

Tisdag

Igår var det en sån där härlig och effektiv dag! Ojoj vad jag blir glad då :) jag var ju som sagt i skolan först, sedan avverkade jag några timmar på jobbet. Så himla roligt, och jag får lära mig så bra och roliga saker! Speciellt som jag kan ta med mig vidare och som är väldigt bra för mig själv att veta också. Tex alla produkter som finns. Herregud säger jag bara vad jag har upptäckt massvis med produkter som jag ska köpa! Allt från smink, bodylotion, ansiktsprodukter, parfymer m.m, jag kan gör listan lång! Är så glad att jag fått chansen att få jobba där :)

Sedan var jag till tandläkaren efter jobbet, för att ta lite bilder osv. Sedan hämtade jag upp Freddan och så åkte vi ut till media Markt och kikade lite! Sedan var det faktiskt hem och bums i säng. Var så himla trött.. 

Alltså hur söt?! Ge mig!!!

Måndag

Jösses vad trött jag var när jag vaknade imorse, trots att jag la mig tidigt igårkväll.. Men den här helgen har tagit mycket på krafterna måste jag säga, känns i både kropp och själ. Var iallafall i skolan på föreläsning vid 10, och nu är jag hemma och äter lite lunch innan jag ska dra iväg till body shop för att jobba lite :) spännande! Får se vad jag får lära mig för kul idag ;) 

Lördagens middag



söndag

Nu är jag precis hemkommen från Hudiksvall. Haft en sån mysig helg med underbara hästmänniskor! Resultatmässigt har jag också haft en riktigt bra helg, 3 pris av 3 möjliga. I fredags var vi trea i 130, hade lite tur då vi klonkade i litegrann i några hinder men annars va han bra. Igår vann vi 125, där kändes han också väldigt bra. Speciellt i den förhöjda omhoppningen hoppade han riktigt fint faktiskt :) Och idag avslutade vi helgen med att hoppa en 130. Han kändes bra hela rundan, men tyvärr petade vi ner sista hindret i omhoppningen. Så himla surt, för jag hörde inte ens att han rev+att vi hade snabbaste tiden...... Men det räckte i alla fall till en 7placering så jag är så nöjd med helgen ändå. Så glad att han inte dummade sig något. Man vet ju aldrig nu för tiden :)
 
 

Lördag

Igår efter skolan körde jag till Hudiksvall! Det gick väl bra fram tills att jag körde fel två gånger, hahah jag är tyvärr hopplös sådär.. Visste innerst inne att jag skulle köra fel, därför jag va lite nervös. Men sen kom jag fram i god tid iallafall så det var ju skönt. Vi startade en 130 på eftermiddagen där vi placerade oss. Vi kom trea :) när man minst anar så går han in och nollar. På något vis hade jag på känn att han skulle va snäll här, men sen när jag kom in på banan började han tjafsa vid utgången. Men sen tror jag att jag kom åt honom för han gjorde det inget mer sen efter det. Får se hur han är idag, kan ju hoppas att jag fick igenom det där igår så jag slipper ta det igen. Är en 125 klass som vi ska hoppa idag så det ska bli roligt :)

Fredag



Fredag

Har legat och dragit mig ett tag nu, men nu är det dags att kliva upp! Ska duscha håret ... (Vilken är en jäkla process, bara såå jobbigt) och sedan packa det sista och därefter hoppa på cykeln och trampa till skolan :) har lektion 10-12, och sedan måste jag skynda mig hem och åka till hudik. 

Torsdag



Torsdag

Idag har det varit en fartfylld dag tycker jag minsann! Jag har varit i skolan och pluggat, sedan varit och käkat lunch med Rebecca och Clayton på nian:) har även varit duktig och köpt mig en kalender så jag får lite struktur på livet nu när man är student och allt. Känner att jag har för dålig koll på allt och ingenting. Sedan raka spåret hem och vidare till stallet! Där har jag donat, packat och ridit såklart. Cessan fick sig även en dusch så nu är han både nyklippt och ren :) alla grejor är packade eftersom vi ska till årets sista utomhustävling, buhuuuu. Känns jättekonstigt.. Älskar att ha utomhussäsong! Mamma och Malin åker imorgon på förmiddagen men jag ska däremot åka efter 12 någon gång eftersom jag ska gå i skolan. Tur som jag har så ska linnea köra dit mig, så himla snällt då det inte fanns något lämpligt tåg så jag hinner starta. Men nu får jag skjuts och hinner med min klass på fredagen hihi :) tur man har snälla vänner! 

Onsdag

Efter jobbet åkte jag och lämnade en säck med kläder i klädinsamlingen, och sedan vidare till stallet! Sånt himla härligt väder och det är september? Helt fantastiskt är det. Så himla skönt, och vi galopperade ordentligt på en äng vid oss, så mysigt i solen :) även om jag är lite arg på Caesar nu så kan jag ändå inte låta bli att tycka om honom för han är min lilla bebis. 

Onsdag

Har haft en as jobbig natt, varav en väldigt trött tjej imorse! Men klev upp vid halv nio, sen gjorde jag mig iordning och åkte till nya jobbet :D jobbade bara 10-12 idag, för att känna av lite och börja lära mig lite smått! Är sjukt mycket att ta in men det verkar vara så himla roligt och jättegoa tjejer som jobbar. Så det blir nog super bra det här tror jag :) 



new fav

tisdag

Idag har jag haft tvättid hela morgonen så det är väl ungefär vad jag har gjort. Har även pluggat lite, eller ja, åtminstone läst i en av alla böcker jag har. Tror faktiskt att det är rätt bok till och med, hejja mig. Blir lite jobbigt om jag ska läsa igenom allihopa på samma gång. Jag är ju tyvärr ingen bokmal för jag tycker definitivt inte att det är roligt att läsa, har aldrig tyckt och kommer aldrig att tycka heller för den delen. Önskar att jag tyckte det var kul, men icke. Tur är i alla fall att böckerna är ganska intressanta hittills.
 
De ringde också angående jobbet jag skrev om för ett tag sedan. Jag fick det!! Tjohooo :) Nu ska jag inte frysa utomhus hela vintern utan nu ska jag vara inomhus, på gallerian nian, på body shop! Känns roligt och det är blir nog en bra erfarenhet för mig. Blir nog även bra att ha lite extra på sidan av plugget. Dock blir det nog en hel del plugg på alla produkter men det blir nog bara roligt. Älskar ju produkterna där så det ska bli roligt att lära sig lite mer om det, och även att stå i butik :) Kul att något går bra nu i alla fall.
 
Fast skulle hemskt gärna vara i bali också, önskar jag kunde vara på två ställen samtidigt!
 

Måndag

Har haft en soft dag idag faktiskt. Har dock inte orkat plugga så mycket.. Hur ska man få den energin? Den som ger mig ett bra svar på det är ju guld värd :) har kikat runt lite på internet och tittat på fina hästar, sen var jag även och hämtade ut min hjälm hos Eva som äntligen kommit :D hihi.

Nu har jag varit och handlat och ska försöka mig på någon form av fiskgryta..

måndag

Ja då var det måndag igen! Gick upp tidigt imorse och gjorde mig iordning för lite skola och en föreläsning. Idag var det om genusperspektiv och det var väl faktiskt ganska intressant. Känns faktiskt riktigt roligt att gå i skolan igen. I alla fall nu innan allt jäkla plugg och läsande sätter igång, haha. Men det verkar intressant och en bra klass, känns som att det är ganska viktigt.
 
I fredags försökte jag verkligen plugga men det gick väl sådär. Dels för att jag va trött och för att jag inte riktigt visste vilken bok det var jag skulle läsa i. Det finns ju en hel del böcker om man säger så.. Sedan i lördags var jag på stan med emelie på dagen och käkade lunch samt strosade omkring lite i det fina vädret :) Och på kvällen var vi hemma hos malin som har fyllt år! Så himla mysigt. God mat och härligt sällskap! Vi fick sedan skjuts in till stan och där blev det lite dans och drinkidrinki innan det var dags för att sooova.
 
Söndagen sket sig ju totalt i alla fall. Caesar var grisig i båda klasserna. Trodde faktiskt att han skulle va snäll, fick den känslan på framhoppningen. Hur fin som helst men han tjurade ihop helt. Dock fick jag över honom ändå i båda klasserna, och gick i mål på 6 fel i 120 och 0+4 i 130. Så himla tråkigt eftersom han är felfri på hinder och ska envisas om att va så satans dum. Det måste ju bara bli jobbigare när han gör så kan man ju tycka. Inte roligt i alla fall :( usch, han kan verkligen göra mig till världens gladaste samtidigt som han kan göra mig så ledsen.
 
 

Fredag

Äntligen fredag!!!

torsdag

Nu händer det stora grejer i mitt liv faktiskt. Blev inringd från högskolan i gävle och de sa att de hade kommit ner till min reservplats på informatörsprogrammet. Ville jag gå, eller skulle jag lämna återbud?
 
Jag tackade ja till slut i alla fall och det kändes faktiskt rätt. Har känt att jag vill börja plugga nu och det kunde ju inte komma lägligare. Dock lite tråkigt att jag har missat två föreläsningar+nollningen. Känner knappt igen en kotte i hela klassen så det är ju lite wierd. Hade ju varit kul att varit med på nollningen och lärt känna lite folk. Hann inte prata med så många idag innan föreläsningen, får helt enkelt ta tag i det på måndag när nästa lektion är! Men det verkar va en schyst klass i alla fall tror jag, och hoppas såklart. Dock lite nervöst eftersom de redan har känt varandra ett tag och även hunnit lära känna varandra lite. Men det ska nog gå bra tror jag :)
 
Annars då? har fått mycket jobb nu på slutet också, skooojsigt! Vi får se hur mycket jag kan jobba nu när jag ska ta tag i plugget, men lite hade jag tänkt arbeta i alla fall, dels för att det behövs och för att det är roligt :) Ska även tävla på söndag med Caesar. Han ska få gå en 120 och en 130. Vet inte alls hur han kommer vara eftersom han va så himla dum sist i Tierp. Förhoppningsvis sköter han sig, men man vet aldrig.
 
 

Måndag

Gud vilken bra markarbetesträning det var idag! Och bra gick den också, ett plus såklart :) men vad roligt det är att rida när allt känns så klockrent.

måndag

Gud vilken bra helg det har varit! :) i fredags så var det väldigt lugnt för min del då jag skulle upp tidigt på lördagen. En riktig fetto helg har det  även varit haha, började med att äta max på fredagskvällen! Sedan på lördagen vankades det bröllop för min kusin. Minns inte riktigt vad stället hette, men jösses vad fint det var! Vi bodde ungefär fem minuter bort på en dressyranläggning, skithäftigt! och ''festen'' var på en stor gård med massvis med hus. Helt fantastiskt fint var det där. Så skulle jag vilja bo.. Allt var så himla fint i kyrkan och dom var så fina :) Fick supergod mat och det var så sjukt roligt på festen! Tänk att vår släkt har lyckats så himla bra på bröllopen som har varit ;)
 
Kom i säng vid 4 snåret och upp i skaplig tid vid 9 tiden och äta frukost innan vi skulle åka tillbaka till ''feststället'' och säga hejdå. Därefter var det 3 timmars bilfärd hem igen :) Man var ju skapligt mör igår kan jag ju säga men det var det värt!
 
Idag blev det lite sovmorgon innan jag skulle träffa emelie och catcha upp lite! Åt god lunch på mocca och sedan åkte vi till Valbo en sväng och jag fick med mig två tröjor hem. Nu har jag nyligen kommit hem och ska ta tag i att rensa lite garderob innan jag ska röra mig mot stallet och lite markarbetesträning.
en suddig kväll på phi phi :D

Måndag

.

RSS 2.0