sista april

Har precis anlänt till josse efter en lång dag på vift. Först skolan, sen gick vi ner på stan och kikade. Inhandlade en klänning ,två bikinis, lösögonfransar, en väska och lite nya snygga underkläder. Vi ska spendera lite tid här med några tjejer, så vi måste skynda oss och fixa iordning allt nu :) så hoppas ni har får en bra dag everyone ♥

.

Tillbaka till där vi var från början. Träningen gick hur dåligt som helst typ, helt omöjligt. Hade så himla ont i magen också, kändes som att  någon satt på min lunga. Har fortfarande skitont, måste sitta som en hösäck eller ligga ner för att det inte ska göra ont. Hoppas verkligen att det hinner gå över tills imorgon, för då vankas det good stuffs. Vi blir ett gäng hemma hos josse på eftermiddagen och kvällen. Då ska vi grilla och myyysa. Vi har inte riktigt bestämt vart vi beger oss sen, men vi har några alternativ så det kommer nog bli super :) Nu blir det film. Godnatt!

:D

Har precis varit och hämtat min balklänning och klänningen som jag ska ha på bröllopet! Är så himla nöjd med båda, känns tryggt att ha fixat klart allt inför balen. Kavaljer, biljett, skor, klänning, väska, bokning av hår, bokat josse för smink ;; DONE!! hihi. Vad som gäller nu är att gå i skorna med strumpor så att dom töjer ut sig lite vid tårna, annars kommer jag få blodstopp i stortån..

Hade egentligen ingen lektion idag i skolan, men åkte dit och fixade lite med naturkunskapen och sen mötte jag upp josse på stan för lite sällskap och planering. Vi satte oss och åt glass, precis som i gamla tider! Fast det blev inte så mycket planering, utan istället massa prat bara. Men vad gör det liksommmm :)

Har träning kl 8 i älvkarleby ikväll, så innan det ska jag göra lite naturkunskap hade jag tänkt!

:)

Hade lite oflyt igår nu när jag tänker efter, tappade först en klocka i toaletten, och sen när jag städade tappade jag en glaskula i golvet. Kan inte klaga än så länge på denna dag iallafall, och det gjorde ju inte dagen sämre att Mami hade tagit hem en matlåda åt mig, och gissa vad det var där i... köttbullar med stuvade makaroner!! och som tur var så fanns det en alldeles ny ketchup hemma också hihi. Det var som pricken över i:et för denna dag, perfection!! Ingen kunde varit gladare än jag. Hade tänkt att vara duktig att förbereda mig lite inför naturkunskapen som är på måndag. För jag antar att det inte kommer bli mycket plugg i helgen.. Så lika bra att ta tag i saker och ting nu. Tänk så förnuftig jag kan låta ibland. Önskar att jag kunde driva på mig själv bättre till att plugga, men det går verkligen inte. Min grej är nog att chilla. Kommer nog ångra det när jag blir äldre, men man är ju ung endast en gång :(

Kollade även klart på remember the titans idag i skolan. Herregud så bra den filmen är. Jag får rysningar av att bara tänka på den. Är nog bland dom bästa filmerna jag har sett tror jag, sjukligt.




studentfeelings!

Vilken grym dag det har varit råååå. Träningen gick bra imorse, hur skönt som helst att komma ut. Sen var det stressa hem och duscha och göra sig iordning för att åka och möta natta så vi kunde köpa balbiljett och äta :) Sen sprang vi till skolan för att kolla på våra studentgrejor! Åhååååå, världens finaste studentmössa!! Jag, natta och emelie tog silver istället för guld, och rosa rand och rosa pärla. Hur fint som helst :)

Sen åkte jag och ella in till stan för att ta igen all tid vi har missat. Hade mycket att prata om, så vi satte oss och fikade och utbytte info. Har saknat ellabella, kändes som att det var hur längesen som helst vi sågs.. Vi har iallafall en deal nu, och den som bryter den blir det jobbigt för ;) Nej men nu är det faktiskt våran tur :) hihi.


.

jag saaaaaaaaknar dig

finish

Har tagit hundra år att hitta all fakta som jag ska ha till imorgon. Capish, men nu är jag klar. Herregud känns som jag letat i år och dar. Men nu så tror jag att jag har fakta så det räcker, hoppas jag iallafall. Gäller bara att lära sig lite av faktan och inte vara så nervös imorgon. Längtar lite efter träningen imorgonbitti för det är första träningen som vi har utomhus :) Tävling på söndag så det är bra att få känna på hur det känns att hoppa ute! på eftermiddagen efter träningen är det redovisning som gäller, sen är det film på ledarskapen. Remember the titans ska vi se, som vi antagligen sett 100 gånger. Men den är fortfarande lika bra, helt sjuuukt.. Spelar ingen roll hur många gånger jag kollar på den, loooooooving it! Finns ju lite att spana på också ;)





sweet home

Nu har jag varit på resande fot hela dagen. Varit en rätt chillig dag idag faktiskt, en lektion, käk på stan sen träna ungarna kl 5. Även fast dom är trögfattade monster ibland så har även dom sina ljusa sidor också. Lilla ludvig gav mig en jättefin teckning idag med massa hjärtan på.  Nu ska jag plugga lite religion för jag ska ha redovisning imorgon, yehoo.. Detta eviga plugg tar aldrig slut tror jag, blir bara mer och mer.



Too much of anything can make you sick

Känner mig virrig av allt plugg även fast jag inte har gjort mycket idag. Sökt lite fakta om religionsuppgiften bara, men det är iallafall en bit på väg! Nästan så att man vill gräva ner sig, och börja leva igen lagomt till studenten. Något som jag kan glädja mig åt är att studentmössan och allt kommer den här veckan, troligtvis på onsdag!!! :D som vi har längtat! Min underbara mysse, äntligen ska vi förenas ♥

måndag

Ber ännu en gång till gud för att jag ska få G på naturkunskapen, jag gör verkligen det. Det skulle underlätta litegrann för mig faktiskt och jag skulle bli fantastiskt glad! :) Det är värsta rushen hemma hos mig, för mina grannar ska flytta. Skitsnyggt hus, och dom har gjort ett galet bra jobb med det! Skulle faktikst inte vara helt fel att ha en snygg granne man kan spana på.. Så för er snyggingar, bäst att ni flyttar till underbara Hille.

Har precis tagit en powerwalk i en timme nu, så himla skönt! Stötte på mycket roligt under denna promenad faktiskt. Ska ta och göra såna lite oftare. Ska försöka ta tag i mitt sunda liv nu hade jag tänkt. Vi får se hur det går med det, men man lär ju tänka på beach 2010. Ska försöka röra på mig lite varje dag eller några dagar i veckan iallafall. Rider ju nästan varje dag, men det känns inte som att det tar lika mycket som när man är ute och joggar eller p-walkar! Aja, nog om det. Nu ska jag läsa lite bloggar sen plugga lite om jag orkar :)


Vore inte helt fel..

...

Blev då inte mycket plugga idag heller. Millus ringde och underhöll mig istället, det var mycket bättre ;) plugg är inte riktigt min grej har jag märkt. Så det får gå som det går imorgon på provet, är ändå skitdålig på naturkunskap. Ska försöka göra lite nytta imorgon också, ta en joggingtur och sen försöka ta tag i något plugg.. Vet nog hur det kommer sluta redan. Men ska göra mitt bästa! :) Nu ska jag göra iordning en nattmacka och lite annat gott, och sen blir det nog en film efter att jag läst igenom mitt plugg. Sleep tight ♥

så får du mig ändå

Vi ska vara fria
Men varför och från vem?
Vi ska spela svåra
och aldrig längta hem
Jag gör ett misstag
och jag gör det med flit
jag spelar chanslöst
och ber dig komma hit

Vad du än gör med mig nu
och vad du än försöker såga nu
så får du mig ändå
Om du trollar bort mig
långt från dig
och lurar hem mig
med dina sämsta tricks
så får du mig ändå
tro att du har tröttnat på mig
ring mig sen och ångra dig igen
så får du mig ändå
för vad du än försöker säga nu
så får du mig ändå

Vem vill ha stolthet
när man kan få den man vill ha?
Vad ska jag med värdighet
när jag kan ha det bra?
Integritet
vad har den nånsin gjort för mig?
Och tryggheten byter jag med glädje
ut mot dig

Vad du än gör med mig nu
och vad du än försöker säga nu
så får du mig ändå
Om du trollar bort mig
långt från dig
och lurar hem mig
med dina sämsta tricks
så får du mig ändå
tro att du har tröttnat på mig
ring mig sen och ångra dig igen
så får du mig ändå

För jag har bestämt mig
mina känslor leker med dig
Jag har stämt dig
så din pipa dansar efter mig
och tämjt mig
tvätta rent min hjärna
tills jag är fri
tills allt sjunger din melodi

Vad du än gör med mig nu
och vad du än försöker säga nu
så får du mig ändå
Om du trollar bort mig långt från dig
och lurar hem mig med dina sämsta tricks
så får du mig ändå
tro att du har tröttnat på mig
ring mig sen och ångra dig igen
så får du mig ändå
vad du än försöker säga nu
så får du mig ändå
blås upp mig och stick hål på mig
blås upp och stick hål på mig igen
så får du mig ändå
För vad du än gör med mig nu
och vad du än försöker säga nu
så får du mig ändå

söndag

Blev tidig uppklivning imorse, kvart över sju.. Men var faktikst pigg när jag vaknade så jag överlevde! Pluppen var duktig på hans första tävling iallafall :) Gick jättebra för LG och ronja också, var felfria i första klassen sen blev de 3:e placerad i lc. duuuuuuuuuktiga!! :)

Tog en powernap när jag kom hem, och nu har jag pluggat lite, och det är väl vad jag ska göra till stor del av denna kväll tyvärr.. Och resten av livet känns det som. Alltid lika roligt med söndagar. Vi har sjukt mycket i skolan nu också, får typ panikångest och funderar på hur jag ska hinna allt. Imorgon ska jag göra naturkunskapsprovet, på tisdag ska svenska inlämning vara inne, histora arbete ska vara inne nästa vecka också. Sen har vi projektarbete som ska bli klart, samhällsprov, naturkunskap (igen), religion, ledarskap.... Trodde det var i trean man skulle få chilla. Enligt skolan ska man nog inte ha något liv, endast plugga.



the bounty hunter

Vilken chillad dag det har varit. Hittade en kavaj på ryttarstugan iallafall som jag gillade. Sen åkte vi till stan och köpte klänning till malla, och därefter blev det lunch på café pazzo :) Pasta med oxfilé, var riktigt gott! Sedan åkte vi hem, och jag tog en liten powernap i någon timme. Var sjukligt trött, frågan är ju bara varför.. Tog halv 8 bussen och mötte upp malla och joppe, och så köpte vi tickets till the bounty hunter som var kl 9. Åh, den var så bra. Vilken underbar film. Det var verkligen en film som man blev glad av, och den var så fin att alla tre satt med tårar i ögonen vid ett ögonblick :D För er som inte har sett den, SE DEN !! Den var lovely.

Jag ska faktiskt försöka att somna tidigt idag. Eller ja, tidigt och tidigt.. Det är ju helg liksom. ska tävla imorgon bitti så vill iallafall vara hyfsad utvilad, man måste ju ha lite power. Ska tävla en 5-åring som inte tävlat tidigare, så vi får se hur han sköter sig :) Men det ska bli kul iallafall. världens bästa ska också få tävla imorgon! Hoppas att han sköter sig också.. Men det gör han jämt så det ska nog inte vara några problem :) Hihi.

mys

Igår var det myskväll hemma hos min homie. Vi åkte med mallan in till stan och hyrde filmer, sen hem till superjozzysötis. Jag hade med mig godis och chips, men glömde tyvärr glassen.. Först kollade vi på disturbia som gick på TV, sen tog vi modet till fånga och satte på Amusement. Fyfan vad läskig den var. Förstår inte varför vi fortsatte kolla på den. Hade jättesvårt för att somna sen när jag kom hem, tände varenda lampa på hela övervåningen.. Kändes som att clownen låg under min säng eller i min garderob. Jag bara låg och väntade på att psykot skulle hoppa fram.

Jag och malla har precis varit ute med prinsarna, så jag har precis tagit en dusch och väntar på att mamma ska komma hem. Vi ska åka till ryttarstugan och kolla på en kavaj till mig hihi. Därefter ska vi åka ner på stan och pröva klänning åt malin, och jag hoppas vi ska äta någon god lunch :)

:)

dagen efter..

Hade sjukt kul igår!! Var hos madde och fixade oss först och sådär. Klädde på oss våra vackra dräkter och grejsade! Vi blev nog rätt söta faktiskt till slut.. Hihi. Var iallafall kvar på lite förluva hos madde, sen åkte vi och mötte upp klassen på old saints och även massa andra sköna människor. Hade lika roligt där som inne på goya :D Skulle nästan vilja uppleva kvällen en gång till. Och som vanligt slutade kvällen på ett speciellt ställe.. DONKEN. big love

Var ju inte så jättepigg idag när jag vaknade, men åkte och mötte upp maddis för lunch på stan. Lika mysigt som vi alltid har :) Sedan åkte jag och mamma och la upp min balklänning, och prövade den med skor. Biljetterna släpps nästa vecka så nu börjar nedräkningen på riktigt. Det är faktiskt blandade känslor. Ska bli både sorgligt och underbart. Vill ju inte skiljas från alla nära och kära..

När både jag och mamma var på G så passade vi på att övningsköra lite. Det började bra, sen började motorstoppen komma väldigt tätt inpå varandra. Då var det nog, gav upp istället för dagen. Helvete så irriterande det är när man får motorstopp, blir så fruktansvärt irriterad och frusterad. Hur svårt ska det vara liksom? Men jag måste erkänna att jag är rätt bra på köra, mamma sa faktiskt det.

TAGG!!

Herregud så pepp jag känner mig inför kvällen. Nu har både madde och jag fixat våran dress, så nu är allt klart! ;) Vi ska vara cheerleader nämligen för dom som inte visste, hihi. Ikväll åker kameran med iallafall! ett måste.
Ridningen imorse med klassen var hur kul som helst också, haha! :D Bästa klassen

Har precis städat rummet och tagit en dusch, så ska väl käka lite strax och sen börja fixa mig och byta om. Kjolen tar dock 5 minuter att få på sig och 10 minuter att få av sig, så det är väl lika bra att man börjar i tid..

blääää

i sista sekund drog jag mig ur iphone-köpet. Tänker ta och fundera lite över om jag verkligen behöver den. Jag gillar ju min, och den är ju som en iphone fast med tangentbord+touch. Nä, jag ska tänka över det där noga.

Har suttit och pluggat naturkunskap nu ett bra tag, fattar nadaaaaaaa. Orkar inte läsa mer, fyfan så jobbigt. Måste även fixa klart massa andra saker som är på G just nu, känns fettttt jobbigt.

iiiiphone

Har ränt runt på stan nu ett bra tag. Men nu har jag tagit lite vila så sitter hemma hos mallan helt alone. Fy så hemskt att bo ensam, skulle känna mig ensamast i hela världen. Men snart så! Det är nog en träningssak skulle jag tro.
Nu ska jag sitta och vänta här i ca 1 timme så ska jag möta upp malin så ska vi antaligen köpa en varsin iphone. Faller för grupptrycket som vanligt, kan inte stå emot helt enkelt. Kan bli kul att se hur det kommer gå eftersom jag är så teknisk.

Har köpt lite saker inför imorgon då det är studentfest! hihi, ska faktiskt bli riktigt roligt :) Några kommer nog vara riktigt snygga iallafall! Egentligen borde jag åka hem och plugga nu, kommer gå åt helvete med naturkunskapen imorgon. Uscha. Fast ska bli en rolig dag imorgon trots det, vi ska nämligen rida med klassen ;) så SPID3, ridning i valbo imorgon!!


onsdag 21 april

Är så trött, så trött.. Vill bara ligga inne i min säng. Vafan, snö liksom? Buu. Nej istället ska man bege sig ut i skitvädret och åka till skolan vid 12 tiden. Har religion och ledarskap, så jag hoppas vi får chilla lite i skolan.
Har mycket att göra idag, så tack och hej så länge ♥

:)

Var på stan med ella en stund efter skolan, hittade lite smått och gott som vanligt. När jag kom hem la jag mig och knoppade i en timme ungefär, för jag visste vad som skulle vänta på kvällen.. PLUGG! Har verkligen försökt att plugga men det går icke. Min hjärna vill inte samarbeta med mig idag så det är lika bra att jag ger upp. Är så frustrerande när man inte får in all fakta i hjärnan. Blev så irriterad att pennan gick av, stackarn. Det är nog ingen höjdare att leva en pennas liv i min närhet. Funderar på om jag ska göra ett nytt försök och läsa lite, vi får se hur det slutar. Ska inte sitta kvar här för då fastnar jag här i ett bra tag om jag känner mig själv rätt. see ya ♥

tisdag 20 april

Har anlänt till skolan och har precis haft en lektion. Tror inte att jag har någon till lektion eftersom att vi jobbar själva på svenskan. Där ska vi göra ett reportage, som jag inte ens har börjat med... Har inte orken till att börja heller så vet inte hur jag ska lösa det på bästa sätt. Nu måste jag sitta kvar i skolan i en hel timme och vänta på Ella eftersom hon inte slutar än. Vi ska gå på stan och kika runt lite. Glömde min inköpslista hemma, så har nästan glömt bort allt som jag behöver. Därför ska jag ta och tänka lite nu så jag minns vad det stod på lappen.





Underbar låt.

:)

Alltså jag älskar svenska hollywoodfruar :D Det är just den perfekta början på veckan! Älskar maria montazami. Hon är så sjukt skön och man kan inte annat än att avguda henne. Ska bli som henne när jag blir stor!

Funderar på om jag ska köpa en iphone, kanske redan imorgon. Har ju ganska nyligt fått en ny men har börjat tröttna lite på den, men ändå så gillar jag den. Men iphone lockar fortfarande. Den är chill verkar det som, så jag och mallan överväger om vi ska köpa en varsin. Som det är just nu iallafall så lutar det åt ett inköp :)

sunny day

Åh vilken härlig dag det har varit :) Redovisningen gick bra iallafall, tyckte att jag och emelie skötte oss exemplariskt ;) hihi. Slutade efter den, så jag och madde tog bussen ner på stan eftersom vi inte orkade gå.. pigg som vi är! Väl nere på stan så kikade vi runt lite och helt plötsligt hände det. Vi fann våra dräkter till på studentfesten som är på torsdag :D Kommer vara superfina även fast min endast fann i storlek 140. Tog ungefär 5 minuter att ta på mig den, men sen så satt den som en smäck! iallafall underdelen.. Överdelen måste jag göra något åt för det var katastrof nästan. Men det ska nog bli bra ;)

Mallan och jag kikade runt lite på stan och letade efter en varsin klänning, men vi hitta ingen som passade. Ska på bröllop i början på maj, och "temat" är smoking och kort klänning. Så jag måste rappa på lite och hitta en fin klänning vilket är väldigt svårt här i gävle eftersom det inte finns något! Vi funtar på att åka till stockholm någon helg snart så att bruden kan hjälpa oss att hitta en fin och passande klänning.

La även undan ett par skor som jag kanske ska ha på balen. Den börjar ju närma sig! läääängtar.

måndag 19 april

Sitter i skolan nu och chillar. Har egentligen historia, och då ska vi jobba själva men det orkar inte jag hehehe. Har faktiskt redovisning snart, så jag känner att jag måste ladda inför den istället. Mycket som står på spel, vårat framförande måste vara grymt. Det är nästan livlöst här uppe i cafeterian, inge bra drag alls. Alla kanske känner lika som mig, att idag är det en hektiskt dag så många stannade kanske hemma istället. Efter skolan ska jag gå ner på stan med maddis, ska kolla på balskor och kläder inför studentfesten som äger rum på torsdag! (!!) Efter det ska jag träffa mallan och vi har en hel del ärenden som jag får berätta om lite senare.

nu ska jag läsa igenom allt så att jag kan det!!! tjaaaa ♥

släktmys

Har precis kommit hem från släktmys i villastan. Vi har alltid så himla mysigt :) love u

Är så sjukt trött så vill bara gå och lägga mig. Men först tänker jag läsa på lite om min och emelies redovisning som vi ska ha imorgon på eftermiddagen. Vi ska snacka om sekten linbu. Faktiskt riktigt intressant, så jag känner mig till och med lite pepp på det!  Sen efter skolan har jag och malin mycket att stå i. Ska skriva en kom ihåg lapp så vi får med allt! Det är ett hektiskt liv vi lever..

Att nånting nånsin ordnar sig, är omöjligt att tro.
När natten faller över då och nu och sen.
Att nånting kommer knoppas eller nånsin stått i blom.
Nu när mina drömmar frusits ner.

Jag börjar tänka på,
vad som skrämmer mig mest.
Det som är statiskt eller det som tar slut.

Då blir det vår igen.
Det trodde jag aldrig.
Det tror man aldrig,
att det ska bli.
Jag går upp igen.
Det trodde jag aldrig.
Det tror man aldrig,
att man kan.

Att nånting nånsin faller har jag ingen tid att tro.
När mina dagar går genom en hinna vävt av luft.
Att nånting kommer vissna eller nånsin varit dött.
Nu när mina drömmar krypit fram.

Jag börjar tänka på,
vad som gläder mig mest.
Det som är evigt eller det som byts om.

miss u

söndag 18 april

Har varit en hektiskt helg så jag knappt haft tid att sitta vid datorn. Varit tävlingar enda sen i torsdags från morgon till kväll. Blev en heldag igår från kl 7 på morgonen till kl 10 på kvällen, så man var ju lagomt fin och pigg när jag kom hem. Skulle egentligen åkt på inflyttningsfest men hann tyvärr inte :( När jag kom hem blev det bara en film så somnade jag på direkten. Det resulterade i att jag var pigg imorse kl 8 och kunde inte somna om.. Åkte ut till lervik och kollade på 140 vid 11 tiden med mamma och malin, och har precis kommit hem därifrån nu. Så nu blir det käk, sen ska jag åka och träna kl 2 i valbo :)

Fighter har varit bäst i helgen, placerad i varje klass :)

fredag 16 april

Var i skolan en snabbis och fixade klart arbetet imorse, sen åkte jag direkt ut till lervik. En lång väntan tills malin skulle köra sitt race. Nu är jag hemma en snabbis för att byta jacka bara. Kände att jag nästan hade istappar i håret för jag frös så mycket, uscha. Snöade till och med en snabbis! Nej så nu åker mössa, vantar,tjockjacka och uggs på! Nu är det 140 som gäller, sen blir det chill med malla!

intressant!

Jag och min kära vän josefin har ett nyttigt och lättande samtalsämne just nu. Väldigt intressant också.. Tur att jag har dig alltså, vet inte vad jag skulle ta mig till annars. Känt varandra nästan 13 år, helt galet egentligen. hihi 


Det tar två år att helt komma över någon. (
Känns inte jätteuppmuntrande enligt oss)

Man kan lära sig att bli kär i någon. Speciellt om man har mycket sex medan förälskelse, då är man typ dum i huvudet. Samma område som aktiveras när man har tvångssyndrom aktiveras när man är förälskad.

Världen förtjänar inte dig.

Jag känner verkligen hur det tar på kroppen att vara igång hela dagen samtidigt som man är nervös. Ligger helt utslagen i soffan.. Imorgon ska jag iallafall gå till skolan, men det blir en kort dag som tur är :) Jag och emelie ska fixa klart det sista på vårat arbete som vi ska göra muntligt på måndag. Slutar vid lunch, och då hade jag tänkt att åka ut till lervik och kika på tävlingarna. Mallan ska starta 130, så jag får nog agera filmare och personligt stöd! Kung som hon är borde det gå bra som det alltid gör ;) Lucky me att slippa vara sjukligt nervös imorgon iallafall.


torsdag 15 april

Tävlingen idag gick hur bra som helst! Vi vann 110, och därefter var vi felfri i debuten i 120. Blev placerad där också, tror jag kom på 15 plats eller något sånt. Han kändes jättefin i båda klasserna, lilla prinsen :) Så det blev klirr i kassan, ingen kunde blivit gladare än jag i såna här fattiga tider ;)

Blev en lång dag eftersom det var så mycket starter, men det är så mysigt att vara på tävling och träffa allt roligt folk som man inte träffar så ofta :) Har lite bråttom nu så jag återkommer senare, tjing ♥

.

Hold on little girl
Show me what he’s done to you
Stand up little girl
A broken heart can’t be that bad
When it’s through, it’s through
Fate will twist the both of you
So come on baby come on over
Let me be the one to show you

mama say stay strong, don't cry

vilken skitdag det var igår, och det var väl inte den första eller den sista heller. Känns som att jag har världens jävla oflyt hela tiden. Det borde vara min tur snart.. Ibland kan det svänga för fort för att jag ska förstå eller ta det bra. Istället briser det för mig. Känner mig allmänt less på allt och den här staden, tänker åka härifrån så fort som möjligt.

Något som är bra iallafall är att träningen gick super imorse, så det känns bra inför tävlingen som är i helgen. Det börjar redan imorgon och då blir det först 110 cm och därefter ska vi debutera 120 cm. Kan ju alltid hoppas att det dyker upp något bra innan jag kommer få ett damp utbrott.


.

fyfan.

my new life!

Ska börja mitt nya liv nu hade jag tänkt. Kan ju lika gärna göra det idag nästan. Har precis kommit in från en jogging tur med J! Fan så hurtiga vi var, trodde jag faktiskt inte att vi skulle klara men. Slutar aldrig förvånas av oss.. Var ute i en hel timme, waaah. Var underbart med en dusch nu kan jag lova iallafall :)

Ikväll skulle jag och madde egentligen gå på en dubbeldate, men den ställde vi in. Har ju hela livet framför oss så varför stressa liksom ;) Nu ska jag iallafall gå ner och ta något att äta. Men först måste jag bara berätta att jag hittade tussilago idag i en slänt!! Ett riktigt vårtecken, tack för det. ♥


Kanske hade rätt om dig från första början.

happy me

Blir så happy av detta väder! Bara en detalj som saknas nu, annars hade allt varit helt perfekt. Men jag får nog nöja mig med detta tills vidare :) Har bara gjort bra saker denna dag. Varit i skolan och myst runt med madde hela dagen, sen tog vi en promenad ner på stan och kikade runt lite (utan att köpa något!) Duktiga jag.
Sedan köpte vi en varsin god sallad och satt och pratade bara, me like u ♥
När jag kom hem så bytte jag om och gick ut till mina pojkar på direkten och pussade lite på dom. Har märkt hur mycket jag tycker om dom! Världsbäst båda två, fast mest den lilla för han är i en kategori för sig själv :)


ingen kommer kunna ersätta dig

måndag 12 april

Det känns ju rejält att man har haft lov ett tag nu. Var riktigt tungt att gå upp imorse, men tvingade mig själv att gå upp. Som tur var hade vi lite sovmorgon, så behövde inte gå upp så jättetidigt. Sitter i skolan just nu och chillar bara. Har inte lektion förrän om en timme typ. Har haft håltimme sen kl halv 11 så vi har suttit i matan och myst ett bra tag faktiskt för jag och madde hade lunchdate :)

.

Borde kanske ha litat på magkänslan.

en trött själ

Nu är jag en trött själ, helt slutpumpad. Skulle nog kunna kalla mig världens tröttaste. Mamma fixade iordning en god sallad nyss också, så jag är proppmätt. Mätt+trött är ingen bra komb, det gör att jag somnar vilken sekund som helst. Måste pigga upp mig lite för jag tänker då inte gå och lägga mig ännu! Tänk om man missar något liksom, gossip söndag idag ju. Har lite beslutsångest nu också. Jag kan då inte bestämma mig vilken film jag ska se ikväll. Wallander vs 50 first dates, buuu vad svårt. Får väl sitta med kontrollen och zappa mellan kanalerna som vanligt då.

söndag 11 april

Middagen hos mormor igår var underbar. Hon hade gjort iordning helstekt oxfilé som var hur gott som helst med potatisbollar och beasås och rödvinssås och skitgod sallad! Sen åkte jag och malin hem till henne och fixade oss, sen gick vi till micaela. Fullt med ridtjejer där, kan ju inte bli bättre ;) Nej men det var jättemysigt där. Sen splittrades vi, några gick till goya och jag och malin gick till slick. Eller vi planka snarare in, hittade ett gäng killar utanför som vi gled in med. Var bara där en stund eftersom jag inte mådde så vidare bra. Gick till donken och köpte hem lite käk istället, hihi. Men det var en lyckad kväll ändå med grymt sällskap! :)

Har varit en lååång dag, varit ute i sandviken hela dagen och kollat på tävlingar. Hela dagen har bestått av häst typ, direkt när vi kom hem till hille gick vi till ridhuset och trimmade inför helgens bravader. Nu ska jag ta en varm dusch, sen får jag se vad kvällen har att erbjuda. Take care ♥

here we go again

Som vanligt blev det sent inatt igen. Måste sluta lägga mig så sent, har börjat vända på dygnet helt nu. Känner mig som en nattuggla när jag inte ens är trött när man borde vara trött. Istället resulterar det till att jag är världstrött på morgonen, inte alltid lika kul. Som vanligt ringde mallan och väckte mig, borde börja kalla henne för terroristen. Sen klampar hon in i mitt rum och har kommit med en lysande ide. Medan hon är ute en sväng med ville så ska jag duscha och göra mig klar, så att jag ska åka med henne in till stan sen. Men det fanns en baktanke där också. Jag ska nämligen hålla mallan i handen också medans hon gör sin debut på systemet eftersom hon inte vill gå dit ensam ;) Sen kl 5 blir det middag hos mormor! Efter det kan det bli utgång med massa tjejer, men är inte så pepp just nu. Men mina tankar hinner ju ändras fram till kvällen så det kanske blir lite shake idag också.

Kollade även klart på filmen igår, den var faktiskt bra. Lite förutsägbar, men vad gör det? Det var en myyysig film :)
Ska nog använda mig av Alex tips hädanefter, de kanske kommer hjälpa mig lite på traven. Vissa saker som han sa fick mig att tänka efter också. Nej, det var faktiskt en lärorik film! 

Nu måste jag hoppa in i duschen, annars kommer malla få spunk när hon ser att jag inte är klar! hejsvejs ♥  


.

I miss you

flickan från ovan

Precis hemkommen från biografen, såg flickan från ovan. Fan vad dålig den var, vilken besvikelse. Visst, den var skithemskt och allt sånt där, men herregud så seg den var. Trodde den aldrig skulle ta slut någon gång. Hade alltför höga förväntningar på den tror jag, men den var så sjukt overklig också vilket förstörde allt typ. Nej den kan jag inte rekomendera att slänga ut 100 spänn för. käässssss

Nu ska jag nog fortsätta kolla på dumpa honom tror jag, eftersom jag inte hann kolla klart på den sist när jag skulle se den. Sen om jag är tillräckligt pigg så kanske det blir white chicks också ;) Looooove it! Kan ju alltid hoppas på sällskap under kvällens gång. peace♥

fredag 9 april

Guuud vad seg jag är. Har inte ens orkat tagit mig upp än. Sängen har varit extra skön inatt, älskar den. Skulle kunna bosätta mig här hihi. Hade en sån där sjuk dröm inatt igen. Jag höll på att städa i mitt rum och så är väggen bakom skrivbordet borta, och så sitter det en groda där. Så jag ropar på mamma och hon kommer upp och tar hand om grodan, och ser att väggen är borta. Då säger hon att jag inte kan bo kvar där pga att grodan förstört min vägg, så jag ska få bo hos en annan familj. Och den familjen hade två barn, och så skulle jag bli lika små som dom om jag flyttade dit. Sen vaknade jag som tur var, hade inte velat veta fortsättningen tror jag.

Gårdagen spenderades hos ella med ella och lovisa till en början med lite förfest, alltid lika mysigt. Stod och väntade på bussen förgäves eftersom den inte går sent på torsdagar...... Slutade iallafall med att vi fick skjuts in till stan vid 12 tiden, och sen gick vi till slick. Var faktiskt mycket roligt folk ute igår så jag hade skitkul :) Vid tre tiden bestämde jag mig för att åka hem till thomas, vet inte riktigt hur länge jag var där, men jag var inte hemma i min säng förrän i morse. Empa blev iallafall glad när jag kom hem, sötis han e :)

broke

Kom precis hem från staden nu, mätt och belåten och nöjd. Sved lite i plånboken idag, men det var bara massa måste-inköp som jag bara var tvungen att köpa. Inhandlade två par jeans, ett par svarta och ett par ljusa. Har varit och spanat in dom ett tag och tyckte det var dags att köpa dom. Köpte även en mascara, ett halsband, och ett par leopardstrumpbuxor. Hittade ett par skitsnygga skor också som jag ska köpa, men hade tänkt att be mamma bidra lite. Finns så mycket snygga kläder nu när det är vår, är nästan jobbigt att gå på stan när man ser allt man vill ha. Var även duktig och tittade in på banken och hälsade på mallan som var så duktig och satt i sin arbetarstol! blir nästan stolt över dig ;) hihi. Fixade internet-bank, men har fler ärenden där som jag borde ta itu med, bland annat fixa ett leg.. Och jag ska även byta bankkort. Men det får bli en annan gång :)

Är på tiden att jag rensar ur min garderob åter igen. Borde iallafall rensa ur mina jeans, för de är alldeles för många. Borde ta mig en titt där inne idag också och kolla vad jag ska ha på mig ikväll eftersom det blev en impulsutgång. Men det ska bli roligt, är nog ganska mycket folk ute hoppas jag :) Orkar inte ha något jätteseriöst, tänkte ha något chill istället. Men vi får väl se vad garderobisen har att erbjuda mig. Ska vända upp och ner på den nu, så hejdååååå :)

torsdag 8 april

Godmorgon sunshines! :) Hann inte ens kolla klart på första filmen innan jag somnade igår. Men vad gör det, det är ju en dag idag också så den ska jag nog hinna med tids nog. Har haft sjukaste drömmarna på sistone, bland annat att jag och mickis dödade tre personer på ett hotell och att vi var efterlysta och sprang runt och blev jagade i både köpcentrum och parkeringshus, sen att vi var på en jättestor båt. Jag kommer ihåg att i drömmen ville jag ta självmord om dom fick fast mig och om jag hamnade i fängelse. Så det var ju en lättnad när jag vaknade.. Back to the reality liksom. Alla dom där konstiga drömmarna kommer i omgångar, men lite kul är det faktiskt. Iallafall om man minns dom när man vaknar, haha :)

Har inte klivit upp än, men borde nog göra det om jag ska hinna äta frukost och fixa mig. Ska möta upp ella på stan kl 1 för att kika runt lite, och äta lunch också förmodligen. Ska hoppa in i duschen nu, tjatja ♥


take me baaaaaaack

.

Baby think twice

 

already gone

Lever ett ganska chill liv just nu, gör inte mer än vad jag behöver. Fast egentligen borde jag inte chilla, för istället borde jag ta tag i plugg inför tisdag, och även göra mig redo inför arbetsintervju. Två jobbiga saker på samma dag, kunde inte varit mer passande. Frågan är ju bara: var är solskenet? jag saknar dig. Har varit alldeles för mycket regn nu på slutet.. Jag hoppas du är påväg för nu börjar det bli en tung börda för mig, you kill me.

Nu är det hög mysfaktor i mitt rum, tända ljus och snart en mysig film som är igång. Har ju några filmer att välja emellan, men som sagt kvällen är ung än så länge så får vi om vi hinner med en elle två innan jag somnar. Tror det lutar åt att börja med "Dumpa honom" faktiskt, känns ganska lägligt. Det är en fin detalj som saknas här bara.

Maybe in time you will change your mind.

onsdag 7 april

Jättemysig dag igår med lite släkt och andra nära. Blev smörgås tårta, cheesecake och bullar! Kunde inte bli bättre tror jag. Var brunhårig i en dag, och nu är jag blond igen. Fegis som jag är så vågade jag inte vara mörkhårig mer, känns tryggare att vara blond.. Men jag ska bli mörkhårig nån gång i livet, men det får vänta lite. Kanske vågar jag ta mig mod och färga mörkt igen till hösten, men i sommar vill jag nog vara blond. Så jag var hos frisören vid halv 1 idag och fixade till det tills jag blev nöjd, sen gick jag ner på stan en snabbis och köpte en tröja och en sjal.

Har precis käkat, så ska låta magen vila lite sen ska jag ta mig ut i det fina vädret igen och promenera lite med musik i öronen. Ibland är det så skönt att få rensa huvudet lite och gå :) Lite senare ikväll så blir det träning, sen blir det rappa på lite, och efter det ska jag träffa en kär vän.

.

.

"Inte mycket att hålla i hand när det blåser."
Ibland vet mamma bäst.

tisdag 6 april

Först och främst måste jag säga GRATTIS MALLAN 20 år idag :D!!!! du är bäst ♥

Har precis gjort mig klar, ska åka och klippa mig och färga håret nu.. Gör en liten impulsgrej för vet inte vilken färg jag ska göra, om jag ska bli ljusare eller mörkare. Men det visar sig när jag är klar. Det kanske blir against all odds. Efter jag varit hos frissan ska jag gå ner på stan en snabbis och inhandla lite smågrejor som jag behöver, sedan blir det skynda sig hem och träna för klockan sex kommer dom och firar födelsedagsbarnet!
Nej nu måste jag springa och göra iordning en macka, för sedan måste jag åka så jag inte blir sen :)

it feels like home to me

Kändes rätt underbart att kliva innanför dörren och så luktar det nybakade bullar. Heja mami, storbagarn!! Ska snart gå ner och trycka i mig några och göra henne lite fattig på bullar. Fast måste låta några påsar vara eftersom mallan fyller imorgon, och då blir det ju storkalas. Blev iallafall inget sm-guld idag tyvärr, men det var ändå kul att få se matchen. Hade ångrat mig om jag inte följt med tror jag. Tyckte pojkarna var duktiga ändå, inte dåligt med silver. Var mysigt en mysig lite heldag med mallan och johan, gillar dom två väldigt mycket :) sötisar hihi.

Nu ska jag gå ner igen, och sen ska jag träffa Ella tror jag. Behöver uppdatera varandra lite, kändes som att det var 100 år sen vi sågs typ. Så det lär vi ju ändra på nu på en gång. Har hunnit hända mycket sen sist vi sågs..

måndag 5 april


Världens finaste låt! Den var med i filmen som jag såg igår, allt för min syster. Den var så himla bra, tårarna bara rann på mig.. Fast här är den från the notebook men den blir lika bra ändå för älskar den filmen också.
Är lite svag för såna här låtar.

Håller på att fixa mig lite nu, ska ju åka till stockholm strax så måste lägga på ett kol. ha en bra dag ♥

hold tight

Min och josses plan var ju att göra en reunion på Roma ikväll, där vi praoade i typ 8an. Men när vi kom dit var vi i chock. Det var stängt. Med ledsna steg gick vi istället till kungshallen för att få äta lite pizza. Det var väldigt gott faktiskt, till och med så gott så att tjockis josse tog med sig en doggybag hem. Jag lät bli för jag var nästan spyfärdig efter att jag ätit, vill inte ens känna lukten av pizza på ett tag framöver. Efter det gick vi och hyrde film. Hade lite ångest över vilken jag skulle ta. Kände bara att jag lärde ha en lista över massa bra filmer, men en sån hade jag ju inte. Så fick gå på egna erfarenheter. Som vanligt blev det White chicks :D hahahah, sen tog jag även allt för min syster. Den har jag hört ska vara väldigt bra, så den hade jag tänkt att se. Nu ska jag lägga mig i sängen för nu blir det en riktig myskväll, för imorgon bär det av till stockholm med mallan och johan :)

söndag 4 april

Har äntligen fått lite ordning på mitt rum. Har haft halva garderoben utanför, både på golvet och på stolar. Så jag tog tag i det igår innan jag skulle lägga mig. Vet inte vad jag fick för ryck som hade lust att göra det, men duktig var jag iallafall. Hade lite svårt för att somna igår, var så mycket som snurrade runt i huvudet. Så då kunde jag ju lika gärna göra lite nytta. Mysig kväll igår också med lite prommis och mys, det sitter aldrig fel vill jag lova.

Vill bara vara sådär glad som jag var för ett tag sen, då var allt perfekt. Men nu är det något som saknas. it sucks

 

You got me good

Underbart hemma hos mormor, gud så mycket jag tycker om henne. Världens bästa mormor :) Var jättegod mat som vanligt. Hon är grym på att laga mat, och efterrätten som hon gjort alldeles själv var också supergod. Och mitt påskägg ska vi ju inte tala om.. hihi, kommer bli lönnfeeeet. Har även upptäckt att jag har svinont i min arm. Måste ha hänt igår, men jag vet inte hur det gick till. Kan knappt lyfta högerarmen, så ont har jag. Har försökt att minnas vad som kan ha inträffat, men det var utan resultat. Men life goes on liksom.

Jag och mamma har precis kollat reprisen från solsidan som jag missade igår. Hahahaha, fan så jag älskar det programet. nummer 1 på min lista just nu :D Blir så glad av att titta på sånt, var väldigt välbehövligt just nu faktiskt. Ska gå och möta upp J vid 9 tiden så ska vi ta en liten promenad, sen blir det väl att vi myser lite.


Give me a call, i miss u..

lördag 3 april

Har sovit enda till nu typ, världens tröttaste människa. Vet inte vad det är med mig, brukar inte vara såhär trött! Kan ju säga att man var helt utpumpad igår kväll men nu är jag nog utvilad igen. Blev mycket shake igår ;) Firade jennifer först med lite mat och presenter och lekar, sen åkte vi till jessica som också hade fyllt år, och sen blev det goya. Hade skitkul igår faktiskt, helt otroligt att jag har haft så kul två helger irad :) Brukar ju inte direkt hända så ofta. Så nu hade jag tänkt att det ska bli lugnt några helger och bara mysa istället. Har blivit alldeles för mycket nu på slutet faktiskt känner jag. Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen och sen fixa mig lite, sen så ska jag åka till mormor och äta påskmiddag och få påskägg hoppsa jag hihi. Ska bli mysigt för det var så längesen jag träffade hela tjocka släkten :)


Hold on little girl
Show me what he’s done to you
Stand up little girl
A broken heart can’t be that bad
When it’s through, it’s through
Fate will twist the both of you
So come on baby come on over
Let me be the one to show you

try sleeping with a broken heart

Det har varit en jobbig natt och har inte sovit mycket alls. Känner mig slut i både kropp och skalle. Har inte haft ork eller lust att skriva något egentligen heller. Ibland blir det inte alltid som man hoppats, eller som man själv vill tyvärr. Trodde inte jag skulle reagera så som jag gjorde, men det gjorde jag. Vill bara skriva av mig men känner mig helt tom, finner inte några ord egentligen. Det handlar bara om att ge saker en riktig och ärlig chans.

imorse låg jag ensam i sängen och kunde inte sova, alltför många tankar for runt. Sen gick jag ut och mötta upp johanna så vi kunde uträtta vårat ärende som vi hade idag. Efter många om och men hittade vi rätt! Sen var det bråttom hem för att åka till valbo och träna. Ikväll hoppas jag iallafall på att lite gladare miner för min del, ska fira jennifers 19års dag ikväll så det ska bli roligt att få träffa lite kompisar och ha lite roligt :)


it's up to you.

.

It started out as a feeling
Which then grew into a hope
Which then turned into a quiet thought
Which then turned into a quiet word


And then that word grew louder and louder
'Til it was a battle cry

I'll come back
When you call me
No need to say goodbye

Just because everything's changing
Doesn't mean it's never
Been this way before

All you can do is try to know
Who your friends are
As you head off to the war

Pick a star on the dark horizon
And follow the light

You'll come back
When it's over
No need to say good bye

You'll come back
When it's over
No need to say good bye

Now we're back to the beginning
It's just a feeling and no one knows yet
But just because they can't feel it too
Doesn't mean that you have to forget

Let your memories grow stronger and stronger
'Til they're before your eyes

You'll come back
When they call you
No need to say good bye

You'll come back
When they call you
No need to say good bye

.

RSS 2.0