månag

Ja då var det måndag igen och man är tillbaka i Gävle. Kom hem vid 8 tiden igårkväll så det blev inte alltför sent :) Tog lite mer än 6 timmar att rulla hem men det kändes ändå som att tiden gick fort så det var skönt. Gjorde ett snabbt stopp i gnarp så caesar fick äta lite och likaså vi! Han stod hur snällt som helst hela vägen hem igår, han var nog helt slut stackarn. Hoppade en 130 igår och vi hade en rätt bra tid men ett nedslag på insprånget i trekombinatioen, dock räckte det till en placering ändå :) Har nog aldrig haft så många nedslag/fel under ett meeting som vi haft under detta, haha. Men vi har lärt oss ett och annat denna helg så nu blickar vi framåt :) Vi fick ju iallafall ett pris med oss hem, det skulle ju vara lite trist att komma hem från umeå tomhänt.
 
Nu ligger jag i soffan och ska försöka ta tag i plugget! Vi har en hemtenta som ska in på tisdag så nu är det bara att knega på.... USch, den är bra klurig.
 
 

lördag

Det har inte varit en speciellt bra helg resultatmässigt för vår del hittills. Jag har ju blivit lite bortskämd och fått pris rätt ofta med caesar under de 2 åren jag haft honom (De dagar han sköter sig och inte är gris....) Igår gick han en 130 klass med totalfel, alltså grundomgång 1-6 och sedan 7-11 är omhoppning. Var felfri i grunden och sedan var det ett räcke i början på omhoppningen som hoppades från utgången och såklart tog det tvärstopp där, så jädra grisig och arg blev jag. Sedan la jag han helt tokigt så han trampade om och rev ordentligt på ett annat hinder, så vi fick i mål på 9 fel tror jag och inte alls nöjd med den rundan. Dels för att han dummade sig och sedan red jag lite klantigt på det vi rev, så vi var ungefär lika dåliga båda två egentligen. 
 
Idag var det 140 debut för både caesar och för mig. Han har aldrig gått det tidigare och jag har knappt vågat tänka på att någon gång starta det. Men nu var dagen här! Var så jädra nervös innan så jag red som ett arsle på 1an,2an och 3an så de rev vi (bra start....). han var lite slarvig faktiskt på 2an så det nedslaget får han nog ta på sig. Sedan var 3an en oxer ur en konstig sväng som vi kom nära på så det blev upp som en sol och ned som en pannkaka... Bra början på debuten va? Nej men sedan fick jag igång galoppen och hoppade 4,5,6,7,8 och sedan hamnade jag i obalans efter 8 och tappade stigbygeln.... Kom lite nära in i kombinationen som var nr 9 utan stigbyglar så vi rev utsprånget där, haha. Sedan hoppade vi 10 och 11 felfritt så vi fick ju avsluta på topp iallafall. Låter ju helt katastrof men han kändes faktiskt riktigt fin idag och jag är så glad att jag också skärpte till mig när jag red fram idag och var mer bestämd på honom. Så nu jäklar ska jag inte vara sån mes. Måste även tacka Lotta och Emmie för hjälp och stöd idag för utan dem hade det nog inte gått alls! :)
 
Imorgon går han en 130 och sedan rullar vi hem till gävle igen. Är faktiskt lite revanschsugen och imorgon ska både pilot och häst vara bra! 

Torsdag

Inte långt kvar nu! :) bör vara framme vid 4-halv fem...




Torsdag

Nu sitter jag i bilen på väg till Umeå! Ska bli roligt att åka dit igen faktiskt, var ju typ fem år sedan jag var där sist... Hoppar 130 imorgon, debuterar 140 (!!) på lördag och söndag går han en 130 igen. Ska bli riktigt spännande :)

Hann även med en promenad imorse med Emelie innan jag åkte till stallet. har även med mig lite träningskläder så får se om jag orkar med någon promenad eller om jag får en vilohelg! Sen hade jag inte ens tänkt på frukost men självklart kommer vi ju äta hotellfrukost också ;) 



Onsdag



onsdag

Ja då var det onsdag igen och ångestdag. Dagen innan talet liksom, så det är väl vad som kommer att hända och ske idag, PLUGG. Har ju även fått ut våran hemtenta så nog har jag att göra iallafall! Men jag kommer inte kunna vara med på talet imorgon eftersom jag åker till umeå för tävling. Dock vill jag bli klar med talet så fort som möjligt så jag slipper ha det släpandes i helgen eftersom allt ska in på tisdag. Sedan kommer jag nog få plugga en del på hotellet i umeå, typiskt att det var just den här helgen.
 
Var ute och gick med emelie en timme vid 7 snåret och nu ska jag iallafall försöka plugga litegrann och sedan vid lunch ska jag åka ut till stallet för att packa och fixa inför resan imorgon. Allt ska smörjas, packas in i skåp och påsar, så det är en del som ska göras där ute. Men han får nog duschas imorgon innan vi åker skulle jag kunna tro. Tänkte att jag skulle longera lite idag men det är nog bättre att jag rider och trimmar lite!
 
 
 
 

tisdag

Nu är jag hemkommen igen efter att ha varit på lite ärenden osv, och nu tänkte jag byta om och ta mig ut på en pw i det fina vädret. Snacka om att man får en helt annan energi nu när solen äntligen har hittat hit. Hoppas verkligen att det kommer hålla i sig nu och att våren faktiskt är  här för att stanna :)
 
 

Tisdag

Usch hade en fruktansvärd dröm inatt då jag drömde att jag blev underkänd på tentan jag skulle få reda på idag.... Har haft ångest hela morgonen och innan föreläsningen började fick vi våra resultat. And guess what? Jag klarade det!!!!! Så jädra glad blev jag. Det var 38% som failade nu iår och förra året var det hela 60% som failade så vår klass gjorde det bättre! Det var en svår tenta som de va fruktansvärt myxket plugg till, riktigt bred. Så nu kan jag stryka den från min ångestlista och gå vidare, hallelujah. 

Igår hade jag värsta mysdagen också. Pluggade lite lagomt efter att jag ridit på en superfin och mjuk Caesar. Sedan tog jag en promenad med en saknad vän vid namn Samuel! Var jättelängesedan vi sågs så det var kul att ses igen. När jag kom hem käkade jag och Freddan lite middag och sedan hade jag en skypedejt med min fina bästa Brittson <3 hade kunnat prata i 10 timmar men fick iallafall en liten dos som jag klarar mig på ett litet tag nu :D hihi. "So close no matter How far".



Måndags


Just nu

Måndag

Bästa starten på en måndag har jag haft. En pw med min kära vapendragare Emelie är gjord och nu ska jag ta tag i plugget tänkte jag! Jippi va ruuuligt va... Men det lär göras för alla mina tal ska in denna vecka, ett till tal ska skrivas, vi får en hemtenta imorgon och jag åker till umeå på torsdag. Det slog mig nu i denna sekund att jag nog har det lite stressigt denna vecka... Vi ska även få resultatet på våran salstenta imorgon förhoppningsvis och jag är såå orolig inför det, jag hoppas hoppas hoppas att jag klarar den, skulle bli helt överlycklig då. 



Söndag

Inte blev det nå plugg idag heller, haha... Kanske får bli senare ikväll men är ytterst tveksam till det faktiskt. Får helt enkelt ta tag i det imorgon :) nu ska jag åka hem till mamma som har en vän på besök så det blir massa mys och fika!



söndag

Har varit lite dålig på att uppdatera i helgen måste jag erkänna, men nu så är jag nog back on track igen. Kan ju börja med gårdagen, hur den såg ut. Jobbade 10-16 och sedan åkte jag ut till stallet och red! Fick hjälp av emmie igår och det var ju såå guld värt. Han blev så himla fin när hon ridit till honom lite och det är så kul att se från marken när allt släpper. Vad skulle jag göra utan hennes hjälp? ;) hehehe..
 
Därefter åkte jag hem och duschade och sedan var det raka spåret ut till sandviken och freddans föräldrar för vi skulle bli bjudna på middag! Riktigt gött var det och så mysigt :) Bums i säng när vi kom hem och upp imorse vid 9 tiden. Det blev en myshelg för våran del vilket var väldans skönt måste jag säga. Hade kunnat blivit en utgång igår men var nog tur att jag avstod från det eftersom jag borde plugga lite idag också.
 
Klev som sagt upp vid 9 och sedan åkte jag ut till stallet och red caesar i ridhuset, som förövrigt kändes superfin! Får hoppas att vi kan hålla i detta nu :) åtminstone ett tag.. Åkte hem till mamma en snabbis och hämtade lite kläder som jag haft på vinden där. När jag kom hem därifrån tog jag mig ut på en pw och har precis kommit hem från den nu. Hur härligt väder som helst så det är ju dumt att sitta inne och lata sig! 
 
 

Lördag

Sitter på jobbet och har lunchrast för tillfället. Är sjukt trött så vetetusan vad jag ska göra för att bli pigg heller... Efter jobbet blir det raka spåret till stallet för att motionera en viss herr Caesar. Tjoho känner jag för det just nu...


Fredag

Har hunnit med att rida en dryg Caesar idag, fy va jobbigt det var. Han vilade igår så tji fick jag idag kan jag lova. Efter det kom snälla Emmie och klippte honom så han blev fin igen :) han får sån fin färg när han är nyklippt så han blir nästan en helt ny häst!

Har även införskaffat mig ett par nya träningadojjor för halva priset!


Fredag

Idag är det fredag igeeeen och det känns rätt gött faktiskt :) veckans tal är gjort och nu kan man slappna av lite i någon dag iallafall. Var på hockey med några delar av familjen samt käkade middag där också. God mat och en bra match, dock förlorade dom så det var trist. Blir nog ingen mer hemmamatch så nu är nog säsongen slut snart! 

Klev upp halv sju imorse och stack ut på en pw med bästa Empa! Kom hem vid 8 och har legat i sängen sen dess och sett topmodel och vilat bara. Nu ska jag åka och slåss med pensionärerna på affären och inhandla lite götta inför helgen och den kommande veckan :)








torsdag

Nu sitter vi i skolan och gör oss redo inför ännu en taldag. Känns väl sådär som vanligt, haha. Att man aldrig lär sig av sina misstag och börjar i tid någon gång, för hur många gånger har man inte sagt att ''nästa gång ska jag bli klar i tid så jag slipper stressa och ha ångest''... Men igår hade jag ändå en ganska effektiv dag och blev klar med talet innan lunch, feeett skönt. 
 
Igår gick jag nämligen upp vid halv 7 och tog en promenad med emelie, åkte därefter ut till stallet och longerade caesar, skrev klart talet, gick på stan och tog en fika med Ida. På kvällningen åkte jag hem till mamma på lite fika eftersom hon inte vill firas idag då vi ska gå på hockey. Så idag fyller min älskade, bästa mami år och det firas med mat och hockey på terassen inne på Läkerol Arena. Ska bli så himla mysigt och kul att bara få lyxa till det lite mitt i vardagen :) Får verkligen hoppas att Brynäs vinner och att det blir en rolig match. 
 
Nu ska vi ta vårat pick och pack och gå ner i matsalen och käka lite lunch! Håll tummisen för att mitt tal ska gå braaa :)
 
 

Onsdag

Fick dessa av systeryster igår, HEAVEN!!!


Onsdag

Snacka om att jag hunnit med en del idag redan. Gick upp vid halv
7 och tog en promenad med Emelie vid 7 snåret, hur härligt som helst. Åkte direkt till stallet och longerade den envise Herren, det gick väl helt okej förutom att han verkar ha värre morgonhumör än mig...

Nu sitter jag och skriver lite på mitt tal som jag vill bli klar med snabbt för i eftermiddag ska jag fika med en kompis och ikväll ska jag förbi mamma som har sin vän på besök :) 





tisdag

Men hej härliga tisdag. Jag har hunnit med att gå i skolan och föreläsning, tagit en promenad med madde, pratat med sandra i telefonen om allt mellan himmel och jord, och nu sitter jag här i sängen och tänkte plugga lite innan jag ska åka ut till stallet lite senare för hoppträning med cessebejben. 
 
Vi har ju som vanligt tal på torsdagar och kommer även fortsätta med det i nästa kurs också så jag kommer väl bli en riktig talare innan detta är klart. Det är ju kul att tala, men min nervositet är inte att leka med. Den drar ner så himla mycket, jag pratar för fort, får hjärnsläpp och ibland känns det som att hela nacken skakar. Jag hoppas verkligen att det bara blir lättare och lättare att stå där framme vilket jag faktiskt tror också. Så håll en tummis för mig att jag får ihop ett bra tal och att det går bra för mig på torsdag och att jag även pratar SAKTA. 
 
Vi ska smäda någon snubbe vid namn quintilianus eller något sådant, alltså ska vi väcka känslor och typ snacka lite skit om denne herre. Kan bli spännande!
 
 
 

Måndag

Äntligen min tur snart att få bli lite fin i håret :)


måndag

Varför ska det snöa? Hur mysigt har vi inte haft det när våren var på ingång. BLÄ, jävla skitmåndag kunde inte ha börjat sämre. Nu är jag trött på vinter och på snö dessutom, nu vill jag ha vår och massvis med sol. 
Jag som till och med lämnat upp alla vintergrejer på vinden, är jag tvungen att gå upp enda dit för att hämta ner skiten igen? O R K A R   I N T E 
 
 

söndag

Nu sitter jag här i min ensamhet i lägenheten och har kollat igenom filmen från idag. Jag kände bara KATASTROF när jag kom ut från banan men det kändes värre än vad det såg ut, så det var ju en rätt härlig lättnad. Man undrar ju faktiskt vad alla tänker på läktaren när det inte riktigt går som man tänkt, det går ju inte att undvika att undra vad andra tycker och tänker. Iallafall kan inte jag låta bli, ganska dumt, jag vet. Men sån e jag :) 
 
Rev som sagt 2 bommar i omhoppningen, insprånget i kombinationen började vi med. Över språnget tappar jag tygeln (??) av någon konstig anledning, har aldrig hänt förut så det var lite spännande med en ny utmaning, att hitta tygeln mitt i en kombination. Iallafall hoppade han super resten av banan trots att jag la honom i skiten någon gång, och sedan på sista distansen ser jag inget avstånd alls så han får gå av jättestort på en oxer vilket kanske inte var optimalt, så den rev vi rätt ordentligt. Ska man riva så ska man ju riva ordentligt tänkte nog caesar och jag såg döden i vitögat. Kort och gott var det nog en helt okej runda, bra jobbat av caesar och mindre bra jobbat av piloten skulle man väl kunna säga. Men är såå glad att han var snäll och fin idag :)
 
Nu ska jag försöka mig på lite plugg men den ger jag nog upp redan nu innan jag öppnat boken för det är ca 400 sidor på engelska. Schyst av lärarn va?
 
Jag och en saknad samueeeel
 

Söndag

Nu är vi på hemväg från tävlingen! Blev en lagom dag må jag säga så det gillar vi :) dock inte speciellt bra tävlingsmässigt, hade två nedslag i omhoppningen. Jag får ta på mig rivningen på sista hindret men den andra rivningen vete tusan vad han gjorde för efter det hindret tappade jag tyglarna, haha. Men han var snäll och skötte sig vilket egentligen är huvudsaken! Provocerade lite idag men inga tecken ens på att dumma sig vid utgången :) nöjd med dagen med andra ord.




Söndag

Pw och frukost, bästa starten på dagen må jag säga!

Nu däremot sitter jag i bilen och är på väg till Falun för min tävling som går av stapeln.



Lördag

Idag har det varit en lugn och skön dag minsann med härligt väder. Dock lite kallare än igår, men så länge det är sol så är jag glad!

Packat ner alla saker inför tävlingen imorgon och har även duschat Caesar idag så han är ren och fin. Dock kommer vi åka rätt sent då det är massvis med starter... Känns lite drygt tycker jag för nu är det andra tävlingen i rad man kommer starta på kvällen typ. Plus att det är i Falun så det är ju lite resväg också :) startar iallafall en 130 imorgon så det ska bli spännande att se om han sköter sig eller inte. Det var där han började med sina dumheter på samma tävling förra året, så det känns ju lite vemodigt. 

Blev lite ändrade planer nu under kvällen så jag och Freddan gick på bio istället. Det blev den nya, svenska filmen "Tommy". Och den var väl sådär skulle jag vilja säga, jag fattade faktiskt inte så mycket så det är ju alltid drygt. Men den var spännande iallafall och det är ju alltid något :)




Lördag

Pw+lunch är gjord, löövely.




Lördag

En härlig sovmorgon fick det bli idag. Hoppade ur sängen fort för att se hur vädret såg ut, eftersom det har snackats om snö och -8, sagt och gjort, snö låg det på marken. Dock vet jag inte om det är kallt men på ena sidan av lägenheten är snön smält och på den andra ligger den kvar så i solen är det nog varmt och skönt :) 

Tänkte dra med mig Freddan ut på en promenad när han vaknat till liv, och när vi gått klart tar vi en liten brunch. Ska även gå förbi stan för jag måste hämta ett halsband jag lämnat in för lagning! Helt ok start på dagen :)



Fredag

Efter min lilla tvättid mitt på morgonen tog jag en promenad med Elin i boulongern och jag var även och kikade på hennes nya lägenhet som håller på och rustas! Jättekul att ha sett den nu innan när allt är utrivet, kan ju bara tänka mig hur fin den kommer bli när allt är klart :) därefter tog jag tag i två av garderoberna och rensade lite. Har två kvar men nu är jag på god väg! Blev några påsar faktiskt så det var väldans skönt. 

Åkte ut till stallet och red en sväng i ridhuset. Hoppade lite småhinder som stod framme och han kändes fin idag faktiskt trots att han endast promenerade igår. Nu på kvällningen har det blivit matlagning och fredagsmys med dipp, grönsaker och såklart ostkrokar till lets dance :)

Nu ska jag skutta i säng för har lite stt göra imorgon!



Fredag

Det är fredag och jag börjar dagen med att köra Morgonpasset nere i tvättstugan. Kul va?

Käkade frukost i väntan på att tvätten ska bli klart och sällskapade med dessa.


torsdag

LOVE IT
 
)

torsdag

Jag bara ÄLSKAR tanken av att London nu är bokat och det bär av redan 10/4-13/4, så blir alltså borta torsdag-söndag. Ska bli så jäkla underbart och roligt dessutom eftersom jag aldrig har varit där! Så det blir massvis med shopping såklart och annat skoj. Längtar som en dåre just nu :) Så denna dag blev helt plötsligt till något mycket bättre. Talet idag gick sådär faktiskt. Jag pratade alldeles för fort och det stör mig som attan, jag gör alltid så. Måste bara öva och öva för att prata lite långsammare och nästa gång ska jag minsann prata lugnt och fint. Men kan ju inte göra något åt det nu så det är ingen ide att jag ödlsar någon energi på det förflutna :)
 
 

torsdag

Idag är det torsdag, vilket innebär TALDAG! Är inte helt nöjd med talet, men det får bli så denna gång och hoppas åtminstone någon tycker att det duger iallafall, haha. Vi börjar inte förrän vid 13, men vi brukar ses tidigare i basgruppen och läsa igenom allas tal och öva litegrann vilket känns jätteskönt. Blir även lite lunch innan också innan det är dags att ställa sig där framme. Kommer få konstruktiv kritik idag också  kuuuul.....
 
När jag kommer hem blir det definitivt en promenad i det fina vädret och lite storstädning på det. 
 

onsdag

Nu är jag förmodlingen klar med mitt tal inför morgondagen. Hoppas verkligen att det duger för orkar inte göra om detta. Ett lovtal till Isokrates är inte det lättaste vill jag lova... Jag och rebecca satte oss på Waynes och pluggade lite tillsammans och stöttade varandra skulle jag nog vilja säga, perfekt bollplank liksom. Nu ska jag nog ta mig en liten sväng till ikea och så ska jag även hinna med en promenad innan det är läggdags!
 
 

onsdag

Träningen igår var katastrof. Han kom nära på ett rätt stort hinder så han typ skruvade sig över och efter det blev allt bara kaos. Stannade någon gång på en kombination (han brukar aldrig stanna på själva hindret, snarare vid utgången haha..) och han var så jäkla het. Det är så himla svårt med honom för han är inte alls så ''på'' när man är på tävling. Så därför är det så svårt att hitta en balans eftersom han är så annorlunda på träning om man jämför hur han är på tävling. Så den träningen tror jag vi glömmer och lägger bakom oss faktiskt för det är ingen ide att ha det i bagaget. 
 
När jag kom hem var jag allmänt less så jag kikade på den nya serien på 1an om ridsport, nu minns jag inte namnet men det var hur bra som helst. Att få se de mörka sidorna av ridsporten och inte bara det som är bra, får hoppas att de fick höga tittarsiffror så svt fattar att ridsporten är stor och att vi vill se mera. 
 
Nu ska jag hoppa in i duschen, plugga liten snabbis för sedan ska jag träffa rebecca på stan och plugga lite till. Har tal imorgon så vill gärna bli klar innan midnatt. Är ju alltid så smart och börjar i sista sekund också, hejja mig.
Och huuur härligt var det inte idag då? eller är kanske man säger. Njöt varje sekund när jag red på ängen idag och galopperade, ÄLSKAR VÅREN <3
 
 

Onsdag

Sån jäkla härlig start på dagen!





Tisdag

Nu är jag hemkommen från en promenad i boulongern. Hur härligt väder som helst ju, så även fast jag var trött när jag kom hem så pallrade jag mig ut. Glad för det är jag :)

Idag har det varit föreläsning i vanlig ordning, och sedan gick jag och Rebecca ner på stan och käkade lite lunch och gick på stan en liten sväng innan det var dags att bege sig. Nu ska jag kika runt lite på datorn innan jag ska åka ut till Caesar för lite hoppträning!




Tisdag


 Skolan, nu kör vi.

måndag

Har haft världens mysigaste och härligaste måndag. Iallafall den bästa måndagen på länge som alltid annars är så fruktansvärt trött. Åkte ut till stallet vid halv 9 eftersom Stefan skulle komma och kolla igenom caesar litegrann. Han fick mycket beröm och så fick han även lite laser. Han hade någon låsning i nacken som också fixades till så det är bara att fortsätta träna på som vanligt :) Jag och mamma tog därefter en liten ridtur i ridhuset efter att Caesar var klar, och det gick väl helt okej. Han känns lite stretig just nu så måste nog be Emmie om lite hjälp snart he he he ;) ... När jag var klar i stallet så brummade jag hem och duschade eftersom jag och jenny hade bestämt möte på stan. Vi kikade runt lite i affärer i väntan på att vi skulle få gå på lägenhetsvisning. Hann bli en del shopping för vår del faktiskt... Blev blandannat en bikini, tröja, datorfodral (HALLELUJAH mina vänner, nu slipper ni reta mig för att jag lindar in datorn i en tröja......), ett litet nyckelskåp och lite annat smått och gott :) Sedan traskade vi iväg för lägenhetsvisning i en suuupermysig lya!
 
Nu däremot är jag hemkommen och började städa skåp i köket (?), istället för att plugga. Allt är liksom såå mycket roligare än att plugga, till och med städa skåp och diska. Men nu är jag klar med det så jag antar att jag måste sätta igång med lite läsning nu innan jag ska börja med lite middag :) 
 
 

måndag

Denna låt har gått varm i mina hörlurar nu ett tag, love it! Perfekt för att liva upp denna gråa och regniga måndag.
  

Söndag

Kul att typ helgen är över nu liksom... Buhuuu :( Men har iallafall haft en underbar helg, så jag ska inte klaga minsann. Igår jobbade jag 10-16 och sedan åkte jag till stallet och red lite på en dryg caesar, jag var trött och han var dryg=ingen bra kombo. Därefter åkte jag hem och duschade och cyklade sedan till emelie för mellomys och tacos! Hur mysig kväll som helst, dock fel vinnare i mello eftersom ACE var ju helt klart bäst. Kom i säng i skaplig tid ändå och sov uuuut länge imorse. Tog sedan förnuftet tillfånga och gick en timmes pw med emelie i det fina vårvädret. Snacka om att solen gör mig LYCKLIG!!! 
 
Nu ska jag strax åka ut till stallet eftersom jag ska iväg på markarbetesträning ute på klubben och den fina anläggningen. Tränade även där i torsdags, och det gick väl sådär men det var ingen katastrof iallafall! 
 
 
SAKNAR <3

Lördag

Haft en bra dag på jobbet och nu ska jag strax cykla till Emelie för lite mellomys och tacos! Väldans mys må jag säga:) blir nog en rätt tidig kväll för mig för jag är slut i skallen, helt sjukt. 



Fredag

Idag har det varit jobb 10-17 och det har varit superkul som vanligt :) bästa jobbet! Efter jag slutat handlade jag även lite nödvändiga saker som tagit slut här hemma! Det blev en dagkräm, nattkräm, bb-cream, lightening touch, honungsbadskum och ett hemplyspyl som är såå bra! (Ej med på bilden).  Kan starkt rekommendera allt detta till er :)



Torsdag

Idag är det taldag och jag känner mig ganska lugn faktiskt, men kommer väl förmodligen bli lite shaky när jag står där framme. Min fina basgrupp och jag har övat lite nu på morgonen och det är tur dom är med idag!



onsdag

Jag har faktiskt haft en riktigt lugn och skön dag idag. Trodde det skulle vara helt tvärtom med tanke på att vi har tal imorgon, men jag är klar och jag känner mig lugn inför morgondagen. Vet ju att jag kommer bli såå nervös imorgon men jag hoppas verkligen att det kommer gå bra! Idag har jag hunnit med att gå i skolan, lunchat med freddan, en liten runda på stan, varit i stallet och ridit på skrutten, varit på affären, tagit en pw och nu sitter jag nyduschad i soffan och kikar på efterlyst! Blir lika ledsen varje gång jag tittar på det, helt sjukt vilka jävla idioter det finns rent ut sagt. De borde inte få leva, eller åtminstone inte leva i Sverige. URK! 
 
 
 
 

Onsdag

Idag är det lite skola igen med tanke på att vi missat så jäkla mycket förra veckan, så det är ju rätt bra. Därefter blir det plugg för hela slanten så jag hinner klart med talet inför imorgon. Har skrivit litegrann men vi skulle gå igenom det idag så vi får väl se om jag kan bygga vidare på det eller om jag får göra om!



Tisdag

Hade världens finaste häst på träningen idag. Varför kunde han inte sköta sig så bra i söndags? Att man ens håller på med denna sport alltså.. Haha! Ett litet tag till står man nog ut, men inte alltför länge:) Nu har jag precis ätit lite och ska strax skutta i säng, är ju en dag imorgon också.

Så less imorse också, tänkte cykla till skolan men när jag ska hämta cykeln står den inte där?! Shit tänkte jag men sen kom jag på att jag glömde den på stan i lördags. Måste gå förbi och hämta den imorgon, om den nu står kvar men det hoppas jag av hela mitt hjärta :)




tisdag

Idag har vi haft en trött dag i skolan... Vi gick ju inte i skolan något förra veckan, så är nog lite ovan bara, haha. Vi har en uppgift tills på torsdag så ska försöka kolla igenom den lite nu.. Känns dock sjukt jobbigt eftersom vi fick en liten inblick idag om vad vi ska ha i denna kurs och har endast två dagar på oss nu att skriva ihop uppgiften. 
 
 

Måndag






Måndag

Har varit iväg och handlat litegrann på Ica maxi och jag kan ju säga att jag älskar ett fullt kylskåp med massvis med godsaker. Nu sitter jag i soffan med lite färskpressad apelsinjuice och ska läsa lite ur den fruktansvärda boken som är sjukt jobbig, progymnasmata.... Usch fattar noll och den är bara pain in the ass. Ska försöka ta mig ut på en springtur eller promenad senare ikväll så jag laddar nog upp här i soffan en liten stund till...



måndag

Igår var jag ute på lervik heeeela dagen, från halv 10 på morgonen till halv 9 på kvällen, haha helt sjukt men mysigt var det iallafall. Förstår inte riktigt hur de kan lägga 6 (!!) klasser inklusive en lagklass... Inte konstigt att dagen var lång om man säger så. Vår klass startade vid halv 8 och det var kolsvart när vi skulle rida fram och det är väl inte det optimala och jag tycker dessutom synd om hästarna.
 
Var ingen bra dag resultatmässigt heller för caesar cp, och jag var så less igår när jag kom hem så blev ingen bloggning och istället gick jag och la mig direkt faktiskt. Han var hur fin som helst på hinder, men han var dum vid utgången som han brukar vara lite då och då, tjurade och reste sig osv. Fick igenom det och hoppade igenom hela banan efter det och vi slutade på 9 fel. (4 fel för stoppet och 5 tidsfel) Det enda positiva var väl att jag vann över honom denna gång och det är väl ett steg framåt men han ska inte ens tänka tanken på att vara grisig. Jag vet inte riktigt hur många chanser han ska få innan det får vara nog liksom, we will see.
 
Skulle hellre vara i malaysia och turista lite och shoppa.... buuuh, livet suger lite.
(utsikten från kuala lumpur tower)
 

Lördag

Just i detta nu har jag bestämt att jag ska ta tag i min träning och faktiskt försöka bli lite fit. Är trött på att känna mig såsig, trött och känna fett som hänger över lite här och där. Kommer ju inte ändra speciellt mycket med maten utan helt enkelt röra på mig mer. Nu ska det bli gött att komma igång faktiskt och om mina knän håller ska det bli lite fler springturer! 



Lördag

Idag har det varit fullt ös faktiskt. Jag jobbade först 10-16 och därefter åkte jag och Jenny ut till stallet och jag trimmade Caesar lite och därefter blev det lite handling till middagen. Haft en supermysig kväll och det var så skönt att ta det lugnt, haha. Vaknar förhoppningsvis upp piggare imorgon än vad jag var förra söndagen ;) imorgon blir det tävling ute på Lervik och vi startar en 130, så håll tummarna för oss :)




Fredag

finfredag med härliga!!



.

RSS 2.0