summerlove


har haft fullt upp senaste dagarna så har helt enkelt inte hunnit blogga! men nu så, efter att ha varit ute och myst lite så finns det lite tid innan det är dags för att umgås lite med sängen. nu är det mycket på gång och fullt upp på dagarna, precis som det ska vara. de två senaste dagarna har jag varit på ''landet'' som vi kallar det, sommarstället alltså. hur underbart som helst med det bästa sällskapet. Dagarna där ser oftast ganska lika ut. men idag har vi iallafall åkt båt, ätit god lunch, chillat på stranden, och sen var vi även på vitgrund och tog med mat dit. hur mysig dag som helst :) bilder får komma sen när jag lägger in dom på den andra datorn, den ville inte riktigt samarbeta idag. kanske dags för en ny dator..

har även fått en hel del gjort de senaste dagarna. bland annat fixat klart allt när det gäller gotland nästan och det känns rätt befriande. har även hunnit bokat way out west idag, vilken kommer bli så fruktansvärt grymt!! så det blir även en liten tripp till gööööötttttteeeeborg i sommar ;) som tur är så kan det finnas två jobb på G för mig. så nu är det bara att hålla tummarna för det. puss godnatt

whatever


blev kvällspromenad idag.. tack för det ♥

I don’t wanna talk about the things we’ve gone through.
Though it’s hurting me and now it’s history


underbara sommar


vissa dagar kan man verkligen minnas, precis som denna. första heldagen på la playa bönan ute på släktens sommarställe. Är verkligen min älsklingsplats på sommaren. Dagen börjar alltid med att lägga sig på stranden, kanske lite båtåkande, lunchen som har blivit en klassiker uppe hos mormor, sen stranden igen. SJUKLIGT NICE! känner mig lyckligt lottad dessa dagar :) vid 6 tiden ska jag åka och träna lite, vad som händer efter är fortfarande oklart. men det visar sig inom en snar framtid hoppas jag. nu ska jag käka lite så att jag inte tränar på halvtom mage, det slutar aldrig bra. LATERRR
bilderna är dock inte från idag.

midsommmaaaar 2010


underbar midsommar har det varit!! :)


vi var ett gäng hemma hos bonde söker fru-peter på hans gård. Guuuud, så fint det var där. Allt fanns verkligen där, mitt drömboende hädanefter ;) Hade iallafall sjukt roligt med härliga människor, stora som små. det hann bli några incidenter, men vad gör det liksom. sånt man får ta!

åkte hem vid 4 tiden, när det stod 0.0 på blåstestet för alexander. duktig var han som pallade att köra både igår och idag :) vissa andra satt ju helt död i baksätet, halvt spyfärdiga. det sjuka är också att jag har världens träningsvärk i heeela kroppen. frågan är ju, var kommer den ifrån? vad gjorde vi igår egentligen..

har sovit typ enda sedan jag kom hem, är skittrött. blev inte mycket sova inatt, så har nog en hel del att ta igen. kvällen avslutades iallafall med ett plurr i poolen med kläderna på, midre kul.. orkar inte gå in mer på kvällen, ni som var där vet :) den var grym iallafall. nu blir det sängen+film!

A GOOD NIGHT


det blev en hel del inhandlat idag på stan.  både lunch och nya kläder och andra små roliga saker :) vet inte hur denna sommar ska fungera för mig eftersom jag är arbetslös. eller ja, sommar.. hela livet. jag är ARBETSLÖS. waah, känns lite läskigt. måste gå och skriva in mig på arbetsförmedlingen denna vecka så jag får lite cash så snabbt som möjligt. annars.. i will not survive. nej men det där borde lösas på något sätt iallafall tycker man ju, jag ska ha ett jobb när jag har chillat klart efter sommaren. that's it

ikväll blir det minigolf med ellabella, har saknat våra myskvällar :D skärpning där hihi. efter att vi briljerat lite i bollan blir det väl mys på något  annat håll, det visar sig. nu ska jag äta lite glass så att jag min halsont går ner lite..


!

har hittat mitt livs kärlek.
När jag har pengar kan jag svära på att jag ska köpa en mops


onsdag


dagarna går så himla fort nu för tiden att jag till och med lärde tänka efter vad det var för dag idag. men det är ju onsdag iallafall, mitt i veckan liksom. Blev rätt sent igår, låg och kollade på några oc avsnitt med bra sällskap :) har precis duschat och gjort mig lite halvt iordning. Jag och josse hade tänkt att lägga oss och sola, men hon sa att det blåste ute och det ser faktiskt mulet ut så då bestämde vi att åka in till stan och käka lite lunch. passade ju perfekt eftersom att jag måste lämna in min mobil på lagning då den är helt fucked up, och har lite att inhandla inför midsommar som spenderas i stockholm.

gårdagen var väldigt mysigt också, jag och bästa ella skulle fika men så bestämde vi oss för att gå och sätta oss på tant grön och äta lite istället. så himla mysigt där, synd bara att det inte var så varmt ute. var så himla längesen vi sågs känns det som, så vi hade en del att ta igen :) ♥ me like uuuuu

nej nu ska jag faktiskt fortsätta göra mig iordning så jag blir klar någon gång :) peace

.


det gör fortfarande ont.

hohoo


vädret beter sig allmänt wiiierd. låg ute någon timme på altanen och läste, sen blev det helt plötsligt kallt. då var det bara att ta sitt pick pack och gå in. så nu har precis ätit china food, nudlar med grönsaker tror jag det var. mami hade med sig hem till mig, godaste jag ätit på länge. har ju lovat mig själv att aldrig mer äta friterat efter helgen som precis varit.. usch. så lika bra att ändra sina matvanor i chinaholken.

igår blev det middag på brända, grymt god mat där! blev lax, kunde inte motstå det.. sen blev det beck-premiären, fan va den var bra! var nog den läskigaste beck-filmen iallafall, men den är verkligen värd att se! sen övningskörde jag hem och satte mig på en stol och fick för mig att cykla till stan och hyra film på hemmakväll. Hamnade istället på malins parkering med henne och julia en bra stund, så jag missade hemmakväll eftersom det stängde kl 10.. sen cyklade jag vidare, och där fastnade jag också så kom inte hem förrän mitt i natten. tog emot att ha tanken att cykla hem, men det underlättade när någon skjutsade mig halvvägs iallafall :) hihi gull
mötte även en grävling på vägen hem, otippat......

nu ska jag ta ett bad. börjar även få ont i halsen igen, inte bra.


har börjat lyssna på massa gamla låtar också hihi, myyys

....


hahaha, vilken dundermiss.. Hade inte körlektion idag, utan det är på onsdag. känns ju lite sisådär att man ser det några minuter innan man ska åka. Men men, vad gör det. nu har man en helt ledig dag istället. Ska möta upp malin på stan lite senare och då var det tänkt lite lunch sen sola. Får se om det blir ändrade planer men det tror jag icke. Ikväll blir det Beck-premiären med mamma och malla, kommer bli myyyys :)

home sweet home

tävlingen idag gick skitbra!! Hoppade 120 och vi kom 3a, och allt flöt på precis som det skulle. blir så glaaaad :)
fick även en skiva med mig hem med några bilder från dagen.



förövrigt har det varit en härlig helg, skönt att få komma bort lite och ha annat i tankarna. Men nu är vi back in the days igen. vet inte riktigt om det är positivt eller negativt men det ska vi snart ta reda på :) märker att det är mycket som har hänt som jag har missat faktiskt. imorgon är det körlektion kl 1 som gäller, borde egentligen ge mig ut lite på vägarna redan idag och öva lite inför morgondagens bravader. men har jag tur så briljerar jag imorgon ;) men då ska det ske ett mirakel..  hihi

vad som gäller nu: packa upp och ett varmt bad :)

Det är nu man märker hur mycket man kan sakna något..

oflyyyt


Känner att det inte riktigt än min dag idag. Hade världens oflyt idag i 115 klassen. Var dampig på framridningen, men sen när vi kom in på banan släppte det och allt flöt på bra. Kändes skitbra hela ritten, men tyvärr rev han nästsista hindret. Vet inte varför faktiskt, oflyt som vanligt..... Aja, får se om det blir 120 imorgon eller om jag stryker, känner mig lite revansch sugen. Men får ta och fundera över natten eftersom det är sista klassen imorgon isåfall.
Är grymt nöjd med helgen iallafall! :)

den eviga backen som aaaldrig tar slut.. upp och ner, ner och upp

bilder från idag:)



reeeeeeeegn


det var då själva fan vad det ska regna. Herregud det bara pissar ner på oss här uppe, inte speciellt kul när tävlingen är på gräs. Men vad gjorde det liksom, gick sjukt bra idag!! båda ritterna kändes super, de bästa rundorna hittills tror jag till och med :) Var femma i 110, sen i 120 så var jag felfri i grunden, sen fick jag två bommar med mig på nästnäst sista, och näst sista hindret i omhoppningen. Men var helt omedveten om att vi var snabbast iallafall, visste inte att vi kunde speeda på så mycket ;) hihi. och det är en backe här som är heeeeemsk... Har gått upp och ner för den 4 gånger, två gånger med mina egna ben och två gånger med någon annans ben. Mööördarbacke av värsta slag vill jag lova. ska knäppa kort på den imorgon så ska jag visa vilken plåga det är att gå upp från banan.

nu har jag precis duschat, så sitter i sängen och pratar lite med mallan som också precis klampa in här. ikväll ska vi åka in till city så vi kan äta på någon mysig restaurang, sen blir det nog filmmys här :)

norrland


nu har vi anlänt till norrland :) Alltid lika mysigt att vara här uppe faktiskt, får lite flashbacks. vad som står på schemat ikväll återstår att se, men det blir nog rätt chill. Tidig uppstigning imorgon så då är det bäst att vara utvilad, skönast så :) Kanske blir en kvällspromenad och pussar lite på sötis sen innan det blir natti.

:)

jättemysigt igår! bra musik och bra sällskap :) satt väl där på tant grön i några timmar, sen fick vi nog och drog hem. Det var nog ganska bra eftersom jag inte lyckats packa i en enda grej. Så det började jag med igårnatt. Bättre sent än aldrig, håller mig till det mottot ja. Hade en sjuk mardröm inatt igen, är fjärde gången jag drömmer nå sånt nu, usch.. :( Vaknade av att jag flög upp ur sängen, lite panikslagen. Fortsatte lite med min packning, dusch, longering m.m. Snart är allt klart, och brummar väl härifrån vid 5 tiden hoppas jag :)

Nej nu ska jag gå och kolla på min check-lista så att allt är nerpackat, be right back ♥

här är min lilla prins med hanna, för något år sedan :)

I just can't get enough


Får inte nog av solen asså, finns inget bättre än att gå ut och lägga sig på altanen och bara chilla lite. Var uppe med tuppen imorse igen, klev upp cirkus 7. Hade körlektion klockan halv 8, och den gick faktiskt bra! tro det eller ej, men jag var nöjd ;) läraren också hoppas jag. Körde och chillade runt lite i stan till strax efter 8, lärde mig att man ska ligga i högerfilen. därefter hämtade mamma upp mig så åkte vi till hälsocentralen. tog ett stick i fingret som förövrigt gjorde så jävla ont. Men det var inte körtelfeber!! Vilken lättnad, istället är det något virus som jag håller på att döda nu med min antibiotika. blev så glaaaaaaad :) sen blev det en ridtur som var rätt dampig, men kan inte räkna med annat för tillfället heller, han är söt ändå hihi.
Sen har jag legat ute någon timme, mhhhyys jaaa då.

hade tänkt att ta en dusch nu, och sen packa alla mina grejor inför helgen. Har skrivit en redig packlista, och den visade att det kommer bli en stooor väska.. ikväll blir det myskväll på tant grön med jossis, så jag hoppas att vädret håller i sig. men en extra filt slinker nog ner i väskan ändå..  sen lite mys vaaa :)

ibland undrar jag vad det är för fel på vissa, herregud.
Tur att vi alla är olika.


wohoo


mår mycket bättre idag! kunde till och med sova hela natten :) Tänker inte ha för höga förväntningar på att bli frisk, men allt utom körtelfeber vore UNDERBART. Kan hoppas att mamma har rätt för en gångs skull.. Har precis petat i mig lite lax med sås och potatis, och guuuud så gott det var. Ska gå till träningen som är klockan sju och ta några språng inför tävlingen bara, har ju inte kunnat träna något på 1½ vecka.. Men ska försöka lite idag iallafall :) Ikväll blir det väl kurera sig lite, och sova tidigt eftersom jag återigen har helveteskörskola imorgon som jag har världsångest inför, usch. Måste även plugga på lite teori idag, nu jävlar.

buuu..



måste ha varit världens längsta dag idag.. Började med körlektion klockan halv 8. Det var inte roligt kan jag säga, helvete. Skulle backa genom sväng, parkera, starta i backe och massa skit som jag INTE har tränat på. Usch, vill aldrig mer köra bil. Har satt svåra men i mitt liv tror jag, känner ångest inför onsdagens lektion. Sen hälsocentralen 1000 år kändes det som, massa prover, och prat och bla bla. sen hem och titta på tv. Tror nog att jag kan tidtabellerna+programen utantill snart, känner mig som ett riktigt freak. men blir lite bortskämd också så det kommer ut något pyttepyttepyttelitet positivt ur det hela iallafall hihi. har även kollat på emil i lönneberga idag, hahaha fyfan vad roligt det var! det var dagens höjdpunkt. Nu ska jag ta min sjuka body upp till mitt rum och lägga mig i sängen och kolla sex and the city. Tror jag har kollat på 5 säsonger de senaste dagarna, hejja.. haha :D magiskt, men tragiskt som H.H skulle ha sagt.  tänker även hålla tummarna för att antibiotikan har börjat värka lite så all skit försvinner. om den inte är borta inom kort tid så missar jag en heeel del, redan på torsdag då jag ska iväg på en mystripp.. heddå

Fast jag inte sett dig på så länge
Tänker jag på dig ibland
Det var nånting som fastnat på mig
nåt som aldrig helt försvann
Fanfanfan det skulle varit du
Fanfanfan det skulle varit du




.

.......

på den underbara fredagen som precis har varit så kände jag att jag började bli sjuk och ha skitont i halsen. Inte så konstigt efter allt skrik, och hur vädret var. Blev sängliggandes både lördag och nästan hela söndagen. Ville åka in till stan ändå och säga hejdå till älskade emilia som flyttar till tyskland.. Iallafall så var jag på hälsocentralen imorse eftersom att smärtan i halsen inte försvinner och är helt svälld i hela halsen. Gjorde tre tester, men dom hittade inget. Sen gjorde jag körtelfeber prov, svarade negativt på det också men ska ändå komma tillbaka på onsdag och göra om testet. Eftersom det har hunnit gå sån kort tid så kanske den hade "utvecklats" än, så ska göra det för säkerthetens skull. Men jag ber till Gud och hoppas att jag inte har det, får då blir det inte roligt. Men det kunde även vara något virus, eller bakterie. så jag har fått antibiotika nu som jag ska äta i 10 dagar så jag hoppas att det är vad som behövs så jag blir frisk igen. over and out

hihi

hittade lite bilder på face som mina underbara har knäppt från veckan, här är några.. love you all


<3

kan tyvärr inte beskriva denna vecka med ord, haft så sjukt kul hela veckan med världens underbaraste klass!! saknar er redan.. Dessa tre år är helt oförglömliga ♥ spid3 familjen

ska försöka beskriva lite bättre sen när jag funnit orden.

..

döööd..

<3

underbart!!

Åh vilken underbar vecka det kommer bli! Den började iallafall perfekt, för vilka vann brännbollen? kan det varit spid3?!!  så jävla bra!! :D Var nästan 60 lag med, så kan inte göra annat än att skryta lite och va nöjd ;) hihi. för er som inte såg eller visste så var vi utklädda till krigare! (det kommer nog bilder senare) Vinsten firades med massa överraskningar på goya senare på kvällen, men först firade jag madde och jennifer med donken direkt efter, satt absolut inte helt fel.. Tänker bosätta mig där någon gång tror jag. Fick även lite sällskap på slutet innan vi skulle gå. Mamma kom och hämtade mig, minns inte vad klockan var men jag somnade när jag satte mig i soffan när jag kom hem, helt stört hur sliten man var. tänkte att jag skulle varva ner lite, men det gick ju som det gick. Jag bestämde mig för att inte sova eftersom jag alltid blir så sjukligt trött då, så det var bara att fixa om sig lite. Åkte till sätra där resten av klassen befann sig och hade lite förfest innan vi skulle dra till goya. Vid tolv tiden fick vi vårat pris, sedan blev det shake av tiden som blev över! Underbar dag och kväll med en underbar klass :) sjukt roligt! me like u

Idag möttes halva klassen i matan och käkade, sedan fixade vi våra lakan som vi ska ha flaken. Dom blev så fina så :) Ska vara hos oscar vid 6 tiden, sedan har vi barrunda all night long!! Wohoooo, är fett tagg :D Jag tror det är typ 4 olika ställen vi ska vara på, sen får man en gratis drink på varje ställe, sen avslutas kvällen på nivå tror jag eftersom slick har dragit sig ur. Känner att denna vecka kommer bli ett minne för livet :) ska försöka ha med mig en kamera ikväll, eftersom min funkar inte så tänker jag låna mammas. Är så tråkigt när man inte har några egna bilder..

Nu ska jag fixa lite så jag inte blir sen. Ha en underbar kväll för det ska vi ha! :D spiiiiiid3♥

woooh

träningen idag gick super, har blivit en sjukt stor förändring på bara tre träningar. duuuuktig!! :) När jag kom hem blev det lite vila, plocka fram kläder inför imorgon, och nu är det film som gäller. Kollar på "kärlek på menyn", har sett den förr men den är så bra så jag lär kolla på den igen.. ska försöka hoppa i säng i tid idag så att man är fit for fight imorgon då när vi ska lira brännboll i bollan ;) jag hoppas verkligen att det blir seger för våran del, för vi kan ju inte bryta spid ritualerna ;) kommer bli så sjuuukt roligt, förra året var jag där och kollade och alla verkade ha så himla roligt. så mysigt förra året att bara sitta i gräset och kolla och mysa. hihi. På kvällen blir det efterfest på goya, så hela dagen kommer bli grym! Har nog den bästa veckan ever framför mig just nu så det är bara att njuta:)

frukost, i like

frukost kan nog vara det allra bästa som finns såhär dagen efter. Är en måltid jag skulle kunna dö för. Har precis ätit som en häst, och hällt i mig multivitamin, världens godaste. ♥
Igår var jag först hemma hos johanna på lite förfekke en pyttestund, sen tog vi bussen till sätra och fortsatte där en stund. Sedan fick vi skjuts in till stan vid 12 tiden tror jag att det var, och sen blev det la goy med johanna och hilde :) Där inne var det riktigt roligt faktiskt, roliga människor och skön musik. kan inte begära så mycket mer från Gävle så det var bara att nöja sig. Vart en grymt lyckad kväll iallafall med massa mys :)

:):):)


Underbar dag igår med bästa! anlände i stockholm vid halv 12, och drog en lunch på direkten. Därefter blev det shopping för hela slanten. Dock råkade jag spärra mitt kontokort, men som tur var så hade jag ett till. Vet inte vart jag hade tagit vägen annars.. Det blev en hel del inhandlat som jag är såååå nöjd med :) hihi. Åkte hem mot kvällningen, och när vi ska åka ut ur stockholm så är det avspärrat och fullt med polisbilar. Så när jag läste tidningen imorse visade det sig att det varit skottlossning precis där vi åkte, bara en stund innan vi åkte förbi där. Nästan lite läskigt. När vi kom till gävle igen så åkte vi och handlade, sen hem till mig, sen tillbaka till emilia där kvällen skulle spenderas. Blev middag där, och sen hade vi det mysigt där hela kvällen. precis som det ska vara :) sista gången på jättejättejätte länge vi tre hade en heldag tillsammans :( gonna miss ya hun ♥

idag sov jag ut ganska länge, sen gick jag ut på altanen och la mig där. Mallan anlände också så jag fick sällskap som tur var. Från början var kvällen väldigt oklar, men det bär av hem till johanna! sen får vi se vart vi hamnar, kan nästan bli var som helst ;) Nu ska jag ta en dusch och fixa mig lite! pussss

grym låt!!

<3

är inte världens piggaste idag, men hade en underbar kväll igår ♥
om någon minut så rullar emilia in här med mallan och hämtar upp mig, så brummar vi vidare till estocolmo. blir en heldag tillsammans, kommer bli så mysigt så :) nu måste jag slänga i mig lite frukost innan dom kommer annars är jag dödens död. puss

stockhooolm

Har fortfarande inte hittat något att ha på mig, börjar få panik faktiskt. Glömde även att säga att imorgon brummar jag ner till stockholm för lite shopping och mys med bästa :) hejdå igen..

if you call me, i won't be home.

livet leker dessa dagar som återstår fram till studenten har jag upptäckt. Är så himla glad! Det enda negativa är att man kommer sakna älskade spid3 antagligen redan när man vaknar upp på lördags morgonen dagen efter. Nej nu ska man inte ha såna tankar, nu ska vi njuta av det lilla vi har kvar istället eftersom vi har bara feeeesteeeen kvar!! Ikväll blir det klassfest hemma hos erika. Min skjuts kommer och hämtar upp mig om två timmar så jag kan ta det chill ett tag till :) Alla kommer dit runt 7, halv 8 ungefär och då blir det grilla och fiesta. Kommer bli grymt, precis som våra andra klassfester varit ;) hihi. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig, så jag lär väl börja leta och försöka rota fram något.

idag har klassen spelat volleyboll i bollan också. Är tyvärr inte min starka sida då bollen inte riktigt åker dit den ska. Men kan nog ha bidragit till snyggaste serven iallafall ;) mysigt hade vi iallafall. Vårat lag kom till final, men där slutade det roliga. Vi slutade tillslut på en snöplig andra plats tyvärr.. Därefter cyklade jag madde emelie och linn ner på stan och käkade god lunch, därefter blev det hemgång med malla. Lite ärenden hit och dit, solning, prat har jag hunnit med också nu på dagen.

Nej nu ska jag röra mig mot min garderob för att försöka hitta något, och därefter börja fixa mig lite.
peace ♥

'

världens sötaste..

WOWO

eeey. Var inte så sugen på träning imorse när man klev upp.. Men i detta solsken så var det skithärligt att träna faktiskt + att det gick brabrabra. Nu är jag klar och det är typ en timme kvar tills jag ska åka till skolan, eftersom johanna som är gryyym har fixat boende åt oss nu på gotland ;) fast precis nu ringde nattis och frågade om jag ville äta i matan med henne, så varför inte liksom. idag blir det verkligen sista gången jag sitter där och gluffsar, så det blir till att njuta.. Så jag lär väl dra nu jag då, tjjjjjarå

världens finaste..


hade nästan glömt bort detta klipp..

kepsis

jag har upptäckt att jag älskar när killar har kepsar på sig, såna där baseball kepsar eller vad det heter. Har ingen betydelse vad dom heter, huvudsaken att dom sitter på ett huvud. Kommer en bild här nedan så ni förstår vad jag menar. Det är precis vad som tar min uppmärksamhet när man är mitt i en folkmassa. Tack den som uppfann dom, classy. Döööör typ när man ser dom, nästan hihi.

vad som också är rätt snyggt är när man åker longboard, faktiskt. Vet inte vad som hänt med mig, men that's it!

Förövrigt var det sista desperate avsnittet nu på ett tag :( vet inte hur jag ska överleva sommaren.

Grr

SJUKT

usch, hade sjukaste drömmen härom natten, sällan jag. Jag drömde att jag var med en kompis, och sen helt plötsligt drog hon fram ett lik framför näsan på mig! Som hon dödat, antar jag. Kroppen såg skitkonstig ut, typ som en kyckling. Den hade bara halva ben och såg ut som den knappt hade nå skinn, eller det såg iallafall jävligt skumt ut. Men då fick vi för oss att vi skulle gömma kroppen och bränna den så att vi inte någon skulle komma på oss. (vet inte varför jag skulle hjälpa till eftersom jag inte gjort något, haha).  så vi la den i en skottkära och sprang ut med den på en stor åker, och då ser vi massa polisbilar komma och det blir panik. som tur var så vaknade jag då och var helt chockad typ, sen somnade jag om igen iallafall. Det är typ fjärde gången jag drömmer något liknande. Jag kommer säkert bli en seriemördare när jag blir stor eller nå. sist jag drömde något liknande så stod jag och mamma och puttade ut folk genom ett fönster, hahaha. Helt sjukt, förstår inte varför jag drömmer såna där hemska drömmar! Tror jag måste hänga en drömfångare vid sängen så det blir någon ordning om nätterna..

Idag hade vi våran sista lunch i matsalen.. Som tur var så avslutade vi med god mat som TACOS, lovelyyyy. Så himla sorgligt, vi gillar ju att vara där och mysa även fast maten ibland är skitäcklig. Så jag, natta, madde, jennifer och sara hade iallafall våran avskedslunch, som förövrigt var väldigt mysigt. vill inte sluta ääään..... :(
därefter skulle jag och madde gå till bollan och solat lite, men var lite för kallt.. vi åkte hem, så jag har legat ute och myst här hemma istället. Nu väntar jag på mamma som förhoppningsvis kommer hem med lite mat, för om en timme börjar min träning. Malla borde även komma vilken sekund som helst hihi.



.

amen äre nå härligt ute då.......

.

RSS 2.0