*

Forget about people from your past, there is a reason they didn’t make it to your future.

skisser för sommaren

Blev ingen powerwalk efter staden, mamma kom hem så pass snabbt så att vi kunde åka på en gång. Övningskörde ut till valbo, vilket innebär MOTORVÄG brumbrum. fiiiifan så fort det gick, nästan så att jag blir farträdd. Men gick faktiskt skitbra, har även kört i stressig och galen trafik idag och måste säga att det gick galant. Kan nog bli något av mig också till slut ska du se. fick provligga lite idag igen, och jag beställde den där som jag hittade igår. Så nu är sängen beställd! Den var underbar, och en av de bättre sakerna var att kvalster inte trivs i materialet som madrassen är gjort av så att dom är ju väck på en gång. Lite små äckligt egentligen att det kommer små djur när vi sover, men det kommer jag slippa nu hädanefter hihi. Sedan har vi varit på lite fler ställen, men det blev inga fynd så det behöver jag inte gå in närmare på.

jag har precis varit ute in tha hood och sprungit lite. Tänkte vara lite påhittig, och så hittade jag en ny väg som jag tänkte checka läget med. Det var mysigt fram till att det dök upp ett torp från ingenstans, fyfan då var det inte lika roligt längre. så då sprang jag hem hihi och nu sitter jag här, nyduschad och fräsch.

vad som väntar nu: mat, fortet, timeout
därefter:
myyyys

wooop

imorse var det markarbetesträning i valbo. Tycker det gick mycket bra, men har ju som sagt en hel del att jobba på. Sedan var det hem och bli inslängd i duschen. jag och josy tog tjugo över elva bussen ner på stan för att göra ett ärende inför fredag, mötte även på nollan malla som har haft en redigt tuff vecka med nollning, men även en tung vecka framför sig också. hahaha, det verkar va skitkul att vara med på nollning. Dom hade fått ärenden eller vad man nu kallar det som var så jävla roliga iallafall. kan man ju ha i åtanke om man har funderingar på att börja plugga. sen vet jag inte om själva pluggdelen lockar särskilt mycket.. kom på lite sidospår där kände jag, men iallafall så blev det en lunch efter det på nian, friterad lax mmmmmhmm. Sedan åkte hon hem och jag blev lämnad kvar själv på stan. Jag kände att jag ville va kvar på stan ett tag till och kika lite, så det va bara att stoppa musik i öronen och börja söka efter what i was looking for. shopaholic som jag är så släppte jag lös vilddjuret inom mig och inhandlade lite vettiga saker som jag gillade. bland annat två mysiga koftor, två blusar/skjortor, två mössor. Det var något mer också men det minns jag inte just nu. Sved lite i plånkan, men ibland lär man ju unna sig lite nytt i garderoben. På tal om garderob ska jag försöka rensa ur den återigen ikväll om jag inte har något annat roligare för mig.

nu ska jag gå ut och gå lite, sen ska jag och mamma åka till himmelriket igen och pröva säng. Men tror jag håller fast vid min favorit från gårdagen, eftersom jag har lite svårt att släppa den ur tanken.

sängletande

Borde egentligen inte prata om vad jag har gjort idag, för jag har verkligen inte gjort något speciellt. Varit en serie-geek endast typ, lodat framför tv:n, ut och promenera med corsa en sväng. Har till och med lagat mat, ett riktigt hallelujah moment eftersom det aldrig händer annars. Men förstörde inget i köket, och maten blev god så kunde ju inte bli bättre. Men det har varit en allmän trist som fan-dag som aldrig mer borde upplevas när man inte är på sådant humör. Sedan när mamma kom hem så övningskörde jag till lindholms möbler. Helt okryddat har vi varit där i två timmar, lite småsjukt. Letade efter nya prylar, och kan säga att jag var i himmelriket när jag prövade alla sängarna. Hittade iallafall min lover, den ska jag ha. Ska provligga den imorgon också, sen är det förmodligen klart! hihi. Då är den finally min. när vi kikat klart där övningskörde jag hem igen, gick skitbra. Börjar hitta flowet som man ska ha inför uppkörningen tror jag. Men hände en liten incident när vi var vid stan bara, men det va väl inget speciellt egentligen. Jag såg ett handsome face en bit bort och blev lite distraherad och såg inte att en bil kom åkande mot mig. men snabb i tanken var jag och gasade över vägen så att det slapp bli krock. Skönt för både han vi mötte, mig och bilarna. puh

Försökte locka hit kossan, men hon skyller på att cv:na är på hennes dator. så jag är väl så illa tvungen att lägga mig och ta hojen dit. Istället har jag två upp på dig, kom ihåg det bitch hehehe....
hörs senare, pözz

How will I know..

Jag och mami har kollat på irene huss nu på kvällen och haft lite mys bara efter att jag försökte napa en stund.  Dom filmerna är faktiskt riktigt bra, så ni som inte har sett dom borde kolla. det är dock inte på samma nivå som beckfilmerna, men dom ligger tätt inpå skulle jag vilja säga. Nu på kvällen skulle jag egentligen ut i löpspåret med jossy men jag orkade inte, because i'm dead. nää, men är helt slut iallafall så ska bli skönt att sova ut imorgon. det blir löpning imorgon istället och söka jobb med kossän skulle jag tippa på. sedan vet man ju aldrig vad vi hittar på, det förbli en gåta ett tag till.

har en hel del att se fram emot när oktober månad startar också. För jag ska bland annat åka till mexico. Ska bli så sjukt skönt att lämna sverige för ett tag och åka och hälsa på älskade mickis! lite utav en befrielse. saknar henne lite för mycket här hemma. Själva flygresan kan bli lite jobbig eftersom jag hatar att åka flygplan, och det kommer bli många timmar uppe i luften. Men får se till att sova till stor del så att man slipper vara orolig.

har inte orkat lagt in bilderna från tävlingen heller, så dom får komma imorgon istället. Tror att det var en tjej som fotade där också, så får hålla utkik efter dom på hemsidan.


Måste även säga grattis till bästa ella också, grym du hihi. ♥

Nu blir det OC-mys, puss
saknar dig

söndag

Blev lite utav samma visa idag som igår. Tävling i söderhamn, och eftersom speakern är så jävla seg på att prata så blev man där i princip hela dagen. Men som tur var så gick det skitbra iallafall, hoppade två stycken 110 klasser. 5 plats i första klassen för att jag klantade mig på sista hindret. sen blev det vinst i den andra klassen :) och fick även meetingpriset på köpet då, finaste corsa :) ett bra avslut på en bra helg.

är helt död så får göra en update lite senare med bilder.

Man vill alltid ha det man inte kan få
känslan som vägrar försvinna

livet e fett

Gårdagen var sjuuukt bra på alla sätt. Tack johanna och alla tjejer som förgyllde kvällen! det var sånt härligt gäng, hade så myyysigt och kul :) måste göras om inom en snar framtid! började iallafall hos johanna vid sex tiden med käk, förkrök, spel, presenter, shake m.m. FETT!! sedan fick vi skjuts in till stan strax efter tolv och då var det goya och rosa som gällde. Sedan hamnade jag och josy på kebaberian med några trevliga killar som vi åt med och hade lite trevligt med. mmmhmys

det jobbiga var bara att jag kom hem 4, och då var det endast tre timmar kvar tills jag skulle upp. Var ju inte jättetaggad när man la sig i sängen.. När jag kom hem gick jag upp för trappen och la mig på sängen bara, orkade inte ta av kläderna eller sminket. Såg sådär lagomt snygg ut när jag vaknade. Aldrig sett något värre skulle jag tippa på. hehehe

åkte till söderhamn tidigt imorse, var död hela bilresan. sedan satt vi i våra solstolar och chillade lite, sen var det ba att dra på sig grejerna och tävla lite. var ju första tävlingen på henne så var lite nervös. Men det gick så hiiiimla bra, blir så glad!! i 1 m så var jag felfri och kom 2a, och precis samma visa i 110 :) duuuktiga häst! puss på da

inatt hälsade vi även på natta på hennes jobb, har saknat henne lite ja! inte sett röken av kvinnan sedan studenten, så det va på tiden! blev en liten snabbis spid-reunion. äntligen ♥

har precis kommit hem så behöver napa lite nu om jag ska överleva ett tag till.
pözzz

31 oktober!!!!

JOHANNAJOHANNA!!!!

GATTIS JOHANNA GREEN SOM FYLLER 19 BAST IDAG!!!!!! ♥
inte nog med det, det ska fan firas riktigt ordentligt ikväll också, i promise you.
ALL IN

nu sitter jag och rådunkar här på mitt rum, i väntan på att börja fixa mig lite. kan nästan säga att jag har lite förfest för mig själv nästan, endast för en person. nej men klockan börjar ticka iväg lite nu, så är väl dags att fixa mig alldeles strax.

annars då, jo igår råkade jag skriva ut 50 cv:n, råka klicka lite fel och fick inte  stopp på skrivaren. utan den börja kasta ur sig papper nästan, så jag kan typ bada i papper här hemma. Arbetsförmedlingen idag var en fet besvikelse. johan ljög för mig när han sa att norska företag skulle va där, för det va inte en enda norsk där kan jag tala om. istället blev vi påtvingade ännu mer papper, och bla bla var iallafall fett värdelöst..... så då åkte vi istället till valbo och kollade lite, sen tillbaka till stan igen för lite lunch. därefter var det bara att rappa hem och in en snabbis i stallet och grejsa, slänga sig in i duschen, åka till ett ställe där man skulle kunna ta fästingspruta. MEN, mamma hade sett fel på dag. det var nästa fredag, så då hade jag stressat helt i onödan. så har vi övningskört lite nu istället, och handlat och sådär som vuxna gör.

imorgon är det tävling med min nya häst, är lite nervös ja. hihi, men det ska nog gå bra hoppas jag. ska bli roligt att äntligen få komma igång igen :)

nehedu nu rann klockan iväg lite så bör fixa mig nu, hihi och leta lite kläder inför ikväll.
ses på goya råååååå. PUSS

bjuder på denna skööööna låt så länge

:)

jahapp, då var det dags att jobba igen då.. Är inte så pepp på det just nu, men när jag väl åkt ner för hissen med vagnen så går det bra. innan det är jag mest ångestfylld.. som vanligt råååå. Det är ungefär vad jag ska göra heeela dagen, kommer inte hem förrän ikväll, rätt sent antar jag. Och då har jag en hel del att stå i också, så det känns som att denna dag aldrig kommer ta slut. Imorgon bär det av till arbetsförmedlingen och gå på någon fjällmässa, min coach tyckte det var en exemplarisk idé så det är väl bara att lyda. Så håll tummarna för att det går bra för mig och josy, kanske kan behövas lite. skulle va rätt skönt att komma bort från denna stad måste jag säga, högsta prion just nu nästan.

Varje gång jag ser dig är det som om allting stannar till,
och jag vet inte varför
men varje gång jag ser dig känner jag att det enda jag vill,
är att komma dig nära
Det är samma sak, varje gång vi ses

Time out

Hahahahaha jag dööööör! time out, kan vara det bästa på länge. satt verkligen och asgarvade heeela programmet non stop, börjar skratta bara jag tänker på det nu. Helt stört

Jag och josy brummade iallafall till skidstavallen och drog ett löp. Sprang till och med heeeela tiden, upp och ner för varenda eviga backe som aldrig tog slut. Är så stolt över oss båda två att jag inte visste vad jag skulle ta mig till när vi gått i mål. Trodde aldrig att min andning skulle bli normal igen efter att vi kört någon kilometer. Men när vi kommit igång och sprungit en bra bit så kunde jag till och med andas.
nä nu jävlar kör vi joppe, jag tror på oss!!

Å jag borde gått, jag borde gett mig av,
men nånting hos dig, höll mig kvar


*

TO DIE FOR...

cosyjosy

Sitter här i min ensamhet och väntar på att cosy ska komma och hämta mig så vi kan springa i spåret! är till och med sugen på att springa nu, har nog aldrig hänt förut. Så snälla rara josefinsymaskin kan du komma och hämta upp ma, fett seg som vanligt hehe......

förövrigt trodde jag att det var torsdag idag, trött som jag är. försöker ligga steget före, men det börjar ju gå lite överstyr nu känner jag. Kanske borde skaffa mig lite koll så att jag vet vad det är för dagar numera, eller varför inte en kalender.. Men det är ju iallafall bara onsdag, så jag är fri från jobb denna dag, vilket resulterar i att jag blir glaaaad. Men istället blir det en tung dag imorgon, med lite hard workwork.. kanonkul

Blev lunch med emelie, friterad lax för min del! så gottigott:) Sedan hetsade vi runt lite på stan i hopp om att finna det rätta, och det kan jag väl säga att vi gjorde också. Kan tyvärr inte avslöja vad ännu, men snart så ;) hihi

sick and tired

Blev tidig uppstigning idag eftersom det var träning klockan 8 ute i valbo. Alltid lika tungt att gå upp den tiden.. fiiiifan, måste väl börja vänja mig i guess. Iallafall så gick träningen väldigt bra, har väl en hel del kvar att jobba på, men det är ju så det ska vara :) Har precis ätit lite frukost (igen) och ska väl ta en powernap en liten stund nu. Ska möta upp emelie på stan vid halv 2 tiden så det blir inte en alltför lång nap. vi uträtta lite ärenden och fika/lunch skulle jag tro! fick lön idag också så nu leker livet ett tag, hihi.

saknar dig lite jaaa..

Tisdag

Det stod i mitt horoskop att det skulle vara en olycksdrabbad dag, men neheeejdå. Har varit allt annat förutom det, än så länge iallafall.. (peppar peppar ta i trä) Nä men träningen idag gick skitbra, är så glad över det!! :) sedan har jag hängt med ida som jag inte gjort på huuundra år, saknat henne ja! kollat lite fortet, time out, och ba myyst.

nu ska jag ta ett bad till att börja med, sedan får vi se vad den återstående kvällen har att bjuda på.

Du är resan som jag velat ska ta fart
Du är gåtan som jag aldrig löser klart
Du är början på nåt nytt och nånting underbart
För mig, för mig, för mig

När hösten kommer och tiden gått för fort
När allt känns på rutin och redan gjort
Ska jag samla mina krafter och göra nånting stort
För dig, för dig för dig

wet wet wet

fan vad det är blött ute. Är helt sjukt att till och med jag som inte ens skulle vakna om en elefant skulle klampa in på mitt rum, vaknade av att regnet smattrade mot fönstret. Hade körlektion klockan tio imorse som gick kanske hur bra som helst. tror jag kan bli något inom bilbranchen. Förutom att jag höll på att skvätta ner ett X antal personer under åkturen, men man får väl skylla sig själv om man går nära bilarna tänkte jag. Har en liten bit kvar till uppkörning, men snart så. Kan ju inte va sämre än alla andra.. Ska möta upp skolflickan snart för lite lunch, duktig som hon är ska hon börja plugga redan imorgon. nä nu börjar det bli lite brådis om jag ska hinna till utsatt tid. puss

*

Jag vill förändra nån av oss men jag vet inte hur man gör.

Perfecto


denna dag har varit kind of perfect, helt okryddat. Tog en lååånglång sovmorgon eftersom jag kände mig helt slutkörd. Hade fått mess om att det var landet-häng, så det va bara att kravla sig ur sängen och dra på sig bikinin och dra dit. Var där i flera timmar, satt på stranden, bada pyttelite, åt god lunch, pratade m.m. åååh så jag älskar det sommarlivet! kanske var sista landet-dagen denna sommar, vem vet. men vi tog tillvara på den på bästa sätt :) kom hem på eftermiddagen iallafall och då gick jag och mamma till ridbanan med corsa och trimmade lite inför träningen imorgon, gick väldigt bra! finafina du :)

nu först och främst blir det mat för min del, som jag absolut inte kan vara utan alltför länge.
sen kan det bli staketgatanmys, we will see :)

det finns annat som också är kind of perfect.

nöjd, jaaadå

Var ute i högbo i någon timme och kollade 130, så det var väl trevligt liksom. därefter åkte vi hem, och hann inte mer än byta om så skulle jag iväg igen. Drog på mig träningskläderna och sprang ut till josy som brummade in på gården. Åkte till skidstavallen och drog 5 km spåret, blev både jogg och powerwalk. duktiga vi

har precis duschat och väntar på att mami ska bli klar med maten. vid 8 tiden ska jag och josy åka och hyra film och lite såntdär som man brukar göra på en myskväll. Sen får vi väl se hur kvällen slutar, ganska oklart.


vill börja skolan igen.. miss u guys

HELG

Det har varit fullt upp denna helg, så tänke sammanfatta den lite kort :)

fredag: chillmys på dagen, sedan träning vid halv 6, sen utgång med massa bra tjejer! kvällen slutade väl inte som jag hade tänkt mig men det var nog bra känns det som.

lördag: följde med på malins tävling som verkligen höll på heeela dagen. Var så jävla tungt att kliva upp, men sen var det lugnt. gick skitbra för henne, dutti :) sedan blev det poolparty hos carro (plurrade dock inte något) med väldigt trevligt sällskap. Därefter blev det goya en sväng och shaka lite. sen lite sova och mys.

är så sjukt trött idag, har noll energi kvar i kroppen. inte så konstigt kanske, så idag blir det cool lugnt.
hade lite solsidan-mys med lovisa och malin en stund på förmiddagen, och sen gick jag och malla och käkade lite. sitter för tillfället ensam i lägenheten nu och väntar på min skjuts som ska ta mig ut till högbo.

en bra helg med andra ord. Tack ni som varit med och deltagit ♥

Finner inga ord.

GREEN!!

Grenen hade ju inte skitdålig tajming eller, du kan de där du;)
kan bli hög mysfaktor imorgon.. we will see

Give me a call, I miss you

powerwalken blev lite senare än väntat. men huvudsaken var att jag tog mig ut och rörde på mig och rensa huvudet lite, kändes väldigt skönt faktiskt. Nu på kvällen har jag varit ute i älvkarleby och tränat med Corsa för micke, kändes skitbra:) hihi. Känns lite annorlunda, men ändå så bra.
har precis tagit en varm dusch, och jag orkar inte röra mig vidare mot andra delar av staden tyvärr så jag tänker bädda ner mig och se någon Wallander-film, om sällskapet orkar röra sig hit. skulle ju va mysiit dårå.

känner mig frustrerad över att inte veta vad jag ska göra imorgonkväll. det var bara en tanke som slog mig just precis nu. man har ju alltid något inplanerat om man inte bara vill ha en hemmakväll, men nehejdå. kan ju alltid hoppas att kvällen slutar bra, som jag hoppas..

jag borde ha bett dig att gå
och jag ska aldrig mer säga sanningen
till nån som saknar förmåga att förstå

jag önskar att jag var en sån som inte tänker alls





it's like an echo in my head

Det var ju värsta mysdagen igår. Spööööregnade verkligen hela dagen, vilket inte kunde resultera i något annat än filmkväll. (hela dagen egentligen..) a single man såg vi, hängde inte med så bra där heller. den var lite för djup för våran smak, + att vi inte kollade varenda minut heller. Men det kanske vi borde ha gjort. så, den var väl ingen film jag kan rekomendera iallafall.

ska gå ut och ta en powerwalk runt Hille strax. Det ser ju ut att va fint väder, men frågan är ju om det är varmt eller om istiden är på väg tillbaka. avbokade nyss min körlektion imorgon också. Hoppas bara dom får mitt meddelande att jag avbokat, dom svarar ju inte. Fick lite ångest efter, men det måste ju va därför dom har röstbrevlådan.. hahaha, fan. För hur ska man annars kunna avboka om det inte är någon som svarar liksom.

Sandviken

Gårdagen var sköööön. Mötte ella på hemmakväll så att vi kunde hyra någon film. tog ca 40 min att hitta en, som alltid. är fan omöjligt att hitta något man vill se om man inte vet någon. men iallafall så åkte vi hem till mig och fixade gottigott och satte igång filmen. minns inte ens vad den hette, men sämst var den iallafall. Kan varit för att vi hände med också, men ändå :D är ingen bra filmkollare tror jag, to slow. sedan blev det ett lite annorlunda slut på kvällen, vi for till sandviken för att plocka upp några pojkar som ville hem i spöregnet. men på vägen dit körde vi fel, kan ta på mig det.. hahahaha, går bra nu kompis. lärde iallafall åka tillbaka till valbo och ut på motorvägen återigen, ett nytt försök. Gick primaballerina till fram till att polisen stod framför oss och vi råkade blända dom. förstod inte först varför han såg så jävla arg ut, men det slog oss senare. kan ha bländat varenda en på vägen också, men vad gör de liksom. lite ljus dör man ju inte av. Tillslut hamnade vi rätt iallafall, nöjda och glada. sedan blev det max, sedan hemgång och mys! grym kväll med bästa, love ya

eftersom det varit sån mysfaktor på vädret har jag legat i sängen hela dagen med empa och kollat OC. Fan det är snart slut, vad ska jag då göra vid dessa tillfällen:( och har även haft lite tid över för att lägga upp lite gotland bilder på facebook. nu ska jag ringa ett samtal, puss på er

en besvikelse, men insåg snabbt att det inte är värt det.



I need you to need me

jag lever, knappt. less-känslan har dock inte gått över än, you know why. dagen har segat sig förbi, yrade runt på stan tills jag hittade arbetsförmedlingen. hade möte idag kl 1 med min coach, det gick iallafall bra. jag och johan ska nog kunna lyckas ge min framtid något gött. har även hunnit med att övningsköra och pratat med malla. har nyss varit hos C och fixat lite, och ska möta upp min kära underbara vän om en liten stund.
Har även upptäckt att ibland är avstånd det enda man behöver.



.

Ge mig lite tur bara, all i need.

:(

la helgaaa

helgen har varit  crazy, mer än så kan jag inte säga. vi som var där, vi vet.
det fanns några höjdpunkter som glimtrade lite extra, åh så underbara dom var:)
mobilen glömde jag dock i en bil på torsdag kväll och vägrade att lämnas tillbaka förrän lördag, men tillbaka kom den iallafall. jag märkte att det var bra att mobilen var borta ett tag, lite terapi liksom. Hade många nya fina händelser när jag fick tillbaka den istället, hihi :)

höjdpunkter: håkan, lykke li, m.i.a, vip-borden, mys, sällskap, mat, liseberg+resten..

GÖTEBORG!!

nu är allt nerpackat och klart hoppas jag. men man glömmer ju alltid något, man kan ju hoppas på att det inte är något viktigt denna gång.. hihi. vi ska hämta upp josycosy om typ en halvtimme, så är väl dags att jag fortsätter min eviga packning så att jag kan stänga väskan någon gång.

ha en bra helg allesammans, kanske blir en update om jag stöter på en dator! pussss♥
och lycka till malla som ska debutera 140!!

packing

träningen idag gick så bra, känns för bra för att vara sant nästan. båda två var dutti :)
har precis tagit en dusch och just nu håller jag på och packar! tog precis en liten paus, kan man behöva lite då och då känner jag. är ju inte den bästa packer som finns, istället ligger halva garderoben på rumsgolvet. kan bli kul att plocka in allt igen sen. nej men jag börjar bli hyfsat klar iallafall, som vanligt ser det ut som att jag ska vara bortrest i en månad.. om inte två månader till och med. bättre att ha med sig för mycket än för lite tycker jag iallafall! hihi
som tur var så kommer min packhjälp och smakprov snart hit och hjälper lite, sen blir det film och mys :)


saknar gotland:(

Be mine

vaknade vid tio tiden och såg att det var fint väder ute, ååhåå så glad jag blev! ska ner på stan vid 1 tiden med josy, vi ska inhandla det sista, sen är vi redo för att åka. Iallafall nästa, hihi. blir en jobbig kväll idag känner jag, jag som alltid packar sen packar jag om och om igen. men ska nog försöka lösa det på bästa sätt också :)

''jag har lärt mig att när man har något bra, då håller man fast vid det
Man håller så hårt man bara kan
 ''

...

trött.irriterad.ont i fossingarna. denna tidpunkt kan jag hitta på massa som är dåligt.

jobbet idag gick bra, rullade på ganska hyfsat. fått en ny dag att jobba på också så det är ju skitbra. blev senare än vad jag trodde, kom hem ganska nyligt. Men men, så är det ju ibland ååå. imorgon ska jag nog ner på stan en snabbis och köpa det sista, om jag orkar. sen är det träning halv 6 :)
borde packa lite nu, men tror inte jag orkar faktiskt. får bli som alltid och göra allt i sista sekund.. buuuu

får bli lite oc-mys som avslutar kvällen istället, over and out

Whats the point

körlektionen gick väl hyfsat. hahaha, är inge kul att få hjärnsläpp mitt på vägen. någon där ute som ställer upp på att lära mig lite? bring it oooon.. iallafall så la jag mig i sängen och kollade lite OC när jag kom hem, var ju ingen idé att gå och lägga sig igen kände jag. så det var la myyysigt. sen gick jag ut i stallet och gjorde klart och tog en liten tur runt Hille med musik i öronen och ett litet sött sällskap, tycker om dig ja :) börjar tycka att det är skitroligt igen, var i någon slags svacka för ett tag sen då jag inte ville träna eller något över huvudtaget. det som har skett kanske var vad som krävdes för att ryckas upp lite. så nu är det bara att ta nya tag och kämpa på.

klockan halv fyra ska jag åka till jobbet och börja göra iordning. känns rätt schyst att jobba någon dag i veckan faktiskt, får ju bra lön så jag ska absolut inte klaga. så slutar väl vid 10 tiden antar jag, då är det hem och börja packa lite. kanske tvingar över någon som håller mig sällskap, we will se. hihi

ha aldrig för höga förväntningar på något/någon, man blir bara besviken.
Men då vet jag.


*

Är alltid lika kul att kliva upp tidigt på morgonen för lite körlektion med jögga ;)

fråga inte frågor som du inte vill höra svaren på.

way out west

nu är festivaldagen nära. kommer bli sjukt, känner det på mig. både jag och josy är väl förberedda med både det ena och det andra. börjar nästan få lite resfeber faktiskt, känner mig lite väl taggad. vi åker från gävle vid 10-tiden på torsdag, och kommer fram på eftermiddagen någon gång. då ska vi åka till josses släktings lägenhet (som är belägen mitt i smeten tror jag) där vi ska bo hela helgen, helt alone. vi hade tur och prickade in helgen då familjen skulle åka iväg på bröllop! what a feeling ;) hihi. så vi kan ju göra lite vad vi vill, styra efterfest vore ju inte helt dumt kanske.

var faktiskt bra artister också har vi kommit fram till, eller åtminstone några. åkte ju hem till josy och planerade lite igår, och lyssnade även på lite artister som skulle komma dit. som sagt lär vi ju spika dom riktigt bra och kolla vilka klubbar dom ska till och vilken tid det är. det är inte helt lätt att gå på festival har jag märkt, krävs mer än vad man tror :D haha!!
här är en till som ska till götet i helgen, diggar låten lite.

nothin on you

har blivit en hejare på att ladda ner låtar nu måste jag säga. har nu lärt mig att ladda ner ordentligt, och sedan föra över till mobilen. känner mig riktigt nöjd. nu kan man njuta bättre än förr när man sätter i pluggarna i öronen. förövrigt har jag inte haft något att skriva här tidigare idag, men jag har iallafall hunnit varit i stallet och fixat med pållarna, sedan blev det en snabbis in till stan för att inhandla lite viktiga stuffs som är ett måste. blev även lite käk, svårt att låta bli hihi. därefter har jag mamma och malla shoppat loss på olika ställen och lite sådär vaaa. var faktiskt välbehövligt nu. tack mami :)

nu ska jag ladda ner lite låtar, och ska även försöka plugga lite körkortsteori. Körningen är på G nu känner jag, har ett riktigt bra flow när jag kör nu för tiden. så det är bara plugget som är kvar, bläääääää..

C:)

*

Vill säga nånting men jag kan inte tänka klart
Känslor bubblar upp utan att tänka tillbaks
Trevar mig fram för att etablera kontakt
Tar tag i din hand
Vi brister ut i ett skratt
Det var så länge sen
Men det finns där än
För passionen vi kände kommer alltid igen
Har ett hjärta utan rynkor
Det består i en takt
Och drömmar i mitt liv har jag aldrig förlagt
Aldrig nått fram så jag älskat på avstånd
Nu är det mitt tåg och dax för avgång
Stiga på aldrig tveka en minut
För att allt som flyger upp måste landa till slut
Kan inte titta tillbaks trots min vilja är stark

myyys

har varit i stallet i tre timmar, det är verkligen så avslappnande och skönt. Sjuk känsla egentligen:) Jag och malla tog oss till gropen och var borta i en och en halv timme, blev rätt svettigt men vad gör man inte liksom.

kvällen är spikad, mys at josys place. vi har en hel del att planera inför kommande framtid.


*

vaknade med sjukaste träningsvärken i ljumskarna.. träningen igår satte sina spår ganska styggt måste jag säga, ajajaj. Jag och malla har bestämt att vi ska iväg och klättra lite i gropen idag, kan ju bli ganska roligt det med.
måste även kolla till grodan om den är död, mosad eller kanske till och med borta :D

ska även börja kolla allt inför göteborgsresan! tänker inte sitta sista kvällen och göra det som jag alltid annars brukar göra.. känns ju rätt bra:)

killerella

blev ju en mysig kväll av denna lördag också:) ella,jullan, jag och malla var nog in på alla restauranger i hela city innan vi bestämde oss för var vi ville äta. inget föll oss i smaken förutom church street egentligen. men var sån jääävla kö, hade ju dött om man väntat tills det fanns bord. så vi gick till hederliga brända och åt. så roliga som vi är tog vi alla samma förrätt och samma huvudrätt också, inte alls enformiga.. men B&W är ju oemotståndlig ;) that's it liksom. (100 spänn dricks fick dom också av misstag, nej men lugnt det. varsågod, le och var glad din jävel)

sedan blev det fyllechaffis till sandviken och tillbaka, hihi. Därefter droppa mallan av mig, myyyys. nu har jag och ellabella cruisat lite. hann även köra över en stackars groda, den bara dök upp, var helt omöjligt att rädda den. vi fick lite ångest, åtminstone jag när vi insåg att den var halvt mosad, men jag går in till mig och hon åker. trodde jag.. när jag kollar ut genom fönstret ser jag hur hon kör över den igen, och backar över den ännu en gång. Bara så att den skulle dö och slippa lida och ha ont. en sann djurvän ♥

OVER AND OUT

*

träningen imorse gick skitbra, så jag är väldigt nöjd:) hihi. sen blev det lite mys, har även hunnit sovit någon timme. välbehövligt! med tanke på natten:) Har precis tagit en dusch nu, tyckte att det var på tiden med tanke på att skjutsen rullar in här om mindre än en timme. ikväll blir det äta ute och mysa med några flickor :) vad vi hittar på sedan är fortfarande en gåta. nu ska jag fixa mig lite så att jag hinner klart med allt! pözz

.

Du gillar jakten, men det är allt. Nu kan du få leva med den.

sluuut

jobbet idag gick skitbra!! trodde inte jag skulle gå ihop så bra med kassa apparater, men nu så;) allt flöt på i fin takt med trevliga människor. i like it :) va även duktig och cyklade dit och hem, så himla nöjd över det. men det känns i benen lite nu efteråt eftersom det var fetaste motvinden.. hurt-livet har startat.

ikväll blir det mys med josycosy. vi ska cykla (igen) till stan och hyra film och handla lite gotti, därefter blir det filmmys. perfekt fredagkväll eftersom utgång är otillåtet denna helg för vår del.

imorgon, hihi.

hihi

hahaha, skrattar lika mycket varje gång jag lyssnar på detta klipp!
enjoy:

YEAH BABYYY


arbetsförmedlingen gick bra. dels för att det gick fort och för att det inte var något speciellt komplicerat. eller det han sa lät ju som arabiska i mina öron, men jag får ta och läsa lite ur broscharna jag fick så ska nog det där bli bra också. Hängde med lite av vad han pratade om iallafall, så lite smartare har jag allt blivit. till slut ska jag nog kunna finna ett jobb som är grymt och passar mig i smaken. Det gäller bara att hålla hoppet uppe!

blev lite shopping efteråt. Det är så skönt att gå själv ibland för då hittar man alltid massa roligt. Man lever liksom som i en egen bubbla då. Men kan ju bli lite ensamt om man går själv alldeles för ofta. var mest ute efter lite new stuff till göteborgresan. ska man vara en festivalmänniska så lär man ju se ut som en festivalmänniska också tänkte jag. så jag införskaffade mig lite nya plagg, till och med en hel outfit ;) yiiiha.

nu ska jag ta en powerwalk på min tomma mage, inte ätit ett enda litet korn idag. så det kan ju bli bra förbränning, kan man ju alltid hoppas på. med musik i öronen är allt möjligt :) pusss på er, have a nice day!


älskade du!! ♥
ikväll blir det en tripp ut till valbo och kolla när älskling och ronja ska träna :)
därefter, no idea..

myselipys


myyyyysigaste kvällen hos ellis igår. vi såg the box som var grym till en början, sen gick det fan utför. fattade inte mycket på slutet, så det var ju lite synd. jag borde sluta kolla på invecklade filmer för jag fattar ändå inte dom. sedan blev det massa prat och mysis. åkte hem sent så det blev en lång sovmorgon idag, välbehövligt och skönt :)
om 20 min ska jag till arbetsförmedlingen på någon info-grej som jag inte ens vill gå på. men den jäveln som hjälpte mig igår sa att jag skulle gå på den idag. lika bra att få det överstökat tänkte jag. By the way så känner jag inte någon där heller, så ska sitta där helt själv i en timme. Kanske hittar en ny kompiz, vem vet. hihi

igår tänkte jag vara vuxen och söka ett arbete, men det lät så fruktansvärt tråkigt så det skulle jag inte stå ut med att jobba med. man skulle ringa typ, och dom som känner mig vet ju att det inte är min starkaste sida.
kanske borde sluta vara så kräsen, vad vet jag..

hoooho...

gick bra på arbetsförmedlingen idag, blev inskriven m.m. ska dit imorgon igen och gå på något möte och få information. är så jävla opepp på att börja jobba känner jag.. bläää:(
har gosat lite med Ville idag också, gick suuuperbra. så malla, du kan va lugn ;)

nu är det film mys med ella och linnea som gäller, eftersom josy svek oss.. har även blivit lite häng på arbetsförmedlingens hemsida, måste sluta chilla med livet så mycket nu.
men som tur är så jobbar jag iallafall på fredag och nästa tisdag!! :) så slipper ha alltför dåligt samvete.

LÖÖÖRDAG!!!!! :) hihi

ARBETSFÖRMEDLINGEN

men fyfan vilket skitväder. trodde det var sommar ja? sämsta sommaren på länge iallafall!
som tur är ska jag iallafall inte behöva hänga utomhus hoppas jag, för jag och josycosy ska nämligen till arbetsförmedlingen och skriva in oss ordentligt. fixade lite på internet igår bara, men man lär gå dit och fixa också antagligen. så om 3 månader rullar pengarna in på kontot ;) wohoo, bättre sent än aldrig..
har insett att det är jobbigt att bli vuxen. Allt var så lätt när man va liten och bara lekte. snart lär man väl betala räkningar, betala bensin till bilen, betala huset man bor i, försäkringar bla bla bla vill inte ens tänka på resten.

:)

vilken tur jag hade att E ville chilla lite med mig ikväll, vi och morden i midsummer. är ju egentligen sån dålig serie, men ändå så mysig att man bara måste kolla, haha :) är ju tradition liksom..
ska fortsätta mysa lite med OC sen var det väl tänkt, minst ett avsnitt varje kväll är ett måste.

äntligen!! :) blir så glaaaad.
en ny början.

sakna!



maddiii


nu har älskade madde hört av sig att hon kommit fram levande!! blir så avis.. kan verkligen tänka mig hur livet i USA är. det gör mig bara mer sugen på att sticka iväg efter sommaren. tänker fan inte vara kvar i gävle hela livet eller. ska börja höra mig för och checka läget på lite saker man kan göra i höst eller i vår. kanske blir lite väl snabbt att dra iväg i höst, är nog inte redo riktigt än heller. men man kan ju alltid kolla iallafall.
ÄR SÅ JÄVLA AVIS PÅ DIG KVINNA!! lev livet där nere nu honeyyy ♥ du kan ju spara någon snygging åt mig tills jag kommer och hälsar på dig, hihi. om inte annat flyttar jag till dig....

LÄNGESEN


har så sjukt svårt för att slita mig från spotify just nu, känner mig som ett riktigt freak. jag har hittat en ny låt som jag tänkte lyssna sönder lite tills jag tröttnar på den, hihi.
Langar den så att ni också får njuta lite.


hachiko

vi kanske såg världens sorgligaste film igår, hachiko.  först blev så himla glad av den och blev helt varm i hjärtat. Fick världens klump i magen och tårarna bara rann på oss. så himla fin film!! ni som inte har sett den måste se den snarast.

När akita-valpen kommer till sitt nya hem, dröjer det inte länge förrän han och hans husse är oskiljaktiga. Varje dag vid samma tid, när hans husse Parker Wilson (Richard Gere) slutar jobbet, står Hachiko och väntar på honom vid järnvägsstationen. Hunden blir en älskad familjemedlem. Men en dag får Hachikō vänta förgäves, hans husse kommer inte. Trots det väntar han troget på honom varje dag i under de kommande nio åren. Hachikōs öde berör många människor, som passerar stationen och de hjälper honom med mat och varma ord.

.......

Åhååå, det är alltid lika kul med körskola såhär på morgonkvisten.. ångest, jaaadå.

...

OC för hela slanten nu på dagen nästan. när jag kikat några avsnitt kände jag mig redo för en lång dusch och  middag för att samla lite krafter. sen åkte jag och mamma ut och övningskörde lite eftersom jag har en rätt tung körlektion imorgon klockan tjugo över 8... gick fan skitbra att köra idag om man bortser från två ganska osköna motorstopp vid järnvägen. men men, man kan ju inte alltid ligga på topp ;)

kvällen tillbringas med ellabella. blir lite filmkväll, mys och chill baaa. eftersom kvinnan tillbringat en hel helg i stockholm utan mig så har hon en hel del att berätta också.

LATER!


mums

what's the point


Where do we go when we go from here
Feels like a circle around me while I wait for more
Know that I wanna know where I follow you
Don't wanna go down the street where you once came from
And I wanna know

What's the point of doing anything
If you'll never notice
I would sit and wait for you again


inception

trivs bra med nya bloggbakgrunden faktiskt. jennifer, min designer, är helt grym på detta hon. så hon fick arbeta lite idag tills jag var nöjd ;) hihi.

ikväll har det varit bio på schemat. jag, anna och josy brummade till stan vid halv 9 tiden och gjorde oss redo inför filmvisningen. vi såg inception, satt behagligt med snacks och dricka. så livet kunde inte blivit bättre. hade inga förväntningar på filmen, så det var som ett blankt papper när vi satte oss innan dukarna började röra på sig. den var iallafall riktigt bra, dock hade jag önskat att jag var mindre trögtänkt. en stund där tänkte jag vad skönt det måste varit för de snabbtänkta som satt runt om mig, dom hade det bra. men i slutet så föll pusselbitarna på plats och filmen blev bra, även fast slutet var lite wierd. dagens filmer...
ett + för dom snygga skådisarna, to die for..


'


hoppashoppashoppas!!
ingen skulle vara gladare än jag, finaste prinsen ♥

sthlm

dålig update nu senaste dagen känner jag. var så jävla kul ute i fredags iallafall, bästa kvällen på länge! dock väldigt jobbigt med avsked också. men vet att mina tjejer kommer få det grymt:)
nu blir det en lugn helg framför mig, innan det bär av till götet! då blir det köra jäärnet iallafall ;) me&josy!

igår blev det stockholm för hela slanten! johanna och dom kom och plockade upp mig vid 11 tiden, och kom inte hem förrän sent på natten. men det var en mysig och bra dag :) hihi. ♥
lite bilder kommer senare.

har varit ute på landet nu på dagen och käkat lunch med la familia och chillat lite ba. nu ska jag ta en dusch, sedan fixa lite inför kvällen :) over and out

.

RSS 2.0