söndag

har haft en riktigt rolig helg, den sista i gävle på ungefär 2 månader. Tävlingar, fest och umgåtts med mina bästa:) Hade ju inte kunnat bli bättre. Iallafall så har helgen gått så fort och nu är det redan söndag och imorgon är det återigen jobb.. Känns inte som att jag kommer göra något ansträngande idag, utan jag ska bara mysa ner till någon film innan emelie och elin kommer till mig senare ikväll :)
 
 

.

Nu har jag tävlat klart för i helgen. Ganska skönt faktiskt :) Är jättenöjd med helgen iallafall även om jag kanske har haft lite stolpe ut. Idag red vi 125, det kändes till och med lågt efter 130n igår haha... Vi rev 2an men annars var han klockren. Det var en A:0a, men red inte så jättesnabbt då jag inte riktigt hittade några passande svängar heller. Men vi fick en placering iallafall även fast vi rev så det var kul! Var riktigt mycket fel i 125 klassen konstigt nog.
 
Är så sjukt trött idag. Smart som man är så gick jag ut igår med några lovely friends. Upp halv 8 imorse och trodde jag skulle skjuta mig själv. Helt mosig på, men nu under dagen har jag sovit ett par timmar så nu borde jag vara fit for fight igen kan man ju hoppas på;)
 

Fredag

Helt sjukt vad fin Caesar var idag!! Är så jäkla glad just nu så finner inga ord. Kändes lite stört att vara på samma prisutdelning som os-ryttare. Nä fy bubblan vad nöjd jag är med dagen! I 120 hade vi ett nedslag i omhoppningen men han kändes fin även där:)

Krigar på jobbet

....

Det blev några riktigt hektiska timmar på slutet ... Men nu är det över och hoppas inte på en lika kaosartad dag imorgon! Det blev stallet en snabbis efter och lärde lufta Caesar lite eftersom han ska tävlas två dagar den här helgen. Imorgon ska han nog få trimmas i ridhuset då vi inte riktigt haft såna trevliga tillfällen senast vi ridit ut i skogen.

.

Kommer somna när som helst. Slog mig ner i soffan som är i lunchrummet och luften bara gick ur, haha! Men har haft en mysig dag än så länge och har sluppit vara ute och hoppas att vi blir inne på eftermiddagen också.

Onsdag

Haha innan jag skrev rubriken låg jag och funderade typ 15 min på vad det var för dag innan jag var tvungen att kolla i kalendern. Ligger en dag före denna vecka känns det som.. Men som sagt, onsdag it is! Ska strax kliva upp för att göra mig iordning, käka frulle och dra mig mot jobbet. Hör regnet mot rutan så vill mysa ner mig i sängen hela dagen.... Det kan ju vara det bästa som finns!

KUNG

We took it all apart
But I'm wishing I'd stayed
In the back room something I heard you say
We didn't want to call it too early
Now it seems a world away
But I miss that day, are we ever gonna feel the same?

Standing in the light till it's over
Out of our minds
Someone had to draw a line
We'll be coming back for you one day
We'll be coming back for you one day
I don't even care if I know you
Out of our minds
Sad to leave it all behind
We'll be coming back
We'll be coming back for you one day

You can see it from afar
We were riding that wave
Blinded by the lights, and it's something I crave
We didn't want to call it too early
Now it seems a world away
But I miss that day, are we ever gonna feel the same?

Standing in the light till it's over
Out of our minds
Someone had to draw a line
We'll be coming back for you one day
We'll be coming back for you one day
I don't even care if I know you
Out of our minds
Sad to leave it all behind
We'll be coming back for you one day
We'll be coming back for you one day

Gonna rise, gonna fall, getting pulled apart
And we all do it all cause it stole our hearts
Gonna light up the skies, so ignore the stars
And we all do it all cause it stole our hearts

Standing in the light till it's over
Out of our minds
Someone had to draw a line
We'll be coming back for you one day
We'll be coming back for you one day
I don't even care if I know you
Out of our minds
Sad to leave it all behind
We'll be coming back for you one day
We'll be coming back for you one day

:)

Hoppade lite Lagomt idag på träningen men han kändes superfin. Lite tjurig men han hoppar så himla spänstigt nu så det gör inte så mycket. Iallafall inte så länge han hoppar som han ska :) Han blev även friserad idag, jättefiiin blev han faktiskt. Tur att Emmie kan det där med att raka för jag kan då inte ;)

På schemat nu: bada, laga mat och mysa ner i sängen med hart of dixie.

.

Tisdag

Har haft så skumma drömmar inatt så hälften vore nog.. Haha uscha! Var nästan tröttare imorse än vad jag var igår konstigt nog... Var dock uppe försent igår kanske. Men det var de värt!:) är i åbyggeby idag och det är alltid roligt att vara tillbaka här!

Lite lugn träning ikväll med Caesar är bland annat på schemat idag, sedan ska jag hem och laga lite matlådor som är prio 1...

Måndag

Det har varit en lååång dag på jobbet innan stallet. När jag väl kom dit var ju inte lurvtussen på sitt bästa humör om man kan säga så. Vi hade några mindre trevliga konflikter i skogen nämligen.. Jag ville galoppa och han ville gå hem. Ingen riktigt bra kombo insåg jag där faktiskt, riktiga vredesutbrott.....

Annars har kvällen varit superduper. Tränade med Samuel, sen har det varit mys med bästa och jaa, en skitbra kväll har det varit! Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon, lååång dag även imorgon.

Måndag

Måndagar är då pest och pina... Shit vad jag är död varje måndag. Jag ställde klockan på 6 och började jobba 7. Det är inte mänskligt att börja jobba så tidigt haha... Jag har lunch nu, sen där det 3,5 timmar kvar att knega. Ska åka och pussa lite på cesse efter jobbet tror jag:)

Söndag

Jag är så himla sliten idag, helt stört. Har rört mig mellan soffan och sängen hela dagen.. Har kikat på några avsnitt av hart of dixie och tagit det piano bara.

:)

Har ätit lite mat och är hos Ida nu på lite förkrök:) himla myyyys!!!

fredag

fredag var det idag ja! Det känns i huvudet kan jag säga, helt snurrig! haha.. Blev en hemsk tidig uppstigning idag vilket innebar att klockan stod på 05.30... har jobbat 06.30-15 idag. Dom ringde igår och frågade om jag kunde stanna till 17 men som tur var blev det inte så. Har haft en riktigt soft dag, vi var 4 fröknar på 6 barn.. Haha, tänk om det vore så varje dag ;) Eftersom norra hade någon slags planeringsdag eller kurs så var förskolorna stängda, men för de barn som absolut inte kunde vara hemma så var svangården i strömsbro öppet idag.
 
 

:)

Skulle egentligen varit med förskoleklassen idag men fick vara på dagiset istället, myyys:) har rast nu men ska strax gå ner igen för då har dom små liven lunch. Vet inte när jag slutar idag faktiskt men det borde vara runt fem snåret.. får in lite timmar idag så det är niiice:) hoppas denna dag fortsätter i den här takten.

Snaaaart!!!!!

Onsdag

Jobb idag på åbyggeby!

:)

Träningen gick super med Caesar idag! Han är verkligen i form nu känns det som:) gullhjärtat!

Tisdag

Fatta man ju att jag inte skulle vakna när Vikarieförmedlingen ringer.... Jäkla skit haha, så blir nog ledig idag igen. Men men, det är som det är:) var väl förmodligen så trött imorse så att jag var halvt döv..

Det inlägget skulle kommit imorse egentligen men verkar ju va nå fel här? Låg inne och kikade på film och myste bara innan jag gick till gymmet och köttade lite. Sedan vart det stan en snabbis för lite ärenden och det blev även en liten middag på det!

:)

Tränade med Caesar för en stund sen och idag var det endast markarbete. Han gick super idag och kunde knappast tro att han tävlat hela helgen. Jättefin i kroppen och ovanligt samarbetsvillig :) hoppas han är lika fin på träningen imorgon.

Nu blir det dusch!

Min goda middag idag!!

Måndag

Strosade runt lite på stan innan jag Åre och hämtade min bil som varit inlämnad i helgen. Hände ju en liten incident i tisdags men dom hittade inget fel på den konstigt nog.. Ska ut på en pw nu var det tänkt!!

godmorgon

Idag blir det inget jobb för min del! Har precis tagit en dusch och ska sedan möta mallan så ska vi käka lunch på stan och mysa lite :) Mycket trevligt. Har träning ikväll med caesar, därefter är det två alternativ som väntar.
 
 
saknar min finaste häst någonsin.... här kan vi snacka om lycka.

king!

Nähäöö...

hey love


helgen

vilken helg det har varit! Både bra och lite mindre bra. Men vi åkte ju som sagt till hudik i torsdags efter att jag jobbat lite. kom dit på eftermiddagen och då trimmade vi hästarna lite innan vi åkte och kollade på lollos uppfödning som itne stod så långt därifrån. Därefter blev det middag på ett ställe som hette typ Old Texas eller något sånt. Så sjukt god mat där, det är ungefär som churchstreet här, fast ännu godare ;) hihi.
 
Fredag var första start och då red jag en 120. Var felfri i grundomgången och sedan rev vi ett i omhoppningen. Både slarvigt av mig och caesar kan jag tycka faktiskt, så vi tar på oss det båda två! Hade vunnit om jag var felfri så det var lite surt men jag är nöjd med rundan ändå :)
 
Lördag var det 125 som stod på schemat, DM var ingick även i den klassen. Var felfri i grunden, sedan var det förhöjd omhoppning och då fick vi ett nedslag. Men slutade på en 10e placering i klassen och så blev vi distriksmästare 2012 för juniorer/young riders! :D Världens bästa!!!
 
Idag var det debut i 130.... Dagen började inte speciellt bra med att caesar knäade mig rätt på min knäskål. Så jävla ont gjorde det så tårarna bara sprutade, haha.. Kunde knappt rida fram något, men det resulterade ändå i en skitbra runda enligt mig med ett nedslag. Han krigade och jag tycker faktiskt att jag red ganska bra också :) Lite rutin på det här så kommer det bli super:)

Lördag

Distriksmästare 2012!!!

Morgonprommis

Hahah

Caesar blev helt chockad när han såg sig själv i spegeln igår i ridhuset...

Fredag

Uppstigning strax innan 7 för att ge havremopparna lite bensin. Mycket nöjda och glada! Vi upptäckte dock att när vi kommit tillbaka till boendet att vi glömt att ge en häst så det var bara att gå ut i stormen igen och tillbaka till stallet. Vi skulle egentligen tagit en pw nu på morgonen men det regnar så man var inte sådär jättesugen på det..

Torsdag

Allt är packat och Ferarrin (Caesar) är skurad och borde skina vid det här laget! Nu är vi påväg mot helgens tävlingar som är i hudik:) det innebär att jag även ska debutera 130 på söndag. Är verkligen skitnervös inför det, men det ska bli roligt också. Men kan bara tänka mig hur nervös jag kommer vara innan start. Hoppar 120 på fredagen, 125 på lördagen och som sagt 130 på söndagen om allt går som planerat:)

Påväg!!

:)

Vilken bra kväll det blev dååå! En prommis i solen och middag på olearys med emelie:) sitter hos malin nu och äter lite efterrätt. Lööövely!!

Ge mig!!!

Stallet fixat, packningen är så gott som klar. Väääldigt skönt!:) nu ska jag hoppa i träningskläderna, vet dock inte om jag ska gymma eller ta en pw...

Onsdag

Det har varit lite hektiska dagar nu men förhoppningsvis börjar det lugna ner sig litegrann:) tränar ju mån och tis, sedan jobbat på dagen och varit antingen sopslut eller gjort något annat mysigt på
Kvällen. Är ledig idag och ska strax åka ut till stallet, sköna onsdag!

Måndag

Som alla andra måndagar så är jag död på morgonkvisten... Men börjar komma igång lite nu faktiskt så det är ju rätt fint:) jag började halv 8 och det kändes nästan som sovmorgon då jag har börjat så tidigt förra veckan. Jobbar till halv 5 så då åker jag nog till stallet direkt och fixar litegrann innan min träning som är kl 19:)

Sabinas bilder från tävlingen :D








Söndag

Har pendlat mellan säng och soffa hela dagen, sedan Kom Emelie och Malin med mat till mig. Hur bra?!

Så jäkla rolig helg har jag haft på alla sätt och vis. 2 dagars och tävling! Dock känns det i både kropp och skalle idag så det är väl mindre bra;)

Söndag

Hade en underbar kväll igår med mina fina!!!! Hela dagen var helt grym så man gick på små rosa moln hela kvällen. Ska nog ta och sussa lite till innan det är dags att ta vara på livet...

Lördag

Bästa Caesar slog till med vinst idag i dagens 120 klass!!!!

frdag

nu sitter vi fina gänget hemma hos mig innan vi ska gå ut och äta något gott:) Vi har inte riktigt kommit överens om vart  vi ska ännu, men det blir nog något bra ställe. Sedan får vi se hur kvällen artar sig....

:)

Idag är det fredag! Äntligen.. Det känns i huvudet, är lite småmosig.. Men det gör inget för det vankas en kinghelg hoppas jag:) jobbar till 3 snåret sedan ska jag åka till stallet och fixa lite och trimma Caesar. Ska även träna kl 17 med Samuellllll. Känner att jag kommit in i ett ruskigt träningsflow trots att jag endast varit igång ordentligt i 2 dagar moahah. Ps. Har faktiskt träningsvärk idag

Friday!

!

Shiiiiet vad trött jag är. Som alltid nu för tiden... Men ska nog gå och lägga mig i sängen iallafall, somnar jag så somnar jag liksom;) haha.. Pensionär-varning.

Yeeey

Efter jobbet drog jag vidare mot stallet och red en sväng på ängen bara. Var så trött så hade ingen energi till något annat typ, haha.. Kom hem, åt några smörgåsar innan det var dags att möta Samuel för lite motion! Vi promenerade en sväng innan vi gick till gymmet och köttade lite. Är så sjukt nöjda över oss faktiskt! Hoppas nästan på lite träningsvärk imorgon.. ;) vi gick en sväng efter också, så himla skönt. Nu är jag hemma hos Mami och kurerar mig lite och tar ett ordentligt bad!

.

Torsdag

Sitter på rast nu här ute i åbyggeby återigen:) började 7 imorse och det känns kan jag säga. Det är en jäkla skillnad med en timme hit eller dit på morgonen. Men sen är det ju skönt att få sluta tidigt också så ska inte klaga:) går förmodligen till halv 3 idag så det är en skön dag som väntar på mig.

Hör och häpna, jag och Samuel var och gymmade igår!!! Tog det dock lugnt eftersom jag är så jädra förkyld och sen skulle jag komma i säng i skaplig tid också. Verkar va ett riktigt schyst gym så det blir nog fuckin suppaaahh!!

Onsdag

Trött som en gnu ligger man nu i soffan! Igår var det hoppträning som gick super, därefter blev det filmmys:)) Jobb idag från 11 till 17 på åbyggeby förskolan! Himla mysigt är det där, älskar att vara där:) är där torsdag och fredag också så det är skönt att veta var man ska vara och tider osv.

Har varit till aktiv motion och fått nyckel dit så nu ska det gymmas!!! Verkar va skitbra där så ska bli kul att se. Ska nog dit redan ikväll med Samuel men måste slänga i mig lite mat först.....

.

Jag kan bokstavligen SPY på vissa människor. Hoppas verkligen att dessa tar åt sig, för det gör dom med all rätt.

Måndag mot sitt slut

Känns som klockan är typ 3 på natten... Hahaha vilken tant jag är... Men iallafall så gick jobbet bra, lagade middag och matlåda när jag kom hem innan det var dags att hoppa in i bilen direkt igen och åka mot stallet. Träningen gick riktigt bra idag tycker jag, så jag är supernöjd med grabben:) efter det motionerade jag och Samuel, duktiga som vi är!!!

:)

Igår hade vi myskväll hos Carina där det bjöds på tacos, film och massa gotta! Hade dock svårt för att somna igår kväll så somnade inte förrän sent på natten. Får hoppas att Caesar sköter sig sen för kommer inte orka bråka på honom idag;) när jag var i Linköping i helgen så är det snälla Emmie som har tagit hand om min bebis. Tusen tack till henne:) hoppas även att han kommer att va mjuk och fin efter helgens trimningar ;)

Måndag

Ny vecka, nya möjligheter! Blev inringd imorse för lite arbete. Var här ute vid 9 och jobbar till halv 5 tror jag:) rätt Lagomt! Åker nog direkt till stallet sen för vi har ju träning ikväll kl 19!

Söndag

Nu sitter jag på tåget hem igen. Helgen har gått så himla fort... Vi körde all in igår igen och det känns idag vill jag lova. Men det var det värt, har verkligen haft en toppenhelg med min saknade vän:) back to the reality!

Hej

Helt död idag men har precis käkat lite och ska snart försöka ladda om.... Vi ska hem till Calle i Ryd så vi ska åka buss tror jag:)

Lördag

När jag kom till linkan vart det full fart! Vi gick på stan och shoppade litegrann. Sedan käkade vi tacos och drack vin, gick till bowlingen, bowlare, satt oss på ett uteställe innan avslut på platå! Sjukt rolig kväll var det:)

Ikväll är det också lite barty, vi ska på någon sittning men innan det ska vi vakna till lite och åka till Ikea!

.

RSS 2.0