Onsdag



Lördag

Dagarna går i ett och idag kör jag sista jobbdagen innan 1 vecka ledigt och sedan har jag inte så många pass i augusti! 



Onsdag

Haft en sån himla mysig dag både igår och idag. dagarna har bestått av stranden och igår var jag ute på ön och dansade och roade mig. Nu ikväll var vi ute och käkade och sedan mötte jag upp min kära Madde för att catcha upp lite, underbart <3 



Tisdag

Igår jobbade jag hela dagen innan jag åkte ut till landet och firade morbror som har fyllt år. God mat, trevligt sällskap och en båttur fick avrunda tisdagskvällen på bästa vis. 

Idag är jag ledig så jag åkte ut till stallet vid 8 tiden och red på ängen. Är ju så varmt så jag vägrar rida mitt på dagen. Nu har jag det definitivt bättre, ligger nämligen på stranden! Bästa ever<3 






Söndag

Nu är vi påväg hem från den mysigaste tävlingen på hela året, och den levererade även iår tack å lov :) i fredags var det en 130 som gick på kvällen och där rev vi näst sista hindret, annars hade vi blivit 2a tror jag. Igår var det även här en 130 och där kraschade vi typ på tvåan. Jag trodde han skulle hoppa av men han typ stannade upp och hoppade det nästintill stillastående och drog med sig alla bommar. Men sedan fortsatte vi och var felfri resten av banan. Trots nedslaget och att jag inte red snabbt så blev vi sexa, så vi fick en liten rosett! Efter dessa två omgångar låg jag trea i norrlandsmästerskapet inför dagens 140, vilket jag inte alls trodde men det har varit myxket fel under hela helgen. 

Idag har det varit så djävulsk varmt både ute och i stallen, nästan så att jag inte ville rida haha. Iallafall så var jag felfri 1-5 sedan var det trippel-räckekombination och där låg vi helt perfekt men han frös typ precis innan han skulle hoppa av så vi fick med oss den bakbommen.... Därefter var det en oxer som han helt tjurade ur på. Så där tog det roliga slut och det blev två stopp. Så jädra besviken och arg på honom, det är ju inte första gången det händer direkt. Det dåliga får mig att glömma det som varit bra och då spelar det ingen roll hur fint det har gått de två tidigare klasserna. 

Grillat varje kväll dessutom, hur gott??




Onsdag

Hade en sån himla mysig kväll igår med Rebecca och Jenny. Vi körde en liten AW på söderhielmska och blev kvar där hela kvällen tills det stängde. Jag käkade även burgaren som är där och det var riktigt gött! Nu på morgonen har jag typ hetspackat eftersom jag inte gjorde det igår... Och nu är jag i stallet och ska strax lasta in Caesar och bege oss upp till näset, årets mysigaste tävling!



Onsdag

Titta så prickig och vilken fin färg gosen fick efter emmies klippning!! 



Onsdag

Red ut på Caesar vid ängen och det var så härligt! Det slår faktiskt till och med att tävla. Kl 12 började jag jobba och har nu lunchrast i ca 15 min till innan jag ska tillbaka ut och knega. Efter jobbet ska jag möta upp Rebecca och Jenny för lite middag ute på någon restaurang!



Onsdag


Underbar start på dagen!!

Tisdag

Idag hade jag öppning på jobbet och det är så himla skönt, gillar verkligen det! Det är liksom så lugnt och harmoniskt inne på nian haha :) har packat upp lite varit som kom på morgonen och nu har jag lunch. Efte jobbet är det raka spåret ut till stallet för lite träning inför helgens bravader och sedan ska jag mamma och Malin äta på Testeborestaurangen :) så jäkla gott där så jag längtar redan även fast jag precis ätit sushi, haha. Ska bli kul att se hur cesse ser ut också, han blev klippt igår så han ska nog vara lite finare än vanligt!


Måndag

Har haft en bra dag på jobbet fram tills att jag skulle stänga. Såklart fuckar jag upp det lite så jag blev alldeles svettig och fick panik så ringde båda mina kollegor men klippor som dom är så löste det sig till slut iallafall trots min panikattack. Haha usch jag är alldeles för lättstressad... Dagen har rullat på rätt bra måste jag säga och det har varit ganska mycket kunder :) gillar verkligen mitt jobb <3 var väldans lugnt sista timmen och som tur var kom Emmie in en sväng och vips så gick tiden så jäkla fort. Tyckte det var väldans kul att hon kom in och höll mig sällskap! :) 

När jag kom hem tog jag en promenad i bollan och hade både Freddan och Malin i lurarna så tiden gick väldigt fort där också. När jag kom hem från prommen så blev det en lång skypedejt med min bästa saknade Brittson som kommer hem i början på augusti!!!!! Ingen e lyckligare än jag :D nu får hon aldrig mer skiljas från mig Heheh..

Vår ängel, vi saknar dig redan <3



Måndag

Vilken dålig människa jag är som inte går in här och uppdaterar er med mina dagar. Men jag har helt enkelt haft så många dagar jag varken hunnit eller tänkt på att blogga. Dagarna har gått i ett och dessa har bestått av sol, bad, häng med mina kompizar, fest, tävling, ridning, promenader, springturer och massa mer! Har dessutom sagt hejdå till mitt lilla hjärta idag som är i katthimlen nu<3 usch, att behöva säga hejdå är det värsta jag vet.


Måndag

Helgen har väl inte varit så bra resultatmässigt men den har varit super ändå. I fredags dummade han sig innan första hindret och sedan fick vi även med oss en bom i 130 = inte så nöjd. Sedan i lördags red vi laget och där hade vi ett ner och tror laget kom sist pga en uteslutning, och vi red ju bara på tre så vi slutade på ganska mycket fel. Igår hade vi även här ett ner och de andra två hade 10 fel vardera så vi slutade på 24 fel. De som kom tvåa slutade på 22 fel så det skiljde endast 2 fel från att komma tvåa så det kändes surt. Tror vi var först utsnför från att kvala upp till eliten också. Men men, drt är ju första året vi är med så vi tar dom nästa år istället ;)








Onsdag


Bästa jobbgänget! ✌️

Onsdag

Har jobbat både måndag och tisdag och igår hade jag min första stängning ensam. Det gick bra, svettades som en gris för jag var så nervös. Men annars gick det bra må jag säga, ingen diff och inget krångel! Tror jag kom ihåg att göra allt och jag hoppas att allt blev rätt. Annars hade dom väl kanske ringt vid det här laget kanske ;) 

Klev upp tidigt imorse och tvättade hela 6 st tvättar och sedan tog jag en pw och sprang in på jobbet för att hämta min plånbok jag glömde där igår och sedan köpte jag med mig lite frukost hem. Vid 12 satt jag på Caesars rygg och jag hoppade lite för Lotta eftersom jag inte kunde vara med på träningen igår. Alltid tråkigt att missa träningar men som tur är bor tränaren granne så det är guld värt när det finns tid för lite träning ensam för henne :) det gick jättebra iallafall och han kändes fin, bra genrep inför helgen alltså!  Åker ju till Sundsvall imorgon och blir där till söndag. Är alltid pissväder där så jag hoppas innerligt att det kommer vara fint väder iår!



.

RSS 2.0