-

Lördag

Hur underbart är det inte att slå upp ögonen och tro att det är söndag, och inse att det faktiskt är lördag och två lediga dagar kvar?! Lycklig!

Vi var som sagt ut i torsdags, en riktig king kväll, som alltid typ ;) haha. Nej då men vi hade riktigt skoj! Och igår åt vi en välförtjänt subway macka, så. Jävla. God! Sedan blev det bara mys kväll och lets dance såklart. Idag är det andra bullar. Lotta ska rida på Caesar kl 12, därefter påskmat hos mormor och sedan blir det lite utgång tror jag. Fina lördag!! :)

Saknar mina bruna ben..

Fick sluta vid 14 vilket var perfekt! Jag ville ju hinna till stallet, hämta bilen, handla. Tänkte sola också men hann inte riktigt det.. Ligger i badet istället, synd att man inte blir brun av det för isåfall hade jag varit grymt brun ;)

Torsdag

Känns verkligen som att det är fredag idag, var bombsäker haha! Helt grymt bra eftersom det blir en extremt lång helg:)inte mig emot! skulle jobba 7.30-16 idag egentligen men jag kommer få gå hem tidigare. Perfekt då denna dag är lite stressig.. Härliga torsdag!

Nu

Onsdag

Intervjun gick braaa, så vi får se när jag får besked angående det!:) ska bli spännande med något nytt måste jag säga även om jag trivs att jobba på förskola. Jag och Malin har uträttat lite ärenden på stan nu på lunchen. Blev lite shopping också faktiskt, lite reaplagg på hm var ju inte så dumt;) hihi. Ska åka till frisören om en liten stund och fixa barret också, ska bli så jädrans skönt att sätta sig i stolen och bli omhändertagen, är ju bland det bästa som finns :)

Fick de här fina armbandet med hjärtan på av mallan <3

Onsdag

Lämnade som sagt in bilen imorse kl 7. Försökte somna om när jag kom hem men jag gav snabbt upp.. Ligger och kollar på vakna med nrj istället och det är ju inte alls fy skam!:) om en timme ska jag göra mig iordning för att gå på arbetsintervju. Keep your fingers crossed!

Fiin

Trött

Dog typ nu när jag kom hem. Helt sjukt vad trött jag är. Inte nog med det ska man lämna in biljäveln kl 7 imorgonbitti. Sedan ska jag på arbetsintervju kl 10 och därefter tänkte jag ha en ledig dag och uträtta lite ärenden, träna och sen ta det lugnt! Så efter att jag lämnat bilen får jag hoppas på en fin dag :)

Ska strax åka och tvätta bilen för första gången (min egen bil). För självklart som alla andra gjorde så satt man ju kvar i bilen när den blev tvättad i våra yngre dagar. Var ju bland det bästa som fanns på den tiden;) haha, fina saknade tider <3 sedan blir det hoppträning med Caesar. För första gången på väldigt länge känner jag mig så opepp på det, men är nog enbart för att det gick så kasst igår. Får hoppas att han är bättre idag helt enkelt.

Tisdag

Helt sjukt va dåligt träningen gick igår. Jag fick rent ut sagt damp på Caesar, inget funkade. Han vilade på söndagen men det har aldrig varit något problem innan. Blev så lessss, trodde han skulle kännas fin men icke. Iallafall slutade han bra så det var ju tur.

Tisdag

Helvetes ful(l)måne som inte låter mig sova.. Blir galen! Har aldrig haft problem förr, men nu är det andra bullar verkar det som..

Måndag

Då var det måndag igen! Har jobbat 730-1530 idag. Men var uppe med tuppen eftersom jag skulle hämta mamma på Gösta Samuelsson bil kl 7 imorse.. Men vad gör man inte?! Har precis kommit hem och är bara hemma för att vända. Tränar som vanligt kl 18 med Caesar för Lotta, markarbete idag och hoppning imorgon :)

:)

söndag

Helt slut efter gårdagen.. Haha men hade sjukt roligt igår iallafall :) bästa tjejerna!! Halkade omkull när jag gick hem också och slog i bakhuvudet och det kan jag säga att jag känner av idag. Satan, värsta bulan fick jag också. hahah händer bara mig... Även fast jag har så kul när vi går ut tycker jag typ att det är ovärt att va så dålig dagen efter.

Lördag

Idag vaknade jag ju som sagt tidigt så fick mycket gjort på morgonen! Caesar kändes fin, var så skönt att komma till ridhuset och kunna göra vad man vill:) ställde upp två räcken och hoppade de på olika höjder. Avslutade med att hoppa linjen på 140 och han skutta så fint över :) duktig cesse.

När jag kom hem så åkte jag iväg och solade och sedan vilade jag en stund när jag kom hem, eller det blev snarare två timmar.. Haha, hejja!

Kom precis hem från stan nu, jag och mallan lunchade lite på sushirestaurangen inne på gallerian nian. Var så längesedan jag åt det, så jag längtade typ efter det hela morgonen haha:) mumsigt var det iallafall!

:)

Lördag

Det har varit en riktigt mysmorgon idag, trots att man slog upp ögonen för tidigt en lördag. Är i stallet nu och tänkte passa på att gå till ridhuset och hoppa lite! :)

Caesar

Haha ibland finns det ingen drygare än Caesar, men han är ju bara för söt. Ska bita tag i allt som går....

Fredag

Idag är en dag då jag känner mig extremt lättretlig.. Helt fruktansvärt! Jag har jobbat 6.30-13.30, och därefter bar det av till Caesar för lite rastning av odjuret! Nu har jag och Emelie varit ute på en pw i solen, hääärligt var det kan jag lova. Nu ska jag hoppa i badet och tända lite ljus. Laterrrr

https://cdn2.cdnme.se/1655232/6-3/pic_514c7dacddf2b33b93bcf8cf.jpg" class="image">

Fredag

Äntligen fredag!!

torsdag

Herregud jag bara blandar ihop dagarna nu. Var bombsäker på att det var onsdag idag, men icke! En dag närmare fredag och det var ju guld värt. Torsdag är det som sagt idag och det har varit jobb på schemat. Jobbade en ganska soft dag faktiskt, 930-17. Dagen har gått superfort och klockan är snart 18 redan.. Ska lyfta på röven och åka och handla lite. Vet dock inte vad som står på matsedeln ikväll, får se om jag får någon inspiration när jag handlar. Brukar dock vara väldigt svårt ;) haha..
 

Onsdag

Och jag har ju som sagt skaffat en ny telefon! Alltså, hur skönt är det inte??? Har liksom haft min spruckna telefon i säkert ett år nu. Efter Bali-resan blev sprickorna värre iofs, och efter det har den levt sitt eget liv. FINALLY en ny, fin, vit 5a:) sjukt bra deal också, det var bara att hämta ut den!

Onsdag

Idag är det världens bästa mammas födelsedag! Kvällen tillbringas hos henne med lite mat och med nära och kära. Myyys:)

Har jobbat hela veckan och inte haft en tanke på att blogga faktiskt, My bad! Slutade nyss och klev just innanför dörren. Tänkte fixa lite matlådor nu inför de sista dagarna denna vecka innan det bär av hem till mamsen <3

Ny!!!

Söndag

Måndag morgon! Blev inringd kl 7 och var på jobbet halv 8, bra gjort av mig måste jag säga!

Söndag

Caesar var felfri och 3a i 120 idag :) Red väl inte min bästa runda kanske men han skuttade på fint och enkelt. Sen i 130 började han grisa sig. Jag som trodde han hade växt ifrån det där, men var felfri fram till kombinationen som var nr 6, då surade han ihop i hörnet och sparkade en gång, så det var bara att ta om det och lika tjurig var han då, men jag fick över honom iallafall och hoppade hur enkelt som helst resten av banan. Så surt när man va felfri på hinder en sån gång, bläää.

Lördag

Perfekt start på morgonen med en prommis på 8 km med Emelie! Vi började gå vid 9 och det är ju faktiskt den bästa tiden att gå känna det som.

Vi hittade det här fina hjärtat på vägen, börjar bli en vana att hitta dessa ;)

fredag

 
oh sån bra dag. Caesar som gick som en klocka och lite shopping med mallan på stan. Väldigt mysig dag har det varit måste jag säga! :) Fick hem en del fina saker tycker jag minsann, och en god lunch blev det också. Delirullar kan vara bland det godaste som finns.... Tänk om man kunde lära sig att göra såna!
 
Nu ska jag lägga mig i badet en sväng innan jag ska göra mig iordning inför kvällens restaurangbesök. Så roligt det ska bli att träffa looovan igen som har varit på äventyr i australien!!
gili island 2012 <3

Min shopping idag hihi

Mot stan

Fredag

Två lediga dagar resulterar i långhelg för min del! Haha, lat får man vara ibland.. Hade inte någon lust att anmäla mig till vikarieförmedlingen när jag inte hade någon bil, man kan ju hamna varsomhelst! Så fick det bli:) nu på morgonen har jag hoppat med Caesar, som tur var skulle min tränare hoppa sina hästar så då hänkade jag på. Vilken tur att man har bra människor runt omkring sig :) han kändes väldigt fin faktiskt, hoppade ett räcke och sedan trekombination. Bra genrep inför söndagen får jag hoppas!

Nu ska jag och Malin ner på stan och fixa lite saker, inte alls dumt i detta finväder.

!!

take me back!

torsdag

vilken härlig dag det har varit! sol, sol och åter sol. helt underbart :) jag har varit på gymmet och kört ett pass och sedan åkte jag ut till caesar och red ut. När det är så fint väder kan man ju inte göra annat än att njuta på hästryggen :) även fast det är rätt kyligt. Nu har jag tvättid så det är väl bara att traska ner till maskinerna, jippppppi....

torsdag

Onsdag

Idag är det onsdag och snart fredag. Gud så härligt! Jobbar 7.30-16 idag och sedan ska Emmie rida caesar. Vi får se
Om jag hinner titta eller om hon rider innan, det visar sig:) solen skiner så hoppas att vi går ut en sväng om en stund.

Träningen igår gick jättebra också, hoppas att han är i storform nu! Vi ska åka till Falun och tävla på söndag så det var ett bra genrep. Vi startar 120 och 130 så det ska bli kuuuult!

Tisdag

Sovit lite halvkasst både igår och idag, fattar inte varför. Ligger bara och vrider och vänder hela tiden vilket resulterar i att jag blir helt död dagen därpå! Men jag kom upp imorse iallafall och det är väl huvudsaken. Jobbar 8.30-17 idag och tänkte att jag skulle hinna sola en sväng innan träningen med Caesar ikväll. Påtal om träning, så gick han super igår. Kändes så himla fin. Jag trodde han skulle va dryg eftersom jag inte hann med och rida i söndags.. Imorgon hoppas jag att Emmie kan rida, skulle va guld!! :) speciellt eftersom vi tävlar på söndag så kan han få en liten genomkörare imorgon.

Måndaf

Då var det den trötta måndagen igen .. Får hoppas att jag piggnar på mig lite snart för nu är jag bra trött.

Söndag

Helt galet roligt var det ute igår!! Tack alla inbladade :D vi var hos mig först, därefter blev det allstar en sväng och heartbreak. Idag var det dock inte lika roligt.. Det jobbigaste jag har gjort idag är att åka och köpa en subwaymacka. Gud vad jag har längtar efter att äta en sådan, var så längesedan sist. Nu är det mysfaktor på byggmästarn:) myyyspys!!

!!

Har precis använt dessa, hur bra som helst!!! Rekommenderar dem starkt. Tror det gjorde susen under mina ögon ;) det är typ paddar man lägger under ögonen som är uppfriskande och ska ta bort rynkor också tror jag.

lördag

 
Det har varit sån jäkla härlig dag hittills. Gud vilken energi solen ger mig, helt sjukt. Blir som en ny människa varje dag solen tittar fram :) jag slog upp ögonen redan vid 7 imorse, ganska trött dock men det var ingen ide att somna om. Sedan vid 10 snåret tog jag och emelie en långpromenad runt brynäs och stan, en riktigt härlig runda i solen. Vi gick i 80 minuter, sedan bestämde vi att vi skulle få unna oss en pannkakslunch på Dagnys. Har aldrig ätit där förr utan jag har bara gått förbi där. Trodde att det var ett fik bara först men sedan såg jag någon bild på instagram om pannkakor och våfflor också! Vi gick dit iallafall och det var sååååå gott. Det kan jag starkt rekommendera :) Jag tog med mango, kiwi och kockos. Emelie tog med dumle och nonstop, sedan kom sandra och jag minns inte riktigt vad hon tog men det var med nå nötter. Alla vi var lika nöjda och belåtna när vi gick därifrån ;)
 
Tog en runda på stan i träningskläderna, haha. Men vad gör det liksom.. Jag köpte en jättefin kofta som jag suktat lite efter som jag tyckte var lite för dyr innan men nu var den på rea så då var det bara att slå till! har precis släppt av emelie hemma och nu ska jag hoppa i badet och göra mig iordning lite. Borde verkligen städa också men vet inte om det finns varken tid eller lust för det....
När vi var ute och gick så var det någon som hade skrivit det här i snön, fina glädjespridare det finns :)

Älskar mitt nya armband :)

Fredag

Har varit ledig idag nämligen så jag och Malin var på en shoppingtur. Hitta en hel del faktiskt! Skor, tröja, linne, lite smink, hårolja, hörlurar m.m. Riktiga kap enligt mig:)

Nu på kvällen och eftermiddagen har jag hängt med allt härligt hästfolk! Det är så underbara människor hela bunten, blir så glad av dem:)

Torsdag

Blev jobb till 16 idag, så blev några fler timmar än vad det var tänkt men det gjorde ingenting :) jag åkte till stallet direkt och red i ridhuset med Caesar en sväng. Kändes väl helt okej, lite smådryg men det är ju inget ovanligt.

Torsdag

Vilken härlig morgon!!!! Love it :) nu ska jag gå in till jobbet. Blir nog en kortare dag idag, det Visar sig :)

.

Onsdag

Skulle egentligen bara jobba 9-13 idag men blev 7.30-16 istället :) Gud vad jag gillar min förskola!! Den är så mysig på alla sätt. Tänkte inte rida något idag egentligen men sen tänkte jag att det kunde vara skönt för herrn att röra lite på sig efter ett par ganska tuffa dagar. Red ut en sväng bara och myste lite så det var härligt i vårsolen! Nu har Jag hunnit med att sola och duscha en snabbis. För nu bär det av till hille på lite födelsedagsfirande av Linnea!:) ska bli väldans mysigt, alltid lika trevligt.

Nu blir det träning!

!!

Alltså hur skönt är det inte att få åka it till stallet vid 6 tiden och det är ljust ute?! Våren, du är välkommen<3

Tisdag

Blev kvar till 16 och har precis varit hemma och ätit lite mellis! Nu ska jag fixa en grej och sedan åka ut till stallet och dona lite innan träningen börjar. :)

Saknar dig varje dag ska du veta <3

Tisdsg

Igår var jag ledig så då åkte Jag och Malin till owes, ikea, och sedan käkade vi lunch på stan!:) På kvällen var det träning och Caesar kändes väldans fin faktiskt. Får hoppas att han hoppar fint på träningen senare ikväll också :)

Jobbar idag, vet dock inte när jag slutar men jag tror det blir runt 15!

Bild lånad från equipe.com

måndag

Denna helg har väl inte varit den bästa tävlingshelgen kan jag ju säga iallafall. Igår i 130 så gick han hur bra som helst fram till hinder nr 5 som var en kombination. Jag skulle rida på sju galoppsprång men det slutade med att det blev 7,5 och han sprattlade över räcket in och ramlade ner på knä, och sen upp igen med en bom mellan frambenen, och hoppa oxern nästintill stillastående. Så vi rev bakbommen på oxern som var utsprånget också. Annars var vi felfria, haha. Jäkla skithelg. Men han krigade på bra ändå måste jag säga och vi har mest bara haft oflyt i alla klasserna tyvärr.
 

.

Lördag

Jävla bommar som Inte kan ligga kvar. Haha, blir nästan frustrerad! Dock var det ett ganska grovt nedslag idag, inte alls som igår. Men han kändes verkligen superfin idag, bland de bättre rundorna vi har gjort :) hade blivit sexa och vi inte rivit så hade en bra tid också. Han kan vara en liten speedhäst när han vill.

Lördag

Är återigen påväg till tävling. Hoppas Jag har turen på min sida idag. Tyckte inte att vi förtjänade nedslaget igår faktiskt, det var sån mesig touch på bommen. Startar som sagt 125 idag och har typ startnummer 96... Haha jag som rent ut sagt hatar att starta mitten/slutet. Jag är tusen gånger hellre i början. Jag hinner bli så nervös när man sitter på läktaren och tittar på alla andra.

Bild från equipe.com

Tävlibg

Jag rev ett i grundomgången men är ganska nöjd ändå. Klonkade i litegrann och hade lite otur för den hade lika gärna kunna legat kvar. Han får ta på sig det nedslaget!:)


Det inlägget skulle komma igår....

Tävling. Bild lånad från equipe.com

Fredag

Veckan rullar på som alltid! I onsdags var jag och Emelie i Sandviken en hel dag (nästan) hihi. Så himla mysigt :D
Och igår blev det jobb hela dagen och stallet en stund på eftermiddagen innan jag bjöd på dundermiddag:) så himla gott.

Nu är vi på väg till tävling. Idag hoppas det 120, inorgon är det 125 och på söndag är det 130. Får hoppas att han lyfter på tassarna och är felfri hela helgen:) håll tummarna <3

.

RSS 2.0