:)

torsdag

Hade sån sjukt mysig dag/kväll igår! ni är bäst mina underbara vänner:):):)
Men det jag får psyk på är den där jävla bloggappen? den funkar inte. Det går liksom inte ens att logga in.. Får hoppas att den börjar funka under helgen så jag kan uppdatera er hur det går på tävlingen i sundsvall:) Jag har precis packat klart och ska snart åka och hämta upp malin sedan vidare till stallet för att packa allt klart. Tror att jag har fått ihop allt, nu ska  vi bara slänga in det i lastbilen och fixa lite. Men som vanligt kommer jag glömma en hel del, det blir ALLTID så. Men bara jag får med det viktigaste, det är huvudsaken. Paniken som uppstår när man glömt något nödvändigt är inte så roligt, har liksom varit med om det alltför många gånger..
 
 Det ska bli så himla mysigt att komma iväg ett par dagar och bara koppla av och umgås. Det är även mitt och caesars första riktiga meeting när man sover kvar och är borta tors-sön, så det ska bli intressant att se hur karln sköter sig:) Får hoppas på det bästa, och att han är på sitt bästa humör som jag inte riktigt sett på senaste tiden. Får helt enkelt ta och fjäska lite;)
 
 

hejhejjj

Jag har inte kunnat blogga pga av bloggappen varit cp och jag har varit ute i skogen i 3 dagar. Jag och cesse har varit på träningsläger för lotta ute i jäderfors på anläggningen som är där ute. Hur härligt ställe som helst, dock var vädret riktigt pissigt och det var ju lite tråkigt men vi hade hur mysigt som helst och alla hästarna har gått bra:) Helt sjukt vad mycket man lär sig av lottas träningar, går inte i ord att beskriva hur mycket man utvecklas och vad lärorik varje träning är! Men som sagt är vi hemma nu igen och här i gävle var det iallafall uppehåll så det var ju skönt.
 
Nu kommer jag att vara hemma tisdag och onsdag innan det bär av på resa igen. På torsdag åker vi på tävling i sundsvall och kommer hem igen på söndag:) Vet inte ritkigt vad jag hoppar för klasser men tror det blir 120 klasser hela helgen. Nu ska jag fortsätta hänga med josy cosy som har varit saknad här i mitt liv ett tag nu!!! får hoppas på att bloggappen funkar för det här med dator är ju lite småjobbigt tycker jag.
 

Hahaha

Rast

Jag dör vad skönt med lite rast. Även fast det endast är 30 min så kan det va skönt att få en stund för sig själv. Men det har gått väldigt bra även fast det va jäkligt tungt att kliva upp imorse... Men ändå lite kul att få åka ut till jobbet i min alldeles egna bil :D kändes så konstigt, och bara tanken att kunna åka var jag vill, när och hur jag vill är ju helt fantastisk!!!!! Kommer bli en fin sommar;) hihi. Slutar ganska sent idag och som tur var tar Frida Caesar idag, guld värt:) annars är det nog bara att ladda upp inför morgondagen och kanske tar en sväng förbi mamsen och myser lite. Nu ska jag fortsätta ha lin rast innan det är dags att gå tillbaka till verkligheten!

Jobb

Sitter i min fina bil påväg till jobb nu!

!

Onsdag

Är så glad!! Caesar är fin i knät nu och Markus skulle skicka plåtarna till John så han får kika på dom för säkerhetsskull. Då kanske jag kan få vara med på träningslägret som är söndag-tisdag och även Sundsvallstävlingen som är helgen därpå:) hoppashoppashoppas!

Sitter ute hos mamma i strömsbro nu i solen och ska sitta här ett tag innan det är dags för mig att provköra en bil! Hoppas den är fiiin :D

Solsidan

Hahaha alltså jag dör lite när jag ser solsidan. Dock klarar jag inte av att se vidriga Ove Sundberg.... Hahah undra vem dom grundade hans karaktär på. Stackars den saten som får känna igen sig i den karln, för det lär ju inte va det roligaste på denna jord. Men efter att ha sett ett par avsnitt är det nu dags för mig att stänga ögonen och försöka sova:) viktig dag imorgon!

Har det ganska bra just nu

Tisdag

Dagen har bestått av att diska känns det som. Gjorde det i princip hela förmiddagen innan jag hoppade på cykeln. Var ju även hos tandläkaren och det gick väldans bra! Ännu bättre att jag slipper betala något;) woop. Var i stallet på eftermiddagen och motionerade Caesar, och han ska kollas upp imorgon igen efter att vi gick omkull på träningen för några veckor sedan.

Han har inte riktigt vart sig själv på senaste tiden, men nu senaste veckan har han känts riktigt bra! tack gode Gud så nu hoppas jag bara att han är 100 % fräsch igen:)

Tandis

Har tagit racercykeln till strömsbro i fetaste jävla motvinden någonsin typ. Ville i princip dö på travrakan... Men nu sitter jag här, Flåsig och fin:)

Tisdag

Va drygt det är att vakna upp och känna "less-känslan"! Blääähö.

:)

Filmmyyyys

Måndag

Sitter nu på waynes och har precis käkat en sallad! Muuums:) är dock redan sugen på chirre och dirre.. Jag som skulle försöka börja mitt nya liv denna vecka. Jag har iallafall tagit en pw två dagar irad redan, trodde man aldrig att jag skulle lyckas hålla!

.

Har inte riktigt haft tid för bloggning denna helg. Men den har som sagt varit helt galen och fantastiskt rolig! Vill bara spola tillbaka tiden lite och göra om det igen... Fredagen blev dock ganska kort för mig. Vi förade på hotellet innan vi drog vidare till stadion. Väl där inne så hade vi sjukt nice tills jag blev utslängd? Hahaha helt stört :D idag kan jag skratta åt det även om det blev lite kalabalik.. Riktigt komiskt var det!

Lördagen blev det lunch vid karlaplan där vi bodde på hotell( som förövrigt är ett sånt fint hotell) innan vi började köra igen! Fick äntligen en helkväll på summerburst;) helt sinnes va jag va lycklig där inne. Höjdpunkten var såklart guetta min baby. Jag aaaavlider bara jag tänker på helgen, ångesten bara växer fram...

Helgen

Helt sjuk helg!!! Vill bara göra allt igen.

Summerburst

Nu sitter jag på tåget mot Stockholm! Denna helg ska spenderas där för lite summerburst och trevligheter med dom bästa! Ska bli hemskt kul:D

Torsdag

Åt min första cupcake idag!!!!

Onsdag

Har inte sovit bra alls inatt. Vaknade flera gånger och somnade nog inte förrän vid halv 2 snåret och klev upp halv 7. Dog ändå lite när klockan ringde men då var det bara att slänga sig in i en varm dusch så att man fick igång kroppen och huvudet lite:) jobbet gick kanon, så himla mysigt har det varit. Var ute hela förmiddagen och satt och byggde sandslott med sötnosarna. Ibland önskat man att dom var ens egna;) (dock om några år) Man går alltid glad därifrån! Jag måste sluta va så lat och verkligen bli glad att dom ringer in på morgonen!!!:)

På dagen hanns det med en tur på Caesar, sedan stack jag och min homie och handlade käk och lite gotta. Har haft en underbar eftermiddag/kväll faktiskt, uppskattas hemskt mycket från min sida:)<3

Ska snart sova för det är faktiskt tidig uppstigning imorgon som gäller. Sedan är dagen/kvällen fullspäckad kan man lugnt säga... Aaaavlider!

Hej dryga natt

.

Att ha ångest kan va bland de värsta som finns.

Tisdag

Dagen har bestått av lite shopping inför helgen, sedan lite bilåkning som spårade... Heheh, dunk dunk.

Var ute och gick med Caesar en sväng på kvällningen och kikade på träningen en snabbis bara innan jag begav mig hemåt igen. Nu ska jag ta ett bad och sedan sova för imorgon ska jag jobba 7.30! Juste, höll på att krocka för första gången idag också, det va inte långt borta........

Tisdag

Känslan som uppstår när man vaknar och tror att man blivit tagen av polisen. Hahahah jag drömde inatt att jag blev tagen av polisen för att en i min förra klass hade tjallat på mig för att jag hade köpt ut sprit åt någon och sedan tvingat honom att göra detsamma. Förhöret skulle hållas inne på coop och där var det massvis med folk, så jag bröt ihop och började gråta och sedan vaknade jag av ett ryck. Tack gode Gud ....

Ge mig

Måndag

Blev en dag i stallet och sedan lite mys på brända/olearys. Fan i helvete att Sverige inte vann, så oflyt. Men hoppas dom vinner de resterande matcherna nu!!:) nu ör det dags att stänga mina blå, annars vaknar jag inte imorgon. Pussss på er

Måndag

Trött som en sate är man(som vanligt), men nu är jag uppe! Hahah, eller har varit uppe ett bra tag nu ändå:) sedan var dagen har att bjuda på är ju en annan femma.

Söndag kväll

På eftermiddagen har jag haft besök av Carina mamsen och Malin. Dom fick lite fika och vi hade lite mystime här bara innan det var dags för lite middag på olearys. Så sjukt gott, satt fint i magen:)

Söndag

Har trott att det varit måndag hela dagen typ, har legat ett steg före helt enkelt. Men skönt iallafall :) fredagen var det bara studentfirande av Elin och Marcus, sedan blev det söderhielmska och hann även vara på krogen en sväng. Därefter blev det efterfest hos mig till rätt sent om jag inte missminner mig. Sedan vaknade man upp i en skinande ren lägenhet på morgonen för att bästa nattis var uppe och hade städat bort all skit! Snacka om uppskattat..;) hon kan hon!

Baksmälla från helvetet hela dagen, sedan åkte jag och Frida till stallet och hon red caesar. Gissa färdmedlet till hille? Moppe!!!! Så jävla roligt:D

:)

Trött

Jag dööör snart för att jag är så trött. Helt sjukt, klockan är inte ens 12 och jag är redan hemkommen och ska sova. Det är rekord:) men har haft myskväll med tjejerna, mat+film. Gosigos! Innan dess var jag i stallet med Frida, tack Gud att kvinnan red istället för mig;) hade nog blivit lite åksjuk idag...

Lördag

Schliiiiten

Torsdag

Har haft en supermysig dag med tjejerna! Var först och såg när vasaskolan sprang ut, därefter hängde vi lite på mingel innan det va dags för att traska till Samuels mottagning. Fick massvis med god mat och tårta, Ville nästan aldrig gå därifrån heheh..

Har även hunnit med stan en sväng, solat, och nu på kvällen var vi på söderhielmska och en snabbis på interpool. Ligger nu död i sängen för att sova, hemskt tidig uppstigning imorgon. Sleep tight

Stress

Snacka om stressig morgon. Klev upp vid 9 och tog det lugnt, fram tills att jag kom på att jag inte visste var mina lurar var och heller inte mitt bankomatkort. Det kan ju behövas om man ska gå till frissan. Men iallafall fick jag springa till Malin och kolla där, sedan fick jag låna hennes cykel och trampa i 190 hit, men jag ör nu äntligen framme och luften gick precis ur mig, skön...t

!

Onsdag

Vi på läkerol hade personalfest igår. Först var vi på berggrenska och käkade och drack gott, därefter hade vi en egen liten barrunda. Hade verkligen skitskoj igår så tack alla som var deltagande:) dock inte lika kul att slå upp ögonen idag..... Fy i helvete vad sliten jag var, och är fortfarande. Men nu på eftermiddagen har jag varit på stan en sväng och vi var även på lindgården och jag köpte ett par nya ridstövlar. Jag bara älskar dom!!!! Så sjukt snygga. Lägger upp en bild på dom om en stund:)

.

Blev så sjuuukt avis idag på de blivande studenterna... Gaaah, dom har nästan hela veckan framför sig och jag vill nästan döda för att få göra om allt igen!

Måndag

Vilken mysig dag det har varit dååå. Nu är det mys med gotta med bästa tjejerna!

:)

Ojoj vilken helg!! Lite smågalen men den har varit kung:) nu är det sussning, är slaktad idag. Men har fått träffa bästa Madde, kändes som att det va 100 år sedan... Har även hunnit med lunch med Malin och karolina, väldans trevligt måste jag säga:)

Morgonnnn

Pigg och glad idag, jahaaarå. Längtar tills eftermiddagen för då är det trevligheter på schemat :)

.

RSS 2.0