Torsdag

Gud vilken effektiv och toppendag jag har haft :) dock känner jag en saknad efter mina kära vänner. Har knappt hunnit träffa någon på hela veckan på grund av allt plugg. Men snart så! 

Har pluggat med beckson i skolan hela dagen typ, sedan började jag jobba kl 17 och slutade efter 21. Var shoppingkväll på stan så det var mycket folk, skojsigt! Tyckte det gick ganska bra för mig faktiskt och fick prova att stänga idag också. En hel del att komma ihåg men det ska jag nog klara av! SuperKul är det iallafall :)

Har precis duschat och intagit lite soffläge med Freddan, sedan blir det lite sova för klockan ringer tidigt imorgon! 


torsdag

Jag och beckson sitter i skolan och pluggar lite nu. Vi håller på med den sista frågan på vår hemtenta som vi gör tillsammans. Går faktiskt rätt bra tror jag, vill bara ha detta helvete gjort nu. Fyfasen vad det ska firas imorgon! och på lördag dessutom moahah. Vi förtjänar detta så väl så jag skulle kunna festa hela veckan :)
 
 

onsdag

Har pluggat i ett par timmar nu och jag kommer faktiskt någon vart, tro det eller ej. Det är tre stycken frågor vi ska göra individuellt, sedan en fråga som man kan göra i par eller själv. Jag håller på med den sista nu men är ju såklart en del som ska ändras. Dock har jag gjort grunden ialalfall och det känns så skönt.
 
Jag blev erbjuden en plats på en clinic för pether markne imorgon, men TYVÄRR kan jag inte gå eftersom jag ska jobba. Såklart ska det bli roligt att jobba också, men att missa en sådan chans känns väl inte så roligt. Får hoppas att det kommer fler chanser :) Blev även erbjuden ett groomjobb faktiskt, men det kommer jag heller inte hinna med så var tvungen att tacka nej till det även om det skulle vara sjukt kul att prova på det också. Det var till en tävlingsryttare här i Sverige som hade 5 hästar. Får hoppas att det fortsätter komma erbjudanden för jag älskart!
 
 

Onsdag

Trevlig morgonläsning hih


Tisdag

En bra kväll blev det iaf med min fina på träning! 


tisdag

sflkgjdflgjlsfjgkjk................ Är så djävulskt less på att plugga nu! Har suttit sedan kl 08.00 imorse och jag är då inte klar på långa vägar. Skulle vilja skriva ut de fulaste orden jag vet men vet inte riktigt vilka som läser denna blogg så jag låter bli. VARFÖR ska jag ens behöva läsa på engelska? Det är väl Sverige jag bor i?? Hade inte jag behövt min dator så hade den åkt ut genom fönstret för länge sedan. Och det går inte i ord att beskriva mitt hat till min fröken som gett ut denna tenta. Skulle mer än gärna se hur han skulle skrivit den :)
 
 
 
 

Tisdag



Måndag

Ååh vad jag tycker att det är kul att gå till spådamen! Sjukt vad mycket som sägs och så mycket hon kan veta av att bara titta på mig. Helt galet! Men nu är jag lite klokare igen och det kändes bra och roligt :) lite vägledning i livet är aldrig fel. 



Måndag

Kickar igång måndagen med ett besök hos spådamen !!! 




söndag

Något som jag verkligen är så in i bomben trött på är folk som tror att de kan komma och gå i princip hur de vill när tiden passar. Folk som visar noll respekt för andra och inte ens kan visa en gnutta uppskattning. Jag skäms för dom och kan rent ut sagt spy på detta. Kan bli så arg och besviken på dessa som faktiskt stått mig nära och som totalt vänder kappan efter vinden. Fy skäms på er.
 
 

Söndag



Söndag

Denna helg har varit helt fantastisk. Vår första vinst igår i 130, och även en vinst i dagens 130! Två fina rundor som jag är väldans nöjd med, och han hoppade riktigt bra tycker jag. Det var nog årets sista tävling så nästa år blir det debut i 140! Lite läskigt är det allt men det ska bli roligt att se om han kan hoppa det också! Min lilla gris :)

Och det var ju inte helt fel att bo på hotell heller kan jag säga och allt som hör till..... 







Lördag

Lycka!!! Våran första vinst i 130 <3




Fredag



Fredag

Älskade fredag!!! Lugnet före stormen, för idag får vi våran hemtenta.... Buuhu så jag passar på att njuta allt vad jag kan! Börjar dagen med en tur på cessan i det fina vädret. Började i ridhuset sen galopperade vi lite i solen och nu är vi på väg hem igen :)



Torsdag



torsdag

varit ute i stallet på förmiddagen och trimmat lite. Vi satte upp förhöjda trav/galoppbommar och gud vad fin han kändes efter det, så mjuk och precis så som det ska vara! Perfekt inför helgen tycker jag minsann. Medans jag väntar på att tvätten ska bli klar där nere i källaren så lagar jag lite lunch. Idag blir det sprödbakad torsk och rotfrukter i ugnen. Ser ut att bli riktigt gott, så får hoppas på att det smakar lika bra som det luktar!
 
Livet känns faktiskt riktigt bra just nu. Även om jag hade det 100 gånger bättre för exakt ett år sedan när vi var ute och reste, men får helt enkelt gilla läget. Känns som att jag kommer någon vart med mitt liv faktiskt :)
tänk om man kunde få va såhär brun nu....
 
 
 

Torsdag

Hade en sån mysig kväll igår med mina fina på ett fik i stan! Babblade om allt mellan himmel och jord och smed lite planer inom den närmsta framtiden. Blev även en liten middag också, och det är ju aldrig fel :) 

Ska klä på mig och käka lite frukost, sedan ska jag hämta upp mallan och åka ut till stallet för att rida lite :) 



Onsdag


Lite onsdagsnöje innan onsdagsmys med mina fina!


Onsdag

Jag och Emelie var i skolan idag en sväng och var med på lite seminarium som faktiskt var roligt :) lite bildanalys och reflektioner kring detta och jag kände mig allt lite smartare när jag gick därifrån, och det är ju alltid roligt! Sedan gick vi ner på stan och käkade lite lunch på nian (blev pasta för mig as usual) och sedan kikade vi runt i lite affärer. Fick med mig ett par fina skor hem också, lucky me! Borde verkligen dra en rensning i garderoben för jag har alldeles för mycket där.

När jag kom hem snitsade jag om till träningsdräkten och mötte upp min kära vän Emelie för en pw. Så himla härligt väder ute så det var en fröjd att gå idag, nästan som att benen gick av sig själva. En timme blev det och nu har jag precis dykt ner i badkaret, helt fantastisk onsdag för min del :) 



Tisdag

En liten tillbakablick i detta regniga väder! 



tisdag

Igår satt jag uppe typ hela kvällen för att vårat tentaresultat skulle komma ut på studentportalen, men icke sa nicke. Vid halv 12 gav jag upp, tror klockan var då, jäkligt trött var jag i alla fall. Med sömniga ögon klickade jag mig in på datorn imorse för att se om det mitt resultat fanns där, och tammetusan så fanns det där! Min första högskole-tenta liksom, var skitnervös när jag klickade på resultatet! Och jag kan ju bara erkänna att jag är så himla nöjd med det, och faktiskt stolt över mig själv. En sådan lättnad och ett stort kliv framåt är det :)
 
 

Måndag

Det blev en prommis runt i stan i kylan men attan så skönt det var. Och Cessan kändes jättefin idag när jag och Carro red också. Alltid lika trevligt med lite sällskap i dessa tider. Jag åkte därefter och handlade lite, kollade runt bland alla hyllor och det är ju typ det bästa jag vet haha.. Åkte därifrån nöjd iallafall och med två stora kassar! Har lagat mat precis och intagit soffläge nu, så härligt! Blev pasta och köttbullar i gräddsås, dog lite vad gott det var... Blev två matlådor också och det är ju aldrig fel. 



Måndag

På g till stallet! 

måndag

ny vecka med nya möjligheter, tänk så trevligt! Hade en toppenhelg med både lugna dagar och en partykväll samt tävling igår. Jag startade en 125 igår på Fältis och fick faktiskt ett oturligt nedslag, men förövrigt kändes han väldans fin. Nästa tävling blir på lördag och söndag i Sundsvall, som också förmodligen blir årets sista tävling. Känns tråkigt för nu kommer vintern kännas så lång, haha..
 
Idag ska jag försöka plugga litegrann, sedan till stallet en sväng lite senare, handla, ta en pw i det härliga vädret och sedan förhoppnignsvis hinner jag med något mer också haha :)
 
 

Lördag

Moooorning!

För det är ingen vanlig dag för det är brittsons födelsedag hurra hurra hurra!!!! :D det ska självklart firas ikväll och det ska bli såå roligt! Ska dit lite senare men först ska jag ut till stallet och greja inför morgondagens tävling! 



Fredag

Efter en promenad gick vi till affären och handlade godsaker och sedan hem! Blev soppa och toast, och nu lite dipp med grönsaker. Perfekt fredag för mig :)



Fredag

Har haft en skitseg dag i skolan, allt känns bara typ kaos när det gäller det. Usch och fy och blä! Blev en lunch på stan och sedan fixat lite ärenden och därefter blev det en sväng ut till Caesar. Passade på att galoppera ute med honom på ängen och han kändes bra :)





Fredag



Torsdag



Torsdag

Bästa torsdagen på länge har det varit:) var klar i stallet redan kl 10 imorse, och sedan tog jag ett bad och donade lite här hemma. Jag har hunnit träffat några kära vänner som ligger mig varmt om hjärtat och nu på kvällen har jag varit ute och ätit med freddans familj. Önskar att alla dagar såg ut som dessa :) 





Torsdag

Är med ulzen hos en bilmeckare just nu, nya vinterdäck är på så hen slipper halka i vinter! 



Onsdag

Nu har vi äntligen haft vårat seminarium! Så himla skönt att det är klart för det har verkligen varit ett helveteskapitel, dessutom på engelska. Alltså orden i denna bok var ungefär omänskliga, förstod knappt 1/10 av vad som stod i texten. Men som sagt, nu har vi gjort vår redovisning på 20 min och hyfsat bra till och med :) hejja oss! 



 

Onsdag


Sassssy classmates

Tisdag

Men nää!!!



Tisdag


Sitter på ett café i stan och pluggar nu, väldigt knoddigt måste jag erkänna. De andra har gått men jag ska försöka fixa till det lite till, får se hur detta slutar. Kanske ett litet skott i pannan? 

tisdag

Hade en jättehärlig dag igår faktiskt, trots att det var måndag. Var först ut i stallet och red i det fina vädret på förmiddagen, och sedan var det hem och ta ett bad och fixa lite innan jag cyklade hem till Rebecca där det vankades lite plugg! Blev även bjuden på en delicious tacopaj, så jädra gött! Mysigt hade vi och tror vi fick en del gjort i alla fall. Fortsättning följer idag nämligen, ska träffas vid 13 snåret och skriva klart och fixa en Powerpoint. Jag har så jädra mycket text men har försökt korta ner det från 7 sidor till 4 nu, så vi får väl se hur det går senare. Blä vad jag hatar seminarium.
 
 
 

cessan

 

Måndag

Vilken underbar helg jag har haft! I fredags käkade vi pizza och myste med idol hemma hos Malin i hennes fina hus i utvalnäs. I lördags jobbade jag 10-16, gick bra tycker jag och jag var även ensam i butiken när marina var på lunch! Det gjorde faktiskt mig stolt att jag klarade det hihi:) på kvällen taggade vi om och var hemma hos Emelie på förfest innan vi gick ut. Hade så kul vill jag lova! Vad skulle jag göra utan er?

Igår var det chillmode hela dagen. Var och lunchade med Freddan, Britta, Emelie och Lovisa och där lyckades jag även slarva bort mitt kontokort..... Haha jag är hopplös...



Fredag

Alltså är det någon som skämtar med mig eller???



Fredag

Denna vecka har gått så galet fort.. Dock känns det i kroppen och knoppen kan jag lova, är helt slut.. Därför tog jag en redig sovmorgon idag och sedan en promenad i det fina vädret :) supermysigt var det! Nu ska jag duscha en snabbis och sedan åka till skolan och plugga lite med Emelie och Jenny. Dags för en ny tankekarta, och nytt seminarium.. 





Torsdag

Jösses vilken dag det har varit! En sjukt seg dag i skolan men utöver det en trevlig dag med klassisar:) gick lite tidigare för det var verkligen en värdelös föreläsning, fattade nada. Åkte hem och sedan vidare till stallet och red på cessan i ridhuset. Gick väl helt ok, känns dock inte som att jag kommer åt
Honom, väldigt frustrerande. Sedan hem och tog ett bad innan brittson kom så käkade vi lite middag och handlade godsaker. Så kvällen har bestått av att mysa och äta götta! Dipp, chirre, gurka, morötter, choklad och saft. Så djävulskt gott! Heheh :) Emelie och Malla kom även förbi en sväng innan det nu är dags för mig att stänga mina blå! 

Fick ett brev från ulzen idag också. Så söt den e :) 

Torsdag

Tröttaste torsdagen...



Onsdag



Onsdag

Alltså jag orkar inte med mig själv. Har varit ute i stallet och longerat Caesar och sedan ska jag sätta mig i bilen och åka hem. Då ser jag att nyckeln är borta! Alltså verkligen helt borta. Jag letade verkligen överallt, på marken, i bilen, nu är den helt borta. Jag och nycklar har aldrig varit en bra kombo och det är så jädra drygt. Blir så less! Någon där uppe vill jävlas med mig, så enkelt är det. 



Onsdag

Alltså fy.fan. Vad trött jag är. Det känns som att det är mitt i natten, men nu är det upp och hoppa och seminarium på gång! Jippi..


Tisdag


 Nytta med nöje på tåget!

Tisdag

Har varit i Stockholm hela dagen och haft det superbra! Har haft utbildning här med jobbet så det var massvis med nya bodyshopare och lilla jag som fick lära oss en hel del. Så himla roligt har det varit och träffat massvis med Goa människor :) är ju verkligen en djungel med alla produkter men Gud vad roligt det är. Passar mig som handen i handsken! Nu ska jag sätta mig och plugga lite innan tåget går hem och då ska jag träffa några tiejer ur min klass:) lite seminariumfix och middag står på schemat, perfekt avslut på denna grymma tisdag :) 

Tisdag

Det är med trötta ögon jag är uppe med tuppen och ska springa till tåget! 

Måndag




-

 

måndag

hejjjjj allihopa!
förlåt för dålig update här på bloggen men det har varit full rulle senaste dagarna. Denna helg har varit helt fantastisk. Min bästis är hemma, tävling, partaj, umgåtts med mina bästa och bara allmänt mys! I lördags började dagen med en riktigt jädra blöt tävlingsdag. När jag började värma upp så kom det spöregn så både jag och cessan var dyngsura när  vi kom in på banan. Men vad gjorde det? Vi kom 3a efter en felfri runda i 130:n. Bytte ju som sagt klass till 130 istället för 135 för jag tyckte det kändes bra när det är första inne osv, och jag är glad att jag gjorde det beslutet :) Hämtade upp brittson och sedan åkte vi hem till mig och gjorde oss iordning och sedan kom de andra. Drack vin och hade det såå mysigt, som back in the Days ;) hihi. Som jag saknat det <3
 
Igår var det bakisdag för hela slanten. Alltså varför blir jag så sliten? Det är så ovärt när hela dagen går bort på att må lite halvtaskigt, haha. Men blev lite lunch och sedan en nap hemma innan vi möttes upp igen allihopa och käkade på helt enkelt. Så jäkla god mat och så hade de lite nytt på menyn dessutom. Tog en biff med gratäng och Västerbottencreme och det var verkligen så himla gott. Kanske man har en ny favvo?
 
 

Lördag

Gladast i hela världen är ja :D 

lördag

Alltså, hade jag världens bästa fredag?? Hade jättemysig inflyttningsfika hos emelie igårkväll efter tävlingen. Allt från äppelpaj till hemmagjorda maränger, godis och chips och dipp. Ni kan tänka er, mysigaste kvällen. Och helt plötsligt ringer det på dörren, och vem är det som kommer nu tänkte vi. Då kliver Brittsson in genom dörren. Alltså vi blev så chockade! Gud vad jag hade velat sett våra miner! Världens bästa är hemma från USA och ja är så jääääädrans glad. Går inte ens att beskriva :D Bästa bästa bästa är äntligen hemma och ska inte åka tillbaka. Vågade inte ens fråga om hon bara skulle va hemma över helgen eller hur det var.. Kan inte fatta att hon är hemma, det är helt sjukt. Liksom endast nåra kilometer bort nu, och för någon dag sen på andra sidan jordklotet. Man kan säga att det blev en hejdundrande överraskning! Den enda som visste var emelie, hur nu hon kan ha hållt tyst om detta mirakel haha :D Såå mycket att ta igen, men det kändes ändå som att det inte var så längesen vi sågs trots att det är hela 9 månader. Ikväll blir det förening <3
 
Tävlingen då? Bytte ju som sagt klass och startade igår istället en 130. Han kändes lite seg om man jämför hur han är utomhus men han kändes riktigt fin faktiskt. En ryttarmiss resulterade i fyra fel men en godkänd runda för att vara första inomhus. Jag stryker 135 imorgon och hoppar 130 idag istället, tyckte att det var lite läskigt att komma in. Hinderna kommer så jädra fort ur sväng så jag måste nog vänja mig lite vid att va inomhus nu. Cessan skulle inte ha några problem med hindrena, det är ju snarare emellan och vid utgång/hörnerna haha.. Men det känns kul att hoppa 130 idag, vi får starta lite högre en annan gång istället :)
 
 

Fredag

Fy skäms på vissa.

Fredag

Changed plans! Tänker byta klass till idag istället för imorgon :) av olika anledningar men tror det blir superbra. Hade velat hoppa tre dagar egentligen men om han ska gå 135 på söndag så känns de dumt att hoppa de som sista klass när han kanske är lite mör i kroppen. 

Fredag

Tänkte att jag skulle somna om och sova en timme till, men det gick inte. Så har varit vaken en timme nu men känner mig ändå ganska utvilad så det är ju skönt :) ska ut till lervik och kolla på 1m en sväng, sedan ska jag hem och rida medans 110 är, och sedan ska jag bänka mig på läktaren och titta på tävlingarna. Och alla fina hästar förstås :) det är typ det bästa jag vet haha, tycker det är roligare än att tävla själv till och med.. Ska bli roligt att träffa alla också! Så det är vad min helg ska bestå av :) hihi 



Torsdag

Har varit ute och käkat med malin och Lovisa precis. Blev olearys idag och det va väl sådär om man ska va ärlig. Tycker maten inte är lika god där längre faktiskt, tyvärr. Men mysigt hade vi iallafall!:) Nu ska jag skutta i säng och sooova. Godnattis på er :)

Ett år sedan vi åkte, exakt idag. Så blandade känslor.. Går inte en dag utan att jag tänker på denna underbara resa. Alla platser man varit på, allt man upplevt, alla underbara människor man träffat, hur roligt vi hade. Bästa bästa <3


 

Torsdag



Torsdag

Har precis varit ut och tittat på min klubbs nya anläggning och jag bara dör tusen gånger om för det är så himla fint!!!! Längtar så mycket tills jag får tävla på hemmaplan igen :D såna sjuka ytor, stort ridhus, gigantisk ridbana och en lite mindre, stora hagar och anläggningen i sig var bara så fantastisk fin! Ska bli en fröjd att få tävla där sen :) är en stolt gpk:are ända in i själen!




Torsdag

Stallet är färdigt för dagen, så himla skönt. Red Caesar i ridhuset och han kändes jättefin faktiskt. Emmie red som sagt igår och det märktes idag! Så roligt att rida när man känner att något verkligen ger:) hoppade några språng över småhinder också, inför helgen så han är med på noterna och lyssnar ordentligt. Får hoppas att han sköter sig!

Nu har jag precis ätit lite brunch och ska göra mig iordning för en föreläsning i skolan. Känns inte alls kul efter att ha fått en ny lärare som inte alls är nå bra. 


Onsdag



Nu är inhandlandet färdigt och jag är redo att cykla till jobbet! Adios amigos.

onsdag

 

onsdag

Försökte verkligen ge mig själv en sovmorgon idag men det gick väl sådär. Vaknade fyrtioelva gånger och somnade om... Stod i alla fall ut med det till kl var 10 sedan klev jag upp. Tog en pw runt i boulongern och nu pluggar jag litegrann. Går väl sådär när man vet att man ska åka iväg strax. Försöker gör jag i alla fall :)
 
Snälla Emmie ska rida på Caesar idag och trimma igenom honom. Så skönt att få lite hjälp när det krånglar, guld värt! Speciellt hon som vet hur han är och har ridit honom mycket förut innan vi köpte honom. Sån tur att både tränare och hjälp finns ett stenkast ifrån stallet :) Jag ska åka iväg och handla lite inför middagen jag ska laga ikväll, och sedan ska jag jobba kl 16 på bodyshop. Ska ha stängning idag med Janice och hade öppning igår med Marina. Gick bra tycker jag så hoppas stängningen blir lika bra :) Nu ska jag skutta in i duschen så jag blir klar någongång!
 
 

Tisdag

Har noll koll på dagarna nu men insåg just att det var tisdag! Skolan är klar för dagen, där vi hade en sjukt förvirrande föreläsning. Den sög faktiskt, så ritade mig igenom hela föreläsningen :) mycket roligare. Iallafall har vi seminarium på onsdag (nästa) och vi vet inte ens vad vi ska ha om. Jippi sista minuten som vanligt, dock inte mitt eget fel denna gång! Nu är det promenad som gäller sen hoppning med cessanbabe. 


Tisdag

Usch hade sån jobbig dröm inatt, drömde nämligen att jag försov mig. Så jädra vidrigt, jag som hatar att komma sent eller vara sen överhuvudtaget. Så drömde att jag försov mig till jobbet och Jaa usch var helt svettig när jag slängde mig på mobilen för att se va klockan var när jag vaknade. Hahaha bra start på dagen.. Nu ska jag cykla till jobbet och sedan ska jag till skolan:)

.

RSS 2.0