bläbläblä

blääääääääääääääääääääääääää känner jag just nu. Verkligen

.


But sometimes they come back

onsdag 31 mars

Känner att jag har ett härligt flow när det gäller träningarna. Gick super både igår och idag, jag tror det börjar visa resultat! Happy me :) Var så trött när jag vaknade imorse att jag inte ens vaknade av ringklockan trots att jag ställt den på tre olika tider. Är ju nästan farligt att jag inte vaknar även fast den låter som ett brandalarm. Ändå la jag mig inte särskilt sent, låg och kollade på några vänner avsnitt bara. Lyckas ju alltid somna, känner mig lite som en svikare.. Kanske borde gå och lägga mig lite tidigare hädanefter. Men det är ju jobbigt att somna tidigt också, tänk om man skulle missa någon rolig händelse mitt på kvällen liksom. Vill inte riskera det ;) 

Idag blir det hem direkt efter skolan, ronja kommer hit och ska trimma L lite. Borde egentligen gå på stan och inhandla lite saker, både till mig själv och presenter till födelsedagsbarn! Men det får vänta tills på fredag, då blir det shopping för hela slanten. Måste hitta något fint till både Malin och Jennifer. Så då traskar jag och johanna ner på stan och letar present :D Har lite idéer, så det ska nog gå bra tror jag. Nu blir det food, som jag har längtat. 

 
Det kommer ju även en bli en reunion för oss som var på kryssningen fick vi reda på igår.
Den skulle vara i slutet på maj, så jag hoppas på en repris från sist!!
skulle vara awesoooome, gillagillagilla!♥


 

someone like you

Jag är nog inte tillräckligt stark för att gå igenom det igen.

?????

Alltså, var är desperate?!??????? Jag har suttit och väntat i nästan två timmar på att det ska börja. Sånt här händer ju bara inte. Min tisdag kväll är ju iallafall förstörd, tack kanal 5. Inte okej. Jaha, så vad ska man göra nu då? Bänkade mig ju här hemma för att kunna kolla som alla andra tisdagar.. Skulle ju chillat idag egentligen men. Nej men jag får väl sätta igång någon film då och sörja lite.

if we ever meet again

tisdag 30 mars

Mysig dag igår :) mamma hämtade upp mig vid halv 8 tiden imorse, så åkte vi på träningen som började kl 8. Den gick superbra iallafall, duktig pojke. Alltid roligt att träna när det går bra! Så nu har jag precis klivit ur duschen, så funderar på om jag ska ta en powernap. Börjar ju faktiskt inte förrän kl 12:15.. Behöver ju lite vila om jag ska orka med eftermiddagen!
Två lektioner som vanligt, sen käk på stan, vidare till hagaström för att träna barn. Sen blir det underbara älskade desperate som jag har längtat efter! hihi, finally.

Mallan fyller år nästa tisdag så måste även ta och fundera ut något bra som jag kan köpa till henne. Är ju trotsallt hennes 20-årsdag så det måste vara en fin present. Alltid lika svårt..

nej nu ska jag pallra mig ener och göra iordning något att äta, sen vila lite. pusss:)

söndag 28 mars

Snacka om att det blev en heldag ute på lervik. Från klockan nio imorse till 6. Men ska aboslut inte klaga för det har varit en bra och rolig dag. Träffade massa hästmänniskor som man inte träffat på länge, så det var kul att träffa alla igen! synd att det var så tråkigt väder bara. Jag hoppade först 1 m, och då kändes han superfin och så vann vi :):) Sen var det 110 cm , och det gick inte fullt lika bra, hade ett nerslag i omhoppningen. Kändes inge vidare faktiskt, gick lite för fort. Men jag fick placering iallafall, 10onde plats. Så jag är nöjd med dagen :)

Åt världens godaste köttbullar med sås och mos idag också, gud jag tror det är min nya favoritmat. + ketchup.. Nu ska jag ta ett varmt bad, sen blir det myyyyys ikväll :) hihi. ciao så länge ♥

änglavakt

Har precis kommit hem från bion. Jag och mallan bestämde oss för att se änglavakt som började halv 9. Så vi fikade lite först, sen traskade vi in i salongen. Den var bra, lite seg emellanåt. Men jag tycker att den hade bra handling så jag gillade den :) Den rekommenderas från mig iallafall.

Hade tänkt lägga mig i tid idag, ska upp vid 7 tiden imorgonbitti. Inte så jättefrestande just nu eftersom jag känner mig så trött och hängig. Vet inte riktigt vad det kan bero på idag, kanske mitt humör. Ska inte sitta här och klaga, ska istället lägga mig och sätta på en film strax. Imorgon är det nog tävling till stor del av dagen eftersom jag rider första klasserna och malin dom två sista, så det blir antaligen en heldag! Har saknat det så det ska bli mysigt.

Man måste våga ha modet att förlora.

lördag 27 mars

Hade riktigt kul igår! Våra drinkar som vi gjorde hos josse vart riktigt goda iallafall, så det blev succé! Anton som är så snäll skjutsade oss till stan vid 12 tiden någon gång, så gick vi till goya. Var lite segt först, men sen blev det lite drinkar och annat så då slog det om ;) hihi. Hade skitkul mot slutet iallafall! En perfekt fredag enligt mig faktiskt. Åkte hem strax efter tre tror jag, sen blev det sängen direkt när jag kom hem. Pigg som man var.

Sov lääänge idag, så himla skönt. Ronja kom hit vid 1 tiden, så då gick vi till ridhuset med båda pållarna. Båda gick skitbra, som pricken över i:et. Nu har packat iordning lite grejer inför tävlingen som är på lervik imorgon, måste även komma ihåg att sy fast min knapp på kavajen som lossnat. 

  me and saaaris på älskade kryssningen..

you wish!

Det har varit en mysig dag idag faktiskt. Efter skolan åkte jag erika och emelie och kollade på UF mässan som var uppe vid sörby typ, ganska roligt faktiskt :) träffade massvis med folk, och det var riktigt kul att se allas grejer de hade att sälja. Vissa hade kommit på riktigt smarta grejer som jag diggar hårt, kanske blir att man inhandlar lite saker när cashen rullar in ;) hihi. Köpte min älskade kofta idag också som jag har gått och spanat på i typ två veckor! Äntligen, gladare kunde jag inte blivit.

Har ridit båda pållarna idag också, känner mig på topp faktiskt. Tog ut L först, gud så jag har saknat det. Vill bara spola tillbaka och göra om allt han och jag har varit med om.. Hela 5 år har jag haft dig, och det har gått så himla fort. Världens bästa finaste! Jag tror inte att vissa förstår hur mycket en liten häst kan betyda.
Sen väntade jag till malin kom hem så gick vi ut med dom stora så dom fick springa av sig lite inför söndagen som väntar.  Mallan drog nyss så jag ska hoppa in i duschen nu, för att sedan gå till min homie som ska ha lite förkrök ikväll ;; Är rätt pepp trots kryssningen som var i lördags/söndags faktiskt. Måste gå ner och göra iordning lite krubb också, mami är inte hemma så det är jag som står för matlagningen ;)

sorgligt.

Den som pratar skit om andra i din närvaro, pratar skit om dig i din frånvaro.

Fredag 26 mars

Godmorgon everyone! Var fruktansvärt trött imorse, så jag sov lite längre än vad jag skulle gjort egentligen. Klev upp vid kvart i 8 tiden och fixade mig lite snabbt och åkte till skolan. Historia lektionen som alltid är en evighet lång, så fruktansvärt tråkig. Har ju börjat med något nytt, så fick se en film när jesus korsfästes. Fyfan, så himla hemskt var det. Sen kom vår filosofi lärare Nika och berättade att en annan lärare har begärt att vi ska göra om vårat slutprov.. Troligt att någon kommer göra det, no way. Så det kan ju lilla Robert glömma iallafall för det kommer inte hända. Ska söka upp honom sen hade jag tänkt, så då får vi se vad han har att säga till sitt försvar.

Nu sitter jag och emelie i biblioteket för att jobba lite på vårat arbete, men vi har inte riktigt kommit igång än. Vi kom fram till att vi fick facebooka lite först och chilla runt lite på internet, men det börjar väl bli dags att vi sätter igång nu. Så, have a nice day ♥

dipsiedipsie

Har haft en väldigt mysig kväll. Jag och min homie Jos tog en promenad till triangeln och köpte massa gotti! Som vanligt berättade vi massa roligt, och även våra bekymmer för varandra vilket kändes väldigt skönt efteråt. Kände att vi sitter i samma båt just nu, eller det har vi ju alltid gjort i och för sig. Tog faktiskt bussen tillbaka hem till mig eftersom vi inte orkade gå hela vägen tillbaka, och kollade på lite film och dippade chips, gurka och paprika. Eller det var vad jag gjorde, Jos åt sitt godis. Sen har vi bara chillat hela kvällen, och kollat på hennes fina videoklipp som hon gjort, och vi har bestämt att vi ska pröva göra ett också. Tror det kan bli succè..

Imorgon väntar en skoldag som är ganska chill faktiskt, sen finns det lite olika alternativ efter skoldagens slut. Men kvällen är redan spikad iallafall, så får hoppas den kommer bli fartfylld! :)

stay with me

Nu har jag piggnat till lite, känner mig äntligen vid liv igen efter några dagar. All energi gick ur mig efter kryssningen, inte så konstigt kanske.. Men nu är batteriet laddat och jag är back on track igen :) Har legat och lyssnat på musik och tänkt typ heeela dagen. Kändes att det var välbehövligt. Har kommit fram till att det var bättre förr, och vill bara spola tillbaka till vissa tider och få göra vissa saker annorlunda..
Hade världens bästa dröm inatt också, som Håkan Hellström säger: Ibland är en dröm det finaste man har. Kan inte göra annat än att hålla med honom..

Nu ska jag ta mig an Fighter för dagen också, lär ju börja ladda upp inför tävlingen på söndag. Han har vilat alldeles för länge eftersom jag inte riktigt haft tid att motionera honom ordentligt, men nu blir det andra bullar. Vill egentligen inte gå utanför dörren idag, men har legat inne alldeles för länge. Går jag inte ut precis just nu så kommer jag nog antagligen att stanna kvar här. See yaaa ♥

torsdag 25 mars

Here I go again
I promised myself I wouldn't think of you today
But I'm standing at your doorway
I'm calling out your name because I can't move on


baby!

En låt man blir glad av!

One of it

Jag har blivit världens serie-freak. Har blivit beroende av vissa program och kan verkligen inte missa avsnitten.. Desperate och Greys ligger varmt om hjärtat, så sjukt bra!! Kan ju knappt bärga mig till nästa vecka. Finns ju världens snygging i greys också som man inte kan undgå att spana lite extra på.. hihi 

Jag går bara och väntar på att min studentklänning ska komma. Känns som att jag har väntat i en evighet på den, var ju faktiskt längesen jag beställde den. Så den borde komma vilket vecka som helst nu. Är glad över att jag fixat både balklänning och studentklänning så jag slipper vara ute i sista minuten som jag alltid brukar vara. Så ett tips till er som inte fixat klänning än, Do it!

Här är klänningen jag ska ha på studenten, så beställ inte lika ;)

torsdag 24 mars

Nu är det bara en dag kvar till jag får pengar!!!! Känns ju som en befrielse vill jag lova. Skulle nästan vilja säga att jag har levt som en fattiglapp och uteliggare på sista tiden. Har varit väldigt jobbiga och tunga tider, men nu vänder det. Jag älskar pengar, vill bada i dom jävlarna. Vill bli stenrik så jag slipper jobba.. Gillar inte att slita. Frågan är ju bara hur cashen ska hamna på mitt kontokort, men det ska vi nog kunna lösa på något sätt.

Jag är fortfarande sjuk typ, men tränade imorse iallafall och sen åkte jag till skolan där vi skulle få äta TÅRTA PÅSKMUST OCH BULLAR!!! tacka sara för det hihi. Hon var så duktig och vann JVM-guld nämligen, grym som hon är! Så då firade vi henne och monkan oss på massa gotti :) Efter skolan följde jag med madde och käkade, love it. Så vi hade en mysig middagsdate innan hon skulle åka och jobba och jag skulle hem. Mötte Mallan och Ville på vägen hem, så vi tog en promenad innan vi for hem. Så nu ska jag bädda ner mig en stund, peace out ♥


sicksicksick

Allt är sjukt just nu måste jag säga, inte bara jag utan allt runt omkring mig också faktiskt. Både + och - faktiskt. Så ska inte klaga! Kände redan igår kväll att jag blivit smittad. Inte bra, inte bra:( Jag som inte brukar bli sjuk så ofta alls, wierd. Och jag som skulle träna på styggt denna vecka, verkar ju inte bli så mycket av det. Men får hoppas på att jag känner mig piggare inom några dagar iallafall :) Imorgonbitti blir det träning om jag inte blir ännu sämre, och efter det skola antagligen. Vill vara pigg och kry då, för det är ju en liten hemlis som ska ske imorgon och det vill jag absolut inte missa ;) Annars blir det nog lugnt tror jag, måste ju kurera mig lite.

'

"Love like you never been hurt before"

tisdag 23 mars

Tro det eller ej, jag lever! Har varit en dålig bloggare, men har varit väldigt busy dessa dagar som har passerat.. Tänkte berätta lite kort för er om hur de har sett ut! Var ju på kryssning lördag-söndag och det var helt gaalet, underbart med andra ord! Är nog bland de bästa sakerna jag varit med om nästan, var så sjukt kul. Klev på båten vid sex tror jag efter två timmars bussresa, och då blev det käk direkt sen till taxfreen. Där blev det shoppa loss kan jag lova, vilket gjorde ett fint resultat senare på kvällen.. Höll igång hela natten, fullt ös! Gick väl och la oss vid 6-7 tiden, och klev upp någon timme senare för att få lite mat i magen. Inte mycket som gick ner där, men men. Vi mådde som vi förtjänade allihopa tror jag, och vissa blev ju även väckta av att madde skrek på hjälp för hon trodde att båten skulle gå på grund.. hahaha!  nej, usch.. Vill bara spola tillbaka tiden och göra om allt igen! Blir ledsen av att tänka på hur kul vi hade, så vill inte skriva mer om det :( Det som hände på båten, stannar på båten ;) hihi.

Måndagen var tröttsam faktiskt, även om det vart rätt lugnt på söndagen.. Men hade bara en riktig lektion, sen fick vi gå och kolla på skol-laget som spelade fotbolls match. Sen blev det hem och följa med ronja och L till ridhuset, gick superbra :) Sen rappa på hem och in i duschen, för att sedan se brynäsmatchen med mami och mallan. Det sög eftersom dom förlorade, men vi hade mysigt ändå hihi. Bredvid mig hade jag massa djurgårdare, så det var ju bara att glädjas åt dom nästan.  Sen blev det myyyyys som jag har längtat efter :)

:D:D:D

Nu börjar det närma sig rejält mycket, och väskan är fullpackad. Jag lyckas alltid plocka i mer och mer saker än väntat. Typisk mig, men jag tror allt är i nu faktiskt! Hoppas jag, skulle inte vara så kul om jag kom på att jag glömt något liksom. Har säkert glömt att skriva upp något, men här är ett litet utdrag ur min packlista ;)

klänning x2
shorts
linne
klackskor
converse
liten väska
kamera
mobil+laddare+headset
smink
godis
dricka
legitimation
hårblås+volumaster
hårspännen+snoddar
duschgrejor
solbrillz
blomhalsband
pengar
kavaj


lördag 20 mars

Var uppe med tuppen idag, och det var av två anledningar. Dels för att jag är nervös inför kryssningen, och så är det mamis födelsedag idag :) Så jag och mallan hade lite kvar att göra av våra presenter, så hon kom vid 9 tiden tror jag. Vi gjorde iallafall ett kollage med massa bilder på oss, som blev skitbra faktiskt :) Sen hade vi köpt en tröja, och en skiva. Skivan verkar sjukt bra, så jag tänkte att jag kunde låna den lite hihi.

Nu sitter jag ensam hemma, helt lonely.. Dom är på träning, och jag ska försöka komma på om det är något jag glömt. Ska ha en liten rullväska så jag slipper bära runt på en väska. Men frågan är bara, vad ska man ha på sig när man åker? Gud det är massvis som jag måste tänka över. Packlistan är inte helt avcheckad ännu, så borde ta tag i det nu egentligen. Ska först och främst ta en dusch, så jag återkommer senare ♥

wohoo!!!

shitfan nu är det inte långt kvar tills jag ska kliva på den stora båten. Gillar inte riktigt att åka såna där stora titanic båtar, men det här ska fan bli kul!!! är taggad till tusen skulle jag vilja säga, sitter här och dunkar på rätt ordentligt. Bussen går väl vid halv 4 imorgon härifrån gävle sa madde, så vi ska till henne och fixa oss imorgon förmiddag och förfekka lite hihi :D sen traskar vi ner till strömvallen till våran lilla buss som har nummer 10. Har noll koll på när båten ska gå, det enda jag vet vilken buss jag ska kliva på, resten får de andra hålla koll på. Kommer väl hem får jag hoppas på söndagkväll, och är vi i fin form så fortsätter vi på goya sen ;) Men det beror ju lite på hur pigg och fräsch man kommer vara, men det återstår att se. Ett måste denna lilla resa är iallafall en KAMERA, så det ska jag skriva upp på min lilla packlista som jag gjort. Jag har iallafall kommit igång lite med min packning så det känns bra. Har lagt i två klänningar, shorts, solbrillz, ett blomhalsband och lite annat småplock som är ett måste. Men jag vet att väskan kommer fyllas på ordentligt, för det återstår ca 20 saker från min lista.. Men det bästa är ju att ialalfall få känna av sommaren i 24 timmar i lite förskott! hihi
Nej nu ska jag dunka vidare här, tjarå ♥

fredag 19 mars

Hade inga lektioner idag, men åkte ändå till skolan för jag och emelie skulle skriva klart vårat cv. (fast gick mest dit för att det var chickenbits i skolan) Gick iallafall dit vid kl 10 imorse och skrev klart, sen gick vi och käkade. Var så mätt så att jag trodde jag skulle spy, men man lär ju passa på när det är god mat..

Jag och emelie hade bestämt att idag skulle vi hitta sommarjobb! Så vi tog först bussen heeelt i onödan för på ett ställe sa de åt oss att skicka in på internet. Vi ville ju vara lite smarta att åka dit och prata med chefen och lämna CV:t i handen istället, men icke då.. Sen fick vi syn på en annan affär som tog emot det med glädje!
Tog bussen tillbaka till stan och så strosade vi runt lite, och lämnade ett till CV på en affär. Sammanlagt har jag nu lämnat CV till tre jobb som verkar bra! men ikväll ska jag och josefin skicka in mer på fler ställen, när vi slagit våra två smarta hjärnor ihop ;)  Nu ska jag äta bullar som mamma bakar, så har inte tid att sitta här egentligen... Har ju faktiskt sovit två timmar också, så jag hoppas mallan kommer hit snart så vi kan fixa klart mammas present innan träningen som är kl 7, eftersom hon fyller år imorgon :) ha en bra fredag, pussssssss!

my boo

All the right moves

Älskar låten som jag la ut lite tidigare idag! Han som sjunger har så skön röst, går inte att undgå det. Jag och mallan gick iallafall till ridhuset och red markarbete och hoppade lite på slutet eftersom det stod hinder framme så vi kunde lika gärna passa på eftersom ingen av oss skulle orka ta fram något annars ;) Blev en snabbdusch och nu sitter jag hemma i mallans lya på staketgatan. Har nyss tryckt i mig lite mackor, blir ju lätt hungrig på kvällskvisten..

Ska be mamma beställa klipptid till mig imorgon, kan ju dock bli färgning då också. Blir nervös bara jag tänker på det. Men jag vill ha en förändring, och jag tror jag vet hur jag skulle vilja färga isåfall. Nej nu ska jag vara lite social här :)
Ha en bra kväll everyone ♥

like!

medan jag inväntar mallan så lyssnar jag på lite mysig musik i sängen :)
underbar låt

!!

torsdag 18 mars

Började ju inte superbra imorse.. Försov mig lite, och vaknade halv 9 typ. (brukar typ aldrig försova mig)
Skulle börja klockan 9, så det var bara att kasta sig ur min underbara säng och springa och fixa sig lite. Åkte in till stan eftersom att vi hade bowling på gympan. Trodde verkligen att jag skulle briljera idag, för jag brukar faktiskt vara bra.. Men det slutade ju med att jag kom sist, och madde fick dubbelt så mycket poäng än vad jag fick.
Hade naturkunskap efter det, men vi gick och käkade istället med victor och thomas :) myyyys

Efter lunch hade vi naturkunskap igen, och det var då så vidrigt.. Vi fick skära i grislungor, grishjärta och grisnjurar. Och massa annat äckligt. Stod mest i hörnet och hade kväljningar, men efter att jag slutat ha kväljningar trädde jag fram till bordet där grisens inre organ låg, med massa blod! uscha
När jag gick i nian fick vi göra något liknande, men då var det större saker minsann. Och då luktade det ännu mer också, vilket det inte gjorde idag. Tacka gud för det. ENJOY..

L.W

men tiden har sin rätt att förändras där den går
och den är hos dig nu, hos dig och din vän
jag ska aldrig mera lägga mig med huvudet mot ditt hår
och aldrig älska dig igen
aldrig älska dig igen

men vid vägen längs bäcken som sakta ledde hem
där är himlen lite närmre för mig
där har tiden gjort en hållplats för oss och allt som hänt
dit kan jag gå och sakna dig
dit kan jag gå och sakna dig

men nya dagar väntar med nya tidsfördriv
och allting liksom kräver mera nu
så ta dina minnen och försvinn ur mitt liv
älskade älskade du
älskade älskade du

onsdag 17 mars

Har varit en tröttisdag idag måste jag säga, eller snarare en segisdag. Chillade mest runt i skolan hela eftermiddagen, och som sista lektion var det film myyys, Coach Carter. Måste säga att den var grymt bra faktiskt. Älskar såna där filmer. Har även fått se miracle och friday nightlights på ledarskapen, och tycker alla tre har varit skitbra faktiskt. Dom är alltid grymma, men kan också vara eftersom det ALLTID är med läckra hunkar.. Är riktigt svag för dom måste jag erkänna. Man kan ju knappt koncentrera sig när man ser dom jävlarna.

Tiny Dancer

Hela dagen har rullat på som den ska skulle jag väl vilja säga. Har inte varit alltför jobbig men har haft en sån där riktig tankegrubblar dag. Dom är aldrig bra, ger mig dåliga vibbar och gör att humöret dras ner. Alltför mycket saknad till vissa saker, och alltför mycket vilja till saker som jag vet inte funkar. Ibland kan sanningen behövas för att man ska förstå även om det gör ont. Visste inte att vissa ord kunde gå rätt in och ta så hårt.

Blev inget OC-tittande igår, så tänkte ta igen det idag istället. Hade ju hoppats på sällskap men så blev det icke. Slutar ju aldrig förvånas nu för tiden. Men tänkte ropa på emp så ska han få göra mig sällskap istället :)


happy times, världens finaste bästa!!

'

Wish you were here.

tisdag 16 mars

Träningsvärken bara bäxer känner jag. Kan då inte förstå hur det kan bli så, trodde den skulle gå ner och att jag inte skulle känna den idag.. Träningen imorse var faktiskt jobbig, så antar att träningsvärken byggs på ännu ett steg i fel riktning. Alltså kommer det vara pain imorgon, men det är bara en gissning.

som alla andra tisdagar väntar en rejält jobbig eftermiddag, eller iallafall en jobbig timme senare.. Skolan två lektioner, äta mat på stan (vilket är tisdagens bästa höjdpunkt efter desperate) sen bär det återigen iväg till hagaström och träna de små liven. Vill bara spola över det typ, och jag och nathalie måste även komma igång och skriva på vårat projektarbete eftersom det är både praktiskt och skriftligt tyvärr. Efter det hoppas jag på fint och mysigt sällskap till mitt underbara älskade desperate, som jag har längtat, hihi. Det är ju även dating in the dark kl 8 som är rätt kul, haha. Och kl 10 efter desperate är det cougar town! Nedu, det verkar bli en bra tisdag iallafall om man bortser från timmen i hagaström måste jag säga. Tisdagen är faktiskt min favoritveckodag, helt klart!

 

jag vill om du vågar

Nu har jag anlänt till Gävle igen efter min lilla tripp över dagen. Det gick väldigt bra iallafall, vilket gör att det blir ett svårare beslut. Usch, hatar sånt här.. Men ibland måste man för att allt ska stämma och bli rätt. Men jag hoppas att det löser sig på bästa sätt även fast det kommer bli jobbigt.

Har lagt mig i sängen nu och funderar på att sätta på lite OC. Är ju på slutspurten när det gäller det, har bara en skiva kvar tror jag :( Vet inte hur jag ska klara mig utan det.. Har sett det om och om igen hundra gånger känns det som. Men det blir nästan bara bättre och bättre, love it. Känner även nu att jag har träningsvärk i både rumpan och ljumskarna, vilket gör att jag känner mig duktig :D tränade på F igår och det gick bra, till och med jag fick bränna lite fläsk så det känns. great! Nu ska jag hämta fika, återkommer senare ♥

måndag 15 mars

Kom precis hem från skolan nu, har varit en rätt chillig dag. Hade typ bara två lektioner, så det gillas väldigt mycket iallafall! Måste berätta dagens skratt tror jag, för på sista lektionen så hade vi historia och då hade några tjejer i klassen gjort en film om indianer! hahahahah var det sjukaste jag sett på länge, men gud så jag skrattade.
You go girls, ni var grymma! :D


Borde egentligen ta något att äta istället för att sitta här. Ska åka iväg vid halv fyra tiden och göra en grej som jag inte tänker avslöja ännu. Men det visar sig senare :) En till grej också, jag får damp på min mobil. Har inte riktigt kommit in i den än känner jag, och nu helt plötsligt är bilderna och  musiken borta..... Så jävla irriterande så jag bara vill kasta in den lilla jäveln i väggen. Så jag måste för andra gången lägga in allt musik igen...Nej nu ska jag hämta lite krubb och lägga in musik på luren :) tjarå ♥

you make me happy :)

I better keep on walking

Jag tycker att fel låt vann faktiskt. Förstår inte vad svenska folket tänkte med. Önskar att jag hade tittat och röstat, tänk då kanske min älskade Salem hade vunnit! Jag tittade inte på finalen igår, men såhär i efterhand tycker jag att Salems låt var helt klart bäst! Har suttit och lyssnat på den hundratals gånger nu skulle jag kunna tro. (utan att krydda) Tycker den va grym, och han ska ha all cred för den! Tror också att den här låten hade klarat sig bättre utomlands än vad den som vann gjorde. Den här kan man chilla lite mer till och njuta, annas låt var tråkig och ville bara att den skulle ta slut när jag lyssnade på den idag. Jag såg också i tidningen att Keep on walking låg på första plats när alla andra länder hade röstat, vilket var helt rätt! Tycker Olas låt var bra också, men den gick det ju inte superbra för tyvärr.. Hatar melodifestivalen i vanliga fall, men denna låt är öronorgasm!

söndag 14 mars

Igår var det verkligen en skitdag. Ville bara gå och lägga mig och somna och vakna upp en annan dag, men problemet var att jag inte kunde somna pga av olika saker. Den slutade inte riktigt som jag hade hoppats på, men som tur var hade jag emilia vid min sida hela kvällen som gjorde mig på bättre humör :) Alltid lika mysigt att ha en helkväll tillsammans. Båda vi två kände att det inte riktigt var vår dag igår, så vi försökte iallafall vända det till något bra vilket vi lyckades med rätt bra ändå tycker jag :)

Nu ska jag hem till min homie josefin och skriva ett CV, för hon har nämligen hittat ett skitkul jobb som vi ska skicka in till! kanske berättar senare vad hon har hittat ;) Nej nu måste jag slänga på mig kläder och fixa mig lite! tja ♥

Lördag 13 mars

Du var man pigg och fräsch nu då.. Var ju som sagt hos frida igår, och vi var några tjejer från spid2 och spid3, så det blev en riktig spid-fest i hög klass ;) Nej men vi hade iallafall roligt, och sen tog vi 12 bussen in till stan. Hade hoppats på att få se ett annat ansikte, men så blev det inte. Det kanske var lika bra,vad vet jag.
Gick in på goya och till en början var det väl inte så jättemycket folk, men sen ju senare det blev så kom det mer och mer folk. Alla försvann typ, vissa satt i en bil (nämner inga namn), andra försvann någon annanstans och vissa gick ju som sagt in. Till slut var det bara jag, saga och ella.. Men där inne hittade vi på madde och jennifer och massa andra söta människor! :) Och kvällen slutade bra, så det var en lyckad kväll.
Nu ska jag ut och gå och fräscha upp mig lite. tja ♥

fredag 12 mars

Historiaprovet imorse gick bra faktiskt. Ska ske ett mirakel om jag inte klarar det! Kunde varenda fråga utantill, men så när jag lämnade in det vet jag att jag ritade ut fel stad på en fråga, men men. Vad ska man göra liksom :) Är ju rätt nöjd ändå för en gångs skull. Sen hade vi en lektion till och efter det var det lunch. Efter lunchen gick jag och the slow one nathalie ner på stan och kikade runt lite, och fikade :) alltid lika mys! Hittade lite småsaker som vanligt, och la undan en klänning bland annat som var superfin! Nu har jag varit ute med F, så nu blir det en dusch sen käk. Ska till Frida ikväll med massa tjejer, sen blir det utgång :)



'

Det visar hur mycket du bryr dig.
Forget about people from your past, there is a reason they didn’t make it to your future

plugghäst

Skulle kunna kalla mig själv för en riktig plugghäst nu faktiskt. Herregud så duktig jag har varit, är så nöjd över mig själv. Har pluggat från klockan 5 tills nu. Alltså hela 4 timmar! Trodde inte ens det om mig själv, men ser man på. Har skött mig riktigt bra idag måste jag säga, gymma+skolan+äta god mat+mat igen+fruktsallad+plugg. Så nu hoppas jag verkligen att det går bra på provet imorgon. Det är ju trots allt om indianer och man lekte ju indian när man var liten, iallafall. Det var ju rätt ku om jag inte minns fel, kanske borde pröva igen. Känner att jag och sioux-hövdingen Sitting Bull har kommit varandra väldigt nära under dessa 4 timmar, väldigt lärorikt om inte annat. Är rätt bra kompis med Crazy Horse också, men inte fullt lika bra eftersom han inte är lika powerful som Bulle.. Men det ska vi nog kunna lösa. För jag ska nämligen läsa på allt lite till nu, så det verkligen klistrar sig fast i min hjärna, skulle ju underlätta så mycket imorgon om jag kunde allt utantill. Ska försöka göra så att det fastnar, men det har aldrig hänt förr så varför ska det göra det nu liksom? Jaja, det är värt ett försök! Hörs sen indianer ♥

torsdag 11 mars

Klev upp vid kvart i 8 imorse och åkte iväg till fjärran där vi skulle ha gympa idag. Duktiga som vi är så gymmade jag och natta i typ en timme. Jag använde mig av några maskiner som var väldigt komplicerade tycker jag, men det gick bra ändå. Cyklade lite, och sen sprang/gick jag på bandet. Nu är det faktiskt beach 2010 som gäller!
Vi slutade egentligen efter det, men vi åkte till skolan och gjorde inget. Eller natta gjorde något med sitt arbete men jag chillade runt istället som vanligt :) Käkade god lunch, sen blev det till att åka hem! Så nu sitter jag här, tänkte ta en liten powernap. Sen är det plugg till 110% som gäller, längtar redan. Noll energi återigen.

Juste!!! gud, när vi satt i matsalen i skolan så ser jag något svart i hörnet liksom en bit från där vi sitter. Satt och funderade på om det var en dammtuss som hamnat där uppe eller om det var någon som kletat dit något äckligt.
Men... Det var den största spindel jag någon sin sett!!! Fyfan så äcklig den var. Jag hatar verkligen spindlar och har stark fobi mot dom, så jag fick rysningar i hela kroppen. Nä usch, det kryper i hela kroppen på mig nu. Den var gigantisk, den var både fet och stor och hade långa ben. Mördarspindeln..

mörk vs blond

Jag har ångest. Vill färga håret mörkt, men ändå inte. Tänk om man inte skulle passa alls i det. Eller att man ångrar sig. Har velat byta färg så länge nu, så det kanske är på tiden för en förändring..


tröttis..


Jag är helt slut i kroppen typ, noll energi skulle jag vilja säga. Åkte iallafall in till skolan till filosofin och fick det betyg jag ville, vilket gjorde mig nöjd. Jag Jennifer och Madde tog en prommis till stan eftersom Madde var så sugen på en smoothie, så det var bara att följa med! Gick tillbaka till skolan och hade ledarskap, var faktiskt en rätt mysig lektion. Åkte till stan och chillade lite med madde i väntan på att kunna åka med mamma hem eftersom jag inte vill åka buss, haha. Hem och äta lite mat, sen hade jag och josse bestämt att vi skulle träna intensiv på fjärran....Guuuuuud så jobbigt, man känner nu i efterhand att det tog iallafall. Men det är så skönt efter och man känner sig så duktig, iallafall jag. (Det är så kul att kolla på alla andra som tränar också hihi)Har faktiskt varit hurtig och tränat på rätt bra på senaste tiden :) Imorgon kan det bli ki-box om jag inte blir mer förkyld än vad jag är nu.. Men skulle vara skönt faktiskt att slå på någon.

Nu har jag legat i sängen och pluggat typ 2 timmar.. Har historia prov på fredag, och jag känner att jag inte kommer hinna få in allt i min lilla hjärna. Som vanligt sent ute.. Jag som tänkte att jag skulle börja läsa lite i måndags, men hur blev det med det då, nääe som vanligt inget plugg. Jag är nog den sämsta plugghästen tror jag. Tänk så lätt allt skulle vara om man kunde få vara smart, det är nog något som jag funderar på varje dag.


Onsdag 10 mars

Läsarantalet har ökat väldigt mycket, vad glad jag blir! Har även fått lite kommentarer, fortsätt så everyone! Känns som att det är mycket roligare att skriva när både läsarantalet ökar och när man får många kommentarer :) Så jag hoppas att det håller i sig, That makes me happy! hihi

Har nyss klivit ur duschen, var och tränade imorse som vanligt. Hade med mig båda hästarna idag igen, men idag hade jag F och så hade Ronja L. Båda två skötte sig bra, men det var en ganska chillträning eftersom att L inte riktigt är igång än efter en lång vila, och så tävlade ju fighter i söndags så blev lite lugnt idag bara. Nu är det krubb och fixa sig lite som gäller. Vet inte riktigt när jag börjar eftersom att det är betygs snack på första lektionen, och jag har redan fått reda på var jag ligger så jag borde inte behöva gå dit. Men vi får se hur jag gör, annars har jag bara en lektion idag som börjar klockan 2 och det är liksom om typ 4 timmar.. Så vad ska man göra nu då tills dess? Kanske borde gå ut i det fina vädret och ta en prommis :) Men nu först och främst så ska jag göra iordning något gott att äta! See ya later ♥

Godnatt


'

Take a breath, take it deep
Calm yourself, he says to me
If you play, you play for keeps
Take a gun, and count to three
I’m sweating now, moving slow
No time to think, my turn to go

!!


Åh så skönt! Nu har jag faktiskt tagit itu med ganska mycket känns det som. Borde kunna slappna av lite nu tycker man ju. Känns som att man har hundra grejer på gång just nu så måste göras inom kort tid. Börjar bli stressad inför studenten och allt som är både innan och efter.. Det är så mycket nytt som måste inhandlas, och även att man måste börja kolla lite jobb/sommarjobb. Jag har iallafall ett jobb i väntan på något bättre. Vet inte ens vad jag vill jobba med. Skulle faktiskt kunna tänka mig det mesta faktiskt, men ska väl skicka in CV lite här och var. Men som sagt har jag iallafall hunnit med lite grann iallafall, och då menar jag en baldejt, balklänning, fixat tid för att fixa hår och studentklänning.

Det som återstår är en hel del också, skulle kunna skriva upp hundra grejor men tänker ta med det viktigaste. Men vad jag måste inhandla/fixa inom kort som jag kan komma på just nu är:

studentskor
balskor
lite new clothes till kryssningen (som är nästa lördag!!)
skriva cv och skicka in!
kolla fler sommarjobb

kika runt lite på andra jobb eller komma på vad jag vill göra efter skolan
boka utlandsresa
fixa boende på gotland


Åh gud får panik bara jag tänker på allt detta.. Vilken röra, ojojoj. Önskar jag hade en assistent. sugen?

tisdag 9 mars


tränade like always imorse, hade båda hästarna med mig. Mikaela hade fighter och jag L, gick mycket bra tycker jag. Får hoppas på lite hjälp i fortsättningen eftersom det funkade så bra :) Sen blev det käk, åt plättar med smör och socker. Kanske hur gott som helst. Hade glömt bort hur gott det var, eftersom sist jag åt det var på SM i vetlanda i somras när sandra bjöd mig på en mysig och taggande lunch inför kvalen. Åkte till skolan och hade en seeeeeg lektion och sen gick jag och mina söta homies ner på stan och kikade lite, sen blev det mat igen. Behöver inte skriva vad jag åt, för det har blivit en väldigt dålig vana som vi ska ändra på. Tränade ungarna som vanligt klockan 5, vilket faktiskt är rätt kul när vi väl kommit igång. Vissa är så söta, medans man bara vill strypa vissa av dom....... Förlåt, men det stämmer. Åkte med mamma och kollade lite träning, och har ganska nyligt anlänt hit. Nu blir det dusch och sen mys med M :) Skriver mer sen ♥


all is said and done.

srgfg

Dom vann med 3-0 idag faktiskt, det trodde man ju inte! Lite extra kul att spöa dom :) hihi.
Har ingen lust att skriva här egentligen, känner mig bara irriterad just nu, vill bara slå någon. hårt hårt hårt
Maybe i'll tell ya later.

måndag 8 mars


Idag var det första dagen efter lovet, kändes väl sisådär. Var kul att få träffa alla igen, och mysa runt i skolan som vi alltid gör :) Börjar bli rätt trött på att vi har en fet håltimme mitt på dagen. Vore fel att sätta den på morgonen eller på eftermiddagen istället.. Blev en låååång lunch som kändes som en evighet, men kan ju vara rätt skönt ibland det också. Idag har det varit väldigt mycket eget ansvar i skolan vilket inte är min starka sida. Alltså har jag inte fått mycket gjort, synd att jag är så lat annars hade jag nog kunnat bli en riktig arbetsmyra.
Har precis ätit god mat, vilket innebär stuvade makaroner och köttbullar som mamma tagit med hem från sitt jobb. Jag tror nästan att det är min favvo-rätt faktiskt. Ibland kan jag bara sitta och tänka på just den maten, dagdrömma.. Har även märkt att jag är beroende av ketchup. Det gör maten verkligen godare. Skulle nästan kunna säga att ketchup fungerar som en drog, och jag börjar bli beroende. Den tog till och med slut..
Nu ska jag fixa mig lite, sen bär det av till läkerol för att kika match med systeryster :) Eller bank-kvinnan kanske man ska säga.. blir så stolt över dig hihi ♥

Ibland undrar jag hur du tänker faktiskt, riktigt rubbad i skallen.

'

Söndag 7 mars


Jättemysig kväll igår med tjejerna :) Alltid lika mysigt. Åt kyckling med massa godsaker till, kan ju säga att jag åt för en hel vecka typ.. Kändes som att jag skulle kunna rulla till Kina. Vi kom väl dit vid 8 tiden och fick vänta på bord ett tag, men sen så fick vi ett gulligt lite bord. Det blev 100 spänn dyrare för vissa som skulle beställa in drinkar som smakade helvete.. (Nämner inga namn) :D Vi skildes åt vid 11 halv 12 tiden skulle jag tro att klockan hann bli.

Har ju alltid haft fördomar mot söndagar, men den här har ligger på topp 10 faktiskt. Vet inte riktigt vad det kan bero på, men mysfaktorn har varit hög hela dagen. Ska försöka göra så att mina söndagar ska vara bra i fortsättningen, så slipper man vara depp över att skolan är dagen efter liksom..
Nu ska jag ta och fixa iordning mig inför kvällen, återkommer senare! :)

lördag 6 mars


Åhh nu är jag sådär glad igen. Tänk att så lite kan göra så mycket.. Bara en sak som är kvar som jag vill ska gå min väg, men det hoppas jag kommer lösa sig på bästa sätt.
Var och tävlade imorse på Fältis, toyotatävlingen som blev inställd innan, och Fighter var kung :) Vann båda klasserna och han va helt enkelt bäst. Kändes så himla skönt att det gick bra, duktig pålle sötaste ♥ Nu ska jag ta en varm dusch, sen blir det kanske en lite prommis ute i det fina vädret. Var skitkallt imorse när vi åkte, men sen blev det hur underbart som helst att vara ute i solen. Lite senare blir det till att fixa sig, för jag och några flickor ska äta ute ikväll och ha det trevligt! Vi hoppas på att det finns bord på Church Street, har bara ätit där en gång men jag minns att maten var av topp klass ;) passar ju mig rätt bra som älskar mat liksom.. Vet inte om det blir utgång efter, men det återstår väl att se. Men sitter och lyssnar på lite dunka dunka nu och man blir nästan pepp på att gå ut och shaka lite hihi. Nu ska jag ta en varm dusch, eller kanske till och med ett bad med lite musik till :)

'

fredag 5 mars

Hahahaha, jag hade sån sjuk dröm inatt. Kommer bara ihåg delar av den, men det var rätt roligt.
Det började iallafall när jag satt i klassrummet på milboskolan (som alltså ligger där jag bor) och så hade vi lektion med våran gamla klass från högstadiet. Så skulle alla säga något, så sa jag mitt och så var det josses tur. Och så när hon skulle ställa sig upp så halkar hon och ramlar så börjar det forsar blod ur munnen, så jag följer med henne ut till toaletten för att torka bort det. Men så glor alla på mina strumpor, så då ska vi gå hem istället. Sen när vi går ut från skolan så ser vi att det ligger 100 tals cheeseburgare Längs vägen för att man ska orka gå hem. Och dom var typ hur stora som helst, typ 1 meter höga, och jag minns att jag tänkte hur ska jag orka alla dom här..(Fråga mig inte hur jag visste att dom fanns där för att man skulle orka gå hem från skolan men så var det iallafall) Några var uppätna, men det fanns tillräckligt för att jag skulle orka gå hem. Sen vaknade jag.  Hade varit kul att få veta fortsättningen i den drömmen, men det tillät inte mamma som ringde och väckte mig.. Men men, det var roligt så länge det varade ;)




smile like you mean it

har precis kollat på uptown girl, och jag gillar den filmen. Skulle nästan kunna säga att jag älskar den för jag gör nästan det. Har sett den ett antal gånger, och jag tröttnar aldrig på den. Diggar lilla tjejen som har sån dålig attityd, hahaha skrattar lika mycket varje gång när hon öppnar munnen och lägger in en skön kommentar :D You Go girl.. Ibland skulle jag nästan vilja vara en barnflicka, skulle vara ett roligt jobb tror jag. Men det tåls att tänka på. Men det är så hemskt att Brittany Murphy har dött för jag tycker hon är en grym skådis..

Den här dagen har varit så skön, gått runt i myskläder, legat och kollat på OC, mysiga telefonsamtal, kollat på film. Är ju studentfest ikväll som jag egentligen vill gå på, men jag kände faktiskt att jag gjorde rätt som var hemma. Är helt död efter gårdagen. Har typ sovit 14 timmar sammanlagt.. Så jag får hoppas att alla som är ute får en rolig kväll och att jag får höra allt skvaller och skandaler imorgon ;)

xoxo


i miss u

make a change


Jag och Ella gjorde en deal att om hon vågade klippa sig så skulle jag färga mitt hår mörkt.
Och nu har ju den lilla jäveln klippt sig, så nu vet vi ju vad som väntar mig..



Torsdag, 4 mars


Ojojoj, vilken kväll det var igår.. Den resulterade till att jag har legat i sängen enda tills nu. Var så hungrig att jag lärde gå upp! Kvällen startade med att jag åkte till josse, och så fixade vi oss tillsammans. Åkte till läkerol vid sju tiden, och sedan började förbandet kl 8. Måste säga att hon som sjöng var grym faktiskt! :) Sedan började Kent vid 9 tiden och spelade till halv 11 ungefär. Brukar inte lyssna så mycket på Kent, men dom spelade inte en enda dålig låt. Dom var så sjukt bra! Stod ju och spanade in han som var basist också, tyckte han var sexig. Efter det tog vi bussen till stan och förfestade litegrann, och sedan gick vi in gratis på goya.

Kent var också där, så vi stod och spanade in dom, är helt kär i dom nu typ. Sen så blev vi tillfrågade om vi ville gå upp till dom och vara där, och det var ju inte direkt något man tackar nej till liksom.. Vi blev ju helt överlyckliga vi, eller iallafall jag. Så vi tillbringade våran kväll på övervåningen med älskade KENT, och det var så sjukt roligt. Dom bjöd oss på drinkar och champagne och pratade och roade oss. Sen blev det efterfest med dom också, och dom var typ hur trevliga och mysiga som helst. Det finns väl vissa stunder som man inte riktigt minns, så idag mår man ju som man förtjänar, men det var det värt faktiskt. Underbar kväll :)


En shopaholics bekännelser..

Börjar känna mig som en shopaholic.. Och det är helt sant. Jag kan inte gå på stan utan att köpa något. Egentligen har jag inte ens råd alltid, för jag försöker verkligen spara lite. Men det går inte riktigt som jag vill, för nu är det mycket som lockar.. Måste faktiskt börja tänka lite på min ekonomi nu när jag är 18 år och vuxen nästan. Speciellt sluta köpa god mat på stan iallafall till en början. Varför äta mat på stan när man får mat när man kommer hem..? Kanske är liiite godare på stan ibland. Nej nu ska jag istället peppa på mamma att laga god mat från kokboken! Det kanske kommer bli succé, det kan man ju alltid hoppas på..

Iallafall så var jag på stan med Ella idag, och jag var faktiskt inte den enda som shoppade, utan hon handlade lite också så det kändes bra. Jag köpte mig en skitsnygg jacka, jättefina underkläder, halsband och örhängen. Allt detta var välbehövligt förutom jackan, för jag har överskott på dom. Vet inte vad jag ska göra av dom, vissa av dom hänger bara i garderoben. Stackarna.. Därför ska jag ta itu med garderoben imorgon eller så och rensa ut allt skit som ligger där inne. Kan ju bli kul också och hitta grejer som man glömt bort :)

Nu ska jag iallafall leta fram lite kläder inför ikväll, men har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Fick en biljett av Josefin så vi ska gå på Kent senare ikväll, och efter det har vi gratis inträde på Goya men vi får se om vi orkar gå dit. Men kvällen ser ljus ut iallafall och jag ser fram emot den mycket! :)  

'


Det blev clinic idag ändå efter många om och men, fast med Ponto. Hejarklacken vann den i somras när vi var på lag-sm för vi hade den bästa, så då fick laget träna och så en annan grupp innan oss. Det gick väl bra, hade inte så höga förväntningar eftersom han inte kan så mycket än :) Är skittrött faktiskt, varit en jobbig dag. Tränade imorse också, men det orkar jag inte ens skriva om.. :(

vill inte, vill inte,vill inte.. Kommer sakna dig.

'

Bye bye forever

fighter!


Blir antaligen ingen clinic för våran del imorgon iallafall ser det ut som, finns två anledningar. Men isåfall åker jag nog ut och tittar iallafall, återstår att se. Annars blir det en lugn och fridfull dag imorgon, Träning igen klockan tio imorgonbitti bara.
(Clinic är som en träning eller uppvisning eller vad man ska säga, för dig som inte fattade det. För bättre förklarning sök på google.)

Nu finns det faktiskt flera anledningar till att livet leker. Idag har det varit en sån där bra dag igen, så jag trivs som fisken i vattnet just nu. Mallan vet iallafall en anledning ;) Sen är det fler saker som gjort mig glad, speciellt vissa personer :) OCH Fighter som var grym idag. Träningen gick kanske hur bra som helst, så himla glad och lättad. Avslutade på 140 cm(alltså ett hinder som är 1,40 m meter högt för dig som inte fattade det) och det kändes faktiskt skitbra, så nu känns allt bra igen. Bara att ladda om till tävlingen på lördag på fältis som blev inställd förut, och då blir det 1 m, 110 :) Så det är bara att hålla tummarna att han sköter sig lika bra då.


Lät du henne komma närmre

Seeing you makes me think


Var på "I love you Phillip Morris" eller vad den nu hette. Var ju en bögfilm, och den var rätt rolig. Men den var faktiskt lite seg emellanåt också, kändes som att det tog 10000 år innan slutet kom. Den var inte så mycket att hänga i julgran, men okej och helt klart godkänd.

Gick upp vid halv 11 imorse, och gjorde mig redo och plockade fram träningskläderna. Vid 11 mötte jag Mallan och så gick vi till friskis och tränade ett pass. Var så skönt efter, och känner redan att jag är trött i kroppen.. Sen gick vi hem och åt, vilket satt väldigt fint vill jag lova. Ska träna två gånger till idag också, med L när jag kommer hem eftersom vi ska vara med på en clinic imorgon för någon tränare, sen klockan sju ikväll är det träning för micke schultz med F. Känner mig inge pepp alls idag för att träna, vill bara ligga hemma och kolla på film och mysa..

Seeing you makes me think
I know you and me it seems weird
But I think we should consider it






.

RSS 2.0