fighter!


Blir antaligen ingen clinic för våran del imorgon iallafall ser det ut som, finns två anledningar. Men isåfall åker jag nog ut och tittar iallafall, återstår att se. Annars blir det en lugn och fridfull dag imorgon, Träning igen klockan tio imorgonbitti bara.
(Clinic är som en träning eller uppvisning eller vad man ska säga, för dig som inte fattade det. För bättre förklarning sök på google.)

Nu finns det faktiskt flera anledningar till att livet leker. Idag har det varit en sån där bra dag igen, så jag trivs som fisken i vattnet just nu. Mallan vet iallafall en anledning ;) Sen är det fler saker som gjort mig glad, speciellt vissa personer :) OCH Fighter som var grym idag. Träningen gick kanske hur bra som helst, så himla glad och lättad. Avslutade på 140 cm(alltså ett hinder som är 1,40 m meter högt för dig som inte fattade det) och det kändes faktiskt skitbra, så nu känns allt bra igen. Bara att ladda om till tävlingen på lördag på fältis som blev inställd förut, och då blir det 1 m, 110 :) Så det är bara att hålla tummarna att han sköter sig lika bra då.




Kommentarer
Anonym

man förstår inte ett ord av vad du pratar om, vadå clinik och 140?

2010-03-03 @ 13:55:24


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

.

RSS 2.0