Fina caesar var duktig på träningen idag. ...

Fina caesar var duktig på träningen idag. Hoppas innerligt att jag kan sova inatt. Har typ aldrig annars haft problem med sömnen så, why now? Sjukt irriterande iallafall. Avslutade nyss kvällen med ett varmt bad och har precis lagt mig för att försöka sova lite nu snart. Men kanske myser till med ett avsnitt vänner innan det är dags. Är ju lite svag för dom;) tihi. Jobb väntar imorgon 08.30 så nu startade precis ångestklockan över att behöva kliva upp imorgon...

Är hemma i Hille nu och inväntar att klock...

Är hemma i Hille nu och inväntar att klockan ska bli sju för då vankas det hoppträning med min fina kille:) håller dock på att somna här, har sovit så dåligt senaste nätterna.. (Om man bortser från nätterna efter festande) vet inte vad det är för fel, har för mycket i huvudet kanske, men drygt är det iallafall. Får försöka göra något åt saken:) nu ska jag gosa med empe, återkommer lateeer.

Fina fina fina

Helt sinnes vad sliten jag är efter denna ...

Helt sinnes vad sliten jag är efter denna helg..

Har haft en fin dag idag där det mesta har...

Har haft en fin dag idag där det mesta har gått bra faktiskt. Blev en ganska lång dag på jobbet, men sedan bar det av till Emelie och kika på hennes nya fina lägenhet! Blir så aviiiis, kan inte dom bara höra av sig till mig snart??? Nu är det min tur att bli stor. Vi fixade iordning tacos och sedan som efterrätt blev det chirre och firre lagomt till idolmyset! :) My goood vad bra dom var idag.. Dog lite när Amanda och Moa sjöng. Skulle dock bli överlycklig om Moa kunde ta ut sina fula rastaflätor för hon är ju söt i ansiktet. Men nu måste jag sova om jag ska kunna ta mig upp ur sängen igen.. Puss ses imöööra

24/11

Äntligen är denna långa dag över, men det är en precis likadan dag som väntar imorgon. Men det är dumt att klaga för jag får ju fina cash när månaden är slut :) Och har ju faktiskt haft en bra dag med mina fina arbetskamrater, ibland är det ju nästan så att man inte vill åka hem. Ska även bli roligt att vara på harrys imorgon igen, var några helger sedan jag jobbade sist. Har haft så mycket att stå i senaste tiden så jag knappt har hunnit med att tänka känns det som. Men ska försöka chilla lite och hinna med att andas och leva emellanåt, känns som att det är ett måste.

Var på lindbacka idag fram tills klockan 13, sedan var det bara hem och byta om och sedan åka vidare till läkerol där ett 14-22.40 pass väntade. Nu har jag äntligen landat hemma i min fina säng och ska stänga igen mina blå innan klockan hinner bli för mycket. Blev en alldeles för sen natt igår som resulterade i levande död människa idag. puss och godnatt

Jag tror mitt hjärta blöder.

Blev lite ändrade planer så efter att jag ...

Blev lite ändrade planer så efter att jag slutat tog jag en snabb pw hem och bytte lite kläder bara innan det var dags att dra vidare. Mötte upp Sandra på stan och tog en snabb stadsrunda för att inhandla lite måsten, sedan avrundade vi dagen på olearys med mys och god mat!:) alldeles perfekt onsdagkväll för min del.

SMS-inlägg

img_6804 (MMS)

Haha men jag tror jag får nå fel. Enligt G...

Haha men jag tror jag får nå fel. Enligt GD idag så blev jag utan storhäst efter att jag fyllt 18? Känns ju lite Skumt då jag har hunnit med att ha 3 storhästar hittills, och det står ju en ny häst hemma i stallet nu. Wiiierd:) men men, har iallafall lunchrast nu, så ligger i soffan och tar det lugnt bara. Skulle kunna ligga kvar här hela dagen känner jag, det här vädret makes me sick. Men ska snart ut till barnen och mysa lite, dom får mig på fint humör faktiskt:) senare idag ska jag försöka hooka up med milluz, long time no see så nu är det dags! Ska väl börja röra mig till barnen nu, peace.

Jobbet igår tog mina krafter verkar det so...

img_1163 (MMS)

Jobbet igår tog mina krafter verkar det som.. Dagen har kommit igång bra och jag har fått vara ute någon timme så nu är jag äntligen pigg! Vi har även hunnit med en del lek, och dagen kommer väl fortsätta så också:) är på lindbacka idag, där jag har varit ganska mycket. jag tycker det är så himla skönt att få vara på samma ställe, dels för att barnen är så gulliga och man har ju lärt känna dom. Men nu ska jag fortsätta njuta av min rast:) puss

När ska man vänja sig vid att gå upp tidig...

När ska man vänja sig vid att gå upp tidigt på morgonen för att jobba?

Det är såna här dagar man vill ligga nerbä...

Det är såna här dagar man vill ligga nerbäddad med en fin själ och bara se på film och mysa hela dagen lång. Sånt kan jag sakna hur mycket som helst.. Men what to do? Jag ska försöka ta mig till stallet snart och pussa lite på Caesar, han måste få röra på sig lite idag eftersom det är träning imorgon:) sedan börjar jag jobba kl 15 fram tills ikväll. Har verkligen ingen lust med någonting nu för tiden, vill bara dra täcket över huvudet och vakna lagomt till våren är på väg. Ja ni märker ju, ge tillbaka min livsglädje tack..

It's the way I'm feeling I just can't deny

färdigbadad och har äntligen fått tillbaka min normala kroppstemperatur! Ska strax göra mig iordning för mormors middag som hon ska ha ikväll:) Är typ huuur trött som helst, känns som att jag aldrig hinner sova ut nu för tiden. Men imorgon börjar jag inte förrän 15 så då ska jag unna mig en mysig kväll och sovmorgon iallafall.

Det gick mycket bra idag trots fyra fel, m...

img_7774 (MMS)

Det gick mycket bra idag trots fyra fel, men det var ju faktiskt våran debut också:) så nu är det färdigtävlat denna säsong, och välkomnar snart säsong 2012 med öppna armar. Nu är det äntligen min tur, även fast det inte är på världens finaste corsa:( usch, blir deppig bara jag tänker på det. Det gör alldeles för ont i hjärtat.

Känns ovanligt att blogga igen faktiskt, m...

Känns ovanligt att blogga igen faktiskt, men ändå lite småmysigt. Färdigjobbat för helgen iallafall vilket känns skönt även fast det bara blev en dags vila. Men det var roligt att jobba igår ändå, valbofolket visade hur man ska festa;) nu är det tävling på den vita fina som gäller :) lite nervös faktiskt, ska ju hoppa höghus idag. Skriver senare och berättar hur det går:)

Hjärtats ensamma slag

"If you really love something set it free. If it comes back it's yours, if not, it wasn't meant to be."

återuppståndelse

 Ser nu att statistiken har sjunkit lite, men det känns faktiskt ganska skönt ändå. På något vis kan man skriva lite mer personligt då kanske :) Senaste dagarna har rullat på hyfsat på, dock känns livet lite tungt just nu av olika anledningar som jag inte tänkte gå in på just nu. Men hoppas på ljusare tider snart.

 Har även varit och hälsat på vita damen i järbo som jag förövrigt drömmen mardrömmar om nu för tiden. Sån sjukt galen kärring så det finns inte! hahaha, dör lite bara jag tänker på henne.. Sen har mitt liv mest bara bestått av jobb och min caesar. Har hunnit varit på en 40 timmarskryssning som blev lite för mycket för mig också, en borttappad mobil (trodde jag), borttappat leg som fortfarande är kvar på båten, var gryyymt sliten för att vara jag. Men den lilla mobilen hade jag lyckats lägga ner i malins neccesär så den är ju tillbaka i mina händer igen;) Men det var en grym helg och saknar redan mina barskolehomies..

Som sagt så har ni inte missat så mycket i mitt liv, endast jobb och det fortsätter redan om några timmar då jag ska till läkerol för någon middag, vet inte när jag slutar men är lite sugen på att gå ut efter. Vi får se hur sent det blir.. men skulle ju vara kul om jag fick som jag ville för en gångs skull :)



Rest in peace fina fina fina Hickstead. Ib...

Rest in peace fina fina fina Hickstead. Ibland är Livet bara så orättvist.

.

RSS 2.0