love drugs

31 januari

Hade ruskigt svårt att somna igår även fast jag tog en nap på bara en timme igår kväll, så det var ju lite drygt men somnade nog innan halv 11 iallafall. Har insett vad skönt det är att lägga sig tidigt och vakna upp på morgonen dagen efter skapligt pigg. Fast vissa dagar när klockan ringer så vill man ju bara dö lite, that's life liksom. Tror ingen gillar att gå upp tidigt på morgonen. Men själva grejen var att jag känner mig duktig som går och lägger mig i tid för en gångs skull! :)

Har varit en lugn dag idag på skolan, det har inte hänt något speciellt om man jämför med de andra dagarna som varit. Men måste faktiskt ge en guldstjärna till maten som är där! Var lite skeptisk över allt som hade med skolan att göra från början, men har verkligen ändrat min syn på allt det som jag hade lite ångest över. Har aldrig varit med om sån god mat på en skola, så barnen på friskolan lyftet är lyckligt lottade måste jag säga som får sån lyx. Tänk om man kunde få ha det så bra under alla dessa skolår..

Ikväll blir det bio och fikamys med josy, kändes som det var 100 år sedan jag träffa kvinnan. Så det kommer ju bli cosy, har längtat lite efter biomys faktiskt. Går ju många bra filmer nu så känns som att det kommer bli en bra syssla här framöver eftersom jag ska köra några vita helger nu.

nu ska jag och mamma gå och handla lite matsäck till mig inför imorgon eftersom dagen kommer att spenderas på läkerol med skridskoåkning hela dagen! wihoo ;)

30 januari

holabola!
Sablar vad trött jag är, helt slut. Jobben igår tog slut på mina krafter helt och hållet, men det gick som på räls faktiskt. Fick väldigt fina komplimanger som gjorde mig så glad:) Tänk vad några ord kan göra! På läkerol så fick jag vara i allstar-rummet, precis som sist och på harrys var det sjukt med folk! var över 850 personer under kvällen så det var inte en enda lugn stund. Men tur att mina arbetskamrater är så grymma :) Sedan fick jag skjuts av en snällisvakt när vi var klara runt halv 4. Sådär lagomt trött när man kom hem..

Var så trött att jag inte ens vaknade av att klockan ringde, men tillslut kom jag upp runt halv 8 snåret, så då var det bara att slänga på sig kläder och åka ut till pållarna. Packade och donade, därefter bar det av ut till storvik för tävling med ville :) Han var så duuuktig idag den lille söte. Kom 2a i 1 m, och sedan vann vi 110!
 tack snälla snälla snälla malla, du e bäst!

När jag kom hem så tog jag ett välförtjänt bubbelbad, har ju varit så galet kallt hela dagen. brrr. Därefter blev det en nap, och vaknade lagomt till det bästa programmet just nu: solsidan. underbara söndag!


29 januari

Denna sovmorgon satt ju som en smäck. Har sovit mer än 12 timmar och då kan jag ju säga att jag slagit ett nytt rekord, lööövely. Ska göra iordning lite brunch till mig själv och bara ligga i soffan och chilla tills det är dags för mig att traska till jobbet. Skulle få servera lite i rummet som jag fick vara i sist, så jag hoppas att det går bra. Måste sticka därifrån vid halv 10 så att jag hinner till harrys eftersom mitt pass börjar klockan 10. Måste även hinna tagga till tävlingen imorgon, börjar faktiskt bli lite nervös hihi. Men när vi hoppade igår så gick den vite prinsen suuuveränt. Får hoppas att det blir favorit i repris :)
 

fastnade på bild i lördags också

28 januari

idag har det varit en riktigt dryg dag faktiskt. hahahaha, fet ångest har jag haft ett par timmar iallafall i tron att få skäll. Men det gick ju som det gick ;) Har lärt mig en läxa iallafall, huvudsaken det liksom.

Har ändå hunnit med mycket idag måste jag säga, jobba, ångest bra många timmar, rida, möte, blivit utelåst, varit hos mormor en snabbis sen tagit farväl som förhoppningsvis blir den sista gången. Det sjuka är att jag skulle jobbat hela dagen imorgon, först på travet från 8-15.30 därefter 16-21.30 på läkerol och sedan 22-03 på harrys. Men sa ifrån travetjobbet, går liksom inte ihop riktigt att jobba från 8 till 3 på natten.. Speciellt inte eftersom jag inte kommer få många timmars sömn efter det eftersom jag tävlar på söndag och ska vara ute i storvik på morgonen. Skapligt härlig man kommer vara på söndagkväll.. hallelujah.

Nu blir det fredagsmys:)

27 januari

Dagarna börjar se precis likadana ut nu för tiden! Ibland kan de skilja sig från varandra med någon lite ljusglimt. idag har jag och söten tagit det lugnt bara innan det blev träning. Gick braaa, så det blir nog tävling i början/mitten på februari igen. cozy, isn't it? En annan lite kuslig sak har hänt två nätter nu, att jag drömt att jag ska köra upp. Det har dock inte slutat som jag velat, istället har min körskolelärare som ska köra upp med mig blivit mördad, och sen säger mördaren att han ska köra upp med mig. Men han vet inte att jag har sett min riktiga döda lärare, så han försöker lura mig. Så antaligen har han mig som nästa offer. hahahah, vill nog inte veta slutet heller. helt sick. Kan då inte förstå var alla dom där wierda drömmarna kommer ifrån.

Nu ska jag se the ring, vilket kommer skrämma skiten ur mig.. Får se om jag överlever!
later

26 januari

Börjar gilla jobbet mer och mer för var dag som går faktiskt! Det är nog något jag skulle kunna jobba med i framtiden :) Det är skjönt att jag ska få vara på samma skola under hela perioden istället för att åka runt på massa olika, för det känns verkligen som att man skapar ett förtroende hos barnen redan. Så jag trivs som fisken i vattnet med andra ord :) Det finns två minus, och det är ju att kliva upp 7 på morgonen och att det är en bit att åka. Därför borde jag fan ta tag i körkortet på en gång.. Blöööööööö ja orkar inte.

Borde ta mig ut på en promenad lite senare efter att mamma kommit hem också, livet är då inte lätt när det är svårt. Såg även att jag ska jobba natt på lördag, myyysit värre. Kan dock bli lite jobbigt att kliva upp dagen därpå eftersom jag ska tävla Ville då i storvik, och jag antar att det är tidig uppstigning som står på schemat. Jobbar även på travet fredag-lördag, så jag tror att lönen kommer bli rätt schyst nästa månad :) wihoo.
Nu ska jag fortsätta att fixa och dona lite, lateeeer.


hahaha åh vilken gammal bild, söööten..

ge ma våååår

25 januari

Det har varit en riktigt lång dag faktiskt. Först blev det praktik 8-15.45 sedan har jag serverat på travet fram tills nu. Är helt slut i kroppen nu, så får se om jag orkar gymma senare eller om jag hoppar i säng tidigt. Idag har jag iallafall varit på utflykt med 6-åringarna, ganska mysigt trots att dom minsta höll på att blåsa bort. Hahahaha, så helt plötsligt började en plocka skräp och efter det sprang alla ungar runt och letade efter allt som var skräp. Så kom det en liten kille fram till mig och gav mig en påse och sa att det var skräp och att jag skulle slänga den. Sedan när jag tittar lite nogare så tror jag att han ger mig en påse med hundbajs.. hahahahah, dom e så söta.

Så dagen har inte bestått av så mycket mer än utflykt, leka, spela spel, äta, jobba en sväng. Så har haft en skön dag måste jag säga. Det känns som att dagen bara susat förbi och att klockan är typ 12 nu trots att den bara är strax efter 8.. Blev så lycklig när jag gick in på mobilbanken imorse och såg att lön+ersättning har ramlat in på kontot!

Tog hem en matlåda från jobbet som jag ska ta och äta nu. Oxfilé, potatisgratäng, kantarellstuvning och varma grönsaker, men mööööms! later

24 januari

Denna helg har inte varit nån blogghelg kan jag ju hålla fast vid. Haft andra bra saker för mig, så har inte haft speciellt mycket tid över :) Var ju som sagt på idolkvällen på läkerol i lördags, och det var verkligen kung! Skitbra låtar och sedan vart det ju inte minus för att weise, olle och daniel var med.... to die for. Därefter blev det efterfesten på goya som var roligt trots att det var packat med folk. Bytte även några ord med idolerna ;)

Igår var det tävling hela dagen på fältis med hobbe. Han var duuutti, om man bortser från att han kickade som en galning+ att han kastade av mig när jag red fram till sista klassen. Landningen var inte heller nå vidare bra, rätt på isen med knäna först.. Gjorde så sjukt ont så jag visste inte vad jag skulle ta mig till alltså. Så har haft lite problem med att gå både idag och igår, speciellt i trappor. Men det har lagt sig mycket som tur är! Men väl inne på banan skötte han sig som en klocka i båda klasserna iallafall och det var ju huvudsaken :)

idag då? Har ju haft min första praktikdag. Haha, vissa ungar är ju bra speciella kan man ju säga. Men har haft en bra förstadag och det har varit riktigt roligt och lärorikt :) kan nog bli bra det här om allt fortsätter på rätt väg! Det största problemet är ju faktiskt att komma upp ur sängen på morgonen..

21 januari

Är fortfarande i matkoma efter lunchen idag. Att en sån liten macka kan göra sån stor plats i magen trodde jag var omöjligt. Men var nog den godaste clubsandwichen jag ätit tror jag, så pallra er till java och ät den så lovar jag att ni slipper stoppa i er något på hela dagen sen. Och dessutom var den ju delicious! Verkligen något jag skulle vilja rekommendera :) Sedan strosade vi runt på stan lite, fast jag fönstershoppade mest men sen när jag kom till MQ så hittade jag två fina tischas som kostade 279 och 249, men efter att rean dragits av blev det endast 213 kronor tillsammans. Så det var två härliga fynd, dock inget som jag kan ha på mig på lördag..

Har precis varit och ridit corsa lite, fick ju börja trava idag. Hon kändes inge halt (peppar peppar ta i trä) iallafall, så det är väl bara att fortsätta i samma takt i guess och hoppas på det bästa! :) Nu måste jag faktiskt döscha lite och kanske till och med ta en nap innan det bär av mot sandviken. Josy slutar inte förrän nio, så är ju gott om tid än så länge. Bäst för henne att hon skyndar sig asso, men tippar ganska hårt på att det inte kommer gå så snabbt och i den takt jag skulle vilja. hehe, det säger jag genom tidigare erfarenheter ♥

Don't stop believin'

ÄNTLIGEN har jag en tvdosa här i mitt rum. Min försvann ju för ett par dagar sen, och jag har verkligen vänt upp och ner på mitt rum och letat som en dåre efter den. Sedan tog jag mig an hela huset men utan resultat. Kan inte förstå vart den har tagit vägen, eller var jag har lagt den. Har verkligen letat överallt, förutom där jag lagt den som mamma brukar säga. Men nu har jag en annan som funkar också, det är mallas som hon inte använder längre. Så det var ju perfa för mig, eftersom jag är i stort behov av den just nu.

Blev sån mysig middag på staketgatan där det bjöds på pasta med kräftstjärtar och någon god sås till! Så nu är jag mer än mätt skulle jag vilja säga. Måste göra det oftare, och inte så långt emellan gångerna ;) gosi. Har övningskört en del idag också, och jag MÅSTE ta tag i plugget. Kommer aldrig skaffa mig ett jävla körkort om jag inte gör det nu. Orkar inteeeeeeee, dö. Får sån ångest bara jag tänker på det, men som alla säger så komme det bli en galen befrielse sen när kortet väl är i hamn. Är så många som pushar på att jag måste ta tag i det nu så lär väl lyda. Måste läsa minst en timme om dagen egentligen, kanske borde börja med det på måndag. På tal om måndag, då börjar min praktik! Arbetsförmedlingen ringde och sa att allt var klart så att jag kunde börja den 24e januari. Är lite nervös över hur det ska gå, jag som lärare? jag som antaligen är lika snabbtänkt som 6åringarna. Nä men jag måste ge det en chans, det kommer bli en utmaning men ändå tror jag att det kommer vara lärorikt och kul :) Drygt att behöva gå upp så sjukt tidigt på morgonen, det är det jag har mest ångest för tror jag. Men jag hoppas att jag vänjer mig, och måste definitvt lägga mig tidigare på kvällarna.

Nu ska jag gosa ner mig i sängen och vänta...

20 januari

Är faktiskt inte roligt att jobba ensam, blä. Ville gråta när jag vaknade imorse när jag visste vad som väntade, ville verkligen inte stå där helt ensam med allt ansvar på bara mig. Det skrämmer mig lite faktiskt, det har det alltid gjort. Inte för att det går åt helvete när jag är ensam, gillar det bara inte. Jaja, jobbet gick bra idag iallafall så ska inte klaga egentligen. Men blir så jävla irriterad när det är nån gubbjävel som säger att det ''tar sån jävla tid''. Åh, det kokade i mig, och jag ville bara kasta moset i ansiktet på honom. Tyvärr har jag ju bara två händer, men om jag hade haft fyra så lovar jag att det hade gått fortare. Inte konstigt att man blir less på alla gamlingar som bara gnäller och gnäller och är allmänt sura och less på livet. Dom kanske är less på mig bara för att jag har livet framför mig medans dom har lagt livet bakom sig, vad vet jag. Men sen finns det ju massvis med söta gamlingar också, dom älskar jag lite för dom är så gulliga mot mig :) hihi.

Mitt pass idag var 10-14.30, så då bar det av hem till Hille och mina sötisar in da stable. Pussade lite på dom och sedan skrittade jag ut på corsa. Imorgon får jag äntligen börja trava henne, och jag hoppas av hela mitt hjärta att hon är fräsch. Vi får väl se om det räcker, det återstår att se imorgon..

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag och mami hem till malla på middag. Spännande vaaa.. Jag frågade vad som stod på matsedeln, men fick tyvärr inget svar. Hon berättade för någon dag sen vad hon skulle laga, men det har jag har glömt. Så jag får väl skylla mig själv att jag inte har en aning om vad som kommer stå på matbordet ikväll. Men förhoppningsvis är det väl något ätbart ;) hehe..

städelistäd

Har varit en riktig slappisdag, men så välbehövlig ändå. Tänkte först skriva ett deppinlägg innan jag gick ut och promenerade, men jag skippade det. Vet inte ens varför jag kände mig så deppig, men känslan bara välte mig. Är väl kanske i en sån period nu, vad vet jag. Men vill helst komma ur den, hur jag nu ska lyckas med det. Jaja, nog om det! Jag var som sagt och solade, men tog ingen promenad då utan jag la mig i soffan istället och zappade runt lite och tillslut så fastnade jag i soffan ett par timmar. hihi

Sedan värmde jag en pizza (smart som jag är med tanke på mitt nya nyttiga liv), men whatever tänkte jag man lever ju bara en gång. Men det var sista gången jag åt pizza på ett tag, så jag åt den med omsorg. När jag kände mig nöjd så drog jag på mig träningsskorna och tog en fet powerwalk. Hade faktiskt sjukt bra tempo så borde ha bränt en del av pizzan redan idag. Gick runt stigslundshöjden, och sedan tog jag en sväng i strömsbro också. Väldigt mysig promenad även fast jag gick all by myself, men musiken gör allt! Vet inte vad jag skulle ta mig till om jag inte skulle kunna lyssna på musik medans jag är ute och går. Så en guldstjärna till den som kom på hörlurarna, ipod, iphone och musiken.

..Och till min kvällssyssla gott folk, jag har städat! Mitt rum och min garderob, som såg ut som två bombnedslag. Jag har blundat typ varje gång jag gått in i garderoben för har inte velat se hur rörigt det var där inne. Tror det har hunnit gått en vecka, så jag kände att det var på tiden att jag tog tag i det idag när jag hade bra med tid. Jag är så dum som bara staplar och staplar kläder och massa annat så det är berg av kläder till slut. Men nu så, nu är allt gone. Och mitt rum såg ungefär likadant ut, HEMSKT. Det tog mig två timmar, lite gälet..


den andra sidan var fortfarande lite stökig, så den får visas en annan gång!

Feeling a moment

.

Det är sorgligt att någon så nära helt plötsligt är som bortblåst.

Beslutsångest

Har lite beslutsångest just nu. Funderar starkt på att ta en promenad och sen åka och sola, men jag vet fan inte. Skulle behöva både och, så det är ju en lysande idé egentligen.

Imorse var det träning med hobbsan, vi hoppade lite lugnt bara och repade lite inför söndag då vi ska tävla. wohoo, känns som att det var 100 år sedan jag tävlade på ponny. Saknar tävlingarna med lussy så att det gör ont ibland, men det finns inget jag kan göra åt det tyvärr även fast jag skulle kunna göra vad som helst för att få göra det om och om igen. Mitt andra hjärta. Don't cry because it's over. Smile because it happened.
Lite så får jag tänka istället ..

Nä nu ska jag ta mig i kragen, det blir solning+prommis!
Later

in i biomörkret

18 januari

Var lite wierd att vakna till ett bankande ljud, det lät precis som att dom höll på att försöka slå sönder alla väggar med en slägga typ. Jaja, men ljudet slutade och jag somnade om :) klev upp vid 10 och gjorde mig iordning lite och åkte sedan till frisören. Färgade håret lite mörkare som det var tänkt, blev precis som jag ville ha det så är supernöjd :) Efter det så blev det gym på korpis, fett duktiga var vi. Skönt att det inte var lika mycket folk som det var igår. Då var det helt fullproppat med folk, kunde ju knappt köra på dom maskinerna man ville. Efter gymmet blev det stan en snabbis för att inhandla det som stod på komihåg-lappen, och sedan avslutade vi dagen med lite solning, så kan ju hoppas att jag inte ser likblek ut i denna vintertid.

Nu ska jag fortsätta äta min kötbullar och stuvade mackisar och kolla top model! later

over and out

Efter en idrottsgalan och en kvällsmacka tackar jag för mig och signar ut. Upp imorgonbitti och rida sötan, därefter till frisören och färga håret igen! Blir lite mörkare än vad jag är just nu, spännande rååå :) tihi.

Skulle även behöva gå till arbetsförmedlingen, plugga körkort, gå till bilskolan, kolla upp praktiken, söka jobb. Inget lätt liv vi lever..

17 januari

När jag vaknade klockan halv 11 imorse så kändes det som att klockan var 6 på morgonen. Var så sjukt trött, kan inte fatta var den tröttheten kom ifrån. Men jag krigade mig upp ur sängen iallafall och åkte ut till hille och tog en tur på sötan i det fina vädret. Är så himla mysigt att vara ute och rida när det är sånt väder som det har varit idag :) Hade med mig träningskläder dit så att jag kunde duscha en snabbis och byta om för att sedan möta josy på stan. Träning stod ju på schemat, men eftersom hon var så hungrig så blev det lunch först, och jag var ju inte sen med att hänga på. Men sen så höll vi vad vi lovade oss själva och åkte till korpen och körde ett pass.

På hemvägen hämtade jag ut mina nya skooooor!! Åh dom var så fina och satt som en smäck. Gladare kunde jag nog inte blivit, känns som att det är julafton idag nästan. Kan lägga in en bild på dom lite senare, har inte riktigt tid för det nu eftersom jag och mamma ska ut och övningsköra lite strax. Måste fan ta tag i det på riktigt nu alltså, det har gått alldeles för långt. Måste få en spark i arslet annars kommer jag aldrig ta tag i pluggdelen och bli körkortslös tills jag dör. Trodde ju att jag var klar med att plugga efter studenten, men nehej då visst fan dyker det upp lite plugg ändå. Är ju nytt år med nya möjligheter så mitt månadslöfte är iallafall att ta tag i pluggningen till körkortet så att det blir överstökat, punkt slut.

 

solsidanmyyys

Inte helt otippat att man satt bänkad framför tvn när solsidan säsong 2 hade premiär! det kan lätt ha varit dom snabbaste 30 min någonsin, utan tvekan. hahahaha, alltså dom är så sjukt roliga. Allt dom säger och allt dom gör är bara så klockrent på alla sätt. Idag då? Ja, jag har tränat på hobbe och repat lite inför våran första tävling tillsammans som är nästa söndag på fältis. Hasana var svullen i ett ben så det blir ingen start på henne på söndag tyvärr :( När jag kom hem igen så blev det ett bad, efterlängtat! Därefter följde jag med nicko hem och packa lite grejer och sedan blev det kinamat från holken. Brukar inte vara så förtjust i kinamat men holken vid rondellen har riktigt god mat faktiskt. Skulle egentligen gått på bio idag med josefin x2, men eftersom det blev frontalkrock med allt så blev jag hemma istället. Nu blir det soffmode och chill, later.

15 januari

Blev ju lite av en jobbhelg det här, men vad gör det? tänker ju bojkotta utgångarna lite oftare nu när det är 2011, så lika bra att jag gör något vettigt istället. På fredagen jobbade jag bara 22.00-00.00, så det vart ett kort pass men det var ju mest för att jag skulle få se hur det går till och att jag skulle få lära mig. Igår blev det mys all day long med sötiz innan det var dags för mig att jobba igen. Då fick jag jobba hela kvällen, från början till slut, 22.00-03.00. Det var mycket mer folk igår än vad det var i fredags så det blev ju att man lärde lägga på en växel så att alla blev nöjda och glada. Nu lär jag dra igen, nu blev det visst brådis!
LATER

workwork

Waaah, om ca 1 timme börjar mitt jobbpass. Är lite nervös faktiskt, men det ska nog gå bra hoppas jag. Eftersom jag bara provjobbar idag så blir det väl bara ett par timmar så att jag får känna efter lite hur det är och så. Sen imorgon så får jag nog köra hela kvällen/natten. Nä nu ska jag gå och repetera mina arbetsuppgifter lite så att jag inte får hjärnsläpp när jag står där sen! Ha en bra kväll, pöööss.

14 jaunari

Brrr, det kan ha varit jordens kallaste morgon någonsin för min del alltså. Fiiifan, ställde klockan på sju imorse för att jag skulle åka ut till valbo och rida lite, men ställde istället om den till halv 10. Klev upp och åkte ut till pållarna på gpk, men när jag klev utanför dörren kändes det som att jag fick ett slag i ansiktet för att det var så jävla kallt. Jag som hade tänkt att rida ute och galoppera i snön idag, men den tanken var ju som bortblåst när jag väl känt temperaturen ute.. Så i min snygga outfit red jag i ridhuset på båda istället, mycket schöööönare.

När jag var klar där ute så bar det av hem till hille för nästa häst. Corsa måste ju skrittas varje dag nu en stund, även om det är typ -20.. Men malla gjorde mig sällskap så det gjorde iallafall att tiden gick lite fortare. Hahahaha, juste jag ramlade av idag också. Första gången jag ramlade av henne till och med, skön debut liksom..

Har precis kommit hem så jag sitter och pratar lite med en snickare som är här och ska fixa balkongen. Vi har ganska trevligt faktiskt :) Kollade även lite på oprah för en liten stund sen, och det var sån sjuk händelse. Det handlade det om en tjej som blev våldtagen i sitt hem, och det visade sig att hennes ex hade lagt ut en annons på en hemsida där han sökte efter män som kunde åka till hennes hus och sedan våldta henne. Efter våldtäkten ringde hon polisen direkt och blev inlagd på sjukhus, och läkaren sa att dom aldrig sett någon så skadad efter en våldtäkt. Hennes pojkvän skulle åka tillbaka till huset och hämta lite grejer till henne, och då står det en okänd man med en kamera i vardagsrummet. Då visar det sig att det är ännu en kille som svarat på annonsen och som har fått tid och plats för att göra samma sak mot henne. Det var sammanlagt 161 personer som hade svarat på annonsen, och exet hade till och med gett ut tid och plats för ännu flera personer.
Det är Helt stört hur jävla sjuka människor det finns.

Nä nu ska jag göra lite lunch, så får hoppas att huset står kvar när jag är färdig. Later



kvällsgym!

Biggest looser

Åhhhh äntligen har jag gjort min debut på nelly.com all by myself :D Det var ju inte så svårt som jag trodde faktiskt, så nu är två fina skor beställda och anländer inom några dagar! Längtar ju lite tills dom kommer nästan, känns som julafton igen. Har även kollat på lite klänningar men utbudet är ju dock inte lika bra där som skorna. Förr hade dom skitsnygga grejer där också men dom har faktiskt tappat lite på den fronten tyvärr. Har även fixat klart med spotify i mobilen och nu har jag mina favvolistor on da phone, så äntligen har jag gudomlig musik i öronen även när jag är på resande fot.

Sitter och kollar på Biggest looser nu, grymt program juu. Börjar gilla programmet mer och mer för varje gång jag ser det, för dom som deltar där kämpar så sjukt mycket både fysiskt och psykiskt. Tror inte att jag har insett förrän nu hur hårt dom verkligen kämpar och ändå klarar pressen liksom. Jag skulle också vilja ha den där starka viljan till att träna och kämpa på så hårt trots alla motgångar. Dom måste vara jordens mest målinriktade människor. De är personer som man verkligen borde se upp till och lära sig av. Åh nu är dom så söta, dom ringer hem till sina familjer. Herregud jag blir helt rööörd.. Jaja, keep on working fellas! Later

13 januari

Dööör lite när jag skrattar. Har sjukaste träningsvärken ever, kan knappt andas utan att det värker. Kan ju lika gärna kalla mig själv svullo med tanke på hur vältränad man är... Nä men nu jävlar är det nog på god väg alltså. Får helt enkelt fortsätta magträningen när värken har lagt sig lite, om den nu kommer göra det. hehe
Blev ju kvällsgym igår också, så himla skönt var det. Alldeles lagomt med folk så man kunde göra precis vad man ville. Körde bra på trampmaskinen, även kallad dödsmaskinen och så gick/sprang vi lite på bandet. Däremellan blev det lite armövningar, och försökte mig även på lite mage men det gjorde så jävla ont så jag gav upp.

Imorse åkte jag ut till hille och tog en tur på corsa, hon ska skrittas nu i en vecka och sedan arbetar vi utifrån det. Sedan hoppelihopp in i duschen och sedan bar det av vidare in mot city där emelie väntade. Vår traditionella myslunch på stan stod på schemat, därefter chillade vi runt en stund och shoppade lite. Var mest på jakt efter skal eftersom jag har lyckats tappa mobilen i golvet så det har blivit en feeet spricka. Stötte på johanna och hilde också, så vi gosade runt med dom en liten stund innan dom dissade oss. sötis sådär dom.. Köpte även lite nya fina underkläder, ett par nya brillor och var även in på telia och fixade spotify på mobilen eftersom jag inte vet hur man gör det på egen hand. En muy bien dag med andra ord!

Nu: soffläge

propp

Nu är jag proppis, hela magen full av mat. Kan knappt förstå själv hur mycket jag äter ibland. Skulle vilja se allt som jag stoppar i mig under en dag, måste vara 100 kilo minst. blääääämääätttt. Det gick iallafall bra på jobbet, eller förhoppningsvis jobbet kan jag ju säga! Jag fick lära mig det jag ska göra både på fredag och lördag. Dock är det ganska jobbiga tider, men sånt vänjer man ju sig vid och det ska bli riktigt roligt! Fick repetera lite och öva på vad jag ska göra, så nu borde det sitta som en smäck :D hihi lite kult. Ska strax göra mig iordning så ska jag och mamma åka ut till Hille eftersom John kommer ut och kollar på corsa. Så vi får väl se vad han säger..
Sen blir det gyyyyym!! Later

12 januari

Gymmet har satt sina spår idag, och åååhåj så skönt det känns! helt underbart faktiskt med träningsvärk. Och det var även så stört gott med max igår, så nu behöver jag inte äta det på ett tag. löövely

Kul att jag var nere i ridhuset och klar för träning tio i 8 imorse, och sen visar det sig att träningen inte började förrän halv 9. Jag som gick upp i extra tid så att jag skulle ha gott om tid och värma upp i lugn och ro. Det kan man ju lugnt säga att jag fick också.. Kunde inte somna igårkväll heller, hade alldeles för mycket i huvudet och när jag väl somnat så vaknade jag igen flera gånger och kunde inte somna om. Så då är det ju extra roligt när jag är på träningen alldeles för tidigt.... :) 

Ska försöka sova någon timme lite senare, för sedan ska jag ner till mitt förhoppningsvis blivande helgjobb. Ska träffa han som äger stället och så ska vi gå igenom lite saker eftersom jag ska få provjobba i helgen :) Ikväll kommer john och kollar på corsa också, hoppas hoppas hoppas att det inte är något allvarligt. Sedan blir det kvällsgym med josyycosy i think. skööön..t


Gotland babyy!

Man down


"Någon dag är jag din jakttrofé som du övergav."

still near you.

okej, jag bryter mitt anti fettoliv idag. Både jag och josy fick sånt sug efter max, MEN (hör och häpna) jag tänker byta upp strippsen mot morötter. Har gjort det dom senaste gångerna eftersom jag inte gillar strippsen som är på max, utan dom som är på donken är ju delicious! dom kan jag typ döda för att få.. blev ju skapligt sugen på dom nu, men tänker göra allt för att stå emot suget. Men gymmet då? gick förjävla bra om jag får säga det själv. Gick på bandet i tjugo, sedan körde  jag lite armar och pyttelite mage eftersom det är jobbigast. hehe

Gick även på den där trampmaskinen som är så jävulskt jobbig. Helt stört, svetten bara rinner längs ryggen och i fejset. Men i och för sig känner man sig så sjukt duktig efter den så den måste jag göra lite oftare och längre. Har lagt upp en plan nämligen, att jag ska köra den 10 min i början av passet och därefter köra på lite andra maskiner. Sedan avslutar jag på den 10 min igen. Sen om några veckor kanske man orkar köra 15/20 på den varje gång i början/avslutningen, skulle ju pretty awesome.

Har haft humöret uppe fram tills nu, då bara rasade det och dom rosa molnen bara blåste iväg. Eller inte helt och hållet, men typ iallafall. Hjälpte ronja och hoppa med lussy idag på eftermiddagen, och det gick suuuperbra. Dom är så duktiga tillsammans! min finaste lilla prins :) Hade med mig corsa till ridhuset eftersom jag har fått börja trava nu, äntligen. trodde jag.. Hon var halt igen. Blir så less på det här, att man aldrig kan få ha lite flyt.

PS. rättning från josefin gustavsson: gick på bandet 15 min. (powerwalk till korpen från stan) två dipper med pommes istället för morätter, dock åt hon upp mina så åt inte alls många. så det blev ju nå bra utav det hela ändå! DS.

11 januari

Nu drar josy och jag iväg och svettas på gymmet! Inte illa va? Kan ju bara föreställa mig hur tungt det kommer kännas idag med tanke på att det var 100 år sedan vi pumpade på ett gym liksom. Nä men vi får väl chilla lite idag och vänja musklerna igen, sedan blir det 100 % hårdträning.

beach 2011, here we come.

solsidan

Jag och emilia hade solsidan-marathon igårkväll, så myyysigt hade vi. Hahahahahahaha, alltså dom är ju så sjuk i huvudet allihopa. Det är ju helt omöjligt att sluta skratta åt dom, allt dom säger och allt dom gör är ju bara så stört. Kollade klart säsong 1, vilket gick alldeles för fort.. Men som tur är så börjar säsong 2 på fredag, och jag tror inte att jag är den enda som kommer sitta bänkad framför tvn. Solsidan är lätt en av mina favvoserier!

10 januari

hade sån overkligt bra dröm inatt.. Efter en sån dröm är det nästan jobbigt att vakna upp och inse att det inte var mer än en dröm, bara ännu en besvikelse. Så här sitter jag, i den deprimerande verkligheten.

Nu på morgonen har jag hunnit ringa vikarieförmedlingen, men kan ju inte säga att jag blev ett dugg smartare av det. Kan säga att jag rent ut sagt hatar dom som svarar i telefonen, eller ens jobbar där. Idioter. Bra start på dagen? njaa, hade ju faktiskt kunna blivit lite bättre. Måste även ringa till lyftet och fråga om det finns någon möjlighet att jag kan komma dit idag så att vi kan få alla papper påskrivna. Arbetsförmedlingen ringde och sa att jag inte kunde börja förrän papperna var klara och bla bla, så lär väl fixa det i guess.

Fick ju en uppmaning av josy att jag skulle gå och köpa gymkort idag så att vi kunde kvällsgymma, och det var ju inte en dum idé. När jag ändå är i farten kanske jag tar mig ut på en powerwalk i det fina vädret! Nä, färdigpratat! nu ska jag ta mig upp ur sängen och äta lite goda rester från gårdagen, och därefter ska jag bege mig mot min blivande skola i A-hill. later


världens finaste:)

feeeettt

Man känner sig ju inte alls nå fet efter mat på nian OCH cheesecake på java.. Fan asså, gick ju bra med att dra ner på det här ;) hahaha. Men det är ju helg och då får man ju unna sig lite gotti, det sa vi ju.
Innan jag åkte ner på stan och mötte milluz hann jag ut till corsa en sväng också, skönt att slippa göra det på kvällen när det är så mörkt ute. Både hon och jag är ju så rädda då, inte sån jättebra kombo när man tänker på alla skräckisar som man sett på senaste tiden..


Dreaming people

kan ha varit jordens tröttaste dom här dagarna som varit. Men tog en powernap på 2 timmar igår efter träningarna vilket var mer än välbehövligt kan jag ju säga. Den här helgen har varit så sjukt bra på alla sätt! fredagen bjöd på en träning som gick super, därefter en fet utgång med emelie som va grym. kan det där vi ;) Var dock inte lika roligt att kliva upp på morgonen efter några få timmars sömn bara. Då var det ju träning på schemat igen med hobbsan. Var lite mer hoppning på lördagsträningen och vi hoppade lite högre då än vad vi gjorde på fredagen. två grymt bra träningar! Han va så duuuktig, lillplutten :) hahaha nörd jag e.

När träningarna var slut åkte vi hem och åt lite mat, en av mina favvorätter. Banan som är inlindad i skinka på ett mjukbröd och lite sås på. vet att det låter som att jag skämtar men det är gääälet gott, skulle kunna äta ihjäl mig på det. På kvällen hade jag, josy och sandra bestämt att vi skulle käka på churchan, men när vi kommer dit så var det packat med folk, och så visar det sig att det är en och en halvtimmes väntan på bord. Så nej tack, de hade ju inte våra magar tid med så det slutade med att vi hamnade på brända bocken istället. Inte fy skam det heller men church street är ju något alldeles extra. För mig blev det till slut vitlöksbröd+black and white! mööööms. Kändes som att jag inte skulle behöva äta på en vecka efter den måltiden.



Commander

Träningen med hobbsan gick ju bra, lite crazy i början men han var väl lite glaaadis kanske. Men sen när han började chilla lite mer så gick det skittttbra. Antar att han kommer ha en fet träningsvärk imorgon den lilla stackaren, och han är nog inte den enda heller.. Fick galoppera utan stigbyglar över små hinder, vilket jag inte gjort på 100 år kändes det som. Fick sån sjuk mjölksyra i lår och ljumskar, lite för otränad kanske. Men duktig som jag var så var jag ute på en powerwalk tidigare idag iallafall. poäng till mig! Så nu är det slut med allt detta fettande, iallafall i veckorna. På helgerna får man ju faktiskt unna sig ibland när man gjort något bra, och då lär man ju verkligen förtjäna det också. Måste röra på fläsket mer. I och för sig är det skitbra träning att rida, men det känns ju som att allt fett försvinner mer när man gymmar, springer eller powerwalkar så det är vad jag ska ta tag i mer nu år 2011! nytt år, nya möjligheter liksom.

Nu väntar jag på svar från emelie så att jag vet hur kvällen kommer se ut. Vi brukar ju impulsköra en del, och är ju det vi är bra på så. hahahahhaha stackars empa, hennes bil startar inte på köpis så blir ju lite senare än vad det var tänkt för våran del :D går bra nu kompiz. Om jag har tur kan jag lifta med malla in till stan, skulle ju va fetti bra. Då lär jag nog lägga på ett kol, ciao bella.

woooork

alltså sjukaste drömmarna inatt igen!! hahaha, lite småsjukt ändå varför vissa personer är med i mina drömmar. Nu är allt klart iallafall med min praktikplats, så har varit där en sväng idag för lite info och sånt. Jag kommer hålla till på friskolan lyftet, vet inte hur länge ännu men det är väl sagt 3 månader. Sen om jag trivs och om det går bra så kan det bli förlängning, och om jag inte trivs och att det inte funkar så är det bara att hoppa av eller vad man ska säga. Jag kommer att följa klasser mellan sexårs till 4or, och kommer att vara ungefär som en hjälplärare för dom. Sedan när själva skoldagen är slut, så kommer jag att få vara på fritids och leka med barnen. hihi, mysit. Är lite nervös faktiskt över hur det ska gå, men jag hoppas att det inte ska vara några större problem. Men självklart tar det ju tid att lära sig alla regler och allt runt omkring, men det gäller ju bara att ge det lite tid och inte ge upp på en gång :) Min första ''riktiga'' dag är på tisdag, så det är ju bara att samla krafter nu i helgen så att man har tålamod och ork..

Klockan 4 så är det micketräning med hobbe, så måste åka ut till valbo och hämta honom om någon timme. Får väl se hur det går eftersom jag aldrig tränat honom tidigare, men får väl hålla tummen att det går som det ska. han e ju duktig :) Sedan efter träningen lär jag skynda mig hem och göra mig iordning eftersom jag och emelie är bjuden på 20årsfest på högskolan ikväll. Nu lär jag slänga i mig lite mat innan det är dags att åka! later


dead

Jag lever inte. Är döööööödens död skulle jag vilja säga. Fifan hade sjukt roligt ute igår, allt ba va perfekt!! Precis som en skön utgång ska va :) imorse var det bara att pallra sig upp i skaplig tid, skulle rida båda pållarna i valbo och ville inte vara där när det va mörkt så jag åkte ut vid halv 1 tiden. Kan inte ens minnas vad jag gjorde när jag kom hem, så trött är jag. kuuuul, not. men jag och mamma åkte iallafall till marios och köpte pizza, lockade ju ganska mycket när josy sa att hon skulle äta det så jag föll för grupptrycket. Mööööms, lätt värt! nä det här inlägget sög ju så hårt så ska nog sluta nu innan det händer något drastiskt. ikväll ska vi hyra film och ba chilla iallafall, är ju work imorgon för min del! scaaary. LATER

¨
min bebi

utgång på ingång

utgång på ingång kanske? Nja, ska fundera lite till över den saken. Kommer nog va sjukligt mycket folk ute ikväll, precis som förra året. Då stod vi i kö i en timme (!), ute i kylan innan vi gav upp. Så ovärt blev det helt plötsligt. Malin traskade hem, men jag och natta tänkte hålla ut ett litet tag till, men tillslut gav vi krigare upp. Vi hade ont överallt och tappade känseln i fötterna för vi frös så jävla mycket, minns det som att det var igår. Hahahaha, det hela slutade i tårar och att jag och natta ringde polisen? Fråga mig inte varför men dom kom iallafall till undsättning på direkten, men då flydde vi någon annanstans. hahahaha, stört.

Hade värsta myslunchen med maddis, pratade och tog igen lite tid så som bara vi kan. Pratade lite om utgång ikväll men vetefan alltså, ska ju på 20årsfest på fredag så borde egentligen hålla mig ikväll. Igår ville jag absolut inte ut men man hinner ju mjukna när alla är så peppade, kan ju bli så att man följer strömmen till goya.


Down town


hey soulsistah!

Gick och la mig tidigt igårkväll, första gången på väldigt väldigt väldigt länge. Och skönt var det att vakna upp klockan 8 dagen efter till och med. Har nog aldrig känt så någon gång, men idag hände miraklet. Kanske borde lägga mig i tid varje kväll istället för att vara uppe halva nätterna, men det är ju svårt när något/någon håller en uppe. Som sagt var det ju tidig uppstigning återigen på schemat, och jag tog mig ut till valbo och red hobbe en sväng. Så söt han e, går bara från klarhet till klarhet. Kommer bli en stjärna han innan det är färdigt:)

Har precis tagit en långt och varmt bad, var inte helt fel kan jag ju säga. Lite skum, musik och trevligt sällskap i örat slår ju det mesta. Nu ska jag börja göra mig iordning, om 1 timme ska jag ta mig in till stan och träffa maddis. Har ju en hel del att ta igen så det var ju på  tiden att kvinnan har lite tid över för mig. Skulle väl tippa på att den blir en lååång lunch, precis som back in the days. har saknat det världsmycket. Tänker försöka övertala henne att stanna kvar i sverige istället för att åka över igen, för hon har varit borta alldeles för länge, och dessutom utan mig. Nä nu är det lite brådis! puuuuuuss.


Nothing compares 2 u

Gud så mysig min kisse var idag, har nog aldrig varit så gosig som han var idag. Tror han har saknat mig, var ju trots allt längesen vi hängde lite. Men idag bröt vi den onda cirkeln och gosade länge i min säng, sen följde man mig vart jag än gick, sötis. Tänk om man hade det så bra i vanliga fall, att vissa följer en vart man än går.
Mikaela ringde tidigare idag och frågade om jag ville göra henne sällskap i ridhuset, och det tackar jag ju inte nej till direkt. Så jag åkte ut dit vid 7-tiden och red hobbe först, sen hoppade jag lite på hasana. Dom skötte sig exemplariskt båda två, gullhjärtan. Sen när vi var i stallet så åkte handtaget ner sådär som det gjorde när jag va ensam!! så jävla läskigt!!!!! Åh herregud, då fick jag hjärtstopp. Lovar att det är ett spöke där som vill skrämmas med mig bara för att jag är så rädd när det är mörkt. Men var ju inte där ensam idag iallafall som tur var, så jag överlevde ännu en gång. Händer det igen vet jag inte vad jag tar mig till..

Idag har jag även hunnit kollat klart på gossip girl säsong 2 :( blä. Blir typ lite ledsen när jag kollar klart på serier som jag avgudar för det känns så tomt när dom är slut sen. Man känner sig nästan lite ensam helt plötsligt. Måste köpa säsong 3 nästa gång jag är på stan, börjar nästan bli besatt. Men det kanske är huuur bra som helst. + att det var ett så fint slut på säsongen då när chuck säger att han älskar blair och dom är så glada när dom står och pussas utanför hans limo. Som hon har väntat på just det stunden liksom, man blir ju helt tagen. Aja, älskar alla i gossip och allt som har med det att göra!!!

Nu ska jag fortsätta lite med vänner säsongerna som jag fick av sötaste, är ju en bra bit på väg. Hahaha, dom är ju så gulli dom. Sen blir det sleepmode! puss på er

hey love

Godmorning sunshines

Var uppe med tuppen imorse ja, och ååhåj så skönt det var. Jag och ronja en tur ut på pållarna i kylan, inte dåligt av oss! Båda två var piggelin iallafall, så verkar inte vara något större fel på dom eller.. Nu har min väckarklocka börjat fungera igen, yeeey eller så har det varit jag som varit död på morgonen de två senaste dagarna och inte vaknat av den. Aja, den är i liv igen iallafall vilket är huvudsaken. Igår blev det jobb för hela slanten,  16-22.30. Gick mucho bra, hahaha även fast vi hade krig där nere. Karatesparkar, nypningar och slag är inte att leka med. Watch your back var ett bra motto, den saken var säker. Tycker om det jobbet väldigt starkt trots allt!

När jag kom hem blev det sängmode direkt efter duschen, kollade även lite på småkronorna när de förlorade semifinalen :( Måste faktiskt säga att sverige var värda finalplatsen, dom var riktigt grymma av det lilla jag såg. Det är förjävligt att vara så nära och snubbla på mållinjen, men får hoppas att det blir guld nästa år istället.
Jag menar, Tredje gången gillt liksom.

Skulle egentligen träffat madde för lunch idag, men hon dissade mig eftersom hon skulle åka och hälsa på släkt i hälsingland idag tidigare än väntat. Alltid roligt att bli dissad av en dejt.. Får hoppas att det finns lite kvalitétstid över för oss innan hon åker tillbaka till USA, annars vet jag inte vad jag tar mig till.. :(

Nu ska jag gå och skölja ur min hårinpackning som jag haft i håret ett bra tag. kan faktiskt erkänna att jag glömde bort att jag kladdat i lite sånt, så passar nog bra att tvätta ur det nu. När jag är klar med det är planen att ringa och terrorisera mallan tills hon svarar. hehe mysit

2010

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Ja, en hel del faktiskt. Skaffade mig en storhäst, tog studenten, var på Gotland, varit på världens bästa resa i Mexico och massvis med saker. Har helt enkelt blivit klokare. 


Har du några nyårslöften?

Absolut. 


Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Nej, inte vad jag vet iallafall. 


Vilka länder besökte du?

Mexico ♥ 

Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?

30/10 

Något du saknade år 2010?

större inkomst, och en person som inte längre är delaktig i mitt liv.

 

Vad var din största framgång 2010?

Oj, har väl inte haft någon större framgång iår.. Kanske mina placeringar och vinster med finaste corsa :) 


Största misstaget?

Att jag lät mig själv vara så ledsen över någon/något som inte var värt det. 


Bästa köpet?

corsababy, iphone 


Vad spenderade du mest pengar på?

kläder, utgång, och massa onödigt. 


Gjorde någonting dig riktigt glad?

vänner, hästarna, släkten, resor, underbara sommarkvällar, speciella personer. Skulle kunna fortsätta all day lång och rabbla upp men slutar där. Fick med det viktigaste!

 

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?

Nothing compares 2 u 


Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Ledsnare tyvärr 


Vad önskar du att du gjort mer?

svår fråga, stått på mig lite mer kanske och skulle sagt mer vad jag tycker och känner.


Favoritprogram på TV?

Desperate, greys, gossip, top model, ensam mamma söker

 

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?

släkt+vänner, därefter Feeeeeeeeeest!! 


Hur skulle du beskriva din stil år 2010?

Ehm, lite blandad från dag till dag. Normal skulle jag vilja säga. 


Den bästa nya personen du träffade?
 De personerna vet det.

Monday morning

Kan ju erkänna att jag var en ganska dålig bloggerska igår, men hade helt enkelt bättre saker för mig. Klev faktiskt upp tidigt och åkte ut till valbo och red båda pluttarna, och därefter raka vägen hem till hille och red corsa som förövrigt känns väldigt frisk och kry. Hoppas det håller i sig :) hihi. Sedan ringde malla och frågade om jag ville gå på hockey, så då blev det ju skaplig stress till strömsbro för dusch/fixa sig. Men snabb som jag är så hann jag alldeles perfekt, så det va bara att glida till läkerol i lugn takt. Matchen gick bra, som ni troligtvis vet. Dom vann ju med 2-0, så blev ju en bra början på året för dom iallafall. Därefter tänkte vi åka och äta på donken, men så slog det oss att vi ville slå till på nå större, så vi åkte till helt enkelt och åt istället. fetaostfylld kyckling.. ♥ forever in my heart, skoja inte.
Sedan åkte vi till staketgatan och hängde lite, ganska cooosy faktiskt.

Vaknade imorse av mig själv klockan 8, och då visade det sig att jag missat att klockan ringt 2 gånger, precis som igår. Så jag ställde om den och somnade om, och vaknade igen vid halv 9 av mig själv återigen. Då ser jag att jag missat igen? Så nu har jag upptäckt att min väckarklocka inte ringer överhuvudtaget, av nån konstig anledning. Så när klockan var halv 9 vågade jag inte somna om igen utifall jag skulle försova mig, så då var det bara att kliva upp. Nu har jag varit på arbets/praktikintervju som gick väldigt bra, så får se om det blir något där eller om jag letar vidare :) We will see.


If you love something, set it free. If it comes back, its yours. If it dosent it never was.


Gårdagen var en tia! Maten var grym, sällskapet och avslutet på kvällen lika så. Tack till er som gjorde nyåret så braaa :) ni e bäst. Vi var som sagt hemma hos mig, och här serverades trerättersmiddag som var delicious! Vi bojkottade hemmafest iår så vi bestämde oss för att gå ut, vilket vi gjorde helt rätt i! Jag hade sjukt kul ute, så himla roligt att träffa alla nära och kära! dock hade inte mina fötter lika kul. Hade äckelont i dom från att jag klev ut genom min ytterdörr till att jag klev ut genom goyas portar, vet inte ens varför jag tog mördarskorna. Hahaha, ibland är det inte lätt att tänka klart alltså.. Men hade iallafall en awesome kväll som är helt klart värd att minnas :) Detta resulterar alltså i att det är rehab och vilodag idag, och myyyskväll står på schemat. Har laddat upp skafferiet med ungsbakade chips, dipp, grönsaker, julmust och massa mer. hihi välbehövligt! puss på er


 take me baaaack! gotland -10

.

RSS 2.0