Måndag

Nu är mina sista tvättar i, har hunnit med hela fem stycken. Tackar Gud (eller hyresvärden) för att det finns tre maskiner där nere, torktumlare och torkskåp! Tänkte åka och handla också när jag ändå är igång och kanske städa lite om jag hinner det innan träningen:) lika bra att passa på när man inne i the right feeling! Har även diskat mitt mega stora diskberg. Herregud vad jag borde vara nöjd med mig själv efter denna dag.

Måndag

Har haft en bra dag än så länge. Jag har unnat mig en ledig dag nämligen. Har läst ut min favoritbok, solat och nu håller jag på och tvättar!

Ikväll är det träning med odjuret, och även morgonträning imorgonbitti kl 9 står på schemat härnäst. Efter träningen ska jag åka direkt till jobbet och arbeta några timmar för sista gången på ett bra tag förmodligen. Eftersom de flesta dagis inte behöver vikarier varje dag på sommaren på grund av ihopslagning och semestrar så vågade inte jag chansa att livnära mig på de dagar som det behövs vikarier på. Ett ganska klokt beslut tror jag om man inte vill leva fattigt i sommar :) kommer sakna personalen och barnen grymt mycket men vi ses snart igen!! Så jag börjar på ett nytt jobb på torsdag så det ska bli spännande! Kommer även jobba helger på en restaurang/klubb här i stan, så det ska bli spännande måste jag säga!

.

Det är nå helt fruktansvärt vad det spelar in på mig att det är fullmåne. Nu senaste månaderna har jag sovit så sjukt dåligt när det varit fullmåne, eller jag har knappt kunnat sova alls. Lika idag, var vaken i 2 timmar mitt i natten vid 3 ungefär, sedan ringde klockan halv sju, jippi.

Torsdag

Jävla fullmåneshelvete.

Tisdag

Som de flesta vet så har bloggappen fuckat ur totalt de senaste dagarna, därav ingen bloggning här för mig! Men nu när den verkar vara back on track igen så blir det andra bullar:)

Minns inte vad jag skrev om senast men helgen som var hade jag en redig myshelg. Gjorde inget speciellt, förutom att var i stallet och bokade resa. (!!!)

Denna vecka består av jobb och träningar som vanligt, inget speciellt vad jag kan komma på. Fick även ett nytt jobb idag så vi får se hur det blir med det :) nu ska jag klä på mig lite så ska Mallan hämta upp mig strax.

:)

Jag har ju världens bästa hyresvärd iallafall, den saken är klar! Ska få nya badrumsskåp, jippiiii!!

Fredag

9-13 dag igen eftersom jag har gått som resurs några dagar denna vecka. Perfekt idag då jag ville hoppa med Caesar. Var i ridhuset helt ensam och det är så skönt. Man kan göra precis vad man vill och hur man vill! :) så hoppade en oxer och ett räcke. Avslutade på räcket som låg på 140. Han gick riktigt bra idag faktiskt, rev inte ner en enda bom.

Nöööjd!

Torsdag

Regniga, gråa, kalla torsdag. Inte precis vad man hade hoppats på men man kan ju inte få som man vill alltför ofta.. Jobbar 9-13 idag, sedan ska jag till stallet och rida, sola och hem och lägga mig i badet innan jag ska på kalas ikväll :) skulle egentligen gått på teater och kollat på samuel ikväll men det får bli en annan dag.

Onsdag

Jobbat 9-17 pass idag ute i hille som jag har gjort senaste månaderna:) trivs sååå bra! Nu ska jag iväg på ett litet ärende sedan ut till stallet en snabbis och gå med Caesar var det tänkt. Är faktiskt lite små seg idag trots att jag haft en superlugn vecka.

Och igår skypa jag med bästa brittson<3 så himla härligt att få prata med henne! Hade kunna pratat vidare hela dagen men plikten kallade för oss båda! Som tur är så är hon bara ett samtal bort :)

Tisdag

Träningen gick sjukt bra igår (hur nu det gick till). Han kanske Kände på sig att det var dags för en uppryckning, och det gjorde han ju helt rätt i! :)

Idag var det kortdag på jobbet som igår. 9.30-13.30. Jätte skönt den här veckan faktiskt, även fast det inte blir lika mycket cash;) heheh. Men imorgon är det 9-17 så det gäller att samla energi idag och lägga sig i tid! Efter jag slutade stack jag hem och la mig på soffan i 20 minuter innan jag åkte och lämnade kläder i en klädinsamling, därefter ner på stan och köpa en grej och sist men inte minst åkte jag och handlade lite. Kan ju inte livnära mig på vatten och bröd.... Har dock inte hunnit gjort det ännu tack och lov :)

Ska försöka dra igång en rejäl städning och lite rensning av kläder och skor. Huuua, gillas inte men det måste göras!

Måndag

Idag var du fin din lilla skitgubbe

Idag är det markarbetesträning med Caesar. Han är inte så populär hos mig efter i lärdags och jag är så opepp på att ens sätta mig upp på honom idag. Usch och fy och blä.

Fredagens runda

Måndag

Helt sjukt va dålig jag har varit på att blogga dessa dagar som har varit. Men har faktiskt haft fullt upp, får helt enkelt skylla på det:) tävling, som inledde hur bra som helst men som avslutades på sämsta vis. Så jäkla tråkigt när han är sådär, vill bara lägga ner som det känns nu. I lördags fyllde bästa Elin år och det firades ju med pompa och ståt såklart ;) hade så sjukt roligt så måste tacka alla som var med och förgyllde kvällen. Annars har jag hängt ute i lervik hela helgen och kollat på fina hästar som jag mer än gärna skulle vilja ha.

Klar hos spådamen

Har precis varit inne hos Ann Sofie! Håller på och antecknar och försöker minnas allt hon sa. Helt sjukt!

:)

Tisdag

Var som sagt hemma från jobbet igår, tror det var bra för idag är jag mycket bättre :) thanks lord! Jobbade ganska lagom dag idag, och ikväll ska jag träna med Caesar. Hoppade även i söndags och då gick det bra! Kommer bara jobba på torsdag eftersom imorgon ska jag iväg och fredag har jag tävling. Så en väldigt ovanlig vecka för mig måste jag säga :)

<3

Måndag

Idag mår jag inte alls nå bra så jag är hemma från jobbet. Vet inte vad det är med mig men det är inte bra iallafall. Så himla tråkigt, speciellt eftersom jag inte jobbar så mycket den här veckan.

Lördag!!

Idag fyller världens bästa Malla <3

King!!

Fredag

Äntligen är det Helg, men som vanligt kommer det väl kännas som att den över efter ett par timmar bara.. Varför fick man inte en till helg dag?!

Torsdag

Igår blev det långdag på jobbet, därav ingen bloggning.. Sedan var jag ut och gick med Caesar en sväng och därefter hem och laga mat.

Idag jobbar jag till kl 16, sedan har jag lite att göra faktiskt. Ska ut till stallet, sedan måste jag boka tvättid, handla och städa! Jippi, rolig torsdag. Men det måste göras :) hellre det idag än imorgon..

Tisdag

Piggare än så här har man ju varit kan jag lova. Herregud va trött jag är. Dock inte så konstigt efter denna härliga långledigheten.. Nu ska jag gå in till jobbet och avverka 9 timmars jobb!

Måndag

Tro det eller ej, men jag lever! Haha har varit mycket under påsken så har haft lite andra prioriteringar. Men nu så, im back. Ska dock sova nu så får skriva mer imorgon :) natti:*

.

RSS 2.0