tisdag

Nu vill jag bara åka hem till mammaaaaaaa. Buhuu, så känner jag alltid på kvällarna nu för tiden. Skulle nästan kunna flytta hem igen, saknar det verkligen ! Älskar min mami mest av allt :) Jaja, nog om det! Men jag har precis käkat iallafall så ska hoppa till kojs med en film strax hade jag tänkt. Jag och malin for och handlade lite mat osv efter träningen. Det är faktiskt mysigt att handla, bara strosa runt och hitta roliga saker. Får dock inte så mycket ny inspiration då jag vägrar skära i kött, tycker det är så vidrigt. Det jobbiga där är ju att jag älskar att äta kött, men då ska den vara tillagad;) så det enda som serveras i köttväg här hemma är köttbullar, korv och bacon typ....

9 månader

Idag, den 31/7 så har jag haft caesar i 9 månader! lite småsjukt ändå, tiden har gått så jädrans fort. Det känns som jag kanske har ägt honom i MAX 4 månader, inte en dag mer än så.

cessseeee

tisdag

Har startat ett mission impossible... Städa och rensa garderob! haha alltså det går bara inte. jag kan inte bara slänga mina kläder, även fast jag inte använder dom. ''den här kanske jag kommer vilja använda då, då eller då." Inte okej, jag måste slänga om jag ska få plats med nya kläder ,så är det bara.
 
Men jag har tagit en liten paus nu för att kika lite fälttävlans OS. Skitspännande faktiskt, första svensken var nolla! När jag ser vissa ekipage kan jag bara fråga mig själv vafan några utav dom gör där. Haha, det är flera som river ungefär hälften av banan, medans andra har superfina rundor. Om hästarna hoppar terräng hinder borde de väl kunna gå 125 banor felfritt också lätt som en plätt?

Vitgrund

Har haft världens mysigaste kväll typ:) iallafall på topp 5 listan! Vi tog båten till vitgrund och hade med oss mat dit. Satt där ett par timmar och myste bara innan det var dags att röra sig tillbaka mot fastlandet igen. Därefter blev det kortlir.. Och de som känner mig väl vet att det inte är min starka sida. Haha jag är så sjukt dålig på kort, dels för att jag är en förjävla dålig förlorare, och sen har jag inte speciellt mycket flyt heller... Men vi körde iallafall plump och jag kom på 4e plats av fem! Kom iallafall inte sist så det är ju åtminstone ett steg i rätt riktning. Men mysigt har vi verkligen haft mina guldklimpar:)

Måndag

Nu ligger jag på stranden med ett gäng härliga! Så himla mysigt:) ska snart gå upp och käka lite lunch innan vi drar oss ner hit igen. Såna här dagar är så sjukt uppskattade!

Söndag

Idag hoppade vi ett snäpp högre, alltså 125. Vi har gjort en tidigare start på den höjden och då hade vi 2 nedslag. Idag hade vi ett nedslag men är så jäkla nöjd med rundan för han kändes hur fin som helst! Har haft sån otur i 120 klasserna, har nästan haft ett ner i varje Start tror jag haha. Men jag hoppas det vänder snart så att vi får lite felfria rundor:) för han känns stadig i dom klasserna så vi behöver väl kanske lite rutin bara, båda två. Men är som sagt supernöjd med Caesar denna helg, han har till och med skött sig i alla klasserna;)

Lördag

Idag hoppade vi en 120 och Caesar kändes skitfin faktiskt. Det blev en 6e placering så är verkligen nöjd:) han kan när han vill!

Fredag

Jag red 115 idag och rev nästsista i omhoppningen. Han kändes fin idag, dummade sig lite innan start men inget under ritten så jag är nöjd med kisen idag:) imorgon blir det 120, så nu laddar vi om....

.

!?

Hahaha vafan??? Igår gick det inte att uppdatera men nu har massor av inlägg helt plötsligt uppdaterats? Cp - app. Haha jag hatar den.. Men nu vet ni iallafall att jag är i Sundsvall;)

Sundsvall!

Just nu befinner jag mig i Sundsvall :) dock var resan hit inte lika kul.....

Sundsvall!

Just nu befinner jag mig i Sundsvall :) dock var resan hit inte lika kul.....

Sundsvall!

Just nu befinner jag mig i Sundsvall :) dock var resan hit inte lika kul.....

Sundsvall

Just nu befinner jag mig i Sundsvall :) dock var resan hit inte lika kul.....

Sundsvall

Just nu befinner jag mig i Sundsvall :) dock var resan hit inte lika kul.....

Sundsvall

Just nu befinner jag mig i Sundsvall :) dock var resan hit inte lika kul.....

Sundsvall

Just nu befinner jag mig i Sundsvall :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1655232/images/2012/pic_501173bc9606ee067d0000f1.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1655232/images/2012/pic_501173bc9606ee067d0000f1.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1655232/images/2012/pic_501173dce087c3442f0001d6.jpg" class="image">

Sundsvall

Just nu befinner jag mig i Sundsvall :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1655232/images/2012/pic_501173bc9606ee067d0000f1.jpg" class="image">

Sundsvall

Just nu befinner jag mig i Sundsvall :)

.

Tisdag

Har lunchat med Lovisa idag och nu sitter jag uppe på någon bilaffär och väntar på att min bil ska bli färdigtvättat och klar:) den har varit på service och tror även att dom har bytt ruta på den. Så jag hoppas att min bil kommer kännas som på nytt nu!

.

Har precis kommit hem till en tom lägenhet, usch jag hatar verkligen det. Är så himla skönt att komma hem till mamma för det känns fortfarande mer som mitt hem än lägenheten, konstigt nog. Är alltid lite jobbigt att behöva åka därifrån på något vis, vet inte varför. Bodde inte så länge där heller, har ju bott i hille hela mitt liv förutom de senaste 1,5 åren innan jag flyttade till mitt egna hem. Nä fy, det är känsligt fortfarande känner jag.

Måndag

Har spenderat min kväll hos min älskade mamma:) blev bjuden på god middag och sedan kollade vi på an officer and a gentleman (tror jag den heter, iallafall något liknande). Sjukt bra var den iallafall:) nu är det wallanderfilmen som gäller, dock är det nyheter mitt upp i allt som vanligt.

Hehe

Nu blir det lite äveeentyr

Just nu

....

Dryga jävla snickare som ska greja hela Morgonen så det dånar i hela jävla huset. Sånt får mig riktigt förbannad faktiskt.

Mystur

Ridtur

Jag Carro och malin har precis tagit en ridtur på pållarna i skogen. Avslutade på ängen och huuur underbart som helst var det. Det var faktiskt längesen jag tyckte det var roligt att rida, idag minsann kändes det som en fröjd :)

Fel...

Haha det var tydligen 4 flaskor vin vi beställde in har jag nyss fått bekräftat....

Söndag

Käkade middag igår på söderhielmska med några flickor. Och jag som sa att jag inte skulle dricka alkohol igår... Det slutade med att vi hade beställt 3 flaskor vin. Haha men är det lördag och lite sommar så är det:)

Lördag

Det känns verkligen inte som en lördag idag... Haha, blir helt förvirrad av dessa dagar! Men efter stranden fick Caesar sig ett litet trimmpass iallafall, och han kändes fin:) hoppas detta håller i sig!

Lördag

Hade en skitmysig kväll igår med bästa! Vi var ett gäng hemma hos Jenny i hennes fina hus i Lindbacka och käkade middag och hade allmänt mys:) hann även kolla skärgårdsdoktorn innan vi drog oss vidare. Haha, snacka om nostalgi.. Minns att jag ville se ut som Wilma när jag var mindre, men måste även erkänna i efterhand att hon är så sjukt fin faktiskt. Kanske fortfarande vill se ut som henne;) Blev skapligt tidig uppstigning idag iallafall, och nu ligger jag på stranden. Är dock inte lika varmt som igår men hoppas att det hinner bli uppvärmt under dagen iallafall:)

Dagens!!!!

Mys på stranden

Eftermiddag

Vi satt mellan 9-15 på stranden, sen kom skitmolnen.. Att det inte kan få gå en dag utan regn eller liknande? Men hann iallafall mysa en stund:) Har varit hem och longerat Caesar en snabbis innan regnet började ösa ner, och nu sitter jag i bilen och dunkar lite musik medans mallan är inne och handlar, hihi:)

@ the beach

Snacka om bra start på dagen! Nästan vindstilla på stranden och inte ett moln på himlen :) såna här dagar alltså, to die for!! <3 hoppas mormor kommer snart och öppnar hennes hus så vi kan hämta nyckeln till paviljongen.

Fredag

Är uppe tidigt idag! Nu drar vi till strandeeeen:D

Torsdag

Har verkligen haft en toppendag idag! Var på stranden först, innan molnen kom... Då drog vi vidare till stallet istället och tog en tur. La mig i soffan en stund sedan var det dags för att möta upp saknade millus för mysmiddag på Kalles:) åt en lax med chèvre och saaaatan vad gott det var!!!! Helt fantastiskt:) därefter mötte jag upp min vän Lovisa för vi skulle gå på bio! Snacka om lyxtorsdag enligt mig:) vi såg cockpit och den var sjukt bra tycker jag! Precis min humor;)

:)

Har beslutsångest om jag ska ut och parta lite idag eller om jag bara ska ta det lugnt och vara hemma. Haha, vilket i-landsproblem det är... Men efter i fredags fick jag nästan nog, skulle va så skönt att bara chilla och ta det lugnt på helgerna istället för att festa järnet typ. Fast idag är det ju inte helg kom jag på, men ändå.
 
Som sagt så har dagen varit så himla härlig! Har knappt haft någon skugga överhuvudtaget och vi har legat på stranden från kl 11 till halv 5. Så lite färg har man allt fått idag:) När vi åkte in mot stan igen så kändes det som att vi var i en annan stad, helt sjukt vad vädret är lokalt nu. Här i stan var det nästan lite kallt och extremt mulet, men när man kollade bakåt där vi kom från så var himmelen alldeles klarblå.
 
Bild från mexico. Topp 3 bästa resan i hela mitt liv, utan tvekan.

Onsdag

När jag vaknade imorse var det typ hur mulet som helst, ville typ börja gråta... Men vi trotsade vädret och Åkte ut till landet ändå, och det var minsann det bästa valet man gjort i livet nästan! Här ute är det strålande sol och hur härligt som helst:) mina homies som är i stan säger att det är mulet där, så det här måste vara paradiset!!!

Mys!!

Mysig kväll

Har haft en trevlig kväll nu med Emelie! Har kikat biljetter, pratat lite, och Jaa allmänt chillat kan man väl säga. Är så himla trött nu så det ska bli skönt att lägga sig i sängen nu kan jag tycka:)

Nu är jag påväg hem från träningen. Är faktiskt nöjd med Caesar även fast han dummade lite idag:) han gav sig direkt när jag blev förbannad och han hoppade super idag. Hoppas han sköter sig i näset nästa helg bara, tycker att hans trotsålder borde försvinna nu!:) Är som sagt påväg hem nu, borde åka och handla men har varken bankkort, körkort eller bil till hands för tillfället. Hahah, det går bra nu...:) Emelie ska komma över efter hennes jobb och vi ska kika flygbiljetter!!!! Woooh!

Innelåst

Hahahah alltså jag orkar inte riktigt...... Jag har lyckas låsa mig inne på innergården nu. Har ingen nyckel för att öppna dörren......

:)

Det blev en liten prommis i stan innan vi satte oss och lunchade en sväng:) myspys! Nu ligger jag ute på min innegård som "ingår" i min lägenhet, jättefint är det här faktiskt :)

Tisdag

Hade ju mysigaste kvällen igår med gänget. Massvis med götta så det känns som att man har ätit för en hel arme! Men tack till tusen för det brittson :D mums! Myskvällen fortsatte och nu ska jag göra mig iordning lite för jag ska möta josse om 1 timme.

Måndag

Har haft tacomys hos Britta, sen nu har vi ätit lite gotta och kollar Wallander! Men kan erkänna att man inte hänger med speciellt bra i filmen.. Men, man kan ha trevligt ändå;)

.

Den här varelsen kommer för mig alltid stå skriven bland stjärnorna

Bilen

Ja den lilla incidenten med bilen då, klantarsle som jag är. När jag körde hem i lördags så satte jag på något extra ljus i bilen... Och glömde självklart stänga av det när jag parkerade. Det konstiga är att jag inte såg att ljusen var på när jag gick förbi bilen och skulle gå in till mig. Så hela natten stod bilen med lyset på.. Resultatet blev alltså att bilen dagen därpå när jag skulle iväg, så var den totalt död. Först tänkte jag bara "vafan" liksom, sen kom det som en snilleblixt och då kom jag på att jag glömde stänga av lyset.... Anna i ett nötskal.

Longering

Är precis klar i stallet nu så ska strax åka hem och då tänkte jag sola lite, har tappa den lilla färg man en gång hade.. Tragiskt men sant:) Caesar fick longeras idag och han var ovanligt lydig, kanske var gårdagens trimmpass som satte sina spår. Ska försöka hålla i det här med att trimma på lite oftare för det ger verkligen resultat och det gillar ju jag :D

Måndag

Appen har varit skum igen men nu funkar den! Har precis varit och lämnat in bilen, får berätta om det senare...

Söndag

Regnet fortsätter att ösa ner, inte helt otippat.....

Död

Ska bli skönt att sova nu kan jag lova!!!! My goood vad slitet.

Just nu

???

Va häänder?

fredag

Myslunch/fika med josyyy idag blev det :) Inte alls så otippat att  det ska börja ösregna, blixtra och åska när vi satt där inne. Varför kan inte det bara få gå en dag med endast sol?????? Spyr på detta land.
 
Men vi hade iallafall väldans trevligt jag och min gamle vän. Nu sitter jag i soffan och ska väl göra mig iordning snart för kvällen kan bjuda på en hel del trevligheter!

Gotti

Tur att man inte va nå trött idag....

Världens tröttaste imorse!! Men efter turen med Caesar så blev jag genast piggare:) ska duscha nu och göra mig klar för att jag ska möta upp josse på stan strax!

torsdag

Har inte gjort mycket vettigt idag faktiskt, men nu på kvällskvisten fick jag ett ryck och åkte hem till Hille och hämtade skivor som innehöll bilder från min kraschade dator. Tackar gösta till tusen för att han räddade åtminstone bilderna, datorn sket jag ju egentligen i. Men nu äntligen är bilderna tillbaka:) Får nästan lite ångest när jag går igenom dessa, känns som att det var 100 år sedan? Gud vad roligt man hade i sina yngre dagar. Saknar det enormt mycket faktiskt, finns en hel del jag vill göra om och om igen... :) Vill inte bli vuxen.
 

NOSTALGIIIII!!

.

Helt seriöst vad är det för jävla fel på det här landet???? Har inte ens hunnit bli sommar, och man märker redan att det är påväg mot mörkare tider. Det har inte varit fint väder i mer är typ 4 dagar innan det kommer någon jävla storm eller spöregn. Helt sjukt idag egentligen, när jag låg och kikade tv så öste det ner. Sedan bara några minuter därpå låg jag på balkongen och solade, hur varmt som helst. Sedan gick solen i moln och nu är det som att Gud har glömt att vi finns här på jorden, satan i gatan vad det regnar och åskar. Somnade till lite på soffan och vaknade till och med av att det åskade, helt sjukt vilket buller det var. Börjar helt seriöst tveka på att det ens kommer bli någon sommar det här året. Har no summerfeeling, så himla tråkigt efter denna långa vinter som aldrig tog slut. Nej men vi kan väl ha höst och vinter året om istället då.
 
 Ja, fuck you sommar'n.

GE MIG

åh herregud vad jag skulle vilja ha ett strandhus!!!!!!!!!!
 

Oh looord

Haha Satan vad trött jag är! Mamma ringde kl 8 (!!!!)!och sa att snälla Christer skulle komma och snickra lite i lägenheten, men som tur var så kom de inte förrän vid 10 snåret, så jag behövde ju inte avlida iallafall ! Dock gick jag upp när mamsen ringde och diskade allt från igår så det slapp se ut som en svinstia här.. De blev precis klara så nu har dom lämnat mig. fick upp 2 stycken hyllor som jag är väldigt nöjd med iallafall:) vill dock ha lite fler saker men vet inte riktigt vad ännu så det får helt enkelt vänta lite, är ju ingen större brådska. Gårdagen var hur kul som helst igen med mina bästa! Har haft två riktigt roliga utgångar nu senaste gångerna, kanske bara för att jag säger att jag ledsnat på krogen haha.. Men det blir vad man gör det till, det mottot tror jag minsann på!

.

LOVE

onsdag

träningen gick skitbra idag med cesse, min sötis:) Hur pigg som helst och dummade sig inget så det var verkligen en enorm lättnad. Det var så kul att känna att han verkade tycka det var roligt ikväll, eftersom han har krånglat lite på senaste träningarna. Så jag hoppas att han kommer va snäll när vi åker på meeting igen i sundsvall:)
 
Nu sitter vi några tjejer hemma hos mig och förkrökar lite, sedan blir det väl en liten utgång på det! Är dock inte sugen på att gå ut längre, tycker inte att det är speciellt kul. Det är mycket roligare att bara sitta på ett uteställe och mysa och skippa utgång. Men tror nog att det blir bra ändå, bara man är med sina bästa!! :)
 

Onsdag

Har inte gjort så mycket på förmiddagen, brittson kom hit vid lunch och då blev det ett snabbt ärende på stan. Nu är det landning i soffan en stund innan det är dags för träning kl 19:) Caesar gick super på träningen igår så hoppas han sköter sig fint idag också. Igårkväll blev det solsidanmys här hemma, helt perfa!

Äntligen

Äntligen funkar appen för mig!!!!! Lovely:D

resor

GE MIG PENGAR........
 
Har suttit och kikat lite resor idag och är verkligen sugen på att åka till något ställe jag inte varit på tidigare. Har bland annat kikat lite på zakhyntos, rohdos (var där en gång när jag var mindre, minns det dock inte så väl), massa ställen i spanien, frankrike m.m. Det finns så sjukt mycket resemål som jag bara vill hinna åka på nu innan jul, haha. Önskar jag hade all tid och pengar i världen för det finns så mycket saker jag vill göra och köpa. Hittade billiga resor som lockade hemskt mycket, så nu gäller det att slå våra kloka huvuden ihop;)
 
 

lite mysimys

tisdag

 
Måste börja med att säga förlåt att jag inte är så duktig på att uppdatera via datorn. Men eftersom det är det enda sättet att skriva inlägg på så får denna sida bli lidande. Sitter inte alls så ofta vid min dator eftersom jag tycker att det är enklare och smidigare att surfa på luren:) Men nu när det ändå är så pissigt väder ute så får jag väl helt enkelt försöka ta mig in på datorn oftare! Borde jag nog klara av;)
 
sitter i soffan nu och ska strax ta mig ut till stallet för jag har träning lite senare ikväll för lotta, endast markarbete idag dock och hoppning imorgon. Mina fina homies har precis lämnat mig så här sitter jag i soffan och kikar lite tv bara. Har verkligen noll lust med att göra något när det är sånt här väder ute, vill egentligen bara ligga på stranden och leva livet. Och lite härliga sommarkvällar har vi ju inte haft alltför ofta denna sommaren. Man kan ju istället hoppas på att sommaren kommer hålla i sig länge eftersom den kom så jädrans sent! Eller tänk om sommaren kommer se ut såhär i framtiden? Då flyttar jag mot varmare breddgrader!
 
Igår var det som sagt mysdag bara, inga speciella aktiviteter om man säger så! Och idag blir det väl lika efter träningen kan jag hoppas på, får det trivs man med minsann:)
 
 
 
 

:)

.

Jag blir helt knäckt av att kolla på bachelorette repriserna!!! Man blir ju lite småkär i alla killar, men man ser ju rätt klart och tydligt vilka som är as och vilka som faktiskt verkar vara bra killar rakt igenom. Men som sagt så är det ju alltid dom man inte borde falla för som är dom mest intressanta..
 
 

bilder från sundsvall

Har lagt upp några av bilderna tror jag, men s truntsamma:)
vissa av bilderna är lånade från: equipe.com

söndag

Jaha då var det söndag igen, och söndagsångest. Men hade verkligen sjukt roligt igår!!!:) Vi var som sagt hos elli i deras hus på nynäs hela kvällen/natten. Det var hur kul som helst, det är så härligt när det är blandade människor. Men känns skönt att vakna upp och inte vara bakis idag;)
 
 
 

lördag

Jag följde aldrig med tjejerna ut igår, men var iallafall på fullriggaren och käkade lite innan vi möttes upp här hemma hos mig:) nackdelen med att vara hos en själv är att det ser ut som en svinstia dagen efter och det bara osar spritlukt... Inte precis vad man behöver när man vaknar liksom. Men jag sov iallafall lite mer än 12 timmar så nu känner jag mig ganska utvilad ändå.
 
Vi ska åka på 30års fest ikväll hos Elli där det bjuds på mat och fest! Även fast man är trött och sliten efter denna vecka så ska det bli kul att träffa alla och bara chilla:)
 

collage

fredag

mysdag på jobbet kan man säga! Varit ute i princip hela dagen om man bortser från frukost, lunch och mellis. Äntligen tror jag att sommaren är på ingång, för som vi har väntat:) gött! Jobbade iallafall åtta till halv fem och jag kom ganska nyligen hem så tog en liten vila i soffan nu. Ska dock inte sova för då kommer jag inte vakna förrän 23 ikväll. Ser nu ut genom balkongen att solen är helt borta och det är istället vitt på himlen? jag som ville ha en fin sommarkväll, buuuh. Men huvudsaken är ändå att värmen stannar kvar här:)
 
bild från i onsdags på brända
 

torsdag

Världsmysig dag igår! var på brända 8 (!!!) timmar, haha.. tackar och bockar för gårdagen  mina fina vänner:) Var dock mindre roligt att slå upp ögonen imorse och åka till tandläkaren.. Därefter har dagen bestått av jobb och vila. Har verkligen inte haft orken på min sida idag, så inatt kommer jag nog sussa sött. Ska försöka lägga mig strax eftersom jag ska upp vid 7 imorgon och arbeta:)

onsdag

Åh herregud vad jag känner mig duktig!!!!! Klev upp 8 imorse och klockan 9 var jag, julia och emelie på plats på Gunder Hägg stadion! Dags för lite practise som sagt. Vi joggade först i spåret, därefter blev det intervaller och lite styrka. När vi var klar med det joggade vi av återigen i spåret och det var fan skönt att springa. Hoppas verkligen att jag kommer att hålla i detta nu för jag till och med tyckte det var roligt och då känns det verkligen som att  det slagit slint någonstans inne i mitt lilla hjärnkontor. Sen är det ju roligare och enklare att träna när man inte är ensam, dessutom får jag ju träna med två veteranfriidrottare ;) Lovelyyyy!
 
kocken var som sagt i farten igår!!

onsdag

har haft ännu en superdag/kväll. Snacka om att jag har världens bästa runt omkring mig:) hihi. Jag lagade ju som sagt mat, men bilden har jag inte lagt in ännu så den får helt enkelt komma fram när jag har hittat mobilsladden. Den är nämligen på vift och jag orkar inte riktigt leta rätt på den för tillfället. Nu på kvällningen hämtade jag emelie från jobbet och så handlade vi lite behövande saker inför kvällen och begav oss sedan till gävlestrand för lite mysimys. Brittson kom även och joinade oss så  vi satt där på bryggan en bra stund innan vi begav oss mot andra mål. Borde verkligen sova nu för klockan ringer tidigt imorgon.. Kors i taket, jag ska till gavlestadion och springa (?!!!) Tror att det har slagit slint i huvudet på mig, men jag till och med är lite taggad för att träna.
 

Finaste!!!

http://vimeo.com/20539559
 
Kan vara det finaste jag har sett på länge. Ville typ aldrig att videon skulle ta slut, satt verkligen och log från att jag tryckte på play tills att filmen var slut. Här snackar vi kärlek runt jordklotet och tillbaka. Herrejösses vad jag vill vara kär och gifta mig nu, snälla låt mig hitta en man NU!

Instagram

Följ mig på instagram, den appen funkar lite bättre än blogg.se just nu så är mer aktiv där skulle jag tro..
Annahillgren heter jag där:)
 

tisdag

Har haft en sån himla mysig dag återigen! Klev upp vid halv 10 och åt lite frukost innan jag for iväg och hämtade emelie hemma hos sig innan vi åkte vidare ut till landet. Vi har verkligen haft toppenväder hela dagen, dock var det lite mulet medans vi var inne och käkade lunch, men solen sken så fint när vi kom ut igen:)
 
Har skjutsat emelie till jobbet och har även hunnit hem till mamsen och hälsat på lite. Hör och häpna, har även lekt lite kock idag, bildbevis kommer senare. Kanske borde satsa inom den branschen?;)
 

.

Ja, nu är jag här igen. Som sagt har helgen varit väldigt blandad. Om man bortser från själva tävlandet har jag haft skitkul med alla hästpeepz, oslagbart!:) Vi kom fram på torsdagen och då trimmade jag caesar lite och sedan chillade vi bara innan det var dags för sovning. Tidig uppstigning på fredagen och därefter skulle jag hoppa 120 som inte alls gick som jag hoppats. Han började dumma sig i ett hörn och jaa jag vet inte hur länge vi stod där innan jag fick fram honom. Självklart felfri på hinder...... Arg blev jag iallafall, snacka om att vara i trotsåldern.
 
Efteranmälde till 110 på lördagen och han var lika dum där, men även här felfri på hinder. Hoppningen kändes verkligen skitbra, och fattar bara inte varför han ska hålla på och grisa sig sådär i vissa hörn och vägra gå framåt. Hoppade 120 som var klassen därpå och där var han suuuper-b! Vi var felfria och kom sjua:) inga dumheter gjorde han den klassen heller så jag hoppas att jag har vunnit kampen. Anna-caesar, 1-0!! Jag hoppas verkligen att han kommer sluta hålla på som han gör nu, blir så sjukt less på allt oflyt.
 
Idag då, så har jag varit på stranden med brittson och malin. så sjuuukt härligt!!!!!!!!1 Gaaaah bara älskar dessa dagar när man kan vara på stranden och bara chilla utan att ha någon tid att passa.
Lika så på kvällningen var vi också ute på landet och firade morbror som har fyllt år under helgen. Behöver aldrig gå hungrig därifrån, alltid så sjuukt god mat!!! älskart:) min fina släkt.
 
btw, kan blogghelvetesappen börja fungera eller?????????
 

Måndag

Helgen har varit lite blandad, men fick iallafall avsluta bra. Skriver ett mer utförligt inlägg strax:)

.

RSS 2.0