tisdag

 
Måste börja med att säga förlåt att jag inte är så duktig på att uppdatera via datorn. Men eftersom det är det enda sättet att skriva inlägg på så får denna sida bli lidande. Sitter inte alls så ofta vid min dator eftersom jag tycker att det är enklare och smidigare att surfa på luren:) Men nu när det ändå är så pissigt väder ute så får jag väl helt enkelt försöka ta mig in på datorn oftare! Borde jag nog klara av;)
 
sitter i soffan nu och ska strax ta mig ut till stallet för jag har träning lite senare ikväll för lotta, endast markarbete idag dock och hoppning imorgon. Mina fina homies har precis lämnat mig så här sitter jag i soffan och kikar lite tv bara. Har verkligen noll lust med att göra något när det är sånt här väder ute, vill egentligen bara ligga på stranden och leva livet. Och lite härliga sommarkvällar har vi ju inte haft alltför ofta denna sommaren. Man kan ju istället hoppas på att sommaren kommer hålla i sig länge eftersom den kom så jädrans sent! Eller tänk om sommaren kommer se ut såhär i framtiden? Då flyttar jag mot varmare breddgrader!
 
Igår var det som sagt mysdag bara, inga speciella aktiviteter om man säger så! Och idag blir det väl lika efter träningen kan jag hoppas på, får det trivs man med minsann:)
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

.

RSS 2.0