28/2-2015

Det är ingen vanlig dag för det är min namnsdag, hurra hurra hurra. Inte för att vi firar den speciellt men brukar alltid få en liten present ändå :) escadas nya doft, yummm säger jag bara. 

Min dag har spenderats i stallet och sedan har jag varit på tävling ute i Högbo igen. Dock var det normas tur idag att få lufta sig lite. Startade en 120 och det gick väldans bra! Hon var felfri och fick pris. En fjärdeplats är ju aldrig fy skam, fina normis! Har nyss kommit hem och idag blir det en likadan kväll som igår, myskväll såklart. 



Fredag

Vaknade precis upp efter en liten powernap. Trött som satan efter en dag ute i Högbo och innan det red jag på norma. Jag och Alice gjorde vår debut felfri i 110-klassen idag! Så himla kul :) duktiga lilla tjejen. 



26/2-15

 
Vilken trevlig torsdag jag har haft, helt klart. 
Jag klev upp tidigt och åkte till stallet och red på lilla Alice. Hoppade lite inför tävlingen imorgon, hon har ju lite energi att bli av med om man säger så. Det är alltså vår debut tillsammans imorgon och vi startar en 110 avd b. Känns skönt att gå in kravlöst och ta det lite lugnt. Vi är ju långt ifrån samspelta ännu men det går åt rätt håll tycker jag :) Därefter brummade bilen hem till stan igen för att duscha och göra mig klar inför en heldag i uppsala. Mallan hämtade upp mig och sedan hade vi en riktig mysdag. Shopping, lunch och lite bilturer och ärenden hit och dit. Jag fick lite tröjor, solglasögon och nagellack med mig hem! 
 
Nu ska jag göra mig iordning ännu en gång för lite middag på Nästet!
 
 

25/2-2015

Idag har man fått veta att man lever minsann! En lång arbetsdag som varit kul trots att jag varit ensam ett par timmar mer än väntat. Dock är jag sjukt trött nu så jag ska faktiskt gå och lägga mig strax... Som tur är fick jag god mat i magen för en liten stund sen iallafall!

Imorgon ska jag upp tidigt och rida Alice och sedan ska jag åka till Uppsala!



24/2-2015

Vaknade upp som en zoombie imorse, kanske hur trött som helst. Tror fotbollsträningen tog ut sin rätt om man säger så. Har fortfarande lite ont i fötterna efter cupen förra helgen så egentligen borde jag kanske ta det lite försiktigt. Men det är ju svårt att låta bli :) 

Nu ska jag alldeles strax bli upplockad av Jenny. Vi har föreläsning idag, dock bara en denna tisdag så det är ju skönt. Kanske ska försöka plugga lite innan hoppträningarna med flickorna ikväll.



Måndag

Helgen har rullat på snabbt känns det som. Bion i fredags var verkligen såå bra!! Kan verkligen rekommendera den till andra. I lördags hade linnea och Moa födelsedagskalas och det var så himla kul! Trevligt sällskap, mat och dricka. Lite mycket av det goda kanske men det var det värt :D Jag var faktiskt ganska pigg igår, vilket jag inte trodde, så det var ju väldans skönt. Jag blir ju vanligtvis riktigt dålig dagen efter jämt så det kanske är nu det vänder..? Hope so. På kvällen bjöd jag och Freddan familjen på mat, fläskfilé i en gorgonzolasås och kantareller och lite pasta+sallad. Riktgt mumsigt :)

Jag ställde klockan imorse ganska tidigt så att jag skulle hinna med stallet innan jobbet idag. Är nu hemma igen och ska duscha innan jag traskar vidare till jobbet.



22/2-2015



21/2

Idag fyller Hjärtis år!! 
& här är mitt masterpiece. 


20/2-14

Jag försökte ta lite sovmorgon imorse men det gick sådär. Skjutsade Freddan som skulle på arbetsintervju och sedan åkte jag till stallet och red damerna. Provade ett nytt bett på Alice (den nya hästen) som funkade bra att rida på, men sen skulle jag hoppa ett språng för att känna hur det kändes att hoppa med bettet. Katastrof. Alldeles för skarpt så det är ingen ide att prova igen, både hon och jag blev lite rädda tror jag. Norma var fin som vanligt, hoppade lite på en oxer som stod framme och sedan varvade jag ner i galopp och låg form. 

Nu på eftermiddagen har jag och mallan varit på stan och inhandlat presenter till Freddan som fyller år imorgon. Mycket nöjd är jag med mina presenter iallafall och det är ju nästan huvudsaken, haha. Jag ska ge en korg med lite smått och gott, kan lägga ut en bild lite senare. Kom nyss hem och la mig precis på soffan lite. Ska strax iväg igen för lite middag på brända bocken och sedan blir det bio med de som ligger mig närmast hjärtat :) perfekt fredag om du frågar mig. 



19/2-15

Hej everyone!
 
I några dagar har jag fått lite sug efter att blogga igen, konstigt nog. Så, jag kanske försöker köra på lite så ser vi hur länge det håller i sig och om det ens håller i sig. Det visar väl sig. Men det är ju lite kul att det fortfarande är ett par stycken som kikar in trots att jag inte har uppdaterat på några månader! 
 
Det har ju hänt en del sen sist om man säger så. Sist jag skrev var i augusti och det är ju några månader sen som sagt. Livet rullar på, jag går iallafall fortfarande i skolan och har ungefär 1,5 år kvar. Tiden går verkligen såå himla snabbt när jag börjar tänka på det. Som grädde på moset så fick jag mitt första A igår också, det bästa man kan få. Det är jag faktiskt jäkligt stolt över. Jag får helt enkelt börja lita och tro på mig själv! Annars har väl lite B och C trillat in och det är jag väl nöjd med. 
 
Annars då? Jag rider på två hästar nu, varav en är min nya häst. Ett 7årigt sto som heter Dame de tailleur som är en söt liten häst med stort hjärta (tror jag). Mycket krut och mycket att jobba med men det tycker jag ju är kul. Sedan rider jag en annan häst, dock inte min, som heter Norma. Har ridit henne sen i höstas och jag har tävlat upp till 120 med henne. Världens finaste häst som jag tycker väldigt mycket om. 
 
Justja, jag har börjat spela fotboll också. Ett nystartat lag med olika nivåer och det är faktiskt riktigt roligt. Jag har ju spelat fotboll i halva mitt liv och jag slutade pga av att jag tröttnade och lite andra olika skäl. Spelade cup i helgen vilket resulterade i en TRÖTT kropp som gjorde ont överallt. Längtar verkligen efter min kondition...
 
 

.

RSS 2.0