torsdag

Har precis ätit min middag som blev aningen sen. Visste inte att klockan var så mycket, så jag ska strax gå och lägga mig! men först ska jag hämta min tvätt nere i källaren. Sist jag var ner och hämtade den så blev jag så rädd när jag skulle gå upp till mig igen så att jag började springa. Och sedan när jag lagade maten så hittade jag inte telefonen någonstans när jag skulle ställa klockan. Letade överallt i säkert 30 min, men tillslut så hittade jag den i trappan ner till tvätten.... Hahaha, måste ha tappat den när jag sprang. Men det var så konstigt att jag inte hörde att den åkte i betonggolvet.
 
 

Onsdag

Jobbet idag har gått så himla fort. Men nu är man död i soffan vill jag lova.. Jag håller på och tvättar och donar nu, har tre tvättar i nu och ska strax ner igen och köra kanske två tvättar eller vad det blir. Känner mig så duktig med alla dessa vuxenpoäng!

Torsdag

Nu ligger alla små och sover så det är väldigt lugnt här:) när klockan är vid två ska jag gå över till de lite större barnen sista två timmarna innan jag får gå hem. Har varit en mysig dag med småttingarna, dom är ju så söt :) det är ju inskolningar nu så dom är bara 1/ 1,5 år så det är väldigt lärorikt måste jag säga.

Barnen sover barnen sover...

.

Onsdag

Har som sagt jobbat idag mellan 7.30-13.30! Helt dödens imorse när jag vaknade, nästan så att jag funderade varför man inte bara köper trisslotter och hoppas på att vinna miljonen istället för att kliva upp och jobba. Men när jag väl kom ut till hille blev jag pigg och glad! gosungarna :)

Åkte direkt till stallet efter och red med Carro i ridhuset. Det gick väl bra, ställde inga högre krav idag, dels för att han förmodligen är lite stel och sen var det så jävla rörigt i ridhuset. Känns som att det är omöjligt att fokusera när folk inte visar respekt till någon annan än sig själv. Men nöjd är jag iallafall då han kändes fin! Åkte och solade efter stallet och nu ska jag strax åka och handla lite. Har lite som saknas här hemma i mitt vardagsförråd! Tycker att det är mysigt att strosa runt ensam på Willys och kolla runt bland hyllorna:)

Onsdag

Fick ett litet paket hem idag!

Kärleksparet

Träningsvärk

Snacka om att jag har träningsvärken från HELL! Helt sjukt vad jag är stel i hela kroppen idag. Har inte känt av det förrän nu.. Var till gymmet efter att jag fått bilen besiktigad också så kanske är det som gjorde att jag känner av det stela mer och mer nu. Skulle ju kanske passat på att stretcha lite där men glömde faktiskt bort det..

Nu ska jag hoppa i ridbrallorna och ta mig ut i stallet. Träning med Caesar är på schemat och Idag är det hoppning. Antar att han också kommer ha träningsvärk idag så wish us good luck;)

Tisdag

Har förmodligen fått ett kort vikariat så det var himla roligt :) ska vara på mitt gamla dagis nu när det är inskolningar, och det är ju alltid lärorikt!

Sitter dock på bilprovningen nu då jag tydligen har körförbud på min bil.... Fick ett konstigt brev som jag visade mamma så åkte vi direkt hit, och det visade sig som sagt att det var körförbud. Så skumt för jag har inte fått något brev om att jag ska besiktiga den. Men nu ska det göras iallafall som tur är :)

tisdag

Design

Är det någon vänlig själ som kan hjälpa mig att fixa ny design här på bloggen? Har haft den här i tre år nu så kanske är dags att byta, speciellt bilderna är ju 100 år gamla.. Är måttligt trött på den faktiskt. Men jag är som sagt inget snille, så det skulle vara guld värt om det finns någon där ute som vill hjälpa mig:)

måndag

Är helt slut i benen efter ett markarbetespass utan stigbyglar. Känner verkligen att det är bra för sitsen och balansen, men satan så jobbigt det är. Gick väl inte sådär jättebra idag. Eller det gick väl helt okej, men i slutet i högervarvet i galoppen så gick det så sjukt dåligt. Det är så frustrerande när det inte riktigt vill sig och då känns det som att man bara vill ge upp. Men fick avsluta bra iallafall och det var väl bra. Grymt bra och givande träning annars :) Har precis kokat lite ägg så ska äta lite kvällsmål innan jag hoppar i badet.
 
vet inte var jag hittade den här bilden men hoppas att det är OK att jag lägger upp den :)

måndag

Herregud vad jag funderar hit och dit vad jag ska göra härnäst. Har ju som sagt haft lite planer på att åka och jobba som au pair. Men jag känner lite att hade jag verkligen velat åka så borde jag ha velat det ännu mer. Det är så himla svårt att förklara hur jag känner angående detta. Det finns så mycket olika saker man kan göra medans man är ung. Åka som au pair, resa eller plugga är vad jag är inne på. Det känns som att jag inte vill åka som au pair tillräckligt mycket, för det är ändå ett stort steg att åka till andra sidan jordklotet och försöka binda upp sig i ett år. Ett år går fort, men det känns som att tiden rinner iväg alldeles för fort.

Därför har jag funderat på om jag ska börja plugga. Vill inte vara för gammal när jag går ut skolan utan jag vill vara ung och ändå ha tid för att kanske resa när jag är färdig om jag nu skulle vilja det. Det jag är så himla rädd för att jag ska ångra mina val senare i livet, och tänka tillbaka på ''varför åkte jag inte som au pair'', eller ''varför reste jag inte iväg till australien i ett år och jobbade''.

Jag har tänkt 100 tals gånger, varför jag inte reste eller åkte som au pair direkt efter skolan, eller förra året. Men förmodligen så var jag inte redo för jag har aldrig känt att jag verkligen ville åka iväg hemifrån och ut på äventyr. Jag tror inte att jag var mogen för det, och det kanske var bra att jag inte åkte iväg då heller för då kanske jag inte alls hade fått några bra erfarenheter. Det är inte förrän nu jag har känt så att jag ändå är redo att åka iväg och göra något, och jag är så  glad att jag  tog vara på den känslan och åkte till bali/malaysia/thailand.

 

-

.

Söndag

Är helt död idag.. Ligger i soffan och tittar världscup hoppningen på tv:) tänker inte göra så mycket mer ansträngande..

Var en riktigt rolig kväll igår som började hos Lovisa och sedan var vi på heartbreak:) tack mina tjejer!!

Lördag

Ligger i badet nu och försöker bli pigg. Vet inte om jag ska försöka sova en stund eller om jag ska strunta i det. Brukar nästan bli tröttare efter jag sovit haha.. Svårt val det där!

Var ju som sagt på stan en sväng med Elin också och käkade lite samt kollade lite i några affärer resten av tiden som vi hann. Fick med mig en klänning, ett linne, parfym, sminkborste, halsduk.

Lördag

Blev inte mycket sömn inatt vilket resulterar att jag börjar sega ur nu. Ajaj, ska försöka låta bli! Åkte till systemet och handlade lite alkohol till ikväll, sedan blev det en spontantripp till stallet eftersom jag hade mer tid än vad jag trodde.

Har precis gjort mig iordning lite, ska möta Elin och gå ner på stan för att inhandla lite viktiga grejor! För ikväll är det "avskedsfest" för luvan som ska till aussie i fem veckor på torsdag. Tur att hon inte är borta längre än så, orkar inte med att alla lämnar mig här hemma i gävle! Men snart kanske det är min tur att åka iväg på ett litet äventyr, vem vet:):) nu är det dags att snöra på sig dojjorna, tjing tjing!

:)

Har haft en jättemysig kväll med Lovisa och Elin. Vi har käkat god mat på ett smockat olearys. I och för sig var det nog smockat på alla restauranger i stan med tanke på att det är löning.. Iallafall så åt jag fläskfilé med potatisgratäng, wokade grönsaker, bluecheese och beasås! Hur gott som helst, värt varenda krona:) efter maten gick vi hem till Lovisa och kollade solsidan och myste.

Mys

Puss

Fredag

Denna dag har varit riktigt bra måste jag säga! Mötet gick superbra, så det var roligt :) därefter åkte jag till stallet och red ut på Caesar. Galopperade lite och det verkade som att han tyckte det var riktigt roligt. När jag hade ridit i ungefär en kvart tänkte jag på hur snäll han var att rida ut på en för en gångs skull, MEN självklart började han dumma sig direkt. Men det är en sträcka han alltid gör något men när jag kommit förbi det så gick det bra iallafall:)

Sedan gick jag till gymmet och direkt vidare mot solarieöarna! Väldigt effektiv dag, allt har rullat på som det ska:)

Fredag

Nu ska jag gå till mitt lilla möte, vet inte hur länge vi ska sitta men det ska nog gå bra:)

fredag

 
Denna vecka har verkligen segat sig  fram känns det som, men nu är det äntligen FREDAG! Ska skicka iväg lite mail nu, och sedan ska jag fortsätta titta på ''torka aldrig tårar utan handskar'' ! Får se hur långt jag hinner för jag ska på möte kl 14, men serien verkar vara riktigt bra. Var i Bali när det sändes på TV och nästintill alla säger ju att den ska vara grymt bra.
 
Igår var det lite vardagslyx med middag och bio med mina vänner. Det blev en hamburgare på churchstreet och Django på bion. Filmen var riktigt bra faktiskt även fast den var ungefär 3 timmar lång. Jag kan inte riktigt sitta still så länge, men jag överlevde iallafall.

torsdag

Torsdag är det idag, och har varit ute i trödje igen och jobbat en kortis :) Har varit så kallt dessa dagar så vi har inte varit ute något med de minsta barnen. När jag kom hem åkte jag och solade en snabbis och nu ligger jag i soffan och funderar på om jag ska gå till gymmet eller inte. Haha, himla svårt det där alltså. Behöver verkligen träna men finner inte riktigt motivtionen då jag blir så trött efter jobbet jämt..
 

Onsdag

Efter jobbet idag åkte jag direkt till stallet i kylan. Herregudddd vad kallt det var.. Joggade lite i ridhuset bara, tror det var bra efter två dagars träning :) Jag käkade lite avokado och en äggmacka när jag kom hem och därefter gick jag till gymmet. Så det känns som att jag hunnit med lite idag!

onsdag

Blev en kort dag igen, vilket var skönt. Blir samma imorgon, det gör inte så mycket faktiskt för man får ändå in ett par timmar och så hinner jag med stallet när det är hyfsat tidigt på dagen också :)
 
Träningen igår gick superbra med caesar. Känns som att det verkligen börjar ge resultat och det är så roligt när det känns bra efter träningarna. Ser fram emot att få tävla lite snart igen :)
 

Kul

Tisdag

Idag blev det jobb, lunch-16.45! Kort dag med andra ord men det gick bra:) var ute i trödje och ska va där imorgon igen. Väldans bra att få vara på samma ställe, speciellt när man lär känna barnen! Imorgon blir det också kort dag, 7.15-12.15 tror jag det var. Nu är jag på middag hos mamma och därefter blir det träning med Caesar!

#

måndag

nu är två tvättar klara, väntar på dom två sista nu.  Duktig tjej jag är idag känner jag:) Tro det eller ej, men det är första gången jag tvättar själv hahaha.. Borde nästan skämmas! Men det är så läskigt att gå ner själv och sen är maskinerna krångliga tycker jag. Haha men man lär väl sig med tiden kan man hoppas ;)
 

måndag

Denna dag har bestått av ikea och owes på dagen och träning på kvällen med caesar. Träningen gick väl sådär men dagen har varit superbra! Hittade massvis med fina grejer, får lägga ut bilder sen när jag fört över till datorn :) Lite gardiner, sängkläder, ett och annat till köket, ljus, ljuslykta, kudde, en grej till garderoben m.m. Allt till bra pris dessutom. Borde egentligen gå till gymmet nu men jag har tvättid så nu håller jag på med 3 tvättar så får helt enkelt prioritera det istället idag.
 
 

Måndag

Har haft en lugn förmiddag utan jobb. Så nu ska jag röra mig mot Ikea var det tänkt! Ska inhandla lite vettigt till mitt hem och kika runt lite, alltid mysigt :) får hoppas att det inte är knökat med folk för då kommer jag få dampppp.

Hahah

Söndag.

Ligger och myser i soffan efter en härlig dag:) var i stallet med Emelie och sedan lagade vi supergod mat! Kyckling, matvete, tomat och fetaoströra. Nu ska jag fortsätta se så ska det låta innan sällskapet rullar in:) puss på er

söndag

jahappp, då var söndagen här igen då. veckorna går så jädrans fort att jag inte ens vet var dagarna tar vägen. Snart är jag 50 år också känns det som. Helgen har varit lugn och fin iallafall och det har varit välbehövligt! I fredags var jag på middag hos mormor bara och tog det lugnt, och igår jobbade jag på travet hela dagen. Var så roligt att jobba där igen, var längesedan sist! Men takterna satt fortfarande i så det var inte så svårt att hoppa in:) Efter jobbet kom mysen hit och vi tog det bara lugnt. Var helt slut igårkväll, har sovit så dåligt i veckan så kanske var det som gav utslag.
 

Fredaaag

De frågade igår om jag kunde hoppa in på jobb idag med och självklart hoppade jag in:) 7.30-15 är det idag som gäller så det är en perfekt arbetsdag enligt mig.

.

Förlåtelse är något man måste förtjäna.
 
 

Torsdag

Jag dog just i soffan.. Efter jobb 7-14.30 är man ändå rätt trött. Men trodde jag skulle vara såå mycket tröttare:) for och handlade efter jobbet också så nu är kylen lite påfylld igen! Bästa ;)

Hahahah

onsdag

Jag och elin tog en snabbis på ikea i brist på annat! Vi åt först kötbullarna såklart, det som vi åkte dit för egentligen.. Men jag fick med mig lite småsaker hem faktiskt och det är ju alltid lika roligt! Tänkte ta en till sväng snart och kolla lite mer utförligt, det kommer bli suppppper.
 

Suck

onsdag

 
Nu börjar jag bli lite fundersam hur dom har ändrat vikariegrejen och hur de har tänkt angående det. Jag vill ju liksom jobba så nu har jag skickat iväg ett litet dampmail till dom. Det har liksom gått tre dagar nu och jag börjar få lite abstinens. Förstår inte riktigt hur de har tänkt sig med deras nya arbetstänk som ska vara så bra, så får hoppas på att de kommer med ett bra och lösande svar.
 
Kollade ut genom fönstret imorse och insåg då att min bil var insnöad.. Så det var bara att slänga på sig vinterdojjorna och tjockjacka och börja skotta fram bilen! Fick även sopa av hela bilen som var täckt av ungefär en halv meter snö. Alltid lika roligt med vinter och all denna snö :) När jag äntligen var klar med bilen så bytte jag till en bättre parkering där jag förhoppningsvis inte fastnar. Därefter traskade jag iväg till gymmet och tränade lite. Det blev 20 min på bandet, och sedan körde jag ben, mage och armar innan jag avslutade med 20 min på bandet igen. Väldigt nöjd med mitt pass idag faktiskt, effektivt och bra! :)
 

Hehe

tisdag

Åååååh när man talar om trollen!!! skypade nyss med brittssooooonnn!!!!! :D Hon verkar ha det så jäääääääääääääääääädrans bra och det gör mig så glad även fast hon borde va här hemma ;) Gud sån energi hon gav mig nu. Det sporrar ju en själv att åka iväg också kan jag ju erkänna. Skulle ju va helt underbart om man också skulle hamna där någonstans i närheten. Men nu till något annat, dags att byta om för att ta sig ut i kylan och åka vidare mot träning med caesar. Mallan hämtar mig om tjugo min och har typ ångest över att ta mig utanför dörren. förstår inte var all snö kommer ifrån, vill bara att det ska vara liiiite varmare ute nu.

tisdag

Denna dag har inte varit alltför effektiv. Jag försökte skriva up CVn hos mamma men det  funkade inte alls nå bra. Så jag kikade lite på au pair resor m.m. och lite andra jobb istället. Är så svårt att veta vad man ska göra härnäst, men något ska jag minsann göra. Elina var här en sväng och gjorde mig lite smartare också så det var ju skönt iallafall ;) Jag skulle nästan vilja åka iväg och göra något ensam för tror det kan vara nyttigt för mig även om det kanske känns lite läskigt. Men tror det kan göra att jag utvecklas en hel del och jag känner att jag behöver det :)
 
miss u big tiiiime min vän <3

tisdag

måndag

Idag blev det inget jobb för mig. Jag som till och med var lite sugen på att jobba idag nu när man har kommit in i jobbet igen. Har ju bara jobbat en gång sen jag kom hem, och sedan fick jag jobba slutet på förra veckan också vilket jag tyckte var riktigt roligt :) Så dagen har bestått av promenad med samuel, ridit på caesar som var grymt fin idag igen (vet inte vad han har fått för ryck), och sedan åkte jag direkt till frisören och fräschade till frippen lite. Frågade henne när jag var där senast och det var 11 juni (!!!!!!!!!!!!!!!!) hahaha det är helt sjukt.. Iofs så har jag ju varit utomlands i två månader och då var ju utväxten inte så farlig med tanke på solen, men nu  var det minsann på tiden igen.. Trodde dock inte det var så längesedan jag var där senast, känns som att jag brukar va där ofta,iallafall förr! Så nu är jag fin i håret igen, ÄNTLIGEN :)
 

!

söndag

Hade riktigt roligt hemma hos carro igår! En hel drös härliga tjejer var det :) Vi åkte in till stan vid 12 snåret och var på allstar resten av kvällen. Är faktiskt förvånansvärt pigg idag och det är ju alltid skönt :) Caesar gick så himla bra idag, det var nog gårdagens träning som satte sina spår. Alltid så roligt att rida när hästen känns så fin, som idag tex ;) hihi.nu ska jag klä på mig lite och invänta mina gäster så vi kan åka och handla!
 

lördag

Det blev jobb på min favoritförskola torsdag och fredag så det har varit mys! :) Kvällarna har endast bestått av massa mys och trevligheter som får mig på bra humör. Idag har jag haft träning med cesse, det är helg kurs denna helg så det ska bli roligt. Han var fin idag, dock väldigt pigg och stirrig. Men förhoppningsvis kommer han va superfin imorgon :)
 
Har precis tagit mig ett bad och nu ska jag strax börja göra mig iordning, för idag ska carro firas! mamma plockar upp mig vid sju snåret någon gång och skjutsar ut till hennes fina hus i åbyggeby. Ska bli så ruuuligt :D
 
Två flugor i en smäll. Grattis på födelsedagen snyggo!!!

magisk

Onsdag

Efter en sjukligt god middag med Malin och mamma så känns livet helt plötsligt lite bättre! Malin lagade iordning spagetti med en kyckling och bacon sås:) yummmm! Nu ska jag fortsätta min otroligt roliga städning så jag blir klar någon gång..

Onsdag.

Skjutsat mamma halv 7 imorse, sedan till veterinären, därefter vidare till stallet, och nu är jag hemma och städar! Och klockan är inte ens halv tre. Rolig dag? Nja, har haft bättre dagar här i livet. Får se om man orkar ta sig till gymmet lite senare, det ligger ju trots allt inte alltför långt bort..

Bild från i fredags !

.

Idag är en sån dag då allt bara känner pissigt. Finns så mycket jag bara går och funderar över och blir inte ett dugg klokare utan bara mer förvirrad.

Inte nog med det saknar jag dig också.

!

Tisdah

Denna dag har bestått av gym och sedan var jag till stallet en
Sväng och longerade Caesar. Förstår inte var hans energi kommer ifrån helt plötsligt? Vissa stunder hade han rent ut sagt damp sedan var han fin! Nu ska jag äta god middag och fortsätta njuta den näst sista dagen av ledighet. Varför kan pengarna bara inte växa
På träd istället så slipper man jobba?

Måndag

Har tränat med Caesar nu på kvällen och det gick finemang. Hoppar riktigt bra tycker jag, dock lite för pigg för tillfället men det vill jag inte ta ifrån honom heller:) kan nog bli en bra säsong kan man hoppas på!

måndag

nu jäklar ska jag ta tag i livet lite. Det är ju ändå nytt år liksom. Börjar jobba igen den 10onde tror jag det var, ska förnya mitt braiga gymkort så att jag bränner av lite fläsk från 2012, bli lite mer seriöst med allt helt enkelt.
 
Helgen har bara susat förbi som vanligt. Fredagen hade vi en sista heldag med britta. Dagen började med frukost på winn, därefter traskade vi hem till mig och myste lite innan det var dags för bowling kl 12! Så sjukt roligt var det, att man inte gör det oftare? när vi var klar där så käkade vi lunch och var på stan en sväng. Halv 6 var det dans på schemat på uddans! Så jäääääääädra roligt var det. Dock inte så lätt att hänga med men det var det roligaste på länge. Hade en väldigt bra lärare också som kanske gjorde saken lite lättare för oss alla;) haha.
 
Vi avslutade kvällen med middag på helt enkelt och sedan hade vi ett bord på allstar som väntade på oss där vi tillbringade natten! Som väntat slutade det hela med ett gråtkalas. Ussssssssch vad jag hatar att säga hejdå till individer som står en nära hjärtat.
 
Lördagen var väldans lugn, stallet en sväng med emelie och sedan  blev det film mys här hos mig :) uppskattat.. och igår var det ju dags att säga hejdå till våran älskade vän. Får en klump i magen av att bara tänka på att brittson är på andra sidan jordklotet, alldeles för långt borta. Jag hoppas att detta året kommer gå väldigt fort..
 
 

now you see!

shm

torsdag

Tror inte att det gick att blogga från mobilen så får väl passa på nu. Den här veckan har gått så jädrans fort, på både gott och ont. Älskade brittson åker inom några dagar till usa och jag kommer gråta flooooder! Men det braiga är ju att det är helg på ingång och det är ju aldrig fel.. :) Nyårsafton var ju i måndags och den firades här hemma hos mig med ett gäng härliga tjejer! hade så jädrans roligt. Skagentoast till förrätt, fetaost/chevre fylld kyckling med klyfpotatis och massa olika såser, och till efterrätt blev det världens godaste kladdkaka!
 
Resten av veckan då? Har väl bestått av caesar, fina vänner, mys och sådant :) Inte speciellt märkvärdigt förutom att det har varit lugna och sköna dagar! sedan idag fick man väl inte sådant roligt brev, eller vad man ska säga. Ännu en p-bot i samlingen! så jävla hopplöst, alltid ska det vara något......

.

RSS 2.0