Söndag

Har haft en supermysig söndag faktiskt. Började med lunch på stan med min kära vän som åker vidare mot linkan imorgon. Därefter var jag ut till Caesar och trimmade lite i ridhuset. Gick väldans bra på det nya bettet faktiskt så det va skööönt:) på eftermiddagen har jag städat här hemma och letat som en galning efter saker och ting. Tammefan kan jag lova att det finns vättar, den saken är helt säker! Helt otroligt alltså. Nu på kvällningen har jag haft det mysigt med fikasällskap och lite firande av min födelsedag:) alltid lika trevligt!

:)

Nu har jag skaffat appen igen så nu ska jag vara flitigare! Ska hämta upp brittson nu sen ska vi åka vidare mot stan för att möta upp andra halvan av gänget, och då blir det gooood middag förhoppningsvis :) hihi. Ska bli skönt att ha en lugn helg nu innan nyår och allt!

fredag

Moppeåkning mot dream land i Bali!
Fy bubblan vad jag vill tillbaka. Tänker på det varje dag...... vad gör man i Sverige, och speciellt i Gävle?
 
 
Idag var det morgonträning som gällde. Gick väl helt okej då jag känner att jag inte alls är i samma form som tidigare. Inte så konstigt med tanke på att jag hade ett litet uppehåll där på nästan 10 veckor ;) haha. Men får hoppas att formen börjar komma tillbaka snart så jag är i jämn takt med caesar. Han känns väldigt fin nu, ovanligt pigg dessutom så nu är det dags att jag byter bett så att jag orkar hålla i. Kan gissa på en lagom tränignsvärk imorgon....
 
Nu har jag donat lite här hemma och ska på lite ärenden senare. Känns så konstigt att julen är över. Allt gick så snabbt, speciellt juldagen och annandagen. Men har haft en sån himla mysig jul med släkt och vänner, obeskrivligt :)
 
 

.

26/12

jag fyller åååår idag!
 

25/12

Jag kom på nu att jag har glömt att ladda ner bloggappen, så får ta och göra det nu igen så jag kan uppdatera lite mera, sitter ju inte så ofta vid datorn nu förtiden. Idag är det ju som sagt dagen efter dopparedagen! Hade en supermysig jul med hela släkten, även stockholmarna så det var extra roligt :) Vi var hos mormor hela eftermiddagen och kvällen innan det blev en liten utgång också! vaknade upp hyfsat pigg iallafall och nu har jag hållt på och städat lägenheten då det kommer hit folk imorgon. Fyller ju 21 imorgon och det är första gången för vissa att se my place så måste väl städa upp lite så att de inte får en chock imorgon....
 

23/12

Nu var det hemskt längesen jag skrev här.. Man skulle nästan kunna tro att jag har lagt ner denna blogg, men ska försöka göra en sista uppryckning, eller åtminstone skriva litegrann iallafall. Så kul att det är en del som fortfarande kikar in här varje dag, det gör mig väldans glad :)
 
Det har hänt väldigt mycket på dessa senaste månaderna. Jag har ju varit ute och rest som ni vet, och kom hem för två veckor sedan ungefär. Och nu är det liksom julafton imorgon? Helt sjukt känns det.. Men iallafall så hade jag världens bästa resa och träffade så sjukt underbara människor! Denna resa ligger mig väldigt varmt om hjärtat och det är något jag aldrig kommer glömma. Nu vill jag bara härifrån. Får se hur mitt 2013 kommer se ut och var jag kommer befinna mig, time will tell.
 
Ska berätta mer om resan sen när jag har tid. Har precis kommit hem från en annan liten resa. Jag och emelie har  varit i norge den här helgen nämligen och sett sjukaste, gudomliga, bästa swedish house mafia! Så jäääääääääävla bra säger jag bara, obeskrivligt helt enkelt. Om en liten stund ska malin hämta upp mig så ska jag röra mig mot strömsbro och ha lilla julafton med släkten idag. Vi kör på en annan tradition detta år så morgondagen kommer se lite annorlunda ut om man jämför vad det brukar vara!
 

.

.

RSS 2.0